Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
dvojbode ocka na feeder prute-JAXON FAVOURITE FEEDER 360 80g
8.12.2007 | morho2 | Feeder | 2.894 zobrazení | 11 odpovědí
Nazdar chlapi!Dneska som zavital do rybarskej predajne,a bol som velmi milo prekvapeny…Konecne som nasiel feeder na ktorom su vsetky ocka naviazane DVOJBODOVO(okrem spicky samozrejme).no predavac mi nahle radost skazil…povedal,ze dvojbodove ocka niesu prilis v oblube a ze sa nane lepi vlasec…a tak sa pytam:JE NAOZAJ VELKY PROBLEM,KED SU OCKE NA FEEDRI DVOJBODOVE???Diki moc!!!
České koule
12.7.2006 | mekvak | Kaprařina | 2.630 zobrazení | 10 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto výrobkem?
Celoroční hájení Pstruha potočního
3.12.2011 | minnow | Lososovité ryby | 34.609 zobrazení | 131 odpovědí
Určitě jste všichni zaregistrovali že oproti minulému desetiletí se počet Pstruhů po. značně sníšil. Byli by jste pro zavedení celoročního hajení Pstruha po., nebo jak by jste tuto situaci s pstruhem řešili?
Čelovky,svítidla a jiné typy osvětlení při rybolovu
19.4.2012 | džigit | Ostatní nádobíčko | 26.654 zobrazení | 101 odpovědí
Vzhledem k tomu,že spousta z nás chytá za tmy a potřebuje vidět a taky musí mít označeno místo lovu při chytání na „24 hodinovém“ úseku,zajímalo by mně,jak to řešíte. Prostě fórum o svícení,osvětlení apod.
Marmyškování
22.8.2007 | Kubajs | Marmyška | 10.297 zobrazení | 39 odpovědí
Moc mě to začalo zajímat!Napište vše co o marmyšce víte!Nevím nic ale chtěl bych to zkusit?Jak se vodí taková marmyška?Kolik stojí?A co se na ní dává?Jak daleko se s ní nahazuje?Poradte prosím
Výběr levného navijáku (k teleskopu 7-15g, většinou položená)
7.5.2011 | Fryw | Navijáky | 8.443 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím, řeším nákup navijáků k starým teleskopům sona. Chytal bych s něma na malé vodě (rybníky, řeky, přehrádky do 7ha). Vlasec hodlám používat o síle 20 nebo max 25. Nejčastěji chytám na klasickou položenou, občas tam navážu splávek. Požadavky na naviják? Minimální cena, náhradní cívka (bylo by dobré, ale není podmínkou), a aby se s tím dalo nějak chytat a vydržel aspoň dvě sezony. 1000 kč považuji za obsolutní strop, a to za oba. Do oka mi padla například tato nabídka Shakespeare Omnix-X 30RD http://www.tropicliberec.cz/…ma--2002-130
Děkuji za vaše názory. Případně doporučte něco podobného ve stejné cenové relaci.
Chytání na jeden prut
10.7.2014 | tomas54 | Domácí revíry | 3.963 zobrazení | 15 odpovědí
Je pravda že v Moravském rybářském svazu mládež do 15let může chytat jen na jeden prut?
Otázka ohleně ponechání dravých ryb při přívlači
28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.439 zobrazení | 13 odpovědí
v případě, že chytím dravou rybu(např. štiku) a rozhodnu se, že si ji ponechám-jak s ní naložit v případě ze chci i po ulovení eště dále chytat??? příjde mi blbost ji dat do vezírku (kterej při přivlači nikdy nenosim) a prenášet ji po stanovištích, kde bych dále chytal…říkal jsem si, ze by bylo lepší jí hned na místě zabít, dát do batohu, ale zase bych mel strach kdybych ji dal např. do igelitky, aby se nezapařila a nezkazila se tím..Třeba pstruha vykucham , naskladam mu do břicha kopřivy a dám do košíku- ten je větranej…ale co se štikou, toť otazka..zatím jsem žádnou nezmasil:) protoze štiku bych si vzal od 75 vejš- a takovou jsem ještě nechytil:D jak to děláte vy, kteří si občas rybu ponecháte ????? díky za odpovědi..
Veselí,Tábor,Planá
4.9.2006 | svaca | Domácí revíry | 2.379 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim chytam nejradeji pobliz techto mest zajima me jestli to znate a kam chodite nejcasteji myslim reky luznice nezarka a potoky dikes
Jihočeské povolenky vyčleněny z celosvazu
12.11.2009 | Raf | Legislativa | 9.295 zobrazení | 35 odpovědí
Na mimořádné konferenci JčÚS bylo rozhodnuto, že pro rok 2010 nebudou do celosvazového rybolovu poskytnuty jihočeské pstruhovky. Více zde: http://www.crscb.cz/main.php?… Jihočeský územní svaz sice tvrdí, že: „Cílem našich snah není rozbít ČRS nebo zabránit jeho členům v přístupu na naše revíry, naopak, rádi všechny rybáře dodržující pravidla rybolovu na našich revírech uvidíme. Celosvazový rybolov je určitě věcí prospěšnou pro celou řadu rybářů.“ Co to ale znamená pro vás? Co si o tom myslíte? Prospěje to zarybněnosti jihočeských vod? Je to krok k výrazné reformě svazu, nebo je to začátek jeho rozpadu?
špičky na feedru
23.2.2008 | Orka | Feeder | 3.183 zobrazení | 12 odpovědí
hoj lidi mám dotaz začal jsem s feedrem koupil jsem prut ale ty výměnné špičky jsou tam úplně volné je to tak správně nebo ne? Ono totiž se stane že to i omotá vlasec kolem prutů což si myslím že by asi nemělo ne ???
s mouchou na Nechranice
20.4.2007 | cercer | Muškaření | 2.650 zobrazení | 10 odpovědí
páni muškaři,poraďte,máte někdo zkušenost s muškařením na přehradě?Bohužel,asi nebudu mít k dispozici loď..za každý tip předem děkuji.
vlasec na kapry
23.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 15.425 zobrazení | 58 odpovědí
chci si koupit nový vlasec na kapry, na položenou, nejspíš 0,30mm. poradte mi nějaký kvalitní. díky.
Boilies
27.3.2011 | pablos32 | Kaprařina | 4.256 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím kolegy kapraře. Chci začít chytat na boilies, ale zatím nemám stím žádné zkušenosti. Mohl by mi někdo poradit, kdy je nejlepší čas chytat na boilies, doporučení druhu(dle období,počasí) a velikosti boilies? A také nějaké foto nebpo rada na návazce. Předem díky za pomoc
Kamikatze o feedrových technikách
19.10.2006 | spilkler | Úspěchy | 2.927 zobrazení | 11 odpovědí
Co, jak, kde a jaké úlovky na feeder
Jihlava a okoli jak vám jdou ryby a tak
17.3.2008 | Drake | Domácí revíry | 2.659 zobrazení | 10 odpovědí
Zajímalo by mne jestli i jiní rybári z okolí Jihlavy mají taky takovou sulu na ryby jako já
Nechranice-čištěni břehu
17.4.2008 | chosebaits | Domácí revíry | 21.627 zobrazení | 81 odpovědí
Vážení rybáři,budou se čistit Nechranice,tak by mě zajímalo,jestli někdo z Vás tam taky přijde.Já určitě půjdu,tak snad tam potkám někoho z vás.
Amur - jak na něj
26.8.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 12.013 zobrazení | 45 odpovědí
Zdravím! Před týdnem jsem chytil při lovu na jednom revíru kde jsem byl poprvé amura na červi, byla to víceméně náhoda protože on zrovna přejížděl nad zakrmeným místem pro kapry a já jsem nahodil přímo před něj. Nakonec jsem ho vytáhl a byl jen 45cm , ale na první setkání s amurem spokojenost. :-) Předevčírem jsem ale objevil revír kde se to amury jen hemží a nejen malými ale i na 80cm a proto se chci zeptat jaké máte zkušenosti s lovem popřpadě jaké montáže používáte. Někde jsem četl že se dají vcelku úspěšně lovit na „třepačku“ s chlebovou kůrkou tak se chci zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti a nebo jak je lovit na větší vzdálenost. Zatím ahoj a předem díky Jirkasss :-)
mušky na kapry
29.7.2005 | Dream | Muškaření | 9.874 zobrazení | 37 odpovědí
Potřeboval bych poradit s čím a jak na kapry tady s mušákem…