Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
S feederem na úhoře?
4.4.2007 | Kubajs | Feeder | 7.191 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jakou motnáž používáte na feeder na potok 4–5m široký a je jich tam docela dost ještě se mi nestalo abych žádného nechytil jsou tam od 45–80cm tak jaká montáž se vám osvědčila???
Volba prutu a navijáku
12.11.2009 | Ogar | Pruty | 3.752 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi
Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…
NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…
A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…
Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…
PC hra o rybách
18.7.2005 | Holajz2 | Ryby | 3.751 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny. Máte někdo typ na dobrou hru o rybách a s rybami. Pro případ, že venku je tak škaredě, že se nedá někam jít.
2.11. 2013 Jestřabice
11.10.2013 | pikemaniac | Přívlač | 2.816 zobrazení | 9 odpovědí
Chystám se poprvé na závod do Jestřabice. Zajímalo by mě, jaké nástrahy jsou na tamnější vodě top a z jakého důvodu.. A jaká je nejčastěji lovená ryba? Dají se tam cíleně chytat štiky a uspět? Předem děkuji za odpovědi..
Staňkovský rybník
29.3.2010 | cejnek | Domácí revíry | 2.811 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s rybařením na Staňkovském rybníce?Sumčařina na Staňkovském rybníce.
?KOCOURKOV?
31.12.2004 | DEATH | Legislativa | 2.500 zobrazení | 8 odpovědí
Při prohlížení řádu pro rok 2005 mě zaujalo toto:na začátku se píše- 1) Od 1. září do 15. dubna jsou v rybářském revíru hájeni: b) losos obecný (atlantský) (Salmo salar). tudíž by mohli býti lososi loveni už 16. dubna,ale na konci se dozvídám opakI. Doby hájení některých dalších živočichů
Celoročně jsou hájeny:
:3. losos obecný..
Já vím,lososy tu nejsou,ale kdyby byli,mohl bych se chovat jak bych chtěl!!
X-Rap
8.2.2006 | Prizrak | Přívlač | 2.189 zobrazení | 7 odpovědí
Už jste se někdo setkal v reálu s tímto novým woblerem od Rapaly? Vypadá celkem zajímavě i chod se mi líbí (viděl jsem ho jenom na stránkách Rapaly). Ale cena je poměrně vysoká..:-(
Počet ložisek
7.3.2006 | KačaX | Navijáky | 8.475 zobrazení | 27 odpovědí
Jaký má vůbec vliv počet ložisek na kvalitu navijáku? (v čem pracuje jinak naviják např. s 5 ložiskama oproti navijáku s jedním ložiskem? Prostě bych chtěl vědět rozdíl.)
Co přidat do šrotu?
16.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 7.220 zobrazení | 23 odpovědí
Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)
Výlov rybníku Vrkoč
4.11.2010 | ras2ta | Vaše názory | 6.886 zobrazení | 22 odpovědí
Chci se zeptat jestli někdo z Vás zavýtel minulý týden do Ivaňe na výlov.Já tam jezdím téměř každý rok.Jelikož sem tam byl už ve čtvrtek tak se vás chci zeptak kteří ste tam byly v neděli,jestli ste vyděli ty kapitální úlovky jestli tam nějaké měly.Já sem ta vyděl jen 13-ti kilového kapra,130 zubatou a albína sumika ten nevim kolik měl,jo a jeste jeden malinký KOI.Co ste viděly VY???
Jigový prut
7.5.2006 | msmaso | Přívlač | 5.332 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!
Rybaříte i na PC ?
18.10.2005 | ESKY | Ryby | 3.756 zobrazení | 12 odpovědí
Mohu se zeptal, zda-li rybaříte na PC? Doporučte mi nějakou hru, já mám pár her na psx 1, ale jsou už ohrané a tak bych rád vyzkoušel něco nového.
Popis ryby o které nic nevíme
6.8.2014 | KikinaRybářka | Ostatní ryby | 3.756 zobrazení | 12 odpovědí
Dobrý den Potřebovala bych abyste si kdokoliv tipnul co by toto mohlo být za rybu.Na soukromém rybníce byla několikrát viděna ryba s masivním tělem barvy připomínající vyplavený kmen a vystrkuje z vody hřbet.Hřbetní ploutev není téměř vidět.Napište prosím k čemu byste tuto rybu přirovnali. Děkuji
info jestřabice
12.9.2006 | judas.d | Kaprařina | 3.450 zobrazení | 11 odpovědí
zítra tam jedu má někdo pár dobrejch rad
Rippery STORM- zkušenosti
18.5.2005 | PV | Přívlač | 2.817 zobrazení | 9 odpovědí
Já jsem si pořídil několik kousků těchto ripperů a shledal jsem následujiící problémy: 7 cm v provedení okoun: moc tuhý ocásek- musel jsem jim pomoci pájkou malé pstruhové: naklánějí se na bok. Jelikož mají nádherný vzhled a cena je docela vysoká (za malé kousky je asi 39Kč/ks), tak mi to připadá škoda. Jaké máte s nima zkušenosti?
Wobler na sumce
26.12.2004 | BigMike | Přívlač | 9.132 zobrazení | 29 odpovědí
Jak by měl vypadat, být velký a pracovat ideální wobler na sumce?
PC hry pro rybáře
16.11.2007 | Novohradecak | chytej.cz | 5.659 zobrazení | 18 odpovědí
PC hry pro rybáře,simulátory
Štika.candát na mušku
30.4.2006 | brčal | Muškaření | 5.655 zobrazení | 18 odpovědí
Poradte mušky a různé tipy jenom chytání na můškařsky prut.
Kdo poradi kde ho sehnat
8.11.2010 | sirka12 | Přívlač | 5.027 zobrazení | 16 odpovědí
Važeni vlačkaři kdo poradi kde sehnat proutek Cormoran Carb-o-star UL s gramazi 0,5–3gr. Diky za pripadnou radu.