Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Unikátní zaběry dravců z vašich výprav
13.1.2010 | Vydra11111 | Přívlač | 6.816 zobrazení | 23 odpovědí
bude se diskutovat o tom jak komu kdy a kde zabrala napr. stika candat atd................................................................................
Shimano Aspire 2500RA
11.8.2008 | jarocintula | Navijáky | 4.447 zobrazení | 15 odpovědí
Mám záujem kúpiť tento naviják na prívlač a plávanú.Aký je?Má niekto sním skúsenosti?
Tření štik!
11.7.2005 | Tomik | Dravci | 3.853 zobrazení | 13 odpovědí
Myslíte si že se štiky výtírají samostaně?? Já jen že jsem nedávno viděl asi 5cm štičku která byla u brehu! Tak nevim jeslti byla vysazená nebo vytrená.
Popis ryby o které nic nevíme
6.8.2014 | KikinaRybářka | Ostatní ryby | 3.558 zobrazení | 12 odpovědí
Dobrý den Potřebovala bych abyste si kdokoliv tipnul co by toto mohlo být za rybu.Na soukromém rybníce byla několikrát viděna ryba s masivním tělem barvy připomínající vyplavený kmen a vystrkuje z vody hřbet.Hřbetní ploutev není téměř vidět.Napište prosím k čemu byste tuto rybu přirovnali. Děkuji
bílá volavka nebo jiná zvláštnost
11.1.2006 | Cudla | Ryby | 2.673 zobrazení | 9 odpovědí
Pracuji na odloučeném pracovišti. kolem protéká říčka Bílina,je docela dobře zarybněna tloušti,cejny,a jinou bílou rybou sem tam kapřík nebo dravec. Hlavní je že tam teče teplá voda z teplárny,takže nrzamrzá,a působí jako magnet na různé vodní ptactvo. Letos poprvése tu objevily dvě úplně bílé volavky,viděl je ještě někdo na jiné lokalitě?. Tato je v severních Čechách mezi Mostem a Litvínovem. Ve volné přírodě jsem je viděl poprvé a to se toulám okolo vody pomalu půl století.
Staňkovský rybník
29.3.2010 | cejnek | Domácí revíry | 2.673 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s rybařením na Staňkovském rybníce?Sumčařina na Staňkovském rybníce.
Hodinky
14.8.2005 | kkarlos | Legislativa | 2.668 zobrazení | 9 odpovědí
Maji se vlastne k vode nosit hodinky kdyz nejsou v povinne vybave??? Jak to delate vy???
rada
14.11.2010 | fire | Kaprařina | 2.372 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
dobrý den chtel jsem se zeptat odkdy dokdy se můžou lovit kaprovité ryby? a jestli se může lovit na těžko a na feeder
X-Rap
8.2.2006 | Prizrak | Přívlač | 2.079 zobrazení | 7 odpovědí
Už jste se někdo setkal v reálu s tímto novým woblerem od Rapaly? Vypadá celkem zajímavě i chod se mi líbí (viděl jsem ho jenom na stránkách Rapaly). Ale cena je poměrně vysoká..:-(
Jaký sonar a od koho?
15.11.2006 | kopi | Ostatní nádobíčko | 9.523 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj všichni, moc vás prosim o radu jakej sonar si mam koupit k vánocům. Chtěl bych investovat tak 10–15000kč. Hodně se mi líbí od humminbirdu řada matrix. Co si myslíte o sonaru matrix 47 3D sice stojí asi 20 tisíc, ale možná by se to vyplatilo. Nemáte někdo zkušenosti s objednáváním z této stránky www.fishfinder-store.com. Chytam hlavně kapry a sumce. Se sumcema teprve začínam a kupuju výbavu.
háček na feeder
6.8.2006 | sharkcom | Feeder | 7.440 zobrazení | 25 odpovědí
Doporučte váš oblíbený háček na feeder. Vhodný k chytání na zrnko kukuřice na kapry střední velikosti. Potýkám se totiž s častým padáním ryb, které jsou velice mělce zaseknuty. Dík
Noční lov a netopýři
17.9.2007 | Breva | Tipy & triky | 3.277 zobrazení | 11 odpovědí
Včera večer jsem zkoušel ulovit candáta na feeder,ale nevydržel jsem ani do konce.Protože mi špička pořád poskakovala od nárazů netopýrů do silonu,nepomohlo ani když jsem dal silon co nejblíž k hladině.Máte způsob jak tomu zabránit.
Lužnice-Čevený mlýn(Nuzice)
24.6.2007 | Kubajs | Domácí revíry | 3.271 zobrazení | 11 odpovědí
V létě jedu právě do této lokality rybařit již jsem tam byl ale spíš jsem se věnoval turistice Co je tu za ryby?Jaký styl je tu neljepší?Jetu hodně dravců???
Okuma Trio vs. SPRO Passion
4.7.2013 | Peli33 | Navijáky | 2.977 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Zdravím, prosím o radu ohledně těchto dvou navijáků na lehčí přívlač. Mají je u nás v obchodě, celkem sem byl rozhodnutej pro tu okumu, ale prodavač mě včera tlačil spíš do toho SPRO. Je ale težší a provedení se mi zdá takový lacinější. Má někdo zkušenost, doporučení, kterej spíš? Díky
CO SEBOU NA VÝPRAVY?
27.11.2011 | Quick2803 | Kaprařina | 28.976 zobrazení | 97 odpovědí
Co vše si sebou berete na výpravy od 3 do 14 dnů? Napište mi seznam opravdu bych nechtěl něco zapomenout :-D Děkuji za příspěvky.
Co s karasem? Zabít nebo pustit?
19.10.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní ryby | 25.111 zobrazení | 84 odpovědí
Můj problém na severní Moravě, na jakémkoliv revíru, tak chytám všude většinou na plavanou karasy. Dají se jíst, jak chutnají? Mám je vzít či pustit? Jaký je Váš názor na tuto rybu?
info jestřabice
12.9.2006 | judas.d | Kaprařina | 3.285 zobrazení | 11 odpovědí
zítra tam jedu má někdo pár dobrejch rad
Obchod Spoma
5.11.2007 | Tomek | Ryby | 2.385 zobrazení | 8 odpovědí
Velice negativni zkušenost s internetovým obchodem Spoma.cz
Vysočina
12.7.2009 | back-woodsman | Feeder | 2.092 zobrazení | 7 odpovědí
Fórum které se zabívá převážně Feederem a lovem trofejních ryb na vysočině. Techniky lovu na položenou, krmné směsi, nástrahy. A naše osobní rybářské rekordy na vysočině a všude jinde.
PC hra o rybách
18.7.2005 | Holajz2 | Ryby | 3.596 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny. Máte někdo typ na dobrou hru o rybách a s rybami. Pro případ, že venku je tak škaredě, že se nedá někam jít.