Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Belly boat. kde ho koupit po internetu? necteno

2.9.2005 | Tomik | Ryby | 3.913 zobrazení | 12 odpovědí

Prosím o napsaní internetové adresy na nejakou firmu . kde se dá tato vecička koupit. díkec..

Nová vyhláška necteno

7.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.579 zobrazení | 11 odpovědí

Jak je to teda vlastně s vláčkou podle nové vyhlášky?

Hledám na společné chytání kolegu v Praze 9. necteno

2.9.2005 | Hrouzek02 | Kaprařina | 2.936 zobrazení | 9 odpovědí

Najdu? Hledám na společné chytání kolegu v Praze 9.

Jak na Okouna ? necteno

18.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.605 zobrazení | 8 odpovědí

Jak na okouna priclaci ( dobre barvy smacku wobleru atd…Ale nez třtytky jak bylo uvedeno Woblery a Smáčky

For BigMike necteno

4.7.2005 | Mlady_Rybar | Dravci | 2.604 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych se Tě, BigMiku zeptat, jestli woblery i prodáváš a jestli bych si u tebe mohl nějaký objednat na zakázku? A jaká by byla cena za jeden?

Dipování much necteno

22.12.2006 | modrak | Ryby | 2.277 zobrazení | 7 odpovědí

Pánové, mám to od piva a ještě z třetí ruky, ale doslechl jsem se, že kdosi při nymfování a streamerování údajně dipoval mouchy a byl s tím dost úspěšný. Nemá někdo z vás o tomto tématu nějakou povědomost nebo osobní zkušenost?

Tipy na woblery Rapala, případně Salmo necteno

30.10.2012 | Don | Přívlač | 11.112 zobrazení | 34 odpovědí

Zdravím, chtěl v blízké době nakoupit woblery od těchto značek, a tak bych chtěl poprosit, jestli tady nemá někdo nějaké oblíbené, které by mi doporučoval. Pracovni hloubka cca 1–2 metry a nejlepe aby v klidovem režimu plaval na hladině. Hmotnost k memu prutu nejlepe mezi 10–20g. Cílená ryba převážně štika, candat, případně menší sumec. Diky za reakce a tipy :)

Nástrahy: slimáci necteno

22.7.2008 | Radim11 | Ryby | 10.771 zobrazení | 33 odpovědí

petrův zdar;-) chci se tak optat jaké máte zkušenousti s chytáním na slimáky?? A jestli nějaké máte tak co na ně vlastně chytáte a jakou rybolovnou technikou?? Díky za všechny odpovědi;-) zdarec a přeji hodně pěkných úlovnků…

Vyprošťovač uvízlých nástrah necteno

6.8.2004 | | Ostatní nádobíčko | 4.897 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Jaryn tady vyhodil nějaké písmenka,která se týkají VYPROŠŤOVAČE uvízlých nástrah. Chodím na ryby několikátý rok,ale toto jsem ještě nikdy nikde neviděl. Buď jsem slepý,nebo se neumím dívat okolo sebe. Máte s tím někdo zkušenosti a kolik popř. stojí taková sranda? Vyplatí se?

Hmyzáci... necteno

27.2.2013 | Bosý a nahý | Tipy & triky | 4.577 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj, lidi. Rád bych si sehnal mini woblerky imitující hmyz. Hledám, brouzdám, surfuju, ale nějak bloudím. Jde mi spíše o originální výrobky zavedených firem, o ,,samo-domo" nemám zájem. Jakou s nimi máte prosím někdo zkušenost? Poradí někdo, dá odkaz? Díky.

plovoucí hlubokopotápivé woblery necteno

21.6.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.571 zobrazení | 14 odpovědí

Jak byste mi poradili vést tyto woblery na různé ryby.

prsačky předělané na prdelačky necteno

23.10.2008 | hecht | Tipy & triky | 3.270 zobrazení | 10 odpovědí

Jelikož mám starší broďáky prsačky na kterých jsem dokázal udělat skobu od kyčle až k laclu, napadlo mě že bych to zkusil předělat na zkrácenou verzi pod zadek (prdelačky).Má s tímto někdo už zkušenost ???

Velikonoční pondělí necteno

17.4.2006 | Zcuter | Ryby | 2.287 zobrazení | 7 odpovědí

tak by mě zjímalo kdo dal raději na koleování Velikonočních vajíček a zajícu a kdo dal radeji na rybařinu????????

Zákaz vjezdu Slezská Harta necteno

17.11.2009 | carpz | Vaše názory | 9.836 zobrazení | 30 odpovědí

Jak se stavite k zákazum vjezdu k vodě. Nemělo by byt povolení k Hartě pro všechny s určitymi pravidli,když už je to rekreační zona?

Mušovská jezera necteno

5.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.543 zobrazení | 23 odpovědí

Revíry pod Pálavou

Bivak necteno

16.1.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 7.212 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro dvě osoby do 4 tisíc Kč. Koukal jsem na JAF Mistral. Byla by to dobrá volba??

imitace červa necteno

4.4.2013 | Poldík | Vaše názory | 6.888 zobrazení | 21 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jak funguje imitace bílých červů.Nikdy jsem to nezkoušel,ale teď v chladné vodě možná lepší jak živý nevím.

Norsko necteno

23.3.2009 | Fisherman95 | Rybaření v zahraničí | 5.900 zobrazení | 18 odpovědí

Norsko a vše o něm. Popovídejte si s ostatními o svých zážitcích z Norska, ale i odjinud !!

Znáte říčku Dřevnici? necteno

13.11.2004 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 5.247 zobrazení | 16 odpovědí

Tato malebná říčka protéká Zlínem a táhne se přes Otrokovice do Moravy. Přívlač na ní je báječná. Dají se tu chytit parmy 65 cm,okouni 45cm,jelci nad 55cm a taky tu jsou krásní okounci. Jediné,co je tu štěstí chytit,je štika nebo candát. Tato řeka má asi 15km a sadili jsem jen do 10 štik a ty už jsou stejně vychytaný jednoho mírovyho candata za rok tu mám. Ale přesto je to můj nej revír!A jaký máte vy?

Jak ošetřujete v zimě teleskopy děličky atd. Mažete něčím spoje děliček ať se lepe zasouvají ? necteno

25.12.2005 | Pytel | Dravci | 2.947 zobrazení | 9 odpovědí

Jak ošetřujete v zimě teleskopy děličky atd. Mažete něčím spoje děliček ať se lepe zasouvají ?