Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Truman "SHOW"
1.8.2007 | Czudko | Ostatní ryby | 14.542 zobrazení | 60 odpovědí
Je to peklo, ale posledni dobou neni mozne nikde kam jezdim (Labe, Vltava a nekdy i Berounka), normalne nahodit jakoukoliv zizalu. Trumeni (sumecek americky) to berou sotva to padne do vody. Dokonce zerou i kuku nebo rohlikove boilie. Neznate nekdo zpusob jak je odradit nebo co zvolit, aby na to hupsli? Jsou neuveritelne premnozeni.. Jake zkusenosti mate vy?
Jaké používáte jednoháčky k lovu sumců?
28.1.2008 | wallys | Sumcařina | 4.119 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych zjistit jaké máte poznatky a zkušenosti s různými jednohy od různých firem(kvalita,materiál,zpracování,držení ostrosti)v poměru k ceně a tak .Prostě vše co se nám může hodit a to at na naše či cizí vody Po či Rio Ebro.Dík.....
Teleskopy pro začátečníka
14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.112 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-
Jaké twistery používáte?
28.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 3.392 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Jakou vel. a barvu gum používáte na různé druhy ryb? Viděl jsem kupovat v obchodě twistera 15 cm úplně bílého. Několik kusů a nevím, na jakou rybu ho může dotyčný použít? Beru délku celé gumy i s ocáskem. Sám používám světle hnědé a žluté v délce 4–6cm na okouny.
PENN COMMANDER
17.12.2005 | Budra | Navijáky | 3.151 zobrazení | 13 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto multíkem při lovu sumců?
Dík:
Hledam na spolecne chytani kolegu z Brna a okoli
6.9.2005 | | Kaprařina | 2.904 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Hledam na spolecne chytani kolegu z Brna a okoli
Mušky nemušky
3.9.2008 | Robur | Muškaření | 7.773 zobrazení | 32 odpovědí
Zaujal mě termín Chytací mucha a mucha umělecké dílo tzv. display mucha. Rád se na to dívám a někteří třeba ani neví, že existují i mušky imutující jiné věci než hmyz. Tak sem prosím něco hoďte, ať se můžeme kochat. Např. muška ráček, chlebovka atd.. Nechám to na vás páni muškaři.
Chytáte kapry z krmítkem nebo bez??
12.4.2005 | kapr444 | Kaprařina | 7.286 zobrazení | 30 odpovědí
Zajímalo by mě jestli používáte při lovu kapra krmítko,a jaké sním máte zkušenosti???
jak na velke kapry?navnada atd.....
26.4.2010 | candatek | Bílá ryba | 3.880 zobrazení | 16 odpovědí
poslední dobou se mi vubec kapři vetšiho vzrustu nedaři vetsinou chytnu tak kapra o vzrustu 45–50 … tak jestli mate nnejakou radu dík :)
Mik nebo Tandem.......?
13.2.2010 | Mega-Fish | Kaprařina | 3.159 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…
lov na střapec z rybky
1.11.2004 | mirmen | Dravci | 2.914 zobrazení | 12 odpovědí
Armin Gollner uvádí ve své publikaci ABECEDA RYBÁŘE ( snad jsem nespletl název) techniku lovu na proužky nařezané z rybího masa. Prý je to výhodné na velké, líné, přestárlé štiky. Výhodou možnost OKAMŽITÉHO záseku = nepoškození ryby. Udává, že technika je obzvlášť účinná na vodách, na nichž štiky znají umělé nástrahy lépe než prodavač ve speciálce. Setkal jste se s tím někdo? Zanedlouho voda začne zamrzat a s vláčkou bude konec.
prut V Mystery Spin, 2,70m 15-40g
28.6.2010 | target40 | Přívlač | 2.669 zobrazení | 11 odpovědí
ahoj,jaké máte zkušenosti s tímto prutem ? kdo jej vyrábí? největší ulovené ryby ?
USMRCENÍ RYBY
20.4.2007 | HorseFish | Tipy & triky | 19.936 zobrazení | 82 odpovědí
Mozna hloupa otazka,ale zajimalo by me,jak usmrcujete ruzne druhy ryb.Zabijite vsechny ryby stejne nebo mate jinou metodu na kapra a jinou na pstruha?Nejsem zadnej masar,ale sem tam si nejakou rybu domu vemu a tak by me zajimalo jak ji co nejsetrneji usmrtit.Ja vetsinou rybu majznu klackem pres hlavu a pak ji propichnu srdce.
Pelety
26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.405 zobrazení | 14 odpovědí
Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!
Začinam s feedrom aky si mam kupit?
22.8.2006 | Mysho 22 | Feeder | 2.677 zobrazení | 11 odpovědí
Chcem si kupit feedrovu palicu a nakolko som začiatočnik chcem poradit aku dlžka by bola vhod a typ palice na stojatu vodu(všetko okolo toho).Max investicia by bola okolo 2000sk.Vdaka za postrehy.
na co se jeste da vytahnout sumec??
11.9.2005 | Lukas | Dravci | 3.662 zobrazení | 15 odpovědí
na jakej prut se vam podarilo vytahnout sumce?myslim treba s prutem na stiky nebo na neco slabsiho. a s jakym naviakem a s ceho byl a na co s te ho vytahli?
Trofejní cejni a plotice z Orlíku
1.5.2010 | osprey | Bílá ryba | 3.657 zobrazení | 15 odpovědí
Mám dotaz na všechny, kdo už léta loví na Orlíku. Běžně se tam loví cejni do 50 cm a vzácněji i kousek přes.
Sem tam ale slýchám o ojedinělých úlovcích daleko větších ryb.
Podobné je to s ploticí. Do 35 cm naprosto není problém. Měly by tam ale být i o dost větší.
Víte někdo o úlovcích cejna 60+ a plotic 40+ na Orlíku?
kontakt na PETRA PELIKÁNA (preparátor)
8.5.2005 | frenki | Ryby | 2.683 zobrazení | 11 odpovědí
Kdo zná kontakt na tohohle známeho preparátora tak atˇmi prosím napíše!!! Díky moc všem!!!
Domaci vyroba feeder krmeni
18.12.2012 | JKemr | Feeder | 13.201 zobrazení | 54 odpovědí
Ahoj, do teď jsem si kupoval základní směs pro lov feederem a pouze přidával partikl a živou složku a občas krmení ředil strouhankou a kukuřičným šrotem.
Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s domácí výrobou krmné směsi a je ochoten se o své poznatky podělit. Jde mi o to, jestli se taková výroba doma vůbec vyplatí a dá se kvalitou srovnat s komerčními produkty? Pokud by byl někdo ochoten prozradit vlastní recept, určitě se bránit nebudu. Díky za rady.
obchod v praze
18.9.2010 | deniiis | Obchod | 6.840 zobrazení | 28 odpovědí
prosím vás neznáte nějaký rybářský obchod co má otevřeno v sobotu a v neděli víc jak do 12:00.někde v praze nebo okolo prahy.děkuji