Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Vláčení trubičkami
15.11.2004 | Bažus | Přívlač | 2.689 zobrazení | 9 odpovědí
Nedávno jsem zaslechl rozhovor,jak jeden rybář vláčel pomocí trubiček. Neměl jsem čas se zeptat co je to za systém. Můžete mi to někdo vysvětlit?Máte s tím zkušenosti?
Jak napíchnout dvojocasého twistra?
1.12.2005 | polyp | Přívlač | 2.387 zobrazení | 8 odpovědí
Myslím že otázka je jasná. Prosím o radu děkuji.
Elektrický vazač háčků
21.12.2006 | hajan | Ryby | 25.780 zobrazení | 86 odpovědí
Nedávno jsem ho viděl za „pouhých“ 790Kč, tak by mě zajímalo, jestli tuhle kokotinu někdo má, anebo jestli se tím dokonce tahá k vodě. Já o to nestojím, už bych to nepobral.:-) Jestli ho někdo máte, tak mi prosím vyvraťte, že je to pikačovina na howno.
Celoroční hájení Kapra domácího
5.12.2011 | nnnap | Bílá ryba | 20.631 zobrazení | 69 odpovědí
Je pěkné, chtít pro naše vody to nejlepší. Je pěkné o tom hovořit, je to trendy… Pojďme tedy pro to něco udělat! Hajme celoročně Cyprinusa carpija!
Jezte ryby
17.9.2008 | Raf | Recepty | 9.270 zobrazení | 31 odpovědí
Možná jste někteří již registrovali kampaň mající podporovat konzumaci sladkovodních ryb „Ryba domácí“. Byl pro ni zřízen web www.rybadomaci.cz, bannery jí běží i na tom nejsilnějíšm, co na českém internetu je – idnesu… Všechno se tváří spíše jako podpora produkčního rybářsví až na podstránku „Jak se stát rybářem“ – www.rybadomaci.cz
Co si o kampani myslíte? Myslíte si, že může nějak výrazněji zamávat s zarybněností našich vod, se kterou přiznejme si, nevládne úplná spokojenost?
Prut na feedr
1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.177 zobrazení | 24 odpovědí
Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.
Zkušenosti s batohy od fi. Hodonský ?
12.7.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 4.790 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím. Vybírám si batoh od téhle firmy a padlo mi jich do oka hned několik. Angler 51L, SHARK 55L, FISHERMAN 57L a SPECIAL 57L. Odkaz na batohy zde: http://www.rucksack.cz/shop/index.php?… . Podle obrázku toho moc poznat nejde a připadá mi to všechno skoro stejné. Byl bych rád, kdyby sem napsal nějaký vlastník jednoho z těchto batohů nebo někdo, kdo se vyzná. Děkuji
Úhoři
29.4.2005 | hosoj | Ostatní ryby | 4.197 zobrazení | 14 odpovědí
Nevím, jestli máte stejnou zkušenost jako já. Každý rok chodím přibližně touhle dobou na úhoře, ale jdou tak týden, dva a pak jako když utne. Záběry spíše sporadické. A to přetrvávácelé léto. Jinak v tom období člověk ani nestíhá chytat dva pruty. Už u vás začali jít???
Jak si NEuvařit plovoucí Boile
8.7.2008 | Sotík | Kaprařina | 2.398 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl by jse zeptat jaká chyba při vaření domácího boile způsobí vznášení boile. Předem děkuji za každou odpověď.
Tepeskop na kapry
20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.709 zobrazení | 29 odpovědí
Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info
Jeseter na Hrušově.
13.9.2012 | fila | Domácí revíry | 8.106 zobrazení | 27 odpovědí
V sobotu jedu na Hrušov a rád bych si chytil svého prvního Jesetera.Ptal jsem se majitelky po telefonu a bylo mi řečeno, že berou na všechno a jsou všude.:)Muže mi někdo tyto údaje trošku upřesnit?(jak daleko házet a zda je lepší chytat u parkoviště,nebo z mola )Mám molo 15 a vyčetl jsem,že berou na tvrdý sýr a halibut pelety.Napadlo mě zkusit i červy a rousnice,nebo rybku.Díky za info.
Lov ryb pod mostem snad na revíru Bečva Rožnovská 1
2.9.2012 | MB | Legislativa | 6.614 zobrazení | 22 odpovědí
Chtěl bych se zeptat – jak je to s lovem ryb pod mosty a v jejich blízkém okolí? Bavil jsem se o tom s několika lidmi a ani dva se úplně neshodovali :D Do Řádu jsem se samozřejmě díval, ale našel jsem jen, že se nesmí chytat z mostu, o chytání pod mostem či jeho okolí ani zmínku…
Moc díky za rady ;-)
Prut Robinson na sumcovláčku
20.6.2012 | nastatka | Sumcařina | 4.800 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj Zaujal mě na webu tenhle prut http://www.pro-rybareni.cz/…eatrout-270/ Píše se tam,že je oblíben u Labských sumcovláčkařů. Máte s ním někdo nějakou zkušenost?Vydrží opravdu náhozy s těžšími woblery a gumami? Díky za vaše postřehy.
Molitan do krmítka
18.2.2007 | mirmen | Feeder | 4.201 zobrazení | 14 odpovědí
Možná by mohlo fungovat dipování molitanu v krmítku. Vůně a chuť by přilákala rybu k nastraženému soustu. Nezkoušel jste někdo?
feeder + multiplikator
27.6.2005 | Moravec | Navijáky | 3.599 zobrazení | 12 odpovědí
zajimalo co je vlastne multiplikator zac vsude se o tom mluvi a me jako zacatecnikovi to moc nerika. co to vlastne umi na co je to urceno a tak podobne
da se miltiplikator pouzit na freeder?
Skitter pop
19.9.2005 | Bobr-007 | Přívlač | 2.702 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte nějaké skušenosti s woblerem Rapala Skitter pop. Dnes jsem s ním vláčel,ale nějak se mi to nezdálo . Zkoušel jsem to v různých hloubkách,ale nic. Mám 9cm,barva S. Předem děkuji za všechny odpovědi.
půjde to?
16.2.2014 | nůž26 | Sumcařina | 2.403 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj lidi, jako lov tloušťů mě zajímá a sumcařina taky. Ale teď k věci: Je možné udělat klasickou průběžnou montáž na položenou (olovo,obratlík,návazec,háček a nástraha) i na lov sumce?
Jaká je nejlepší nástražní rybička na CANDÁTY??
7.6.2005 | kkarlos | Dravci | 20.780 zobrazení | 69 odpovědí
Poradíte mi jakou mám zvolit nástražní rybičku na CANDÁTY??Díííík za radu!
Kam na PARMY na JM ?
9.11.2006 | MiK | Ostatní ryby | 4.221 zobrazení | 14 odpovědí
Chodím na řeku teprve první rok. Mám to dost daleko, proto mých návštěv není zase tolik, kolik bych si přál. V létě to zase není takový problém, ale s poklesem teploty ? Poraďte kam na Moravu, Svratku…( Parmy zásadně pouze fotím a pouštím )
Kaprářské maratóny.
1.2.2014 | GEERS CZ | Kaprařina | 4.216 zobrazení | 14 odpovědí
Tak jednu ostrou. Váš
názor na kaprářské maratóny/tzv.závody/ na začátku sezóny.Co to
vlastne přináší a pro koho?