Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

CO SEBOU NA VÝPRAVY? necteno

27.11.2011 | Quick2803 | Kaprařina | 29.316 zobrazení | 97 odpovědí

Co vše si sebou berete na výpravy od 3 do 14 dnů? Napište mi seznam opravdu bych nechtěl něco zapomenout :-D Děkuji za příspěvky.

Ultra light necteno

9.11.2009 | afromucha | Přívlač | 19.023 zobrazení | 63 odpovědí | upravit

Zdravím, Chtěl bych Vás poprosit o radu. Sháním nějaký jemný proutek měl by to být spíš proutek na okouny…cenovou hranici jsem si stanovil 1500… Na internetu jsem si vyhlédl tři:

http://www.hobby-g.cz/…0-Light.html?…

nebo ten samý akorát délka 240

http://www.hobby-g.cz/…-Tactix.html?…

předem děkuji za odpovědi!!!

Quantum (navijáky, pruty) necteno

28.1.2013 | _Beny | Vaše názory | 13.609 zobrazení | 45 odpovědí

Klub příznivců značky QuantumTéma zaměřující se především na přívlač od značky Quantum.

Piště své zkušenosti a informace, vkládejte fotky svých „zbraní“. Můžete se také zmínit, kde a za kolik jste si co pořídili, nebo se právě pořídit chystáte a chcete si o tom pokecat.

Co je to za rybu? necteno

1.7.2014 | JiraiyaChan | Ostatní ryby | 9.658 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Zdravím, Doufám že to sem mohu dát. Kamarád chytl tuto rybu v Norsku a vůbec nevím co to je? Neví někdo?

jak začít muškařit necteno

16.10.2010 | deniiis | Muškaření | 9.361 zobrazení | 31 odpovědí

dobrý den potřebuji poradit ohledně syna on říká že by chtěl hrozně začít muškařit ale já mu říkám že to chce trénink a praxi a že je moc mladý je mu 13 let.blíží se vánoce a já bych mu tedy chtěl koupit základní výbavu na muškaření na kolik by mě to asi vyšlo nechci nic drahého jenom aby se na to dalo chytat.A taky kde se v praze nebo okolo prahy dá muškařit děkuji.LOVU ZDAR!!!

Unikátní zaběry dravců z vašich výprav necteno

13.1.2010 | Vydra11111 | Přívlač | 6.947 zobrazení | 23 odpovědí

bude se diskutovat o tom jak komu kdy a kde zabrala napr. stika candat atd..........­.............­.............­.............­.............­.............­.....

Tření štik! necteno

11.7.2005 | Tomik | Dravci | 3.933 zobrazení | 13 odpovědí

Myslíte si že se štiky výtírají samostaně?? Já jen že jsem nedávno viděl asi 5cm štičku která byla u brehu! Tak nevim jeslti byla vysazená nebo vytrená.

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví... necteno

3.1.2013 | Kosák | Feeder | 3.327 zobrazení | 11 odpovědí

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví…Zdravím všechny příznivce této rychlé rybářské techniky a měl bych pro Vás takovou nabídku a pozvánku v jednom… Hledáme nové kamarády rybáře, kteří by si chtěli s námi zachytat již 4. ročník Kladenské feeder ligy??? Jde o kamarádské závody, nic oficiálního a monstrózního…

Jedná se o:

• závody týmů tj. TEAM (2 rybáři)
  • 4 feederové závody v roce 2012 (2× jaro – pravděpodobně duben, květen + 2× podzim pravděpodobně září, říjen).
  • hodnocení v CM (centimetrech)
  • bodování jako u prestižních feederových závodů (1. místo = 1 bod, nejnižší součet je ten nejlepší)

Veškeré ostatní informace Vám všem rádi zodpovíme… Buď zde, nebo na našich stránkách www.fishteamberounka.wbs.cz v POKECu. Na kterých naleznete i výsledky předchozích ročníků a náš závodní řád…

Rádi přivítáme nové kamarády do fajn party, která se za těch pár let na závodech vytvořila. TAK POJĎTE S NÁMI NA RYBY…

na co a kde chytáte na podzim parmy necteno

24.9.2006 | Robur | Ryby | 1.813 zobrazení | 6 odpovědí

Kde je myšleno, hloubka, nízká proudná voda, tišiny atd.

Lov jehlic rohozubých necteno

22.6.2010 | Jak.novi | Dravci | 7.880 zobrazení | 26 odpovědí

Jelikož se zde stále objevujou fóra typu: jak na kapra
jak na štiku
atd. Tak jsem se rozhod, že založím fórum trochu exotické. Pokud jste už někdy lovili jehlice, pochlubte se způsobem, kterým jste je chytali. Způsob rybolovu nechám na vás. A fota nejsou na škodu! :-)

háček na feeder necteno

6.8.2006 | sharkcom | Feeder | 7.573 zobrazení | 25 odpovědí

Doporučte váš oblíbený háček na feeder. Vhodný k chytání na zrnko kukuřice na kapry střední velikosti. Potýkám se totiž s častým padáním ryb, které jsou velice mělce zaseknuty. Dík

Tripod necteno

29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.332 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš

Slovenské internetové revíry necteno

3.8.2006 | kubajzs | Ryby | 2.728 zobrazení | 9 odpovědí

Existují nějaké slovenské internetové revíry ?? Když vidím celkem velkou koncentraci bratří Slováků na českých serverech, tak mě zajímá jestli jsou i nějaké slovenské. Jen čistě pro informaci…

severní morava necteno

25.8.2005 | spurda | Domácí revíry | 2.423 zobrazení | 8 odpovědí

pojďte někdo pokecat o revírech na severní moravě.

Nanofil necteno

27.1.2012 | Soho | Ostatní nádobíčko | 68.594 zobrazení | 226 odpovědí

NanofilAhoj Máte někdo nějakou zkušenost s nanofilem Berkley? Docela mě to láká,ale recenze a názory se hodně různí. Zdravím. S.

Nástrahy a lov na dirkách necteno

14.2.2005 | PetrH | Rybaření na dírkách | 13.997 zobrazení | 46 odpovědí

Jaké jsou vaše nejoblíbenější a nejůčinější nástrahy pří lovu na dirkách? A jak na dirkách nekraděj chytáte (plavaná, vláčení, marmyška…)?

Shimano Aspire 2500RA necteno

11.8.2008 | jarocintula | Navijáky | 4.554 zobrazení | 15 odpovědí

Mám záujem kúpiť tento naviják na prívlač a plávanú.Aký je?Má niekto sním skúsenosti?

Lužnice-Čevený mlýn(Nuzice) necteno

24.6.2007 | Kubajs | Domácí revíry | 3.343 zobrazení | 11 odpovědí

V létě jedu právě do této lokality rybařit již jsem tam byl ale spíš jsem se věnoval turistice Co je tu za ryby?Jaký styl je tu neljepší?Jetu hodně dravců???

Koupě prutu a navijáku necteno

28.11.2008 | wwa.gy | Pruty | 3.339 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím všechny rybáře! Chci si koupit nový UL prut i s navijákem. Prutek by měl být lehoučký s korkovou rukojetí, dlouhý 180cm, gramáž do 10(15g)- používám rotačky 00–1 a miniwoblerky do 3cm. Naviják by měl ladit s proutkem, takže taky lehký, přední brzda, kapacita 100m/0,14mm. Dík za každý TIP!!!

Dírky na Mrhalu - zimní rybolov necteno

14.2.2013 | casper | Domácí revíry | 3.040 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj všem,

chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo čerstvé zkušenosti s tímto revírem u Českých Budějovic?

Samozřejmě mě nejvíc zajímá, jestli je tam dobrá rybačka, protože se mi nechce vyhazovat 280 za povolenku a jet 30 km k tomu :-D

Díky všem, kde se zapojí ;-)

www.mrhal.cz