Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Prut na feedr
1.6.2010 | malej.uzasnak | Feeder | 7.051 zobrazení | 24 odpovědí
Kamarád chtel abych se optal jaká délka prutu na feedr je nejidealnější já si myslím že je to podle druhu ryby kterou na to chce citit ale rači se zeptám. Rozhoduje se mezi Joy Feeder 300,Joy Feeder 330 a Joy Feeder 360.
Kaprářské maratóny.
1.2.2014 | GEERS CZ | Kaprařina | 4.112 zobrazení | 14 odpovědí
Tak jednu ostrou. Váš
názor na kaprářské maratóny/tzv.závody/ na začátku sezóny.Co to
vlastne přináší a pro koho?
KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví...
3.1.2013 | Kosák | Feeder | 3.240 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravím všechny příznivce této rychlé rybářské
techniky a měl bych pro Vás takovou nabídku a pozvánku v jednom… Hledáme
nové kamarády rybáře, kteří by si chtěli s námi zachytat již
4. ročník Kladenské feeder ligy??? Jde o kamarádské závody, nic
oficiálního a monstrózního…
Jedná se o:
- závody týmů tj. TEAM (2 rybáři)
- 4 feederové závody v roce 2012 (2× jaro – pravděpodobně duben, květen + 2× podzim pravděpodobně září, říjen).
- hodnocení v CM (centimetrech)
- bodování jako u prestižních feederových závodů (1. místo = 1 bod, nejnižší součet je ten nejlepší)
Veškeré ostatní informace Vám všem rádi zodpovíme… Buď zde, nebo na našich stránkách www.fishteamberounka.wbs.cz v POKECu. Na kterých naleznete i výsledky předchozích ročníků a náš závodní řád…
Rádi přivítáme nové kamarády do fajn party, která se za těch pár let na závodech vytvořila. TAK POJĎTE S NÁMI NA RYBY…
Dírky na Mrhalu - zimní rybolov
14.2.2013 | casper | Domácí revíry | 2.944 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj všem,
chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo čerstvé zkušenosti s tímto revírem u Českých Budějovic?
Samozřejmě mě nejvíc zajímá, jestli je tam dobrá rybačka, protože se mi nechce vyhazovat 280 za povolenku a jet 30 km k tomu :-D
Díky všem, kde se zapojí ;-)
Kompletní Cena současného povolení
24.3.2008 | Moss | Legislativa | 2.645 zobrazení | 9 odpovědí
Všechny Vás zdravím a prosím, jestli byste mi někdo nevysvětlil co vlastně musím vše zaplatit abych si tento rok mohl vrátit k této krásné zálibě. Kdysi jako malý jsem lístek měl, ale dnes už nemám ponětí co všechno sem k tomu vlastně potřeboval a ceny se určitě změnily, děkuji.
severní morava
25.8.2005 | spurda | Domácí revíry | 2.352 zobrazení | 8 odpovědí
pojďte někdo pokecat o revírech na severní moravě.
Jaká je nejlepší nástražní rybička na CANDÁTY??
7.6.2005 | kkarlos | Dravci | 20.362 zobrazení | 69 odpovědí
Poradíte mi jakou mám zvolit nástražní rybičku na CANDÁTY??Díííík za radu!
jak začít muškařit
16.10.2010 | deniiis | Muškaření | 9.142 zobrazení | 31 odpovědí
dobrý den potřebuji poradit ohledně syna on říká že by chtěl hrozně začít muškařit ale já mu říkám že to chce trénink a praxi a že je moc mladý je mu 13 let.blíží se vánoce a já bych mu tedy chtěl koupit základní výbavu na muškaření na kolik by mě to asi vyšlo nechci nic drahého jenom aby se na to dalo chytat.A taky kde se v praze nebo okolo prahy dá muškařit děkuji.LOVU ZDAR!!!
Molitan do krmítka
18.2.2007 | mirmen | Feeder | 4.135 zobrazení | 14 odpovědí
Možná by mohlo fungovat dipování molitanu v krmítku. Vůně a chuť by přilákala rybu k nastraženému soustu. Nezkoušel jste někdo?
Kam na PARMY na JM ?
9.11.2006 | MiK | Ostatní ryby | 4.127 zobrazení | 14 odpovědí
Chodím na řeku teprve první rok. Mám to dost daleko, proto mých návštěv není zase tolik, kolik bych si přál. V létě to zase není takový problém, ale s poklesem teploty ? Poraďte kam na Moravu, Svratku…( Parmy zásadně pouze fotím a pouštím )
Koupě prutu a navijáku
28.11.2008 | wwa.gy | Pruty | 3.246 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravím všechny rybáře! Chci si koupit nový UL prut i s navijákem. Prutek by měl být lehoučký s korkovou rukojetí, dlouhý 180cm, gramáž do 10(15g)- používám rotačky 00–1 a miniwoblerky do 3cm. Naviják by měl ladit s proutkem, takže taky lehký, přední brzda, kapacita 100m/0,14mm. Dík za každý TIP!!!
Technika záběru na dravce
6.8.2010 | BOBIK1981 | Položená | 2.952 zobrazení | 10 odpovědí
Jakou techniku záběru používáte při lovu na položenou na dravce?Používáte někdo třeba ještě polystirén?nebo nekdo pouziva treba kaminek.policajta pred prut.Jaka je asi tak podle vas nejlepsi?
Jaro
13.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.658 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych se zeptat,jestli už tedka na jaře někdo chytáte na řekách a pokud ano tak na jakou návnadu.(žižaly,medovky atd…)
Elektrický vazač háčků
21.12.2006 | hajan | Ryby | 25.481 zobrazení | 86 odpovědí
Nedávno jsem ho viděl za „pouhých“ 790Kč, tak by mě zajímalo, jestli tuhle kokotinu někdo má, anebo jestli se tím dokonce tahá k vodě. Já o to nestojím, už bych to nepobral.:-) Jestli ho někdo máte, tak mi prosím vyvraťte, že je to pikačovina na howno.
Tepeskop na kapry
20.1.2008 | radimlp6 | Pruty | 8.578 zobrazení | 29 odpovědí
Chci si zakoupit teleskop na kapry a potřebuji poradit jakou značku.Chtěl bych 3,6m 2,75lb a cenu tak do 3000kč.Předem děkuji za info
Jeseter na Hrušově.
13.9.2012 | fila | Domácí revíry | 7.994 zobrazení | 27 odpovědí
V sobotu jedu na Hrušov a rád bych si chytil svého prvního Jesetera.Ptal jsem se majitelky po telefonu a bylo mi řečeno, že berou na všechno a jsou všude.:)Muže mi někdo tyto údaje trošku upřesnit?(jak daleko házet a zda je lepší chytat u parkoviště,nebo z mola )Mám molo 15 a vyčetl jsem,že berou na tvrdý sýr a halibut pelety.Napadlo mě zkusit i červy a rousnice,nebo rybku.Díky za info.
Lov jehlic rohozubých
22.6.2010 | Jak.novi | Dravci | 7.682 zobrazení | 26 odpovědí
Jelikož se zde stále objevujou fóra typu: jak na kapra
jak na štiku
atd. Tak jsem se rozhod, že založím fórum trochu exotické. Pokud jste už
někdy lovili jehlice, pochlubte se způsobem, kterým jste je chytali. Způsob
rybolovu nechám na vás. A fota nejsou na škodu! :-)
Tripod
29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.253 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš
2.11. 2013 Jestřabice
11.10.2013 | pikemaniac | Přívlač | 2.662 zobrazení | 9 odpovědí
Chystám se poprvé na závod do Jestřabice. Zajímalo by mě, jaké nástrahy jsou na tamnější vodě top a z jakého důvodu.. A jaká je nejčastěji lovená ryba? Dají se tam cíleně chytat štiky a uspět? Předem děkuji za odpovědi..
Ultra light
9.11.2009 | afromucha | Přívlač | 18.694 zobrazení | 63 odpovědí | upravit
Zdravím, Chtěl bych Vás poprosit o radu. Sháním nějaký jemný proutek měl by to být spíš proutek na okouny…cenovou hranici jsem si stanovil 1500… Na internetu jsem si vyhlédl tři:
http://www.hobby-g.cz/…0-Light.html?…
nebo ten samý akorát délka 240
http://www.hobby-g.cz/…-Tactix.html?…
předem děkuji za odpovědi!!!