Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybaříte i na PC ? necteno

18.10.2005 | ESKY | Ryby | 3.717 zobrazení | 12 odpovědí

Mohu se zeptal, zda-li rybaříte na PC? Doporučte mi nějakou hru, já mám pár her na psx 1, ale jsou už ohrané a tak bych rád vyzkoušel něco nového.

Wobler SALMO necteno

3.5.2005 | msmaso | Legislativa | 3.095 zobrazení | 10 odpovědí

Poradí někdo kde objednat tento druh woblera přes net. Na stránky MAVEP se nemohu dostat,díky.

na vlaceni necteno

4.9.2005 | kkarlos | Pruty | 2.790 zobrazení | 9 odpovědí

co si myslyte o prutu MIKADO feeling 270 do 13g vaha 165g kolem 1500kč a k tomu navijak SHIMANO alivio 1000F 2 loziska prevod 5,2:1 hmotnost 230g a kapacita 140m/0,20mm kolem 800kč. chtel bych to na reku sirka kolem 10m myslite si ze by to slo??? chtel bych lovit mensi ryby ne nejaky velikany!!!

Váš domácí a nejoblíbenější revír? necteno

25.11.2005 | Gagi | Domácí revíry | 2.789 zobrazení | 9 odpovědí

Který rybářský revír máte pod ,,okny", na který chodíte nejčastěji a který je nejoblíbenější? Kde se naopak už neukážete?

kvalita našich vod necteno

26.5.2004 | Prizrak | Ryby | 2.786 zobrazení | 9 odpovědí

Co si myslýte o kvalitě našich vod. Je to lepší nebo horší… A ještě co si myslíte o čističkách?

Orlas - jak berou necteno

28.7.2008 | ART | Domácí revíry | 2.786 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat jak to je s rybama na Orlíku dravci ale i bílá ryba. Příští tejden se tam chystám, někam k blízkosti tělesa.

Vysočina necteno

12.7.2009 | back-woodsman | Feeder | 2.169 zobrazení | 7 odpovědí

Fórum které se zabívá převážně Feederem a lovem trofejních ryb na vysočině. Techniky lovu na položenou, krmné směsi, nástrahy. A naše osobní rybářské rekordy na vysočině a všude jinde.

Počet ložisek necteno

7.3.2006 | KačaX | Navijáky | 8.390 zobrazení | 27 odpovědí

Jaký má vůbec vliv počet ložisek na kvalitu navijáku? (v čem pracuje jinak naviják např. s 5 ložiskama oproti navijáku s jedním ložiskem? Prostě bych chtěl vědět rozdíl.)

Co přidat do šrotu? necteno

16.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 7.144 zobrazení | 23 odpovědí

Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)

S feederem na úhoře? necteno

4.4.2007 | Kubajs | Feeder | 7.137 zobrazení | 23 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jakou motnáž používáte na feeder na potok 4–5m široký a je jich tam docela dost ještě se mi nestalo abych žádného nechytil jsou tam od 45–80cm tak jaká montáž se vám osvědčila???

Šňůra Berkley Whiplash necteno

10.7.2007 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 4.652 zobrazení | 15 odpovědí

Máte s touto šňůrou někdo zkušenosti?

reviry necteno

23.5.2010 | dragosek-18 | Kaprařina | 3.102 zobrazení | 10 odpovědí

prosim vas je tu nekdo z jižni moravi?ja bydlim vletovicich a rad bych poznal vice neš rybnik u koupaliště a křetinku jelikoš je tam pro mně jako pro pokročileho rybaře špatne chytani a to zduvodu že nevim kde je tam dobre misto ale i proto cestovani za rybama bych těl poznat i jine revirykde se da pěkně zachitat.prosim jen o okoli boskovic sloupu a blanska dik všem za vaše odpovědi.

Jak si ze srsti udělat dabbing? necteno

8.3.2007 | Sotík | Muškaření | 3.101 zobrazení | 10 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak si z kůže králíka a nebo jiných zvířat udělat dabbing? A také, jak ho obarvit???

Ukonceni lovu??? necteno

14.8.2005 | kkarlos | Legislativa | 2.799 zobrazení | 9 odpovědí

Kdyz jdete k vode s peanem ktery je povinny a pri vyprostovanim ryby vam zklouzne z ruku a spadne do vody a nedokazete ho vylovit musi se ukoncit lov???

Na jake Weby chodite necteno

14.6.2005 | Wobler | Domácí revíry | 2.485 zobrazení | 8 odpovědí

Na jake weby nejradeji chodite

"Latimerie" necteno

13.5.2005 | Vydrus | Ostatní nádobíčko | 2.482 zobrazení | 8 odpovědí

Už se mi několikrát podařilo chytit plotici kříženou s tlouštěm. Letos se mi to už taky podařilo. Byl to pěkný kousek, ale nevzal jsem ji, protože nevím, jestli se to smí, když je tloušť hájenej. Ryb. řád o tom vůbec nemluví. Možná jsem si mohl půlku vzít a půlku pustit Máte někdo podobnou zkušenost?

Plávajúce hlavičky necteno

13.7.2006 | pablo | Přívlač | 2.174 zobrazení | 7 odpovědí

už dlhšiu dobu márne hľadám obchod, e-shop alebo výrobcu plávajúcich jigových hlavičiek pre veľkosti háčikov 8,6,4,2 a 1. Neviete mi niekto poradiť a napísať kontakt? Ďakujem všetkým

DOPIS JEŽÍŠKOVI necteno

20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 32.999 zobrazení | 106 odpovědí

napišme Ježíškovi o vercajk! Líná huba holé neštěstí! Možná to vyjde, nikdy nevíš.
Společná platforma pro Ježíška i Santu.

Wobler na sumce necteno

26.12.2004 | BigMike | Přívlač | 9.032 zobrazení | 29 odpovědí

Jak by měl vypadat, být velký a pracovat ideální wobler na sumce?

PC hry pro rybáře necteno

16.11.2007 | Novohradecak | chytej.cz | 5.601 zobrazení | 18 odpovědí

PC hry pro rybáře,simulátory