Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

SUMEC - vhodné lovné místo necteno

1.3.2006 | marin | Sumcařina | 3.578 zobrazení | 12 odpovědí

Poraďte prosím, kam umístit bojku na konkrétním místě (více foto) na UN Orlík, parametry: prudký spád do hloubky ,max. hloubka až 50m, šířka toku 320m, koryto je cca 20–30m od protějšího břehu. Podle čeho mám zvolit vhodné místo? Má význam chytat 25m od břehu (dle RŘ),když koryto je až na druhé straně? Budu mít šanci? Přivítám jakékoliv rady.Děkuji

Prosím o pomoc s výběrem echolotu(sonaru) necteno

11.10.2005 | mart | Sumcařina | 2.987 zobrazení | 10 odpovědí

Prosím všechny s praktickými skušenostmi o pomoc vybrat sonar s GPS. Nastal čas vyměnit můj stařičký sonar Humminbird za nový. Zvažuji zatím mezi Humminbird matrix 67× Combo, nebo Eagle SeaCharter 480DF. Nebo i jiný. Máte s uvedenými praktické skušenosti? Požadavky jsou sonar s vysokým rozlišením a vestavěným GPS. Použití je přehrada s hloubkou do 45m a moře 2×ročně(Norsko), vše na přívlač. Do ceny 30.000, -kč. Předem děkuji za všechny inspirující příspěvky.

Jak je to s candrama? necteno

19.10.2006 | hajan | Přívlač | 2.388 zobrazení | 8 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli jsou malí candáti pokupě s většíma (velkejma)? Vždycky jsem si myslel, kde je malej bude velkej, ale poslední dobou nevím. Sem tam se mi sice povede chytnout nějakýho lepšího, ale malejch je převaha. Problém je v tom, že jak jdou malí nemám šanci chytnout většího. Ne, že by bylo tolik záběrů, ale prostě mám teď pocit, kde jsou malí, nejsou větší. Je mi jasný, že ryba není furt na stejným místě, proto se mi to nezdá. Vaše zkušenosti? Názory? Chytá někdo na steným místě menší dohromady s velkejma?

Dragon Destiny 2,6m, 7-28g necteno

13.2.2011 | Elis3 | Pruty | 20.077 zobrazení | 67 odpovědí

máte někdo zkušenosti s tímto prutem? přemýšlím o koupi a nevím jesli je to správná volba. navíc jsou v akci. nebo prosím poradíte s alternativou. chci něco ML přívlač. díky za odpovědi.

http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-28g-akce

soukromý revír v okolí Prahy necteno

9.9.2010 | kurell | Domácí revíry | 6.579 zobrazení | 22 odpovědí

dodrý den,chci poprosit jestli dy mi někdo nedoporučil nějakej soukromej revír cca 100km od prahy.Nějak si nemůžu vybrat a tak žádám POMÓÓÓÓC

Frolic necteno

26.4.2005 | Kyslik | Kaprařina | 3.890 zobrazení | 13 odpovědí

Mám dotaz na rybáře kteří chytají na frolic. Jaký frolic používáte nebo doporučujete na lov kaprů. Dík za info

Plavaná necteno

10.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 3.596 zobrazení | 12 odpovědí

Chci začít s plavanou prut si zatím nechám feederový ale chci vědět co potřebuji a kolik to asi bude stát komplet výbava krom prut a naviják???

štiky necteno

31.7.2009 | stupy | Ostatní nádobíčko | 3.294 zobrazení | 11 odpovědí

Dobry den,chci se zeptat jake nastrahy na štiky mate osvětčene jestli Wobler nebo ja nevim.Jedeme pod stany na štiky tak doufam že budem mit uspěch.

Vnadění patentkami necteno

4.4.2009 | r.y.b.a.r.k.a | Položená | 3.293 zobrazení | 11 odpovědí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená ,,vnadění patentkami." Předem děkuji za odpovědi.

Prut na přívlač okolo 800,- necteno

15.7.2011 | pextr | Přívlač | 16.799 zobrazení | 56 odpovědí

Chci si koupit prut na vláčku, budu vláčet twistery, kopyta, třpytky… chtěl bych i smáčky ale to je s tvrdším prutem asi nemožné?? Problém je, že mohu dát maximálně 800 Kč, více prostě NE! Jde o chytání na řece jak pod jezem tak nad jezem, konkrétně na lužnici. Nevím jestli mám zvolit medium nebo light a tak, doporučte něco. díky

UHORI - kde - kdy - nastraha - popis podrobne navazcu = ddiikk necteno

10.5.2005 | peter | Ryby | 13.816 zobrazení | 46 odpovědí

vse co vite

Kam na sumce ve Zlínském Kraji ????? necteno

4.8.2010 | michal94 | Sumcařina | 6.608 zobrazení | 22 odpovědí

Kde v okolí Zlína jezdíváte na sumce, revíry a úlovky prosím !!!! Díky za odpovědi......

Sobotní pořad Jak na to necteno

2.3.2004 | naxos | Vaše názory | 6.597 zobrazení | 22 odpovědí

Co si myslíte o tomto pořadu? Jak se vám líbí ajaký máte názor na skutečnosti uvedené v tomto pořadu?

ÚN Hněvkovice necteno

2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.810 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty

Brno a muchy necteno

12.4.2005 | Robur | Muškaření | 3.005 zobrazení | 10 odpovědí

Už dva roky muškařím na mimopstruhových vodách okolo Brna. ale prakticky jsem neviděl pořádného muškaře v akci, nechce se někdo obětovat a trochu mně to ukázat tč 541 223 202 nebo 608 700 442. Pstru­hové papíry nechci kupovat, protože to by mě rodina už nikdy neviděla.

Nástrahy z Číny necteno

7.10.2016 | Algec | Přívlač | 16.571 zobrazení | 55 odpovědí

Ahojte. Začal jsem se letos trošku zabývat přívlačí. Nicméně snad tím, že to neumím nebo snad vyšší vůlí, jsem ztratil hodně gum i třpytek. Je to poměrně zásah do peněženky. Zkoušel někdo nástrahy, třpytky, woby nebo gumy z Aliexpressu nebo jiné Číny? Stojí to za tu úsporu nebo jsou to šunty?

Twister a candáti necteno

25.6.2004 | Dědek | Přívlač | 12.971 zobrazení | 43 odpovědí

Letos se mi ještě nepodařil chytit candát. Jaké twistry používáte a jak je vodíte?Klasické proťukávání dna mi nepřineslo úspěch.

Nástraha na kapra necteno

19.7.2011 | sroubecek11 | Kaprařina | 11.744 zobrazení | 39 odpovědí

Chci se zeptat zda máte nějaké zaručené nástrahy na kapry z domácnosti.. Nechci nic kupovat, žádný boilie ani jiné nástrahy, chci jen zkusit štěstí s tím co je doma.. A popřípadě taky techniku lovu.. Díky :)

Jaký multiplikátor vybrat na sumce??? necteno

2.2.2011 | Jose.Pepe | Sumcařina | 6.931 zobrazení | 23 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat na názor o těchto typech multiplikátorů: WFT Offshore LW LD 30 RH, Shimano Tyrnos 30, Shimano TLD 25. Jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti a který byste doporučili na lov ze břehu.Nikde jsem se o tom nedočetl,tak se ptám. Díky za odpovědi

Broušení háčků necteno

6.6.2006 | spin | Ryby | 4.518 zobrazení | 15 odpovědí

Používate někdo k broušení háčků a nožů švýcarský ostřič nožů? Jaké s ním máte zkušenosti?