Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Jestřabice - zkušenosti ?
25.7.2012 | coca | Domácí revíry | 4.545 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec lidičky,
chystám se do Jestřabic… uvítal bych Vaše zkušenosti ohledně tohoto revíru (místo, a na co to tam jde… kapříci, jeseteři…)
Dik
Molitan do krmítka
18.2.2007 | mirmen | Feeder | 4.245 zobrazení | 14 odpovědí
Možná by mohlo fungovat dipování molitanu v krmítku. Vůně a chuť by přilákala rybu k nastraženému soustu. Nezkoušel jste někdo?
chytej na lučině
18.1.2008 | sumec123 | Domácí revíry | 2.422 zobrazení | 8 odpovědí
tady se dozvíte vše o lučině co budu vědět
CO SEBOU NA VÝPRAVY?
27.11.2011 | Quick2803 | Kaprařina | 29.519 zobrazení | 97 odpovědí
Co vše si sebou berete na výpravy od 3 do 14 dnů? Napište mi seznam opravdu bych nechtěl něco zapomenout :-D Děkuji za příspěvky.
Jakub Vágner electronics
10.2.2016 | Tomáš Flajzar | Kaprařina | 18.220 zobrazení | 60 odpovědí
Diskuze o vzniku společnosti Jakub Vágner electronics, o původu jejich produktů o roli pana Pelikána – bývalého ředitele firmy FLAJZAR…
Zkušenosti s batohy od fi. Hodonský ?
12.7.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 4.856 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím. Vybírám si batoh od téhle firmy a padlo mi jich do oka hned několik. Angler 51L, SHARK 55L, FISHERMAN 57L a SPECIAL 57L. Odkaz na batohy zde: http://www.rucksack.cz/shop/index.php?… . Podle obrázku toho moc poznat nejde a připadá mi to všechno skoro stejné. Byl bych rád, kdyby sem napsal nějaký vlastník jednoho z těchto batohů nebo někdo, kdo se vyzná. Děkuji
feeder + multiplikator
27.6.2005 | Moravec | Navijáky | 3.645 zobrazení | 12 odpovědí
zajimalo co je vlastne multiplikator zac vsude se o tom mluvi a me jako zacatecnikovi to moc nerika. co to vlastne umi na co je to urceno a tak podobne
da se miltiplikator pouzit na freeder?
Jak se stá členem RS?
11.6.2009 | hulibrk | Legislativa | 3.038 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny.. Mám jen skromný dotaz. Jkým způsobem a co udělat proto, aby se člověk mohl stát členem RS? Děkuji za odpovědi, Michal
Vláčení trubičkami
15.11.2004 | Bažus | Přívlač | 2.732 zobrazení | 9 odpovědí
Nedávno jsem zaslechl rozhovor,jak jeden rybář vláčel pomocí trubiček. Neměl jsem čas se zeptat co je to za systém. Můžete mi to někdo vysvětlit?Máte s tím zkušenosti?
Jak napíchnout dvojocasého twistra?
1.12.2005 | polyp | Přívlač | 2.431 zobrazení | 8 odpovědí
Myslím že otázka je jasná. Prosím o radu děkuji.
Jak si NEuvařit plovoucí Boile
8.7.2008 | Sotík | Kaprařina | 2.429 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl by jse zeptat jaká chyba při vaření domácího boile způsobí vznášení boile. Předem děkuji za každou odpověď.
Ultra light
9.11.2009 | afromucha | Přívlač | 19.185 zobrazení | 63 odpovědí | upravit
Zdravím, Chtěl bych Vás poprosit o radu. Sháním nějaký jemný proutek měl by to být spíš proutek na okouny…cenovou hranici jsem si stanovil 1500… Na internetu jsem si vyhlédl tři:
http://www.hobby-g.cz/…0-Light.html?…
nebo ten samý akorát délka 240
http://www.hobby-g.cz/…-Tactix.html?…
předem děkuji za odpovědi!!!
Unikátní zaběry dravců z vašich výprav
13.1.2010 | Vydra11111 | Přívlač | 7.003 zobrazení | 23 odpovědí
bude se diskutovat o tom jak komu kdy a kde zabrala napr. stika candat atd................................................................................
Prut Robinson na sumcovláčku
20.6.2012 | nastatka | Sumcařina | 4.873 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj Zaujal mě na webu tenhle prut http://www.pro-rybareni.cz/…eatrout-270/ Píše se tam,že je oblíben u Labských sumcovláčkařů. Máte s ním někdo nějakou zkušenost?Vydrží opravdu náhozy s těžšími woblery a gumami? Díky za vaše postřehy.
Kam na PARMY na JM ?
9.11.2006 | MiK | Ostatní ryby | 4.268 zobrazení | 14 odpovědí
Chodím na řeku teprve první rok. Mám to dost daleko, proto mých návštěv není zase tolik, kolik bych si přál. V létě to zase není takový problém, ale s poklesem teploty ? Poraďte kam na Moravu, Svratku…( Parmy zásadně pouze fotím a pouštím )
Kaprářské maratóny.
1.2.2014 | GEERS CZ | Kaprařina | 4.265 zobrazení | 14 odpovědí
Tak jednu ostrou. Váš
názor na kaprářské maratóny/tzv.závody/ na začátku sezóny.Co to
vlastne přináší a pro koho?
Nanofil
27.1.2012 | Soho | Ostatní nádobíčko | 69.048 zobrazení | 226 odpovědí
Ahoj Máte někdo nějakou
zkušenost s nanofilem Berkley? Docela mě to láká,ale recenze a názory se
hodně různí. Zdravím. S.
Jaká je nejlepší nástražní rybička na CANDÁTY??
7.6.2005 | kkarlos | Dravci | 21.108 zobrazení | 69 odpovědí
Poradíte mi jakou mám zvolit nástražní rybičku na CANDÁTY??Díííík za radu!
Quantum (navijáky, pruty)
28.1.2013 | _Beny | Vaše názory | 13.775 zobrazení | 45 odpovědí
Téma
zaměřující se především na přívlač od značky Quantum.
Piště své zkušenosti a informace, vkládejte fotky svých „zbraní“. Můžete se také zmínit, kde a za kolik jste si co pořídili, nebo se právě pořídit chystáte a chcete si o tom pokecat.
jak začít muškařit
16.10.2010 | deniiis | Muškaření | 9.477 zobrazení | 31 odpovědí
dobrý den potřebuji poradit ohledně syna on říká že by chtěl hrozně začít muškařit ale já mu říkám že to chce trénink a praxi a že je moc mladý je mu 13 let.blíží se vánoce a já bych mu tedy chtěl koupit základní výbavu na muškaření na kolik by mě to asi vyšlo nechci nic drahého jenom aby se na to dalo chytat.A taky kde se v praze nebo okolo prahy dá muškařit děkuji.LOVU ZDAR!!!