Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Prut dělička zátěž do 100g délka 3m
17.9.2008 | baddy73 | Pruty | 3.636 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych si pořídit místo svého teleskopů dvou nebo tří dílný prut. Problém vidím v tom, že mi vyhovuje délka 270–300m pro zátěž do 100g (lov na se spirálovým krmítkem,případně na položenou na meší vodě a řece.) Zajímalo by mě jestli někdo víte o nějakém prutu výše uvedených parametrů a nebo jestli si myslíte, že by bylo možnépoužít přívlačové pruty které mají odhozovou zátěž kolem těch 90–100g. Dík za odpověď a za případné typy.
Nástrahy na sumce
2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.378 zobrazení | 13 odpovědí
Zdar lidi,už jsem psal,že chci začít vláčet sumce. Zajímalo by mě,jaké na sumce používáte nástrahy. Už jsem taky psal,že už jsem četl HaDovi články. On tam uvádí woblery(od rapaly Risto rap,sliver,shad rap…),se kterými má určitě ůspěchy. Já si začínám dělat výbavu nástrah na sumce a tak mě zajímá,na co vy vláčíte vodní medvědy,abych při nakupování nástrah neudělal blbost. Jestli můžete,přidejte prosím i fotku. díky,denyg
Kam na dovolenou???
27.12.2007 | čabi | Domácí revíry | 3.117 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím poraďte mi kam bych mohl jet na dovolenou s celou rodinou.Ňekam na ryby k přehradě,rybníku nebo řece.Nejlepší by bylo kdyby tyhle typy vod nebyly ,moc daleko od sebe.Ňejaký dobrý kemp,nebo chatku pro čtyři osoby a hlavně,aby tam bylo dost ryb…kapr,štika.Předem díky.
Hamerský potok
8.8.2005 | Kazan | Domácí revíry | 2.860 zobrazení | 11 odpovědí
Jedu tam v sobotu na dovolenou, beru si pouze vláčák, můžete poskytnout nějaké info o P i MP vodě? Za každou informaci předem děkuji.
POMOC S DRAVCI
12.12.2004 | Grollis | Ryby | 2.597 zobrazení | 10 odpovědí
Snažím se lovit candáty,štiky a výsledky skoro nulové můžete mi poradit jak na ně??Mam pár úlovků ale to je tak pár candátů do 43 pak štiku 81 nic víc!!! poraď te mi tedy!!!
Hron u Levice
18.10.2007 | BigMike | Domácí revíry | 2.597 zobrazení | 10 odpovědí
Mám dotaz na tento revír, možná tam na pár dnů kouknu a nevím co je to za vodu, co se dá chytat a pod. Zárověň jak se dá vyjednat jednodenní povolenka na tento revír, jestli normální cena nebo jako pro cizince, atd. Děkuji.
Možnost???
27.1.2007 | Vlackar | Muškaření | 2.595 zobrazení | 10 odpovědí
Letos bych chtěl v létě chytat nějaké plotice an mušku, ale i dřív. Mohu do doby hájení chytat na mušku-pouze suché a mokré mušky. A jaký vlasec jako návazec byste mi doporučili? Děkuju za odpovědi.
Zkusenosti s...
11.12.2005 | R3F13X | Přívlač | 2.078 zobrazení | 8 odpovědí
Mam par dotazu:
1)Zkusenosti s firmou Berkley a jejimi pruty LIGHTING ROD(2,7–3)?
2)Zkusenosti s navijacky ABU a treba i s ABU CD?
3)S Firelinem a snurou od firmy RAPALA?
DOTAZ:
Chodite na www. mrk. cz Jake stranky se vam vice libi a proc?
....................... ..................................
Smekací naviják, nebo multiplikátor?
10.11.2006 | bačus | Sumcařina | 13.529 zobrazení | 52 odpovědí
Příští rok bych chtěl začít s lovem sumců a to hlavně na podvodní splávek. Přez zimu si chci pořídit vybavení ale nevím zdali smekací naviják nebo multiplikátor, s kterým nemám žádné zkušenosti. Co používáte Vy? Co by ste doporučili úplnému začátečníkovi? Dík Bačus
Pruty Dragon
9.3.2006 | spin | Pruty | 8.076 zobrazení | 31 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat,jestli má někdo zkušenost s pruty Dragon Magnum X-treme Carp,nebo Legend Carp.
Rybáři z Radnic na Rokycansku a okolí
24.7.2008 | Kulik | chytej.cz | 4.165 zobrazení | 16 odpovědí
Ozvěte se kdo jste z těchto končin. Jde mi o seznámení se, diskusi o vodě a rybách a případně i posezení u pivka nebo vody na rybách. Takže, Petrův zdar o pište!
Návazec
20.6.2005 | palcat | Přívlač | 3.644 zobrazení | 14 odpovědí
Byl jsem o víkendu na moravě na sumce a chytal jsem na podvodní splávky jelikož tam není dovoleno zavážet a setkal jsem se s problémem . Přišel záběr 2 krat se prut řádně ohnul a nic , rybyčka v prd… to se opakovalo 3 za výkend což byly všechny záběry. Proto se ptám jestly máte nějakou osvědčenou montáž , která by se hodila k lovu na podvodni splávek?
Film Rocky
5.10.2006 | Klon | Ryby | 3.124 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj všem,vím že se to sem asi nehodi,ale napadlo mě ,že je tu dost prima lidi.Schaním film Rocky I,II,III,IV,V.Vim že na dvd je jen prvni dil a ostatni na dvd nejsou.Chtel bych poprosit jestli je nema nekdo treba V AVI nebo DIVX apod ja bych si to prevedl.Odmena po domluve.diky vsem
Anketa
16.1.2006 | Poperr | Ryby | 2.868 zobrazení | 11 odpovědí
Kterou rybolovnou technikou chytate? 1:Prut 2:Naivják 3:Nástraha 4:Vlasec,šnůra Které máte nejraději jenom u každého jednu
Dotaz k sumcům na jaře
29.1.2008 | rgb23 | Sumcařina | 2.867 zobrazení | 11 odpovědí
Hade, než to tady blokneš… koukám do legislativy a : od 1.ledna do 15. června je v mimopstruhovém rybářském revíru sumec velký hájen… Nejsem sumcař a nikdy jsem nad tím dřív nepřemýšlel, ale o pstruhovkách a sumcích se tam nic nepíše (nebo jsem nenašel tu podstatnou formuli. Jak to teda je?
Feeder kontra gumy
19.4.2005 | Ebobo | Přívlač | 2.866 zobrazení | 11 odpovědí
Doslechl jsem se a také z logického uvažování usoudil,že by se dalo pro vláčení s gumovými nástrahami použít feeder. Nemám na mysli klasické vláčení,ale vláčení takové,že bych měl gumu max.3m od sebe,v hloubce 2m a více. Při použití feederu by bylo výhodami:1. Super-kontakt s nástrahou. 2. Možnosti zaznamenat i ty nejmenší,nejjemnější „drbanečky“. 3. Záruka dokonalého vedení díky feeder špičce. 4. Při záběru by ryba cítila minimální odpor. 5. Nezapomenutelné chvíle ze zdolávání každé ryby. Lov by byl cílen hlavně na extra-opatrné candáty,dále pak na okouny a menší štiky. Co vy na to?
proutek na pstruhy
8.4.2010 | kingkubik | Pruty | 16.972 zobrazení | 65 odpovědí
dobry den.chtel by jsem poradit chystam se koupit si novy proutek na pstruhy.chytam na malych vodach takze mam jasno s delkou 210 ale nemuzu prijit na spravnou gramaz jelikoz chytam na mikrotwistry s jig hlavou 1g a na rotacky do velikosti 1 a potrebuji trefit nejak tu gramaz?bral by jsem na gumy gramaz do 10g ale mam pocit ze to bude moc meky na trpitky.muzete mi pls poradit po pripade hodit i nejakej tip na kup?ale prosim z te levnejsi kategorie.nebo jsem i ochoten koupit neco starsiho pokud nekdo nabidne.dekuji vsem
Ošetření muškařské šnůry
5.12.2005 | Dědek | Muškaření | 8.096 zobrazení | 31 odpovědí
Je tady nějak mrtvo. Co trochu popíchnout pány muškaře? Ošetřujete na zimu nějak muškařskou šňůru nebo na ní prdíte a necháváte jí na kolečku?Vždyt má už skoro každá doživotní záruku… A co s ostatním cajkem? Přiznejte se, kdo naposled namazal kolečko a pořádně vyčistil očka na klacíku. Tak šup
Vylovovací kleště
20.10.2010 | jersey | Ostatní nádobíčko | 6.522 zobrazení | 25 odpovědí
Poradíte mi někdo slušný vylovovací kleště? Kolega si pořídil Rapaly a neskutečně na ně nadává, prý se jich asi brzo zbaví, jelikož ty ryby s nimi poškozuje.Případně pokud mi někdo písne, že kleště jako takové jsou stejně všechny dobrý tak akorát na to,rybě roztrhnout tlamu,vezmu to taky a klidně od koupě upustím…Nehodlám s nimi tahat žádný velryby.Většinou štiky,candáty,boleny apd.
Podběrák k přívlači, když ano, tak jaký?
15.11.2005 | topaga | Přívlač | 3.655 zobrazení | 14 odpovědí
Akademická otázka za kterou se rovnou omlouvám, protože jsem spíše kaprař, ale nedá mně to spát. Nosíte sebou na přívlač podběrák, když ano tak jaký? Mám pocit, že u ČRS je podběrák nutný 100% a MRS není s tím, že pokud tybu nelze vytáhnout udicí je nutný podběrák. Taková lišácká věta. Už mám dost tahání těch věcí k vodě, když si tam jdu odpočinout „chyť a pust“, ale bojím se, že bych asi narazil být bez podběráku …