Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Recept na krmení..
26.9.2008 | Rehula | Tipy & triky | 3.941 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím vás mohl by ste mi někdo poradit nějakej dobrej recept na šrot??
Labe nad Pardubicemi upuštěno
19.7.2005 | Padis | Sumcařina | 2.535 zobrazení | 9 odpovědí
Zpráva pro rybáře. Zřejmě do pátku 22.7. Změnu dám včas vědět.
Navíjení vlasce
21.2.2008 | Klon | Ostatní nádobíčko | 11.584 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj lidičky.Dnešní doba nám všem nabízí pohodlný nákup po internetů a to i vlasců…Zajímalo by mě jak si je pak doma navíjíte na naviják…V obchodě Vám to navinou,ale doma už je to složitější.Zajímalo by mě jestli to děláte ručně a jakým způsobem,nebo jste si udělali nějaký zlepšováky či jestli jste si koupily nějakou mašinku na to…Přemýšlím totiž o výrobě takovéto mašinky a rady se mi hodí.Děkuji všem a snad mě nebudete házet do témat jako zbytečné :-)
Čeští výrobci
7.6.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 9.330 zobrazení | 33 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s našimi výrobci rybářských věcí? Myslím, že je u nás dost šikovných lidí, kreří mohou konkurovat se západem jak kvalitou, tak cenou.
Horní Bečva
13.7.2007 | Švejk | Domácí revíry | 5.080 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravím, pojedu na dovolenou do kempu Horní Bečva, neznáte náhodou někdo tento revír? Slyšel jsem, že je pstruhovej. Ale to je vše. Přivítám jakékoliv informacem (ceny povolenek, ryby, dobu lovu atd)
Zarybňování potěrem
27.6.2007 | breca | Legislativa | 3.109 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo informace o tom, jakou efektivitu má zarybnění potěrem? U nás na Sázavě se s výjimkou několika málo metráků kaprů zarybňuje tímto způsobem viz: www.sweb.cz Sleduje někdo efektivnost takového zarybnění, nepožere se to navzájem? A nejsou to na řece vyhozený peníze s ohledem na to, že spousta toho i odplave? Zajímalo by mě, zda se tím někdo odborně zajímá, protože třeba u candáta, který je v potěru vysazován v počtu 1000 ks ročně, se roční úlovky dle soupisu na daném úseku pohybují okolo 40 ks.
Systém nepoškozující nástražní rybičku
6.1.2006 | profa | Ryby | 9.633 zobrazení | 34 odpovědí
Jak nastražit rybičku při lovu dravců na splávek tak, abych ji nepoškodil, případně„za odměnu“ mohl pustit? Bez napíchnutí za jakoukoliv část těla rybičky.
Přítok Nechranice
9.6.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.964 zobrazení | 14 odpovědí
Jak to vypadá s rybama na přítoku Nechranice?
úprava krmení do rychle rozpustných pelet
10.4.2011 | | Vaše názory | 3.116 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímali by mě názory,popřípadě zkušenosti zběhlejších v tomto směru úpravy krmení.Ani nevim jestli někdo praktikuje takový způsob.Jde o to, jestli se dá krmná směs upravit do tvarů pelet,boilie bez vaření aby zůstala pevná,ale rychle rozpustná cca do hodiny po namočení.
CANDAT-jak letos na ně?
29.8.2009 | karel1 | Dravci | 3.114 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Ahoj všem..rybařím asi 35let a teprve letos jsem začal chodit večer na „piskáč“pokusit se chytit nejakeho toho candoša…no asi po 20ceti prosezenejch večerech mám celkem 4záběry(asi candát) a to je vše…už nevím co a jak jim naservírovat?Od rybyček různejch velikostí a druhů až po způsoby napíchnutí popř.živá mrtvá,tenkej-silnej silon,lanko i bez-jednohák trojhák atd..no prosě velká bída.!!!..a s tím čekáním na zaseknutí když „jede“to taky nebude zrovna pravda,no prostě je to na H…!!A přitom vím že tam jsou,,, a pěkní „GYGANTI“..nechápu? Tak co u vás??? ahoj K
Rapala šňůra
25.7.2006 | Kazan | Přívlač | 2.552 zobrazení | 9 odpovědí
Dnes jsem pořídil novou šňůru do navijáku od Rapaly. Máte někdo zkušenosti s touto šňůrou? Předpokládám že když se Rapala zabývá výrobou vláčecích nástrah nebude snad vyrábět žádný sajrat i jako šňůru.
Ako na šťuky?
3.8.2006 | Majo123456 | Přívlač | 2.550 zobrazení | 9 odpovědí
Poradí niekto na čo sa mu najlepšie darí loviť šťuky na stojatých vodách a mierne tečúcich riekach?Mám záujem o rotačky a woblery a hlavne jednoduchý popis lovu.Už som ich pár chytil,ale stále mám pocit že moja technika lovu má velikánske nedostatky.Ďakujem a prajem vela pekných okamihov pri vode.
elektromotor
18.4.2010 | mysak72 | Ostatní nádobíčko | 16.462 zobrazení | 58 odpovědí
Zdravím všechny
Scháním nějaký elektromotor s variátorem.Mohl by mě někdo poradit nějakou jinou značku než je minn kota.
Přívlač na Seči?
28.6.2005 | dzandys | Přívlač | 8.798 zobrazení | 31 odpovědí
Mám skromný dotaz. Chytil jste někdy,někdo,něco na přívlač na Seči (451021-Chrudimka 5)?Co?Kdy?kde?Jak?na co?díky za radu. p. s. Mrskám tu vodu už týden a začínám hledat kam jsem zašil židly,vidličky a teleskopy.(Za týden dva pro… záběry)
Mřenka mramorovaná
18.8.2006 | hajan | Ostatní ryby | 5.114 zobrazení | 18 odpovědí
Zajímalo by mě, jestli někdo náhodou nevíte, proč z čeloročně hájenejch druhů ryb zmizela Mřenka??? Dříve tam byla a teď už ne. To jich je v našich vodách tolik?
Co je úspěšné na pstruhy?
22.11.2005 | Pavouk | Lososovité ryby | 4.832 zobrazení | 17 odpovědí
Chci si vzí příští rok pstruhivou povolenku a potřebuji nějaké dobré rady jak na ně. Můžete poradit i s vybavením. Dík moc
ryobi zauber co vy na to?
28.10.2008 | ZANDER | Navijáky | 3.412 zobrazení | 12 odpovědí
zdravim, chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto navijákem, chci si ho pořídit ve velikosti 20 na ligu v přívlači tak bude dostavat pěknej záhul, uvažuju ještě o stradicovy FB co myslíte kterej je lepší, dík za odpovědi
Stravování
24.8.2005 | Kosmik | Ryby | 2.270 zobrazení | 8 odpovědí
Všude se píše, jak krmit ryby a čím, ale nikde se nepíše jak se má rybář stravovat při výpravách za rybami. Jak se stravujete?
Woblery na štiky
2.8.2005 | Lukas | Dravci | 10.268 zobrazení | 36 odpovědí
Jake woblery puužíváte na štiky?
Vláčecí nástraha na pstruhy
10.3.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.130 zobrazení | 25 odpovědí
Čau,jakou vláčecí nástrahu nejvíce používáte při lovu pstruhů přívlačí?Byl bych rád,kdyby jste napsali výrobce a výrobek. Kdyby byl i odkaz,byl bych rád. Děkuji,denyg