Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Preparace
7.5.2005 | Tomik | Ryby | 2.477 zobrazení | 10 odpovědí
chtěl jsem se zeptat jestli si někdo sám preparujete ryby, nebo jestli si je necháváte vypreparovat od nějaké firmy.
Právo a rybařský řád...
22.4.2007 | gambac | Legislativa | 2.477 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím,tak jsem jednou chytal na Chotovinskem potoce 2 v Chynove.Na prijezdove ceste je radne oznaceno co je to za revir,ale potom se do toho rybniku vleva potok.A v domeni ze se tam smi chytat sem tam sel(mimochodem zadne vyznaceni o zakazu tam nejni a ani v papirech)no a chytla me straz ze se tam nesmi chytat a ze je to uz chovna cast,tudiz mi sebrali papiry..!tak se vas vsech ptam jestli to bylo pravem a jaky postich za to muze byt…!vsem predem dik za mej te se..!
univerzal
30.11.2005 | cop74 | Přívlač | 1.731 zobrazení | 7 odpovědí
Hodne se zde na foru psalo o univerzalu feedru, ale me by ted zajimalo, kdyby ste si meli koupit jenom jeden vlacak, tak co by ste povazovali za tzv. univerzal. Ja chci kupovat casem takovej „univerzal“ a vlacet s nim budu na Orliku a Luznici. Zatim bych to videl na nejakejch 2,7 a 10–30 nebo 20–40 gr. Dale bych se zeptal na velikost navijaku. Diky
RAPALA PRO FISHING
8.10.2008 | lacika3000 | Ryby | 7.690 zobrazení | 31 odpovědí
hraje to niekto z vaás???a áno tak aka cast je podla vas naj..a ake naj ulovky uz mate…dik
Pletenka na feedr
1.11.2007 | Robur | Feeder | 5.956 zobrazení | 24 odpovědí
Otázka 1/ myslíte, že dát pletenku na feedr je dobrá volba Otázka 2/pokud chytáte na feedr s pletenkou: chci dát na feedr pletenku 12ku fireline, na feedr chytám tak 5 let zatím se silonem – stylem krmítko na konci a nad tím, ted směrem k prutu dva návazce, tuším se tomu říká balaton. Návazce drží na zarážce z izolepy, což asi na pletence nebude fungovat, tak co s tím? Jak to řešíte vy. Díky nebo jestli víte o nějakém odkazu.
Prut na položenou
30.8.2012 | PaPeŽ | Pruty | 4.718 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím vás přátelé. Rád bych vás poprosil o vaše názory a odpovědi na mé otázky.
Vždy, když se začnu o něco zajímat a hodně toho přečtu, tak pak mám z toho v hlavě guláš . :) Chci si koupit pruty na položenou 2 ks cena 1 kusu cca do těch 1500 Kč. Mám si koupit oba pruty stejné nebo raději jeden 3 lb a druhý 2,5/2,75 lb ? A raději 3,6 m nebo 3,9 m ? Jezdím na revíry velké cca 7–9 ha. Velice se mi líbí pruty od značky Mivardi máte někdo s nimi nějakou skušenost? Jako příklad uvádím tento : http://www.tropicliberec.cz/…-3-9m-3-00lb
Nejmenší sumec na největší nastraženou rybu.
3.8.2005 | Grendel | Sumcařina | 3.474 zobrazení | 14 odpovědí
Jakého nejmenšího sumce se vám podařilo ulovit na největší nastraženou rybu. Zajímalo by mě, na co si sumec ještě ke své velikosti troufne.
Lov okounů – systém NAJDI BRATŘÍČKY
27.10.2004 | Afterfree | Dravci | 2.978 zobrazení | 12 odpovědí
Před lety jsem četl v jednom rybářském časopise o zajímavé metodě lovu okounů z loďky. Vše spočívá v tom,že prvního uloveného okouna necháte na háčku a na vlasec přidáte další návazec s nástrahou (marmiška,twistr, žížalka, rybka,… atp). Celé to pustíte zpět pod loď a necháte okounka najít jeho hejno. Tam se vždy najde nějaký kolega , kterého zaujme nástraha na přívěsu. Záběr poznáte podle ohnutí prutu , nebo bouchnutí do nástrahy. Co na to naši Okounobijci BASS , DaH a další? Zkoušeli jste někdo něco podobného?
I přívlač zabíjí.
20.6.2006 | | Ryby | 1.986 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Loní jsem začal vláčet, protože se mi zdálo, že je to sportovnější než lov na živou rybku.Po tomto zahájení vím, že to tak nemusí být vždy.Používám lanko, ale to tentokrát bylo nanic.Plandavku 9 cm mi štička 40 prakticky polkla a nedala se vyháčkovat bez smrtelného zranení.Přívlač bez lanka se mi jeví stejně nebezpečná, jako lov na živou rybku.Dokonce se domnívám, že lov štik na 20–25 cm plotice a okouny s lankem je k rybě šetrnější, než „sportovní“přívlač na woblery bez lanka.Je to jen můj osobní názor.Zítra jdu vláčet, tak radši zamáčknu na plandách protihroty.
Nástrahy na sumce
2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.235 zobrazení | 13 odpovědí
Zdar lidi,už jsem psal,že chci začít vláčet sumce. Zajímalo by mě,jaké na sumce používáte nástrahy. Už jsem taky psal,že už jsem četl HaDovi články. On tam uvádí woblery(od rapaly Risto rap,sliver,shad rap…),se kterými má určitě ůspěchy. Já si začínám dělat výbavu nástrah na sumce a tak mě zajímá,na co vy vláčíte vodní medvědy,abych při nakupování nástrah neudělal blbost. Jestli můžete,přidejte prosím i fotku. díky,denyg
Anketa
16.1.2006 | Poperr | Ryby | 2.737 zobrazení | 11 odpovědí
Kterou rybolovnou technikou chytate? 1:Prut 2:Naivják 3:Nástraha 4:Vlasec,šnůra Které máte nejraději jenom u každého jednu
POMOC S DRAVCI
12.12.2004 | Grollis | Ryby | 2.487 zobrazení | 10 odpovědí
Snažím se lovit candáty,štiky a výsledky skoro nulové můžete mi poradit jak na ně??Mam pár úlovků ale to je tak pár candátů do 43 pak štiku 81 nic víc!!! poraď te mi tedy!!!
Co říkate na soukromé revíry??
21.7.2006 | Carpboy | Domácí revíry | 1.991 zobrazení | 8 odpovědí
Co na to říkate???
tica scepter gtx 9000
5.9.2012 | pytlak | Navijáky | 11.733 zobrazení | 47 odpovědí
má někdo zkušenosti s tímto nádherným navijákem. prostě vaše recenze na tento naviják
Sraz chytej. cz na Křetínce
21.9.2005 | Tomucha | chytej.cz | 8.480 zobrazení | 34 odpovědí
je tu podzim tak mě napadlo udělat si menší sraz na Křetínce (JM kraj 30km od Brna směr Svitavy) ted tam pojedu tak by se mohlo něco domluvit. Co takle konec října?Přidal by se někdo. rybačka, něco by se navázalo, popil by se svařáček.
Kam na dovolenou???
27.12.2007 | čabi | Domácí revíry | 2.989 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím poraďte mi kam bych mohl jet na dovolenou s celou rodinou.Ňekam na ryby k přehradě,rybníku nebo řece.Nejlepší by bylo kdyby tyhle typy vod nebyly ,moc daleko od sebe.Ňejaký dobrý kemp,nebo chatku pro čtyři osoby a hlavně,aby tam bylo dost ryb…kapr,štika.Předem díky.
Máte s nimi skušenosti ?
24.7.2008 | Renegade | Pruty | 2.495 zobrazení | 10 odpovědí
Má někdo skušenost s pruty Shakespear ??
Názor na NANO VLASCE
12.9.2015 | Kopfjager | Ostatní nádobíčko | 8.509 zobrazení | 34 odpovědí
Ahoj lovci, koupil jsem si nano vlasec, při placení se mi trochu kroutili oči, ale věděl jsem předem co to bude stát. Při představování a to i v zahraničí jsem našel jen samé plus. Bohužel jsem nenašel žádný osobní poznatek a myšlenky. Cena vs kvalita. Poznatky od delšího používání. Co přidávat nebo s čím kombinovat. Nebo opak s čím nekombinovat. Díky za Vaše poznatky. Ahoj Kopfjager
Pruty Dragon
9.3.2006 | spin | Pruty | 7.746 zobrazení | 31 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat,jestli má někdo zkušenost s pruty Dragon Magnum X-treme Carp,nebo Legend Carp.
Sumec a pelety
10.3.2005 | gabo | Sumcařina | 7.243 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravím a chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s cíleným chytáním sumců na pelety a jaké.