Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Brambory jako krmení necteno

3.4.2011 | Stingr | Kaprařina | 9.354 zobrazení | 31 odpovědí

Nedávno mi můj strýc připoměl,jak jsme spolu za mých klukovských let chytaly kapry. Vždy před víkendem ve čtvrtek uvařil pařák brambor, v pátek do toho přimíchal půl kýble šrotu a v kolečku to dovezl na kraj rybníka a tam to lopatou rozházel. V sobotu ráno už jsme společně seděly na břehu a tahaly na žížalu či kůrku chleba jednu rybu za druhou. Máte někdo bližší zkušenosti s bramborami jako krmení? Nezacpou si ryby břicho na několik dnů?

Suchá moucha-jak docílit aby plavala? necteno

18.8.2010 | Šnek | Muškaření | 5.746 zobrazení | 19 odpovědí

Prosím o pomoc,jsem začátečník s muškařením a pořád nevím jak docílit toho aby suchá moucha pěkně plavala.Prý jsou na to nějaké spreje,ale nevím o co jde,poradí někdo??? díky..

Štika.candát na mušku necteno

30.4.2006 | brčal | Muškaření | 5.436 zobrazení | 18 odpovědí

Poradte mušky a různé tipy jenom chytání na můškařsky prut.

Volba prutu a navijáku necteno

12.11.2009 | Ogar | Pruty | 3.624 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi

Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…

NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…

A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…

Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…

reviry necteno

23.5.2010 | dragosek-18 | Kaprařina | 3.024 zobrazení | 10 odpovědí

prosim vas je tu nekdo z jižni moravi?ja bydlim vletovicich a rad bych poznal vice neš rybnik u koupaliště a křetinku jelikoš je tam pro mně jako pro pokročileho rybaře špatne chytani a to zduvodu že nevim kde je tam dobre misto ale i proto cestovani za rybama bych těl poznat i jine revirykde se da pěkně zachitat.prosim jen o okoli boskovic sloupu a blanska dik všem za vaše odpovědi.

twister a candát necteno

10.8.2006 | Yuri | Přívlač | 3.020 zobrazení | 10 odpovědí

Mate nejaky osvedceny ¨zpusob vedeni mensich twisteru v parnych vedrech a vecerech?chtel bych lovit kusy okolo 40–60 cm.diky za reakce

Pro začínající muškaře-vazače necteno

14.4.2006 | Zauwi | Muškaření | 3.019 zobrazení | 10 odpovědí

dávám odkaz na video vázání z tel.pořadu Rady ptáka Loskutáka… je to nic moc,ale třeba to někomu pomůže a kdyb jstě někdo znal něco podobnéh ohoďtě sem taky odkaz prosím.Díky kdyžtak pište názor,popř rady co se dá dělat lépe…jde mi o postup a různé triky(grify):-)

Padání vlasce pod cívku necteno

27.8.2010 | Troopik | Navijáky | 2.723 zobrazení | 9 odpovědí

Mám problém s padáním vlasce pod cívku navijáku. Stává se mi hlavně když zabere ryba rychle to rozjede (většinou chytám kapra) a pak přestane jet nebo z nějakýho důvodu už dál netáhne návnadu s vláskem a nato se mi stane, že vlásek většinou ještě kus jede dál udělají se okolo velký volný oka, který následně spadnou pod cívku. Naviják mám Okumu LB 65. Nevíte jak se tomuto problému vyvarovat? Ano včasný zásek pomůže, ale okolnosti většinou chtějí tak, aby se sešli například dva záběry najednou, nebo při přehazování jednoho prutu je na ten druhý záběr …

Díky všem za rady

Váš domácí a nejoblíbenější revír? necteno

25.11.2005 | Gagi | Domácí revíry | 2.720 zobrazení | 9 odpovědí

Který rybářský revír máte pod ,,okny", na který chodíte nejčastěji a který je nejoblíbenější? Kde se naopak už neukážete?

na vlaceni necteno

4.9.2005 | kkarlos | Pruty | 2.715 zobrazení | 9 odpovědí

co si myslyte o prutu MIKADO feeling 270 do 13g vaha 165g kolem 1500kč a k tomu navijak SHIMANO alivio 1000F 2 loziska prevod 5,2:1 hmotnost 230g a kapacita 140m/0,20mm kolem 800kč. chtel bych to na reku sirka kolem 10m myslite si ze by to slo??? chtel bych lovit mensi ryby ne nejaky velikany!!!

Plávajúce hlavičky necteno

13.7.2006 | pablo | Přívlač | 2.117 zobrazení | 7 odpovědí

už dlhšiu dobu márne hľadám obchod, e-shop alebo výrobcu plávajúcich jigových hlavičiek pre veľkosti háčikov 8,6,4,2 a 1. Neviete mi niekto poradiť a napísať kontakt? Ďakujem všetkým

Marena a VC reviry necteno

27.1.2007 | dvorak | Domácí revíry | 2.113 zobrazení | 7 odpovědí

Jezdite nekdo na mareny v hradeckem kraji?

vse o podoustvich a jejich lovu necteno

18.5.2009 | kat | Bílá ryba | 2.112 zobrazení | 7 odpovědí

vse o lovu techto prekrasnych a bojovnych ryb a nestydte se pochlubit vasima fotografiema

Co přidat do šrotu? necteno

16.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 6.978 zobrazení | 23 odpovědí

Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)

Výlov rybníku Vrkoč necteno

4.11.2010 | ras2ta | Vaše názory | 6.673 zobrazení | 22 odpovědí

Chci se zeptat jestli někdo z Vás zavýtel minulý týden do Ivaňe na výlov.Já tam jezdím téměř každý rok.Jelikož sem tam byl už ve čtvrtek tak se vás chci zeptak kteří ste tam byly v neděli,jestli ste vyděli ty kapitální úlovky jestli tam nějaké měly.Já sem ta vyděl jen 13-ti kilového kapra,130 zubatou a albína sumika ten nevim kolik měl,jo a jeste jeden malinký KOI.Co ste viděly VY???

PC hry pro rybáře necteno

16.11.2007 | Novohradecak | chytej.cz | 5.449 zobrazení | 18 odpovědí

PC hry pro rybáře,simulátory

Jigový prut necteno

7.5.2006 | msmaso | Přívlač | 5.155 zobrazení | 17 odpovědí

Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!

Švédsko necteno

19.3.2008 | Jitka Veselá | Rybaření v zahraničí | 3.945 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj,tátovi bude padesát a s mamkou by jsme mu chtěly zaplatit rybářský zájezd do Švédska.Můžete mi poradit nějaky odkaz kam se mrknout?díky Jitka

Jak si ze srsti udělat dabbing? necteno

8.3.2007 | Sotík | Muškaření | 3.028 zobrazení | 10 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak si z kůže králíka a nebo jiných zvířat udělat dabbing? A také, jak ho obarvit???

Hledám na společné chytání kolegu v Praze 9. necteno

2.9.2005 | Hrouzek02 | Kaprařina | 2.730 zobrazení | 9 odpovědí

Najdu? Hledám na společné chytání kolegu v Praze 9.