Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Karas obecný
16.2.2007 | Kosmik | Ostatní ryby | 4.540 zobrazení | 17 odpovědí
Neznáte nějakou lokalitu, kde se vyskytuje Karas obecný, POZOR nesplést s Karasem stříbřitým.
Modelovací hmota na závaží
1.1.2009 | RadekH | Ostatní nádobíčko | 3.206 zobrazení | 12 odpovědí
Zdar v Novém roce. Rád bych se dozvěděl,jestli někdo použil dětskou modelovací hmotu pro závaží? Mojí představou je zabalit kus železa s drátem pro očko na karabinku (těžký šroub,velkou matku,…) do této hmoty, vyvařit,zabarvit a chytat na tuto kombinaci.Když se utrhne,tak to bude míň toxický pro vodu a možná i míň toxický pro mojí peněženku. A možná se dá se na to naplácat i písek,kamínky,prostě cokoliv dalšího?
základní nádobíčko na přívlač
17.9.2006 | lc81 | Přívlač | 2.943 zobrazení | 11 odpovědí
plánuji investovat do základní výbavy pro vláčkaře, tak potřebuji poradit. prozatím bych chtěl vystačit s 5–10 woblery, několika gumami atd. vláčet bych chtěl především na větší nádrži (třeba nechranice) a cílem má být nejlépe štika či candát, nebo alespoň větší okoun.
jaké konkrétní woblery doporučujete? jaká velikost? jaké barvy (dle kódu a označení výrobců)? ze značek bych to viděl hlavně na salmo a rapalu, případně sema lenešice (jaké máte se semou zkušenosti?)
jaké gumy doporučujete? jaká velikost, jaký model, jaká barva? dle internetu jsou dobré orka a relaxy, ale nemohu to ověřit.
předem díky všem za tipy, svatý petr vám to vrátí na úlovcích:-)
petr
Máte s nimi skušenosti ?
24.7.2008 | Renegade | Pruty | 2.675 zobrazení | 10 odpovědí
Má někdo skušenost s pruty Shakespear ??
potřebuji icq na jirise
17.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.404 zobrazení | 9 odpovědí
posím spěcha to nemá někdo!!!
kvalitní prut na přívlač
4.3.2012 | pajaj | Pruty | 33.782 zobrazení | 126 odpovědí
Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem kvalitního prutu na přívlač, chytám hlavně menší řeky, občas přehrada ze břehu, vláčím spíše gumy, případně menší woblery, moje představa by byla prut kolem 2,7m zátěž cca 10–40g. Po různých diskuzích apod. jsem si vybral 4 pruty: Shimano Technium CX 2,7m, 10–30g, Team Dragon 2,6m 7–21g, Sportex Black pearl new 2,7 15–30g, Daiwa Exceler spin 2,7m 10–40g. Všechyn pruty se mi na internetu líbí, ale obávám se, že je všechny nebudu schopen osahat. Poradí mi hlavně někdo, kdo má osobní zkušenost s těmito pruty. P.S. doposud jsem měl Mivardi imperium 2,4 m, 17–40g- vcelku spokojenost, ale chtěl bych se posunout dále. Předem díky
Lov pstruhů
8.4.2007 | HorseFish | Lososovité ryby | 22.783 zobrazení | 85 odpovědí
co používate na lov pstruhů na pstruhových vodách?
Světové rekordy
17.5.2007 | Robur | Úspěchy | 13.666 zobrazení | 51 odpovědí
Když máme fórum či rubriku trofejnách ůlovků, tak se ptám zda existuje i nějaká evidence trofejí ve svět. měřítku.
Zlomení špičky nemusí být vaše vina !! Chyba VÝROBCE
20.8.2010 | Mr. Vydra | Neúspěchy | 3.217 zobrazení | 12 odpovědí
pIŠTE JSEM KOMU SE POVEDLO ZLOMIT ŠPIČKU U PRUTU TAK LEHCE ŽE I KDYBY SI NA TU ŠPIČKU SEDLA MOUCH TAK JI TAKY ZLOMÍ
přívlačák Achab
5.9.2007 | Robur | Pruty | 2.952 zobrazení | 11 odpovědí
tak na ně začínám šilhat, spíš tu nižší gramáž, tak se ptám, zda jste je měl už někdo v ruce? Jak se vám líbí či nelíbí.
univerzal
30.11.2005 | cop74 | Přívlač | 1.875 zobrazení | 7 odpovědí
Hodne se zde na foru psalo o univerzalu feedru, ale me by ted zajimalo, kdyby ste si meli koupit jenom jeden vlacak, tak co by ste povazovali za tzv. univerzal. Ja chci kupovat casem takovej „univerzal“ a vlacet s nim budu na Orliku a Luznici. Zatim bych to videl na nejakejch 2,7 a 10–30 nebo 20–40 gr. Dale bych se zeptal na velikost navijaku. Diky
Jak na?
3.4.2010 | bondysta | Kaprařina | 6.993 zobrazení | 26 odpovědí
chtel jsem se zeptat jestli by mi sem nekdo dat navod jak navazat krmitko.obrazek by byl nejlepsi.dekuju
Jaká je podle vás nejlepší značka vláčecích prutů?
17.8.2010 | Herink | Pruty | 6.728 zobrazení | 25 odpovědí
Poradte ostatním jaká je vaše spolehlivá značka vláčecího prutu jak se chová při zdolávání je tvrdší měkší oproti jiné značce ve stejné gramáži.
Jeseter
5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.375 zobrazení | 20 odpovědí
Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?
Změnilo se počasí, a co zaběry?
29.9.2005 | Hosty | Domácí revíry | 2.688 zobrazení | 10 odpovědí
Jak jste na tom v tomhle počasí s rybama ..?? Víc či míň .. já včera vláčel 3h a ani okoun … a v těch vedrech byli záběry pořád ..
Staré navijáky.
11.11.2008 | sgt.mooody | Navijáky | 89.022 zobrazení | 330 odpovědí
Co si myslíte o starých navijácích?Jestli někdo vlastníte nákýho starýho rexxe a nebo sillstarky apod,napište jejich chod po nákých těch rocích používání a jak se s nimy po případě zdolávají ryby.Popište je
Rozměr závitu
7.1.2013 | PredyP | Ostatní nádobíčko | 19.967 zobrazení | 74 odpovědí
Ahoj, chci si vyrobit vidličky a nevím jaký tam mám vyříznout závit pro hlásiče či rohatinky. Neví to tady někdo??? Děkuji za odpověď
Co candáti a jiní dravci
2.10.2005 | Robur | Dravci | 3.772 zobrazení | 14 odpovědí
už zvyšují aktivitu?
HEHE TO byla sranda !!
7.10.2004 | Frostys | Muškaření | 3.237 zobrazení | 12 odpovědí
šel jsem se jednou takhle projít k řece s mým kámošem ( on chytá ryby 2 roky já měsíc) sedíme kecáme a najednou v řece spatríme muškaře s já řeknu kámošovi zeptej se jestli něco má. zeptal se odpověd zněla že pár malejch. no a kamoš k tomu dodal A NA CO CHYTÁTE NA ŽÍŽALY ? No rybář byl upřímný a řekl „To si děláš srandu ne ?“ a šel dál kamoš nechápal a já se mezitím válel po zemi smíchy no doufám že jste to všichni pochopili
Kapři- Dyje
22.3.2007 | Qantum willIam | Kaprařina | 2.963 zobrazení | 11 odpovědí
Někdy na začátku května uskutečňujeme týdenní výpravu na kapry na Dyji. Původně jsme chtěli jet přímo na řeku, protože se nám tam líbí to prostředí, ale poslední době zase uvažujeme že na přehradě (5, 6, 7) by jsme mohli nachytat daleko větší ryby. tak nevím… Jakou variantu by jste mi poradili… dík