Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Velká kontra malá a naopak
14.6.2005 | jake | Úspěchy | 3.449 zobrazení | 13 odpovědí
Tak mě napadlo tohle téma, když jsem na pstruhovce tudle vytáhl na 4 cm woblera asi 7 cm hrouzka . a zajímalo by mě, zda má někdo podobný kuriozní úlovek, kde byl minimální rozdíl ve velikosti mezi chycenou rybou a předloženou nástrahou nebo opačný extrém, kdy na malou nástrahu byla chycená velká ryba ?
Popper v chladnějším počasí
12.11.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.185 zobrazení | 12 odpovědí
Lidi chtěl bych se zeptat, zda má smysl používat poppery, v tomhle počasí…resp. když už je takovadle kosa.. K temto nastraham jsem se dostal nedavno a upřimně řečeno nic moc o nich nevím…spíš nic než moc… v predchozích forech jsem odpověď nenašel..díky
Ohře Sokolov,Cheb
10.4.2008 | Flash25 | Domácí revíry | 2.121 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim,můžete mi někdo dát tip,nebo radu,kam tady v těch místech na vláčku? Mám tu pár míst(viz. foto),Díky za radu.
Mže a Hracholuská přehrada
31.7.2008 | Radim11 | Domácí revíry | 20.199 zobrazení | 76 odpovědí
V tomto fóru můžeme kecat o všem okolo Mže a Hracholuské přehady;-)
Čím se živí malá Štika
8.5.2007 | Kouba | Dravci | 13.828 zobrazení | 52 odpovědí
Mam doma 3 Štičky tak max 5–6cm..nevím čím ju mám krmit aby se mě nepožraly mezi sebou prosím poradte me nekdo mam ju doma v akvariu?????????????????vím ze jako maly maji jako potravu plankton toho asi moc v akvarku nebude:??????
JAKOU LOĎKU NA PŘEHRADU?
26.11.2006 | vagi | Ostatní nádobíčko | 11.693 zobrazení | 44 odpovědí
Prosím všechny o radu a zkušenosti. Chystám se pořídit si loďku a budu vděčný za každý názor a radu. Většinou budeme ve dvou a tak si myslím, že rozměrově by to mělo být cca 3,5 na 1,5? (dostatečná stabilita a prostor) Tvar klasické pramice nebo do „V“. To asi není rozhodující. Laminát či hliník? Vím, že mě ještě čeká el. motor, sonar a zřejmě i nějaký vozík, ale představa byla max. do 25.000,– (nemusí být vše nové), takže laminát je levnější, ale asi zase těžší. Když budu sám, zvládnu i laminát na vodu a z vody? Ve fóru už jsem něco našel o motorech a sonarech, ale stále nevím… Předem všem moc děkuji za jakékoli názory. Je to pro mě mnohem cenější, než rady prodavačů. Začínám mít totiž pocit, že v obchodech málokdy opravdu poradí…
Elekromotor
10.3.2005 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 9.853 zobrazení | 37 odpovědí
Mám Bassíka, což je laminátová pramička 2,80m dlouhá. CVo bych tak na ní mohl dát za elektromotor? Dobrá cena, výkon. Poraďte. Díky všem.
Sumec - pletenka Dyneema Cat od Vágnera
2.12.2005 | xycht | Sumcařina | 4.255 zobrazení | 16 odpovědí
Máte někdo zkušenosti se šňůrou Dyneema Cat od Vágnera? Podle údajů v obchodě má průměr 0.50mm – 70kg (bílá barva). Díky
RSS
14.12.2007 | m.b. | Ryby | 3.194 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj, redakce, kolegové online rybáři. Nevím, jestli se v minulosti neprobíralo, nicméně jsem zmínky nevyhledal. Hodně bych ocenil RSS na chytej.cz. Rozsah se nemusí týkat jen nových článků, ale i nových diskusí, souhrnu diskusních fór apod. Tvorba RSS kanálu je programátorská drobnost, hotovo maximálně za den. Co vy na to?
Pruty z Polska?
3.12.2004 | dudu | Pruty | 4.799 zobrazení | 18 odpovědí
Viděl jste někdo, nebo si ošahal to co se vozí z Polska z tržnic za pruty? Je mi jasný, i když sem to neviděl, že to je bída, ale za ty prachy-no nekupte to. Přemýšlím o lehkým malým vláčáku pro syna. Předpokládám že ho asi tak za měsíc zlomí, tak poraďte.
Koloděje nad Lužnicí
27.6.2010 | ŘízečekX | Bílá ryba | 4.533 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravim, chytal jste někdo teď v Kolodějích nad Lužnicí.Chystáme se 4 rybáři na týden do Kolodějů.Jaké byli zkušenosti s lovem, můžete nám podat info?Nejde nám o trofejní ryby, chceme si zachytat.
Revír Roketnice1!
16.7.2006 | Carpboy | Ryby | 3.197 zobrazení | 12 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto revírem???!
Solidní muškařský prut kolem 4000,-
21.4.2006 | xycht | Ostatní nádobíčko | 2.402 zobrazení | 9 odpovědí
Chci si koupit solidní muškařskej proutek za cenu okolo 4000,– nejlíp 3-dílnej…neměl by někdo nějakej tip? Díky
Hlásič - je nutný s rozpoznáním padáku?
2.5.2007 | MUD | Ostatní nádobíčko | 2.131 zobrazení | 8 odpovědí
Funkce rozpoznání padáku na elektronickém hlásiči –zbytečnost ??? Jaké využití má tato funkce v praxi? Jaké jsou Vaše názory? Díky
Čelovky,svítidla a jiné typy osvětlení při rybolovu
19.4.2012 | džigit | Ostatní nádobíčko | 27.039 zobrazení | 101 odpovědí
Vzhledem k tomu,že spousta z nás chytá za tmy a potřebuje vidět a taky musí mít označeno místo lovu při chytání na „24 hodinovém“ úseku,zajímalo by mně,jak to řešíte. Prostě fórum o svícení,osvětlení apod.
Netradiční woblery
2.1.2007 | M.BURNES | Ostatní nádobíčko | 11.217 zobrazení | 42 odpovědí
Máte někdo nějaké netradiční woblery (žábu,myš,a pod)
Prut na candáta
17.11.2005 | Tomix | Dravci | 10.690 zobrazení | 40 odpovědí
Různí rybáři doporučují různé vláčecí pruty na candáty pro chytání s gumami. Někteří winklepickerové a feederové, jiní zase klasické vláčáky s jemnou špičkou. Setkal jsem se i s pruty pod označením „Zander“. Jejich parametry jsou většinou úzce vymezeny: Délka 2,70 – 3,60 m a vrh. zátěž 10 – 30 nebo až 15 – 50 g. Taky u nich bývá uvedeno, že mají plně parabolickou akci, jemnou špičku a silnou páteř. Pro jaké situace u vody se tyto pruty hodí? Napadá mě jen daleké nahazování na přehradách, možnost vláčení těžších gum (hlavičky 15 g a těžší) a jistější zdolávání větších ryb. Mají tyto pruty i nějaké jiné výhody oproti winklepickerům?
KRETINKA
30.9.2005 | | Domácí revíry | 3.748 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Cau kluci,tak bych tady zalozil odkaz,jak to ted bere na Kretinske prehrade,takze kdo jste byl,tak piste,jak to vypadalo,kde jste byli a na co to bralo…
Lov v únoru
20.2.2015 | začatečnik | Vaše názory | 2.674 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Všechny zdravím a chci se jen na něco zeptat. Ted v únoru chodim dost často na labe okolo Dvora Králové a nevim co je lepší jestli lov na položenou nebo na splávek a cobych měl dát na háček? Mockrát děkuji předem za odpovědi
Celoroční hájení Pstruha potočního
3.12.2011 | minnow | Lososovité ryby | 35.148 zobrazení | 131 odpovědí
Určitě jste všichni zaregistrovali že oproti minulému desetiletí se počet Pstruhů po. značně sníšil. Byli by jste pro zavedení celoročního hajení Pstruha po., nebo jak by jste tuto situaci s pstruhem řešili?