Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Chvojnice vyjmuta ze svaz. revírů
6.6.2017 | milhom | Vaše názory | 4.133 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj. V prosinci 2016 jsem tam byl ještě chytat a fakt krásnej revír. Bylo to nedávno vybagrováno a zarybněno opravdu kvalitně… a ejhle už je to vyjmuto se svazovích revírů a všude cedule zákaz rybolovu – na zvláštní povolenku. Když sem se dal do řeči s místním, bylo mě řečeno že to koupil nějakej fotbalista nebo hohejista a má z toho kšeft. Celkem mě mrzí že takto krásná voda byla takto zneužita. Lokalita je: 49.2140544N, 16.2347239E Jaký máte na tohle názor? Popřípadě nějaké zkušenosti s chytáním na téhle vodě v současnosti?
Penzion Ivana
8.2.2008 | otik123 | Domácí revíry | 2.479 zobrazení | 9 odpovědí
Chtel bych se zeptat na zkusenosti kdo tam byl.Je to Lipnik nad Becvou
Ohře Sokolov,Cheb
10.4.2008 | Flash25 | Domácí revíry | 2.202 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim,můžete mi někdo dát tip,nebo radu,kam tady v těch místech na vláčku? Mám tu pár míst(viz. foto),Díky za radu.
Jak lovit bílé ryby v zimě na mírně proudících vodách
20.2.2011 | Adam55 | Bílá ryba | 11.041 zobrazení | 40 odpovědí
Rád bych požádal rybáře,kteří toto čtou aby mi poradily Jak,na co lovit,na jaké montáže lovit v zimě kaprovité ryby v mírně proudících vodách a kde se ryby v tomto ročním období shromaždují. Předem děkuji za Rady a Tipy Adam55
Kaprový prut pro nenáročného
30.8.2009 | Robur | Kaprařina | 9.402 zobrazení | 34 odpovědí
Tak mně umřel na jeseterech naviják a stará sona už mne taky nebaví.
Tak zkuste nadhodit nějaký prut či naviják. Kaprařina není můj top obor,
takže přežiju bez tripodu, asi spíš preferuji skladnost, proto spíš
teleskop a k tomu navijáček.
Něco jako:
http://www.tropicliberec.cz/…-bonus-tubus
nebo
http://www.chytej.cz/…_letak_b.pdf
Prostě něco jako univerzální balda na větší ryby, a když se s tím švihne, tak by to mělo trochu letět. Do akce to půjde tak 3* do roka, a to jsem optimista, takže arguemnty o kvalitě klidně řekněte, ale nejsou hlavním kriteriem.
naviják na přívlač do 1500Kč
13.6.2012 | alkehol | Přívlač | 8.843 zobrazení | 32 odpovědí
ahoj všichni chtěl bych poradit jaký si mám vybrat naviják na přívlač do 1500Kč chtěl bych s přední brzdou a kovovou cívkou díky všem za odpovědi
zlomený prut
14.6.2010 | runcajs | Přívlač | 3.587 zobrazení | 13 odpovědí
čáu, mám takovej problémek.. mám prut jaxo perseus 1.9m do 9g a podařilo se mi zlomit vrchní díl prutu.. zajímalo by mě jak bych to mohl vyřešit protože si nevím rady… díky
dvojbode ocka na feeder prute-JAXON FAVOURITE FEEDER 360 80g
8.12.2007 | morho2 | Feeder | 3.035 zobrazení | 11 odpovědí
Nazdar chlapi!Dneska som zavital do rybarskej predajne,a bol som velmi milo prekvapeny…Konecne som nasiel feeder na ktorom su vsetky ocka naviazane DVOJBODOVO(okrem spicky samozrejme).no predavac mi nahle radost skazil…povedal,ze dvojbodove ocka niesu prilis v oblube a ze sa nane lepi vlasec…a tak sa pytam:JE NAOZAJ VELKY PROBLEM,KED SU OCKE NA FEEDRI DVOJBODOVE???Diki moc!!!
Boilies
27.3.2011 | pablos32 | Kaprařina | 4.430 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím kolegy kapraře. Chci začít chytat na boilies, ale zatím nemám stím žádné zkušenosti. Mohl by mi někdo poradit, kdy je nejlepší čas chytat na boilies, doporučení druhu(dle období,počasí) a velikosti boilies? A také nějaké foto nebpo rada na návazce. Předem díky za pomoc
Abu garcia UltraCast
1.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 2.770 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zeptat na Vaše názory na naviják od Abu garcie – UltraCast…davají ho ,,zdarma,, k vláčákům… pište vaše názory, zkušenosti, nedostatky či plusy navijáku… a pokud možno i něco o základní údržbě … předem díky
Odpověď a Dotaz roku 2007
27.8.2007 | Robur | chytej.cz | 2.495 zobrazení | 9 odpovědí
Navrhuji udělat anketu o neoriginálnější odpověď či dotaz ve fórů. Kolem vánoc by se udělal užší výběr deseti kousků z každé kategorie a pak by se už jen hlasovalo.
Marmyškování
22.8.2007 | Kubajs | Marmyška | 10.848 zobrazení | 39 odpovědí
Moc mě to začalo zajímat!Napište vše co o marmyšce víte!Nevím nic ale chtěl bych to zkusit?Jak se vodí taková marmyška?Kolik stojí?A co se na ní dává?Jak daleko se s ní nahazuje?Poradte prosím
Jihočeské povolenky vyčleněny z celosvazu
12.11.2009 | Raf | Legislativa | 9.733 zobrazení | 35 odpovědí
Na mimořádné konferenci JčÚS bylo rozhodnuto, že pro rok 2010 nebudou do celosvazového rybolovu poskytnuty jihočeské pstruhovky. Více zde: http://www.crscb.cz/main.php?… Jihočeský územní svaz sice tvrdí, že: „Cílem našich snah není rozbít ČRS nebo zabránit jeho členům v přístupu na naše revíry, naopak, rádi všechny rybáře dodržující pravidla rybolovu na našich revírech uvidíme. Celosvazový rybolov je určitě věcí prospěšnou pro celou řadu rybářů.“ Co to ale znamená pro vás? Co si o tom myslíte? Prospěje to zarybněnosti jihočeských vod? Je to krok k výrazné reformě svazu, nebo je to začátek jeho rozpadu?
poper a bolen
20.6.2005 | SALAM | Domácí revíry | 8.614 zobrazení | 31 odpovědí
Dáří se Vám cíleně lovit boleny? U nás v HK jich vídám fakt hodně a pěknějch, ale zatím sem kromě jednoho náhodnýho dorostence neměl tu čest. Četl sem mimo jiné i jirisovi články a doufám že mi pomohou. Bohužel nikde sem se nedozvěděl jak správně vést popra, možete někdo poradit?
Solidní muškařský prut kolem 4000,-
21.4.2006 | xycht | Ostatní nádobíčko | 2.501 zobrazení | 9 odpovědí
Chci si koupit solidní muškařskej proutek za cenu okolo 4000,– nejlíp 3-dílnej…neměl by někdo nějakej tip? Díky
mušky na kapry
29.7.2005 | Dream | Muškaření | 10.318 zobrazení | 37 odpovědí
Potřeboval bych poradit s čím a jak na kapry tady s mušákem…
Muskarska snura
5.8.2006 | Krvinka | Muškaření | 5.294 zobrazení | 19 odpovědí
Tak me tak napadlo jak ma byt utazena ci povolena snura na navijaku??? Ma byt spise utazenejsi nebo povolenejsi??? A cim umyt spinavou ulepenou snuru? A kterou snuru si urcite nemam a nebo naopak mam koupit?
špičky na feedru
23.2.2008 | Orka | Feeder | 3.340 zobrazení | 12 odpovědí
hoj lidi mám dotaz začal jsem s feedrem koupil jsem prut ale ty výměnné špičky jsou tam úplně volné je to tak správně nebo ne? Ono totiž se stane že to i omotá vlasec kolem prutů což si myslím že by asi nemělo ne ???
Východ slunce
19.8.2004 | HaD | Ryby | 3.068 zobrazení | 11 odpovědí
Všimli jste si někdy, když vychází slunce, jak to jde rychle. Letos jsem ráno trošku fotil a takhle stihlo sluníčko vylézt, než jsem vyměnil film (cca 0,5 minuty):
Francouzská nymfa
29.12.2009 | PJ | Muškaření | 35.172 zobrazení | 126 odpovědí
Takhe otázka by se mohla jmenovat „Všechno co jste chtěli vědět o FN a báli jste se zeptat“. Rád bych, kdyby se tu sešlo maximum věcných informací. Nechci uměle rozdělovat diskusi, ale jisté tématické okruhy by měly být:
- prut (Hends, Loop, Hanák, Greys…?)
- návazce (délka, konkrétní výrobky..?)
- celá montáž (šňůra, návazec, indikátor, „terminální část“ s návazci..?)
- mouchy
- technika lovu, zkušenosti atd.
Dík za odpovědi.