Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Skitter pop necteno

19.9.2005 | Bobr-007 | Přívlač | 2.810 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte nějaké skušenosti s woblerem Rapala Skitter pop. Dnes jsem s ním vláčel,ale nějak se mi to nezdálo . Zkoušel jsem to v různých hloubkách,ale nic. Mám 9cm,barva S. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Suchá moucha-jak docílit aby plavala? necteno

18.8.2010 | Šnek | Muškaření | 5.957 zobrazení | 19 odpovědí

Prosím o pomoc,jsem začátečník s muškařením a pořád nevím jak docílit toho aby suchá moucha pěkně plavala.Prý jsou na to nějaké spreje,ale nevím o co jde,poradí někdo??? díky..

Shimano - Nexave RA 2500 ano či ne? necteno

27.12.2007 | Kroska | Navijáky | 3.133 zobrazení | 10 odpovědí

potřeboval bych poradit,jestli ho koupit, nebo ne…chci ho na plavanou na kapry kolem 50cm. jestli s nim mate nejake zkusenosti, tak mi prosim napiste jestli koupit ten ,anebo nejaky jiny ve stejne cenove kategorii…

Nákup přívlač necteno

29.12.2005 | Poperr | Ostatní nádobíčko | 2.819 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj ted dostanu k narozeninam nakup napřívlač tak mi poradte neco co mam koupit nastrahy chci letos chytat štiky,tlouste,bo­leny,candaty poradte dekuju

Výlov rybníku Vrkoč necteno

4.11.2010 | ras2ta | Vaše názory | 6.926 zobrazení | 22 odpovědí

Chci se zeptat jestli někdo z Vás zavýtel minulý týden do Ivaňe na výlov.Já tam jezdím téměř každý rok.Jelikož sem tam byl už ve čtvrtek tak se vás chci zeptak kteří ste tam byly v neděli,jestli ste vyděli ty kapitální úlovky jestli tam nějaké měly.Já sem ta vyděl jen 13-ti kilového kapra,130 zubatou a albína sumika ten nevim kolik měl,jo a jeste jeden malinký KOI.Co ste viděly VY???

Úlovky štik při cíleném lovu sumce. necteno

10.7.2005 | HaD | Dravci | 3.778 zobrazení | 12 odpovědí

Lovu sumců se věnuji již mnoho let a v podstatě se mi ještě nikdy nestalo, abych měl záběr od štiky, či ji dokonce ulovil. Ani nikdo z mého okolí až na asi dvě výjimky taky žádnou štiku při sumcování nechytil. Zrovna předevčírem jsme se o tom s paťákem bavili v tom smyslu, že ví také pouze asi o jedné na bójku, ale jinak nic a včera chytil jak na objednávku dvě 85 cm a 70 cm a sousední rybáři prý taky dvě na bójku ulovili. Celá dlouhá léta nic a najednou se štiky asi zbláznili. Jaké jsou Vaše zkušenosti?

OKOUNI DO AKVÁRKA necteno

17.5.2011 | maatesaak | Dravci | 3.768 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím rybáře,rybářky a chovatelé.
Já bych si chtěl založit akvárko pro minimálně TŘI OKOUNY do 12 cm . Okouny si chytnu ale potřebuju akvárko na a mám jen 800 korun potřebuju poradit jestli si za tech 800 korun akvárko sOKOUNY zařídit můžu DĚKUJI

Matěj Šilar

Dírky na Mrhalu - zimní rybolov necteno

14.2.2013 | casper | Domácí revíry | 3.147 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj všem,

chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo čerstvé zkušenosti s tímto revírem u Českých Budějovic?

Samozřejmě mě nejvíc zajímá, jestli je tam dobrá rybačka, protože se mi nechce vyhazovat 280 za povolenku a jet 30 km k tomu :-D

Díky všem, kde se zapojí ;-)

www.mrhal.cz

rada necteno

14.11.2010 | fire | Kaprařina | 2.516 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

dobrý den chtel jsem se zeptat odkdy dokdy se můžou lovit kaprovité ryby? a jestli se může lovit na těžko a na feeder

Obchod Spoma necteno

5.11.2007 | Tomek | Ryby | 2.515 zobrazení | 8 odpovědí

Velice negativni zkušenost s internetovým obchodem Spoma.cz

Parma a kukuřice necteno

28.5.2009 | Jak.novi | Feeder | 2.514 zobrazení | 8 odpovědí

Vadí parmám kukuřice v krmení? Často jsem se setkal z názorem, že vadí, ale dvě už na kukuřici mám, tak si to nemyslím.

půjde to? necteno

16.2.2014 | nůž26 | Sumcařina | 2.514 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj lidi, jako lov tloušťů mě zajímá a sumcařina taky. Ale teď k věci: Je možné udělat klasickou průběžnou montáž na položenou (olovo,obratlík,ná­vazec,háček a nástraha) i na lov sumce?

S feederem na úhoře? necteno

4.4.2007 | Kubajs | Feeder | 7.245 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jakou motnáž používáte na feeder na potok 4–5m široký a je jich tam docela dost ještě se mi nestalo abych žádného nechytil jsou tam od 45–80cm tak jaká montáž se vám osvědčila???

Volba prutu a navijáku necteno

12.11.2009 | Ogar | Pruty | 3.789 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi

Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…

NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…

A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…

Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…

PC hra o rybách necteno

18.7.2005 | Holajz2 | Ryby | 3.780 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím všechny. Máte někdo typ na dobrou hru o rybách a s rybami. Pro případ, že venku je tak škaredě, že se nedá někam jít.

Koupě prutu a navijáku necteno

28.11.2008 | wwa.gy | Pruty | 3.470 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím všechny rybáře! Chci si koupit nový UL prut i s navijákem. Prutek by měl být lehoučký s korkovou rukojetí, dlouhý 180cm, gramáž do 10(15g)- používám rotačky 00–1 a miniwoblerky do 3cm. Naviják by měl ladit s proutkem, takže taky lehký, přední brzda, kapacita 100m/0,14mm. Dík za každý TIP!!!

počet mušek necteno

26.4.2005 | pif | Muškaření | 3.152 zobrazení | 10 odpovědí

kolik používáte mušek na šňůře?1,2 nebo 3?a proč?

Okuma Trio vs. SPRO Passion necteno

4.7.2013 | Peli33 | Navijáky | 3.151 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Zdravím, prosím o radu ohledně těchto dvou navijáků na lehčí přívlač. Mají je u nás v obchodě, celkem sem byl rozhodnutej pro tu okumu, ale prodavač mě včera tlačil spíš do toho SPRO. Je ale težší a provedení se mi zdá takový lacinější. Má někdo zkušenost, doporučení, kterej spíš? Díky

Staňkovský rybník necteno

29.3.2010 | cejnek | Domácí revíry | 2.839 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s rybařením na Staňkovském rybníce?Sumčařina na Staňkovském rybníce.

bílá volavka nebo jiná zvláštnost necteno

11.1.2006 | Cudla | Ryby | 2.838 zobrazení | 9 odpovědí

Pracuji na odloučeném pracovišti. kolem protéká říčka Bílina,je docela dobře zarybněna tloušti,cejny,a jinou bílou rybou sem tam kapřík nebo dravec. Hlavní je že tam teče teplá voda z teplárny,takže nrzamrzá,a působí jako magnet na různé vodní ptactvo. Letos poprvése tu objevily dvě úplně bílé volavky,viděl je ještě někdo na jiné lokalitě?. Tato je v severních Čechách mezi Mostem a Litvínovem. Ve volné přírodě jsem je viděl poprvé a to se toulám okolo vody pomalu půl století.