Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Jaké twistery používáte?
28.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 3.482 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Jakou vel. a barvu gum používáte na různé druhy ryb? Viděl jsem kupovat v obchodě twistera 15 cm úplně bílého. Několik kusů a nevím, na jakou rybu ho může dotyčný použít? Beru délku celé gumy i s ocáskem. Sám používám světle hnědé a žluté v délce 4–6cm na okouny.
PENN COMMANDER
17.12.2005 | Budra | Navijáky | 3.232 zobrazení | 13 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto multíkem při lovu sumců?
Dík:
Plavaná na MORAVĚ
10.2.2014 | Scraft_cz | Plavaná | 2.736 zobrazení | 11 odpovědí
Na tomto fóru se budeme my moraváci o plavané, která je dnes stále oblíbenější. Také se budeme dělit o zážitky, návazci atd..
Kuriozity na rybách
12.3.2006 | breca | Ryby | 1.989 zobrazení | 8 odpovědí
Z počasí nám trochu hrabe, tak pojďme přihodit pár historek z toho, co nás u vody potkalo veselého.
Co říkáte nabídce lídlu?
31.3.2011 | jarda29 | Ostatní nádobíčko | 20.943 zobrazení | 84 odpovědí
Od 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…
Teleskopy pro začátečníka
14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.241 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-
Trofejní cejni a plotice z Orlíku
1.5.2010 | osprey | Bílá ryba | 3.745 zobrazení | 15 odpovědí
Mám dotaz na všechny, kdo už léta loví na Orlíku. Běžně se tam loví cejni do 50 cm a vzácněji i kousek přes.
Sem tam ale slýchám o ojedinělých úlovcích daleko větších ryb.
Podobné je to s ploticí. Do 35 cm naprosto není problém. Měly by tam ale být i o dost větší.
Víte někdo o úlovcích cejna 60+ a plotic 40+ na Orlíku?
Pelety
26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.494 zobrazení | 14 odpovědí
Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!
Mik nebo Tandem.......?
13.2.2010 | Mega-Fish | Kaprařina | 3.244 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…
lov na střapec z rybky
1.11.2004 | mirmen | Dravci | 2.990 zobrazení | 12 odpovědí
Armin Gollner uvádí ve své publikaci ABECEDA RYBÁŘE ( snad jsem nespletl název) techniku lovu na proužky nařezané z rybího masa. Prý je to výhodné na velké, líné, přestárlé štiky. Výhodou možnost OKAMŽITÉHO záseku = nepoškození ryby. Udává, že technika je obzvlášť účinná na vodách, na nichž štiky znají umělé nástrahy lépe než prodavač ve speciálce. Setkal jste se s tím někdo? Zanedlouho voda začne zamrzat a s vláčkou bude konec.
Začinam s feedrom aky si mam kupit?
21.8.2006 | Mysho 22 | Feeder | 2.743 zobrazení | 11 odpovědí
Chcem si kupit feedrovu palicu a nakolko som začiatočnik chcem poradit aku dlžka by bola vhod a typ palice na stojatu vodu(všetko okolo toho).Max investicia by bola okolo 2000sk.Vdaka za postrehy.
Prsačky - broďáky
29.1.2006 | Libor | Ostatní nádobíčko | 26.527 zobrazení | 106 odpovědí
Ahoj všichni, vím že tu toto téma bylo nedávno. Chci si koupit prsačky a nevím jaké? (materiál,léto,zima, výrobce) Můžete mi někdo poradit dle čeho vybírat atd?Jistě máte zkušenosti. (do 5000kč) Děkuji
Mušky nemušky
3.9.2008 | Robur | Muškaření | 7.998 zobrazení | 32 odpovědí
Zaujal mě termín Chytací mucha a mucha umělecké dílo tzv. display mucha. Rád se na to dívám a někteří třeba ani neví, že existují i mušky imutující jiné věci než hmyz. Tak sem prosím něco hoďte, ať se můžeme kochat. Např. muška ráček, chlebovka atd.. Nechám to na vás páni muškaři.
Kdy seknout při přívlači?
15.7.2005 | Tumi | Dravci | 3.752 zobrazení | 15 odpovědí
Kdy seknout při přívlači?(jak se pozná záběr.(
Candat
29.8.2005 | Lukas | Přívlač | 2.998 zobrazení | 12 odpovědí
muzete mi poradit jak na ty opatrny candaty vyzrat?mam dva woblery nejaky gumy plandavku rotacky. je tam stojata voda.
diky za kazdou odpoved.
Šňůra, nebo ne?
7.2.2006 | RonThompson | Přívlač | 1.999 zobrazení | 8 odpovědí
Tak co chlapíí, co na to říkáté? Používáte jí, nebo ne?
Domaci vyroba feeder krmeni
18.12.2012 | JKemr | Feeder | 13.518 zobrazení | 54 odpovědí
Ahoj, do teď jsem si kupoval základní směs pro lov feederem a pouze přidával partikl a živou složku a občas krmení ředil strouhankou a kukuřičným šrotem.
Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s domácí výrobou krmné směsi a je ochoten se o své poznatky podělit. Jde mi o to, jestli se taková výroba doma vůbec vyplatí a dá se kvalitou srovnat s komerčními produkty? Pokud by byl někdo ochoten prozradit vlastní recept, určitě se bránit nebudu. Díky za rady.
Naviják Tubertini Vertigo
9.3.2013 | Zemak | chytej.cz | 6.260 zobrazení | 25 odpovědí
Zdravím, má někdo
zkušenost s tímto navijákem? Mám možnost koupit za slušný peníz tak
Prosím o radu…
krátký UL do 2500kč
9.2.2013 | Walley | Pruty | 6.013 zobrazení | 24 odpovědí
zdarec, shanim kratky UL nebo L max do 2,10m..na reku.
Pstruzi,tlousti,okouni obcas bolen tot cilove ryby. Nastrahy:rotacky do
vel.1
woblery do 5cm
male gumy..predevsim mikronymhy na marsmysce
http://www.fishhunter.cz/…t-Spin-6-12g vim neni to uplne UL..ale pry neni zas tak tvrdy..(bral bych velikost 1,80m)
http://www.rsp-fishing.cz/…1-98m-2-8g-2
navijak:kupoval sem si na to spro passion (7000) velikost 710..
jiny lepsi prut v teto cenove kategorii?poradte a hodte sem i fotky ze zdolavani a podobne dík:)
Vhodny clun na zavazeni???
17.3.2006 | slimak | Sumcařina | 4.012 zobrazení | 16 odpovědí
Poradi nekdo s vyberem vhodneho clunu (nafukovaci?,plast.?)na zavazeni popripade vabnicku?Takovy ktery se da snadno prevazet autem…diky.