Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Prodejce vázacích potřeb VČ
27.3.2007 | Coturnix | Muškaření | 2.959 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj kolegové, chtěl bych se zeptat, jestli neznáte nějakou prodejnu v okolí PCE nebo HK , kde by se daly koupit vázací matroše? Poslední dobou se mi nedaří v PCE sehnat CDC a některé další materiály.
Úplněk vs Sumci
23.8.2010 | skundiii | Sumcařina | 11.870 zobrazení | 40 odpovědí
Chyci se zeptat jaké máte úspěchy s lovem sumců za úplňku. Dost často se setkávám s názory : ZA ÚPLŇku NECHTE V KLIDU SUMCAŘSKÝ NÁDOBÍČKO DOMA.
Korek místo balzy?
1.1.2011 | fishman123 | Tipy & triky | 10.677 zobrazení | 36 odpovědí
Nazdar rybáři, používáte někdo korek místo balzy na výrobu splávků? Fotky uvítám :-)
Feeder
4.1.2008 | Rico | Feeder | 9.495 zobrazení | 32 odpovědí
Vaše oblíbené proutky na Feeder… (malinkaty průzkum co se používá :))
Domácí dílna
7.3.2005 | vocko | Ryby | 9.206 zobrazení | 31 odpovědí
Co všechno si doma vyrábíte(veci ohledne rybariny)?Ja se tak nejak pokousim o vsechno mozny
Jaký multiplikátor vybrat na sumce???
2.2.2011 | Jose.Pepe | Sumcařina | 6.829 zobrazení | 23 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat na názor o těchto typech multiplikátorů: WFT Offshore LW LD 30 RH, Shimano Tyrnos 30, Shimano TLD 25. Jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti a který byste doporučili na lov ze břehu.Nikde jsem se o tom nedočetl,tak se ptám. Díky za odpovědi
Jak na přívlač?
7.4.2010 | B_Nick | Přívlač | 5.043 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravim, nevím jak bych začal nebo jak se zeptal. Jde o to že bych chtel začit s přívlačí ale nevím pořadně jak nejlepe vlačet a taky co vláčet. V teto dobe je tech nastrach na vlačeni tolik že at čtu jak čtu to hlavni se nedovim. Zajimaji me hlavne štiky a candati,boleni. Co je asi nejučinejsi a na zacatek nejlepší a jak pracovat pod vodou s twistrama, woblerama… Díky za rady :)… Třeba si jen zbytečne delam velkou hlavu a nic tak zazračneho natom neni, ale pro lepši spanek :)…
Propiska
13.8.2005 | kkarlos | Legislativa | 2.971 zobrazení | 10 odpovědí
Ma se vlastne k vode nosit propiska kdyz neni v povinne vybave??? Jak to delate vy???
strhnutá nástrah z vlasu
5.6.2010 | malej Tonci | Kaprařina | 2.674 zobrazení | 9 odpovědí
Je možný, aby mi ryba sundala z vlasu nástrahu aniž by to zaregistroval hlasic i swinger??? Měl jsem tam 2 kukuřice ještě obalené 3×l těstem asi 3× cca po 1hod jsem to vytáhnul a pokaždý na vlasu nebylo nic.
Poradíte mi???
1.6.2005 | kapr444 | Ryby | 2.080 zobrazení | 7 odpovědí
Nedávno jsem psal že jsem udělal úspěšně zkoušky a s toho vyplívá že rybařině ještě moc nerozumím a proto se ptám: našel jsem rybářskou věc a nevím co to je nahore je kolecko hned pod tím olůvko(max. 5g)a pod olůvkem malinká spirála (jako pérko u propisky). Nevíte co to je ????
mušovske jezera nebo dyje 5
8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 15.784 zobrazení | 53 odpovědí
čaute poradi někdo do jakeho mista nejlip na těchto jezerech byl tam někdo nejake zažitky od vody kdyžtak napište nejlepe nake ubytovani taky
echolot
10.6.2009 | konik | Úspěchy | 7.432 zobrazení | 25 odpovědí
Ma nekdo zkusenosti s echolotem humminbird rf35? Rad bych se neco o nem dovědel dik
Výstava rybaření Praha, březen 2004
2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.358 zobrazení | 18 odpovědí
navštívíte tuto výstavu?
Jestřabice - zkušenosti ?
25.7.2012 | coca | Domácí revíry | 4.461 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec lidičky,
chystám se do Jestřabic… uvítal bych Vaše zkušenosti ohledně tohoto revíru (místo, a na co to tam jde… kapříci, jeseteři…)
Dik
matchovka
6.8.2007 | schwara | Pruty | 2.677 zobrazení | 9 odpovědí
ahoj mohli byste mi doporučit nějaký prutna plavanou?? kolem 3metrů, do 40gramů a cena kolem tisícovky
Čierne nástrahy.
1.8.2004 | rybopet | Přívlač | 2.675 zobrazení | 9 odpovědí
V casopise sa teraz písalo o čiernych nástrahách,máte s nimi nejaké skúsenosti?Plandavka má byť čierna z oboch strán,alebo len z jednej?
chytej na lučině
18.1.2008 | sumec123 | Domácí revíry | 2.384 zobrazení | 8 odpovědí
tady se dozvíte vše o lučině co budu vědět
Jakub Vágner electronics
10.2.2016 | Tomáš Flajzar | Kaprařina | 17.927 zobrazení | 60 odpovědí
Diskuze o vzniku společnosti Jakub Vágner electronics, o původu jejich produktů o roli pana Pelikána – bývalého ředitele firmy FLAJZAR…
Preparace
18.11.2005 | Libor | Ryby | 4.175 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj všichni, vím že pouštět ryby je fajn, pouštím pořád, ale když k tomu dojde kolik jste a za jakou preparaci zaplatili? Zajimalo by mě kolik stojí preparace… díky
Jak se stá členem RS?
11.6.2009 | hulibrk | Legislativa | 2.987 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny.. Mám jen skromný dotaz. Jkým způsobem a co udělat proto, aby se člověk mohl stát členem RS? Děkuji za odpovědi, Michal