Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Tachov a okolí necteno

9.3.2006 | Sniper001 | Domácí revíry | 2.003 zobrazení | 7 odpovědí

Rybaří někdo v Tachově a okolí?

Úplněk vs Sumci necteno

23.8.2010 | skundiii | Sumcařina | 11.505 zobrazení | 40 odpovědí

Chyci se zeptat jaké máte úspěchy s lovem sumců za úplňku. Dost často se setkávám s názory : ZA ÚPLŇku NECHTE V KLIDU SUMCAŘSKÝ NÁDOBÍČKO DOMA.

Znáte wobler Rapala Skitter Walk? necteno

4.3.2004 | HaD | Přívlač | 8.336 zobrazení | 29 odpovědí

Máte někdo praktické zkušenosti s tímto woblerem? Rapala Skitter Walk (je na fotce)Skitter Pop a Skitter Prop (viz. obrázky níže) mám celkem vyzkoušený, ale zajímalo by mě jak se tenhle wobler chová (když nemá ani vrtulku ani „pukátko“), jak se vodí a jak na něj reagují ryby. Díky za odpovědi.

Kam se poděl Rex Hunt? necteno

19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.448 zobrazení | 12 odpovědí

každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?

jaka montaz? necteno

9.2.2006 | barn | Kaprařina | 3.446 zobrazení | 12 odpovědí

nazdarek lidicky zajimalo by me jakou pouzivate nejcasteji montaz na lov kapru?

Plavaná necteno

10.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 3.445 zobrazení | 12 odpovědí

Chci začít s plavanou prut si zatím nechám feederový ale chci vědět co potřebuji a kolik to asi bude stát komplet výbava krom prut a naviják???

Letošní úhoři necteno

15.3.2006 | KačaX | Ostatní ryby | 3.158 zobrazení | 11 odpovědí

Kdy hodláte (pokud hodláte) jít letos na úhoře? Když je ta prodloužená zima.. Podotázka: Jak na háček (při lovu úhořů) napichujete rousnici? Slyšel sem něco o účinosti „na kalhotky“, ale nevím jak se to dělá.

půjde to? necteno

16.2.2014 | nůž26 | Sumcařina | 2.302 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj lidi, jako lov tloušťů mě zajímá a sumcařina taky. Ale teď k věci: Je možné udělat klasickou průběžnou montáž na položenou (olovo,obratlík,ná­vazec,háček a nástraha) i na lov sumce?

gumy necteno

30.8.2005 | frenki | Přívlač | 2.300 zobrazení | 8 odpovědí

chci se zeptat jakým stylem vodíte gumy na štiky (podzim a začátek zimy) díky všem

Privlačova šnura necteno

24.12.2006 | Mysho 22 | Ryby | 2.296 zobrazení | 8 odpovědí

Mohli by ste mi poradit privlačovu šnuru ,ktorá sa vam najviac osvedčila.Bo chytam na privlač len 3roky a použival som silon.NO ked som skusil šnuru od RApaly-Titanium Bride tak sa velmi motala a strapkala.

Nástraha na kapra necteno

19.7.2011 | sroubecek11 | Kaprařina | 11.240 zobrazení | 39 odpovědí

Chci se zeptat zda máte nějaké zaručené nástrahy na kapry z domácnosti.. Nechci nic kupovat, žádný boilie ani jiné nástrahy, chci jen zkusit štěstí s tím co je doma.. A popřípadě taky techniku lovu.. Díky :)

Kam na sumce ve Zlínském Kraji ????? necteno

4.8.2010 | michal94 | Sumcařina | 6.331 zobrazení | 22 odpovědí

Kde v okolí Zlína jezdíváte na sumce, revíry a úlovky prosím !!!! Díky za odpovědi......

Marmyšky-navazování necteno

7.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | Marmyška | 6.049 zobrazení | 21 odpovědí

Čau všichni Mám docela veliký problém. Přečet jsem si docela dost věcí o marmyškách (velkou část zde ) i jsem si jich pár zakoupil, ale nevím, jak je mám navazovat, protože mají tvar kapky a mají dírku skz (takže se nedají navázat stylem navazování háčku jako jiné. Jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti nebo nápady, tak prosím napište DÍK [addsig]

Broušení háčků necteno

6.6.2006 | spin | Ryby | 4.317 zobrazení | 15 odpovědí

Používate někdo k broušení háčků a nožů švýcarský ostřič nožů? Jaké s ním máte zkušenosti?

Preparace necteno

18.11.2005 | Libor | Ryby | 4.040 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj všichni, vím že pouštět ryby je fajn, pouštím pořád, ale když k tomu dojde kolik jste a za jakou preparaci zaplatili? Zajimalo by mě kolik stojí preparace… díky

Prodejce vázacích potřeb VČ necteno

27.3.2007 | Coturnix | Muškaření | 2.886 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj kolegové, chtěl bych se zeptat, jestli neznáte nějakou prodejnu v okolí PCE nebo HK , kde by se daly koupit vázací matroše? Poslední dobou se mi nedaří v PCE sehnat CDC a některé další materiály.

strhnutá nástrah z vlasu necteno

5.6.2010 | malej Tonci | Kaprařina | 2.592 zobrazení | 9 odpovědí

Je možný, aby mi ryba sundala z vlasu nástrahu aniž by to zaregistroval hlasic i swinger??? Měl jsem tam 2 kukuřice ještě obalené 3×l těstem asi 3× cca po 1hod jsem to vytáhnul a pokaždý na vlasu nebylo nic.

Povolenka a rybářský lístek necteno

7.2.2010 | jake | Legislativa | 13.580 zobrazení | 47 odpovědí

Měl bych zde následující problém. Včera při vydávání povolenek v naší MO MRS nastala situace, kdy jednomu z našich členů končila platnost státního rybářského lístku 25. března 2010 a dožadoval se vydání povolenky. My v těchto případech, kdy platnost RL končí někdy v průběhu daného kalendářního roku postupujeme tak, že povolenku nevydáme až do okamžiku, kdy si dotyčný zajistí nový RL, jehož platnost končí alespoň některým datem roku následujícího. Zatím tento náš požadavek všichni členové akceptovali a nebyly problémy, až do včerjška. Rád bych se Vás vážení kolegové rybáři proto zeptal, jaký je v tomto případě podle Vás správný postup a zda jsme povinni v takovém případě povolenku vydat či nikoli? Jde o to, že na povolence musí být uvedeno číslo RL, k němuž se povolenka vztahuje, takž logicky vzato by platnost takto vydané povolenky měla končit dne 25. 3. 2010, což by na ní také mělo být vyznačeno. A pokud bude chtít dotyčný chytat ryby i po tomto datu (což zřejmě bude), měl by si zakoupit povolenku novou k novému platnému RL Dále bych se rád zeptal, zda příslušný úřad, který RL vydává, musí uvádět jeho platnost od data zakoupení? Podle mého soudu je to zbytečně komplikující faktor pro všechny členy MRS i ČRS, kteří požadují vydávní převážně celoroční povolenky. Pochopitelně rybářovi, který jezdí výhradně po soukromých revírech a kupuje si jednorázové krátkodobé povolenky, to může být jedno. Nevím zda mi bude někdo schopen odpovědět, ale bylo by možné, aby úřednice vystavila platnost RL podle přání zákazníka – tzn. nejlépe od 1. ledna daného roku do 31. prosince roku (podle doby platnosti), i když na úřad přijdu třeba 10. února? A dále by mne zajímalo, zda jsou vůbec na úřadě povinni takovému člověku vydat nový RL, přijde-li o něj zažádat třeba 8. února 2010, když ho má platný až do 25. března 2010? Děkuji Vám za vaše názory.

Jestřabice - zkušenosti ? necteno

25.7.2012 | coca | Domácí revíry | 4.337 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec lidičky,

chystám se do Jestřabic… uvítal bych Vaše zkušenosti ohledně tohoto revíru (místo, a na co to tam jde… kapříci, jeseteři…)

Dik

Frolic necteno

26.4.2005 | Kyslik | Kaprařina | 3.755 zobrazení | 13 odpovědí

Mám dotaz na rybáře kteří chytají na frolic. Jaký frolic používáte nebo doporučujete na lov kaprů. Dík za info