Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Ohledně kaprařiny necteno

15.4.2008 | Kouba | Kaprařina | 2.422 zobrazení | 8 odpovědí

Pište a pište ataky pište co je ve světě kaprařiny novyho zajímavýho a co stoji k zamyšlení:) ..no prostě sem tlačte všchno co vas zajima, co mate radi, co byste rádi věděli a s čím mate dobré skušenosti:)) já a plno jiných sou určitě nedočkaví:))))

Celoroční hájení Kapra domácího necteno

5.12.2011 | nnnap | Bílá ryba | 20.955 zobrazení | 69 odpovědí

Je pěkné, chtít pro naše vody to nejlepší. Je pěkné o tom hovořit, je to trendy… Pojďme tedy pro to něco udělat! Hajme celoročně Cyprinusa carpija!

Tepeskop na kapry necteno

20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.823 zobrazení | 29 odpovědí

Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info

Jeseter na Hrušově. necteno

13.9.2012 | fila | Domácí revíry | 8.201 zobrazení | 27 odpovědí

V sobotu jedu na Hrušov a rád bych si chytil svého prvního Jesetera.Ptal jsem se majitelky po telefonu a bylo mi řečeno, že berou na všechno a jsou všude.:)Muže mi někdo tyto údaje trošku upřesnit?(jak daleko házet a zda je lepší chytat u parkoviště,nebo z mola )Mám molo 15 a vyčetl jsem,že berou na tvrdý sýr a halibut pelety.Napadlo mě zkusit i červy a rousnice,nebo rybku.Díky za info.

echolot necteno

10.6.2009 | konik | Úspěchy | 7.594 zobrazení | 25 odpovědí

Ma nekdo zkusenosti s echolotem humminbird rf35? Rad bych se neco o nem dovědel dik

Prut na feedr necteno

1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.292 zobrazení | 24 odpovědí

Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.

Prodejce vázacích potřeb VČ necteno

27.3.2007 | Coturnix | Muškaření | 3.043 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj kolegové, chtěl bych se zeptat, jestli neznáte nějakou prodejnu v okolí PCE nebo HK , kde by se daly koupit vázací matroše? Poslední dobou se mi nedaří v PCE sehnat CDC a některé další materiály.

Čierne nástrahy. necteno

1.8.2004 | rybopet | Přívlač | 2.739 zobrazení | 9 odpovědí

V casopise sa teraz písalo o čiernych nástrahách,máte s nimi nejaké skúsenosti?Plan­davka má byť čierna z oboch strán,alebo len z jednej?

další otázka ode mě :) necteno

7.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 2.432 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Zeptám se …po kolika dnech se může ryba jíst když jí chytím ??? Strašně mě to zajímá …Protože jak sem si chytila elizabet tak by mě zajímalo kdy ji mám nakrmit :)

gumy necteno

30.8.2005 | frenki | Přívlač | 2.430 zobrazení | 8 odpovědí

chci se zeptat jakým stylem vodíte gumy na štiky (podzim a začátek zimy) díky všem

Tachov a okolí necteno

9.3.2006 | Sniper001 | Domácí revíry | 2.129 zobrazení | 7 odpovědí

Rybaří někdo v Tachově a okolí?

Elektrický vazač háčků necteno

21.12.2006 | hajan | Ryby | 26.183 zobrazení | 86 odpovědí

Nedávno jsem ho viděl za „pouhých“ 790Kč, tak by mě zajímalo, jestli tuhle kokotinu někdo má, anebo jestli se tím dokonce tahá k vodě. Já o to nestojím, už bych to nepobral.:-) Jestli ho někdo máte, tak mi prosím vyvraťte, že je to pikačovina na howno.

Feeder necteno

4.1.2008 | Rico | Feeder | 9.763 zobrazení | 32 odpovědí

Vaše oblíbené proutky na Feeder… (malinkaty průzkum co se používá :))

matchovka necteno

6.8.2007 | schwara | Pruty | 2.748 zobrazení | 9 odpovědí

ahoj mohli byste mi doporučit nějaký prutna plavanou?? kolem 3metrů, do 40gramů a cena kolem tisícovky

chytej na lučině necteno

18.1.2008 | sumec123 | Domácí revíry | 2.441 zobrazení | 8 odpovědí

tady se dozvíte vše o lučině co budu vědět

Pstruhove zahajeni 2013 necteno

16.4.2013 | Zemak | Přívlač | 2.436 zobrazení | 8 odpovědí

Tak jak jste uspeli?Ja krasnej potocak 32cm a jeden mi to netrefil…Uzasnej den na rybach :)

CO SEBOU NA VÝPRAVY? necteno

27.11.2011 | Quick2803 | Kaprařina | 29.650 zobrazení | 97 odpovědí

Co vše si sebou berete na výpravy od 3 do 14 dnů? Napište mi seznam opravdu bych nechtěl něco zapomenout :-D Děkuji za příspěvky.

Jezte ryby necteno

17.9.2008 | Raf | Recepty | 9.482 zobrazení | 31 odpovědí

Možná jste někteří již registrovali kampaň mající podporovat konzumaci sladkovodních ryb „Ryba domácí“. Byl pro ni zřízen web www.rybadomaci.cz, bannery jí běží i na tom nejsilnějíšm, co na českém internetu je – idnesu… Všechno se tváří spíše jako podpora produkčního rybářsví až na podstránku „Jak se stát rybářem“ – www.rybadomaci.cz

Co si o kampani myslíte? Myslíte si, že může nějak výrazněji zamávat s zarybněností našich vod, se kterou přiznejme si, nevládne úplná spokojenost?

Unikátní zaběry dravců z vašich výprav necteno

13.1.2010 | Vydra11111 | Přívlač | 7.033 zobrazení | 23 odpovědí

bude se diskutovat o tom jak komu kdy a kde zabrala napr. stika candat atd..........­.............­.............­.............­.............­.............­.....

Molitan do krmítka necteno

18.2.2007 | mirmen | Feeder | 4.276 zobrazení | 14 odpovědí

Možná by mohlo fungovat dipování molitanu v krmítku. Vůně a chuť by přilákala rybu k nastraženému soustu. Nezkoušel jste někdo?