Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov ryb pod mostem snad na revíru Bečva Rožnovská 1 necteno

2.9.2012 | MB | Legislativa | 6.735 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych se zeptat – jak je to s lovem ryb pod mosty a v jejich blízkém okolí? Bavil jsem se o tom s několika lidmi a ani dva se úplně neshodovali :D Do Řádu jsem se samozřejmě díval, ale našel jsem jen, že se nesmí chytat z mostu, o chytání pod mostem či jeho okolí ani zmínku…

Moc díky za rady ;-)

Tření štik! necteno

11.7.2005 | Tomik | Dravci | 3.977 zobrazení | 13 odpovědí

Myslíte si že se štiky výtírají samostaně?? Já jen že jsem nedávno viděl asi 5cm štičku která byla u brehu! Tak nevim jeslti byla vysazená nebo vytrená.

Lov jehlic rohozubých necteno

22.6.2010 | Jak.novi | Dravci | 7.971 zobrazení | 26 odpovědí

Jelikož se zde stále objevujou fóra typu: jak na kapra
jak na štiku
atd. Tak jsem se rozhod, že založím fórum trochu exotické. Pokud jste už někdy lovili jehlice, pochlubte se způsobem, kterým jste je chytali. Způsob rybolovu nechám na vás. A fota nejsou na škodu! :-)

háček na feeder necteno

6.8.2006 | sharkcom | Feeder | 7.658 zobrazení | 25 odpovědí

Doporučte váš oblíbený háček na feeder. Vhodný k chytání na zrnko kukuřice na kapry střední velikosti. Potýkám se totiž s častým padáním ryb, které jsou velice mělce zaseknuty. Dík

Úhoři necteno

29.4.2005 | hosoj | Ostatní ryby | 4.288 zobrazení | 14 odpovědí

Nevím, jestli máte stejnou zkušenost jako já. Každý rok chodím přibližně touhle dobou na úhoře, ale jdou tak týden, dva a pak jako když utne. Záběry spíše sporadické. A to přetrvávácelé léto. Jinak v tom období člověk ani nestíhá chytat dva pruty. Už u vás začali jít???

Skitter pop necteno

19.9.2005 | Bobr-007 | Přívlač | 2.764 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte nějaké skušenosti s woblerem Rapala Skitter pop. Dnes jsem s ním vláčel,ale nějak se mi to nezdálo . Zkoušel jsem to v různých hloubkách,ale nic. Mám 9cm,barva S. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Nástrahy a lov na dirkách necteno

14.2.2005 | PetrH | Rybaření na dírkách | 14.145 zobrazení | 46 odpovědí

Jaké jsou vaše nejoblíbenější a nejůčinější nástrahy pří lovu na dirkách? A jak na dirkách nekraděj chytáte (plavaná, vláčení, marmyška…)?

Shimano Aspire 2500RA necteno

11.8.2008 | jarocintula | Navijáky | 4.612 zobrazení | 15 odpovědí

Mám záujem kúpiť tento naviják na prívlač a plávanú.Aký je?Má niekto sním skúsenosti?

Tripod necteno

29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.387 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví... necteno

3.1.2013 | Kosák | Feeder | 3.385 zobrazení | 11 odpovědí

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví…Zdravím všechny příznivce této rychlé rybářské techniky a měl bych pro Vás takovou nabídku a pozvánku v jednom… Hledáme nové kamarády rybáře, kteří by si chtěli s námi zachytat již 4. ročník Kladenské feeder ligy??? Jde o kamarádské závody, nic oficiálního a monstrózního…

Jedná se o:

• závody týmů tj. TEAM (2 rybáři)
  • 4 feederové závody v roce 2012 (2× jaro – pravděpodobně duben, květen + 2× podzim pravděpodobně září, říjen).
  • hodnocení v CM (centimetrech)
  • bodování jako u prestižních feederových závodů (1. místo = 1 bod, nejnižší součet je ten nejlepší)

Veškeré ostatní informace Vám všem rádi zodpovíme… Buď zde, nebo na našich stránkách www.fishteamberounka.wbs.cz v POKECu. Na kterých naleznete i výsledky předchozích ročníků a náš závodní řád…

Rádi přivítáme nové kamarády do fajn party, která se za těch pár let na závodech vytvořila. TAK POJĎTE S NÁMI NA RYBY…

Technika záběru na dravce necteno

6.8.2010 | BOBIK1981 | Položená | 3.079 zobrazení | 10 odpovědí

Jakou techniku záběru používáte při lovu na položenou na dravce?Používáte někdo třeba ještě polystirén?nebo nekdo pouziva treba kaminek.policajta pred prut.Jaka je asi tak podle vas nejlepsi?

Slovenské internetové revíry necteno

3.8.2006 | kubajzs | Ryby | 2.767 zobrazení | 9 odpovědí

Existují nějaké slovenské internetové revíry ?? Když vidím celkem velkou koncentraci bratří Slováků na českých serverech, tak mě zajímá jestli jsou i nějaké slovenské. Jen čistě pro informaci…

Pruty SEMA ??? necteno

30.9.2007 | norslav | Pruty | 13.888 zobrazení | 45 odpovědí

Ahoj , co rikate na kvalitu prutu znacky SEMA , chtel bych si poridit prut i navijak SEMA THERAPY , namate zkusenosti

Co je to za rybu? necteno

1.7.2014 | JiraiyaChan | Ostatní ryby | 9.869 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Zdravím, Doufám že to sem mohu dát. Kamarád chytl tuto rybu v Norsku a vůbec nevím co to je? Neví někdo?

Čakovický rybník necteno

8.9.2010 | deniiis | Domácí revíry | 5.252 zobrazení | 17 odpovědí

Dobry den,chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti s timto rybnikem.Zajimalo by me jake druhy ryb tam jsou a zaslechl jsem ze se tam budou vysazovat ryby nevite kdy?Ja sem tam byl v V nedeli chytal jsem na foukanou kukurici a na cervi ale nic mi nebralo na co chytate vy?děkuji a Petrův zdar…

Extra levné pruty necteno

24.3.2005 | Zlinsky_lovec | Pruty | 4.934 zobrazení | 16 odpovědí

Lidi,teď se ke mě dostala z tajných zdrojů zpráva, že se prý v Třebíči budou na nějakém výprodeji prodávat pruty za 25Kč. Co by jste od takového prutu čekali a myslíte si, že je to vůbec možné? Ne,že bych chtěl do toho jít, to teda ne, ale kdosi mi říkal,že to budou kvalitní pruty. Prosil bych vaše názory. Děkuji

Hodinky necteno

14.8.2005 | kkarlos | Legislativa | 2.781 zobrazení | 9 odpovědí

Maji se vlastne k vode nosit hodinky kdyz nejsou v povinne vybave??? Jak to delate vy???

severní morava necteno

25.8.2005 | spurda | Domácí revíry | 2.468 zobrazení | 8 odpovědí

pojďte někdo pokecat o revírech na severní moravě.

Jak na Tlouště na přívlač necteno

30.7.2011 | henny | Přívlač | 17.048 zobrazení | 55 odpovědí

AHoj LIdi potřebuju pomoct s tímto tématem? Mám Svoje místo kde je celekm dost tlouštu mám jsem jich tam lapl ale málé vždy na woblera. ale ii velcí vídím jich kolikrát třeba i 5 okolo 50cm jak mi plavou za woblerem ale nechití se co mám proto udělat aby se chytly protřebuju rady pls :)

Jaký sonar a od koho? necteno

15.11.2006 | kopi | Ostatní nádobíčko | 9.908 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj všichni, moc vás prosim o radu jakej sonar si mam koupit k vánocům. Chtěl bych investovat tak 10–15000kč. Hodně se mi líbí od humminbirdu řada matrix. Co si myslíte o sonaru matrix 47 3D sice stojí asi 20 tisíc, ale možná by se to vyplatilo. Nemáte někdo zkušenosti s objednáváním z této stránky www.fishfinder-store.com. Chytam hlavně kapry a sumce. Se sumcema teprve začínam a kupuju výbavu.