Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Ohledně kaprařiny
15.4.2008 | Kouba | Kaprařina | 2.248 zobrazení | 8 odpovědí
Pište a pište ataky pište co je ve světě kaprařiny novyho zajímavýho a co stoji k zamyšlení:) ..no prostě sem tlačte všchno co vas zajima, co mate radi, co byste rádi věděli a s čím mate dobré skušenosti:)) já a plno jiných sou určitě nedočkaví:))))
Soukromé revíry na Slovensku
1.9.2012 | coca | Rybaření v zahraničí | 5.923 zobrazení | 21 odpovědí
Zdarec kolegové,
poraďte mi prosím nějaké dobré soukromé revíry na Slovensku.....
Díky !
utopená udice
30.7.2007 | jake | Neúspěchy | 3.955 zobrazení | 14 odpovědí
Vždycky jsem toužil dočkat se takového záběru, kdy udice letí do vody. Dnes jsem se dočkal. A popravdě řečeno – moc do smíchu mi nebylo. Přišlo to jak na potvoru v momentě, kdy jsem se zabýval druhým prutem. Jen tak namátkou se mrknu na feeder – špička ohnutá skoro do pravého úhlu… Okamžitě jsem vystartoval, leč pozdě. Máchnul jsem do prázdna a udice letěla do vody. Možná, kdybych za ní hned do té vody skočil, tak bych ji ještě zastavil, lae vím, že je to taková lokalita, kde je několikametrová vrstva bahna, takže než jsem se odhodlal tam vlézt, udice tažená nejspíš kaprem nebo amurem už popojela o pár metrů dále od břehu.Zůstal jsem jak opařený a v duchu už se rozloučil s pickerem i navijákem. Nakonec jsem se hecl a řekl si, že to přece jen tak nevzdám a musím se aspoň o něco pokusit. Zajel jsem domů pro pořádný sumcařský trojhák, zatížil 30g olovem a jal se spoléhat na štěstí vláčením trojháku po dně. Asi desátým náhozem jsem vytáhl silon, za silon větev a najednou se k mému údivu asi 7 metrů ode břehu postavila i má utopená udice…:-) Ufff… Oddechl jsem si :-)
Akce prutu Wonderod
25.6.2014 | Hony | Pruty | 13.871 zobrazení | 49 odpovědí
Může mi někdo poradit, kde najdu akce prutu Wonderod převedeny na gramy? Byly děleny A1, A2…, B1, B2…
Podběrák na přívlač
31.7.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 12.760 zobrazení | 45 odpovědí
Zdar chlapi,zajímalo by mě jaké používáte podběráky na přívlač?Já chodím vláčet bez podběráku a teď bych si chtěl nějaký pořídit,jenže sebou nechci tahat nějakou velkou krávu…a taky za něj nechci dát majlant…Sou na přívlač speciální podběráky?Nebo si mám koupit muškařský?
stojan na feeder
12.12.2012 | JKemr | Feeder | 4.816 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Shánim kvalitni stojan na feeder. Nejlépe něco jako malý tripod, co používají kapraři. Viděl jsem taky stojany, který se dají namontovat přímo na křeslo, ale nikde na netu jsem to nenašel. Díky za všechny rady.
rozdíl mezi pruty od Sangeru
19.9.2007 | wallys | Sumcařina | 4.531 zobrazení | 16 odpovědí
Dobrý den chci se zeptat zda a popř. jaký je rozdíl mezi pruty od Sangeru:Uni Cat Dreamfish Extension 3m a Waller Kelle Dream fish 3m.Popř.vaše zkušenosti s prutem Uni Cat .Mockrát děkuji za odpovědi
Rybárské bivaky
27.1.2005 | | Ostatní nádobíčko | 4.529 zobrazení | 16 odpovědí
Doteraz som na rybách používal dáždnik s prehodzovou plachtou. Chcem vyskúšať nejaký bivak,ktorý sa ľahko a rýchlo skladá,má odopínaciu podlážku,je pre dve osoby a nezaberie veľa miesta v aute. Napíšte mi typ,výhody a nedostatky u konkrétneho typu.Ďakujem.
norsko 2006
10.4.2006 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.684 zobrazení | 13 odpovědí
Na co to letos bere v Norsku? Ať víme co si máme nakoupit co tam teprve vyrážíme.
Chytej
24.5.2004 | Dědek | chytej.cz | 2.829 zobrazení | 10 odpovědí
Pánové, kdo vlastně provozuje tento net?
Poradte prosím
12.8.2009 | hýba | Bílá ryba | 2.551 zobrazení | 9 odpovědí
dneska sem byl tady u nas na položenou pěkně kukuřička na řece a zachytal sem si pěkně 2 větší kapříky amura karase a tlouště ale přišel záběr vymotalo mi to pul cívky a konec ta ryba zůstala stát at sem se jí snažil vytahovat jak chtěl a pořád nic ukázala mi svuj ocas tak sem poznal že to je velká ryba a pak sem to utrhl ale doopravdy sem s ní ani nehnul a to byla v 80 cm hloubce poradíte co to je
Zaslání
9.2.2009 | Brslenák | Pruty | 1.982 zobrazení | 7 odpovědí
Přátelé, jaká je možnost, že bude přepravou poškozen prut, který koupím přes i-net a nechám si jej zaslat poštou. Máte s tímto nějaké zkušenosti – musím se bát? Nebo je vše zajištěno perfektním obalem a ještě dokonalejšími službamy České pošty??
Předplatné rybářského časopisu
3.11.2011 | papun | Vánoce | 14.223 zobrazení | 50 odpovědí | upravit
Zdarec, napadlo me na Vanoce venovat predplatne nejakeho rybarskeho casopisu. Co mi poradite? Je to pro takove klasickeho rybare co kaprari, obcas nejaky dravec. Urcite nemuskari ani nepodnika nejake extremni kousky. Diyk moc predem
Co je to za hmyz?
18.8.2009 | Robur | chytej.cz | 9.937 zobrazení | 35 odpovědí
Dnes jsem to našel na rohožce v koupelně a docela mne to zaujalo........................................................................
Přívlač v těchto dnech
1.3.2011 | chupacabra | Přívlač | 5.683 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem poprosit o radu. Jelikož bydlím na okraji Prahy tak jsem měl možnost si asi třikrát vyrazit zaházet od začátku roku na Vltavu 7 a 9, kde je přívlač povolena celoročně. Pokaždé jsem ale neviděl ani šupinu. To samé to bylo už asi na dvou vycházkách v prosinci. Chytal jsem na různý gumy, sem tam jsem zkoušel i woba, snažil jsem se tahat pomalu ale nic. Vím, že ryby nejsou zrovna nejaktivnější v téhle době a procházka to byla taky pěkná ale aspoň jeden okounek nebo něco by přijít mohlo…:) Někdo nějaký tip co bych mohl zkusit?:)
Různé fígle
20.4.2006 | Mára211 | Recepty | 5.108 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj lidi, tak se tady můžete rozepsat o různých fíglech, které znáte a chtěli by jste, aby to věděli další. Určite se tady rozepište!!
štiky
31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 3.122 zobrazení | 11 odpovědí
Dobry den,chci se zeptat jake nastrahy na štiky mate osvětčene jestli Wobler nebo ja nevim.Jedeme pod stany na štiky tak doufam že budem mit uspěch.
další otázka ode mě :)
7.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 2.275 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Zeptám se …po kolika dnech se může ryba jíst když jí chytím ??? Strašně mě to zajímá …Protože jak sem si chytila elizabet tak by mě zajímalo kdy ji mám nakrmit :)
Jak na sumce ?
14.7.2010 | 17_Rosta | Sumcařina | 19.675 zobrazení | 69 odpovědí
Zdravim potřebuji pár rad chystám se ted o sobotu na sumce ale nevím jak ho vylákat vabnička je tam zakázaná a nevím jak na něj poradí někdo ? a je lepší na bojku nebo na položenou na dno ? díky