Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

strhnutá nástrah z vlasu necteno

5.6.2010 | malej Tonci | Kaprařina | 2.750 zobrazení | 9 odpovědí

Je možný, aby mi ryba sundala z vlasu nástrahu aniž by to zaregistroval hlasic i swinger??? Měl jsem tam 2 kukuřice ještě obalené 3×l těstem asi 3× cca po 1hod jsem to vytáhnul a pokaždý na vlasu nebylo nic.

chytej na lučině necteno

18.1.2008 | sumec123 | Domácí revíry | 2.443 zobrazení | 8 odpovědí

tady se dozvíte vše o lučině co budu vědět

Poradíte mi??? necteno

1.6.2005 | kapr444 | Ryby | 2.141 zobrazení | 7 odpovědí

Nedávno jsem psal že jsem udělal úspěšně zkoušky a s toho vyplívá že rybařině ještě moc nerozumím a proto se ptám: našel jsem rybářskou věc a nevím co to je nahore je kolecko hned pod tím olůvko(max. 5g)a pod olůvkem malinká spirála (jako pérko u propisky). Nevíte co to je ????

Nanofil necteno

27.1.2012 | Soho | Ostatní nádobíčko | 69.292 zobrazení | 226 odpovědí

NanofilAhoj Máte někdo nějakou zkušenost s nanofilem Berkley? Docela mě to láká,ale recenze a názory se hodně různí. Zdravím. S.

Ultra light necteno

9.11.2009 | afromucha | Přívlač | 19.312 zobrazení | 63 odpovědí | upravit

Zdravím, Chtěl bych Vás poprosit o radu. Sháním nějaký jemný proutek měl by to být spíš proutek na okouny…cenovou hranici jsem si stanovil 1500… Na internetu jsem si vyhlédl tři:

http://www.hobby-g.cz/…0-Light.html?…

nebo ten samý akorát délka 240

http://www.hobby-g.cz/…-Tactix.html?…

předem děkuji za odpovědi!!!

Zkušenosti s batohy od fi. Hodonský ? necteno

12.7.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 4.904 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím. Vybírám si batoh od téhle firmy a padlo mi jich do oka hned několik. Angler 51L, SHARK 55L, FISHERMAN 57L a SPECIAL 57L. Odkaz na batohy zde: http://www.rucksack.cz/shop/index.php?… . Podle obrázku toho moc poznat nejde a připadá mi to všechno skoro stejné. Byl bych rád, kdyby sem napsal nějaký vlastník jednoho z těchto batohů nebo někdo, kdo se vyzná. Děkuji

Kaprářské maratóny. necteno

1.2.2014 | GEERS CZ | Kaprařina | 4.298 zobrazení | 14 odpovědí

Malé postřehy od vody.Tak jednu ostrou. Váš názor na kaprářské maratóny/tzv.zá­vody/ na začátku sezóny.Co to vlastne přináší a pro koho?

Jak se stá členem RS? necteno

11.6.2009 | hulibrk | Legislativa | 3.068 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny.. Mám jen skromný dotaz. Jkým způsobem a co udělat proto, aby se člověk mohl stát členem RS? Děkuji za odpovědi, Michal

Vláčení trubičkami necteno

15.11.2004 | Bažus | Přívlač | 2.763 zobrazení | 9 odpovědí

Nedávno jsem zaslechl rozhovor,jak jeden rybář vláčel pomocí trubiček. Neměl jsem čas se zeptat co je to za systém. Můžete mi to někdo vysvětlit?Máte s tím zkušenosti?

Jaká je nejlepší nástražní rybička na CANDÁTY?? necteno

7.6.2005 | kkarlos | Dravci | 21.228 zobrazení | 69 odpovědí

Poradíte mi jakou mám zvolit nástražní rybičku na CANDÁTY??Díííík za radu!

Jakub Vágner electronics necteno

10.2.2016 | Tomáš Flajzar | Kaprařina | 18.482 zobrazení | 60 odpovědí

Diskuze o vzniku společnosti Jakub Vágner electronics, o původu jejich produktů o roli pana Pelikána – bývalého ředitele firmy FLAJZAR…

jak začít muškařit necteno

16.10.2010 | deniiis | Muškaření | 9.548 zobrazení | 31 odpovědí

dobrý den potřebuji poradit ohledně syna on říká že by chtěl hrozně začít muškařit ale já mu říkám že to chce trénink a praxi a že je moc mladý je mu 13 let.blíží se vánoce a já bych mu tedy chtěl koupit základní výbavu na muškaření na kolik by mě to asi vyšlo nechci nic drahého jenom aby se na to dalo chytat.A taky kde se v praze nebo okolo prahy dá muškařit děkuji.LOVU ZDAR!!!

háček na feeder necteno

6.8.2006 | sharkcom | Feeder | 7.703 zobrazení | 25 odpovědí

Doporučte váš oblíbený háček na feeder. Vhodný k chytání na zrnko kukuřice na kapry střední velikosti. Potýkám se totiž s častým padáním ryb, které jsou velice mělce zaseknuty. Dík

Prut Robinson na sumcovláčku necteno

20.6.2012 | nastatka | Sumcařina | 4.930 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj Zaujal mě na webu tenhle prut http://www.pro-rybareni.cz/…eatrout-270/ Píše se tam,že je oblíben u Labských sumcovláčkařů. Máte s ním někdo nějakou zkušenost?Vydrží opravdu náhozy s těžšími woblery a gumami? Díky za vaše postřehy.

Kam na PARMY na JM ? necteno

9.11.2006 | MiK | Ostatní ryby | 4.302 zobrazení | 14 odpovědí

Chodím na řeku teprve první rok. Mám to dost daleko, proto mých návštěv není zase tolik, kolik bych si přál. V létě to zase není takový problém, ale s poklesem teploty ? Poraďte kam na Moravu, Svratku…( Parmy zásadně pouze fotím a pouštím )

Jak napíchnout dvojocasého twistra? necteno

1.12.2005 | polyp | Přívlač | 2.464 zobrazení | 8 odpovědí

Myslím že otázka je jasná. Prosím o radu děkuji.

Jak si NEuvařit plovoucí Boile necteno

8.7.2008 | Sotík | Kaprařina | 2.458 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl by jse zeptat jaká chyba při vaření domácího boile způsobí vznášení boile. Předem děkuji za každou odpověď.

Nástrahy a lov na dirkách necteno

14.2.2005 | PetrH | Rybaření na dírkách | 14.204 zobrazení | 46 odpovědí

Jaké jsou vaše nejoblíbenější a nejůčinější nástrahy pří lovu na dirkách? A jak na dirkách nekraděj chytáte (plavaná, vláčení, marmyška…)?

Lov jehlic rohozubých necteno

22.6.2010 | Jak.novi | Dravci | 8.037 zobrazení | 26 odpovědí

Jelikož se zde stále objevujou fóra typu: jak na kapra
jak na štiku
atd. Tak jsem se rozhod, že založím fórum trochu exotické. Pokud jste už někdy lovili jehlice, pochlubte se způsobem, kterým jste je chytali. Způsob rybolovu nechám na vás. A fota nejsou na škodu! :-)

Lov ryb pod mostem snad na revíru Bečva Rožnovská 1 necteno

2.9.2012 | MB | Legislativa | 6.797 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych se zeptat – jak je to s lovem ryb pod mosty a v jejich blízkém okolí? Bavil jsem se o tom s několika lidmi a ani dva se úplně neshodovali :D Do Řádu jsem se samozřejmě díval, ale našel jsem jen, že se nesmí chytat z mostu, o chytání pod mostem či jeho okolí ani zmínku…

Moc díky za rady ;-)