Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Příslušenství k muškařskému svěráčku.
5.2.2007 | Kachna | Muškaření | 3.836 zobrazení | 12 odpovědí
Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.
sumčááák
5.4.2011 | candatek | Tipy & triky | 3.195 zobrazení | 10 odpovědí
myslíte si že je tohle dobrá volba sumcového prutu???......
JAK TO TEDA JE
8.5.2008 | pampus | Legislativa | 2.557 zobrazení | 8 odpovědí
Jsem uplně nový chtěl bych se zeptat ted mezi 16 březnem a 15 červnem může se chytat na řekách. Třeba na feeder nebo na plavanou. Kamoš tvrdí že v tomto období jsou řeky zavřené a může se chytat jen na stojatých vodách. Jak to teda je?
Rukojet
3.10.2006 | Kubajs | Ryby | 2.555 zobrazení | 8 odpovědí
Opravujete si někdo korkovou rukojet jak?????
A pmůcky děkuju moc???
Jsou Hrachy zelenější než hrách?
31.7.2008 | rarach | Domácí revíry | 2.234 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl jsem být desátý a tahle otázka mne trápí víc, než jak v Mongolsku poznaj mongoloidní děti.
Viděli jste to někdy?
6.8.2006 | mdx | Ryby | 2.233 zobrazení | 7 odpovědí
Tohodle pstruha jsem chytil minulej tejden na Vltavě 28.Neví někdo co je to za deformaci?Pstruh byl totálně vyhublej a vůbec se nebránil.
Tipy na woblery Rapala, případně Salmo
29.10.2012 | Don | Přívlač | 10.891 zobrazení | 34 odpovědí
Zdravím, chtěl v blízké době nakoupit woblery od těchto značek, a tak bych chtěl poprosit, jestli tady nemá někdo nějaké oblíbené, které by mi doporučoval. Pracovni hloubka cca 1–2 metry a nejlepe aby v klidovem režimu plaval na hladině. Hmotnost k memu prutu nejlepe mezi 10–20g. Cílená ryba převážně štika, candat, případně menší sumec. Diky za reakce a tipy :)
imitace červa
4.4.2013 | Poldík | Vaše názory | 6.728 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak funguje imitace bílých červů.Nikdy jsem to nezkoušel,ale teď v chladné vodě možná lepší jak živý nevím.
Klipový signalizátor záběru na prut
5.1.2008 | romank1 | Ostatní nádobíčko | 5.441 zobrazení | 17 odpovědí
Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut
Co s sebou na rybářskou výpravu?
22.8.2014 | carpium | Kaprařina | 5.127 zobrazení | 16 odpovědí
Pokaždé když vyrážím alespon na 24 hodin k vodě, zjišťuji co jsem zapomněl, rozhodl jsem si tady napsat veřejný seznam, bez čeho se u vody neobejdu. http://www.carpium.cz/…kou-vypravu/ Jak vypadá Váš seznam??
Hmyzáci...
27.2.2013 | Bosý a nahý | Tipy & triky | 4.493 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj, lidi. Rád bych si sehnal mini woblerky imitující hmyz. Hledám, brouzdám, surfuju, ale nějak bloudím. Jde mi spíše o originální výrobky zavedených firem, o ,,samo-domo" nemám zájem. Jakou s nimi máte prosím někdo zkušenost? Poradí někdo, dá odkaz? Díky.
prut na FEEDER***
29.1.2007 | pAlomi | Feeder | 3.205 zobrazení | 10 odpovědí
jaky prut vas zaujal ? me treba Alivio AX Feeder
Jak ošetřujete v zimě teleskopy děličky atd. Mažete něčím spoje děliček ať se lepe zasouvají ?
25.12.2005 | Pytel | Dravci | 2.887 zobrazení | 9 odpovědí
Jak ošetřujete v zimě teleskopy děličky atd. Mažete něčím spoje děliček ať se lepe zasouvají ?
Nejlehčí naviják na cestování
23.5.2014 | matej73 | Navijáky | 2.887 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Ahoj, chtěl bych se vás, zkušenějších zeptat, co by jste doporučovali jako nejlepší vybavení s poměrem na váhu. Hodláme letos podniknou cestu do Mongolska a rád bych příležitostně obohatil náš jídelníček o nějakou rybu. Nejsem velký rybář, spíš začátečník a rybaření bude vyloženě jako doplňková záležitost. Proto hledám co nejlehčí, ale zároveň co nejfunkční řešení. Napadlo mě pořídit jenom navijáček a a ten připínat k trekingové hůlce, nebo uřízlému proutku. Na internetu jsem našel taky takovýto mini set, ale nevím, jestli to k něčemu bude. http://postovnezdarma.cz/…scem-2-barvy?…
nebo s multiplikátorem
http://www.funget.cz/…ut-d2860.htm
Díky za cenný rady
Po tisíceré první, aneb hledám prut a naviják
19.8.2016 | Nemexis | Přívlač | 2.567 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím ve spolek. Mám dotaz. A vím, že tady ten dotaz padl již tisíckrát. A pořád ten samý. A taky vím, že mi zde asi mnozí napíšou, že mám číst a hledat a hledat a číst. A věřte nevěřte, já hledám a čtu. Ale je toho tolik a já rozumim jenom půlce věcí, že už mi z toho začíná kapat na karbid.
O co tedy jde. Hledám prut a naviják, na lehkou přívlač (chápu správně, že lehká přívlač je do ± 10 g?). Budu chtít chytat hlavně s gumama tak do těch 10 cm max, občas bych zkusil i woblera. Budu chytat ze břehu a mým osobním snem je mít skládací prut s korkovou rukojetí.
Naviják předpokládám nějaký o velikosti 2500, ale jsem v tom taky ztracenej, všude ty velikosti píšou jinak.
Upřímně jsem si řikal, že se na to vybodnu a půjdu rovnou do obchodu, ale tam to dopadne tak, že mi poradí jeden člověk s jedním názorem a já bych rád, abych těch názorů bylo co nejvíce.
A teď ta horší část. To celé chci, aby se mi vešlo do ± 2000 Kč. Pokud nevejde, budu šetřit dál. Zároveň bych hrozně moc ocenil, kdybyste mi sem házeli odkazy z obchodů, které jsou v Praze, pač si chci prut určitě ošahat na vlastní kůži. Například https://www.abos.cz, http://www.rybaripodoli.cz/. Zároveň pokud vy sami znáte nějaké lepší, tak za ně budu moc rád.
Doufám, že toho po Vás nechci mnoho, budu dost rád i za tipy na konkrétní pruty a navijáky.
Předem díky moc!!! :)
Kvalitní termoprádlo
31.8.2010 | zuzi | Ostatní nádobíčko | 43.077 zobrazení | 134 odpovědí
Dobrý den, prosím o radu a tipy na kvalitní termoprádlo. Blíží se zima a nerada bych někde umrzla:-) Na internetu je toho spousta, ale nevím co vybrat, tak pokud máte dobré zkušenosti s nějakou konkrétní značkou, písněte to sem,moc mi to pomůže:-) Snad vyráběj i dámský:-D
Soutěž o jighlavičky
17.9.2010 | Kazan | Ostatní nádobíčko | 25.410 zobrazení | 79 odpovědí
V minulosti se zde sem, tam objevila krátká soutěž, kdy některý z členů Chytej věnoval cenu a vyhlásil pravidla hry. Takže pokud to admini pustí dál, vyhlašuji krátkodobou soutěž o 10 jigových hlaviček mé výroby.Úkolem je uhodnout kolik hlaviček je v krabičce. Soutěž začíná okamžikem kdy se objeví toto forum a trvá DO ÚTERÝ 21.9.2010 DO 24:00. Výhercem bude ten kdo trefí přesně počet, případně kdo bude nejblíže. V případě shody, vyhrává první správný tip. Hlavičky zašlu samozřejmě na svoje náklady. Tipovat může jen registrovaný člen Chytej. Správný tip posílám Ospreyovi do osobky, aby byla zaručena regulérnost soutěže. Berte to jen jako zpestření a pobavení. Kazan
Vyprošťovač uvízlých nástrah
6.8.2004 | | Ostatní nádobíčko | 4.820 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Jaryn tady vyhodil nějaké písmenka,která se týkají VYPROŠŤOVAČE uvízlých nástrah. Chodím na ryby několikátý rok,ale toto jsem ještě nikdy nikde neviděl. Buď jsem slepý,nebo se neumím dívat okolo sebe. Máte s tím někdo zkušenosti a kolik popř. stojí taková sranda? Vyplatí se?
K zamyšlení....
20.12.2010 | Bulldog.o | Vánoce | 2.891 zobrazení | 9 odpovědí
http://www.novinky.cz/…u-prahy.html názory lidí(nás) na toto netradiční „poukazování“… díky
Jerk obchod v Praze
18.8.2014 | RybářDan | Přívlač | 2.575 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den poradili by ste mi prosím nějaký obchod kde mají jerkovací potřeby(jerk(cast) pruty, jerky, multipikátory) za rozumnou cenu Moc vám děkuji na internetu sem hledal ale nic nenašel