Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Noční lov a netopýři
17.9.2007 | Breva | Tipy & triky | 3.405 zobrazení | 11 odpovědí
Včera večer jsem zkoušel ulovit candáta na feeder,ale nevydržel jsem ani do konce.Protože mi špička pořád poskakovala od nárazů netopýrů do silonu,nepomohlo ani když jsem dal silon co nejblíž k hladině.Máte způsob jak tomu zabránit.
Lužnice-Čevený mlýn(Nuzice)
24.6.2007 | Kubajs | Domácí revíry | 3.402 zobrazení | 11 odpovědí
V létě jedu právě do této lokality rybařit již jsem tam byl ale spíš jsem se věnoval turistice Co je tu za ryby?Jaký styl je tu neljepší?Jetu hodně dravců???
Dírky na Mrhalu - zimní rybolov
14.2.2013 | casper | Domácí revíry | 3.098 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj všem,
chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo čerstvé zkušenosti s tímto revírem u Českých Budějovic?
Samozřejmě mě nejvíc zajímá, jestli je tam dobrá rybačka, protože se mi nechce vyhazovat 280 za povolenku a jet 30 km k tomu :-D
Díky všem, kde se zapojí ;-)
půjde to?
16.2.2014 | nůž26 | Sumcařina | 2.474 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj lidi, jako lov tloušťů mě zajímá a sumcařina taky. Ale teď k věci: Je možné udělat klasickou průběžnou montáž na položenou (olovo,obratlík,návazec,háček a nástraha) i na lov sumce?
Koupě prutu a navijáku
28.11.2008 | wwa.gy | Pruty | 3.417 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravím všechny rybáře! Chci si koupit nový UL prut i s navijákem. Prutek by měl být lehoučký s korkovou rukojetí, dlouhý 180cm, gramáž do 10(15g)- používám rotačky 00–1 a miniwoblerky do 3cm. Naviják by měl ladit s proutkem, takže taky lehký, přední brzda, kapacita 100m/0,14mm. Dík za každý TIP!!!
Shimano - Nexave RA 2500 ano či ne?
27.12.2007 | Kroska | Navijáky | 3.104 zobrazení | 10 odpovědí
potřeboval bych poradit,jestli ho koupit, nebo ne…chci ho na plavanou na kapry kolem 50cm. jestli s nim mate nejake zkusenosti, tak mi prosim napiste jestli koupit ten ,anebo nejaky jiny ve stejne cenove kategorii…
Nákup přívlač
29.12.2005 | Poperr | Ostatní nádobíčko | 2.793 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj ted dostanu k narozeninam nakup napřívlač tak mi poradte neco co mam koupit nastrahy chci letos chytat štiky,tlouste,boleny,candaty poradte dekuju
Kompletní Cena současného povolení
24.3.2008 | Moss | Legislativa | 2.791 zobrazení | 9 odpovědí
Všechny Vás zdravím a prosím, jestli byste mi někdo nevysvětlil co vlastně musím vše zaplatit abych si tento rok mohl vrátit k této krásné zálibě. Kdysi jako malý jsem lístek měl, ale dnes už nemám ponětí co všechno sem k tomu vlastně potřeboval a ceny se určitě změnily, děkuji.
Parma a kukuřice
28.5.2009 | Jak.novi | Feeder | 2.486 zobrazení | 8 odpovědí
Vadí parmám kukuřice v krmení? Často jsem se setkal z názorem, že vadí, ale dvě už na kukuřici mám, tak si to nemyslím.
Co s karasem? Zabít nebo pustit?
19.10.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní ryby | 26.189 zobrazení | 84 odpovědí
Můj problém na severní Moravě, na jakémkoliv revíru, tak chytám všude většinou na plavanou karasy. Dají se jíst, jak chutnají? Mám je vzít či pustit? Jaký je Váš názor na tuto rybu?
Suchá moucha-jak docílit aby plavala?
18.8.2010 | Šnek | Muškaření | 5.910 zobrazení | 19 odpovědí
Prosím o pomoc,jsem začátečník s muškařením a pořád nevím jak docílit toho aby suchá moucha pěkně plavala.Prý jsou na to nějaké spreje,ale nevím o co jde,poradí někdo??? díky..
Úlovky štik při cíleném lovu sumce.
10.7.2005 | HaD | Dravci | 3.743 zobrazení | 12 odpovědí
Lovu sumců se věnuji již mnoho let a v podstatě se mi ještě nikdy nestalo, abych měl záběr od štiky, či ji dokonce ulovil. Ani nikdo z mého okolí až na asi dvě výjimky taky žádnou štiku při sumcování nechytil. Zrovna předevčírem jsme se o tom s paťákem bavili v tom smyslu, že ví také pouze asi o jedné na bójku, ale jinak nic a včera chytil jak na objednávku dvě 85 cm a 70 cm a sousední rybáři prý taky dvě na bójku ulovili. Celá dlouhá léta nic a najednou se štiky asi zbláznili. Jaké jsou Vaše zkušenosti?
OKOUNI DO AKVÁRKA
17.5.2011 | maatesaak | Dravci | 3.733 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím rybáře,rybářky a chovatelé.
Já bych si chtěl založit akvárko pro minimálně TŘI OKOUNY do 12 cm .
Okouny si chytnu ale potřebuju akvárko na a mám jen 800 korun potřebuju
poradit jestli si za tech 800 korun akvárko sOKOUNY zařídit
můžu DĚKUJI
Matěj Šilar
twister a candát
10.8.2006 | Yuri | Přívlač | 3.119 zobrazení | 10 odpovědí
Mate nejaky osvedceny ¨zpusob vedeni mensich twisteru v parnych vedrech a vecerech?chtel bych lovit kusy okolo 40–60 cm.diky za reakce
počet mušek
26.4.2005 | pif | Muškaření | 3.115 zobrazení | 10 odpovědí
kolik používáte mušek na šňůře?1,2 nebo 3?a proč?
Okuma Trio vs. SPRO Passion
4.7.2013 | Peli33 | Navijáky | 3.112 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Zdravím, prosím o radu ohledně těchto dvou navijáků na lehčí přívlač. Mají je u nás v obchodě, celkem sem byl rozhodnutej pro tu okumu, ale prodavač mě včera tlačil spíš do toho SPRO. Je ale težší a provedení se mi zdá takový lacinější. Má někdo zkušenost, doporučení, kterej spíš? Díky
bílá volavka nebo jiná zvláštnost
11.1.2006 | Cudla | Ryby | 2.808 zobrazení | 9 odpovědí
Pracuji na odloučeném pracovišti. kolem protéká říčka Bílina,je docela dobře zarybněna tloušti,cejny,a jinou bílou rybou sem tam kapřík nebo dravec. Hlavní je že tam teče teplá voda z teplárny,takže nrzamrzá,a působí jako magnet na různé vodní ptactvo. Letos poprvése tu objevily dvě úplně bílé volavky,viděl je ještě někdo na jiné lokalitě?. Tato je v severních Čechách mezi Mostem a Litvínovem. Ve volné přírodě jsem je viděl poprvé a to se toulám okolo vody pomalu půl století.
Jaro
13.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.804 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych se zeptat,jestli už tedka na jaře někdo chytáte na řekách a pokud ano tak na jakou návnadu.(žižaly,medovky atd…)
Obchod Spoma
5.11.2007 | Tomek | Ryby | 2.493 zobrazení | 8 odpovědí
Velice negativni zkušenost s internetovým obchodem Spoma.cz