Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prut dělička zátěž do 100g délka 3m necteno

17.9.2008 | baddy73 | Pruty | 3.596 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych si pořídit místo svého teleskopů dvou nebo tří dílný prut. Problém vidím v tom, že mi vyhovuje délka 270–300m pro zátěž do 100g (lov na se spirálovým krmítkem,případně na položenou na meší vodě a řece.) Zajímalo by mě jestli někdo víte o nějakém prutu výše uvedených parametrů a nebo jestli si myslíte, že by bylo možnépoužít přívlačové pruty které mají odhozovou zátěž kolem těch 90–100g. Dík za odpověď a za případné typy.

Karabinky - přechovávání necteno

10.9.2007 | Robur | Tipy & triky | 2.827 zobrazení | 11 odpovědí

Jak je skladujete, respektive přenášíte u vody.

Máte s nimi skušenosti ? necteno

24.7.2008 | Renegade | Pruty | 2.570 zobrazení | 10 odpovědí

Má někdo skušenost s pruty Shakespear ??

USMRCENÍ RYBY necteno

20.4.2007 | HorseFish | Tipy & triky | 21.159 zobrazení | 82 odpovědí

Mozna hloupa otazka,ale zajimalo by me,jak usmrcujete ruzne druhy ryb.Zabijite vsechny ryby stejne nebo mate jinou metodu na kapra a jinou na pstruha?Nejsem zadnej masar,ale sem tam si nejakou rybu domu vemu a tak by me zajimalo jak ji co nejsetrneji usmrtit.Ja vetsinou rybu majznu klackem pres hlavu a pak ji propichnu srdce.

Jaký naviják pro začátečníka necteno

14.3.2013 | Koudyrybář | Navijáky | 7.989 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj chci začít rybařit a hlavně nevím jaký prut, naviják a ostatní potřeby klidně piště dejte odkazy.. Moc děkuji

Podběrák k přívlači, když ano, tak jaký? necteno

15.11.2005 | topaga | Přívlač | 3.606 zobrazení | 14 odpovědí

Akademická otázka za kterou se rovnou omlouvám, protože jsem spíše kaprař, ale nedá mně to spát. Nosíte sebou na přívlač podběrák, když ano tak jaký? Mám pocit, že u ČRS je podběrák nutný 100% a MRS není s tím, že pokud tybu nelze vytáhnout udicí je nutný podběrák. Taková lišácká věta. Už mám dost tahání těch věcí k vodě, když si tam jdu odpočinout „chyť a pust“, ale bojím se, že bych asi narazil být bez podběráku …

Návazec necteno

20.6.2005 | palcat | Přívlač | 3.604 zobrazení | 14 odpovědí

Byl jsem o víkendu na moravě na sumce a chytal jsem na podvodní splávky jelikož tam není dovoleno zavážet a setkal jsem se s problémem . Přišel záběr 2 krat se prut řádně ohnul a nic , rybyčka v prd… to se opakovalo 3 za výkend což byly všechny záběry. Proto se ptám jestly máte nějakou osvědčenou montáž , která by se hodila k lovu na podvodni splávek?

Film Rocky necteno

5.10.2006 | Klon | Ryby | 3.089 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj všem,vím že se to sem asi nehodi,ale napadlo mě ,že je tu dost prima lidi.Schaním film Rocky I,II,III,IV,V.Vim že na dvd je jen prvni dil a ostatni na dvd nejsou.Chtel bych poprosit jestli je nema nekdo treba V AVI nebo DIVX apod ja bych si to prevedl.Odmena po domluve.diky vsem

Co říkate na soukromé revíry?? necteno

21.7.2006 | Carpboy | Domácí revíry | 2.064 zobrazení | 8 odpovědí

Co na to říkate???

Ošetření muškařské šnůry necteno

5.12.2005 | Dědek | Muškaření | 8.009 zobrazení | 31 odpovědí

Je tady nějak mrtvo. Co trochu popíchnout pány muškaře? Ošetřujete na zimu nějak muškařskou šňůru nebo na ní prdíte a necháváte jí na kolečku?Vždyt má už skoro každá doživotní záruku… A co s ostatním cajkem? Přiznejte se, kdo naposled namazal kolečko a pořádně vyčistil očka na klacíku. Tak šup

Bužírka necteno

17.8.2009 | brakýř | Sumcařina | 3.099 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj kamarádi. Kde bych mohl sehnat dobrou bužírku na výrobu montáží. Buď jsou moc tvrdé, a nebo zase tak měkké že nemohu protáhnou šňůru. Dík za radu :-)

Dvoukomorový futrál necteno

12.3.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.324 zobrazení | 9 odpovědí

Dnes jsem koupil ve frcu dvoukomorový futrál /asi nepoužívaný/, délka 130 + 4 boční kapsy + 1 na vidličky. Je jak nový, cena 450. Můžu ho vrátit /jsem domluven a zjistil jsem, že potřebuji delší/, ale kdyby měl někdo zájem, napište, mohu ho předat na veletrhu. Omlouvám se, že to dávám sem, ale musím to do pondělka vyřešit, tak ať to odsýpá.

proutek na pstruhy necteno

7.4.2010 | kingkubik | Pruty | 16.831 zobrazení | 65 odpovědí

dobry den.chtel by jsem poradit chystam se koupit si novy proutek na pstruhy.chytam na malych vodach takze mam jasno s delkou 210 ale nemuzu prijit na spravnou gramaz jelikoz chytam na mikrotwistry s jig hlavou 1g a na rotacky do velikosti 1 a potrebuji trefit nejak tu gramaz?bral by jsem na gumy gramaz do 10g ale mam pocit ze to bude moc meky na trpitky.muzete mi pls poradit po pripade hodit i nejakej tip na kup?ale prosim z te levnejsi kategorie.nebo jsem i ochoten koupit neco starsiho pokud nekdo nabidne.dekuji vsem

Nabytí rybářského lístku necteno

27.5.2013 | sumecek39 | Legislativa | 11.390 zobrazení | 44 odpovědí

Nabytí rybářského lístkuJak jste nebo nejste spokojeni se získáváním rybářského lístku a co říkáte na novelu zákona , která ruší veškeré zkoušky a k získání nyní bude stačit dojít na úřad a tam ho zaplatit,,, čáry, máry, fuk a JE z vás rybář :)) !!!

Raci v českých vodách necteno

29.8.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 10.616 zobrazení | 41 odpovědí

Podařilo se vám někdy chytit na českých vodách raka ?????

Názor na NANO VLASCE necteno

12.9.2015 | Kopfjager | Ostatní nádobíčko | 8.818 zobrazení | 34 odpovědí

Ahoj lovci, koupil jsem si nano vlasec, při placení se mi trochu kroutili oči, ale věděl jsem předem co to bude stát. Při představování a to i v zahraničí jsem našel jen samé plus. Bohužel jsem nenašel žádný osobní poznatek a myšlenky. Cena vs kvalita. Poznatky od delšího používání. Co přidávat nebo s čím kombinovat. Nebo opak s čím nekombinovat. Díky za Vaše poznatky. Ahoj Kopfjager

SUMEC - vylovovací kleště necteno

29.9.2005 | xycht | Domácí revíry | 8.800 zobrazení | 34 odpovědí

Nevíte někdo kde je možný sehnat vylovovací kleště, který měli Pavel Tomi a Rudolf Hrušínský v pořadu „Jak na ryby…“ ? Moc se mi tahle věc líbí a chci si to pořídit. Děkuju taky tvůrcům pořadu „Jak na ryby…“ za to, že to uveřejnili, je to šikovná věc Díky všem za tipy

Úhoři necteno

10.5.2006 | hagrif | Ostatní ryby | 8.028 zobrazení | 31 odpovědí

Docela by mě zajímalo jestli už jste někdo byli zkusit hady a popřípadě jaké jste měli úspěchy. Děkuji všem za odpověď

Vylovovací kleště necteno

20.10.2010 | jersey | Ostatní nádobíčko | 6.469 zobrazení | 25 odpovědí

Poradíte mi někdo slušný vylovovací kleště? Kolega si pořídil Rapaly a neskutečně na ně nadává, prý se jich asi brzo zbaví, jelikož ty ryby s nimi poškozuje.Případně pokud mi někdo písne, že kleště jako takové jsou stejně všechny dobrý tak akorát na to,rybě roztrhnout tlamu,vezmu to taky a klidně od koupě upustím…Nehodlám s nimi tahat žádný velryby.Většinou štiky,candáty,bo­leny apd.

Zlomení špičky nemusí být vaše vina !! Chyba VÝROBCE necteno

20.8.2010 | Mr. Vydra | Neúspěchy | 3.110 zobrazení | 12 odpovědí

pIŠTE JSEM KOMU SE POVEDLO ZLOMIT ŠPIČKU U PRUTU TAK LEHCE ŽE I KDYBY SI NA TU ŠPIČKU SEDLA MOUCH TAK JI TAKY ZLOMÍ