Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Hrabe kaprařům?
26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.406 zobrazení | 21 odpovědí
Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.
Není to už trošku přes čáru?
Jaké krmení??
11.10.2006 | ČudlařX | Feeder | 4.387 zobrazení | 17 odpovědí
Jde mi okrmení ,které mam nacpat do feederového krmítka.Jaké všechny šroty a levné kupované směsi??A co všechno přimíchat do kupované směsi?? dík
Prsačky
7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 4.121 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďakujem
Prut Amnesia
5.12.2007 | sus1 | Pruty | 3.608 zobrazení | 14 odpovědí
Jakou máte zkušenost s feedrovým prutem Amnesia?
Rybářská latina
1.8.2013 | HaD | Úspěchy | 3.354 zobrazení | 13 odpovědí
Docela by mne zajímalo, co je pro vás přijatelná rybářská latina, která k našemu koníčku neodmyslitelně patří a co už je za hranicí a je to jen obyčejná lež…
tica scepter gtx 9000
5.9.2012 | pytlak | Navijáky | 12.144 zobrazení | 47 odpovědí
má někdo zkušenosti s tímto nádherným navijákem. prostě vaše recenze na tento naviják
Sraz chytej. cz na Křetínce
21.9.2005 | Tomucha | chytej.cz | 8.777 zobrazení | 34 odpovědí
je tu podzim tak mě napadlo udělat si menší sraz na Křetínce (JM kraj 30km od Brna směr Svitavy) ted tam pojedu tak by se mohlo něco domluvit. Co takle konec října?Přidal by se někdo. rybačka, něco by se navázalo, popil by se svařáček.
rybolov mládeže
10.7.2006 | konva | Ryby | 8.274 zobrazení | 32 odpovědí
Měl bych dotaz ohledně rybářského řádu . Jak jsem zjistil po přečtení tak se zde již nenachází odstavec popisující pravidla lovu mládeže což mě přivádí k otázce zda mé děti mohou již lovit na 2 udice či ne nebo zda mohou chytat na rybku.Dříve to v řádech bývalo však dnes to tam již není.
Podseknutí
9.11.2006 | Libor | Ryby | 3.359 zobrazení | 13 odpovědí
Zajímalo by mne co při přívlači a jak často podseknete, pro mě je to vždy sklamání že to není nějaký dravec.Už jsem otestoval nový vláčák na tolstolobikovi 97cm za ocas:-(
Spojení šnůry s vlascem
8.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 2.841 zobrazení | 11 odpovědí
Jak spojíte šňůru s vlascem, aby uzel nezadrhával při náhozu za očka. Ikdyž je to zdánlivě jednoduché, nejde mě na mysli, že uzel nezadrhne.
Preparace
7.5.2005 | Tomik | Ryby | 2.584 zobrazení | 10 odpovědí
chtěl jsem se zeptat jestli si někdo sám preparujete ryby, nebo jestli si je necháváte vypreparovat od nějaké firmy.
Rada na prut
7.8.2016 | Danko | Přívlač | 2.323 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Čau hoši, chtěl bych poradit jestli je tento prut. http://eshop.byron.cz/…-2-PT-S2-240 vhodný pro začínajícího vláčkaře, představuji si chytání na malé kopítka 3,5cm malé twistry sem tam menší wobler, a místo chytání je menší říčka. A ještě se zeptat zda bych si na tento prut mohl sem tam navázat splávek a použit to jako prut na plavanou a k tomu se poradit zda je lepší pletenka nebo silon. Děkuji :)
Muškaření - Jaký návazec?
11.12.2006 | modrak | Ostatní nádobíčko | 22.033 zobrazení | 85 odpovědí
Páni kolegové muškaři, pokud máte chuť, rozepište se zde o tom, jaké si stavíte návazce pro jednotlivé muškařské techniky, jaké používáte spojky, uzly, jestli používáte silon nebo FC, využíváte-li mikrokroužky, rollery, jestli a čím lepíte uzly atd. No prostě, ať si za dlouhých zimních večerů počteme. :o)
Prut na položenou
30.8.2012 | PaPeŽ | Pruty | 4.922 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím vás přátelé. Rád bych vás poprosil o vaše názory a odpovědi na mé otázky.
Vždy, když se začnu o něco zajímat a hodně toho přečtu, tak pak mám z toho v hlavě guláš . :) Chci si koupit pruty na položenou 2 ks cena 1 kusu cca do těch 1500 Kč. Mám si koupit oba pruty stejné nebo raději jeden 3 lb a druhý 2,5/2,75 lb ? A raději 3,6 m nebo 3,9 m ? Jezdím na revíry velké cca 7–9 ha. Velice se mi líbí pruty od značky Mivardi máte někdo s nimi nějakou skušenost? Jako příklad uvádím tento : http://www.tropicliberec.cz/…-3-9m-3-00lb
Lov okounů – systém NAJDI BRATŘÍČKY
27.10.2004 | Afterfree | Dravci | 3.108 zobrazení | 12 odpovědí
Před lety jsem četl v jednom rybářském časopise o zajímavé metodě lovu okounů z loďky. Vše spočívá v tom,že prvního uloveného okouna necháte na háčku a na vlasec přidáte další návazec s nástrahou (marmiška,twistr, žížalka, rybka,… atp). Celé to pustíte zpět pod loď a necháte okounka najít jeho hejno. Tam se vždy najde nějaký kolega , kterého zaujme nástraha na přívěsu. Záběr poznáte podle ohnutí prutu , nebo bouchnutí do nástrahy. Co na to naši Okounobijci BASS , DaH a další? Zkoušeli jste někdo něco podobného?
Právo a rybařský řád...
22.4.2007 | gambac | Legislativa | 2.592 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím,tak jsem jednou chytal na Chotovinskem potoce 2 v Chynove.Na prijezdove ceste je radne oznaceno co je to za revir,ale potom se do toho rybniku vleva potok.A v domeni ze se tam smi chytat sem tam sel(mimochodem zadne vyznaceni o zakazu tam nejni a ani v papirech)no a chytla me straz ze se tam nesmi chytat a ze je to uz chovna cast,tudiz mi sebrali papiry..!tak se vas vsech ptam jestli to bylo pravem a jaky postich za to muze byt…!vsem predem dik za mej te se..!
I přívlač zabíjí.
20.6.2006 | | Ryby | 2.071 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Loní jsem začal vláčet, protože se mi zdálo, že je to sportovnější než lov na živou rybku.Po tomto zahájení vím, že to tak nemusí být vždy.Používám lanko, ale to tentokrát bylo nanic.Plandavku 9 cm mi štička 40 prakticky polkla a nedala se vyháčkovat bez smrtelného zranení.Přívlač bez lanka se mi jeví stejně nebezpečná, jako lov na živou rybku.Dokonce se domnívám, že lov štik na 20–25 cm plotice a okouny s lankem je k rybě šetrnější, než „sportovní“přívlač na woblery bez lanka.Je to jen můj osobní názor.Zítra jdu vláčet, tak radši zamáčknu na plandách protihroty.
Rybářská videa
14.12.2005 | | Ryby | 10.895 zobrazení | 42 odpovědí
Máme tu zimu a trochu se začínám nudit. Nemáte někdo tip, kde se dají stahnout z netu nějaká pěkná videa s rybářskou tematikou. Já si teď stahnul film o kaprařině z Maďarska a docela se mi to líbilo. Má to ale 2 krát 700 MB www. disztargyak. hu Rád bych se ještě na něco podíval. Předem Děkuj
RAPALA PRO FISHING
8.10.2008 | lacika3000 | Ryby | 8.046 zobrazení | 31 odpovědí
hraje to niekto z vaás???a áno tak aka cast je podla vas naj..a ake naj ulovky uz mate…dik