Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pelety necteno

26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.548 zobrazení | 14 odpovědí

Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!

Hledam na spolecne chytani kolegu z Brna a okoli necteno

6.9.2005 | | Kaprařina | 3.039 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Hledam na spolecne chytani kolegu z Brna a okoli

lov na střapec z rybky necteno

1.11.2004 | mirmen | Dravci | 3.038 zobrazení | 12 odpovědí

Armin Gollner uvádí ve své publikaci ABECEDA RYBÁŘE ( snad jsem nespletl název) techniku lovu na proužky nařezané z rybího masa. Prý je to výhodné na velké, líné, přestárlé štiky. Výhodou možnost OKAMŽITÉHO záseku = nepoškození ryby. Udává, že technika je obzvlášť účinná na vodách, na nichž štiky znají umělé nástrahy lépe než prodavač ve speciálce. Setkal jste se s tím někdo? Zanedlouho voda začne zamrzat a s vláčkou bude konec.

Kuriozity na rybách necteno

12.3.2006 | breca | Ryby | 2.027 zobrazení | 8 odpovědí

Z počasí nám trochu hrabe, tak pojďme přihodit pár historek z toho, co nás u vody potkalo veselého.

Ztrácí se vám také vaše příspěvky z chytej? necteno

4.1.2009 | Juraj | Ryby | 2.027 zobrazení | 8 odpovědí

Vložil jsem mezi 1 a 2.1 do fóra Jihlavské revíry několik příspěvků s fotkami a jsou fuč. Má někdo podobnou zkušennost?

Domaci vyroba feeder krmeni necteno

18.12.2012 | JKemr | Feeder | 13.707 zobrazení | 54 odpovědí

Ahoj, do teď jsem si kupoval základní směs pro lov feederem a pouze přidával partikl a živou složku a občas krmení ředil strouhankou a kukuřičným šrotem.

Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s domácí výrobou krmné směsi a je ochoten se o své poznatky podělit. Jde mi o to, jestli se taková výroba doma vůbec vyplatí a dá se kvalitou srovnat s komerčními produkty? Pokud by byl někdo ochoten prozradit vlastní recept, určitě se bránit nebudu. Díky za rady.

Sumci na Chebsku necteno

30.7.2005 | Daemon | Sumcařina | 12.447 zobrazení | 49 odpovědí

Zajímají mě zkušenosti z lovu především z těchto revírů – Jesenice, Skalka, Ohře, ale klidně i jiných. Poraďte kdy, kam a s čím na ně nebo jen poskytněte nějaký informace!

Naviják Tubertini Vertigo necteno

9.3.2013 | Zemak | chytej.cz | 6.343 zobrazení | 25 odpovědí

Naviják Tubertini VertigoZdravím, má někdo zkušenost s tímto navijákem? Mám možnost koupit za slušný peníz tak Prosím o radu…

Milfa necteno

15.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 4.314 zobrazení | 17 odpovědí

Znáte tuto značku?Jaké s ní máte zkušenosti?Dí­ky,denyg

Vhodny clun na zavazeni??? necteno

17.3.2006 | slimak | Sumcařina | 4.062 zobrazení | 16 odpovědí

Poradi nekdo s vyberem vhodneho clunu (nafukovaci?,plas­t.?)na zavazeni popripade vabnicku?Takovy ktery se da snadno prevazet autem…diky.

Mik nebo Tandem.......? necteno

13.2.2010 | Mega-Fish | Kaprařina | 3.301 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…

Začinam s feedrom aky si mam kupit? necteno

22.8.2006 | Mysho 22 | Feeder | 2.790 zobrazení | 11 odpovědí

Chcem si kupit feedrovu palicu a nakolko som začiatočnik chcem poradit aku dlžka by bola vhod a typ palice na stojatu vodu(všetko okolo toho).Max investicia by bola okolo 2000sk.Vdaka za postrehy.

Soukromé revíry necteno

7.9.2008 | bajabeza | Kaprařina | 8.896 zobrazení | 35 odpovědí

Ožehavá a citlivá otázka: Je hodně soukromých revírů, na nich se loví velké ryby, kapři, amuři, sumci a další. Odkud se ale berou?? Majitelé je vypěstují a nebo kupují? Kde? Od koho? Drtivá většina těchto ryb je ze vylovena ze svazových revírů, prodaná na černo od rádoby rybářů. Pletu se?

Vaše oblíbené sumcové revíry ČR necteno

22.3.2006 | speed2 | Sumcařina | 6.862 zobrazení | 27 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat kam se letos chystáte na sumce v ČR Předem děkuji

Sázava & Vysočina necteno

14.7.2005 | HAT | Domácí revíry | 3.819 zobrazení | 15 odpovědí

Téma ohledně vyměňování zkušeností na řece Sázavě

Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Dik moc .. necteno

25.8.2005 | Hosty | Domácí revíry | 3.565 zobrazení | 14 odpovědí

Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Severní cechy .. stredni cechy ..

Berkley Cherywod - očka necteno

19.12.2005 | Prutos | Pruty | 3.558 zobrazení | 14 odpovědí

Všiml jsem si, že dost lidí si u cherywooda ztěžuje na prořezávání oček,tak bych to rád shrnul do diskuze. Jak to máte vy? Prořezává se vám jen koncové? A jak tyto pruty hodnotíe?

Hájení na severní Moravě? necteno

27.10.2004 | HaD | Ryby | 3.307 zobrazení | 13 odpovědí

Zaslechl jsem, že na severní Moravě je v současné době globální hájení a povolen je pouze lov dravců. Víte o tom něco? Těch co se to týká-jakou z toho máte „radost“?

Candat necteno

29.8.2005 | Lukas | Přívlač | 3.050 zobrazení | 12 odpovědí

muzete mi poradit jak na ty opatrny candaty vyzrat?mam dva woblery nejaky gumy plandavku rotacky. je tam stojata voda.

diky za kazdou odpoved.

Kam na dětský tábor? necteno

15.4.2008 | Jezinka | Domácí revíry | 2.544 zobrazení | 10 odpovědí

Pánové sháníme typy kam letos v létě s dětmi na tábor. Napadlo nás, že nejlépe znáte svoje revíry vy a mohli byste nám dát nějaké dobré rady. Chtěli bychom někam do menšího kempu u rybníka nebo řeky s ubytováním v chatičkách, s fungujícím sociálním zázemím a možností vlastního vaření. Je nás asi 25 rybářů od 5 do 50 let, takže hospůdka v přijatelné vzdálenosti na pěší dosah by byla skvělá. Pokud o takovém místě víte, dejte nám, prosím, vědět. Frk a Jezinka