Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Rada na prut
7.8.2016 | Danko | Přívlač | 2.270 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Čau hoši, chtěl bych poradit jestli je tento prut. http://eshop.byron.cz/…-2-PT-S2-240 vhodný pro začínajícího vláčkaře, představuji si chytání na malé kopítka 3,5cm malé twistry sem tam menší wobler, a místo chytání je menší říčka. A ještě se zeptat zda bych si na tento prut mohl sem tam navázat splávek a použit to jako prut na plavanou a k tomu se poradit zda je lepší pletenka nebo silon. Děkuji :)
Prsačky
7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 4.049 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďakujem
Vánoční rybaření
11.12.2007 | vetrak | Vánoce | 5.072 zobrazení | 20 odpovědí
Jdete někdy na Vánoce na ryby?
Rybářská latina
1.8.2013 | HaD | Úspěchy | 3.299 zobrazení | 13 odpovědí
Docela by mne zajímalo, co je pro vás přijatelná rybářská latina, která k našemu koníčku neodmyslitelně patří a co už je za hranicí a je to jen obyčejná lež…
Spojení šnůry s vlascem
8.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 2.795 zobrazení | 11 odpovědí
Jak spojíte šňůru s vlascem, aby uzel nezadrhával při náhozu za očka. Ikdyž je to zdánlivě jednoduché, nejde mě na mysli, že uzel nezadrhne.
Rybolov těch nejmenších?
23.11.2005 | DEATH | Ryby | 2.791 zobrazení | 11 odpovědí
Jak je to s rybolovem nejmenších? Netuším vůbec nic,všechno se změnilo,prý se na tohle i v zákoně pozapomělo? Díky všem za odpověď!
Největší lipan sezóny
27.12.2005 | rarach | Lososovité ryby | 8.400 zobrazení | 33 odpovědí
Po úspěchu s okounem, se Vás chci zeptat na LIPANA. Jakého jste chytili největšího? Já 41 cm, ale neměl jsem foťák, ale možná, že za dva dny nějakou fotku najdu. Zdokumentovanýho mám 39 cm a ještě jsem ho sežral. To jsem, ale svině!
rybolov mládeže
10.7.2006 | konva | Ryby | 8.144 zobrazení | 32 odpovědí
Měl bych dotaz ohledně rybářského řádu . Jak jsem zjistil po přečtení tak se zde již nenachází odstavec popisující pravidla lovu mládeže což mě přivádí k otázce zda mé děti mohou již lovit na 2 udice či ne nebo zda mohou chytat na rybku.Dříve to v řádech bývalo však dnes to tam již není.
Sumec a pelety
10.3.2005 | gabo | Sumcařina | 7.374 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravím a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s cíleným chytáním sumců na pelety a jaké.
Prut Amnesia
5.12.2007 | sus1 | Pruty | 3.563 zobrazení | 14 odpovědí
Jakou máte zkušenost s feedrovým prutem Amnesia?
Podseknutí
9.11.2006 | Libor | Ryby | 3.305 zobrazení | 13 odpovědí
Zajímalo by mne co při přívlači a jak často podseknete, pro mě je to vždy sklamání že to není nějaký dravec.Už jsem otestoval nový vláčák na tolstolobikovi 97cm za ocas:-(
Dotaz k sumcům na jaře
29.1.2008 | rgb23 | Sumcařina | 2.799 zobrazení | 11 odpovědí
Hade, než to tady blokneš… koukám do legislativy a : od 1.ledna do 15. června je v mimopstruhovém rybářském revíru sumec velký hájen… Nejsem sumcař a nikdy jsem nad tím dřív nepřemýšlel, ale o pstruhovkách a sumcích se tam nic nepíše (nebo jsem nenašel tu podstatnou formuli. Jak to teda je?
Hron u Levice
18.10.2007 | BigMike | Domácí revíry | 2.545 zobrazení | 10 odpovědí
Mám dotaz na tento revír, možná tam na pár dnů kouknu a nevím co je to za vodu, co se dá chytat a pod. Zárověň jak se dá vyjednat jednodenní povolenka na tento revír, jestli normální cena nebo jako pro cizince, atd. Děkuji.
Preparace
7.5.2005 | Tomik | Ryby | 2.544 zobrazení | 10 odpovědí
chtěl jsem se zeptat jestli si někdo sám preparujete ryby, nebo jestli si je necháváte vypreparovat od nějaké firmy.
Zkusenosti s...
11.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 2.037 zobrazení | 8 odpovědí
Mam par dotazu:
1)Zkusenosti s firmou Berkley a jejimi pruty LIGHTING ROD(2,7–3)?
2)Zkusenosti s navijacky ABU a treba i s ABU CD?
3)S Firelinem a snurou od firmy RAPALA?
DOTAZ:
Chodite na www. mrk. cz Jake stranky se vam vice libi a proc?
....................... ..................................
I přívlač zabíjí.
20.6.2006 | | Ryby | 2.037 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Loní jsem začal vláčet, protože se mi zdálo, že je to sportovnější než lov na živou rybku.Po tomto zahájení vím, že to tak nemusí být vždy.Používám lanko, ale to tentokrát bylo nanic.Plandavku 9 cm mi štička 40 prakticky polkla a nedala se vyháčkovat bez smrtelného zranení.Přívlač bez lanka se mi jeví stejně nebezpečná, jako lov na živou rybku.Dokonce se domnívám, že lov štik na 20–25 cm plotice a okouny s lankem je k rybě šetrnější, než „sportovní“přívlač na woblery bez lanka.Je to jen můj osobní názor.Zítra jdu vláčet, tak radši zamáčknu na plandách protihroty.
Sraz chytej. cz na Křetínce
21.9.2005 | Tomucha | chytej.cz | 8.666 zobrazení | 34 odpovědí
je tu podzim tak mě napadlo udělat si menší sraz na Křetínce (JM kraj 30km od Brna směr Svitavy) ted tam pojedu tak by se mohlo něco domluvit. Co takle konec října?Přidal by se někdo. rybačka, něco by se navázalo, popil by se svařáček.
RAPALA PRO FISHING
8.10.2008 | lacika3000 | Ryby | 7.915 zobrazení | 31 odpovědí
hraje to niekto z vaás???a áno tak aka cast je podla vas naj..a ake naj ulovky uz mate…dik
Nejmenší sumec na největší nastraženou rybu.
3.8.2005 | Grendel | Sumcařina | 3.575 zobrazení | 14 odpovědí
Jakého nejmenšího sumce se vám podařilo ulovit na největší nastraženou rybu. Zajímalo by mě, na co si sumec ještě ke své velikosti troufne.
Lov okounů – systém NAJDI BRATŘÍČKY
27.10.2004 | Afterfree | Dravci | 3.058 zobrazení | 12 odpovědí
Před lety jsem četl v jednom rybářském časopise o zajímavé metodě lovu okounů z loďky. Vše spočívá v tom,že prvního uloveného okouna necháte na háčku a na vlasec přidáte další návazec s nástrahou (marmiška,twistr, žížalka, rybka,… atp). Celé to pustíte zpět pod loď a necháte okounka najít jeho hejno. Tam se vždy najde nějaký kolega , kterého zaujme nástraha na přívěsu. Záběr poznáte podle ohnutí prutu , nebo bouchnutí do nástrahy. Co na to naši Okounobijci BASS , DaH a další? Zkoušeli jste někdo něco podobného?