Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Berkley Cherywod - očka necteno

19.12.2005 | Prutos | Pruty | 3.512 zobrazení | 14 odpovědí

Všiml jsem si, že dost lidí si u cherywooda ztěžuje na prořezávání oček,tak bych to rád shrnul do diskuze. Jak to máte vy? Prořezává se vám jen koncové? A jak tyto pruty hodnotíe?

Naviják na vláčku necteno

22.8.2005 | SAM | Navijáky | 9.054 zobrazení | 36 odpovědí

co doporučujete za naviják na vláčku. budu chytat na menší řece(Úslava) šel by od Shimana Nexave 2000F ????

diiiiiik

Soukromé revíry necteno

7.9.2008 | bajabeza | Kaprařina | 8.788 zobrazení | 35 odpovědí

Ožehavá a citlivá otázka: Je hodně soukromých revírů, na nich se loví velké ryby, kapři, amuři, sumci a další. Odkud se ale berou?? Majitelé je vypěstují a nebo kupují? Kde? Od koho? Drtivá většina těchto ryb je ze vylovena ze svazových revírů, prodaná na černo od rádoby rybářů. Pletu se?

Vaše oblíbené sumcové revíry ČR necteno

22.3.2006 | speed2 | Sumcařina | 6.790 zobrazení | 27 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat kam se letos chystáte na sumce v ČR Předem děkuji

Pletenka na feedr necteno

1.11.2007 | Robur | Feeder | 6.029 zobrazení | 24 odpovědí

Otázka 1/ myslíte, že dát pletenku na feedr je dobrá volba Otázka 2/pokud chytáte na feedr s pletenkou: chci dát na feedr pletenku 12ku fireline, na feedr chytám tak 5 let zatím se silonem – stylem krmítko na konci a nad tím, ted směrem k prutu dva návazce, tuším se tomu říká balaton. Návazce drží na zarážce z izolepy, což asi na pletence nebude fungovat, tak co s tím? Jak to řešíte vy. Díky nebo jestli víte o nějakém odkazu.

Hrabe kaprařům? necteno

26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.272 zobrazení | 21 odpovědí

Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.

Není to už trošku přes čáru?

Milfa necteno

15.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 4.271 zobrazení | 17 odpovědí

Znáte tuto značku?Jaké s ní máte zkušenosti?Dí­ky,denyg

Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Dik moc .. necteno

24.8.2005 | Hosty | Domácí revíry | 3.519 zobrazení | 14 odpovědí

Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Severní cechy .. stredni cechy ..

Hájení na severní Moravě? necteno

27.10.2004 | HaD | Ryby | 3.264 zobrazení | 13 odpovědí

Zaslechl jsem, že na severní Moravě je v současné době globální hájení a povolen je pouze lov dravců. Víte o tom něco? Těch co se to týká-jakou z toho máte „radost“?

prut V Mystery Spin, 2,70m 15-40g necteno

28.6.2010 | target40 | Přívlač | 2.761 zobrazení | 11 odpovědí

ahoj,jaké máte zkušenosti s tímto prutem ? kdo jej vyrábí? největší ulovené ryby ?

Wobler skeletor necteno

17.8.2006 | mirmen | Přívlač | 2.260 zobrazení | 9 odpovědí

zajímavě vyhlížející nástraha

Sumci na Chebsku necteno

30.7.2005 | Daemon | Sumcařina | 12.333 zobrazení | 49 odpovědí

Zajímají mě zkušenosti z lovu především z těchto revírů – Jesenice, Skalka, Ohře, ale klidně i jiných. Poraďte kdy, kam a s čím na ně nebo jen poskytněte nějaký informace!

Da se sehnat dobrý feedrový prut do 800kč??? necteno

29.8.2006 | Kouba | Pruty | 8.567 zobrazení | 34 odpovědí

Jeden kamarad mi řekl ze se da sehna dobry feedrovy prut za 600kč rad bych vedel jestli je to mozne a jetsli jo tak kde ??? chtel bych nejakej poridit sem ochotnej do toho dat i trosku vic:)))))))

prut na přívlač necteno

24.11.2006 | judas.d | Přívlač | 5.794 zobrazení | 23 odpovědí

zvažuji koupi prutu na přívlač tak 7–25g poradíte jaký

Prút na strednú prívlač necteno

30.3.2005 | RASTOK | Pruty | 3.783 zobrazení | 15 odpovědí

Aký prút by ste mi poradili ? Prívlač woblerov a gúm od 8–13 cm, mal by mať akciu niečo medzi A-B, 3 metre, krátku cca 50 cm štíhlu korkovú rukoväť, cenove do 5000,–Sk

Sázava & Vysočina necteno

14.7.2005 | HAT | Domácí revíry | 3.782 zobrazení | 15 odpovědí

Téma ohledně vyměňování zkušeností na řece Sázavě

Chystáte se letos na mníky. necteno

19.10.2005 | Padis | Ostatní ryby | 3.527 zobrazení | 14 odpovědí

Chci se o mě pokusit. Máte s chytáním mníků zkušenosti. Je lepší nástraha rybka nebo žížala.

prosím o pomoc- RYBIČKY necteno

13.12.2010 | tom1234 | Obchod | 5.051 zobrazení | 20 odpovědí | upravit

Ahoj, scháním naše říční ryby do akvária jako vánoční dárek. Jednalo by se o nějakého KOI kapříka, uhoře, sumce, jesetera. předem díky za pomoc a radu Tom

jaké je nejlevnější použitelné vybavení? necteno

1.4.2009 | | Pruty | 4.291 zobrazení | 17 odpovědí | upravit

Zdravím všechny,

jsem úplný začátečník, amatér. Stojím před pořízením prvního vybaveni a potřeboval bych trochu poradit. Jelikož nevím, jak mě to bude do budoucna bavit a kolik času budu moct rybaření věnovat, chci zatím pořídit co nejlaciněji. V budoucnu uvidím a pak budu třeba ochoten přidat a koupit něco lepšího. Kromě toho že chci pořídit levně a že chci do začátku teleskopický prut nevím vůbec nic. Nevím ještě co budu chytat jakou technikou a tak podobně. Lze koupit něco univerzálnějšího, než si udělám nějakou představu a vytyčím priority a zájmy? Mám v úmyslu navštívit nějaký bazar a podívat se po použitém vybavení. Na druhou stranu mě dost překvapilo za jakou cenu se dá pořídit asi ne kvalitní zboží, ale již nejsem schopen posoudit zda by mi to do začátku stačilo, či jsou to vyhozené peníze. http://www.potreby-rybarske.cz/catalog.php?… Je tam startovací set asi za 200 Kč ale o tom si moc valnou představu nedělám a tak zas moc šetřit nemusím, idelální by bylo kdybych sehnal prut s navyjakem do 1000Kč. Chtel bych se Vás teda zeptat, co si o tom myslite, zda bude lepsi koupit neco kvalitnejsiho z druhe ruky, nebo neco zakladniho noveho a kde se najde hranice aby to bylo opravdu levne ale ne k zahozeni.

Děkuju moc každému kdo jakýmkoli způsobem poradí nebo naznačí, jelikož jsem zatím úplný zelenáč.

Jalec na privlač necteno

1.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 3.532 zobrazení | 14 odpovědí

Chcel by som sa spytat na aky typ umelej nastrahy mate najvačšie uspechy s lovom jalca na malých riekach.