Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Anketa : NEJ_oblibenější lovená ryba ? necteno

1.2.2005 | CeP | Ryby | 2.845 zobrazení | 9 odpovědí

Tema probirane v „K70+“ ve mne vzbudilo nutkavy pocit ze bychom si meli ujasnit jaka je vlastne nejoblibenejsi lovena ryba.

Anketa od BlueBoard. cz

Anketa od BlueBoard. cz

Anketa od BlueBoard. cz

Třinec a blízké okolí !!!ZDE!!! necteno

24.5.2010 | Koubek3 | Domácí revíry | 13.336 zobrazení | 42 odpovědí

Tady mužete psát své zkušenosti na okolních revírech,nebo jen tak pokecat a nebo se eventuélně domluvit na nějakou „rybačku”.

kam na úhoře necteno

7.1.2009 | novas32 | Domácí revíry | 8.573 zobrazení | 27 odpovědí

poradite mi nekdo prosim, kam v Praze nebo jejim okoli na uhore, az to bude aktualni? loni me jaksi uspechy s touto rybou mijely.

Nástraha na sumce necteno

25.11.2006 | MB | Sumcařina | 6.344 zobrazení | 20 odpovědí

Chci začít lovit sumce (už jsem se tu ptal na náčiní…), ale jsem odpůrcem lovu na živou rybku. Jde tedy chytit velkého sumce i na nějakou jinou nástrahu? Jestli ano, jaký způsob lovu mám použít pokud chci lovit sumce na Odře?

Ryba nebo vázka?? necteno

16.10.2005 | Libor | chytej.cz | 5.086 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj všichni, stává se vám že při vláčce přijdete o velkou rybu, která se ze začátku chová jako těžká vázka??

Twistry Delalande necteno

26.10.2013 | jam | Přívlač | 2.541 zobrazení | 8 odpovědí

Co říkáte na gumové nástrahy od této francouské firmy ? Vaše úlovky, zkušenosti

For BigMike necteno

4.7.2005 | Mlady_Rybar | Dravci | 2.540 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych se Tě, BigMiku zeptat, jestli woblery i prodáváš a jestli bych si u tebe mohl nějaký objednat na zakázku? A jaká by byla cena za jeden?

Přívlač na Dřevnici 1 necteno

29.6.2009 | tomasektom | Domácí revíry | 2.222 zobrazení | 7 odpovědí

Zážitky,nové poznatky uspěšné ryby chycené na této řece je to řeka krásná tak se snámi o ní podělte.

Údržba navijáků necteno

23.7.2011 | milans13 | Navijáky | 17.531 zobrazení | 55 odpovědí

Podělte se o to, jak udržujete navijáky s ostatníma.Co,kde a čím mažete,co pravidelně čistíte.

Vlkovské pískovny JČ necteno

8.7.2015 | rompeprop | Domácí revíry | 6.686 zobrazení | 21 odpovědí

Vlkovské pískovny JČCHlapy prosím vás nevíte někdo co se děje na vlkovkách??? Dneska,jsem si udělal výšlap bez prutů a obě závory směrem na Lomnici otevřené z obou cest vyjížděly tatry s vekýma sklopkama všechny po českomoravským štěrkem na každé straně pískoven hromada těžké techniky. Vloni mi kámoš z Veselí říkal ,že by se snad mělo začít do 5let zase těžit.A kdoví jak to vubec dopadne s chytáním. Díky za každé info myslím ,že nejsem sám koho bude zajímat.

Znáte říčku Dřevnici? necteno

13.11.2004 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 5.099 zobrazení | 16 odpovědí

Tato malebná říčka protéká Zlínem a táhne se přes Otrokovice do Moravy. Přívlač na ní je báječná. Dají se tu chytit parmy 65 cm,okouni 45cm,jelci nad 55cm a taky tu jsou krásní okounci. Jediné,co je tu štěstí chytit,je štika nebo candát. Tato řeka má asi 15km a sadili jsem jen do 10 štik a ty už jsou stejně vychytaný jednoho mírovyho candata za rok tu mám. Ale přesto je to můj nej revír!A jaký máte vy?

prsačky předělané na prdelačky necteno

23.10.2008 | hecht | Tipy & triky | 3.186 zobrazení | 10 odpovědí

Jelikož mám starší broďáky prsačky na kterých jsem dokázal udělat skobu od kyčle až k laclu, napadlo mě že bych to zkusil předělat na zkrácenou verzi pod zadek (prdelačky).Má s tímto někdo už zkušenost ???

Rada necteno

4.7.2016 | Jajko16 | Kaprařina | 2.864 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den chtěl bych poradit zda mohu v 16 letech sám přes noc do bivaku.Dííky :)

Dáždnik s bočnicami značky Zebco necteno

15.4.2009 | | Ostatní nádobíčko | 1.912 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Chcem kúpiť priatelovi dáždnik s bočnicami…te­da,neviem sa rozhodnúť medzi dáždnikovým prístreškom alebo týmto dáždnikom…porad­te prosím

http://www.pelada.sk/…s-bocnicami/

alebo (CULTURE CHEYENNE)

http://www.pelada.sk/…niky/sanger/

Zkušenosti se šňůrama necteno

18.10.2009 | džigit | Ostatní nádobíčko | 42.127 zobrazení | 132 odpovědí

Chlapi zkuste zde napsat své postřehy zkušenosti s pletenýma šňůrama,které používáte při vláčení a jiných technikách. Tím ovšem nechci vyloučit debatu o šňůrách na sumce u nás i na extrémy do Itálie,nabo Španěl,či při rybolovu na moři.

Nástrahy: slimáci necteno

22.7.2008 | Radim11 | Ryby | 10.543 zobrazení | 33 odpovědí

petrův zdar;-) chci se tak optat jaké máte zkušenousti s chytáním na slimáky?? A jestli nějaké máte tak co na ně vlastně chytáte a jakou rybolovnou technikou?? Díky za všechny odpovědi;-) zdarec a přeji hodně pěkných úlovnků…

Lov sumců se zvukovými splávky necteno

3.9.2004 | xycht | Sumcařina | 4.798 zobrazení | 15 odpovědí

Letos jsem se začal věnovat lovu sumců (loni náhodné úlovky 90–105cm) a mám dotaz. Chytám na trhací bojku a chci se zeptat jestli je velký rozdíl když jako plovák použiju zvukovou kačenu nebo obyčejnou. Ptám se proto,že muj bratránek chytá zhruba ve stejných místech a on záběry má a já ne On má zvukovou kačenu , já obyčejnou. Tak mne napadlo jestli to,že v tý kačeně chrastí může ovlivnit četnost záběrů. Díky za odpověď

plovoucí hlubokopotápivé woblery necteno

21.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.468 zobrazení | 14 odpovědí

Jak byste mi poradili vést tyto woblery na různé ryby.

JRC necteno

30.11.2007 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.839 zobrazení | 12 odpovědí

Petrův zdar pánové.Chci měnit komplet nádobíčko a ostatní věci.Zajímalo by mě jaký máte názor na značku JRC.Jaký máte názor na jejich pruty,bivaky,le­hatka a vše ostatní.Děkuji za poznatky.

Belly boat. kde ho koupit po internetu? necteno

2.9.2005 | Tomik | Ryby | 3.838 zobrazení | 12 odpovědí

Prosím o napsaní internetové adresy na nejakou firmu . kde se dá tato vecička koupit. díkec..