Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Wolframové návazce necteno

5.10.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 3.134 zobrazení | 11 odpovědí

Jaké pouľíváte uzly při vázání obratníku na wolframovou ąňůru, aby zustala nedeformovaná?

1vs1 necteno

26.12.2006 | Kubajs | Ostatní nádobíčko | 2.562 zobrazení | 9 odpovědí

Taková anketa mám vybrané dva navijáky. Tica Libra Okouma Zeon Dejte hlas navijáku který by jste si vybrali vy na UL vláčku napříkla: Tica Libra(můj hlas neplatí samozřejmě)

broďáky s neoprenovou vložkou necteno

22.8.2006 | oxandrolon | Ostatní nádobíčko | 2.278 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, chcel by som vás o niečo poprosiť, potreboval by som kontakt na výrobcu alebo int. obchod, ktorý má v ponuke gumené broďáky s neoprenovou vložkou, prekopal som celý net a nič. Vopred dík.

Woblery Nils Master necteno

2.3.2007 | sojka | Přívlač | 8.855 zobrazení | 31 odpovědí

Vážení kolegové, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s woblery Nils Master, třeba ve srovnání s Rapalou. Zajímá mne hlavně lov štiky. Dále bych se chtěl zeptat (i když vím, že co revír, to jinak), jaké se Vám na štiku nejvíc osvědčily (velikost, barva, F či DR). Díky

Pstruzi i v kalné vodě necteno

18.5.2004 | anonym | Lososovité ryby | 7.152 zobrazení | 25 odpovědí

Já tvrdím, že pstruzi, ale i jiné lososovité ryby se dají lovit v zakalené vodě. Byl jsem svědkem, když jsem doprovodil kamaráda na muškařské výpravě u jezu, kde nebyla voda zrovna čistá, tahal krásné 30–40cm pstruhy a na závěr i většího lipana. Pstruhaři, zadejte se!

třešně=tloušti necteno

28.6.2004 | Prizrak | Ryby | 3.713 zobrazení | 13 odpovědí

Tak už jste poškádlili nějakýho pěknýho tloušťa třešničkou?

Vltava v Českých Budějovicích necteno

10.3.2010 | Rybapych | Feeder | 3.147 zobrazení | 11 odpovědí

Zdraví Vás všechny Už jste někdo byl vyzkoušet Vltavu v Č.B.?Pod papírnou,v Č.Vrbným atd.?Nezlobte se,ale už jsem nadrženej a nevím,kam vyrazit!Díky

Prut přivlač - pstruh necteno

14.3.2008 | streda | Pruty | 3.143 zobrazení | 11 odpovědí

Mam si na malou reku poridit spis:

prut Berkley Tactix 2,1m/2–12g

nebo prut Berkley Tactix 2,4m/4–24g

Diky za radu :)

Nejlepsi dravcove reviry necteno

31.1.2008 | Jonny94 | Dravci | 3.142 zobrazení | 11 odpovědí

lidi jestli znate naky reviry s hdne dravcema tak mi pls poradte naky piskovny dravcovy reky bo udolni nadrzev okoli Plzne pls poradte

Cestovní vláčák necteno

7.4.2014 | kerob | Přívlač | 7.447 zobrazení | 26 odpovědí

Hledám cestovní vlačák, 4díl, cca 240 cm v gramáži 5–25g (10–30…). Leccos jsem už našel, ale třeba jsem něco opomněl a tak se ptám…
… prosím o odkazy, tipy, vlastní zkusenosti. Dík.

Přívlač v těchto dnech necteno

1.3.2011 | chupacabra | Přívlač | 5.738 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem poprosit o radu. Jelikož bydlím na okraji Prahy tak jsem měl možnost si asi třikrát vyrazit zaházet od začátku roku na Vltavu 7 a 9, kde je přívlač povolena celoročně. Pokaždé jsem ale neviděl ani šupinu. To samé to bylo už asi na dvou vycházkách v prosinci. Chytal jsem na různý gumy, sem tam jsem zkoušel i woba, snažil jsem se tahat pomalu ale nic. Vím, že ryby nejsou zrovna nejaktivnější v téhle době a procházka to byla taky pěkná ale aspoň jeden okounek nebo něco by přijít mohlo…:) Někdo nějaký tip co bych mohl zkusit?:)

nástrahy necteno

23.3.2004 | rarach | Přívlač | 4.302 zobrazení | 15 odpovědí

Věříte více nástrahám domácí provenience nebo zahraniční? Nebo snad dokonce vlastním? A o kolik procent se zvyšuje šance na úlovek vírou v onu nástrahu? Něco jako, jo tohle je tutovka na to uřčitě něco lapnu a ono nic, dáte jí tam příště? Nebo se trefíte rybám do chuti a Vaše tutovka lahodící oku zachutná i rybám dáte jí tam příště hned nebo budete zkoušet a tuhle si dáte jako poslední záchranu?Já jsem takhle přestal věřit woblerům, ačkoliv jsou to mnohdy umělecké výtvory,skutečně krásné od jisté doby jim nevěřím. Co vy na to?

Jak nejlépe a nejdéle udržet bílé červi živé? necteno

1.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 4.301 zobrazení | 15 odpovědí

Jak nejlépe a nejdéle udržet bílé červi živé? Dají se zmrazit? Má někdo skušenosti?

Jiviny, Liboc necteno

24.8.2015 | marlene | Kaprařina | 3.152 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Ahoj všem, začaly jsme s kamarádkou chodit rybařit na Prahu 6 (máme to obě kousek z práce), na Jiviny a Liboc. Ale i přesto, že jsme zkoušely už všemožné návnady (chytáme hlavně na červi, žížaly, boilies, kukuřici) se nám nepodařil žádný větší kousek. Cejni a okouni zabírají jeden po druhém, kolikrát odnášíme i víc než deset pěkných ryb, ale žádný pořádný kapřík…co děláme špatně? Nemáte někdo zkušenost s těmito rybníky?

Jak je to s candrama? necteno

19.10.2006 | hajan | Přívlač | 2.301 zobrazení | 8 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli jsou malí candáti pokupě s většíma (velkejma)? Vždycky jsem si myslel, kde je malej bude velkej, ale poslední dobou nevím. Sem tam se mi sice povede chytnout nějakýho lepšího, ale malejch je převaha. Problém je v tom, že jak jdou malí nemám šanci chytnout většího. Ne, že by bylo tolik záběrů, ale prostě mám teď pocit, kde jsou malí, nejsou větší. Je mi jasný, že ryba není furt na stejným místě, proto se mi to nezdá. Vaše zkušenosti? Názory? Chytá někdo na steným místě menší dohromady s velkejma?

Dyje 15 Vranovská přehrada necteno

14.6.2014 | Frysi | Kaprařina | 5.181 zobrazení | 18 odpovědí

Ahoj chci se zeptat,jak vám jdou letos na vranově kapři,jak tam jdou na boili a jestli už byl nějaky kapitální úlovek,pište posílejte fotky.

Rybárské bivaky necteno

27.1.2005 | | Ostatní nádobíčko | 4.617 zobrazení | 16 odpovědí

Doteraz som na rybách používal dáždnik s prehodzovou plachtou. Chcem vyskúšať nejaký bivak,ktorý sa ľahko a rýchlo skladá,má odopínaciu podlážku,je pre dve osoby a nezaberie veľa miesta v aute. Napíšte mi typ,výhody a nedostatky u konkrétneho typu.Ďakujem.

rozdíl mezi pruty od Sangeru necteno

19.9.2007 | wallys | Sumcařina | 4.613 zobrazení | 16 odpovědí

Dobrý den chci se zeptat zda a popř. jaký je rozdíl mezi pruty od Sangeru:Uni Cat Dreamfish Extension 3m a Waller Kelle Dream fish 3m.Popř.vaše zkušenosti s prutem Uni Cat .Mockrát děkuji za odpovědi

Akce prutu Wonderod necteno

25.6.2014 | Hony | Pruty | 14.180 zobrazení | 49 odpovědí

Může mi někdo poradit, kde najdu akce prutu Wonderod převedeny na gramy? Byly děleny A1, A2…, B1, B2…

Podběrák na přívlač necteno

31.7.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 13.001 zobrazení | 45 odpovědí

Zdar chlapi,zajímalo by mě jaké používáte podběráky na přívlač?Já chodím vláčet bez podběráku a teď bych si chtěl nějaký pořídit,jenže sebou nechci tahat nějakou velkou krávu…a taky za něj nechci dát majlant…Sou na přívlač speciální podběráky?Nebo si mám koupit muškařský?