Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Brno a muchy necteno

12.4.2005 | Robur | Muškaření | 2.982 zobrazení | 10 odpovědí

Už dva roky muškařím na mimopstruhových vodách okolo Brna. ale prakticky jsem neviděl pořádného muškaře v akci, nechce se někdo obětovat a trochu mně to ukázat tč 541 223 202 nebo 608 700 442. Pstru­hové papíry nechci kupovat, protože to by mě rodina už nikdy neviděla.

Poradte prosím necteno

12.8.2009 | hýba | Bílá ryba | 2.690 zobrazení | 9 odpovědí

dneska sem byl tady u nas na položenou pěkně kukuřička na řece a zachytal sem si pěkně 2 větší kapříky amura karase a tlouště ale přišel záběr vymotalo mi to pul cívky a konec ta ryba zůstala stát at sem se jí snažil vytahovat jak chtěl a pořád nic ukázala mi svuj ocas tak sem poznal že to je velká ryba a pak sem to utrhl ale doopravdy sem s ní ani nehnul a to byla v 80 cm hloubce poradíte co to je

Ohledně kaprařiny necteno

15.4.2008 | Kouba | Kaprařina | 2.388 zobrazení | 8 odpovědí

Pište a pište ataky pište co je ve světě kaprařiny novyho zajímavýho a co stoji k zamyšlení:) ..no prostě sem tlačte všchno co vas zajima, co mate radi, co byste rádi věděli a s čím mate dobré skušenosti:)) já a plno jiných sou určitě nedočkaví:))))

Zaslání necteno

9.2.2009 | Brslenák | Pruty | 2.091 zobrazení | 7 odpovědí

Přátelé, jaká je možnost, že bude přepravou poškozen prut, který koupím přes i-net a nechám si jej zaslat poštou. Máte s tímto nějaké zkušenosti – musím se bát? Nebo je vše zajištěno perfektním obalem a ještě dokonalejšími službamy České pošty??

Nástrahy z Číny necteno

7.10.2016 | Algec | Přívlač | 16.466 zobrazení | 55 odpovědí

Ahojte. Začal jsem se letos trošku zabývat přívlačí. Nicméně snad tím, že to neumím nebo snad vyšší vůlí, jsem ztratil hodně gum i třpytek. Je to poměrně zásah do peněženky. Zkoušel někdo nástrahy, třpytky, woby nebo gumy z Aliexpressu nebo jiné Číny? Stojí to za tu úsporu nebo jsou to šunty?

Twister a candáti necteno

25.6.2004 | Dědek | Přívlač | 12.887 zobrazení | 43 odpovědí

Letos se mi ještě nepodařil chytit candát. Jaké twistry používáte a jak je vodíte?Klasické proťukávání dna mi nepřineslo úspěch.

Nástraha na kapra necteno

19.7.2011 | sroubecek11 | Kaprařina | 11.663 zobrazení | 39 odpovědí

Chci se zeptat zda máte nějaké zaručené nástrahy na kapry z domácnosti.. Nechci nic kupovat, žádný boilie ani jiné nástrahy, chci jen zkusit štěstí s tím co je doma.. A popřípadě taky techniku lovu.. Díky :)

Korek místo balzy? necteno

1.1.2011 | fishman123 | Tipy & triky | 10.792 zobrazení | 36 odpovědí

Nazdar rybáři, používáte někdo korek místo balzy na výrobu splávků? Fotky uvítám :-)

Jaký multiplikátor vybrat na sumce??? necteno

2.2.2011 | Jose.Pepe | Sumcařina | 6.893 zobrazení | 23 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat na názor o těchto typech multiplikátorů: WFT Offshore LW LD 30 RH, Shimano Tyrnos 30, Shimano TLD 25. Jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti a který byste doporučili na lov ze břehu.Nikde jsem se o tom nedočetl,tak se ptám. Díky za odpovědi

Jak na přívlač? necteno

7.4.2010 | B_Nick | Přívlač | 5.084 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim, nevím jak bych začal nebo jak se zeptal. Jde o to že bych chtel začit s přívlačí ale nevím pořadně jak nejlepe vlačet a taky co vláčet. V teto dobe je tech nastrach na vlačeni tolik že at čtu jak čtu to hlavni se nedovim. Zajimaji me hlavne štiky a candati,boleni. Co je asi nejučinejsi a na zacatek nejlepší a jak pracovat pod vodou s twistrama, woblerama… Díky za rady :)… Třeba si jen zbytečne delam velkou hlavu a nic tak zazračneho natom neni, ale pro lepši spanek :)…

Pohorky místo brodících bot? necteno

26.2.2009 | Kímot | Muškaření | 4.489 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím, mám nové prodyšné brodící kalhoty, ale bez bot, můžu k nim použít pohorky, které nevyužívám?

jaka montaz? necteno

9.2.2006 | barn | Kaprařina | 3.595 zobrazení | 12 odpovědí

nazdarek lidicky zajimalo by me jakou pouzivate nejcasteji montaz na lov kapru?

Letošní úhoři necteno

15.3.2006 | KačaX | Ostatní ryby | 3.289 zobrazení | 11 odpovědí

Kdy hodláte (pokud hodláte) jít letos na úhoře? Když je ta prodloužená zima.. Podotázka: Jak na háček (při lovu úhořů) napichujete rousnici? Slyšel sem něco o účinosti „na kalhotky“, ale nevím jak se to dělá.

Vláčák Berkley lightning necteno

12.3.2006 | opl | Přívlač | 2.394 zobrazení | 8 odpovědí

má někdo zkušenosti s timto prutem? delka se pohybuje mezi 2,1–3,2m a gramaz 6–40g. diky

Privlačova šnura necteno

24.12.2006 | Mysho 22 | Ryby | 2.392 zobrazení | 8 odpovědí

Mohli by ste mi poradit privlačovu šnuru ,ktorá sa vam najviac osvedčila.Bo chytam na privlač len 3roky a použival som silon.NO ked som skusil šnuru od RApaly-Titanium Bride tak sa velmi motala a strapkala.

Úplněk vs Sumci necteno

23.8.2010 | skundiii | Sumcařina | 12.021 zobrazení | 40 odpovědí

Chyci se zeptat jaké máte úspěchy s lovem sumců za úplňku. Dost často se setkávám s názory : ZA ÚPLŇku NECHTE V KLIDU SUMCAŘSKÝ NÁDOBÍČKO DOMA.

Kam se poděl Rex Hunt? necteno

19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.599 zobrazení | 12 odpovědí

každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?

Prodejce vázacích potřeb VČ necteno

27.3.2007 | Coturnix | Muškaření | 3.003 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj kolegové, chtěl bych se zeptat, jestli neznáte nějakou prodejnu v okolí PCE nebo HK , kde by se daly koupit vázací matroše? Poslední dobou se mi nedaří v PCE sehnat CDC a některé další materiály.

kapři v praze necteno

21.10.2010 | mcflurry | Domácí revíry | 2.699 zobrazení | 9 odpovědí

prosim vás už je skoro konec října a já nechytnul žádného většího kapra už sem s toho zoufalej prosim vás o radu kam na velký kapry v praze.kamarádi mi pořád řikaj jaký tahaj macky a já nic ikdyž chytám na to samý co oni.a přitom chytám na 0,18 vlasec malý háčky.děkuji předem za odpověď

Pstruhove zahajeni 2013 necteno

16.4.2013 | Zemak | Přívlač | 2.404 zobrazení | 8 odpovědí

Tak jak jste uspeli?Ja krasnej potocak 32cm a jeden mi to netrefil…Uzasnej den na rybach :)