Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Robinson
15.12.2004 | Kep | Pruty | 3.912 zobrazení | 14 odpovědí
Našel jsem na netu stránky polského obchodu, kde mimo jiné mají prut Robinson Dynamic ultra power Jig d. 2,7m, 8–25g v přepočtu za lákavých 1500,– Kč. Máte někdo s touto značkou, nebo konkrétním prutem zkušenost?
Lov v únoru
20.2.2015 | začatečnik | Vaše názory | 2.795 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Všechny zdravím a chci se jen na něco zeptat. Ted v únoru chodim dost často na labe okolo Dvora Králové a nevim co je lepší jestli lov na položenou nebo na splávek a cobych měl dát na háček? Mockrát děkuji předem za odpovědi
České koule
12.7.2006 | mekvak | Kaprařina | 2.792 zobrazení | 10 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto výrobkem?
Veselí,Tábor,Planá
4.9.2006 | svaca | Domácí revíry | 2.512 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim chytam nejradeji pobliz techto mest zajima me jestli to znate a kam chodite nejcasteji myslim reky luznice nezarka a potoky dikes
Bilancování
11.12.2004 | Tomash | Přívlač | 2.236 zobrazení | 8 odpovědí
Konec rybářské sezóny se kvapně blíží… Taky si občas řeknete – ku. va na tuhle vodu jsem zapomněl. Na tu jsem chtěl jít ulovit velkou rybu. jak hodnotíte uplynulou sezónu? Byla pro vás úspěšná? Chytli jste si nějakou big rybu, rybu, které si hodně vážíte, překvapivý úlovek??? Těším se na odpovědi…
Servis na echoloty Humminbird Smartcast
26.7.2007 | bubu | Ostatní nádobíčko | 15.130 zobrazení | 54 odpovědí
prosím o radu- zřejmě mi dosloužila sonda na echolotu Smartcast 10e a jak jsem zjistil,tak Sema se již jejich prodejem a následným servisem nezabívá. Převzala to údajně Fa Normark se sídlem na Kladně. Máte na ni nějaký kontakt,nejlépe mejla. Moc dík.
filmy
23.3.2010 | candatek | Obchod | 15.125 zobrazení | 54 odpovědí
dobry den prosimvas chtel bych vas poprosit o nejake filmy k rybareni dik za vsechny odpovedi
Amuři..jak na ně?? Potřebuji radu..
3.3.2008 | doktorov | Položená | 13.183 zobrazení | 47 odpovědí
Zdravím,zakládám další téma,potřebuju radu,chceme v létě s kamaradem vyrazit na amury a kapříky,jsou to kousky od 80cm a vejš potřebuýju radu jak je nahnat na jedno místo nějake osvědčené krmení,a na co je lovit? Podělte se o zkušenosti díky.. :o)
Lov sumců - pletenná šňůra SpiderWire Stealth 0.40mm-59,4kg
3.3.2006 | xycht | Sumcařina | 6.720 zobrazení | 24 odpovědí
Je tato šňůra vhodná pro lov sumců? Tj. pro bojku i vábničku? Myslíte, že bude stačit pro lov sumců v ČR?
vábení bez echolotu
16.12.2007 | pike-007 | Sumcařina | 4.203 zobrazení | 15 odpovědí
Dá se chytat pomocí vábničky bez echolotu? pokud ano, jak? dík za každou odpověd.
morava
1.10.2006 | prema | Sumcařina | 3.927 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravim všechny sumcaře. Chtel bych požadat všechny sumcaře ktaří chytají na moravě, aby mi trochu přiblížily charakter tohdle revyru vim jenom že na moravě je hodně sumců, v časáků sou dost často sumci uloveny revyr: morava 13 atd. takže by mě zajímalo kde se tam chytá, jestli je tam nějaká řeka nebo přehrada??je ta řeká proudívá nebo klidná ???jaké lovné techniky sou zde ůspěšné???jak je revýr morava hluboký atd. prosím píšte vše co vás napadne.a byl bych vděčný pokud mate někdo foto revýru …diky chlapy
Je tu rok 2006. teda ještě ne.
25.12.2005 | twister | Dravci | 2.522 zobrazení | 9 odpovědí
A je to tady. Po čtyřech letech budou candoši při chuti! Vypozoroval jsem, že jeden rok berou jak blázen a pak tři roky útlum. Příští rok to bude vysněná čtyřka. Tak co, vypravíte se?
Rozdíl Team Dragon 7-21g vs Skeletor Pro 4-24g
10.4.2012 | xhekm00 | Pruty | 23.590 zobrazení | 84 odpovědí
Zdravím všechny kolegy a prosím o pomoc a radu. Rozhoduji se mezi 2 přívlačovými pruty. Jedná se mi o Team Dragon http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-21g-akce a Berkley Skeletor http://www.rsp-fishing.cz/…-40m-4-24g-2. Mohl by mi někdo upřesnit rozdíl v gramážích (7–21g vs 4–24g)? Respektive jak mám chápat udávané rozpětí? To, že má Skeletor „širší“ rozpětí znamená, že je „univerzálnější“? Je mi jasné, že příznivce zde mají obě značky, ale budu samozřejmě rád, pokud zde uvedete Vaše zkušenosti a názory na oba proutky a ulehčíte mi tím rozhodování. Předem díky
naviják VIVA
26.4.2005 | efendi | Přívlač | 6.461 zobrazení | 23 odpovědí
Znáte někdo naviják zn. „VIVA“ typ PA 730, má 7 ložisek, cena kolem 600,– Kč. Myslíte si, že vše co není značkové je špatné, nebo se platí hlavně značka a výrobky jsou v podstatě stejně kvalitní?
Bílej bordel z olše a topolu
11.5.2010 | DJ | chytej.cz | 5.057 zobrazení | 18 odpovědí
Máte taky každoroční zkušenost s tím, že jakmile nalítá tenhle bordel do vody, ryby přestanou brát?? V případě, že se vám podařilo tohle obejít, tak jakou nástrahou? V pátek a v sobotu dopoledne jsem nachytal na nymfu krásný ryby, jak ale začlo ve velkym lítat chmíří ze stromu ryby nad 30cm přestaly reagovat na vše. V sobotu odpoledne jsem pak zaznamenal velkej zájem o bílý chomáče, který chmíří napodobovaly, ale včera vubec nic. Ptám se teda zkušenějších, je jiná možnost než počkat až voda bordel odnese a rybám vyhládne?
Labe a vábnička na sumce
30.1.2006 | vody | chytej.cz | 4.216 zobrazení | 15 odpovědí
Zajimají mě vaše konkrétní zkušenosti s touto pomůckou.Článku jsem na toto téma přečetl sice hodně,ale názory rozdílné. Použití dle hloubky se značně rozcházejí,náístrahy,doba lovu atd.
Kamikatze o feedrových technikách
19.10.2006 | spilkler | Úspěchy | 3.094 zobrazení | 11 odpovědí
Co, jak, kde a jaké úlovky na feeder
Jaky fotoaparat na podvodni fota?
20.5.2011 | | Vaše názory | 48.980 zobrazení | 174 odpovědí
Zdravim všechny příznivce petrova cechu, kteří rádi pořizují fotodokumentaci ze svých loveckých výprav.
Potřeboval bych poradit. Chci začít fotit (amatersky) ryby něčím lepším jak mobilem a pořídit si fotomašinku. Líbí se mi Olympus Tough 6020.
Náhled je např zde (snad to nebude reklama) http://www.amazon.com/…p/B0031RGETU
Máte někdo zkušnost z focení pod vodou? popř. dokázal by mi někdo poradit vhodné konkuretnty tohoto modelu se kterým má dobrou zkušenost? Díky moc všem!
Podvodní splávek SBIROLINO
28.5.2004 | Dědek | Přívlač | 16.328 zobrazení | 58 odpovědí
Scháním veškeré informace o vláčení pomocí podvodního splávku Sbirolino. Koupil jsem si MILO na veletrhu v Brně a už se nemohu dočkat 16.června abych to vyzkoušel. Používáte ho pouze na streamer nebo i na jiné nástrahy? A co technika a montáže?
Nic mi nebere jenom malí ryby!
4.8.2005 | Lukas | Bílá ryba | 5.626 zobrazení | 20 odpovědí
neznáte někdo dobrej revír u plzně (Západní čechy). Nevím jak na kapry a na štiky. Zatím žádný záběr a mě to štve!!!!!!!!! Jak na ně??????Už mě štvou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!