Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov sumců - pletenná šňůra SpiderWire Stealth 0.40mm-59,4kg necteno

3.3.2006 | xycht | Sumcařina | 6.511 zobrazení | 24 odpovědí

Je tato šňůra vhodná pro lov sumců? Tj. pro bojku i vábničku? Myslíte, že bude stačit pro lov sumců v ČR?

Labe a vábnička na sumce necteno

30.1.2006 | vody | chytej.cz | 4.069 zobrazení | 15 odpovědí

Zajimají mě vaše konkrétní zkušenosti s touto pomůckou.Článku jsem na toto téma přečetl sice hodně,ale názory rozdílné. Použití dle hloubky se značně rozcházejí,ná­ístrahy,doba lovu atd.

uzel necteno

23.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.063 zobrazení | 15 odpovědí

Poraďte mi nějakej uzel (volný), se kterým máte dobrý zkušenosti. Já používám od rapaly, ale když ho utáhnu tak hodně praská. Silon používám 0,18 mm, avšak při větší tloušťce nebo šňůře je to OK. Jsem levej nebo jsem stvořil nějakýho mutanta? P. S. Ten uzel nějakej, kterej bych si zapamatoval!!

ryobi zauber co vy na to? necteno

28.10.2008 | ZANDER | Navijáky | 3.255 zobrazení | 12 odpovědí

zdravim, chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto navijákem, chci si ho pořídit ve velikosti 20 na ligu v přívlači tak bude dostavat pěknej záhul, uvažuju ještě o stradicovy FB co myslíte kterej je lepší, dík za odpovědi

úprava krmení do rychle rozpustných pelet necteno

10.4.2011 | | Vaše názory | 2.977 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímali by mě názory,popřípadě zkušenosti zběhlejších v tomto směru úpravy krmení.Ani nevim jestli někdo praktikuje takový způsob.Jde o to, jestli se dá krmná směs upravit do tvarů pelet,boilie bez vaření aby zůstala pevná,ale rychle rozpustná cca do hodiny po namočení.

Zajímavá Literatura necteno

29.12.2005 | Pytel | Ostatní nádobíčko | 2.712 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj poraďte někdo zajímavou knížku o rybách na trávení dlouhých zimních večeru?Já momentálně čtu od Michala Kučery Lov Kaprů na českých vodách zajímavá knížka a hlavně se dobře čte.

filmy necteno

23.3.2010 | candatek | Obchod | 14.656 zobrazení | 54 odpovědí

dobry den prosimvas chtel bych vas poprosit o nejake filmy k rybareni dik za vsechny odpovedi

Čeští výrobci necteno

7.6.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 8.972 zobrazení | 33 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s našimi výrobci rybářských věcí? Myslím, že je u nás dost šikovných lidí, kreří mohou konkurovat se západem jak kvalitou, tak cenou.

Nic mi nebere jenom malí ryby! necteno

4.8.2005 | Lukas | Bílá ryba | 5.439 zobrazení | 20 odpovědí

neznáte někdo dobrej revír u plzně (Západní čechy). Nevím jak na kapry a na štiky. Zatím žádný záběr a mě to štve!!!!!!!!! Jak na ně??????Už mě štvou!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIVARDI MAXIMUS necteno

1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.616 zobrazení | 17 odpovědí

zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…

Recept na krmení.. necteno

26.9.2008 | Rehula | Tipy & triky | 3.808 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím vás mohl by ste mi někdo poradit nějakej dobrej recept na šrot??

Kde bych mohl vidět rybářské rekordy? necteno

29.8.2011 | janead | Vaše názory | 3.806 zobrazení | 14 odpovědí

Dobrý den, mohl by mi prosim někdo říci, nebo poslat odkaz kde bych mohl vidět České a světove rekorni ryby?

CANDAT-jak letos na ně? necteno

29.8.2009 | karel1 | Dravci | 2.993 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Ahoj všem..rybařím asi 35let a teprve letos jsem začal chodit večer na „piskáč“pokusit se chytit nejakeho toho candoša…no asi po 20ceti prosezenejch večerech mám celkem 4záběry(asi candát) a to je vše…už nevím co a jak jim naservírovat?Od rybyček různejch velikostí a druhů až po způsoby napíchnutí popř.živá mrtvá,tenkej-silnej silon,lanko i bez-jednohák trojhák atd..no prosě velká bída.!!!..a s tím čekáním na zaseknutí když „jede“to taky nebude zrovna pravda,no prostě je to na H…!!A přitom vím že tam jsou,,, a pěkní „GYGANTI“..nechápu? Tak co u vás??? ahoj K

Není to vyjímka? necteno

10.2.2007 | Vlackar | Lososovité ryby | 2.991 zobrazení | 11 odpovědí

Letos jsem byl pozorovat mou nejbližší řeku, Labe, a tam jsem uviděl u břehu lipana. Jsem si jistý, že je to lipan, ale může jich žít hodně i v mimopstruhové vodě? Letos začínám muškařit, sice jen na MP vodách, ale je možno chytit hodně takovýchto velkoploutvých fešáků??? Díky.

Podvodní splávek SBIROLINO necteno

28.5.2004 | Dědek | Přívlač | 15.798 zobrazení | 58 odpovědí

Scháním veškeré informace o vláčení pomocí podvodního splávku Sbirolino. Koupil jsem si MILO na veletrhu v Brně a už se nemohu dočkat 16.června abych to vyzkoušel. Používáte ho pouze na streamer nebo i na jiné nástrahy? A co technika a montáže?

Vyplnění povolenky při odevzdávání necteno

11.1.2015 | kryštof | Legislativa | 12.271 zobrazení | 45 odpovědí | upravit

Dobrý den, měl bych dotaz jak správně vyplnit povolenku při odevzdávání.

Předem děkuji za odpověď

Kachny na rybníce - počet ks/ha?? necteno

7.5.2012 | CeP | Legislativa | 8.713 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj. Zajímalo by mně zda je nějak legislativně upraven počet polodivoce chovaných kachen na rybníku. Jde mi zejména o počet kusů na hektar vodní plochy. Díky

Umělé nástrahy Berkley necteno

10.1.2006 | braska | Ostatní nádobíčko | 3.812 zobrazení | 14 odpovědí

máte nějaké zkušenosti s umělými nástrahami Berkley- červi červení,žlutí a žížaly černé, hnědé červené? Chtěl bych je vyzkoušet zjara na řece, protože v chladné vodě vydrží nejdéle. Rád uvítám poznatky z lovu fídrem. Díky za info. :

Vnadění bílými červy necteno

31.5.2004 | Chose | Ryby | 3.267 zobrazení | 12 odpovědí

Dokáže mi někdo jasně odpovědět,proč je zakázáno vnadit bílými červy?

Názor na články o muškaření a vázání v časopisech??? necteno

4.2.2005 | Tomucha | Muškaření | 2.455 zobrazení | 9 odpovědí

Zajímal by mě Váš názor na články o muškaření a vázání v českých rybářských časopisech, co Vám připadá zajímavé, čeho je tam moc nebo málo a co by jste chtěli vidět. dále taková menší anketa jako, který z nich čtete nejraději a proč???