Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
River2sea... kde?
20.1.2007 | Švejk | Ostatní nádobíčko | 3.321 zobrazení | 12 odpovědí
Líbí se mi čím dál víc, poraďte kde mají, teda pokud vůbec, v naší republice větší výběr výrobků této značky. www.river2sea.com
Zarybňování potěrem
27.6.2007 | breca | Legislativa | 3.043 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo informace o tom, jakou efektivitu má zarybnění potěrem? U nás na Sázavě se s výjimkou několika málo metráků kaprů zarybňuje tímto způsobem viz: www.sweb.cz Sleduje někdo efektivnost takového zarybnění, nepožere se to navzájem? A nejsou to na řece vyhozený peníze s ohledem na to, že spousta toho i odplave? Zajímalo by mě, zda se tím někdo odborně zajímá, protože třeba u candáta, který je v potěru vysazován v počtu 1000 ks ročně, se roční úlovky dle soupisu na daném úseku pohybují okolo 40 ks.
Jaky fotoaparat na podvodni fota?
20.5.2011 | | Vaše názory | 48.314 zobrazení | 174 odpovědí
Zdravim všechny příznivce petrova cechu, kteří rádi pořizují fotodokumentaci ze svých loveckých výprav.
Potřeboval bych poradit. Chci začít fotit (amatersky) ryby něčím lepším jak mobilem a pořídit si fotomašinku. Líbí se mi Olympus Tough 6020.
Náhled je např zde (snad to nebude reklama) http://www.amazon.com/…p/B0031RGETU
Máte někdo zkušnost z focení pod vodou? popř. dokázal by mi někdo poradit vhodné konkuretnty tohoto modelu se kterým má dobrou zkušenost? Díky moc všem!
Rozdíl Team Dragon 7-21g vs Skeletor Pro 4-24g
10.4.2012 | xhekm00 | Pruty | 23.306 zobrazení | 84 odpovědí
Zdravím všechny kolegy a prosím o pomoc a radu. Rozhoduji se mezi 2 přívlačovými pruty. Jedná se mi o Team Dragon http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-21g-akce a Berkley Skeletor http://www.rsp-fishing.cz/…-40m-4-24g-2. Mohl by mi někdo upřesnit rozdíl v gramážích (7–21g vs 4–24g)? Respektive jak mám chápat udávané rozpětí? To, že má Skeletor „širší“ rozpětí znamená, že je „univerzálnější“? Je mi jasné, že příznivce zde mají obě značky, ale budu samozřejmě rád, pokud zde uvedete Vaše zkušenosti a názory na oba proutky a ulehčíte mi tím rozhodování. Předem díky
Umělé nástrahy Berkley
10.1.2006 | braska | Ostatní nádobíčko | 3.891 zobrazení | 14 odpovědí
máte nějaké zkušenosti s umělými nástrahami Berkley- červi červení,žlutí a žížaly černé, hnědé červené? Chtěl bych je vyzkoušet zjara na řece, protože v chladné vodě vydrží nejdéle. Rád uvítám poznatky z lovu fídrem. Díky za info. :
Navíjení vlasce
21.2.2008 | Klon | Ostatní nádobíčko | 11.426 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj lidičky.Dnešní doba nám všem nabízí pohodlný nákup po internetů a to i vlasců…Zajímalo by mě jak si je pak doma navíjíte na naviják…V obchodě Vám to navinou,ale doma už je to složitější.Zajímalo by mě jestli to děláte ručně a jakým způsobem,nebo jste si udělali nějaký zlepšováky či jestli jste si koupily nějakou mašinku na to…Přemýšlím totiž o výrobě takovéto mašinky a rady se mi hodí.Děkuji všem a snad mě nebudete házet do témat jako zbytečné :-)
Recept na krmení..
26.9.2008 | Rehula | Tipy & triky | 3.900 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím vás mohl by ste mi někdo poradit nějakej dobrej recept na šrot??
ryobi zauber co vy na to?
28.10.2008 | ZANDER | Navijáky | 3.344 zobrazení | 12 odpovědí
zdravim, chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto navijákem, chci si ho pořídit ve velikosti 20 na ligu v přívlači tak bude dostavat pěknej záhul, uvažuju ještě o stradicovy FB co myslíte kterej je lepší, dík za odpovědi
CANDAT-jak letos na ně?
28.8.2009 | karel1 | Dravci | 3.067 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Ahoj všem..rybařím asi 35let a teprve letos jsem začal chodit večer na „piskáč“pokusit se chytit nejakeho toho candoša…no asi po 20ceti prosezenejch večerech mám celkem 4záběry(asi candát) a to je vše…už nevím co a jak jim naservírovat?Od rybyček různejch velikostí a druhů až po způsoby napíchnutí popř.živá mrtvá,tenkej-silnej silon,lanko i bez-jednohák trojhák atd..no prosě velká bída.!!!..a s tím čekáním na zaseknutí když „jede“to taky nebude zrovna pravda,no prostě je to na H…!!A přitom vím že tam jsou,,, a pěkní „GYGANTI“..nechápu? Tak co u vás??? ahoj K
Čeští výrobci
7.6.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 9.213 zobrazení | 33 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s našimi výrobci rybářských věcí? Myslím, že je u nás dost šikovných lidí, kreří mohou konkurovat se západem jak kvalitou, tak cenou.
Přívlač na Seči?
28.6.2005 | dzandys | Přívlač | 8.670 zobrazení | 31 odpovědí
Mám skromný dotaz. Chytil jste někdy,někdo,něco na přívlač na Seči (451021-Chrudimka 5)?Co?Kdy?kde?Jak?na co?díky za radu. p. s. Mrskám tu vodu už týden a začínám hledat kam jsem zašil židly,vidličky a teleskopy.(Za týden dva pro… záběry)
Přívlač pstruzi
2.2.2009 | Brslenák | Lososovité ryby | 7.253 zobrazení | 26 odpovědí
Přátelé, poraďte, na woblery Salmo hornet ve velikosti 5 cm, (samozřejmě jsem sundal přední trojhák – pstruhové vody), dají se chytat potočáci okolo 30 cm, nebo je to na ně moc velký a musím zjemnit? Máte zkušenosti, rád se přiučím…
Horní Bečva
13.7.2007 | Švejk | Domácí revíry | 5.032 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravím, pojedu na dovolenou do kempu Horní Bečva, neznáte náhodou někdo tento revír? Slyšel jsem, že je pstruhovej. Ale to je vše. Přivítám jakékoliv informacem (ceny povolenek, ryby, dobu lovu atd)
Přítok Nechranice
9.6.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.916 zobrazení | 14 odpovědí
Jak to vypadá s rybama na přítoku Nechranice?
Kde bych mohl vidět rybářské rekordy?
29.8.2011 | janead | Vaše názory | 3.907 zobrazení | 14 odpovědí
Dobrý den, mohl by mi prosim někdo říci, nebo poslat odkaz kde bych mohl vidět České a světove rekorni ryby?
úprava krmení do rychle rozpustných pelet
10.4.2011 | | Vaše názory | 3.069 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímali by mě názory,popřípadě zkušenosti zběhlejších v tomto směru úpravy krmení.Ani nevim jestli někdo praktikuje takový způsob.Jde o to, jestli se dá krmná směs upravit do tvarů pelet,boilie bez vaření aby zůstala pevná,ale rychle rozpustná cca do hodiny po namočení.
Jihlava a okoli jak vám jdou ryby a tak
17.3.2008 | Drake | Domácí revíry | 2.794 zobrazení | 10 odpovědí
Zajímalo by mne jestli i jiní rybári z okolí Jihlavy mají taky takovou sulu na ryby jako já
Ako na šťuky?
3.8.2006 | Majo123456 | Přívlač | 2.511 zobrazení | 9 odpovědí
Poradí niekto na čo sa mu najlepšie darí loviť šťuky na stojatých vodách a mierne tečúcich riekach?Mám záujem o rotačky a woblery a hlavne jednoduchý popis lovu.Už som ich pár chytil,ale stále mám pocit že moja technika lovu má velikánske nedostatky.Ďakujem a prajem vela pekných okamihov pri vode.
Co je úspěšné na pstruhy?
22.11.2005 | Pavouk | Lososovité ryby | 4.759 zobrazení | 17 odpovědí
Chci si vzí příští rok pstruhivou povolenku a potřebuji nějaké dobré rady jak na ně. Můžete poradit i s vybavením. Dík moc
Jaky Feeder na rychlejsi reku
23.4.2008 | shakalik | Feeder | 3.643 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj. Jaky feeder pouzivate do silnejsiho proudu. Mam Hyperloop Medium, chytal jsem zatim pouze na prehradach nebo na pomalu tekouci rece, dnes jsem byl na Vltave, spicka 2oz a 30g krmitko a nedalo se to, proud krmitko stale popotahoval. Pomuze 3oz spicka, tezssi krmitko, a nebo Heavy prut?