Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rada necteno

4.7.2016 | Jajko16 | Kaprařina | 2.754 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den chtěl bych poradit zda mohu v 16 letech sám přes noc do bivaku.Dííky :)

Rybářský ráj necteno

10.8.2006 | Kulik | Domácí revíry | 2.449 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím všechny a mám přání, sen nebo nevím jak to nazvat, ale hledám mimopsruhovou vodu, která by byla cca do 50 km od Prahy, nejlépe na západ, v krásném prostředí a s možností dojet autem až k ní, možností postavit zde bivak a trávit zde nerušené chvíle při rybaření. Samozřejmě s pokud možno co nejrozsáhlejším zastoupením druhů ryb a množstvím, které zaručí aktivní rybaření a ne pouze pobyt v přírodě. Upřednostňuji svazovou vodu, ale nezříkám se cenově přijatelné soukromé vody. Tak a nyní si hodně z Vás říká tak to bych taky rád znal, můj moudrý děda říkával !líná huba holé neštěstí" a tak jsem se, při vzpomínce na dědu, osmělil a je zde můj dotaz/prosba. Všem přeji Petrův zdar a pokud by se na mě štěstí usmálo a já za Vaší pomoci našel „rybářský ráj“, tak Vám budu zavázán a proto děkuji za Vaše typy. Vděčný budu i za typy mimo mé představy, ale budu zde moci být méně a to by byla škoda.

neuspešny začiatok necteno

3.6.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.448 zobrazení | 8 odpovědí

zdravím …poradte kde je chyba .....vyvažal som cca 120m kazdu hodinu som mal peknu jazdu lenže som nesekol z 10×9 zaberou …netreba sekat aspon 2× alebo je chyba v montaži poradte diky

Špičky necteno

22.8.2006 | Kubajs | Feeder | 2.446 zobrazení | 8 odpovědí

Mám feeder prut ten 3 špičký nijak nejsou označene tak newím jak mám zjistit která je jak tvrdá a kterou mám kde použít to a všechno co o špičkách víte mi zde prosím napište díky

Jsou Hrachy zelenější než hrách? necteno

31.7.2008 | rarach | Domácí revíry | 2.141 zobrazení | 7 odpovědí

Chtěl jsem být desátý a tahle otázka mne trápí víc, než jak v Mongolsku poznaj mongoloidní děti.

Velikonoční pondělí necteno

17.4.2006 | Zcuter | Ryby | 2.140 zobrazení | 7 odpovědí

tak by mě zjímalo kdo dal raději na koleování Velikonočních vajíček a zajícu a kdo dal radeji na rybařinu????????

Bivak necteno

16.1.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 6.752 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro dvě osoby do 4 tisíc Kč. Koukal jsem na JAF Mistral. Byla by to dobrá volba??

Sumci necteno

22.3.2007 | ivošš | Sumcařina | 4.909 zobrazení | 16 odpovědí

Chci ze zeptat na nějaky ty revíry kde bych si mohl v červnu zachytat sumce,ale nevím kam…poraďte mi plís…

Greys GRX necteno

16.5.2006 | mdx | Navijáky | 2.451 zobrazení | 8 odpovědí

Co vy na něj?Má s ním někdo zkušenosti?Dobré či špatné?

Přívlač na Dřevnici 1 necteno

29.6.2009 | tomasektom | Domácí revíry | 2.148 zobrazení | 7 odpovědí

Zážitky,nové poznatky uspěšné ryby chycené na této řece je to řeka krásná tak se snámi o ní podělte.

Zákaz vjezdu Slezská Harta necteno

17.11.2009 | carpz | Vaše názory | 9.240 zobrazení | 30 odpovědí

Jak se stavite k zákazum vjezdu k vodě. Nemělo by byt povolení k Hartě pro všechny s určitymi pravidli,když už je to rekreační zona?

Wobler na sumce necteno

26.12.2004 | BigMike | Přívlač | 8.912 zobrazení | 29 odpovědí

Jak by měl vypadat, být velký a pracovat ideální wobler na sumce?

Amuři necteno

19.1.2006 | | Ryby | 3.689 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Cau kluci,nevite kde by byla aspon nejaka realna sance chytnout nekde na jizni Morave amura?nikdy se mi to totiz jeste nepostestilo,tak bych chtel vyjit stesti trochu naproti. dikec

přívlač na mrtvou rybku necteno

11.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.687 zobrazení | 12 odpovědí

A co říkáte na tohle máte s tím někdo zkušenost.

http://www.jokr.hys.cz/index.php?…

Podoustev v zime necteno

11.12.2005 | kkarlos | Bílá ryba | 3.385 zobrazení | 11 odpovědí

Mate nekdo nejake zkusenosti s lovem podoustvi v zime(to tim myslim od dneska tak do brezna)??? Ja budu lovit na mensi ricce(Uslave). Napadlo mi to tak ze sem dostal typ od znamiho ze prej v zime u nas sou tak to chci zkusit. Tak a ted radte CHYTEJACI

prsačky předělané na prdelačky necteno

23.10.2008 | hecht | Tipy & triky | 3.080 zobrazení | 10 odpovědí

Jelikož mám starší broďáky prsačky na kterých jsem dokázal udělat skobu od kyčle až k laclu, napadlo mě že bych to zkusil předělat na zkrácenou verzi pod zadek (prdelačky).Má s tímto někdo už zkušenost ???

Věčné téma ORLÍK necteno

15.10.2010 | joska79 | Domácí revíry | 2.771 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím pánové, letos se konečně dostanu na ryby,a to hned nevyspitatelný ORLÍK :-) Mám na víkend slíbený houseboat naproti Trhovkám a chtěl jsem se opitať :-) ,jestli máte někdo s touto lokalitou nějakou zkušenost. Na kapry už to moc nevidím (ale zkusím),spíš bych vyzkoušel candáty,nebo na vláčku štičku: Co vy na to?

Jak na Okouna ? necteno

18.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.465 zobrazení | 8 odpovědí

Jak na okouna priclaci ( dobre barvy smacku wobleru atd…Ale nez třtytky jak bylo uvedeno Woblery a Smáčky

Twistry Delalande necteno

26.10.2013 | jam | Přívlač | 2.462 zobrazení | 8 odpovědí

Co říkáte na gumové nástrahy od této francouské firmy ? Vaše úlovky, zkušenosti

Dáždnik s bočnicami značky Zebco necteno

15.4.2009 | | Ostatní nádobíčko | 1.844 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Chcem kúpiť priatelovi dáždnik s bočnicami…te­da,neviem sa rozhodnúť medzi dáždnikovým prístreškom alebo týmto dáždnikom…porad­te prosím

http://www.pelada.sk/…s-bocnicami/

alebo (CULTURE CHEYENNE)

http://www.pelada.sk/…niky/sanger/