Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jaké twistery používáte? necteno

28.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 3.482 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Jakou vel. a barvu gum používáte na různé druhy ryb? Viděl jsem kupovat v obchodě twistera 15 cm úplně bílého. Několik kusů a nevím, na jakou rybu ho může dotyčný použít? Beru délku celé gumy i s ocáskem. Sám používám světle hnědé a žluté v délce 4–6cm na okouny.

PENN COMMANDER necteno

17.12.2005 | Budra | Navijáky | 3.232 zobrazení | 13 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto multíkem při lovu sumců?

Dík:

Plavaná na MORAVĚ necteno

10.2.2014 | Scraft_cz | Plavaná | 2.736 zobrazení | 11 odpovědí

Na tomto fóru se budeme my moraváci o plavané, která je dnes stále oblíbenější. Také se budeme dělit o zážitky, návazci atd..

Kuriozity na rybách necteno

12.3.2006 | breca | Ryby | 1.989 zobrazení | 8 odpovědí

Z počasí nám trochu hrabe, tak pojďme přihodit pár historek z toho, co nás u vody potkalo veselého.

Co říkáte nabídce lídlu? necteno

31.3.2011 | jarda29 | Ostatní nádobíčko | 20.943 zobrazení | 84 odpovědí

Od 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…

Teleskopy pro začátečníka necteno

14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.241 zobrazení | 17 odpovědí

Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-

Trofejní cejni a plotice z Orlíku necteno

1.5.2010 | osprey | Bílá ryba | 3.745 zobrazení | 15 odpovědí

Mám dotaz na všechny, kdo už léta loví na Orlíku. Běžně se tam loví cejni do 50 cm a vzácněji i kousek přes.

Sem tam ale slýchám o ojedinělých úlovcích daleko větších ryb.

Podobné je to s ploticí. Do 35 cm naprosto není problém. Měly by tam ale být i o dost větší.

Víte někdo o úlovcích cejna 60+ a plotic 40+ na Orlíku?

Pelety necteno

26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.494 zobrazení | 14 odpovědí

Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!

Mik nebo Tandem.......? necteno

13.2.2010 | Mega-Fish | Kaprařina | 3.244 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…

lov na střapec z rybky necteno

1.11.2004 | mirmen | Dravci | 2.990 zobrazení | 12 odpovědí

Armin Gollner uvádí ve své publikaci ABECEDA RYBÁŘE ( snad jsem nespletl název) techniku lovu na proužky nařezané z rybího masa. Prý je to výhodné na velké, líné, přestárlé štiky. Výhodou možnost OKAMŽITÉHO záseku = nepoškození ryby. Udává, že technika je obzvlášť účinná na vodách, na nichž štiky znají umělé nástrahy lépe než prodavač ve speciálce. Setkal jste se s tím někdo? Zanedlouho voda začne zamrzat a s vláčkou bude konec.

Začinam s feedrom aky si mam kupit? necteno

21.8.2006 | Mysho 22 | Feeder | 2.743 zobrazení | 11 odpovědí

Chcem si kupit feedrovu palicu a nakolko som začiatočnik chcem poradit aku dlžka by bola vhod a typ palice na stojatu vodu(všetko okolo toho).Max investicia by bola okolo 2000sk.Vdaka za postrehy.

Prsačky - broďáky necteno

29.1.2006 | Libor | Ostatní nádobíčko | 26.527 zobrazení | 106 odpovědí

Ahoj všichni, vím že tu toto téma bylo nedávno. Chci si koupit prsačky a nevím jaké? (materiál,léto,zi­ma, výrobce) Můžete mi někdo poradit dle čeho vybírat atd?Jistě máte zkušenosti. (do 5000kč) Děkuji

Mušky nemušky necteno

3.9.2008 | Robur | Muškaření | 7.998 zobrazení | 32 odpovědí

Zaujal mě termín Chytací mucha a mucha umělecké dílo tzv. display mucha. Rád se na to dívám a někteří třeba ani neví, že existují i mušky imutující jiné věci než hmyz. Tak sem prosím něco hoďte, ať se můžeme kochat. Např. muška ráček, chlebovka atd.. Nechám to na vás páni muškaři.

Kdy seknout při přívlači? necteno

15.7.2005 | Tumi | Dravci | 3.752 zobrazení | 15 odpovědí

Kdy seknout při přívlači?(jak se pozná záběr.(

Candat necteno

29.8.2005 | Lukas | Přívlač | 2.998 zobrazení | 12 odpovědí

muzete mi poradit jak na ty opatrny candaty vyzrat?mam dva woblery nejaky gumy plandavku rotacky. je tam stojata voda.

diky za kazdou odpoved.

Šňůra, nebo ne? necteno

7.2.2006 | RonThompson | Přívlač | 1.999 zobrazení | 8 odpovědí

Tak co chlapíí, co na to říkáté? Používáte jí, nebo ne?

Domaci vyroba feeder krmeni necteno

18.12.2012 | JKemr | Feeder | 13.518 zobrazení | 54 odpovědí

Ahoj, do teď jsem si kupoval základní směs pro lov feederem a pouze přidával partikl a živou složku a občas krmení ředil strouhankou a kukuřičným šrotem.

Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s domácí výrobou krmné směsi a je ochoten se o své poznatky podělit. Jde mi o to, jestli se taková výroba doma vůbec vyplatí a dá se kvalitou srovnat s komerčními produkty? Pokud by byl někdo ochoten prozradit vlastní recept, určitě se bránit nebudu. Díky za rady.

Naviják Tubertini Vertigo necteno

9.3.2013 | Zemak | chytej.cz | 6.260 zobrazení | 25 odpovědí

Naviják Tubertini VertigoZdravím, má někdo zkušenost s tímto navijákem? Mám možnost koupit za slušný peníz tak Prosím o radu…

krátký UL do 2500kč necteno

9.2.2013 | Walley | Pruty | 6.013 zobrazení | 24 odpovědí

zdarec, shanim kratky UL nebo L max do 2,10m..na reku. Pstruzi,tlousti,o­kouni obcas bolen tot cilove ryby. Nastrahy:rotacky do vel.1
woblery do 5cm
male gumy..predevsim mikronymhy na marsmysce

http://www.fishhunter.cz/…t-Spin-6-12g vim neni to uplne UL..ale pry neni zas tak tvrdy..(bral bych velikost 1,80m)

http://www.rsp-fishing.cz/…1-98m-2-8g-2

navijak:kupoval sem si na to spro passion (7000) velikost 710..

jiny lepsi prut v teto cenove kategorii?poradte a hodte sem i fotky ze zdolavani a podobne dík:)

Vhodny clun na zavazeni??? necteno

17.3.2006 | slimak | Sumcařina | 4.012 zobrazení | 16 odpovědí

Poradi nekdo s vyberem vhodneho clunu (nafukovaci?,plas­t.?)na zavazeni popripade vabnicku?Takovy ktery se da snadno prevazet autem…diky.