Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
rybaření na pc
14.12.2005 | snowbie | Domácí revíry | 4.440 zobrazení | 14 odpovědí
posílejte sem nerůznější názvi rybářských her, které hrajete.
Tyčkové bojky.
11.3.2005 | weird | Ryby | 3.176 zobrazení | 10 odpovědí
Poradí někdo z čeho a jak se dá vyrobit tyčková bojka?
Proč feeder - plavaná ???
4.4.2006 | efendi | Ryby | 2.543 zobrazení | 8 odpovědí
Všiml jsem si, že mnozí píší že požili feeder na plavanou a pod. Myslel jsem, že feeder je chytání na špičku a ne na splávek. Taky nepíši že jsem muškařil na plavačku jen proto, že bych použil muškařský prut se splávkem. Nebo se snad pletu? Prosím poraďte!!
Kolonka Diskuze
20.3.2006 | | Ryby | 1.906 zobrazení | 6 odpovědí
Mám problém, v dřívějším provedení chytej.cz byla témata diskuze, kaprařina, feeder, sumci, atd vidět a kdykoli jsem se mohl podívat je-li tam něco nového, teď když musím klikat na nadpis se tam často ani nepodívám protože mi to meupoutá, myslím, že to bude problém i pro neznalého návštěvníka, než objeví svoje téma. Já osobně už tan teď nechodím tak šasto jako dříve. Nebylo by lepší aby témata s počty návštěv byla stále na ploše? Třeba přidat ještě jeden řádek nebo někde nastraně.
Mivardi
24.9.2010 | MirekS | Navijáky | 22.579 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík
Dalekohled
14.1.2013 | revoke | Ostatní nádobíčko | 8.281 zobrazení | 26 odpovědí
Kolegové rybáři, chci si koupit nějaký dalekohled,
který mi má primárně sloužit pro sledování vodní hladiny a okolního
břehového porostu. Z toho vyplývají požadavky, které by měl mít: měl
by být lehký (chodím k vodě pěšky), malý, s dobrou optikou a slušným
přiblížením. Může jít klidně i o monokulár (tzn. pro jedno oko). Cena
tak do 2000,– Poradíte prosím?
Jak lovit na závodech v plavané
2.2.2007 | Kachna | Plavaná | 4.138 zobrazení | 13 odpovědí
Z jara jezdím s kamarády na rybářské závody, které se většinou konají na „malé vodě“ některé z místních organizací. Prosím o radu jak chytat(na plavanou) na malém přelidněném rybníku. Už nechci být jeden z posledních nebo poslední.
Je lepší prut nebo bič?
20.7.2012 | Jirka996 | Ostatní nádobíčko | 3.504 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Čau, plánuju koupi levného biče či prutu( zhruba do 280 kč).K prutu ještě musím koupit naviják, takže minimálně + 200 kč.Bič stojí třeba 150 kč, stačí koupit olůvko,háček a vlasec a splávek a jedu, takže za 250 kč jsem kompletní.Chytávám jen na pytlačku, prosím poraďte.
Orlas - jak berou
28.7.2008 | ART | Domácí revíry | 2.869 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jak to je s rybama na Orlíku dravci ale i bílá ryba. Příští tejden se tam chystám, někam k blízkosti tělesa.
Věčné téma ORLÍK
15.10.2010 | joska79 | Domácí revíry | 2.869 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím pánové, letos se konečně dostanu na ryby,a to hned nevyspitatelný ORLÍK :-) Mám na víkend slíbený houseboat naproti Trhovkám a chtěl jsem se opitať :-) ,jestli máte někdo s touto lokalitou nějakou zkušenost. Na kapry už to moc nevidím (ale zkusím),spíš bych vyzkoušel candáty,nebo na vláčku štičku: Co vy na to?
Rybářský ráj
10.8.2006 | Kulik | Domácí revíry | 2.550 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím všechny a mám přání, sen nebo nevím jak to nazvat, ale hledám mimopsruhovou vodu, která by byla cca do 50 km od Prahy, nejlépe na západ, v krásném prostředí a s možností dojet autem až k ní, možností postavit zde bivak a trávit zde nerušené chvíle při rybaření. Samozřejmě s pokud možno co nejrozsáhlejším zastoupením druhů ryb a množstvím, které zaručí aktivní rybaření a ne pouze pobyt v přírodě. Upřednostňuji svazovou vodu, ale nezříkám se cenově přijatelné soukromé vody. Tak a nyní si hodně z Vás říká tak to bych taky rád znal, můj moudrý děda říkával !líná huba holé neštěstí" a tak jsem se, při vzpomínce na dědu, osmělil a je zde můj dotaz/prosba. Všem přeji Petrův zdar a pokud by se na mě štěstí usmálo a já za Vaší pomoci našel „rybářský ráj“, tak Vám budu zavázán a proto děkuji za Vaše typy. Vděčný budu i za typy mimo mé představy, ale budu zde moci být méně a to by byla škoda.
okoun na musku
11.2.2007 | svaca | Muškaření | 2.544 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim poradte nekdo jak na ty pruhovance musim hlavne na MP ryb celkem dost ale okouni mi to neberou!poradte prosim snuru mouchu vedeni a tak…dikes
UK eshop
24.2.2013 | MatesKGB | Obchod | 8.934 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj rybáři,
nemáte někdo zkušenosti s objednáváním zboží z Anglie a nevíte o nějakém dobrém eshopu, který zasílá zboží i do Čr? Rád bych si objednal nějaké věci a ceny jsou tam příznívé. Našel jsem třeba tenhle, ale nemá jednu z věcí co sháním a to deštník s bočnicí :-( www.tackleuk.co.uk Díky
Bivak
16.1.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 7.023 zobrazení | 22 odpovědí
Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro dvě osoby do 4 tisíc Kč. Koukal jsem na JAF Mistral. Byla by to dobrá volba??
Amuři
19.1.2006 | | Ryby | 3.833 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Cau kluci,nevite kde by byla aspon nejaka realna sance chytnout nekde na jizni Morave amura?nikdy se mi to totiz jeste nepostestilo,tak bych chtel vyjit stesti trochu naproti. dikec
Jak na plotici?
17.11.2005 | Mlady_Rybar | Bílá ryba | 3.829 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj,
chtěl bych poradit na co berou plotice(ale i perlín, karas apod.), obvykle chytím kapra(na rousnici, na těsto) pište tipy na nástrahy, vlasce, splávky, č. háčků, způsoby lovu. Děkuji moc všem.
Podoustev v zime
11.12.2005 | kkarlos | Bílá ryba | 3.513 zobrazení | 11 odpovědí
Mate nekdo nejake zkusenosti s lovem podoustvi v zime(to tim myslim od dneska tak do brezna)??? Ja budu lovit na mensi ricce(Uslave). Napadlo mi to tak ze sem dostal typ od znamiho ze prej v zime u nas sou tak to chci zkusit. Tak a ted radte CHYTEJACI
Údržba navijáků
23.7.2011 | milans13 | Navijáky | 17.641 zobrazení | 55 odpovědí
Podělte se o to, jak udržujete navijáky s ostatníma.Co,kde a čím mažete,co pravidelně čistíte.
kam na úhoře
7.1.2009 | novas32 | Domácí revíry | 8.662 zobrazení | 27 odpovědí
poradite mi nekdo prosim, kam v Praze nebo jejim okoli na uhore, az to bude aktualni? loni me jaksi uspechy s touto rybou mijely.
Nástraha na sumce
25.11.2006 | MB | Sumcařina | 6.414 zobrazení | 20 odpovědí
Chci začít lovit sumce (už jsem se tu ptal na náčiní…), ale jsem odpůrcem lovu na živou rybku. Jde tedy chytit velkého sumce i na nějakou jinou nástrahu? Jestli ano, jaký způsob lovu mám použít pokud chci lovit sumce na Odře?