Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Zarybnění na Vltavě 8A necteno

10.11.2013 | Ouklejobijec | Domácí revíry | 3.860 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj. Vždy jsem se vyhýbal tomu, abych zde kladl otázky na to, kolik kdo a kde nachytal ryb, nicméně situace na Vltavě 8A za poslední rok, rok a půl, mě přiměla lehounce pozměnit názor. Já odtamtud tahám pouze občas pěknějšího okouna (naštěstí) a předpokládám, že se občas objeví i nějaká ta štika, ale jinak… Proto se ptám: viděl na tomto revíru někdo za poslední rok rybu? Pochopitelně se neptám na kapří havěť, o kterých vím, že se tam sypou v nemalé míře, neboť panu hospodáři zřejmě připadne tato studená voda jako ideální pro sazení právě této (ne)ryby :) :) :).

Lov na tzv pánačka necteno

29.8.2006 | Carpboy | Kaprařina | 3.853 zobrazení | 14 odpovědí

Co říkate na tuto variantu lovu na bolies?

Pruty FOX XT, ES, ELITE necteno

11.11.2007 | Kouba | Pruty | 3.577 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím mate někdo tyhle pruty napište jak ste snimi spokojení jak daleko hazite s jakou zatěží…Prosím všechny drobnosti… vybíram si mezi těmahle typy a nemůžu si vybrat tak vas prosim poraďte

Lov na povrchové nástrahy v zime. necteno

21.11.2005 | ORIMP | Dravci | 3.308 zobrazení | 12 odpovědí

Aké máte skusenosti s lovom na poppery popr. iné povrchové nástrahy v chladnom počasí?

Twistry na okouny a candáty. necteno

4.5.2005 | Tumi | Přívlač | 3.307 zobrazení | 12 odpovědí

na jakou byrvu Twistrachytáte okouny nebo candáty. A jakej druh.

Dalešická přehrada necteno

17.8.2006 | Tumi | Domácí revíry | 3.307 zobrazení | 12 odpovědí

Vím že už to tady asi bylo, ale nějak jsem to nenašel;Chystám se na týden na Dalešickou přehradu, hodlám lovit jen dravce na přívlač a chtěl bych se vás zeptat jestli byste mi nemohli poradit kde je to tam dobrý a kde naopak ne. Vím že to zní trochu divně tahle otázka, ale jestli to tam někdo dobřeznáte tak děkuji za odpovědi a hodně úspěchů.

Vláčecí nástraha na pstruhy necteno

10.3.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 6.910 zobrazení | 25 odpovědí

Čau,jakou vláčecí nástrahu nejvíce používáte při lovu pstruhů přívlačí?Byl bych rád,kdyby jste napsali výrobce a výrobek. Kdyby byl i odkaz,byl bych rád. Děkuji,denyg

Lužnice 4 necteno

16.3.2004 | HaD | Úspěchy | 5.802 zobrazení | 21 odpovědí

Lov na tomto revíru…

Mřenka mramorovaná necteno

18.8.2006 | hajan | Ostatní ryby | 4.975 zobrazení | 18 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli někdo náhodou nevíte, proč z čeloročně hájenejch druhů ryb zmizela Mřenka??? Dříve tam byla a teď už ne. To jich je v našich vodách tolik?

Značka GULL necteno

29.12.2004 | ywan | Pruty | 3.868 zobrazení | 14 odpovědí

videl som celkom pekny prut na vlacku zn. Gull, cena okolo 3000 Sk, ale neviem ci sa da tejto znacke verit......

vyroba bambusoveho prutu necteno

1.3.2017 | filipsostokos | Recepty | 2.486 zobrazení | 9 odpovědí

DObrý večer, chtěl bych si postavit prut z bambusu a nevím jak vyrobit hoblovací formulař. Za jakekoli informace děkuju.

broďáky s neoprenovou vložkou necteno

22.8.2006 | oxandrolon | Ostatní nádobíčko | 2.211 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, chcel by som vás o niečo poprosiť, potreboval by som kontakt na výrobcu alebo int. obchod, ktorý má v ponuke gumené broďáky s neoprenovou vložkou, prekopal som celý net a nič. Vopred dík.

hnojáčci necteno

8.4.2005 | pif | Ryby | 4.983 zobrazení | 18 odpovědí

chováte doma hnojáčky cíleně na ryby?a jakým způsobem?mě to vždycky požerou krtci a když se dá dno,tak pochcípají.

Shimano SpeedMaster 240L necteno

3.3.2014 | Téca | Pruty | 3.598 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím všechny. Měl bych otázku na rybáře – gumaře, zda-li má někdo zkušenosti s chytáním na smáčky/twistery za použití prutu Shimano SpeedMaster 240L (gramáž 3–15, pokud se nepletu). Chytal jsem na rybníku na smáčky s o číslo tvrdší verzí (7–21g) a dojem byl všelijaký. Nejspíš se moc nehodí, ikdyž chytání nemožné nebylo. Na řadu SpeedMaster nedám dopustit, proto bych ji rád rozšířil i o tento proutek, jen mě zajímá, jestli to nebude krok vedle. Díky za info!

Místo lanka... necteno

14.7.2005 | Stavba | Ryby | 2.771 zobrazení | 10 odpovědí

Chtel sem se zeptat co pouzivate pri privlaci kdyz nechcete pouzit lanko. S jakou snurou mate dobre zkusenosti aby to neprekousla zubata

1vs1 necteno

26.12.2006 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 2.494 zobrazení | 9 odpovědí

Taková anketa mám vybrané dva navijáky. Tica Libra Okouma Zeon Dejte hlas navijáku který by jste si vybrali vy na UL vláčku napříkla: Tica Libra(můj hlas neplatí samozřejmě)

Nahazovací echolot Adalkra wireless fish finder 60m necteno

6.1.2013 | Zedtu | Ostatní nádobíčko | 33.599 zobrazení | 121 odpovědí

Chci si pořídit tento echolot, a zajímaly by mě vaše názory, jestli ho někdo vlastníte a jaké s ním máte zkušenosti. Díky za odpovědi.

elektromotor necteno

18.4.2010 | mysak72 | Ostatní nádobíčko | 16.107 zobrazení | 58 odpovědí

Zdravím všechny

Scháním nějaký elektromotor s variátorem.Mohl by mě někdo poradit nějakou jinou značku než je minn kota.

Pstruzi i v kalné vodě necteno

18.5.2004 | anonym | Lososovité ryby | 6.938 zobrazení | 25 odpovědí

Já tvrdím, že pstruzi, ale i jiné lososovité ryby se dají lovit v zakalené vodě. Byl jsem svědkem, když jsem doprovodil kamaráda na muškařské výpravě u jezu, kde nebyla voda zrovna čistá, tahal krásné 30–40cm pstruhy a na závěr i většího lipana. Pstruhaři, zadejte se!

Uchování masa u vody necteno

8.9.2009 | -tom- | Tipy & triky | 5.274 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj, nemáte nějaký dobrý trik, jak uchovat maso ze zabitých ryb v jedlém stavu i po celodenním toulání se po břehu řeky? Živé ryby nechci z logických důvodů trápit, ale zároveň mám strach, že po zabití mi maso na dosud relativně teplém a čerstvém vzduchu dlouho poživatelné nevydrží.

Dík :-)