Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
evidence pro rybáře
18.5.2010 | JiMik72 | Tipy & triky | 3.011 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký program (nejlépe freesoft), nebo zda máte vytvořenou evidenci v nějakém tabulkovém procesoru, databázovém systému, apod., kde bych si mohl evidovat docházky k vodě – např.místo lovu zadávat pomocí GPS souřadnic, jaké bylo počasí, doba lovu, úlovky (třeba i fotografie), použité nástrahy a návnady atd. …? Díky za tipy!
vyroba bambusoveho prutu
1.3.2017 | filipsostokos | Recepty | 2.713 zobrazení | 9 odpovědí
DObrý večer, chtěl bych si postavit prut z bambusu a nevím jak vyrobit hoblovací formulař. Za jakekoli informace děkuju.
Přívlač na Ústecku
18.8.2005 | kodlk | Legislativa | 2.708 zobrazení | 9 odpovědí
Vláčíte někdo na ústecku? LABE4,5,6,7 BÍLINA či stojáky? Někdy mi připadá, že je nás tu pár.
Privlačova šnura
24.12.2006 | Mysho 22 | Ryby | 2.411 zobrazení | 8 odpovědí
Mohli by ste mi poradit privlačovu šnuru ,ktorá sa vam najviac osvedčila.Bo chytam na privlač len 3roky a použival som silon.NO ked som skusil šnuru od RApaly-Titanium Bride tak sa velmi motala a strapkala.
Jak na přívlač?
7.4.2010 | B_Nick | Přívlač | 5.132 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravim, nevím jak bych začal nebo jak se zeptal. Jde o to že bych chtel začit s přívlačí ale nevím pořadně jak nejlepe vlačet a taky co vláčet. V teto dobe je tech nastrach na vlačeni tolik že at čtu jak čtu to hlavni se nedovim. Zajimaji me hlavne štiky a candati,boleni. Co je asi nejučinejsi a na zacatek nejlepší a jak pracovat pod vodou s twistrama, woblerama… Díky za rady :)… Třeba si jen zbytečne delam velkou hlavu a nic tak zazračneho natom neni, ale pro lepši spanek :)…
jaka montaz?
9.2.2006 | barn | Kaprařina | 3.627 zobrazení | 12 odpovědí
nazdarek lidicky zajimalo by me jakou pouzivate nejcasteji montaz na lov kapru?
Letošní úhoři
15.3.2006 | KačaX | Ostatní ryby | 3.319 zobrazení | 11 odpovědí
Kdy hodláte (pokud hodláte) jít letos na úhoře? Když je ta prodloužená zima.. Podotázka: Jak na háček (při lovu úhořů) napichujete rousnici? Slyšel sem něco o účinosti „na kalhotky“, ale nevím jak se to dělá.
Jiviny, Liboc
24.8.2015 | marlene | Kaprařina | 3.319 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Ahoj všem, začaly jsme s kamarádkou chodit rybařit na Prahu 6 (máme to obě kousek z práce), na Jiviny a Liboc. Ale i přesto, že jsme zkoušely už všemožné návnady (chytáme hlavně na červi, žížaly, boilies, kukuřici) se nám nepodařil žádný větší kousek. Cejni a okouni zabírají jeden po druhém, kolikrát odnášíme i víc než deset pěkných ryb, ale žádný pořádný kapřík…co děláme špatně? Nemáte někdo zkušenost s těmito rybníky?
Poradte prosím
12.8.2009 | hýba | Bílá ryba | 2.716 zobrazení | 9 odpovědí
dneska sem byl tady u nas na položenou pěkně kukuřička na řece a zachytal sem si pěkně 2 větší kapříky amura karase a tlouště ale přišel záběr vymotalo mi to pul cívky a konec ta ryba zůstala stát at sem se jí snažil vytahovat jak chtěl a pořád nic ukázala mi svuj ocas tak sem poznal že to je velká ryba a pak sem to utrhl ale doopravdy sem s ní ani nehnul a to byla v 80 cm hloubce poradíte co to je
Zaslání
9.2.2009 | Brslenák | Pruty | 2.116 zobrazení | 7 odpovědí
Přátelé, jaká je možnost, že bude přepravou poškozen prut, který koupím přes i-net a nechám si jej zaslat poštou. Máte s tímto nějaké zkušenosti – musím se bát? Nebo je vše zajištěno perfektním obalem a ještě dokonalejšími službamy České pošty??
mušovske jezera nebo dyje 5
8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 16.055 zobrazení | 53 odpovědí
čaute poradi někdo do jakeho mista nejlip na těchto jezerech byl tam někdo nejake zažitky od vody kdyžtak napište nejlepe nake ubytovani taky
Úplněk vs Sumci
23.8.2010 | skundiii | Sumcařina | 12.111 zobrazení | 40 odpovědí
Chyci se zeptat jaké máte úspěchy s lovem sumců za úplňku. Dost často se setkávám s názory : ZA ÚPLŇku NECHTE V KLIDU SUMCAŘSKÝ NÁDOBÍČKO DOMA.
Korek místo balzy?
1.1.2011 | fishman123 | Tipy & triky | 10.894 zobrazení | 36 odpovědí
Nazdar rybáři, používáte někdo korek místo balzy na výrobu splávků? Fotky uvítám :-)
Domácí dílna
7.3.2005 | vocko | Ryby | 9.396 zobrazení | 31 odpovědí
Co všechno si doma vyrábíte(veci ohledne rybariny)?Ja se tak nejak pokousim o vsechno mozny
Výstava rybaření Praha, březen 2004
2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.449 zobrazení | 18 odpovědí
navštívíte tuto výstavu?
Preparace
18.11.2005 | Libor | Ryby | 4.239 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj všichni, vím že pouštět ryby je fajn, pouštím pořád, ale když k tomu dojde kolik jste a za jakou preparaci zaplatili? Zajimalo by mě kolik stojí preparace… díky
Kam se poděl Rex Hunt?
19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.631 zobrazení | 12 odpovědí
každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?
Propiska
13.8.2005 | kkarlos | Legislativa | 3.034 zobrazení | 10 odpovědí
Ma se vlastne k vode nosit propiska kdyz neni v povinne vybave??? Jak to delate vy???
kapři v praze
21.10.2010 | mcflurry | Domácí revíry | 2.726 zobrazení | 9 odpovědí
prosim vás už je skoro konec října a já nechytnul žádného většího kapra už sem s toho zoufalej prosim vás o radu kam na velký kapry v praze.kamarádi mi pořád řikaj jaký tahaj macky a já nic ikdyž chytám na to samý co oni.a přitom chytám na 0,18 vlasec malý háčky.děkuji předem za odpověď
Vláčák Berkley lightning
12.3.2006 | opl | Přívlač | 2.422 zobrazení | 8 odpovědí
má někdo zkušenosti s timto prutem? delka se pohybuje mezi 2,1–3,2m a gramaz 6–40g. diky