Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Klipový signalizátor záběru na prut
5.1.2008 | romank1 | Ostatní nádobíčko | 5.487 zobrazení | 17 odpovědí
Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut
Příslušenství k muškařskému svěráčku.
5.2.2007 | Kachna | Muškaření | 3.874 zobrazení | 12 odpovědí
Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.
Nová vyhláška
7.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.548 zobrazení | 11 odpovědí
Jak je to teda vlastně s vláčkou podle nové vyhlášky?
Jak na Okouna ?
18.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.583 zobrazení | 8 odpovědí
Jak na okouna priclaci ( dobre barvy smacku wobleru atd…Ale nez třtytky jak bylo uvedeno Woblery a Smáčky
For BigMike
4.7.2005 | Mlady_Rybar | Dravci | 2.582 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych se Tě, BigMiku zeptat, jestli woblery i prodáváš a jestli bych si u tebe mohl nějaký objednat na zakázku? A jaká by byla cena za jeden?
Přívlač na Dřevnici 1
29.6.2009 | tomasektom | Domácí revíry | 2.261 zobrazení | 7 odpovědí
Zážitky,nové poznatky uspěšné ryby chycené na této řece je to řeka krásná tak se snámi o ní podělte.
legislativní hádanka
12.12.2007 | rgb23 | Legislativa | 2.259 zobrazení | 7 odpovědí
Při lovu v rybářském revíru se podle § 13, odstavce 2, písm. b, zákona č. 99/2004 Sb. zakazuje při lovu ryb chytat je na šňůry atd… Příloha č.7, část II. této vyhlášky udává, že povolené prostředky k lovu jsou (bod 1.) Udice, která je tvořena prutem, zpravidla navijákem, šňůrou nebo vlascem… Jak tomu rozumíte? Jakože nesmím na háček napíchnout šňůrku místo červa, nebo nesmím lovit na „pletenku“ bez háčku, když u vlasce by to nevadilo? Můžu vůbec lovit na šňůru? … asi je to blbost, ale na zamyšlení před spaním je to zajímavé, jaký je podle Vás výklad?
Velikonoční pondělí
17.4.2006 | Zcuter | Ryby | 2.256 zobrazení | 7 odpovědí
tak by mě zjímalo kdo dal raději na koleování Velikonočních vajíček a zajícu a kdo dal radeji na rybařinu????????
Soutěž o jighlavičky
17.9.2010 | Kazan | Ostatní nádobíčko | 25.588 zobrazení | 79 odpovědí
V minulosti se zde sem, tam objevila krátká soutěž, kdy některý z členů Chytej věnoval cenu a vyhlásil pravidla hry. Takže pokud to admini pustí dál, vyhlašuji krátkodobou soutěž o 10 jigových hlaviček mé výroby.Úkolem je uhodnout kolik hlaviček je v krabičce. Soutěž začíná okamžikem kdy se objeví toto forum a trvá DO ÚTERÝ 21.9.2010 DO 24:00. Výhercem bude ten kdo trefí přesně počet, případně kdo bude nejblíže. V případě shody, vyhrává první správný tip. Hlavičky zašlu samozřejmě na svoje náklady. Tipovat může jen registrovaný člen Chytej. Správný tip posílám Ospreyovi do osobky, aby byla zaručena regulérnost soutěže. Berte to jen jako zpestření a pobavení. Kazan
Nástrahy: slimáci
22.7.2008 | Radim11 | Ryby | 10.685 zobrazení | 33 odpovědí
petrův zdar;-) chci se tak optat jaké máte zkušenousti s chytáním na slimáky?? A jestli nějaké máte tak co na ně vlastně chytáte a jakou rybolovnou technikou?? Díky za všechny odpovědi;-) zdarec a přeji hodně pěkných úlovnků…
Lov sumců se zvukovými splávky
3.9.2004 | xycht | Sumcařina | 4.850 zobrazení | 15 odpovědí
Letos jsem se začal věnovat lovu sumců (loni náhodné úlovky 90–105cm) a mám dotaz. Chytám na trhací bojku a chci se zeptat jestli je velký rozdíl když jako plovák použiju zvukovou kačenu nebo obyčejnou. Ptám se proto,že muj bratránek chytá zhruba ve stejných místech a on záběry má a já ne On má zvukovou kačenu , já obyčejnou. Tak mne napadlo jestli to,že v tý kačeně chrastí může ovlivnit četnost záběrů. Díky za odpověď
plovoucí hlubokopotápivé woblery
21.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.533 zobrazení | 14 odpovědí
Jak byste mi poradili vést tyto woblery na různé ryby.
Belly boat. kde ho koupit po internetu?
2.9.2005 | Tomik | Ryby | 3.885 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím o napsaní internetové adresy na nejakou firmu . kde se dá tato vecička koupit. díkec..
prsačky předělané na prdelačky
23.10.2008 | hecht | Tipy & triky | 3.234 zobrazení | 10 odpovědí
Jelikož mám starší broďáky prsačky na kterých jsem dokázal udělat skobu od kyčle až k laclu, napadlo mě že bych to zkusil předělat na zkrácenou verzi pod zadek (prdelačky).Má s tímto někdo už zkušenost ???
Hledám na společné chytání kolegu v Praze 9.
2.9.2005 | Hrouzek02 | Kaprařina | 2.909 zobrazení | 9 odpovědí
Najdu? Hledám na společné chytání kolegu v Praze 9.
Rukojet
3.10.2006 | Kubajs | Ryby | 2.592 zobrazení | 8 odpovědí
Opravujete si někdo korkovou rukojet jak?????
A pmůcky děkuju moc???
PRVNÍ PUŠTĚNÁ
10.1.2014 | lukino050505 | Vaše názory | 2.262 zobrazení | 7 odpovědí
Tak je začátek sezóny a já vzhledem k tomu, že když jsem kdysi dávno začínal s rybařinou, měl za učitele jednoho starého rybáře, který ještě dodržoval různé zvyky a tradice tak jsem je pochytil od něj a do dnes je praktikuji. Naučený jsem byl přijít k vodě a pozdravit popřípadě promluvit s ostatními rybáři. Potom se uklonit vodě a pozdravit jí např. dobré ráno vodičko, dobré ráno rybičky a pak teprve zapsat docházku a začít vybalovat. Ale to jsem odbočil od tématu. Takže můj učitel mi říkal, že jakákoliv první ryba v sezóně se musí pustit i kdyby byla tzv. jedlá, protože by se na mě rozzlobil svatý Petr a nemusel by mi žádnou další tu sezónu přenechat. Já to tedy skutečně tak dělám a to i za cenu mírové. To se mi povedlo zrovna asi 3 roky nazad; jako první rybu jsem chytil kapra 64 cm a pouze jsem se s ním vyfotil a vrátil ho. Ten rok jsem si ani nesekl a to jsem u vody trávil každý víkend a dovolenou. Zajímalo by mě proto jaký je Váš názor na první puštěnou?
Kvalitní termoprádlo
31.8.2010 | zuzi | Ostatní nádobíčko | 43.441 zobrazení | 134 odpovědí
Dobrý den, prosím o radu a tipy na kvalitní termoprádlo. Blíží se zima a nerada bych někde umrzla:-) Na internetu je toho spousta, ale nevím co vybrat, tak pokud máte dobré zkušenosti s nějakou konkrétní značkou, písněte to sem,moc mi to pomůže:-) Snad vyráběj i dámský:-D
Tipy na woblery Rapala, případně Salmo
30.10.2012 | Don | Přívlač | 11.023 zobrazení | 34 odpovědí
Zdravím, chtěl v blízké době nakoupit woblery od těchto značek, a tak bych chtěl poprosit, jestli tady nemá někdo nějaké oblíbené, které by mi doporučoval. Pracovni hloubka cca 1–2 metry a nejlepe aby v klidovem režimu plaval na hladině. Hmotnost k memu prutu nejlepe mezi 10–20g. Cílená ryba převážně štika, candat, případně menší sumec. Diky za reakce a tipy :)
imitace červa
4.4.2013 | Poldík | Vaše názory | 6.827 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak funguje imitace bílých červů.Nikdy jsem to nezkoušel,ale teď v chladné vodě možná lepší jak živý nevím.