Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
hnojáčci
8.4.2005 | pif | Ryby | 5.126 zobrazení | 18 odpovědí
chováte doma hnojáčky cíleně na ryby?a jakým způsobem?mě to vždycky požerou krtci a když se dá dno,tak pochcípají.
Obří úhoř!
21.2.2005 | rybar11 | Ryby | 3.705 zobrazení | 13 odpovědí
ČTK: V austrálii vyhlásili odměnu tomu, kdo chytí 4 metry dlouhého úhoře. Hlavu má velikou jako kopací míč! Decimuje jim nějakou rybí farmu. Jedná se o mořský druh křídlatého úhoře. (Já bych na něj šel hned, jen kdyby to bylo blíž…) Co Vy na to?
Pruty FOX XT, ES, ELITE
11.11.2007 | Kouba | Pruty | 3.700 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím mate někdo tyhle pruty napište jak ste snimi spokojení jak daleko hazite s jakou zatěží…Prosím všechny drobnosti… vybíram si mezi těmahle typy a nemůžu si vybrat tak vas prosim poraďte
Uchování masa u vody
8.9.2009 | -tom- | Tipy & triky | 5.427 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj, nemáte nějaký dobrý trik, jak uchovat maso ze zabitých ryb v jedlém stavu i po celodenním toulání se po břehu řeky? Živé ryby nechci z logických důvodů trápit, ale zároveň mám strach, že po zabití mi maso na dosud relativně teplém a čerstvém vzduchu dlouho poživatelné nevydrží.
Dík :-)
Lidl (kaces stromu)
11.5.2005 | bobmobil | Ryby | 4.856 zobrazení | 17 odpovědí
Podivejte se na netu na Lidl. cz, obchodni retezec se preorientoval na nas. Ta nabidka vypada lakave, jenom lituji ty lidi co si tam neco koupi. Jsem zvedav kdy ty pruty budou zabodavat na zahradku k rajcatum! Sonar na 1 690,– kč, to musi makat!!!! Jenom nevim kde, jestli v koupelne?????
Muškaři - poraďte prosím jakou mušku!
30.5.2004 | | Muškaření | 4.002 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Hoši,potřebuji poradit jakou mušku na řeku konkrétně Svitavu1, kde jsou všechny druhy ryb,snad kromě kosatek. Včera jsem měl totální propadák a převázal snad veškeré mušky co jsem měl u sebe a nic. Jaká je nejlepší muška v tomto období na pstruha, bílou rybu a parmu? Tyto 3 druhy mušek vážu na jednu šnůru. Použil jsem Gold Red Tag,červenořitku a nymfu chrostíka a nic. Házel jsem to do otevřených tlam a ryby se jen smáli, až jim popraskali žaberní oblouky,asi. Přes den, když je velice hezky, mušky větší a barevnější a v noci nebo navečer zase menší a nenápadnější? To je otázka, na kterou již neznám odpověď. Po včerejšku už jsem si přestal říkat muškař. 8 hodin ve vodě a jen dvě ťuknutí. Vlásek je 18 mm.,mušky jsem nechával v mírném toku přirozeně splavávat,nebo jemně popotahoval anebo jsem je rychle stahoval a přitom se to okolo mne válelo jako hrom. Nejvíce však parmy,ze kterých jsem byl úplně mimo a o hejnech tloušťů ani nemluvím. Poraďte mi prosím jaké mušky pro toto období,jakou velikost, barevnost přes jasný den a navečer. Hoši díky a chci věřit, že jako profíci tohoto webu poradíte !!!!!
Lov na tzv pánačka
29.8.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.001 zobrazení | 14 odpovědí
Co říkate na tuto variantu lovu na bolies?
Není to vyjímka?
10.2.2007 | Vlackar | Lososovité ryby | 3.139 zobrazení | 11 odpovědí
Letos jsem byl pozorovat mou nejbližší řeku, Labe, a tam jsem uviděl u břehu lipana. Jsem si jistý, že je to lipan, ale může jich žít hodně i v mimopstruhové vodě? Letos začínám muškařit, sice jen na MP vodách, ale je možno chytit hodně takovýchto velkoploutvých fešáků??? Díky.
Fishing simulator 2
2.11.2008 | Jak.novi | chytej.cz | 14.593 zobrazení | 51 odpovědí
Rád bych tu zavedl o¨forum tykajici se teto hry. Podelte se o zazitky,rekordy,kuriozity a podobne veci s teto hry.
Vyplnění povolenky při odevzdávání
11.1.2015 | kryštof | Legislativa | 12.900 zobrazení | 45 odpovědí | upravit
Dobrý den, měl bych dotaz jak správně vyplnit povolenku při odevzdávání.
Předem děkuji za odpověď
jsou candati prez 100 cm?
31.5.2010 | nedby | Dravci | 6.019 zobrazení | 21 odpovědí
tak co jsou candáti přes 100 cm už jsem chytil pár do 100cm ale víš ani náhodou tak se pochlubte já 98 cm
Značka GULL
29.12.2004 | ywan | Pruty | 4.014 zobrazení | 14 odpovědí
videl som celkom pekny prut na vlacku zn. Gull, cena okolo 3000 Sk, ale neviem ci sa da tejto znacke verit......
Pomoc!! jakej navazec je nej na uhore
2.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.728 zobrazení | 13 odpovědí
navazec. typ lovu. nastraha…
Jaky Feeder na rychlejsi reku
23.4.2008 | shakalik | Feeder | 3.725 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj. Jaky feeder pouzivate do silnejsiho proudu. Mam Hyperloop Medium, chytal jsem zatim pouze na prehradach nebo na pomalu tekouci rece, dnes jsem byl na Vltave, spicka 2oz a 30g krmitko a nedalo se to, proud krmitko stale popotahoval. Pomuze 3oz spicka, tezssi krmitko, a nebo Heavy prut?
Twistry na okouny a candáty.
4.5.2005 | Tumi | Přívlač | 3.439 zobrazení | 12 odpovědí
na jakou byrvu Twistrachytáte okouny nebo candáty. A jakej druh.
Zajímavá Literatura
29.12.2005 | Pytel | Ostatní nádobíčko | 2.865 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj poraďte někdo zajímavou knížku o rybách na trávení dlouhých zimních večeru?Já momentálně čtu od Michala Kučery Lov Kaprů na českých vodách zajímavá knížka a hlavně se dobře čte.
Názor na články o muškaření a vázání v časopisech???
4.2.2005 | Tomucha | Muškaření | 2.577 zobrazení | 9 odpovědí
Zajímal by mě Váš názor na články o muškaření a vázání v českých rybářských časopisech, co Vám připadá zajímavé, čeho je tam moc nebo málo a co by jste chtěli vidět. dále taková menší anketa jako, který z nich čtete nejraději a proč???
Nahazovací echolot Adalkra wireless fish finder 60m
6.1.2013 | Zedtu | Ostatní nádobíčko | 34.790 zobrazení | 121 odpovědí
Chci si pořídit tento echolot, a zajímaly by mě vaše názory, jestli ho někdo vlastníte a jaké s ním máte zkušenosti. Díky za odpovědi.
Zapisujete nastrazni rybicky?
3.8.2005 | Stavba | Legislativa | 8.903 zobrazení | 31 odpovědí
Jak je vazite? A co v pripade ze by ste je nemal zapsany a kontrolovala by vas RS ??