Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

soukromý revír v okolí Prahy necteno

9.9.2010 | kurell | Domácí revíry | 6.466 zobrazení | 22 odpovědí

dodrý den,chci poprosit jestli dy mi někdo nedoporučil nějakej soukromej revír cca 100km od prahy.Nějak si nemůžu vybrat a tak žádám POMÓÓÓÓC

Frolic necteno

25.4.2005 | Kyslik | Kaprařina | 3.825 zobrazení | 13 odpovědí

Mám dotaz na rybáře kteří chytají na frolic. Jaký frolic používáte nebo doporučujete na lov kaprů. Dík za info

kapři v praze necteno

21.10.2010 | mcflurry | Domácí revíry | 2.649 zobrazení | 9 odpovědí

prosim vás už je skoro konec října a já nechytnul žádného většího kapra už sem s toho zoufalej prosim vás o radu kam na velký kapry v praze.kamarádi mi pořád řikaj jaký tahaj macky a já nic ikdyž chytám na to samý co oni.a přitom chytám na 0,18 vlasec malý háčky.děkuji předem za odpověď

další otázka ode mě :) necteno

7.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 2.356 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Zeptám se …po kolika dnech se může ryba jíst když jí chytím ??? Strašně mě to zajímá …Protože jak sem si chytila elizabet tak by mě zajímalo kdy ji mám nakrmit :)

Pstruhove zahajeni 2013 necteno

16.4.2013 | Zemak | Přívlač | 2.354 zobrazení | 8 odpovědí

Tak jak jste uspeli?Ja krasnej potocak 32cm a jeden mi to netrefil…Uzasnej den na rybach :)

Tachov a okolí necteno

9.3.2006 | Sniper001 | Domácí revíry | 2.061 zobrazení | 7 odpovědí

Rybaří někdo v Tachově a okolí?

Dragon Destiny 2,6m, 7-28g necteno

13.2.2011 | Elis3 | Pruty | 19.791 zobrazení | 67 odpovědí

máte někdo zkušenosti s tímto prutem? přemýšlím o koupi a nevím jesli je to správná volba. navíc jsou v akci. nebo prosím poradíte s alternativou. chci něco ML přívlač. díky za odpovědi.

http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-28g-akce

Nástraha na kapra necteno

19.7.2011 | sroubecek11 | Kaprařina | 11.506 zobrazení | 39 odpovědí

Chci se zeptat zda máte nějaké zaručené nástrahy na kapry z domácnosti.. Nechci nic kupovat, žádný boilie ani jiné nástrahy, chci jen zkusit štěstí s tím co je doma.. A popřípadě taky techniku lovu.. Díky :)

ÚN Hněvkovice necteno

2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.719 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty

Broušení háčků necteno

6.6.2006 | spin | Ryby | 4.430 zobrazení | 15 odpovědí

Používate někdo k broušení háčků a nožů švýcarský ostřič nožů? Jaké s ním máte zkušenosti?

jaka montaz? necteno

9.2.2006 | barn | Kaprařina | 3.540 zobrazení | 12 odpovědí

nazdarek lidicky zajimalo by me jakou pouzivate nejcasteji montaz na lov kapru?

gumy necteno

30.8.2005 | frenki | Přívlač | 2.360 zobrazení | 8 odpovědí

chci se zeptat jakým stylem vodíte gumy na štiky (podzim a začátek zimy) díky všem

Privlačova šnura necteno

24.12.2006 | Mysho 22 | Ryby | 2.358 zobrazení | 8 odpovědí

Mohli by ste mi poradit privlačovu šnuru ,ktorá sa vam najviac osvedčila.Bo chytam na privlač len 3roky a použival som silon.NO ked som skusil šnuru od RApaly-Titanium Bride tak sa velmi motala a strapkala.

Vláčák Berkley lightning necteno

12.3.2006 | opl | Přívlač | 2.357 zobrazení | 8 odpovědí

má někdo zkušenosti s timto prutem? delka se pohybuje mezi 2,1–3,2m a gramaz 6–40g. diky

Prut na přívlač okolo 800,- necteno

15.7.2011 | pextr | Přívlač | 16.554 zobrazení | 56 odpovědí

Chci si koupit prut na vláčku, budu vláčet twistery, kopyta, třpytky… chtěl bych i smáčky ale to je s tvrdším prutem asi nemožné?? Problém je, že mohu dát maximálně 800 Kč, více prostě NE! Jde o chytání na řece jak pod jezem tak nad jezem, konkrétně na lužnici. Nevím jestli mám zvolit medium nebo light a tak, doporučte něco. díky

Nástrahy z Číny necteno

7.10.2016 | Algec | Přívlač | 16.277 zobrazení | 55 odpovědí

Ahojte. Začal jsem se letos trošku zabývat přívlačí. Nicméně snad tím, že to neumím nebo snad vyšší vůlí, jsem ztratil hodně gum i třpytek. Je to poměrně zásah do peněženky. Zkoušel někdo nástrahy, třpytky, woby nebo gumy z Aliexpressu nebo jiné Číny? Stojí to za tu úsporu nebo jsou to šunty?

UHORI - kde - kdy - nastraha - popis podrobne navazcu = ddiikk necteno

10.5.2005 | peter | Ryby | 13.601 zobrazení | 46 odpovědí

vse co vite

Twister a candáti necteno

25.6.2004 | Dědek | Přívlač | 12.722 zobrazení | 43 odpovědí

Letos se mi ještě nepodařil chytit candát. Jaké twistry používáte a jak je vodíte?Klasické proťukávání dna mi nepřineslo úspěch.

Kam na sumce ve Zlínském Kraji ????? necteno

4.8.2010 | michal94 | Sumcařina | 6.511 zobrazení | 22 odpovědí

Kde v okolí Zlína jezdíváte na sumce, revíry a úlovky prosím !!!! Díky za odpovědi......

Kam se poděl Rex Hunt? necteno

19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.552 zobrazení | 12 odpovědí

každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?