Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Morava a Slezko spish necteno

24.9.2006 | jopo | Dravci | 2.627 zobrazení | 10 odpovědí

chlapi muzete mi poradit pokud cete kam nejcasteji chodite na Stiky byl sem na odre pres wiknd a NIC tak kdo poradII? diky hosi sem z Ostravy takze spIsh tady nekde poblish…dikezz…a stikam zdaarr :)

kvalitní prut na přívlač necteno

4.3.2012 | pajaj | Pruty | 33.178 zobrazení | 126 odpovědí

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem kvalitního prutu na přívlač, chytám hlavně menší řeky, občas přehrada ze břehu, vláčím spíše gumy, případně menší woblery, moje představa by byla prut kolem 2,7m zátěž cca 10–40g. Po různých diskuzích apod. jsem si vybral 4 pruty: Shimano Technium CX 2,7m, 10–30g, Team Dragon 2,6m 7–21g, Sportex Black pearl new 2,7 15–30g, Daiwa Exceler spin 2,7m 10–40g. Všechyn pruty se mi na internetu líbí, ale obávám se, že je všechny nebudu schopen osahat. Poradí mi hlavně někdo, kdo má osobní zkušenost s těmito pruty. P.S. doposud jsem měl Mivardi imperium 2,4 m, 17–40g- vcelku spokojenost, ale chtěl bych se posunout dále. Předem díky

Na jakou nástrahu chytáte candáty?? necteno

11.10.2005 | lov3c | Domácí revíry | 3.424 zobrazení | 13 odpovědí

Co se vám vyplatylo za nástrahu na cadáta?? roll:

HEHE TO byla sranda !! necteno

7.10.2004 | Frostys | Muškaření | 3.161 zobrazení | 12 odpovědí

šel jsem se jednou takhle projít k řece s mým kámošem ( on chytá ryby 2 roky já měsíc) sedíme kecáme a najednou v řece spatríme muškaře s já řeknu kámošovi zeptej se jestli něco má. zeptal se odpověd zněla že pár malejch. no a kamoš k tomu dodal A NA CO CHYTÁTE NA ŽÍŽALY ? No rybář byl upřímný a řekl „To si děláš srandu ne ?“ a šel dál kamoš nechápal a já se mezitím válel po zemi smíchy no doufám že jste to všichni pochopili

krmení necteno

14.5.2007 | ??? | Kaprařina | 2.633 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

poraďte i někdo jak mám připravit a z čeho směs do krmítka na kapry

Třeboňský kapr-zavody necteno

21.6.2007 | ??? | Závody | 2.633 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Rady na poslední chvíli ..... Jak a na co chytat pls !!(spěchá)

Lín v poslední době necteno

16.11.2006 | Robur | Ostatní ryby | 9.491 zobrazení | 36 odpovědí

tak nějak se nudím a bilancuji a uvědomil jsem si, že jsem už 3 roky nechytl lína, co vy, jak často se setkáváte s touto rybou?

PŘÍVLAČ NA ŘECE necteno

2.9.2005 | frenki | Sumcařina | 7.385 zobrazení | 28 odpovědí

chci se zeptat jestli by jste mi neporadili na co mám uvláčet na řece dravce (štiky, okouny, jelce, candáty) jake barvy, velikost a styl vedeni . mam u střední školy kde se učím dřevařinu, řeku bečvu , nikdy jsem na takové řece nechytal tak jestli by jste mi mohli poradit typické místa, nástrahy na jaké nejčastěji vláčíte a tak. DÍKY VŠEM

Jeseter necteno

5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.273 zobrazení | 20 odpovědí

Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?

Chvojnice vyjmuta ze svaz. revírů necteno

6.6.2017 | milhom | Vaše názory | 3.960 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj. V prosinci 2016 jsem tam byl ještě chytat a fakt krásnej revír. Bylo to nedávno vybagrováno a zarybněno opravdu kvalitně… a ejhle už je to vyjmuto se svazovích revírů a všude cedule zákaz rybolovu – na zvláštní povolenku. Když sem se dal do řeči s místním, bylo mě řečeno že to koupil nějakej fotbalista nebo hohejista a má z toho kšeft. Celkem mě mrzí že takto krásná voda byla takto zneužita. Lokalita je: 49.2140544N, 16.2347239E Jaký máte na tohle názor? Popřípadě nějaké zkušenosti s chytáním na téhle vodě v současnosti?

Morava 9 necteno

16.11.2008 | šímaXX | Přívlač | 2.900 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, chytáte někdo na revíru Morava 9 přívlačí a máte úspěchy? Chodím tam docela často, ale kromě sumců od 50 do 90 nechytám skoro nic. Třeba candáta jsem letos chytil jenom jednoho. Mám takový pocit, že kromě těch fousáčů tam není vůbec nic. jestli máte někdo nějaké zkušenosti s tímto revírem tak se o ně podělte , dík.

Lov pstruhů necteno

8.4.2007 | HorseFish | Lososovité ryby | 22.512 zobrazení | 85 odpovědí

co používate na lov pstruhů na pstruhových vodách?

Orlík- Podolský most necteno

22.2.2011 | RTckar | Domácí revíry | 9.801 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj. Máte někdo nějaký tipy a pozitiva negativa na tuto lokalitu nebo přímo tip na určté místo? Máme kousek nad Podolským mostem chatu a loď, takže máme možnost chytat kolem 5 km od mostu. Děkuji za všechny rady, s kaprařinou začínáme a na těchto místech jsme nikdy nechytali, v tom případě nám každá rada od vás pomůže.

Co candáti a jiní dravci necteno

2.10.2005 | Robur | Dravci | 3.704 zobrazení | 14 odpovědí

už zvyšují aktivitu?

Háčky s očkem vers. s lopatkou. necteno

10.9.2008 | baddy73 | Tipy & triky | 3.177 zobrazení | 12 odpovědí

Mám dotaz, který asi zkušeným matadorům příjde možná směšný, ale přesto. Z jakého důvodu se vyrábějí některé háčky s lopatkou a jiné s očkem ač mají stejnou velikost? Má to nějaký vliv při lovů? Děkuju za osvětlení.

kontakt na PETRA PELIKÁNA (preparátor) necteno

8.5.2005 | frenki | Ryby | 2.912 zobrazení | 11 odpovědí

Kdo zná kontakt na tohohle známeho preparátora tak atˇmi prosím napíše!!! Díky moc všem!!!

Můžu vnadit bílým červem? necteno

15.11.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 2.644 zobrazení | 10 odpovědí

Můžu vnadit bílým červem? Jak vnadit na candáty?

Jak na? necteno

3.4.2010 | bondysta | Kaprařina | 6.894 zobrazení | 26 odpovědí

chtel jsem se zeptat jestli by mi sem nekdo dat navod jak navazat krmitko.obrazek by byl nejlepsi.dekuju

dva kusy ryb / den necteno

31.8.2007 | ??? | Legislativa | 4.247 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

V radu je napsano, ze si denne muzeme vzit maximalne 7Kg, okay. Ale pak nechapu tuto vetu – "V tomto ulovku smi byt nejvyse dva ulovky kapra, stiky, candata, bolena, sumce nebo jejich kombinace…

Co si pod tim mam predstavit? Ze z vyse vyjmenovanych ryb si mohu odnest pouze dva kusy (i kdyby dohromady meli mnohem mene nez 7Kg)? Takze maximalne dva kapry, nebo dve stiky – nebo 1 stiku a 1 kapra – nikdy ne vic, chapu to dobre?

A jine? Treba cejnu muzu vzit pet, pokud se vejdou do tech 7 kg?

Toto je myslim v radu popsano dost spatne – osvetli mi to tu nekdo na pravou miru? diky moc

PS: Ryby si domu odnasim jen vyjimecne, ale rad bych vedel jak to je…

prut na sumce necteno

19.11.2008 | Patula | Pruty | 4.240 zobrazení | 16 odpovědí

prosím mam dotaz.Jakou ideální délku sumcovýho prutu mam zvolit,abych sním mohl chytat jak z loďky tak ze břehu?Jestli natom tedy záleží.díky