Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík necteno

20.6.2005 | Err0r | Domácí revíry | 13.498 zobrazení | 52 odpovědí

Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík

Kde sehnat Nástražní ryby v březnu ?? necteno

22.2.2011 | koukolič | Sumcařina | 8.050 zobrazení | 31 odpovědí

Chystáme se na konci března na sumci na Pád a stále se nám nedaří nic sehnat.. Nevíte kde se dají koupit nebo nějak sehnat třeba karasi?? Předem děkuji za odpovědi.

Modelovací hmota na závaží necteno

1.1.2009 | RadekH | Ostatní nádobíčko | 3.119 zobrazení | 12 odpovědí

Zdar v Novém roce. Rád bych se dozvěděl,jestli někdo použil dětskou modelovací hmotu pro závaží? Mojí představou je zabalit kus železa s drátem pro očko na karabinku (těžký šroub,velkou matku,…) do této hmoty, vyvařit,zabarvit a chytat na tuto kombinaci.Když se utrhne,tak to bude míň toxický pro vodu a možná i míň toxický pro mojí peněženku. A možná se dá se na to naplácat i písek,kamín­ky,prostě cokoliv dalšího?

potřebuji icq na jirise necteno

16.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.338 zobrazení | 9 odpovědí

posím spěcha to nemá někdo!!!

Rozměr závitu necteno

7.1.2013 | PredyP | Ostatní nádobíčko | 19.264 zobrazení | 74 odpovědí

Ahoj, chci si vyrobit vidličky a nevím jaký tam mám vyříznout závit pro hlásiče či rohatinky. Neví to tady někdo??? Děkuji za odpověď

Sumář úlovků necteno

15.1.2010 | BigMike | Vaše názory | 3.909 zobrazení | 15 odpovědí

Tak jsem se dnes zamyslel nad prohlášením typu: on to stejně všechno nikdo nepíše, ten má za sezónu 80 kaprů a napíše jen polovinu a pod. Myslím, že je to hlavně v případě MP revírů stejně jen údaj pro statistiku. Nikdo přesně neví, co pluje vodou, jaká část obsádky se v % vychytá. Násadové plány jsou dané a i kdyby se třeba v jednom revíru chytilo 10 tun pouze 5ti kilových candátů, nikdo tam nic navíc nedoplní. ( u kaprů možná?!?!)Kor­moráni, vydry také nevyplňují sumáře, povodně si s rybami a zarybněním revírů dělají také co chtějí, tak si myslím, že když někdo něco nezapíše, zas taková tragédie to není! Tím ho neomlouvám. Tuhle mi někdo povídal, že jeho soused rybaří ve velkém na Orlíku,ale sumář odevzdává prázdný. Je to špatně, ale co se vlastně stane? Statisticky hrozně moc, prakticky vůbec nic!!! Nebo to vidím moc jednoduše?

Naviják na jezero necteno

19.4.2006 | mdx | Muškaření | 2.867 zobrazení | 11 odpovědí

jaký by jste poradili naviják na jezerní muškařinu?Cena by měla být do 5000 korun.

Kukuřice necteno

1.8.2005 | kkarlos | Ryby | 2.602 zobrazení | 10 odpovědí

JAKE MATE ZKUSENOSTI S KUKURICI S PRICHUTI ANYZU???

Vhodný naviják na štiky(vláčku) necteno

3.5.2007 | čabi | Navijáky | 10.444 zobrazení | 40 odpovědí

Chci si koupit dobrej naviják na štiky.Na vláčení.Prut mám shimano beast master 240cm,15–40g.Aby k němu pěkně ladil.Cena by měla být okolo 2500kč.Zkuste poradit…

Kapři- Dyje necteno

22.3.2007 | Qantum willIam | Kaprařina | 2.871 zobrazení | 11 odpovědí

Někdy na začátku května uskutečňujeme týdenní výpravu na kapry na Dyji. Původně jsme chtěli jet přímo na řeku, protože se nám tam líbí to prostředí, ale poslední době zase uvažujeme že na přehradě (5, 6, 7) by jsme mohli nachytat daleko větší ryby. tak nevím… Jakou variantu by jste mi poradili… dík

Motani FL necteno

5.10.2005 | file | Přívlač | 2.089 zobrazení | 8 odpovědí

Mam na prutu snuru 0.08 , vyborna prvni hodinu co se tyce citlivosti jenze: cca po hodine se mi tak z 50% navine blbe na civku. Po nahozu(zpravidla za tmy) pak vytahnu nastrahu rukama a muzu jit domu. Vlasec mi to nedela. Jakou mate zkusennost s navijenim pretenky vy? Co delam spatne?

Staré navijáky. necteno

11.11.2008 | sgt.mooody | Navijáky | 86.308 zobrazení | 330 odpovědí

Co si myslíte o starých navijácích?Jestli někdo vlastníte nákýho starýho rexxe a nebo sillstarky apod,napište jejich chod po nákých těch rocích používání a jak se s nimy po případě zdolávají ryby.Popište je

Jaká je podle vás nejlepší značka vláčecích prutů? necteno

17.8.2010 | Herink | Pruty | 6.549 zobrazení | 25 odpovědí

Poradte ostatním jaká je vaše spolehlivá značka vláčecího prutu jak se chová při zdolávání je tvrdší měkší oproti jiné značce ve stejné gramáži.

Karas obecný necteno

16.2.2007 | Kosmik | Ostatní ryby | 4.450 zobrazení | 17 odpovědí

Neznáte nějakou lokalitu, kde se vyskytuje Karas obecný, POZOR nesplést s Karasem stříbřitým.

HLEDAM KAPRARE ZACINAJICIHO S BOILIES necteno

12.10.2005 | | Kaprařina | 3.405 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Rad bych poznal nekoho,kdo by se chte zacit vic venovat lovu kapru na boilies a chtel by vytvorit treba takovou dvokju a mohli bychom vyrazet spolecne,planovat vypravy,delat vlastni boilies a treba chytnout nejakeho pekneho kapra,tk se nkdo ozvete. jizni Moraval

základní nádobíčko na přívlač necteno

17.9.2006 | lc81 | Přívlač | 2.882 zobrazení | 11 odpovědí

plánuji investovat do základní výbavy pro vláčkaře, tak potřebuji poradit. prozatím bych chtěl vystačit s 5–10 woblery, několika gumami atd. vláčet bych chtěl především na větší nádrži (třeba nechranice) a cílem má být nejlépe štika či candát, nebo alespoň větší okoun.

jaké konkrétní woblery doporučujete? jaká velikost? jaké barvy (dle kódu a označení výrobců)? ze značek bych to viděl hlavně na salmo a rapalu, případně sema lenešice (jaké máte se semou zkušenosti?)

jaké gumy doporučujete? jaká velikost, jaký model, jaká barva? dle internetu jsou dobré orka a relaxy, ale nemohu to ověřit.

předem díky všem za tipy, svatý petr vám to vrátí na úlovcích:-)

petr

Změnilo se počasí, a co zaběry? necteno

29.9.2005 | Hosty | Domácí revíry | 2.621 zobrazení | 10 odpovědí

Jak jste na tom v tomhle počasí s rybama ..?? Víc či míň .. já včera vláčel 3h a ani okoun … a v těch vedrech byli záběry pořád ..

Světové rekordy necteno

17.5.2007 | Robur | Úspěchy | 13.390 zobrazení | 51 odpovědí

Když máme fórum či rubriku trofejnách ůlovků, tak se ptám zda existuje i nějaká evidence trofejí ve svět. měřítku.

Výroba plandavek necteno

27.6.2012 | JKemr | Přívlač | 11.290 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, určitě je mezi Vámi spousta kutilů, proto využívám diskuzi a prosím o rady a typy při domácí výrobě plandavek. Jde mi o to, jaký použít materiál, jakl vytvarovat a správně prohnout plech atd. Předem díky za všechny příspěvky

přívlačák Achab necteno

5.9.2007 | Robur | Pruty | 2.884 zobrazení | 11 odpovědí

tak na ně začínám šilhat, spíš tu nižší gramáž, tak se ptám, zda jste je měl už někdo v ruce? Jak se vám líbí či nelíbí.