Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Berkley Cherywod - očka necteno

19.12.2005 | Prutos | Pruty | 3.443 zobrazení | 14 odpovědí

Všiml jsem si, že dost lidí si u cherywooda ztěžuje na prořezávání oček,tak bych to rád shrnul do diskuze. Jak to máte vy? Prořezává se vám jen koncové? A jak tyto pruty hodnotíe?

Možnost??? necteno

27.1.2007 | Vlackar | Muškaření | 2.457 zobrazení | 10 odpovědí

Letos bych chtěl v létě chytat nějaké plotice an mušku, ale i dřív. Mohu do doby hájení chytat na mušku-pouze suché a mokré mušky. A jaký vlasec jako návazec byste mi doporučili? Děkuju za odpovědi.

Sumci na Chebsku necteno

30.7.2005 | Daemon | Sumcařina | 12.070 zobrazení | 49 odpovědí

Zajímají mě zkušenosti z lovu především z těchto revírů – Jesenice, Skalka, Ohře, ale klidně i jiných. Poraďte kdy, kam a s čím na ně nebo jen poskytněte nějaký informace!

krátký UL do 2500kč necteno

9.2.2013 | Walley | Pruty | 5.906 zobrazení | 24 odpovědí

zdarec, shanim kratky UL nebo L max do 2,10m..na reku. Pstruzi,tlousti,o­kouni obcas bolen tot cilove ryby. Nastrahy:rotacky do vel.1
woblery do 5cm
male gumy..predevsim mikronymhy na marsmysce

http://www.fishhunter.cz/…t-Spin-6-12g vim neni to uplne UL..ale pry neni zas tak tvrdy..(bral bych velikost 1,80m)

http://www.rsp-fishing.cz/…1-98m-2-8g-2

navijak:kupoval sem si na to spro passion (7000) velikost 710..

jiny lepsi prut v teto cenove kategorii?poradte a hodte sem i fotky ze zdolavani a podobne dík:)

Prút na strednú prívlač necteno

30.3.2005 | RASTOK | Pruty | 3.695 zobrazení | 15 odpovědí

Aký prút by ste mi poradili ? Prívlač woblerov a gúm od 8–13 cm, mal by mať akciu niečo medzi A-B, 3 metre, krátku cca 50 cm štíhlu korkovú rukoväť, cenove do 5000,–Sk

Podseknutí necteno

9.11.2006 | Libor | Ryby | 3.205 zobrazení | 13 odpovědí

Zajímalo by mne co při přívlači a jak často podseknete, pro mě je to vždy sklamání že to není nějaký dravec.Už jsem otestoval nový vláčák na tolstolobikovi 97cm za ocas:-(

Zkusenosti s... necteno

11.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 1.971 zobrazení | 8 odpovědí

Mam par dotazu:

1)Zkusenosti s firmou Berkley a jejimi pruty LIGHTING ROD(2,7–3)?

2)Zkusenosti s navijacky ABU a treba i s ABU CD?

3)S Firelinem a snurou od firmy RAPALA?

DOTAZ:

Chodite na www. mrk. cz Jake stranky se vam vice libi a proc?

.............­.......... .............­.............­........

Prsačky - broďáky necteno

29.1.2006 | Libor | Ostatní nádobíčko | 26.150 zobrazení | 106 odpovědí

Ahoj všichni, vím že tu toto téma bylo nedávno. Chci si koupit prsačky a nevím jaké? (materiál,léto,zi­ma, výrobce) Můžete mi někdo poradit dle čeho vybírat atd?Jistě máte zkušenosti. (do 5000kč) Děkuji

Rybáři z Radnic na Rokycansku a okolí necteno

24.7.2008 | Kulik | chytej.cz | 3.952 zobrazení | 16 odpovědí

Ozvěte se kdo jste z těchto končin. Jde mi o seznámení se, diskusi o vodě a rybách a případně i posezení u pivka nebo vody na rybách. Takže, Petrův zdar o pište!

Sázava & Vysočina necteno

14.7.2005 | HAT | Domácí revíry | 3.704 zobrazení | 15 odpovědí

Téma ohledně vyměňování zkušeností na řece Sázavě

Jalec na privlač necteno

1.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 3.456 zobrazení | 14 odpovědí

Chcel by som sa spytat na aky typ umelej nastrahy mate najvačšie uspechy s lovom jalca na malých riekach.

Spojení šnůry s vlascem necteno

8.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 2.718 zobrazení | 11 odpovědí

Jak spojíte šňůru s vlascem, aby uzel nezadrhával při náhozu za očka. Ikdyž je to zdánlivě jednoduché, nejde mě na mysli, že uzel nezadrhne.

Hron u Levice necteno

18.10.2007 | BigMike | Domácí revíry | 2.472 zobrazení | 10 odpovědí

Mám dotaz na tento revír, možná tam na pár dnů kouknu a nevím co je to za vodu, co se dá chytat a pod. Zárověň jak se dá vyjednat jednodenní povolenka na tento revír, jestli normální cena nebo jako pro cizince, atd. Děkuji.

Uchovávání kukuřice necteno

11.9.2009 | Ogar | Kaprařina | 11.141 zobrazení | 45 odpovědí

Zdravím dnes je si byl natrhat kukuřici a chi se zeptat jak jí uchovat na další sezonu.Udstraňujete lupení a loupete jí nebo jí necháváte vyschnout.Díky za odpovědi

Největší lipan sezóny necteno

27.12.2005 | rarach | Lososovité ryby | 8.163 zobrazení | 33 odpovědí

Po úspěchu s okounem, se Vás chci zeptat na LIPANA. Jakého jste chytili největšího? Já 41 cm, ale neměl jsem foťák, ale možná, že za dva dny nějakou fotku najdu. Zdokumentovanýho mám 39 cm a ještě jsem ho sežral. To jsem, ale svině!

rybolov mládeže necteno

10.7.2006 | konva | Ryby | 7.919 zobrazení | 32 odpovědí

Měl bych dotaz ohledně rybářského řádu . Jak jsem zjistil po přečtení tak se zde již nenachází odstavec popisující pravidla lovu mládeže což mě přivádí k otázce zda mé děti mohou již lovit na 2 udice či ne nebo zda mohou chytat na rybku.Dříve to v řádech bývalo však dnes to tam již není.

Vaše oblíbené sumcové revíry ČR necteno

22.3.2006 | speed2 | Sumcařina | 6.677 zobrazení | 27 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat kam se letos chystáte na sumce v ČR Předem děkuji

jaké je nejlevnější použitelné vybavení? necteno

1.4.2009 | | Pruty | 4.213 zobrazení | 17 odpovědí | upravit

Zdravím všechny,

jsem úplný začátečník, amatér. Stojím před pořízením prvního vybaveni a potřeboval bych trochu poradit. Jelikož nevím, jak mě to bude do budoucna bavit a kolik času budu moct rybaření věnovat, chci zatím pořídit co nejlaciněji. V budoucnu uvidím a pak budu třeba ochoten přidat a koupit něco lepšího. Kromě toho že chci pořídit levně a že chci do začátku teleskopický prut nevím vůbec nic. Nevím ještě co budu chytat jakou technikou a tak podobně. Lze koupit něco univerzálnějšího, než si udělám nějakou představu a vytyčím priority a zájmy? Mám v úmyslu navštívit nějaký bazar a podívat se po použitém vybavení. Na druhou stranu mě dost překvapilo za jakou cenu se dá pořídit asi ne kvalitní zboží, ale již nejsem schopen posoudit zda by mi to do začátku stačilo, či jsou to vyhozené peníze. http://www.potreby-rybarske.cz/catalog.php?… Je tam startovací set asi za 200 Kč ale o tom si moc valnou představu nedělám a tak zas moc šetřit nemusím, idelální by bylo kdybych sehnal prut s navyjakem do 1000Kč. Chtel bych se Vás teda zeptat, co si o tom myslite, zda bude lepsi koupit neco kvalitnejsiho z druhe ruky, nebo neco zakladniho noveho a kde se najde hranice aby to bylo opravdu levne ale ne k zahozeni.

Děkuju moc každému kdo jakýmkoli způsobem poradí nebo naznačí, jelikož jsem zatím úplný zelenáč.

Prut Amnesia necteno

5.12.2007 | sus1 | Pruty | 3.467 zobrazení | 14 odpovědí

Jakou máte zkušenost s feedrovým prutem Amnesia?

Rybolov těch nejmenších? necteno

23.11.2005 | DEATH | Ryby | 2.726 zobrazení | 11 odpovědí

Jak je to s rybolovem nejmenších? Netuším vůbec nic,všechno se změnilo,prý se na tohle i v zákoně pozapomělo? Díky všem za odpověď!