Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
gumy
30.8.2005 | frenki | Přívlač | 2.399 zobrazení | 8 odpovědí
chci se zeptat jakým stylem vodíte gumy na štiky (podzim a začátek zimy) díky všem
Tachov a okolí
9.3.2006 | Sniper001 | Domácí revíry | 2.100 zobrazení | 7 odpovědí
Rybaří někdo v Tachově a okolí?
mušovske jezera nebo dyje 5
8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 15.953 zobrazení | 53 odpovědí
čaute poradi někdo do jakeho mista nejlip na těchto jezerech byl tam někdo nejake zažitky od vody kdyžtak napište nejlepe nake ubytovani taky
Feeder
4.1.2008 | Rico | Feeder | 9.641 zobrazení | 32 odpovědí
Vaše oblíbené proutky na Feeder… (malinkaty průzkum co se používá :))
Domácí dílna
7.3.2005 | vocko | Ryby | 9.331 zobrazení | 31 odpovědí
Co všechno si doma vyrábíte(veci ohledne rybariny)?Ja se tak nejak pokousim o vsechno mozny
echolot
10.6.2009 | konik | Úspěchy | 7.528 zobrazení | 25 odpovědí
Ma nekdo zkusenosti s echolotem humminbird rf35? Rad bych se neco o nem dovědel dik
Prut na feedr
1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.234 zobrazení | 24 odpovědí
Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.
Výstava rybaření Praha, březen 2004
2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.416 zobrazení | 18 odpovědí
navštívíte tuto výstavu?
Preparace
18.11.2005 | Libor | Ryby | 4.212 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj všichni, vím že pouštět ryby je fajn, pouštím pořád, ale když k tomu dojde kolik jste a za jakou preparaci zaplatili? Zajimalo by mě kolik stojí preparace… díky
Propiska
13.8.2005 | kkarlos | Legislativa | 3.011 zobrazení | 10 odpovědí
Ma se vlastne k vode nosit propiska kdyz neni v povinne vybave??? Jak to delate vy???
Čierne nástrahy.
1.8.2004 | rybopet | Přívlač | 2.714 zobrazení | 9 odpovědí
V casopise sa teraz písalo o čiernych nástrahách,máte s nimi nejaké skúsenosti?Plandavka má byť čierna z oboch strán,alebo len z jednej?
matchovka
6.8.2007 | schwara | Pruty | 2.713 zobrazení | 9 odpovědí
ahoj mohli byste mi doporučit nějaký prutna plavanou?? kolem 3metrů, do 40gramů a cena kolem tisícovky
další otázka ode mě :)
7.5.2010 | Sarča | Ostatní ryby | 2.407 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Zeptám se …po kolika dnech se může ryba jíst když jí chytím ??? Strašně mě to zajímá …Protože jak sem si chytila elizabet tak by mě zajímalo kdy ji mám nakrmit :)
Celoroční hájení Kapra domácího
5.12.2011 | nnnap | Bílá ryba | 20.848 zobrazení | 69 odpovědí
Je pěkné, chtít pro naše vody to nejlepší. Je pěkné o tom hovořit, je to trendy… Pojďme tedy pro to něco udělat! Hajme celoročně Cyprinusa carpija!
Tepeskop na kapry
20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.765 zobrazení | 29 odpovědí
Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info
Jeseter na Hrušově.
13.9.2012 | fila | Domácí revíry | 8.160 zobrazení | 27 odpovědí
V sobotu jedu na Hrušov a rád bych si chytil svého prvního Jesetera.Ptal jsem se majitelky po telefonu a bylo mi řečeno, že berou na všechno a jsou všude.:)Muže mi někdo tyto údaje trošku upřesnit?(jak daleko házet a zda je lepší chytat u parkoviště,nebo z mola )Mám molo 15 a vyčetl jsem,že berou na tvrdý sýr a halibut pelety.Napadlo mě zkusit i červy a rousnice,nebo rybku.Díky za info.
strhnutá nástrah z vlasu
5.6.2010 | malej Tonci | Kaprařina | 2.722 zobrazení | 9 odpovědí
Je možný, aby mi ryba sundala z vlasu nástrahu aniž by to zaregistroval hlasic i swinger??? Měl jsem tam 2 kukuřice ještě obalené 3×l těstem asi 3× cca po 1hod jsem to vytáhnul a pokaždý na vlasu nebylo nic.
Poradíte mi???
1.6.2005 | kapr444 | Ryby | 2.114 zobrazení | 7 odpovědí
Nedávno jsem psal že jsem udělal úspěšně zkoušky a s toho vyplívá že rybařině ještě moc nerozumím a proto se ptám: našel jsem rybářskou věc a nevím co to je nahore je kolecko hned pod tím olůvko(max. 5g)a pod olůvkem malinká spirála (jako pérko u propisky). Nevíte co to je ????
Elektrický vazač háčků
21.12.2006 | hajan | Ryby | 26.040 zobrazení | 86 odpovědí
Nedávno jsem ho viděl za „pouhých“ 790Kč, tak by mě zajímalo, jestli tuhle kokotinu někdo má, anebo jestli se tím dokonce tahá k vodě. Já o to nestojím, už bych to nepobral.:-) Jestli ho někdo máte, tak mi prosím vyvraťte, že je to pikačovina na howno.
Jezte ryby
17.9.2008 | Raf | Recepty | 9.399 zobrazení | 31 odpovědí
Možná jste někteří již registrovali kampaň mající podporovat konzumaci sladkovodních ryb „Ryba domácí“. Byl pro ni zřízen web www.rybadomaci.cz, bannery jí běží i na tom nejsilnějíšm, co na českém internetu je – idnesu… Všechno se tváří spíše jako podpora produkčního rybářsví až na podstránku „Jak se stát rybářem“ – www.rybadomaci.cz
Co si o kampani myslíte? Myslíte si, že může nějak výrazněji zamávat s zarybněností našich vod, se kterou přiznejme si, nevládne úplná spokojenost?