Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
úprava krmení do rychle rozpustných pelet
10.4.2011 | | Vaše názory | 2.981 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímali by mě názory,popřípadě zkušenosti zběhlejších v tomto směru úpravy krmení.Ani nevim jestli někdo praktikuje takový způsob.Jde o to, jestli se dá krmná směs upravit do tvarů pelet,boilie bez vaření aby zůstala pevná,ale rychle rozpustná cca do hodiny po namočení.
Zajímavá Literatura
29.12.2005 | Pytel | Ostatní nádobíčko | 2.712 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj poraďte někdo zajímavou knížku o rybách na trávení dlouhých zimních večeru?Já momentálně čtu od Michala Kučery Lov Kaprů na českých vodách zajímavá knížka a hlavně se dobře čte.
Ochrana korku na prutu
12.7.2008 | ART | Pruty | 15.740 zobrazení | 58 odpovědí
Docela by mě zajímalo jak ochraňujete korkové držadla na vašich miláčcích. Dost se mi špiňí a bojim se, že částým čištěním korek popraská.
filmy
23.3.2010 | candatek | Obchod | 14.656 zobrazení | 54 odpovědí
dobry den prosimvas chtel bych vas poprosit o nejake filmy k rybareni dik za vsechny odpovedi
Čeští výrobci
7.6.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 8.972 zobrazení | 33 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s našimi výrobci rybářských věcí? Myslím, že je u nás dost šikovných lidí, kreří mohou konkurovat se západem jak kvalitou, tak cenou.
Lov sumců - pletenná šňůra SpiderWire Stealth 0.40mm-59,4kg
3.3.2006 | xycht | Sumcařina | 6.514 zobrazení | 24 odpovědí
Je tato šňůra vhodná pro lov sumců? Tj. pro bojku i vábničku? Myslíte, že bude stačit pro lov sumců v ČR?
Nic mi nebere jenom malí ryby!
4.8.2005 | Lukas | Bílá ryba | 5.439 zobrazení | 20 odpovědí
neznáte někdo dobrej revír u plzně (Západní čechy). Nevím jak na kapry a na štiky. Zatím žádný záběr a mě to štve!!!!!!!!! Jak na ně??????Už mě štvou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIVARDI MAXIMUS
1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.617 zobrazení | 17 odpovědí
zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…
Labe a vábnička na sumce
30.1.2006 | vody | chytej.cz | 4.073 zobrazení | 15 odpovědí
Zajimají mě vaše konkrétní zkušenosti s touto pomůckou.Článku jsem na toto téma přečetl sice hodně,ale názory rozdílné. Použití dle hloubky se značně rozcházejí,náístrahy,doba lovu atd.
Kde bych mohl vidět rybářské rekordy?
29.8.2011 | janead | Vaše názory | 3.806 zobrazení | 14 odpovědí
Dobrý den, mohl by mi prosim někdo říci, nebo poslat odkaz kde bych mohl vidět České a světove rekorni ryby?
ryobi zauber co vy na to?
28.10.2008 | ZANDER | Navijáky | 3.259 zobrazení | 12 odpovědí
zdravim, chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto navijákem, chci si ho pořídit ve velikosti 20 na ligu v přívlači tak bude dostavat pěknej záhul, uvažuju ještě o stradicovy FB co myslíte kterej je lepší, dík za odpovědi
Není to vyjímka?
10.2.2007 | Vlackar | Lososovité ryby | 2.993 zobrazení | 11 odpovědí
Letos jsem byl pozorovat mou nejbližší řeku, Labe, a tam jsem uviděl u břehu lipana. Jsem si jistý, že je to lipan, ale může jich žít hodně i v mimopstruhové vodě? Letos začínám muškařit, sice jen na MP vodách, ale je možno chytit hodně takovýchto velkoploutvých fešáků??? Díky.
Podvodní splávek SBIROLINO
28.5.2004 | Dědek | Přívlač | 15.798 zobrazení | 58 odpovědí
Scháním veškeré informace o vláčení pomocí podvodního splávku Sbirolino. Koupil jsem si MILO na veletrhu v Brně a už se nemohu dočkat 16.června abych to vyzkoušel. Používáte ho pouze na streamer nebo i na jiné nástrahy? A co technika a montáže?
Vyplnění povolenky při odevzdávání
11.1.2015 | kryštof | Legislativa | 12.277 zobrazení | 45 odpovědí | upravit
Dobrý den, měl bych dotaz jak správně vyplnit povolenku při odevzdávání.
Předem děkuji za odpověď
Kachny na rybníce - počet ks/ha??
7.5.2012 | CeP | Legislativa | 8.716 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj. Zajímalo by mně zda je nějak legislativně upraven počet polodivoce chovaných kachen na rybníku. Jde mi zejména o počet kusů na hektar vodní plochy. Díky
Umělé nástrahy Berkley
10.1.2006 | braska | Ostatní nádobíčko | 3.812 zobrazení | 14 odpovědí
máte nějaké zkušenosti s umělými nástrahami Berkley- červi červení,žlutí a žížaly černé, hnědé červené? Chtěl bych je vyzkoušet zjara na řece, protože v chladné vodě vydrží nejdéle. Rád uvítám poznatky z lovu fídrem. Díky za info. :
Recept na krmení..
26.9.2008 | Rehula | Tipy & triky | 3.810 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím vás mohl by ste mi někdo poradit nějakej dobrej recept na šrot??
Vnadění bílými červy
31.5.2004 | Chose | Ryby | 3.270 zobrazení | 12 odpovědí
Dokáže mi někdo jasně odpovědět,proč je zakázáno vnadit bílými červy?
CANDAT-jak letos na ně?
29.8.2009 | karel1 | Dravci | 2.994 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Ahoj všem..rybařím asi 35let a teprve letos jsem začal chodit večer na „piskáč“pokusit se chytit nejakeho toho candoša…no asi po 20ceti prosezenejch večerech mám celkem 4záběry(asi candát) a to je vše…už nevím co a jak jim naservírovat?Od rybyček různejch velikostí a druhů až po způsoby napíchnutí popř.živá mrtvá,tenkej-silnej silon,lanko i bez-jednohák trojhák atd..no prosě velká bída.!!!..a s tím čekáním na zaseknutí když „jede“to taky nebude zrovna pravda,no prostě je to na H…!!A přitom vím že tam jsou,,, a pěkní „GYGANTI“..nechápu? Tak co u vás??? ahoj K
Názor na články o muškaření a vázání v časopisech???
4.2.2005 | Tomucha | Muškaření | 2.455 zobrazení | 9 odpovědí
Zajímal by mě Váš názor na články o muškaření a vázání v českých rybářských časopisech, co Vám připadá zajímavé, čeho je tam moc nebo málo a co by jste chtěli vidět. dále taková menší anketa jako, který z nich čtete nejraději a proč???