Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Robinson necteno

15.12.2004 | Kep | Pruty | 3.844 zobrazení | 14 odpovědí

Našel jsem na netu stránky polského obchodu, kde mimo jiné mají prut Robinson Dynamic ultra power Jig d. 2,7m, 8–25g v přepočtu za lákavých 1500,– Kč. Máte někdo s touto značkou, nebo konkrétním prutem zkušenost?

Ohre Nechranice necteno

28.10.2007 | puch | Přívlač | 3.025 zobrazení | 11 odpovědí

poradil by mi nekdo,kam zajet na Ohři nebo na Nechranice na privlac???Neboj­te,nejsem masar

Francouzská nymfa necteno

29.12.2009 | PJ | Muškaření | 34.683 zobrazení | 126 odpovědí

Takhe otázka by se mohla jmenovat „Všechno co jste chtěli vědět o FN a báli jste se zeptat“. Rád bych, kdyby se tu sešlo maximum věcných informací. Nechci uměle rozdělovat diskusi, ale jisté tématické okruhy by měly být:

• prut (Hends, Loop, Hanák, Greys…?)
  • návazce (délka, konkrétní výrobky..?)
  • celá montáž (šňůra, návazec, indikátor, „terminální část“ s návazci..?)
  • mouchy
  • technika lovu, zkušenosti atd.

Dík za odpovědi.

bivak necteno

25.11.2006 | Grand2 | Kaprařina | 4.958 zobrazení | 18 odpovědí

Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro 2 na jaro-podzim

Chytání na jeden prut necteno

10.7.2014 | tomas54 | Domácí revíry | 4.130 zobrazení | 15 odpovědí

Je pravda že v Moravském rybářském svazu mládež do 15let může chytat jen na jeden prut?

filmy necteno

23.3.2010 | candatek | Obchod | 14.915 zobrazení | 54 odpovědí

dobry den prosimvas chtel bych vas poprosit o nejake filmy k rybareni dik za vsechny odpovedi

Lov sumců - pletenná šňůra SpiderWire Stealth 0.40mm-59,4kg necteno

3.3.2006 | xycht | Sumcařina | 6.625 zobrazení | 24 odpovědí

Je tato šňůra vhodná pro lov sumců? Tj. pro bojku i vábničku? Myslíte, že bude stačit pro lov sumců v ČR?

Nic mi nebere jenom malí ryby! necteno

4.8.2005 | Lukas | Bílá ryba | 5.529 zobrazení | 20 odpovědí

neznáte někdo dobrej revír u plzně (Západní čechy). Nevím jak na kapry a na štiky. Zatím žádný záběr a mě to štve!!!!!!!!! Jak na ně??????Už mě štvou!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIVARDI MAXIMUS necteno

1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.699 zobrazení | 17 odpovědí

zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…

Labe a vábnička na sumce necteno

30.1.2006 | vody | chytej.cz | 4.147 zobrazení | 15 odpovědí

Zajimají mě vaše konkrétní zkušenosti s touto pomůckou.Článku jsem na toto téma přečetl sice hodně,ale názory rozdílné. Použití dle hloubky se značně rozcházejí,ná­ístrahy,doba lovu atd.

uzel necteno

23.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.139 zobrazení | 15 odpovědí

Poraďte mi nějakej uzel (volný), se kterým máte dobrý zkušenosti. Já používám od rapaly, ale když ho utáhnu tak hodně praská. Silon používám 0,18 mm, avšak při větší tloušťce nebo šňůře je to OK. Jsem levej nebo jsem stvořil nějakýho mutanta? P. S. Ten uzel nějakej, kterej bych si zapamatoval!!

Duhák a jeho vytření necteno

20.10.2006 | Robur | Lososovité ryby | 3.311 zobrazení | 12 odpovědí

Pořád se dohadujete o duhácích a sem tam zaní názor, že už je duhák ve volné přírodě u nás schopen reprodukce, tak se ptám, zda je to realita nebo šum

Sumec necteno

1.8.2005 | kkarlos | Kaprařina | 3.041 zobrazení | 11 odpovědí

Prosim poradte jakou sestavu mam pouzit na mensi sumce do jednoho metru a jakou mam pouzit nastrazni rybicku. Je to mensi ricka s jezem a zatokou. max. hloubka je neco kolem 2 metru a dno je kamenite s malymi nanosy bahna misty piscite.

Rapala šňůra necteno

25.7.2006 | Kazan | Přívlač | 2.486 zobrazení | 9 odpovědí

Dnes jsem pořídil novou šňůru do navijáku od Rapaly. Máte někdo zkušenosti s touto šňůrou? Předpokládám že když se Rapala zabývá výrobou vláčecích nástrah nebude snad vyrábět žádný sajrat i jako šňůru.

Labe nad Pardubicemi upuštěno necteno

19.7.2005 | Padis | Sumcařina | 2.485 zobrazení | 9 odpovědí

Zpráva pro rybáře. Zřejmě do pátku 22.7. Změnu dám včas vědět.

Podvodní splávek SBIROLINO necteno

28.5.2004 | Dědek | Přívlač | 16.069 zobrazení | 58 odpovědí

Scháním veškeré informace o vláčení pomocí podvodního splávku Sbirolino. Koupil jsem si MILO na veletrhu v Brně a už se nemohu dočkat 16.června abych to vyzkoušel. Používáte ho pouze na streamer nebo i na jiné nástrahy? A co technika a montáže?

Ochrana korku na prutu necteno

12.7.2008 | ART | Pruty | 16.068 zobrazení | 58 odpovědí

Docela by mě zajímalo jak ochraňujete korkové držadla na vašich miláčcích. Dost se mi špiňí a bojim se, že částým čištěním korek popraská.

Rybník KOUTY necteno

23.2.2005 | MichalB | Domácí revíry | 8.576 zobrazení | 31 odpovědí

Chytejaci, znate tento soukr. revir? Chyta se tam na dirkach? Diky M.

naviják VIVA necteno

26.4.2005 | efendi | Přívlač | 6.370 zobrazení | 23 odpovědí

Znáte někdo naviják zn. „VIVA“ typ PA 730, má 7 ložisek, cena kolem 600,– Kč. Myslíte si, že vše co není značkové je špatné, nebo se platí hlavně značka a výrobky jsou v podstatě stejně kvalitní?

Chytání tloušťů na zavařené ovoce necteno

23.8.2006 | Davish | Úspěchy | 4.434 zobrazení | 16 odpovědí

Chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s chytáním na zavařené ovoce, např na třešně a jeřabiny?, chci to vyskoušet.