Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Technika záběru na dravce necteno

6.8.2010 | BOBIK1981 | Položená | 3.036 zobrazení | 10 odpovědí

Jakou techniku záběru používáte při lovu na položenou na dravce?Používáte někdo třeba ještě polystirén?nebo nekdo pouziva treba kaminek.policajta pred prut.Jaka je asi tak podle vas nejlepsi?

Parma a kukuřice necteno

28.5.2009 | Jak.novi | Feeder | 2.435 zobrazení | 8 odpovědí

Vadí parmám kukuřice v krmení? Často jsem se setkal z názorem, že vadí, ale dvě už na kukuřici mám, tak si to nemyslím.

Jaký sonar a od koho? necteno

15.11.2006 | kopi | Ostatní nádobíčko | 9.746 zobrazení | 32 odpovědí

Ahoj všichni, moc vás prosim o radu jakej sonar si mam koupit k vánocům. Chtěl bych investovat tak 10–15000kč. Hodně se mi líbí od humminbirdu řada matrix. Co si myslíte o sonaru matrix 47 3D sice stojí asi 20 tisíc, ale možná by se to vyplatilo. Nemáte někdo zkušenosti s objednáváním z této stránky www.fishfinder-store.com. Chytam hlavně kapry a sumce. Se sumcema teprve začínam a kupuju výbavu.

Noční lov a netopýři necteno

17.9.2007 | Breva | Tipy & triky | 3.356 zobrazení | 11 odpovědí

Včera večer jsem zkoušel ulovit candáta na feeder,ale nevydržel jsem ani do konce.Protože mi špička pořád poskakovala od nárazů netopýrů do silonu,nepomohlo ani když jsem dal silon co nejblíž k hladině.Máte způsob jak tomu zabránit.

Shimano - Nexave RA 2500 ano či ne? necteno

27.12.2007 | Kroska | Navijáky | 3.048 zobrazení | 10 odpovědí

potřeboval bych poradit,jestli ho koupit, nebo ne…chci ho na plavanou na kapry kolem 50cm. jestli s nim mate nejake zkusenosti, tak mi prosim napiste jestli koupit ten ,anebo nejaky jiny ve stejne cenove kategorii…

Kompletní Cena současného povolení necteno

24.3.2008 | Moss | Legislativa | 2.742 zobrazení | 9 odpovědí

Všechny Vás zdravím a prosím, jestli byste mi někdo nevysvětlil co vlastně musím vše zaplatit abych si tento rok mohl vrátit k této krásné zálibě. Kdysi jako malý jsem lístek měl, ale dnes už nemám ponětí co všechno sem k tomu vlastně potřeboval a ceny se určitě změnily, děkuji.

Hodinky necteno

14.8.2005 | kkarlos | Legislativa | 2.740 zobrazení | 9 odpovědí

Maji se vlastne k vode nosit hodinky kdyz nejsou v povinne vybave??? Jak to delate vy???

rada necteno

14.11.2010 | fire | Kaprařina | 2.440 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

dobrý den chtel jsem se zeptat odkdy dokdy se můžou lovit kaprovité ryby? a jestli se může lovit na těžko a na feeder

Pruty SEMA ??? necteno

30.9.2007 | norslav | Pruty | 13.759 zobrazení | 45 odpovědí

Ahoj , co rikate na kvalitu prutu znacky SEMA , chtel bych si poridit prut i navijak SEMA THERAPY , namate zkusenosti

Extra levné pruty necteno

24.3.2005 | Zlinsky_lovec | Pruty | 4.895 zobrazení | 16 odpovědí

Lidi,teď se ke mě dostala z tajných zdrojů zpráva, že se prý v Třebíči budou na nějakém výprodeji prodávat pruty za 25Kč. Co by jste od takového prutu čekali a myslíte si, že je to vůbec možné? Ne,že bych chtěl do toho jít, to teda ne, ale kdosi mi říkal,že to budou kvalitní pruty. Prosil bych vaše názory. Děkuji

bílá volavka nebo jiná zvláštnost necteno

11.1.2006 | Cudla | Ryby | 2.754 zobrazení | 9 odpovědí

Pracuji na odloučeném pracovišti. kolem protéká říčka Bílina,je docela dobře zarybněna tloušti,cejny,a jinou bílou rybou sem tam kapřík nebo dravec. Hlavní je že tam teče teplá voda z teplárny,takže nrzamrzá,a působí jako magnet na různé vodní ptactvo. Letos poprvése tu objevily dvě úplně bílé volavky,viděl je ještě někdo na jiné lokalitě?. Tato je v severních Čechách mezi Mostem a Litvínovem. Ve volné přírodě jsem je viděl poprvé a to se toulám okolo vody pomalu půl století.

Nákup přívlač necteno

29.12.2005 | Poperr | Ostatní nádobíčko | 2.752 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj ted dostanu k narozeninam nakup napřívlač tak mi poradte neco co mam koupit nastrahy chci letos chytat štiky,tlouste,bo­leny,candaty poradte dekuju

Jaro necteno

13.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.750 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych se zeptat,jestli už tedka na jaře někdo chytáte na řekách a pokud ano tak na jakou návnadu.(žiža­ly,medovky at­d…)

Čakovický rybník necteno

8.9.2010 | deniiis | Domácí revíry | 5.212 zobrazení | 17 odpovědí

Dobry den,chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti s timto rybnikem.Zajimalo by me jake druhy ryb tam jsou a zaslechl jsem ze se tam budou vysazovat ryby nevite kdy?Ja sem tam byl v V nedeli chytal jsem na foukanou kukurici a na cervi ale nic mi nebralo na co chytate vy?děkuji a Petrův zdar…

OKOUNI DO AKVÁRKA necteno

17.5.2011 | maatesaak | Dravci | 3.680 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím rybáře,rybářky a chovatelé.
Já bych si chtěl založit akvárko pro minimálně TŘI OKOUNY do 12 cm . Okouny si chytnu ale potřebuju akvárko na a mám jen 800 korun potřebuju poradit jestli si za tech 800 korun akvárko sOKOUNY zařídit můžu DĚKUJI

Matěj Šilar

Kde to bere 2008 necteno

11.8.2008 | Wiruscx | Úspěchy | 3.375 zobrazení | 11 odpovědí

Kde to bere 2008

počet mušek necteno

26.4.2005 | pif | Muškaření | 3.070 zobrazení | 10 odpovědí

kolik používáte mušek na šňůře?1,2 nebo 3?a proč?

Okuma Trio vs. SPRO Passion necteno

4.7.2013 | Peli33 | Navijáky | 3.067 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Zdravím, prosím o radu ohledně těchto dvou navijáků na lehčí přívlač. Mají je u nás v obchodě, celkem sem byl rozhodnutej pro tu okumu, ale prodavač mě včera tlačil spíš do toho SPRO. Je ale težší a provedení se mi zdá takový lacinější. Má někdo zkušenost, doporučení, kterej spíš? Díky

2.11. 2013 Jestřabice necteno

11.10.2013 | pikemaniac | Přívlač | 2.764 zobrazení | 9 odpovědí

Chystám se poprvé na závod do Jestřabice. Zajímalo by mě, jaké nástrahy jsou na tamnější vodě top a z jakého důvodu.. A jaká je nejčastěji lovená ryba? Dají se tam cíleně chytat štiky a uspět? Předem děkuji za odpovědi..

Staňkovský rybník necteno

29.3.2010 | cejnek | Domácí revíry | 2.760 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s rybařením na Staňkovském rybníce?Sumčařina na Staňkovském rybníce.