Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Spalovací motor - Suzuki DF4 Short shaft - lodní motor necteno

2.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 10.728 zobrazení | 40 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nějaký lodní motor do tohoto obsahu vlastní a jaké má zkušenosti.. díky za názory http://www.boat007.cz/…t-shaft.html

Bílej bordel z olše a topolu necteno

11.5.2010 | DJ | chytej.cz | 4.829 zobrazení | 18 odpovědí

Máte taky každoroční zkušenost s tím, že jakmile nalítá tenhle bordel do vody, ryby přestanou brát?? V případě, že se vám podařilo tohle obejít, tak jakou nástrahou? V pátek a v sobotu dopoledne jsem nachytal na nymfu krásný ryby, jak ale začlo ve velkym lítat chmíří ze stromu ryby nad 30cm přestaly reagovat na vše. V sobotu odpoledne jsem pak zaznamenal velkej zájem o bílý chomáče, který chmíří napodobovaly, ale včera vubec nic. Ptám se teda zkušenějších, je jiná možnost než počkat až voda bordel odnese a rybám vyhládne?

Feederový podběrák (tyč + hlava) necteno

16.12.2009 | | Ostatní nádobíčko | 4.559 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím! Uvažuji nad koupí nového feederového/pla­vačkového podběrákového setu. Mou horní finanční hranicí je něco okolo 500Kč (tedy ne moc).

Do merku jsem si vzal následující set:

Power Net 3m http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Carp Match http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Z vody budu tahat povětšinou kapříky, amury, podoustve, ostroretky,… (středně velké ryby). Jde mi o základní kvalitu a životnost. Žádný šmejd, žádný luxus.

Máte s těmito komponentami zkušenosti? Myslíte, že je to dobrá volba?

Nechranická přehrada necteno

14.4.2005 | weird | Domácí revíry | 4.557 zobrazení | 17 odpovědí

Jezdíte tam už někdo na ryby?

zlomený prut necteno

14.6.2010 | runcajs | Přívlač | 3.488 zobrazení | 13 odpovědí

čáu, mám takovej problémek.. mám prut jaxo perseus 1.9m do 9g a podařilo se mi zlomit vrchní díl prutu.. zajímalo by mě jak bych to mohl vyřešit protože si nevím rady… díky

Východ slunce necteno

19.8.2004 | HaD | Ryby | 2.950 zobrazení | 11 odpovědí

Všimli jste si někdy, když vychází slunce, jak to jde rychle. Letos jsem ráno trošku fotil a takhle stihlo sluníčko vylézt, než jsem vyměnil film (cca 0,5 minuty):

Penzion Ivana necteno

7.2.2008 | otik123 | Domácí revíry | 2.413 zobrazení | 9 odpovědí

Chtel bych se zeptat na zkusenosti kdo tam byl.Je to Lipnik nad Becvou

Odpověď a Dotaz roku 2007 necteno

27.8.2007 | Robur | chytej.cz | 2.411 zobrazení | 9 odpovědí

Navrhuji udělat anketu o neoriginálnější odpověď či dotaz ve fórů. Kolem vánoc by se udělal užší výběr deseti kousků z každé kategorie a pak by se už jen hlasovalo.

Jak lovit bílé ryby v zimě na mírně proudících vodách necteno

20.2.2011 | Adam55 | Bílá ryba | 10.755 zobrazení | 40 odpovědí

Rád bych požádal rybáře,kteří toto čtou aby mi poradily Jak,na co lovit,na jaké montáže lovit v zimě kaprovité ryby v mírně proudících vodách a kde se ryby v tomto ročním období shromaždují. Předem děkuji za Rady a Tipy Adam55

Kaprový prut pro nenáročného necteno

30.8.2009 | Robur | Kaprařina | 9.141 zobrazení | 34 odpovědí

Tak mně umřel na jeseterech naviják a stará sona už mne taky nebaví. Tak zkuste nadhodit nějaký prut či naviják. Kaprařina není můj top obor, takže přežiju bez tripodu, asi spíš preferuji skladnost, proto spíš teleskop a k tomu navijáček.
Něco jako:
http://www.tropicliberec.cz/…-bonus-tubus

nebo

http://www.chytej.cz/…_letak_b.pdf

Prostě něco jako univerzální balda na větší ryby, a když se s tím švihne, tak by to mělo trochu letět. Do akce to půjde tak 3* do roka, a to jsem optimista, takže arguemnty o kvalitě klidně řekněte, ale nejsou hlavním kriteriem.

naviják na přívlač do 1500Kč necteno

13.6.2012 | alkehol | Přívlač | 8.594 zobrazení | 32 odpovědí

ahoj všichni chtěl bych poradit jaký si mám vybrat naviják na přívlač do 1500Kč chtěl bych s přední brzdou a kovovou cívkou díky všem za odpovědi

Vnadění s prutem necteno

6.8.2012 | Martin Mošna | Vaše názory | 8.343 zobrazení | 31 odpovědí

Je možné vnadit prutem na svazovce, když mohu chytat pouze na 1 prut? Myslím tím chytat na jeden prut a zaroveň si vnadit druhým.

Skandál? 24.000,- namísto 240,- Kč strhl časopis Rybářství svým předplatitelům! necteno

7.6.2007 | ??? | Obchod | 3.229 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Víte o tom, že časopis Rybářství udělal zřejmě chybu a strhl všem předplatitelům, kteří platí inkasem, místo 240,– Kč z jejich účtu částku 24.000,–? Stalo se Vám to také? Jak se bráníte? Co si o tom myslíte? Vše na toto téma pište sem!

Taška na drobnosti necteno

17.8.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 2.958 zobrazení | 11 odpovědí

V čem nosíte „drobnosti“ ( háčky,zátěže, splávky atd.atd.)?

Dáváte přednost tašce přes rameno nebo vystačíte s kapsami na boku futrálu ? Máte věci v krabičkách a pracně hledáte a přerovnáváte nebo jste vykoumali nějaký přehledný systém? Případně – řešíte to nějakým plastovým organizerem – kufříkem? Nebo jste narazili na výrobek, který vyhovuje – řekněme – pro feeder, match , na 1–2 denní pobyt?

Abu garcia UltraCast necteno

1.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 2.691 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zeptat na Vaše názory na naviják od Abu garcie – UltraCast…davají ho ,,zdarma,, k vláčákům… pište vaše názory, zkušenosti, nedostatky či plusy navijáku… a pokud možno i něco o základní údržbě … předem díky

Výběr levného navijáku (k teleskopu 7-15g, většinou položená) necteno

7.5.2011 | Fryw | Navijáky | 8.620 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím, řeším nákup navijáků k starým teleskopům sona. Chytal bych s něma na malé vodě (rybníky, řeky, přehrádky do 7ha). Vlasec hodlám používat o síle 20 nebo max 25. Nejčastěji chytám na klasickou položenou, občas tam navážu splávek. Požadavky na naviják? Minimální cena, náhradní cívka (bylo by dobré, ale není podmínkou), a aby se s tím dalo nějak chytat a vydržel aspoň dvě sezony. 1000 kč považuji za obsolutní strop, a to za oba. Do oka mi padla například tato nabídka Shakespeare Omnix-X 30RD http://www.tropicliberec.cz/…ma--2002-130

Děkuji za vaše názory. Případně doporučte něco podobného ve stejné cenové relaci.

poper a bolen necteno

20.6.2005 | SALAM | Domácí revíry | 8.366 zobrazení | 31 odpovědí

Dáří se Vám cíleně lovit boleny? U nás v HK jich vídám fakt hodně a pěknějch, ale zatím sem kromě jednoho náhodnýho dorostence neměl tu čest. Četl sem mimo jiné i jirisovi články a doufám že mi pomohou. Bohužel nikde sem se nedozvěděl jak správně vést popra, možete někdo poradit?

dvojbode ocka na feeder prute-JAXON FAVOURITE FEEDER 360 80g necteno

8.12.2007 | morho2 | Feeder | 2.962 zobrazení | 11 odpovědí

Nazdar chlapi!Dneska som zavital do rybarskej predajne,a bol som velmi milo prekvapeny…Konecne som nasiel feeder na ktorom su vsetky ocka naviazane DVOJBODOVO(okrem spicky samozrejme).no predavac mi nahle radost skazil…povedal,ze dvojbodove ocka niesu prilis v oblube a ze sa nane lepi vlasec…a tak sa pytam:JE NAOZAJ VELKY PROBLEM,KED SU OCKE NA FEEDRI DVOJBODOVE???Di­ki moc!!!

Bilancování necteno

11.12.2004 | Tomash | Přívlač | 2.158 zobrazení | 8 odpovědí

Konec rybářské sezóny se kvapně blíží… Taky si občas řeknete – ku. va na tuhle vodu jsem zapomněl. Na tu jsem chtěl jít ulovit velkou rybu. jak hodnotíte uplynulou sezónu? Byla pro vás úspěšná? Chytli jste si nějakou big rybu, rybu, které si hodně vážíte, překvapivý úlovek??? Těším se na odpovědi…

Nechranice-čištěni břehu necteno

17.4.2008 | chosebaits | Domácí revíry | 21.976 zobrazení | 81 odpovědí

Vážení rybáři,budou se čistit Nechranice,tak by mě zajímalo,jestli někdo z Vás tam taky přijde.Já určitě půjdu,tak snad tam potkám někoho z vás.