Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Názor na články o muškaření a vázání v časopisech??? necteno

4.2.2005 | Tomucha | Muškaření | 2.452 zobrazení | 9 odpovědí

Zajímal by mě Váš názor na články o muškaření a vázání v českých rybářských časopisech, co Vám připadá zajímavé, čeho je tam moc nebo málo a co by jste chtěli vidět. dále taková menší anketa jako, který z nich čtete nejraději a proč???

Stravování necteno

24.8.2005 | Kosmik | Ryby | 2.180 zobrazení | 8 odpovědí

Všude se píše, jak krmit ryby a čím, ale nikde se nepíše jak se má rybář stravovat při výpravách za rybami. Jak se stravujete?

Ryb. schůze Brno 2 necteno

3.1.2007 | Robur | Legislativa | 2.180 zobrazení | 8 odpovědí

Tak mně došel ryb. zpravodaj mojí MO i s pozvánkou na členskou schůzi. Páč už si jen matně pamatuji jak to probíhá a rád bych otestoval pružnost výboru na nějalé změny, tak prosím o podporu -jak morální tak dobrých rad a zároveň odezvu i kolegů s této MO i jiných.

Jak silnou fireline? necteno

23.6.2006 | sharkcom | Ryby | 1.908 zobrazení | 7 odpovědí

Chci si koupit pletenku zejména kvůli omezení strát mástrah. Jaký průměr- nosnost aby se narovnal háček? Tj. zelména u gum. Dík za skušennosti.

Jaky fotoaparat na podvodni fota? necteno

20.5.2011 | | Vaše názory | 47.568 zobrazení | 174 odpovědí

Zdravim všechny příznivce petrova cechu, kteří rádi pořizují fotodokumentaci ze svých loveckých výprav.

Potřeboval bych poradit. Chci začít fotit (amatersky) ryby něčím lepším jak mobilem a pořídit si fotomašinku. Líbí se mi Olympus Tough 6020.

Náhled je např zde (snad to nebude reklama) http://www.amazon.com/…p/B0031RGETU

Máte někdo zkušnost z focení pod vodou? popř. dokázal by mi někdo poradit vhodné konkuretnty tohoto modelu se kterým má dobrou zkušenost? Díky moc všem!

Rozdíl Team Dragon 7-21g vs Skeletor Pro 4-24g necteno

10.4.2012 | xhekm00 | Pruty | 22.940 zobrazení | 84 odpovědí

Zdravím všechny kolegy a prosím o pomoc a radu. Rozhoduji se mezi 2 přívlačovými pruty. Jedná se mi o Team Dragon http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-21g-akce a Berkley Skeletor http://www.rsp-fishing.cz/…-40m-4-24g-2. Mohl by mi někdo upřesnit rozdíl v gramážích (7–21g vs 4–24g)? Respektive jak mám chápat udávané rozpětí? To, že má Skeletor „širší“ rozpětí znamená, že je „univerzálnější“? Je mi jasné, že příznivce zde mají obě značky, ale budu samozřejmě rád, pokud zde uvedete Vaše zkušenosti a názory na oba proutky a ulehčíte mi tím rozhodování. Předem díky

Přívlač na Seči? necteno

28.6.2005 | dzandys | Přívlač | 8.461 zobrazení | 31 odpovědí

Mám skromný dotaz. Chytil jste někdy,někdo,něco na přívlač na Seči (451021-Chrudimka 5)?Co?Kdy?kde­?Jak?na co?díky za radu. p. s. Mrskám tu vodu už týden a začínám hledat kam jsem zašil židly,vidličky a teleskopy.(Za týden dva pro… záběry)

naviják VIVA necteno

26.4.2005 | efendi | Přívlač | 6.292 zobrazení | 23 odpovědí

Znáte někdo naviják zn. „VIVA“ typ PA 730, má 7 ložisek, cena kolem 600,– Kč. Myslíte si, že vše co není značkové je špatné, nebo se platí hlavně značka a výrobky jsou v podstatě stejně kvalitní?

Horní Bečva necteno

13.7.2007 | Švejk | Domácí revíry | 4.915 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravím, pojedu na dovolenou do kempu Horní Bečva, neznáte náhodou někdo tento revír? Slyšel jsem, že je pstruhovej. Ale to je vše. Přivítám jakékoliv informacem (ceny povolenek, ryby, dobu lovu atd)

Jaky Feeder na rychlejsi reku necteno

23.4.2008 | shakalik | Feeder | 3.554 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj. Jaky feeder pouzivate do silnejsiho proudu. Mam Hyperloop Medium, chytal jsem zatim pouze na prehradach nebo na pomalu tekouci rece, dnes jsem byl na Vltave, spicka 2oz a 30g krmitko a nedalo se to, proud krmitko stale popotahoval. Pomuze 3oz spicka, tezssi krmitko, a nebo Heavy prut?

Pomoc!! jakej navazec je nej na uhore necteno

2.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.553 zobrazení | 13 odpovědí

navazec. typ lovu. nastraha…

Jiviny, Liboc necteno

24.8.2015 | marlene | Kaprařina | 3.007 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Ahoj všem, začaly jsme s kamarádkou chodit rybařit na Prahu 6 (máme to obě kousek z práce), na Jiviny a Liboc. Ale i přesto, že jsme zkoušely už všemožné návnady (chytáme hlavně na červi, žížaly, boilies, kukuřici) se nám nepodařil žádný větší kousek. Cejni a okouni zabírají jeden po druhém, kolikrát odnášíme i víc než deset pěkných ryb, ale žádný pořádný kapřík…co děláme špatně? Nemáte někdo zkušenost s těmito rybníky?

Navíjení vlasce necteno

21.2.2008 | Klon | Ostatní nádobíčko | 11.247 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj lidičky.Dnešní doba nám všem nabízí pohodlný nákup po internetů a to i vlasců…Zajímalo by mě jak si je pak doma navíjíte na naviják…V obchodě Vám to navinou,ale doma už je to složitější.Zajímalo by mě jestli to děláte ručně a jakým způsobem,nebo jste si udělali nějaký zlepšováky či jestli jste si koupily nějakou mašinku na to…Přemýšlím totiž o výrobě takovéto mašinky a rady se mi hodí.Děkuji všem a snad mě nebudete házet do témat jako zbytečné :-)

Co je úspěšné na pstruhy? necteno

22.11.2005 | Pavouk | Lososovité ryby | 4.660 zobrazení | 17 odpovědí

Chci si vzí příští rok pstruhivou povolenku a potřebuji nějaké dobré rady jak na ně. Můžete poradit i s vybavením. Dík moc

Přítok Nechranice necteno

9.6.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.831 zobrazení | 14 odpovědí

Jak to vypadá s rybama na přítoku Nechranice?

Pruty FOX XT, ES, ELITE necteno

11.11.2007 | Kouba | Pruty | 3.576 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím mate někdo tyhle pruty napište jak ste snimi spokojení jak daleko hazite s jakou zatěží…Prosím všechny drobnosti… vybíram si mezi těmahle typy a nemůžu si vybrat tak vas prosim poraďte

Obří úhoř! necteno

21.2.2005 | rybar11 | Ryby | 3.574 zobrazení | 13 odpovědí

ČTK: V austrálii vyhlásili odměnu tomu, kdo chytí 4 metry dlouhého úhoře. Hlavu má velikou jako kopací míč! Decimuje jim nějakou rybí farmu. Jedná se o mořský druh křídlatého úhoře. (Já bych na něj šel hned, jen kdyby to bylo blíž…) Co Vy na to?

Woblery na štiky necteno

2.8.2005 | Lukas | Dravci | 9.930 zobrazení | 36 odpovědí

Jake woblery puužíváte na štiky?

Systém nepoškozující nástražní rybičku necteno

6.1.2006 | profa | Ryby | 9.370 zobrazení | 34 odpovědí

Jak nastražit rybičku při lovu dravců na splávek tak, abych ji nepoškodil, případně„za odměnu“ mohl pustit? Bez napíchnutí za jakoukoliv část těla rybičky.

Zapisujete nastrazni rybicky? necteno

3.8.2005 | Stavba | Legislativa | 8.534 zobrazení | 31 odpovědí

Jak je vazite? A co v pripade ze by ste je nemal zapsany a kontrolovala by vas RS ??