Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Revír Roketnice1!
16.7.2006 | Carpboy | Ryby | 3.273 zobrazení | 12 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto revírem???!
Popper v chladnějším počasí
12.11.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.273 zobrazení | 12 odpovědí
Lidi chtěl bych se zeptat, zda má smysl používat poppery, v tomhle počasí…resp. když už je takovadle kosa.. K temto nastraham jsem se dostal nedavno a upřimně řečeno nic moc o nich nevím…spíš nic než moc… v predchozích forech jsem odpověď nenašel..díky
USMRCENÍ RYBY
20.4.2007 | HorseFish | Tipy & triky | 22.412 zobrazení | 82 odpovědí
Mozna hloupa otazka,ale zajimalo by me,jak usmrcujete ruzne druhy ryb.Zabijite vsechny ryby stejne nebo mate jinou metodu na kapra a jinou na pstruha?Nejsem zadnej masar,ale sem tam si nejakou rybu domu vemu a tak by me zajimalo jak ji co nejsetrneji usmrtit.Ja vetsinou rybu majznu klackem pres hlavu a pak ji propichnu srdce.
Nechranická přehrada
14.4.2005 | weird | Domácí revíry | 4.646 zobrazení | 17 odpovědí
Jezdíte tam už někdo na ryby?
dva kusy ryb / den
31.8.2007 | ??? | Legislativa | 4.367 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
V radu je napsano, ze si denne muzeme vzit maximalne 7Kg, okay. Ale pak nechapu tuto vetu – "V tomto ulovku smi byt nejvyse dva ulovky kapra, stiky, candata, bolena, sumce nebo jejich kombinace…
Co si pod tim mam predstavit? Ze z vyse vyjmenovanych ryb si mohu odnest pouze dva kusy (i kdyby dohromady meli mnohem mene nez 7Kg)? Takze maximalne dva kapry, nebo dve stiky – nebo 1 stiku a 1 kapra – nikdy ne vic, chapu to dobre?
A jine? Treba cejnu muzu vzit pet, pokud se vejdou do tech 7 kg?
Toto je myslim v radu popsano dost spatne – osvetli mi to tu nekdo na pravou miru? diky moc
PS: Ryby si domu odnasim jen vyjimecne, ale rad bych vedel jak to je…
KRETINKA
30.9.2005 | | Domácí revíry | 3.831 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Cau kluci,tak bych tady zalozil odkaz,jak to ted bere na Kretinske prehrade,takze kdo jste byl,tak piste,jak to vypadalo,kde jste byli a na co to bralo…
Na jakou nástrahu chytáte candáty??
11.10.2005 | lov3c | Domácí revíry | 3.552 zobrazení | 13 odpovědí
Co se vám vyplatylo za nástrahu na cadáta?? roll:
Háčky s očkem vers. s lopatkou.
10.9.2008 | baddy73 | Tipy & triky | 3.281 zobrazení | 12 odpovědí
Mám dotaz, který asi zkušeným matadorům příjde možná směšný, ale přesto. Z jakého důvodu se vyrábějí některé háčky s lopatkou a jiné s očkem ač mají stejnou velikost? Má to nějaký vliv při lovů? Děkuju za osvětlení.
Motani FL
5.10.2005 | file | Přívlač | 2.183 zobrazení | 8 odpovědí
Mam na prutu snuru 0.08 , vyborna prvni hodinu co se tyce citlivosti jenze: cca po hodine se mi tak z 50% navine blbe na civku. Po nahozu(zpravidla za tmy) pak vytahnu nastrahu rukama a muzu jit domu. Vlasec mi to nedela. Jakou mate zkusennost s navijenim pretenky vy? Co delam spatne?
Pruty z Polska?
3.12.2004 | dudu | Pruty | 4.935 zobrazení | 18 odpovědí
Viděl jste někdo, nebo si ošahal to co se vozí z Polska z tržnic za pruty? Je mi jasný, i když sem to neviděl, že to je bída, ale za ty prachy-no nekupte to. Přemýšlím o lehkým malým vláčáku pro syna. Předpokládám že ho asi tak za měsíc zlomí, tak poraďte.
Koloděje nad Lužnicí
27.6.2010 | ŘízečekX | Bílá ryba | 4.662 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravim, chytal jste někdo teď v Kolodějích nad Lužnicí.Chystáme se 4 rybáři na týden do Kolodějů.Jaké byli zkušenosti s lovem, můžete nám podat info?Nejde nám o trofejní ryby, chceme si zachytat.
Feederový podběrák (tyč + hlava)
16.12.2009 | | Ostatní nádobíčko | 4.672 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím! Uvažuji nad koupí nového feederového/plavačkového podběrákového setu. Mou horní finanční hranicí je něco okolo 500Kč (tedy ne moc).
Do merku jsem si vzal následující set:
Power Net 3m http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…
Carp Match http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…
Z vody budu tahat povětšinou kapříky, amury, podoustve, ostroretky,… (středně velké ryby). Jde mi o základní kvalitu a životnost. Žádný šmejd, žádný luxus.
Máte s těmito komponentami zkušenosti? Myslíte, že je to dobrá volba?
Skandál? 24.000,- namísto 240,- Kč strhl časopis Rybářství svým předplatitelům!
7.6.2007 | ??? | Obchod | 3.300 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Víte o tom, že časopis Rybářství udělal zřejmě chybu a strhl všem předplatitelům, kteří platí inkasem, místo 240,– Kč z jejich účtu částku 24.000,–? Stalo se Vám to také? Jak se bráníte? Co si o tom myslíte? Vše na toto téma pište sem!
Taška na drobnosti
17.8.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 3.019 zobrazení | 11 odpovědí
V čem nosíte „drobnosti“ ( háčky,zátěže, splávky atd.atd.)?
Dáváte přednost tašce přes rameno nebo vystačíte s kapsami na boku futrálu ? Máte věci v krabičkách a pracně hledáte a přerovnáváte nebo jste vykoumali nějaký přehledný systém? Případně – řešíte to nějakým plastovým organizerem – kufříkem? Nebo jste narazili na výrobek, který vyhovuje – řekněme – pro feeder, match , na 1–2 denní pobyt?
Hlásič - je nutný s rozpoznáním padáku?
2.5.2007 | MUD | Ostatní nádobíčko | 2.195 zobrazení | 8 odpovědí
Funkce rozpoznání padáku na elektronickém hlásiči –zbytečnost ??? Jaké využití má tato funkce v praxi? Jaké jsou Vaše názory? Díky
Nechranice-čištěni břehu
17.4.2008 | chosebaits | Domácí revíry | 22.318 zobrazení | 81 odpovědí
Vážení rybáři,budou se čistit Nechranice,tak by mě zajímalo,jestli někdo z Vás tam taky přijde.Já určitě půjdu,tak snad tam potkám někoho z vás.
vlasec na kapry
23.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 15.988 zobrazení | 58 odpovědí
chci si koupit nový vlasec na kapry, na položenou, nejspíš 0,30mm. poradte mi nějaký kvalitní. díky.
Spalovací motor - Suzuki DF4 Short shaft - lodní motor
2.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 11.006 zobrazení | 40 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nějaký lodní motor do tohoto obsahu vlastní a jaké má zkušenosti.. díky za názory http://www.boat007.cz/…t-shaft.html
Výběr levného navijáku (k teleskopu 7-15g, většinou položená)
7.5.2011 | Fryw | Navijáky | 8.814 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím, řeším nákup navijáků k starým teleskopům sona. Chytal bych s něma na malé vodě (rybníky, řeky, přehrádky do 7ha). Vlasec hodlám používat o síle 20 nebo max 25. Nejčastěji chytám na klasickou položenou, občas tam navážu splávek. Požadavky na naviják? Minimální cena, náhradní cívka (bylo by dobré, ale není podmínkou), a aby se s tím dalo nějak chytat a vydržel aspoň dvě sezony. 1000 kč považuji za obsolutní strop, a to za oba. Do oka mi padla například tato nabídka Shakespeare Omnix-X 30RD http://www.tropicliberec.cz/…ma--2002-130
Děkuji za vaše názory. Případně doporučte něco podobného ve stejné cenové relaci.
Vnadění s prutem
6.8.2012 | Martin Mošna | Vaše názory | 8.549 zobrazení | 31 odpovědí
Je možné vnadit prutem na svazovce, když mohu chytat pouze na 1 prut? Myslím tím chytat na jeden prut a zaroveň si vnadit druhým.