Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Jaro
13.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.838 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych se zeptat,jestli už tedka na jaře někdo chytáte na řekách a pokud ano tak na jakou návnadu.(žižaly,medovky atd…)
Kompletní Cena současného povolení
24.3.2008 | Moss | Legislativa | 2.837 zobrazení | 9 odpovědí
Všechny Vás zdravím a prosím, jestli byste mi někdo nevysvětlil co vlastně musím vše zaplatit abych si tento rok mohl vrátit k této krásné zálibě. Kdysi jako malý jsem lístek měl, ale dnes už nemám ponětí co všechno sem k tomu vlastně potřeboval a ceny se určitě změnily, děkuji.
?KOCOURKOV?
31.12.2004 | DEATH | Legislativa | 2.522 zobrazení | 8 odpovědí
Při prohlížení řádu pro rok 2005 mě zaujalo toto:na začátku se píše- 1) Od 1. září do 15. dubna jsou v rybářském revíru hájeni: b) losos obecný (atlantský) (Salmo salar). tudíž by mohli býti lososi loveni už 16. dubna,ale na konci se dozvídám opakI. Doby hájení některých dalších živočichů
Celoročně jsou hájeny:
:3. losos obecný..
Já vím,lososy tu nejsou,ale kdyby byli,mohl bych se chovat jak bych chtěl!!
DOPIS JEŽÍŠKOVI
20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 33.574 zobrazení | 106 odpovědí
napišme Ježíškovi o vercajk! Líná huba holé neštěstí! Možná to
vyjde, nikdy nevíš.
Společná platforma pro Ježíška i Santu.
Počet ložisek
7.3.2006 | KačaX | Navijáky | 8.549 zobrazení | 27 odpovědí
Jaký má vůbec vliv počet ložisek na kvalitu navijáku? (v čem pracuje jinak naviják např. s 5 ložiskama oproti navijáku s jedním ložiskem? Prostě bych chtěl vědět rozdíl.)
Co přidat do šrotu?
16.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 7.288 zobrazení | 23 odpovědí
Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)
Jigový prut
7.5.2006 | msmaso | Přívlač | 5.376 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!
Kdo poradi kde ho sehnat
8.11.2010 | sirka12 | Přívlač | 5.067 zobrazení | 16 odpovědí
Važeni vlačkaři kdo poradi kde sehnat proutek Cormoran Carb-o-star UL s gramazi 0,5–3gr. Diky za pripadnou radu.
Rybaříte i na PC ?
18.10.2005 | ESKY | Ryby | 3.793 zobrazení | 12 odpovědí
Mohu se zeptal, zda-li rybaříte na PC? Doporučte mi nějakou hru, já mám pár her na psx 1, ale jsou už ohrané a tak bych rád vyzkoušel něco nového.
2.11. 2013 Jestřabice
11.10.2013 | pikemaniac | Přívlač | 2.851 zobrazení | 9 odpovědí
Chystám se poprvé na závod do Jestřabice. Zajímalo by mě, jaké nástrahy jsou na tamnější vodě top a z jakého důvodu.. A jaká je nejčastěji lovená ryba? Dají se tam cíleně chytat štiky a uspět? Předem děkuji za odpovědi..
Co s karasem? Zabít nebo pustit?
19.10.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Ostatní ryby | 26.702 zobrazení | 84 odpovědí
Můj problém na severní Moravě, na jakémkoliv revíru, tak chytám všude většinou na plavanou karasy. Dají se jíst, jak chutnají? Mám je vzít či pustit? Jaký je Váš názor na tuto rybu?
Štika.candát na mušku
30.4.2006 | brčal | Muškaření | 5.711 zobrazení | 18 odpovědí
Poradte mušky a různé tipy jenom chytání na můškařsky prut.
PC hry pro rybáře
16.11.2007 | Novohradecak | chytej.cz | 5.706 zobrazení | 18 odpovědí
PC hry pro rybáře,simulátory
Šňůra Berkley Whiplash
10.7.2007 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 4.765 zobrazení | 15 odpovědí
Máte s touto šňůrou někdo zkušenosti?
info jestřabice
12.9.2006 | judas.d | Kaprařina | 3.496 zobrazení | 11 odpovědí
zítra tam jedu má někdo pár dobrejch rad
Pro začínající muškaře-vazače
14.4.2006 | Zauwi | Muškaření | 3.177 zobrazení | 10 odpovědí
dávám odkaz na video vázání z tel.pořadu Rady ptáka Loskutáka… je to nic moc,ale třeba to někomu pomůže a kdyb jstě někdo znal něco podobnéh ohoďtě sem taky odkaz prosím.Díky kdyžtak pište názor,popř rady co se dá dělat lépe…jde mi o postup a různé triky(grify):-)
Wobler SALMO
3.5.2005 | msmaso | Legislativa | 3.176 zobrazení | 10 odpovědí
Poradí někdo kde objednat tento druh woblera přes net. Na stránky MAVEP se nemohu dostat,díky.
kvalita našich vod
26.5.2004 | Prizrak | Ryby | 2.859 zobrazení | 9 odpovědí
Co si myslýte o kvalitě našich vod. Je to lepší nebo horší… A ještě co si myslíte o čističkách?
Ukonceni lovu???
14.8.2005 | kkarlos | Legislativa | 2.857 zobrazení | 9 odpovědí
Kdyz jdete k vode s peanem ktery je povinny a pri vyprostovanim ryby vam zklouzne z ruku a spadne do vody a nedokazete ho vylovit musi se ukoncit lov???