Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Popis ryby o které nic nevíme
6.8.2014 | KikinaRybářka | Ostatní ryby | 3.884 zobrazení | 12 odpovědí
Dobrý den Potřebovala bych abyste si kdokoliv tipnul co by toto mohlo být za rybu.Na soukromém rybníce byla několikrát viděna ryba s masivním tělem barvy připomínající vyplavený kmen a vystrkuje z vody hřbet.Hřbetní ploutev není téměř vidět.Napište prosím k čemu byste tuto rybu přirovnali. Děkuji
Jak na plotici?
17.11.2005 | Mlady_Rybar | Bílá ryba | 3.879 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj,
chtěl bych poradit na co berou plotice(ale i perlín, karas apod.), obvykle chytím kapra(na rousnici, na těsto) pište tipy na nástrahy, vlasce, splávky, č. háčků, způsoby lovu. Děkuji moc všem.
přívlač na mrtvou rybku
11.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.879 zobrazení | 12 odpovědí
A co říkáte na tohle máte s tím někdo zkušenost.
Nazdar Kapraři
26.4.2006 | Fish man | Kaprařina | 3.239 zobrazení | 10 odpovědí
Scháním někoho na prázdniny kdo by jel semnou na 14 dnů někde k vodě do ČR. Je mi ale jen 16!!
Anketa : NEJ_oblibenější lovená ryba ?
1.2.2005 | CeP | Ryby | 2.910 zobrazení | 9 odpovědí
Tema probirane v „K70+“ ve mne vzbudilo nutkavy pocit ze bychom si meli ujasnit jaka je vlastne nejoblibenejsi lovena ryba.
Anketa od BlueBoard. cz
Anketa od BlueBoard. cz
Anketa od BlueBoard. cz
Orlas - jak berou
28.7.2008 | ART | Domácí revíry | 2.908 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jak to je s rybama na Orlíku dravci ale i bílá ryba. Příští tejden se tam chystám, někam k blízkosti tělesa.
Špičky
22.8.2006 | Kubajs | Feeder | 2.587 zobrazení | 8 odpovědí
Mám feeder prut ten 3 špičký nijak nejsou označene tak newím jak mám zjistit která je jak tvrdá a kterou mám kde použít to a všechno co o špičkách víte mi zde prosím napište díky
Marena a VC reviry
27.1.2007 | dvorak | Domácí revíry | 2.268 zobrazení | 7 odpovědí
Jezdite nekdo na mareny v hradeckem kraji?
Vlkovské pískovny JČ
8.7.2015 | rompeprop | Domácí revíry | 6.825 zobrazení | 21 odpovědí
CHlapy prosím vás
nevíte někdo co se děje na vlkovkách??? Dneska,jsem si udělal výšlap bez
prutů a obě závory směrem na Lomnici otevřené z obou cest vyjížděly
tatry s vekýma sklopkama všechny po českomoravským štěrkem na každé
straně pískoven hromada těžké techniky. Vloni mi kámoš z Veselí říkal
,že by se snad mělo začít do 5let zase těžit.A kdoví jak to vubec
dopadne s chytáním. Díky za každé info myslím ,že nejsem sám koho bude
zajímat.
Klipový signalizátor záběru na prut
5.1.2008 | romank1 | Ostatní nádobíčko | 5.519 zobrazení | 17 odpovědí
Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut
Příslušenství k muškařskému svěráčku.
5.2.2007 | Kachna | Muškaření | 3.901 zobrazení | 12 odpovědí
Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.
Pstruhová řeka (soukromá)
28.3.2008 | Piranha | Domácí revíry | 3.567 zobrazení | 11 odpovědí
Cus lidi, 16teho chci jet s kamosem na pstruhovou vodu, mame ale mimopstruhove povolenky a tak hledame bud revir kde se da zakoupit nejaka hostovacka, nebo usek reky kterej se da zaplatit jako soukroma voda.Takova voda je v Susici na Otave, ale nevime jestli se tam smi chytat, protoze je tam plno omezeni a tak.Nejlepe by byly kraje jihiceske, nebo lepe zapadoceske.Dik.
NOVÝ KALENDÁŘ 2010 Z EDICE CHYTEJ
7.12.2009 | vagi | Obchod | 2.920 zobrazení | 9 odpovědí
Právě mi dorazil kalendář Rybářka 2010. Objednali jste si tento nový kalendář nebo o tom uvažujete? Pokud ano, jak se vám líbí? Mně nejvíce únor. :-)))
Dipování much
22.12.2006 | modrak | Ryby | 2.276 zobrazení | 7 odpovědí
Pánové, mám to od piva a ještě z třetí ruky, ale doslechl jsem se, že kdosi při nymfování a streamerování údajně dipoval mouchy a byl s tím dost úspěšný. Nemá někdo z vás o tomto tématu nějakou povědomost nebo osobní zkušenost?
vse o podoustvich a jejich lovu
18.5.2009 | kat | Bílá ryba | 2.275 zobrazení | 7 odpovědí
vse o lovu techto prekrasnych a bojovnych ryb a nestydte se pochlubit vasima fotografiema
Muj konicek,moja praca
3.3.2008 | koloseum | chytej.cz | 2.273 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravim vsetkych co uz nad tym rozmyslali!Napadla ma otazka, co ak spojit prijemne s uzitocnym.CO takto spravit si zo svojho konicka svoju pracu(mam na mysli iba rybarcenie a vsetko co s tym suvisi).Ibaze co si pod tym clovek predstavuje?Tak by som chcel poznat nazory kazdeho,kto si toto precita.Dakujem :-)
Vysočina
12.7.2009 | back-woodsman | Feeder | 2.271 zobrazení | 7 odpovědí
Fórum které se zabívá převážně Feederem a lovem trofejních ryb na vysočině. Techniky lovu na položenou, krmné směsi, nástrahy. A naše osobní rybářské rekordy na vysočině a všude jinde.
Kvalitní termoprádlo
31.8.2010 | zuzi | Ostatní nádobíčko | 43.627 zobrazení | 134 odpovědí
Dobrý den, prosím o radu a tipy na kvalitní termoprádlo. Blíží se zima a nerada bych někde umrzla:-) Na internetu je toho spousta, ale nevím co vybrat, tak pokud máte dobré zkušenosti s nějakou konkrétní značkou, písněte to sem,moc mi to pomůže:-) Snad vyráběj i dámský:-D
Soutěž o jighlavičky
17.9.2010 | Kazan | Ostatní nádobíčko | 25.700 zobrazení | 79 odpovědí
V minulosti se zde sem, tam objevila krátká soutěž, kdy některý z členů Chytej věnoval cenu a vyhlásil pravidla hry. Takže pokud to admini pustí dál, vyhlašuji krátkodobou soutěž o 10 jigových hlaviček mé výroby.Úkolem je uhodnout kolik hlaviček je v krabičce. Soutěž začíná okamžikem kdy se objeví toto forum a trvá DO ÚTERÝ 21.9.2010 DO 24:00. Výhercem bude ten kdo trefí přesně počet, případně kdo bude nejblíže. V případě shody, vyhrává první správný tip. Hlavičky zašlu samozřejmě na svoje náklady. Tipovat může jen registrovaný člen Chytej. Správný tip posílám Ospreyovi do osobky, aby byla zaručena regulérnost soutěže. Berte to jen jako zpestření a pobavení. Kazan
Lov sumců se zvukovými splávky
3.9.2004 | xycht | Sumcařina | 4.893 zobrazení | 15 odpovědí
Letos jsem se začal věnovat lovu sumců (loni náhodné úlovky 90–105cm) a mám dotaz. Chytám na trhací bojku a chci se zeptat jestli je velký rozdíl když jako plovák použiju zvukovou kačenu nebo obyčejnou. Ptám se proto,že muj bratránek chytá zhruba ve stejných místech a on záběry má a já ne On má zvukovou kačenu , já obyčejnou. Tak mne napadlo jestli to,že v tý kačeně chrastí může ovlivnit četnost záběrů. Díky za odpověď