Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
krmení
14.5.2007 | ??? | Kaprařina | 2.548 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
poraďte i někdo jak mám připravit a z čeho směs do krmítka na kapry
Staré navijáky.
11.11.2008 | sgt.mooody | Navijáky | 84.470 zobrazení | 330 odpovědí
Co si myslíte o starých navijácích?Jestli někdo vlastníte nákýho starýho rexxe a nebo sillstarky apod,napište jejich chod po nákých těch rocích používání a jak se s nimy po případě zdolávají ryby.Popište je
Vylovovací kleště
20.10.2010 | jersey | Ostatní nádobíčko | 6.396 zobrazení | 25 odpovědí
Poradíte mi někdo slušný vylovovací kleště? Kolega si pořídil Rapaly a neskutečně na ně nadává, prý se jich asi brzo zbaví, jelikož ty ryby s nimi poškozuje.Případně pokud mi někdo písne, že kleště jako takové jsou stejně všechny dobrý tak akorát na to,rybě roztrhnout tlamu,vezmu to taky a klidně od koupě upustím…Nehodlám s nimi tahat žádný velryby.Většinou štiky,candáty,boleny apd.
Jaká je podle vás nejlepší značka vláčecích prutů?
17.8.2010 | Herink | Pruty | 6.395 zobrazení | 25 odpovědí
Poradte ostatním jaká je vaše spolehlivá značka vláčecího prutu jak se chová při zdolávání je tvrdší měkší oproti jiné značce ve stejné gramáži.
Sumář úlovků
15.1.2010 | BigMike | Vaše názory | 3.832 zobrazení | 15 odpovědí
Tak jsem se dnes zamyslel nad prohlášením typu: on to stejně všechno nikdo nepíše, ten má za sezónu 80 kaprů a napíše jen polovinu a pod. Myslím, že je to hlavně v případě MP revírů stejně jen údaj pro statistiku. Nikdo přesně neví, co pluje vodou, jaká část obsádky se v % vychytá. Násadové plány jsou dané a i kdyby se třeba v jednom revíru chytilo 10 tun pouze 5ti kilových candátů, nikdo tam nic navíc nedoplní. ( u kaprů možná?!?!)Kormoráni, vydry také nevyplňují sumáře, povodně si s rybami a zarybněním revírů dělají také co chtějí, tak si myslím, že když někdo něco nezapíše, zas taková tragédie to není! Tím ho neomlouvám. Tuhle mi někdo povídal, že jeho soused rybaří ve velkém na Orlíku,ale sumář odevzdává prázdný. Je to špatně, ale co se vlastně stane? Statisticky hrozně moc, prakticky vůbec nic!!! Nebo to vidím moc jednoduše?
Lov v únoru
20.2.2015 | začatečnik | Vaše názory | 2.560 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Všechny zdravím a chci se jen na něco zeptat. Ted v únoru chodim dost často na labe okolo Dvora Králové a nevim co je lepší jestli lov na položenou nebo na splávek a cobych měl dát na háček? Mockrát děkuji předem za odpovědi
Morava a Slezko spish
24.9.2006 | jopo | Dravci | 2.557 zobrazení | 10 odpovědí
chlapi muzete mi poradit pokud cete kam nejcasteji chodite na Stiky byl sem na odre pres wiknd a NIC tak kdo poradII? diky hosi sem z Ostravy takze spIsh tady nekde poblish…dikezz…a stikam zdaarr :)
Ohře Sokolov,Cheb
10.4.2008 | Flash25 | Domácí revíry | 2.046 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim,můžete mi někdo dát tip,nebo radu,kam tady v těch místech na vláčku? Mám tu pár míst(viz. foto),Díky za radu.
Světové rekordy
17.5.2007 | Robur | Úspěchy | 13.079 zobrazení | 51 odpovědí
Když máme fórum či rubriku trofejnách ůlovků, tak se ptám zda existuje i nějaká evidence trofejí ve svět. měřítku.
HLEDAM KAPRARE ZACINAJICIHO S BOILIES
12.10.2005 | | Kaprařina | 3.336 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Rad bych poznal nekoho,kdo by se chte zacit vic venovat lovu kapru na boilies a chtel by vytvorit treba takovou dvokju a mohli bychom vyrazet spolecne,planovat vypravy,delat vlastni boilies a treba chytnout nejakeho pekneho kapra,tk se nkdo ozvete. jizni Moraval
Háčky s očkem vers. s lopatkou.
10.9.2008 | baddy73 | Tipy & triky | 3.078 zobrazení | 12 odpovědí
Mám dotaz, který asi zkušeným matadorům příjde možná směšný, ale přesto. Z jakého důvodu se vyrábějí některé háčky s lopatkou a jiné s očkem ač mají stejnou velikost? Má to nějaký vliv při lovů? Děkuju za osvětlení.
Karas obecný
16.2.2007 | Kosmik | Ostatní ryby | 4.367 zobrazení | 17 odpovědí
Neznáte nějakou lokalitu, kde se vyskytuje Karas obecný, POZOR nesplést s Karasem stříbřitým.
Na jakou nástrahu chytáte candáty??
11.10.2005 | lov3c | Domácí revíry | 3.340 zobrazení | 13 odpovědí
Co se vám vyplatylo za nástrahu na cadáta?? roll:
Koloděje nad Lužnicí
27.6.2010 | ŘízečekX | Bílá ryba | 4.386 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravim, chytal jste někdo teď v Kolodějích nad Lužnicí.Chystáme se 4 rybáři na týden do Kolodějů.Jaké byli zkušenosti s lovem, můžete nám podat info?Nejde nám o trofejní ryby, chceme si zachytat.
HEHE TO byla sranda !!
7.10.2004 | Frostys | Muškaření | 3.091 zobrazení | 12 odpovědí
šel jsem se jednou takhle projít k řece s mým kámošem ( on chytá ryby 2 roky já měsíc) sedíme kecáme a najednou v řece spatríme muškaře s já řeknu kámošovi zeptej se jestli něco má. zeptal se odpověd zněla že pár malejch. no a kamoš k tomu dodal A NA CO CHYTÁTE NA ŽÍŽALY ? No rybář byl upřímný a řekl „To si děláš srandu ne ?“ a šel dál kamoš nechápal a já se mezitím válel po zemi smíchy no doufám že jste to všichni pochopili
Můžu vnadit bílým červem?
15.11.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 2.575 zobrazení | 10 odpovědí
Můžu vnadit bílým červem? Jak vnadit na candáty?
Hlásič - je nutný s rozpoznáním padáku?
2.5.2007 | MUD | Ostatní nádobíčko | 2.062 zobrazení | 8 odpovědí
Funkce rozpoznání padáku na elektronickém hlásiči –zbytečnost ??? Jaké využití má tato funkce v praxi? Jaké jsou Vaše názory? Díky
JAKOU LOĎKU NA PŘEHRADU?
26.11.2006 | vagi | Ostatní nádobíčko | 11.367 zobrazení | 44 odpovědí
Prosím všechny o radu a zkušenosti. Chystám se pořídit si loďku a budu vděčný za každý názor a radu. Většinou budeme ve dvou a tak si myslím, že rozměrově by to mělo být cca 3,5 na 1,5? (dostatečná stabilita a prostor) Tvar klasické pramice nebo do „V“. To asi není rozhodující. Laminát či hliník? Vím, že mě ještě čeká el. motor, sonar a zřejmě i nějaký vozík, ale představa byla max. do 25.000,– (nemusí být vše nové), takže laminát je levnější, ale asi zase těžší. Když budu sám, zvládnu i laminát na vodu a z vody? Ve fóru už jsem něco našel o motorech a sonarech, ale stále nevím… Předem všem moc děkuji za jakékoli názory. Je to pro mě mnohem cenější, než rady prodavačů. Začínám mít totiž pocit, že v obchodech málokdy opravdu poradí…
Orlík- Podolský most
22.2.2011 | RTckar | Domácí revíry | 9.553 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj. Máte někdo nějaký tipy a pozitiva negativa na tuto lokalitu nebo přímo tip na určté místo? Máme kousek nad Podolským mostem chatu a loď, takže máme možnost chytat kolem 5 km od mostu. Děkuji za všechny rady, s kaprařinou začínáme a na těchto místech jsme nikdy nechytali, v tom případě nám každá rada od vás pomůže.
Pruty z Polska?
3.12.2004 | dudu | Pruty | 4.657 zobrazení | 18 odpovědí
Viděl jste někdo, nebo si ošahal to co se vozí z Polska z tržnic za pruty? Je mi jasný, i když sem to neviděl, že to je bída, ale za ty prachy-no nekupte to. Přemýšlím o lehkým malým vláčáku pro syna. Předpokládám že ho asi tak za měsíc zlomí, tak poraďte.