Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Úhoři
10.5.2006 | hagrif | Ostatní ryby | 7.822 zobrazení | 31 odpovědí
Docela by mě zajímalo jestli už jste někdo byli zkusit hady a popřípadě jaké jste měli úspěchy. Děkuji všem za odpověď
Podběrák k přívlači, když ano, tak jaký?
15.11.2005 | topaga | Přívlač | 3.536 zobrazení | 14 odpovědí
Akademická otázka za kterou se rovnou omlouvám, protože jsem spíše kaprař, ale nedá mně to spát. Nosíte sebou na přívlač podběrák, když ano tak jaký? Mám pocit, že u ČRS je podběrák nutný 100% a MRS není s tím, že pokud tybu nelze vytáhnout udicí je nutný podběrák. Taková lišácká věta. Už mám dost tahání těch věcí k vodě, když si tam jdu odpočinout „chyť a pust“, ale bojím se, že bych asi narazil být bez podběráku …
potřebuji icq na jirise
17.8.2005 | EDY-2 | Legislativa | 2.275 zobrazení | 9 odpovědí
posím spěcha to nemá někdo!!!
Rybářská videa
14.12.2005 | | Ryby | 10.631 zobrazení | 42 odpovědí
Máme tu zimu a trochu se začínám nudit. Nemáte někdo tip, kde se dají stahnout z netu nějaká pěkná videa s rybářskou tematikou. Já si teď stahnul film o kaprařině z Maďarska a docela se mi to líbilo. Má to ale 2 krát 700 MB www. disztargyak. hu Rád bych se ještě na něco podíval. Předem Děkuj
Návazec
20.6.2005 | palcat | Přívlač | 3.545 zobrazení | 14 odpovědí
Byl jsem o víkendu na moravě na sumce a chytal jsem na podvodní splávky jelikož tam není dovoleno zavážet a setkal jsem se s problémem . Přišel záběr 2 krat se prut řádně ohnul a nic , rybyčka v prd… to se opakovalo 3 za výkend což byly všechny záběry. Proto se ptám jestly máte nějakou osvědčenou montáž , která by se hodila k lovu na podvodni splávek?
Rozměr závitu
7.1.2013 | PredyP | Ostatní nádobíčko | 18.772 zobrazení | 74 odpovědí
Ahoj, chci si vyrobit vidličky a nevím jaký tam mám vyříznout závit pro hlásiče či rohatinky. Neví to tady někdo??? Děkuji za odpověď
Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík
20.6.2005 | Err0r | Domácí revíry | 13.209 zobrazení | 52 odpovědí
Jak nastražit rybyčku na kaču nebo(splavek) na Candata. (popripadne na teško) a jak velkou???? dík
SUMEC - vylovovací kleště
29.9.2005 | xycht | Domácí revíry | 8.634 zobrazení | 34 odpovědí
Nevíte někdo kde je možný sehnat vylovovací kleště, který měli Pavel Tomi a Rudolf Hrušínský v pořadu „Jak na ryby…“ ? Moc se mi tahle věc líbí a chci si to pořídit. Děkuju taky tvůrcům pořadu „Jak na ryby…“ za to, že to uveřejnili, je to šikovná věc Díky všem za tipy
Kde sehnat Nástražní ryby v březnu ??
22.2.2011 | koukolič | Sumcařina | 7.866 zobrazení | 31 odpovědí
Chystáme se na konci března na sumci na Pád a stále se nám nedaří nic sehnat.. Nevíte kde se dají koupit nebo nějak sehnat třeba karasi?? Předem děkuji za odpovědi.
Kapři- Dyje
22.3.2007 | Qantum willIam | Kaprařina | 2.795 zobrazení | 11 odpovědí
Někdy na začátku května uskutečňujeme týdenní výpravu na kapry na Dyji. Původně jsme chtěli jet přímo na řeku, protože se nám tam líbí to prostředí, ale poslední době zase uvažujeme že na přehradě (5, 6, 7) by jsme mohli nachytat daleko větší ryby. tak nevím… Jakou variantu by jste mi poradili… dík
přívlačák Achab
5.9.2007 | Robur | Pruty | 2.793 zobrazení | 11 odpovědí
tak na ně začínám šilhat, spíš tu nižší gramáž, tak se ptám, zda jste je měl už někdo v ruce? Jak se vám líbí či nelíbí.
Kukuřice
1.8.2005 | kkarlos | Ryby | 2.539 zobrazení | 10 odpovědí
JAKE MATE ZKUSENOSTI S KUKURICI S PRICHUTI ANYZU???
Třeboňský kapr-zavody
21.6.2007 | ??? | Závody | 2.536 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Rady na poslední chvíli ..... Jak a na co chytat pls !!(spěchá)
Vhodný naviják na štiky(vláčku)
3.5.2007 | čabi | Navijáky | 10.182 zobrazení | 40 odpovědí
Chci si koupit dobrej naviják na štiky.Na vláčení.Prut mám shimano beast master 240cm,15–40g.Aby k němu pěkně ladil.Cena by měla být okolo 2500kč.Zkuste poradit…
Chvojnice vyjmuta ze svaz. revírů
6.6.2017 | milhom | Vaše názory | 3.814 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj. V prosinci 2016 jsem tam byl ještě chytat a fakt krásnej revír. Bylo to nedávno vybagrováno a zarybněno opravdu kvalitně… a ejhle už je to vyjmuto se svazovích revírů a všude cedule zákaz rybolovu – na zvláštní povolenku. Když sem se dal do řeči s místním, bylo mě řečeno že to koupil nějakej fotbalista nebo hohejista a má z toho kšeft. Celkem mě mrzí že takto krásná voda byla takto zneužita. Lokalita je: 49.2140544N, 16.2347239E Jaký máte na tohle názor? Popřípadě nějaké zkušenosti s chytáním na téhle vodě v současnosti?
Změnilo se počasí, a co zaběry?
29.9.2005 | Hosty | Domácí revíry | 2.542 zobrazení | 10 odpovědí
Jak jste na tom v tomhle počasí s rybama ..?? Víc či míň .. já včera vláčel 3h a ani okoun … a v těch vedrech byli záběry pořád ..
proutek na pstruhy
8.4.2010 | kingkubik | Pruty | 16.579 zobrazení | 65 odpovědí
dobry den.chtel by jsem poradit chystam se koupit si novy proutek na pstruhy.chytam na malych vodach takze mam jasno s delkou 210 ale nemuzu prijit na spravnou gramaz jelikoz chytam na mikrotwistry s jig hlavou 1g a na rotacky do velikosti 1 a potrebuji trefit nejak tu gramaz?bral by jsem na gumy gramaz do 10g ale mam pocit ze to bude moc meky na trpitky.muzete mi pls poradit po pripade hodit i nejakej tip na kup?ale prosim z te levnejsi kategorie.nebo jsem i ochoten koupit neco starsiho pokud nekdo nabidne.dekuji vsem
Jeseter
5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.106 zobrazení | 20 odpovědí
Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?
Naviják na jezero
19.4.2006 | mdx | Muškaření | 2.807 zobrazení | 11 odpovědí
jaký by jste poradili naviják na jezerní muškařinu?Cena by měla být do 5000 korun.