Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Da se sehnat dobrý feedrový prut do 800kč???
29.8.2006 | Kouba | Pruty | 8.674 zobrazení | 34 odpovědí
Jeden kamarad mi řekl ze se da sehna dobry feedrovy prut za 600kč rad bych vedel jestli je to mozne a jetsli jo tak kde ??? chtel bych nejakej poridit sem ochotnej do toho dat i trosku vic:)))))))
Mušky nemušky
3.9.2008 | Robur | Muškaření | 8.165 zobrazení | 32 odpovědí
Zaujal mě termín Chytací mucha a mucha umělecké dílo tzv. display mucha. Rád se na to dívám a někteří třeba ani neví, že existují i mušky imutující jiné věci než hmyz. Tak sem prosím něco hoďte, ať se můžeme kochat. Např. muška ráček, chlebovka atd.. Nechám to na vás páni muškaři.
obchod v praze
18.9.2010 | deniiis | Obchod | 7.149 zobrazení | 28 odpovědí
prosím vás neznáte nějaký rybářský obchod co má otevřeno v sobotu a v neděli víc jak do 12:00.někde v praze nebo okolo prahy.děkuji
prut na přívlač
24.11.2006 | judas.d | Přívlač | 5.869 zobrazení | 23 odpovědí
zvažuji koupi prutu na přívlač tak 7–25g poradíte jaký
jaké je nejlevnější použitelné vybavení?
1.4.2009 | | Pruty | 4.335 zobrazení | 17 odpovědí | upravit
Zdravím všechny,
jsem úplný začátečník, amatér. Stojím před pořízením prvního vybaveni a potřeboval bych trochu poradit. Jelikož nevím, jak mě to bude do budoucna bavit a kolik času budu moct rybaření věnovat, chci zatím pořídit co nejlaciněji. V budoucnu uvidím a pak budu třeba ochoten přidat a koupit něco lepšího. Kromě toho že chci pořídit levně a že chci do začátku teleskopický prut nevím vůbec nic. Nevím ještě co budu chytat jakou technikou a tak podobně. Lze koupit něco univerzálnějšího, než si udělám nějakou představu a vytyčím priority a zájmy? Mám v úmyslu navštívit nějaký bazar a podívat se po použitém vybavení. Na druhou stranu mě dost překvapilo za jakou cenu se dá pořídit asi ne kvalitní zboží, ale již nejsem schopen posoudit zda by mi to do začátku stačilo, či jsou to vyhozené peníze. http://www.potreby-rybarske.cz/catalog.php?… Je tam startovací set asi za 200 Kč ale o tom si moc valnou představu nedělám a tak zas moc šetřit nemusím, idelální by bylo kdybych sehnal prut s navyjakem do 1000Kč. Chtel bych se Vás teda zeptat, co si o tom myslite, zda bude lepsi koupit neco kvalitnejsiho z druhe ruky, nebo neco zakladniho noveho a kde se najde hranice aby to bylo opravdu levne ale ne k zahozeni.
Děkuju moc každému kdo jakýmkoli způsobem poradí nebo naznačí, jelikož jsem zatím úplný zelenáč.
Prút na strednú prívlač
30.3.2005 | RASTOK | Pruty | 3.828 zobrazení | 15 odpovědí
Aký prút by ste mi poradili ? Prívlač woblerov a gúm od 8–13 cm, mal by mať akciu niečo medzi A-B, 3 metre, krátku cca 50 cm štíhlu korkovú rukoväť, cenove do 5000,–Sk
Chystáte se letos na mníky.
19.10.2005 | Padis | Ostatní ryby | 3.574 zobrazení | 14 odpovědí
Chci se o mě pokusit. Máte s chytáním mníků zkušenosti. Je lepší nástraha rybka nebo žížala.
Plavaná na MORAVĚ
10.2.2014 | Scraft_cz | Plavaná | 2.806 zobrazení | 11 odpovědí
Na tomto fóru se budeme my moraváci o plavané, která je dnes stále oblíbenější. Také se budeme dělit o zážitky, návazci atd..
Wobler skeletor
17.8.2006 | mirmen | Přívlač | 2.294 zobrazení | 9 odpovědí
zajímavě vyhlížející nástraha
Šňůra, nebo ne?
7.2.2006 | RonThompson | Přívlač | 2.042 zobrazení | 8 odpovědí
Tak co chlapíí, co na to říkáté? Používáte jí, nebo ne?
Naviják na vláčku
22.8.2005 | SAM | Navijáky | 9.209 zobrazení | 36 odpovědí
co doporučujete za naviják na vláčku. budu chytat na menší řece(Úslava) šel by od Shimana Nexave 2000F ????
diiiiiik
prosím o pomoc- RYBIČKY
13.12.2010 | tom1234 | Obchod | 5.111 zobrazení | 20 odpovědí | upravit
Ahoj, scháním naše říční ryby do akvária jako vánoční dárek. Jednalo by se o nějakého KOI kapříka, uhoře, sumce, jesetera. předem díky za pomoc a radu Tom
Poradíte kam na dírky Praha a okolí?
25.1.2013 | casper | Rybaření na dírkách | 4.860 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj
všem, jelikož revírů, kde se dá dírkovat je strašná spousta a já bych
si rád někam zajel zachytat nějaký pstruhy a siveny, ale bohužel nejsem
schopný najít co nejbližší revír s adekvátní cenou a dobrým
zarybněním. Poradíte? Bydlím na Praze 8 v Čimicích, kousek od Zdib.
Předem děkuji za každou reakci ;)
Jalec na privlač
1.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 3.584 zobrazení | 14 odpovědí
Chcel by som sa spytat na aky typ umelej nastrahy mate najvačšie uspechy s lovom jalca na malých riekach.
prut V Mystery Spin, 2,70m 15-40g
28.6.2010 | target40 | Přívlač | 2.815 zobrazení | 11 odpovědí
ahoj,jaké máte zkušenosti s tímto prutem ? kdo jej vyrábí? největší ulovené ryby ?
Místa na mníky
30.11.2009 | Kantik | Dravci | 3.589 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím všechny rybáře. Mám připravené 2 feedrové pruty, vlasce 0,20 mm, rousnice a rybky a chci vyrazit tento víkend, tedy 5 a 6 prosince na mníky. Jenže nevím kam. Na mých oblíbených revírech evidentně nejsou a tak se chci zeptat, kam mám jít. Čím blíže to bude k Jindřichohradeckému okresu v Jihočeském kraji, tím lépe.
Rybolov těch nejmenších?
23.11.2005 | DEATH | Ryby | 2.824 zobrazení | 11 odpovědí
Jak je to s rybolovem nejmenších? Netuším vůbec nic,všechno se změnilo,prý se na tohle i v zákoně pozapomělo? Díky všem za odpověď!
Vánoční rybaření
11.12.2007 | vetrak | Vánoce | 5.139 zobrazení | 20 odpovědí
Jdete někdy na Vánoce na ryby?
Největší lipan sezóny
27.12.2005 | rarach | Lososovité ryby | 8.511 zobrazení | 33 odpovědí
Po úspěchu s okounem, se Vás chci zeptat na LIPANA. Jakého jste chytili největšího? Já 41 cm, ale neměl jsem foťák, ale možná, že za dva dny nějakou fotku najdu. Zdokumentovanýho mám 39 cm a ještě jsem ho sežral. To jsem, ale svině!
Sumec a pelety
10.3.2005 | gabo | Sumcařina | 7.470 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravím a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s cíleným chytáním sumců na pelety a jaké.