Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Mže a Hracholuská přehrada necteno

31.7.2008 | Radim11 | Domácí revíry | 20.522 zobrazení | 76 odpovědí

V tomto fóru můžeme kecat o všem okolo Mže a Hracholuské přehady;-)

Smekací naviják, nebo multiplikátor? necteno

10.11.2006 | bačus | Sumcařina | 14.065 zobrazení | 52 odpovědí

Příští rok bych chtěl začít s lovem sumců a to hlavně na podvodní splávek. Přez zimu si chci pořídit vybavení ale nevím zdali smekací naviják nebo multiplikátor, s kterým nemám žádné zkušenosti. Co používáte Vy? Co by ste doporučili úplnému začátečníkovi? Dík Bačus

Orlík- Podolský most necteno

22.2.2011 | RTckar | Domácí revíry | 9.995 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj. Máte někdo nějaký tipy a pozitiva negativa na tuto lokalitu nebo přímo tip na určté místo? Máme kousek nad Podolským mostem chatu a loď, takže máme možnost chytat kolem 5 km od mostu. Děkuji za všechny rady, s kaprařinou začínáme a na těchto místech jsme nikdy nechytali, v tom případě nám každá rada od vás pomůže.

Sumec - pletenka Dyneema Cat od Vágnera necteno

2.12.2005 | xycht | Sumcařina | 4.322 zobrazení | 16 odpovědí

Máte někdo zkušenosti se šňůrou Dyneema Cat od Vágnera? Podle údajů v obchodě má průměr 0.50mm – 70kg (bílá barva). Díky

Výroba plandavek necteno

27.6.2012 | JKemr | Přívlač | 11.662 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, určitě je mezi Vámi spousta kutilů, proto využívám diskuzi a prosím o rady a typy při domácí výrobě plandavek. Jde mi o to, jaký použít materiál, jakl vytvarovat a správně prohnout plech atd. Předem díky za všechny příspěvky

prut na sumce necteno

19.11.2008 | Patula | Pruty | 4.335 zobrazení | 16 odpovědí

prosím mam dotaz.Jakou ideální délku sumcovýho prutu mam zvolit,abych sním mohl chytat jak z loďky tak ze břehu?Jestli natom tedy záleží.díky

Morava 9 necteno

16.11.2008 | šímaXX | Přívlač | 2.982 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, chytáte někdo na revíru Morava 9 přívlačí a máte úspěchy? Chodím tam docela často, ale kromě sumců od 50 do 90 nechytám skoro nic. Třeba candáta jsem letos chytil jenom jednoho. Mám takový pocit, že kromě těch fousáčů tam není vůbec nic. jestli máte někdo nějaké zkušenosti s tímto revírem tak se o ně podělte , dík.

Můžu vnadit bílým červem? necteno

15.11.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 2.713 zobrazení | 10 odpovědí

Můžu vnadit bílým červem? Jak vnadit na candáty?

Morava a Slezko spish necteno

24.9.2006 | jopo | Dravci | 2.707 zobrazení | 10 odpovědí

chlapi muzete mi poradit pokud cete kam nejcasteji chodite na Stiky byl sem na odre pres wiknd a NIC tak kdo poradII? diky hosi sem z Ostravy takze spIsh tady nekde poblish…dikezz…a stikam zdaarr :)

Netradiční woblery necteno

2.1.2007 | M.BURNES | Ostatní nádobíčko | 11.411 zobrazení | 42 odpovědí

Máte někdo nějaké netradiční woblery (žábu,myš,a pod)

Elekromotor necteno

10.3.2005 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 10.057 zobrazení | 37 odpovědí

Mám Bassíka, což je laminátová pramička 2,80m dlouhá. CVo bych tak na ní mohl dát za elektromotor? Dobrá cena, výkon. Poraďte. Díky všem.

Třeboňský kapr-zavody necteno

21.6.2007 | ??? | Závody | 2.719 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Rady na poslední chvíli ..... Jak a na co chytat pls !!(spěchá)

krmení necteno

14.5.2007 | ??? | Kaprařina | 2.716 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

poraďte i někdo jak mám připravit a z čeho směs do krmítka na kapry

Celoroční hájení Pstruha potočního necteno

3.12.2011 | minnow | Lososovité ryby | 35.650 zobrazení | 131 odpovědí

Určitě jste všichni zaregistrovali že oproti minulému desetiletí se počet Pstruhů po. značně sníšil. Byli by jste pro zavedení celoročního hajení Pstruha po., nebo jak by jste tuto situaci s pstruhem řešili?

Čelovky,svítidla a jiné typy osvětlení při rybolovu necteno

19.4.2012 | džigit | Ostatní nádobíčko | 27.499 zobrazení | 101 odpovědí

Vzhledem k tomu,že spousta z nás chytá za tmy a potřebuje vidět a taky musí mít označeno místo lovu při chytání na „24 hodinovém“ úseku,zajímalo by mně,jak to řešíte. Prostě fórum o svícení,osvě­tlení apod.

Čím se živí malá Štika necteno

8.5.2007 | Kouba | Dravci | 14.181 zobrazení | 52 odpovědí

Mam doma 3 Štičky tak max 5–6cm..nevím čím ju mám krmit aby se mě nepožraly mezi sebou prosím poradte me nekdo mam ju doma v akvariu???????????­??????vím ze jako maly maji jako potravu plankton toho asi moc v akvarku nebude:??????

JAKOU LOĎKU NA PŘEHRADU? necteno

26.11.2006 | vagi | Ostatní nádobíčko | 11.978 zobrazení | 44 odpovědí

Prosím všechny o radu a zkušenosti. Chystám se pořídit si loďku a budu vděčný za každý názor a radu. Většinou budeme ve dvou a tak si myslím, že rozměrově by to mělo být cca 3,5 na 1,5? (dostatečná stabilita a prostor) Tvar klasické pramice nebo do „V“. To asi není rozhodující. Laminát či hliník? Vím, že mě ještě čeká el. motor, sonar a zřejmě i nějaký vozík, ale představa byla max. do 25.000,– (nemusí být vše nové), takže laminát je levnější, ale asi zase těžší. Když budu sám, zvládnu i laminát na vodu a z vody? Ve fóru už jsem něco našel o motorech a sonarech, ale stále nevím… Předem všem moc děkuji za jakékoli názory. Je to pro mě mnohem cenější, než rady prodavačů. Začínám mít totiž pocit, že v obchodech málokdy opravdu poradí…

Prut na candáta necteno

17.11.2005 | Tomix | Dravci | 10.913 zobrazení | 40 odpovědí

Různí rybáři doporučují různé vláčecí pruty na candáty pro chytání s gumami. Někteří winklepickerové a feederové, jiní zase klasické vláčáky s jemnou špičkou. Setkal jsem se i s pruty pod označením „Zander“. Jejich parametry jsou většinou úzce vymezeny: Délka 2,70 – 3,60 m a vrh. zátěž 10 – 30 nebo až 15 – 50 g. Taky u nich bývá uvedeno, že mají plně parabolickou akci, jemnou špičku a silnou páteř. Pro jaké situace u vody se tyto pruty hodí? Napadá mě jen daleké nahazování na přehradách, možnost vláčení těžších gum (hlavičky 15 g a těžší) a jistější zdolávání větších ryb. Mají tyto pruty i nějaké jiné výhody oproti winklepickerům?

Velká kontra malá a naopak necteno

14.6.2005 | jake | Úspěchy | 3.542 zobrazení | 13 odpovědí

Tak mě napadlo tohle téma, když jsem na pstruhovce tudle vytáhl na 4 cm woblera asi 7 cm hrouzka . a zajímalo by mě, zda má někdo podobný kuriozní úlovek, kde byl minimální rozdíl ve velikosti mezi chycenou rybou a předloženou nástrahou nebo opačný extrém, kdy na malou nástrahu byla chycená velká ryba ?

RSS necteno

14.12.2007 | m.b. | Ryby | 3.274 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, redakce, kolegové online rybáři. Nevím, jestli se v minulosti neprobíralo, nicméně jsem zmínky nevyhledal. Hodně bych ocenil RSS na chytej.cz. Rozsah se nemusí týkat jen nových článků, ale i nových diskusí, souhrnu diskusních fór apod. Tvorba RSS kanálu je programátorská drobnost, hotovo maximálně za den. Co vy na to?