Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Není to vyjímka? necteno

10.2.2007 | Vlackar | Lososovité ryby | 3.084 zobrazení | 11 odpovědí

Letos jsem byl pozorovat mou nejbližší řeku, Labe, a tam jsem uviděl u břehu lipana. Jsem si jistý, že je to lipan, ale může jich žít hodně i v mimopstruhové vodě? Letos začínám muškařit, sice jen na MP vodách, ale je možno chytit hodně takovýchto velkoploutvých fešáků??? Díky.

Stravování necteno

24.8.2005 | Kosmik | Ryby | 2.239 zobrazení | 8 odpovědí

Všude se píše, jak krmit ryby a čím, ale nikde se nepíše jak se má rybář stravovat při výpravách za rybami. Jak se stravujete?

Vyplnění povolenky při odevzdávání necteno

11.1.2015 | kryštof | Legislativa | 12.657 zobrazení | 45 odpovědí | upravit

Dobrý den, měl bych dotaz jak správně vyplnit povolenku při odevzdávání.

Předem děkuji za odpověď

Woblery na štiky necteno

2.8.2005 | Lukas | Dravci | 10.113 zobrazení | 36 odpovědí

Jake woblery puužíváte na štiky?

Systém nepoškozující nástražní rybičku necteno

6.1.2006 | profa | Ryby | 9.549 zobrazení | 34 odpovědí

Jak nastražit rybičku při lovu dravců na splávek tak, abych ji nepoškodil, případně„za odměnu“ mohl pustit? Bez napíchnutí za jakoukoliv část těla rybičky.

Muškaři - poraďte prosím jakou mušku! necteno

30.5.2004 | | Muškaření | 3.935 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Hoši,potřebuji poradit jakou mušku na řeku konkrétně Svitavu1, kde jsou všechny druhy ryb,snad kromě kosatek. Včera jsem měl totální propadák a převázal snad veškeré mušky co jsem měl u sebe a nic. Jaká je nejlepší muška v tomto období na pstruha, bílou rybu a parmu? Tyto 3 druhy mušek vážu na jednu šnůru. Použil jsem Gold Red Tag,červenořitku a nymfu chrostíka a nic. Házel jsem to do otevřených tlam a ryby se jen smáli, až jim popraskali žaberní oblouky,asi. Přes den, když je velice hezky, mušky větší a barevnější a v noci nebo navečer zase menší a nenápadnější? To je otázka, na kterou již neznám odpověď. Po včerejšku už jsem si přestal říkat muškař. 8 hodin ve vodě a jen dvě ťuknutí. Vlásek je 18 mm.,mušky jsem nechával v mírném toku přirozeně splavávat,nebo jemně popotahoval anebo jsem je rychle stahoval a přitom se to okolo mne válelo jako hrom. Nejvíce však parmy,ze kterých jsem byl úplně mimo a o hejnech tloušťů ani nemluvím. Poraďte mi prosím jaké mušky pro toto období,jakou velikost, barevnost přes jasný den a navečer. Hoši díky a chci věřit, že jako profíci tohoto webu poradíte !!!!!

Lov na tzv pánačka necteno

29.8.2006 | Carpboy | Kaprařina | 3.935 zobrazení | 14 odpovědí

Co říkate na tuto variantu lovu na bolies?

Zajímavá Literatura necteno

29.12.2005 | Pytel | Ostatní nádobíčko | 2.806 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj poraďte někdo zajímavou knížku o rybách na trávení dlouhých zimních večeru?Já momentálně čtu od Michala Kučery Lov Kaprů na českých vodách zajímavá knížka a hlavně se dobře čte.

Názor na články o muškaření a vázání v časopisech??? necteno

4.2.2005 | Tomucha | Muškaření | 2.528 zobrazení | 9 odpovědí

Zajímal by mě Váš názor na články o muškaření a vázání v českých rybářských časopisech, co Vám připadá zajímavé, čeho je tam moc nebo málo a co by jste chtěli vidět. dále taková menší anketa jako, který z nich čtete nejraději a proč???

Bídná vláčka na B2 ? necteno

28.11.2012 | Dáňa | Přívlač | 1.969 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zajímá mě názor těch, kteří jezdí vláčet na Berounku 2, nejlépe do úseku pod karlštejnským jezem. Zdá se mi, že za poslední 2 roky tam záběrů na vláčku výrazně ubylo, ba dokonce se staly ojedinělými v tom smyslu, že velmi často skončí člověk úplně bez šupiny (nebo se nadře na prcka). Od kolegů často slýchávám ten samý názor. Co se stalo (zejména s candáty)? Může za to brzká jarní velká voda v r.2011? Přebytek potěru? Petrův zdar-Dáňa

elektromotor necteno

18.4.2010 | mysak72 | Ostatní nádobíčko | 16.337 zobrazení | 58 odpovědí

Zdravím všechny

Scháním nějaký elektromotor s variátorem.Mohl by mě někdo poradit nějakou jinou značku než je minn kota.

Mřenka mramorovaná necteno

18.8.2006 | hajan | Ostatní ryby | 5.064 zobrazení | 18 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli někdo náhodou nevíte, proč z čeloročně hájenejch druhů ryb zmizela Mřenka??? Dříve tam byla a teď už ne. To jich je v našich vodách tolik?

Obří úhoř! necteno

21.2.2005 | rybar11 | Ryby | 3.666 zobrazení | 13 odpovědí

ČTK: V austrálii vyhlásili odměnu tomu, kdo chytí 4 metry dlouhého úhoře. Hlavu má velikou jako kopací míč! Decimuje jim nějakou rybí farmu. Jedná se o mořský druh křídlatého úhoře. (Já bych na něj šel hned, jen kdyby to bylo blíž…) Co Vy na to?

Pruty FOX XT, ES, ELITE necteno

11.11.2007 | Kouba | Pruty | 3.657 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím mate někdo tyhle pruty napište jak ste snimi spokojení jak daleko hazite s jakou zatěží…Prosím všechny drobnosti… vybíram si mezi těmahle typy a nemůžu si vybrat tak vas prosim poraďte

Jak je to na pstruhové vodě? necteno

12.4.2006 | Mal | Ryby | 2.536 zobrazení | 9 odpovědí

Vím,že se nesmi vnadit(krmit). A může se používat krmítko? to si nejsem nějak jistý.

Ryb. schůze Brno 2 necteno

3.1.2007 | Robur | Legislativa | 2.253 zobrazení | 8 odpovědí

Tak mně došel ryb. zpravodaj mojí MO i s pozvánkou na členskou schůzi. Páč už si jen matně pamatuji jak to probíhá a rád bych otestoval pružnost výboru na nějalé změny, tak prosím o podporu -jak morální tak dobrých rad a zároveň odezvu i kolegů s této MO i jiných.

Fishing simulator 2 necteno

1.11.2008 | Jak.novi | chytej.cz | 14.423 zobrazení | 51 odpovědí

Rád bych tu zavedl o¨forum tykajici se teto hry. Podelte se o zazitky,rekor­dy,kuriozity a podobne veci s teto hry.

Zapisujete nastrazni rybicky? necteno

3.8.2005 | Stavba | Legislativa | 8.758 zobrazení | 31 odpovědí

Jak je vazite? A co v pripade ze by ste je nemal zapsany a kontrolovala by vas RS ??

Vláčecí nástraha na pstruhy necteno

10.3.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 7.059 zobrazení | 25 odpovědí

Čau,jakou vláčecí nástrahu nejvíce používáte při lovu pstruhů přívlačí?Byl bych rád,kdyby jste napsali výrobce a výrobek. Kdyby byl i odkaz,byl bych rád. Děkuji,denyg

hnojáčci necteno

8.4.2005 | pif | Ryby | 5.084 zobrazení | 18 odpovědí

chováte doma hnojáčky cíleně na ryby?a jakým způsobem?mě to vždycky požerou krtci a když se dá dno,tak pochcípají.