Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vhodny clun na zavazeni??? necteno

17.3.2006 | slimak | Sumcařina | 4.093 zobrazení | 16 odpovědí

Poradi nekdo s vyberem vhodneho clunu (nafukovaci?,plas­t.?)na zavazeni popripade vabnicku?Takovy ktery se da snadno prevazet autem…diky.

Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Dik moc .. necteno

25.8.2005 | Hosty | Domácí revíry | 3.585 zobrazení | 14 odpovědí

Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Severní cechy .. stredni cechy ..

Začinam s feedrom aky si mam kupit? necteno

22.8.2006 | Mysho 22 | Feeder | 2.814 zobrazení | 11 odpovědí

Chcem si kupit feedrovu palicu a nakolko som začiatočnik chcem poradit aku dlžka by bola vhod a typ palice na stojatu vodu(všetko okolo toho).Max investicia by bola okolo 2000sk.Vdaka za postrehy.

Domaci vyroba feeder krmeni necteno

18.12.2012 | JKemr | Feeder | 13.831 zobrazení | 54 odpovědí

Ahoj, do teď jsem si kupoval základní směs pro lov feederem a pouze přidával partikl a živou složku a občas krmení ředil strouhankou a kukuřičným šrotem.

Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s domácí výrobou krmné směsi a je ochoten se o své poznatky podělit. Jde mi o to, jestli se taková výroba doma vůbec vyplatí a dá se kvalitou srovnat s komerčními produkty? Pokud by byl někdo ochoten prozradit vlastní recept, určitě se bránit nebudu. Díky za rady.

Sumci na Chebsku necteno

30.7.2005 | Daemon | Sumcařina | 12.551 zobrazení | 49 odpovědí

Zajímají mě zkušenosti z lovu především z těchto revírů – Jesenice, Skalka, Ohře, ale klidně i jiných. Poraďte kdy, kam a s čím na ně nebo jen poskytněte nějaký informace!

Položená - načasování záseku necteno

12.7.2009 | Deadgun | Položená | 6.157 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, mám vážný problém s včasným a hlavně se správným načasováním záseku při lovu na těžko s policajtem. Občas jde policajt pomalu nahoru, dolu, občas jen povyskočí a někdy mi vyloženě bouchne do prutu. Chci se zeptat, ve který moment zaseknout. Někdo tvrdí, že se má zaseknout ve chvíli, kdy policajt vyjede až k prutu a jiný zase, že seknout se má už při povyskočení a skákání čihátka. Dnes jsem takhle přišel o 3 ryby, protože jsem buďto zasekl moc brzy nebo pozdě a vytáhl z vody jen prázdný háček. Dovedl by mi někdo, prosím, poradit?

Trofejní cejni a plotice z Orlíku necteno

1.5.2010 | osprey | Bílá ryba | 3.842 zobrazení | 15 odpovědí

Mám dotaz na všechny, kdo už léta loví na Orlíku. Běžně se tam loví cejni do 50 cm a vzácněji i kousek přes.

Sem tam ale slýchám o ojedinělých úlovcích daleko větších ryb.

Podobné je to s ploticí. Do 35 cm naprosto není problém. Měly by tam ale být i o dost větší.

Víte někdo o úlovcích cejna 60+ a plotic 40+ na Orlíku?

Berkley Cherywod - očka necteno

19.12.2005 | Prutos | Pruty | 3.588 zobrazení | 14 odpovědí

Všiml jsem si, že dost lidí si u cherywooda ztěžuje na prořezávání oček,tak bych to rád shrnul do diskuze. Jak to máte vy? Prořezává se vám jen koncové? A jak tyto pruty hodnotíe?

Pelety necteno

26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.588 zobrazení | 14 odpovědí

Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!

Mik nebo Tandem.......? necteno

13.2.2010 | Mega-Fish | Kaprařina | 3.333 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…

Vyplňujete pravdivo prehľad o úlovkoch? necteno

15.1.2005 | rybopet | Legislativa | 2.567 zobrazení | 10 odpovědí

Ako seriozne sa k tomu staviate?Má to význam pre jednotlivé RO?Závisí od toho nasledujúce zarybňovanie?

Ztrácí se vám také vaše příspěvky z chytej? necteno

4.1.2009 | Juraj | Ryby | 2.050 zobrazení | 8 odpovědí

Vložil jsem mezi 1 a 2.1 do fóra Jihlavské revíry několik příspěvků s fotkami a jsou fuč. Má někdo podobnou zkušennost?

prut na přívlač necteno

24.11.2006 | judas.d | Přívlač | 5.910 zobrazení | 23 odpovědí

zvažuji koupi prutu na přívlač tak 7–25g poradíte jaký

jaké je nejlevnější použitelné vybavení? necteno

1.4.2009 | | Pruty | 4.374 zobrazení | 17 odpovědí | upravit

Zdravím všechny,

jsem úplný začátečník, amatér. Stojím před pořízením prvního vybaveni a potřeboval bych trochu poradit. Jelikož nevím, jak mě to bude do budoucna bavit a kolik času budu moct rybaření věnovat, chci zatím pořídit co nejlaciněji. V budoucnu uvidím a pak budu třeba ochoten přidat a koupit něco lepšího. Kromě toho že chci pořídit levně a že chci do začátku teleskopický prut nevím vůbec nic. Nevím ještě co budu chytat jakou technikou a tak podobně. Lze koupit něco univerzálnějšího, než si udělám nějakou představu a vytyčím priority a zájmy? Mám v úmyslu navštívit nějaký bazar a podívat se po použitém vybavení. Na druhou stranu mě dost překvapilo za jakou cenu se dá pořídit asi ne kvalitní zboží, ale již nejsem schopen posoudit zda by mi to do začátku stačilo, či jsou to vyhozené peníze. http://www.potreby-rybarske.cz/catalog.php?… Je tam startovací set asi za 200 Kč ale o tom si moc valnou představu nedělám a tak zas moc šetřit nemusím, idelální by bylo kdybych sehnal prut s navyjakem do 1000Kč. Chtel bych se Vás teda zeptat, co si o tom myslite, zda bude lepsi koupit neco kvalitnejsiho z druhe ruky, nebo neco zakladniho noveho a kde se najde hranice aby to bylo opravdu levne ale ne k zahozeni.

Děkuju moc každému kdo jakýmkoli způsobem poradí nebo naznačí, jelikož jsem zatím úplný zelenáč.

Prút na strednú prívlač necteno

30.3.2005 | RASTOK | Pruty | 3.860 zobrazení | 15 odpovědí

Aký prút by ste mi poradili ? Prívlač woblerov a gúm od 8–13 cm, mal by mať akciu niečo medzi A-B, 3 metre, krátku cca 50 cm štíhlu korkovú rukoväť, cenove do 5000,–Sk

Sázava & Vysočina necteno

14.7.2005 | HAT | Domácí revíry | 3.852 zobrazení | 15 odpovědí

Téma ohledně vyměňování zkušeností na řece Sázavě

Chystáte se letos na mníky. necteno

19.10.2005 | Padis | Ostatní ryby | 3.597 zobrazení | 14 odpovědí

Chci se o mě pokusit. Máte s chytáním mníků zkušenosti. Je lepší nástraha rybka nebo žížala.

Hájení na severní Moravě? necteno

27.10.2004 | HaD | Ryby | 3.338 zobrazení | 13 odpovědí

Zaslechl jsem, že na severní Moravě je v současné době globální hájení a povolen je pouze lov dravců. Víte o tom něco? Těch co se to týká-jakou z toho máte „radost“?

lov na střapec z rybky necteno

1.11.2004 | mirmen | Dravci | 3.083 zobrazení | 12 odpovědí

Armin Gollner uvádí ve své publikaci ABECEDA RYBÁŘE ( snad jsem nespletl název) techniku lovu na proužky nařezané z rybího masa. Prý je to výhodné na velké, líné, přestárlé štiky. Výhodou možnost OKAMŽITÉHO záseku = nepoškození ryby. Udává, že technika je obzvlášť účinná na vodách, na nichž štiky znají umělé nástrahy lépe než prodavač ve speciálce. Setkal jste se s tím někdo? Zanedlouho voda začne zamrzat a s vláčkou bude konec.

Wobler skeletor necteno

17.8.2006 | mirmen | Přívlač | 2.315 zobrazení | 9 odpovědí

zajímavě vyhlížející nástraha