Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
MIVARDI MAXIMUS
1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.788 zobrazení | 17 odpovědí
zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…
uzel
23.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.225 zobrazení | 15 odpovědí
Poraďte mi nějakej uzel (volný), se kterým máte dobrý zkušenosti. Já používám od rapaly, ale když ho utáhnu tak hodně praská. Silon používám 0,18 mm, avšak při větší tloušťce nebo šňůře je to OK. Jsem levej nebo jsem stvořil nějakýho mutanta? P. S. Ten uzel nějakej, kterej bych si zapamatoval!!
Duhák a jeho vytření
20.10.2006 | Robur | Lososovité ryby | 3.381 zobrazení | 12 odpovědí
Pořád se dohadujete o duhácích a sem tam zaní názor, že už je duhák ve volné přírodě u nás schopen reprodukce, tak se ptám, zda je to realita nebo šum
Ohre Nechranice
28.10.2007 | puch | Přívlač | 3.102 zobrazení | 11 odpovědí
poradil by mi nekdo,kam zajet na Ohři nebo na Nechranice na privlac???Nebojte,nejsem masar
Kamikatze o feedrových technikách
19.10.2006 | spilkler | Úspěchy | 3.095 zobrazení | 11 odpovědí
Co, jak, kde a jaké úlovky na feeder
s mouchou na Nechranice
20.4.2007 | cercer | Muškaření | 2.816 zobrazení | 10 odpovědí
páni muškaři,poraďte,máte někdo zkušenost s muškařením na přehradě?Bohužel,asi nebudu mít k dispozici loď..za každý tip předem děkuji.
Amur - jak na něj
26.8.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 12.727 zobrazení | 45 odpovědí
Zdravím! Před týdnem jsem chytil při lovu na jednom revíru kde jsem byl poprvé amura na červi, byla to víceméně náhoda protože on zrovna přejížděl nad zakrmeným místem pro kapry a já jsem nahodil přímo před něj. Nakonec jsem ho vytáhl a byl jen 45cm , ale na první setkání s amurem spokojenost. :-) Předevčírem jsem ale objevil revír kde se to amury jen hemží a nejen malými ale i na 80cm a proto se chci zeptat jaké máte zkušenosti s lovem popřpadě jaké montáže používáte. Někde jsem četl že se dají vcelku úspěšně lovit na „třepačku“ s chlebovou kůrkou tak se chci zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti a nebo jak je lovit na větší vzdálenost. Zatím ahoj a předem díky Jirkasss :-)
Chytání tloušťů na zavařené ovoce
23.8.2006 | Davish | Úspěchy | 4.525 zobrazení | 16 odpovědí
Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s chytáním na zavařené ovoce, např na třešně a jeřabiny?, chci to vyskoušet.
Otázka ohleně ponechání dravých ryb při přívlači
28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.670 zobrazení | 13 odpovědí
v případě, že chytím dravou rybu(např. štiku) a rozhodnu se, že si ji ponechám-jak s ní naložit v případě ze chci i po ulovení eště dále chytat??? příjde mi blbost ji dat do vezírku (kterej při přivlači nikdy nenosim) a prenášet ji po stanovištích, kde bych dále chytal…říkal jsem si, ze by bylo lepší jí hned na místě zabít, dát do batohu, ale zase bych mel strach kdybych ji dal např. do igelitky, aby se nezapařila a nezkazila se tím..Třeba pstruha vykucham , naskladam mu do břicha kopřivy a dám do košíku- ten je větranej…ale co se štikou, toť otazka..zatím jsem žádnou nezmasil:) protoze štiku bych si vzal od 75 vejš- a takovou jsem ještě nechytil:D jak to děláte vy, kteří si občas rybu ponecháte ????? díky za odpovědi..
Sumec
1.8.2005 | kkarlos | Kaprařina | 3.108 zobrazení | 11 odpovědí
Prosim poradte jakou sestavu mam pouzit na mensi sumce do jednoho metru a jakou mam pouzit nastrazni rybicku. Je to mensi ricka s jezem a zatokou. max. hloubka je neco kolem 2 metru a dno je kamenite s malymi nanosy bahna misty piscite.
Rybník KOUTY
23.2.2005 | MichalB | Domácí revíry | 8.793 zobrazení | 31 odpovědí
Chytejaci, znate tento soukr. revir? Chyta se tam na dirkach? Diky M.
Přívlač pstruzi
2.2.2009 | Brslenák | Lososovité ryby | 7.359 zobrazení | 26 odpovědí
Přátelé, poraďte, na woblery Salmo hornet ve velikosti 5 cm, (samozřejmě jsem sundal přední trojhák – pstruhové vody), dají se chytat potočáci okolo 30 cm, nebo je to na ně moc velký a musím zjemnit? Máte zkušenosti, rád se přiučím…
Umělé nástrahy Berkley
10.1.2006 | braska | Ostatní nádobíčko | 3.970 zobrazení | 14 odpovědí
máte nějaké zkušenosti s umělými nástrahami Berkley- červi červení,žlutí a žížaly černé, hnědé červené? Chtěl bych je vyzkoušet zjara na řece, protože v chladné vodě vydrží nejdéle. Rád uvítám poznatky z lovu fídrem. Díky za info. :
Co znamená když ryba stojí na místě a stále hýbe ploutví?
6.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 3.962 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Ahoj jsem sarča a je mi 10 le t s taťkou sme na rybníce chytli plotici(Elizabet) dala sem jí do jezírka je akorát ale pořád by mě zajímalo co znamena když Elizabet pořád je na místě a hýbe ploutvi :)…dík za odpověď!
River2sea... kde?
20.1.2007 | Švejk | Ostatní nádobíčko | 3.404 zobrazení | 12 odpovědí
Líbí se mi čím dál víc, poraďte kde mají, teda pokud vůbec, v naší republice větší výběr výrobků této značky. www.river2sea.com
Ochrana korku na prutu
12.7.2008 | ART | Pruty | 16.471 zobrazení | 58 odpovědí
Docela by mě zajímalo jak ochraňujete korkové držadla na vašich miláčcích. Dost se mi špiňí a bojim se, že částým čištěním korek popraská.
Navíjení vlasce
21.2.2008 | Klon | Ostatní nádobíčko | 11.646 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj lidičky.Dnešní doba nám všem nabízí pohodlný nákup po internetů a to i vlasců…Zajímalo by mě jak si je pak doma navíjíte na naviják…V obchodě Vám to navinou,ale doma už je to složitější.Zajímalo by mě jestli to děláte ručně a jakým způsobem,nebo jste si udělali nějaký zlepšováky či jestli jste si koupily nějakou mašinku na to…Přemýšlím totiž o výrobě takovéto mašinky a rady se mi hodí.Děkuji všem a snad mě nebudete házet do témat jako zbytečné :-)
Chytání na jeden prut
10.7.2014 | tomas54 | Domácí revíry | 4.265 zobrazení | 15 odpovědí
Je pravda že v Moravském rybářském svazu mládež do 15let může chytat jen na jeden prut?
kontakt na PETRA PELIKÁNA (preparátor)
8.5.2005 | frenki | Ryby | 3.121 zobrazení | 11 odpovědí
Kdo zná kontakt na tohohle známeho preparátora tak atˇmi prosím napíše!!! Díky moc všem!!!
elektromotor
18.4.2010 | mysak72 | Ostatní nádobíčko | 16.544 zobrazení | 58 odpovědí
Zdravím všechny
Scháním nějaký elektromotor s variátorem.Mohl by mě někdo poradit nějakou jinou značku než je minn kota.