Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak napíchnout dvojocasého twistra? necteno

1.12.2005 | polyp | Přívlač | 2.326 zobrazení | 8 odpovědí

Myslím že otázka je jasná. Prosím o radu děkuji.

Dragon Destiny 2,6m, 7-28g necteno

13.2.2011 | Elis3 | Pruty | 19.532 zobrazení | 67 odpovědí

máte někdo zkušenosti s tímto prutem? přemýšlím o koupi a nevím jesli je to správná volba. navíc jsou v akci. nebo prosím poradíte s alternativou. chci něco ML přívlač. díky za odpovědi.

http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-28g-akce

Jaký multiplikátor vybrat na sumce??? necteno

2.2.2011 | Jose.Pepe | Sumcařina | 6.699 zobrazení | 23 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat na názor o těchto typech multiplikátorů: WFT Offshore LW LD 30 RH, Shimano Tyrnos 30, Shimano TLD 25. Jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti a který byste doporučili na lov ze břehu.Nikde jsem se o tom nedočetl,tak se ptám. Díky za odpovědi

Lov ryb pod mostem snad na revíru Bečva Rožnovská 1 necteno

2.9.2012 | MB | Legislativa | 6.416 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych se zeptat – jak je to s lovem ryb pod mosty a v jejich blízkém okolí? Bavil jsem se o tom s několika lidmi a ani dva se úplně neshodovali :D Do Řádu jsem se samozřejmě díval, ale našel jsem jen, že se nesmí chytat z mostu, o chytání pod mostem či jeho okolí ani zmínku…

Moc díky za rady ;-)

Výstava rybaření Praha, březen 2004 necteno

2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.254 zobrazení | 18 odpovědí

navštívíte tuto výstavu?

Úhoři necteno

29.4.2005 | hosoj | Ostatní ryby | 4.076 zobrazení | 14 odpovědí

Nevím, jestli máte stejnou zkušenost jako já. Každý rok chodím přibližně touhle dobou na úhoře, ale jdou tak týden, dva a pak jako když utne. Záběry spíše sporadické. A to přetrvávácelé léto. Jinak v tom období člověk ani nestíhá chytat dva pruty. Už u vás začali jít???

Vláčení trubičkami necteno

15.11.2004 | Bažus | Přívlač | 2.624 zobrazení | 9 odpovědí

Nedávno jsem zaslechl rozhovor,jak jeden rybář vláčel pomocí trubiček. Neměl jsem čas se zeptat co je to za systém. Můžete mi to někdo vysvětlit?Máte s tím zkušenosti?

Jakub Vágner electronics necteno

10.2.2016 | Tomáš Flajzar | Kaprařina | 17.547 zobrazení | 60 odpovědí

Diskuze o vzniku společnosti Jakub Vágner electronics, o původu jejich produktů o roli pana Pelikána – bývalého ředitele firmy FLAJZAR…

mušovske jezera nebo dyje 5 necteno

8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 15.477 zobrazení | 53 odpovědí

čaute poradi někdo do jakeho mista nejlip na těchto jezerech byl tam někdo nejake zažitky od vody kdyžtak napište nejlepe nake ubytovani taky

Zkušenosti s batohy od fi. Hodonský ? necteno

12.7.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 4.681 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím. Vybírám si batoh od téhle firmy a padlo mi jich do oka hned několik. Angler 51L, SHARK 55L, FISHERMAN 57L a SPECIAL 57L. Odkaz na batohy zde: http://www.rucksack.cz/shop/index.php?… . Podle obrázku toho moc poznat nejde a připadá mi to všechno skoro stejné. Byl bych rád, kdyby sem napsal nějaký vlastník jednoho z těchto batohů nebo někdo, kdo se vyzná. Děkuji

Jak si NEuvařit plovoucí Boile necteno

8.7.2008 | Sotík | Kaprařina | 2.339 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl by jse zeptat jaká chyba při vaření domácího boile způsobí vznášení boile. Předem děkuji za každou odpověď.

Celoroční hájení Kapra domácího necteno

5.12.2011 | nnnap | Bílá ryba | 20.215 zobrazení | 69 odpovědí

Je pěkné, chtít pro naše vody to nejlepší. Je pěkné o tom hovořit, je to trendy… Pojďme tedy pro to něco udělat! Hajme celoročně Cyprinusa carpija!

echolot necteno

10.6.2009 | konik | Úspěchy | 7.330 zobrazení | 25 odpovědí

Ma nekdo zkusenosti s echolotem humminbird rf35? Rad bych se neco o nem dovědel dik

Jak na přívlač? necteno

7.4.2010 | B_Nick | Přívlač | 4.979 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim, nevím jak bych začal nebo jak se zeptal. Jde o to že bych chtel začit s přívlačí ale nevím pořadně jak nejlepe vlačet a taky co vláčet. V teto dobe je tech nastrach na vlačeni tolik že at čtu jak čtu to hlavni se nedovim. Zajimaji me hlavne štiky a candati,boleni. Co je asi nejučinejsi a na zacatek nejlepší a jak pracovat pod vodou s twistrama, woblerama… Díky za rady :)… Třeba si jen zbytečne delam velkou hlavu a nic tak zazračneho natom neni, ale pro lepši spanek :)…

Prut Robinson na sumcovláčku necteno

20.6.2012 | nastatka | Sumcařina | 4.689 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj Zaujal mě na webu tenhle prut http://www.pro-rybareni.cz/…eatrout-270/ Píše se tam,že je oblíben u Labských sumcovláčkařů. Máte s ním někdo nějakou zkušenost?Vydrží opravdu náhozy s těžšími woblery a gumami? Díky za vaše postřehy.

feeder + multiplikator necteno

27.6.2005 | Moravec | Navijáky | 3.516 zobrazení | 12 odpovědí

zajimalo co je vlastne multiplikator zac vsude se o tom mluvi a me jako zacatecnikovi to moc nerika. co to vlastne umi na co je to urceno a tak podobne

da se miltiplikator pouzit na freeder?

Kde to bere 2008 necteno

11.8.2008 | Wiruscx | Úspěchy | 3.222 zobrazení | 11 odpovědí

Kde to bere 2008

Slovenské internetové revíry necteno

3.8.2006 | kubajzs | Ryby | 2.636 zobrazení | 9 odpovědí

Existují nějaké slovenské internetové revíry ?? Když vidím celkem velkou koncentraci bratří Slováků na českých serverech, tak mě zajímá jestli jsou i nějaké slovenské. Jen čistě pro informaci…

Parma a kukuřice necteno

28.5.2009 | Jak.novi | Feeder | 2.348 zobrazení | 8 odpovědí

Vadí parmám kukuřice v krmení? Často jsem se setkal z názorem, že vadí, ale dvě už na kukuřici mám, tak si to nemyslím.

Quantum (navijáky, pruty) necteno

28.1.2013 | _Beny | Vaše názory | 13.222 zobrazení | 45 odpovědí

Klub příznivců značky QuantumTéma zaměřující se především na přívlač od značky Quantum.

Piště své zkušenosti a informace, vkládejte fotky svých „zbraní“. Můžete se také zmínit, kde a za kolik jste si co pořídili, nebo se právě pořídit chystáte a chcete si o tom pokecat.