Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Kaprový prut pro nenáročného
30.8.2009 | Robur | Kaprařina | 8.887 zobrazení | 34 odpovědí
Tak mně umřel na jeseterech naviják a stará sona už mne taky nebaví.
Tak zkuste nadhodit nějaký prut či naviják. Kaprařina není můj top obor,
takže přežiju bez tripodu, asi spíš preferuji skladnost, proto spíš
teleskop a k tomu navijáček.
Něco jako:
http://www.tropicliberec.cz/…-bonus-tubus
nebo
http://www.chytej.cz/…_letak_b.pdf
Prostě něco jako univerzální balda na větší ryby, a když se s tím švihne, tak by to mělo trochu letět. Do akce to půjde tak 3* do roka, a to jsem optimista, takže arguemnty o kvalitě klidně řekněte, ale nejsou hlavním kriteriem.
naviják na přívlač do 1500Kč
13.6.2012 | alkehol | Přívlač | 8.356 zobrazení | 32 odpovědí
ahoj všichni chtěl bych poradit jaký si mám vybrat naviják na přívlač do 1500Kč chtěl bych s přední brzdou a kovovou cívkou díky všem za odpovědi
poper a bolen
20.6.2005 | SALAM | Domácí revíry | 8.102 zobrazení | 31 odpovědí
Dáří se Vám cíleně lovit boleny? U nás v HK jich vídám fakt hodně a pěknějch, ale zatím sem kromě jednoho náhodnýho dorostence neměl tu čest. Četl sem mimo jiné i jirisovi články a doufám že mi pomohou. Bohužel nikde sem se nedozvěděl jak správně vést popra, možete někdo poradit?
Sumec - pletenka Dyneema Cat od Vágnera
2.12.2005 | xycht | Sumcařina | 4.175 zobrazení | 16 odpovědí
Máte někdo zkušenosti se šňůrou Dyneema Cat od Vágnera? Podle údajů v obchodě má průměr 0.50mm – 70kg (bílá barva). Díky
KRETINKA
30.9.2005 | | Domácí revíry | 3.659 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Cau kluci,tak bych tady zalozil odkaz,jak to ted bere na Kretinske prehrade,takze kdo jste byl,tak piste,jak to vypadalo,kde jste byli a na co to bralo…
Abu garcia UltraCast
1.11.2009 | FISHERBOY | Navijáky | 2.611 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zeptat na Vaše názory na naviják od Abu garcie – UltraCast…davají ho ,,zdarma,, k vláčákům… pište vaše názory, zkušenosti, nedostatky či plusy navijáku… a pokud možno i něco o základní údržbě … předem díky
Lov pstruhů
8.4.2007 | HorseFish | Lososovité ryby | 22.268 zobrazení | 85 odpovědí
co používate na lov pstruhů na pstruhových vodách?
Mže a Hracholuská přehrada
31.7.2008 | Radim11 | Domácí revíry | 19.900 zobrazení | 76 odpovědí
V tomto fóru můžeme kecat o všem okolo Mže a Hracholuské přehady;-)
Netradiční woblery
2.1.2007 | M.BURNES | Ostatní nádobíčko | 11.008 zobrazení | 42 odpovědí
Máte někdo nějaké netradiční woblery (žábu,myš,a pod)
Spalovací motor - Suzuki DF4 Short shaft - lodní motor
2.8.2010 | MuRRon | Ostatní nádobíčko | 10.484 zobrazení | 40 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nějaký lodní motor do tohoto obsahu vlastní a jaké má zkušenosti.. díky za názory http://www.boat007.cz/…t-shaft.html
Vnadění s prutem
6.8.2012 | Martin Mošna | Vaše názory | 8.115 zobrazení | 31 odpovědí
Je možné vnadit prutem na svazovce, když mohu chytat pouze na 1 prut? Myslím tím chytat na jeden prut a zaroveň si vnadit druhým.
zlomený prut
14.6.2010 | runcajs | Přívlač | 3.402 zobrazení | 13 odpovědí
čáu, mám takovej problémek.. mám prut jaxo perseus 1.9m do 9g a podařilo se mi zlomit vrchní díl prutu.. zajímalo by mě jak bych to mohl vyřešit protože si nevím rady… díky
Je tu rok 2006. teda ještě ne.
25.12.2005 | twister | Dravci | 2.358 zobrazení | 9 odpovědí
A je to tady. Po čtyřech letech budou candoši při chuti! Vypozoroval jsem, že jeden rok berou jak blázen a pak tři roky útlum. Příští rok to bude vysněná čtyřka. Tak co, vypravíte se?
Jak na?
3.4.2010 | bondysta | Kaprařina | 6.820 zobrazení | 26 odpovědí
chtel jsem se zeptat jestli by mi sem nekdo dat navod jak navazat krmitko.obrazek by byl nejlepsi.dekuju
Feederový podběrák (tyč + hlava)
16.12.2009 | | Ostatní nádobíčko | 4.463 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím! Uvažuji nad koupí nového feederového/plavačkového podběrákového setu. Mou horní finanční hranicí je něco okolo 500Kč (tedy ne moc).
Do merku jsem si vzal následující set:
Power Net 3m http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…
Carp Match http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…
Z vody budu tahat povětšinou kapříky, amury, podoustve, ostroretky,… (středně velké ryby). Jde mi o základní kvalitu a životnost. Žádný šmejd, žádný luxus.
Máte s těmito komponentami zkušenosti? Myslíte, že je to dobrá volba?
Skandál? 24.000,- namísto 240,- Kč strhl časopis Rybářství svým předplatitelům!
7.6.2007 | ??? | Obchod | 3.146 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Víte o tom, že časopis Rybářství udělal zřejmě chybu a strhl všem předplatitelům, kteří platí inkasem, místo 240,– Kč z jejich účtu částku 24.000,–? Stalo se Vám to také? Jak se bráníte? Co si o tom myslíte? Vše na toto téma pište sem!
Taška na drobnosti
17.8.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 2.885 zobrazení | 11 odpovědí
V čem nosíte „drobnosti“ ( háčky,zátěže, splávky atd.atd.)?
Dáváte přednost tašce přes rameno nebo vystačíte s kapsami na boku futrálu ? Máte věci v krabičkách a pracně hledáte a přerovnáváte nebo jste vykoumali nějaký přehledný systém? Případně – řešíte to nějakým plastovým organizerem – kufříkem? Nebo jste narazili na výrobek, který vyhovuje – řekněme – pro feeder, match , na 1–2 denní pobyt?
Jak lovit bílé ryby v zimě na mírně proudících vodách
20.2.2011 | Adam55 | Bílá ryba | 10.514 zobrazení | 40 odpovědí
Rád bych požádal rybáře,kteří toto čtou aby mi poradily Jak,na co lovit,na jaké montáže lovit v zimě kaprovité ryby v mírně proudících vodách a kde se ryby v tomto ročním období shromaždují. Předem děkuji za Rady a Tipy Adam55
Nechranická přehrada
14.4.2005 | weird | Domácí revíry | 4.469 zobrazení | 17 odpovědí
Jezdíte tam už někdo na ryby?
morava
1.10.2006 | prema | Sumcařina | 3.689 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravim všechny sumcaře. Chtel bych požadat všechny sumcaře ktaří chytají na moravě, aby mi trochu přiblížily charakter tohdle revyru vim jenom že na moravě je hodně sumců, v časáků sou dost často sumci uloveny revyr: morava 13 atd. takže by mě zajímalo kde se tam chytá, jestli je tam nějaká řeka nebo přehrada??je ta řeká proudívá nebo klidná ???jaké lovné techniky sou zde ůspěšné???jak je revýr morava hluboký atd. prosím píšte vše co vás napadne.a byl bych vděčný pokud mate někdo foto revýru …diky chlapy