Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Jaký naviják pro začátečníka
14.3.2013 | Koudyrybář | Navijáky | 8.201 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj chci začít rybařit a hlavně nevím jaký prut, naviják a ostatní potřeby klidně piště dejte odkazy.. Moc děkuji
Candat
29.8.2005 | Lukas | Přívlač | 3.181 zobrazení | 12 odpovědí
muzete mi poradit jak na ty opatrny candaty vyzrat?mam dva woblery nejaky gumy plandavku rotacky. je tam stojata voda.
diky za kazdou odpoved.
I přívlač zabíjí.
20.6.2006 | | Ryby | 2.121 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Loní jsem začal vláčet, protože se mi zdálo, že je to sportovnější než lov na živou rybku.Po tomto zahájení vím, že to tak nemusí být vždy.Používám lanko, ale to tentokrát bylo nanic.Plandavku 9 cm mi štička 40 prakticky polkla a nedala se vyháčkovat bez smrtelného zranení.Přívlač bez lanka se mi jeví stejně nebezpečná, jako lov na živou rybku.Dokonce se domnívám, že lov štik na 20–25 cm plotice a okouny s lankem je k rybě šetrnější, než „sportovní“přívlač na woblery bez lanka.Je to jen můj osobní názor.Zítra jdu vláčet, tak radši zamáčknu na plandách protihroty.
Uchovávání kukuřice
11.9.2009 | Ogar | Kaprařina | 11.960 zobrazení | 45 odpovědí
Zdravím dnes je si byl natrhat kukuřici a chi se zeptat jak jí uchovat na další sezonu.Udstraňujete lupení a loupete jí nebo jí necháváte vyschnout.Díky za odpovědi
Vhodný naviják na štiky(vláčku)
3.5.2007 | čabi | Navijáky | 10.648 zobrazení | 40 odpovědí
Chci si koupit dobrej naviják na štiky.Na vláčení.Prut mám shimano beast master 240cm,15–40g.Aby k němu pěkně ladil.Cena by měla být okolo 2500kč.Zkuste poradit…
Kde sehnat Nástražní ryby v březnu ??
22.2.2011 | koukolič | Sumcařina | 8.241 zobrazení | 31 odpovědí
Chystáme se na konci března na sumci na Pád a stále se nám nedaří nic sehnat.. Nevíte kde se dají koupit nebo nějak sehnat třeba karasi?? Předem děkuji za odpovědi.
Hrabe kaprařům?
26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.587 zobrazení | 21 odpovědí
Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.
Není to už trošku přes čáru?
kde je to co bývalo?
28.7.2009 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.393 zobrazení | 9 odpovědí
Kde je ten starej dobrej servr chytej :Videa,ČLÁNKY.
Na E-mailu bylo psáno že zde bude nějaká novinka kde je co Dvd bude nějaké nové co nějaké Video bude něco jěste o prázdninách.
Dvoukomorový futrál
12.3.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.391 zobrazení | 9 odpovědí
Dnes jsem koupil ve frcu dvoukomorový futrál /asi nepoužívaný/, délka 130 + 4 boční kapsy + 1 na vidličky. Je jak nový, cena 450. Můžu ho vrátit /jsem domluven a zjistil jsem, že potřebuji delší/, ale kdyby měl někdo zájem, napište, mohu ho předat na veletrhu. Omlouvám se, že to dávám sem, ale musím to do pondělka vyřešit, tak ať to odsýpá.
Nabytí rybářského lístku
27.5.2013 | sumecek39 | Legislativa | 11.723 zobrazení | 44 odpovědí
Jak jste nebo
nejste spokojeni se získáváním rybářského lístku a co říkáte na
novelu zákona , která ruší veškeré zkoušky a k získání nyní bude
stačit dojít na úřad a tam ho zaplatit,,, čáry, máry, fuk a JE z vás
rybář :)) !!!
PŘÍVLAČ NA ŘECE
2.9.2005 | frenki | Sumcařina | 7.473 zobrazení | 28 odpovědí
chci se zeptat jestli by jste mi neporadili na co mám uvláčet na řece dravce (štiky, okouny, jelce, candáty) jake barvy, velikost a styl vedeni . mam u střední školy kde se učím dřevařinu, řeku bečvu , nikdy jsem na takové řece nechytal tak jestli by jste mi mohli poradit typické místa, nástrahy na jaké nejčastěji vláčíte a tak. DÍKY VŠEM
Sumář úlovků
15.1.2010 | BigMike | Vaše názory | 4.001 zobrazení | 15 odpovědí
Tak jsem se dnes zamyslel nad prohlášením typu: on to stejně všechno nikdo nepíše, ten má za sezónu 80 kaprů a napíše jen polovinu a pod. Myslím, že je to hlavně v případě MP revírů stejně jen údaj pro statistiku. Nikdo přesně neví, co pluje vodou, jaká část obsádky se v % vychytá. Násadové plány jsou dané a i kdyby se třeba v jednom revíru chytilo 10 tun pouze 5ti kilových candátů, nikdo tam nic navíc nedoplní. ( u kaprů možná?!?!)Kormoráni, vydry také nevyplňují sumáře, povodně si s rybami a zarybněním revírů dělají také co chtějí, tak si myslím, že když někdo něco nezapíše, zas taková tragédie to není! Tím ho neomlouvám. Tuhle mi někdo povídal, že jeho soused rybaří ve velkém na Orlíku,ale sumář odevzdává prázdný. Je to špatně, ale co se vlastně stane? Statisticky hrozně moc, prakticky vůbec nic!!! Nebo to vidím moc jednoduše?
Nejmenší sumec na největší nastraženou rybu.
3.8.2005 | Grendel | Sumcařina | 3.734 zobrazení | 14 odpovědí
Jakého nejmenšího sumce se vám podařilo ulovit na největší nastraženou rybu. Zajímalo by mě, na co si sumec ještě ke své velikosti troufne.
HLEDAM KAPRARE ZACINAJICIHO S BOILIES
12.10.2005 | | Kaprařina | 3.468 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Rad bych poznal nekoho,kdo by se chte zacit vic venovat lovu kapru na boilies a chtel by vytvorit treba takovou dvokju a mohli bychom vyrazet spolecne,planovat vypravy,delat vlastni boilies a treba chytnout nejakeho pekneho kapra,tk se nkdo ozvete. jizni Moraval
Bužírka
17.8.2009 | brakýř | Sumcařina | 3.200 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj kamarádi. Kde bych mohl sehnat dobrou bužírku na výrobu montáží. Buď jsou moc tvrdé, a nebo zase tak měkké že nemohu protáhnou šňůru. Dík za radu :-)
Naviják na jezero
19.4.2006 | mdx | Muškaření | 2.930 zobrazení | 11 odpovědí
jaký by jste poradili naviják na jezerní muškařinu?Cena by měla být do 5000 korun.
Kukuřice
1.8.2005 | kkarlos | Ryby | 2.667 zobrazení | 10 odpovědí
JAKE MATE ZKUSENOSTI S KUKURICI S PRICHUTI ANYZU???
potřebuji icq na jirise
17.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.403 zobrazení | 9 odpovědí
posím spěcha to nemá někdo!!!
Co říkate na soukromé revíry??
21.7.2006 | Carpboy | Domácí revíry | 2.136 zobrazení | 8 odpovědí
Co na to říkate???
Názor na NANO VLASCE
12.9.2015 | Kopfjager | Ostatní nádobíčko | 9.102 zobrazení | 34 odpovědí
Ahoj lovci, koupil jsem si nano vlasec, při placení se mi trochu kroutili oči, ale věděl jsem předem co to bude stát. Při představování a to i v zahraničí jsem našel jen samé plus. Bohužel jsem nenašel žádný osobní poznatek a myšlenky. Cena vs kvalita. Poznatky od delšího používání. Co přidávat nebo s čím kombinovat. Nebo opak s čím nekombinovat. Díky za Vaše poznatky. Ahoj Kopfjager