Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Velká kontra malá a naopak necteno

14.6.2005 | jake | Úspěchy | 3.362 zobrazení | 13 odpovědí

Tak mě napadlo tohle téma, když jsem na pstruhovce tudle vytáhl na 4 cm woblera asi 7 cm hrouzka . a zajímalo by mě, zda má někdo podobný kuriozní úlovek, kde byl minimální rozdíl ve velikosti mezi chycenou rybou a předloženou nástrahou nebo opačný extrém, kdy na malou nástrahu byla chycená velká ryba ?

RSS necteno

14.12.2007 | m.b. | Ryby | 3.104 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, redakce, kolegové online rybáři. Nevím, jestli se v minulosti neprobíralo, nicméně jsem zmínky nevyhledal. Hodně bych ocenil RSS na chytej.cz. Rozsah se nemusí týkat jen nových článků, ale i nových diskusí, souhrnu diskusních fór apod. Tvorba RSS kanálu je programátorská drobnost, hotovo maximálně za den. Co vy na to?

Solidní muškařský prut kolem 4000,- necteno

21.4.2006 | xycht | Ostatní nádobíčko | 2.326 zobrazení | 9 odpovědí

Chci si koupit solidní muškařskej proutek za cenu okolo 4000,– nejlíp 3-dílnej…neměl by někdo nějakej tip? Díky

Čím se živí malá Štika necteno

8.5.2007 | Kouba | Dravci | 13.482 zobrazení | 52 odpovědí

Mam doma 3 Štičky tak max 5–6cm..nevím čím ju mám krmit aby se mě nepožraly mezi sebou prosím poradte me nekdo mam ju doma v akvariu???????????­??????vím ze jako maly maji jako potravu plankton toho asi moc v akvarku nebude:??????

Pruty z Polska? necteno

3.12.2004 | dudu | Pruty | 4.662 zobrazení | 18 odpovědí

Viděl jste někdo, nebo si ošahal to co se vozí z Polska z tržnic za pruty? Je mi jasný, i když sem to neviděl, že to je bída, ale za ty prachy-no nekupte to. Přemýšlím o lehkým malým vláčáku pro syna. Předpokládám že ho asi tak za měsíc zlomí, tak poraďte.

Východ slunce necteno

19.8.2004 | HaD | Ryby | 2.852 zobrazení | 11 odpovědí

Všimli jste si někdy, když vychází slunce, jak to jde rychle. Letos jsem ráno trošku fotil a takhle stihlo sluníčko vylézt, než jsem vyměnil film (cca 0,5 minuty):

kvalitní prut na přívlač necteno

4.3.2012 | pajaj | Pruty | 32.713 zobrazení | 126 odpovědí

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem kvalitního prutu na přívlač, chytám hlavně menší řeky, občas přehrada ze břehu, vláčím spíše gumy, případně menší woblery, moje představa by byla prut kolem 2,7m zátěž cca 10–40g. Po různých diskuzích apod. jsem si vybral 4 pruty: Shimano Technium CX 2,7m, 10–30g, Team Dragon 2,6m 7–21g, Sportex Black pearl new 2,7 15–30g, Daiwa Exceler spin 2,7m 10–40g. Všechyn pruty se mi na internetu líbí, ale obávám se, že je všechny nebudu schopen osahat. Poradí mi hlavně někdo, kdo má osobní zkušenost s těmito pruty. P.S. doposud jsem měl Mivardi imperium 2,4 m, 17–40g- vcelku spokojenost, ale chtěl bych se posunout dále. Předem díky

dva kusy ryb / den necteno

31.8.2007 | ??? | Legislativa | 4.157 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

V radu je napsano, ze si denne muzeme vzit maximalne 7Kg, okay. Ale pak nechapu tuto vetu – "V tomto ulovku smi byt nejvyse dva ulovky kapra, stiky, candata, bolena, sumce nebo jejich kombinace…

Co si pod tim mam predstavit? Ze z vyse vyjmenovanych ryb si mohu odnest pouze dva kusy (i kdyby dohromady meli mnohem mene nez 7Kg)? Takze maximalne dva kapry, nebo dve stiky – nebo 1 stiku a 1 kapra – nikdy ne vic, chapu to dobre?

A jine? Treba cejnu muzu vzit pet, pokud se vejdou do tech 7 kg?

Toto je myslim v radu popsano dost spatne – osvetli mi to tu nekdo na pravou miru? diky moc

PS: Ryby si domu odnasim jen vyjimecne, ale rad bych vedel jak to je…

Co znamená když ryba stojí na místě a stále hýbe ploutví? necteno

6.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 3.641 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Ahoj jsem sarča a je mi 10 le t s taťkou sme na rybníce chytli plotici(Elizabet) dala sem jí do jezírka je akorát ale pořád by mě zajímalo co znamena když Elizabet pořád je na místě a hýbe ploutvi :)…dík za odpověď!

Co candáti a jiní dravci necteno

2.10.2005 | Robur | Dravci | 3.635 zobrazení | 14 odpovědí

už zvyšují aktivitu?

Popper v chladnějším počasí necteno

12.11.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.119 zobrazení | 12 odpovědí

Lidi chtěl bych se zeptat, zda má smysl používat poppery, v tomhle počasí…resp. když už je takovadle kosa.. K temto nastraham jsem se dostal nedavno a upřimně řečeno nic moc o nich nevím…spíš nic než moc… v predchozích forech jsem odpověď nenašel..díky

Elekromotor necteno

10.3.2005 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 9.626 zobrazení | 37 odpovědí

Mám Bassíka, což je laminátová pramička 2,80m dlouhá. CVo bych tak na ní mohl dát za elektromotor? Dobrá cena, výkon. Poraďte. Díky všem.

PŘÍVLAČ NA ŘECE necteno

2.9.2005 | frenki | Sumcařina | 7.301 zobrazení | 28 odpovědí

chci se zeptat jestli by jste mi neporadili na co mám uvláčet na řece dravce (štiky, okouny, jelce, candáty) jake barvy, velikost a styl vedeni . mam u střední školy kde se učím dřevařinu, řeku bečvu , nikdy jsem na takové řece nechytal tak jestli by jste mi mohli poradit typické místa, nástrahy na jaké nejčastěji vláčíte a tak. DÍKY VŠEM

Bílej bordel z olše a topolu necteno

11.5.2010 | DJ | chytej.cz | 4.682 zobrazení | 18 odpovědí

Máte taky každoroční zkušenost s tím, že jakmile nalítá tenhle bordel do vody, ryby přestanou brát?? V případě, že se vám podařilo tohle obejít, tak jakou nástrahou? V pátek a v sobotu dopoledne jsem nachytal na nymfu krásný ryby, jak ale začlo ve velkym lítat chmíří ze stromu ryby nad 30cm přestaly reagovat na vše. V sobotu odpoledne jsem pak zaznamenal velkej zájem o bílý chomáče, který chmíří napodobovaly, ale včera vubec nic. Ptám se teda zkušenějších, je jiná možnost než počkat až voda bordel odnese a rybám vyhládne?

Revír Roketnice1! necteno

16.7.2006 | Carpboy | Ryby | 3.125 zobrazení | 12 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto revírem???!

Penzion Ivana necteno

8.2.2008 | otik123 | Domácí revíry | 2.345 zobrazení | 9 odpovědí

Chtel bych se zeptat na zkusenosti kdo tam byl.Je to Lipnik nad Becvou

Odpověď a Dotaz roku 2007 necteno

27.8.2007 | Robur | chytej.cz | 2.344 zobrazení | 9 odpovědí

Navrhuji udělat anketu o neoriginálnější odpověď či dotaz ve fórů. Kolem vánoc by se udělal užší výběr deseti kousků z každé kategorie a pak by se už jen hlasovalo.

Bilancování necteno

11.12.2004 | Tomash | Přívlač | 2.086 zobrazení | 8 odpovědí

Konec rybářské sezóny se kvapně blíží… Taky si občas řeknete – ku. va na tuhle vodu jsem zapomněl. Na tu jsem chtěl jít ulovit velkou rybu. jak hodnotíte uplynulou sezónu? Byla pro vás úspěšná? Chytli jste si nějakou big rybu, rybu, které si hodně vážíte, překvapivý úlovek??? Těším se na odpovědi…

Prut na candáta necteno

17.11.2005 | Tomix | Dravci | 10.440 zobrazení | 40 odpovědí

Různí rybáři doporučují různé vláčecí pruty na candáty pro chytání s gumami. Někteří winklepickerové a feederové, jiní zase klasické vláčáky s jemnou špičkou. Setkal jsem se i s pruty pod označením „Zander“. Jejich parametry jsou většinou úzce vymezeny: Délka 2,70 – 3,60 m a vrh. zátěž 10 – 30 nebo až 15 – 50 g. Taky u nich bývá uvedeno, že mají plně parabolickou akci, jemnou špičku a silnou páteř. Pro jaké situace u vody se tyto pruty hodí? Napadá mě jen daleké nahazování na přehradách, možnost vláčení těžších gum (hlavičky 15 g a těžší) a jistější zdolávání větších ryb. Mají tyto pruty i nějaké jiné výhody oproti winklepickerům?

naviják na přívlač do 1500Kč necteno

13.6.2012 | alkehol | Přívlač | 8.358 zobrazení | 32 odpovědí

ahoj všichni chtěl bych poradit jaký si mám vybrat naviják na přívlač do 1500Kč chtěl bych s přední brzdou a kovovou cívkou díky všem za odpovědi