Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Znáte říčku Dřevnici?
13.11.2004 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 5.203 zobrazení | 16 odpovědí
Tato malebná říčka protéká Zlínem a táhne se přes Otrokovice do Moravy. Přívlač na ní je báječná. Dají se tu chytit parmy 65 cm,okouni 45cm,jelci nad 55cm a taky tu jsou krásní okounci. Jediné,co je tu štěstí chytit,je štika nebo candát. Tato řeka má asi 15km a sadili jsem jen do 10 štik a ty už jsou stejně vychytaný jednoho mírovyho candata za rok tu mám. Ale přesto je to můj nej revír!A jaký máte vy?
Vyprošťovač uvízlých nástrah
6.8.2004 | | Ostatní nádobíčko | 4.872 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Jaryn tady vyhodil nějaké písmenka,která se týkají VYPROŠŤOVAČE uvízlých nástrah. Chodím na ryby několikátý rok,ale toto jsem ještě nikdy nikde neviděl. Buď jsem slepý,nebo se neumím dívat okolo sebe. Máte s tím někdo zkušenosti a kolik popř. stojí taková sranda? Vyplatí se?
Hmyzáci...
27.2.2013 | Bosý a nahý | Tipy & triky | 4.546 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj, lidi. Rád bych si sehnal mini woblerky imitující hmyz. Hledám, brouzdám, surfuju, ale nějak bloudím. Jde mi spíše o originální výrobky zavedených firem, o ,,samo-domo" nemám zájem. Jakou s nimi máte prosím někdo zkušenost? Poradí někdo, dá odkaz? Díky.
JRC
30.11.2007 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.901 zobrazení | 12 odpovědí
Petrův zdar pánové.Chci měnit komplet nádobíčko a ostatní věci.Zajímalo by mě jaký máte názor na značku JRC.Jaký máte názor na jejich pruty,bivaky,lehatka a vše ostatní.Děkuji za poznatky.
sumčááák
5.4.2011 | candatek | Tipy & triky | 3.249 zobrazení | 10 odpovědí
myslíte si že je tohle dobrá volba sumcového prutu???......
Twistry Delalande
26.10.2013 | jam | Přívlač | 2.600 zobrazení | 8 odpovědí
Co říkáte na gumové nástrahy od této francouské firmy ? Vaše úlovky, zkušenosti
JAK TO TEDA JE
8.5.2008 | pampus | Legislativa | 2.596 zobrazení | 8 odpovědí
Jsem uplně nový chtěl bych se zeptat ted mezi 16 březnem a 15 červnem může se chytat na řekách. Třeba na feeder nebo na plavanou. Kamoš tvrdí že v tomto období jsou řeky zavřené a může se chytat jen na stojatých vodách. Jak to teda je?
Zákaz vjezdu Slezská Harta
17.11.2009 | carpz | Vaše názory | 9.779 zobrazení | 30 odpovědí
Jak se stavite k zákazum vjezdu k vodě. Nemělo by byt povolení k Hartě pro všechny s určitymi pravidli,když už je to rekreační zona?
Norsko
23.3.2009 | Fisherman95 | Rybaření v zahraničí | 5.861 zobrazení | 18 odpovědí
Norsko a vše o něm. Popovídejte si s ostatními o svých zážitcích z Norska, ale i odjinud !!
prut na FEEDER***
29.1.2007 | pAlomi | Feeder | 3.255 zobrazení | 10 odpovědí
jaky prut vas zaujal ? me treba Alivio AX Feeder
Rada
4.7.2016 | Jajko16 | Kaprařina | 2.936 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den chtěl bych poradit zda mohu v 16 letech sám přes noc do bivaku.Dííky :)
Jak ošetřujete v zimě teleskopy děličky atd. Mažete něčím spoje děliček ať se lepe zasouvají ?
25.12.2005 | Pytel | Dravci | 2.927 zobrazení | 9 odpovědí
Jak ošetřujete v zimě teleskopy děličky atd. Mažete něčím spoje děliček ať se lepe zasouvají ?
Viděli jste to někdy?
6.8.2006 | mdx | Ryby | 2.279 zobrazení | 7 odpovědí
Tohodle pstruha jsem chytil minulej tejden na Vltavě 28.Neví někdo co je to za deformaci?Pstruh byl totálně vyhublej a vůbec se nebránil.
Dáždnik s bočnicami značky Zebco
15.4.2009 | | Ostatní nádobíčko | 1.952 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Chcem kúpiť priatelovi dáždnik s bočnicami…teda,neviem sa rozhodnúť medzi dáždnikovým prístreškom alebo týmto dáždnikom…poradte prosím
http://www.pelada.sk/…s-bocnicami/
alebo (CULTURE CHEYENNE)
Mušovská jezera
5.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.508 zobrazení | 23 odpovědí
Revíry pod Pálavou
Trofeje z ryb
13.8.2008 | Stanosek | Ryby | 3.599 zobrazení | 11 odpovědí
Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)
Znovu začínající rybář
21.2.2011 | Frit | Legislativa | 3.595 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Nám na Vás dotaz. Před necelými 7 lety jsem si udělal rybářský lístek a chodil na ryby. Ale chodil jsem jenom ten rok. Nyní uvažuju ,že bych zase chodit začal. Co pro to mám udělat? Děkuji za odpověď
K zamyšlení....
20.12.2010 | Bulldog.o | Vánoce | 2.945 zobrazení | 9 odpovědí
http://www.novinky.cz/…u-prahy.html názory lidí(nás) na toto netradiční „poukazování“… díky
Nejlehčí naviják na cestování
23.5.2014 | matej73 | Navijáky | 2.938 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Ahoj, chtěl bych se vás, zkušenějších zeptat, co by jste doporučovali jako nejlepší vybavení s poměrem na váhu. Hodláme letos podniknou cestu do Mongolska a rád bych příležitostně obohatil náš jídelníček o nějakou rybu. Nejsem velký rybář, spíš začátečník a rybaření bude vyloženě jako doplňková záležitost. Proto hledám co nejlehčí, ale zároveň co nejfunkční řešení. Napadlo mě pořídit jenom navijáček a a ten připínat k trekingové hůlce, nebo uřízlému proutku. Na internetu jsem našel taky takovýto mini set, ale nevím, jestli to k něčemu bude. http://postovnezdarma.cz/…scem-2-barvy?…
nebo s multiplikátorem
http://www.funget.cz/…ut-d2860.htm
Díky za cenný rady
Chuck Norris
29.7.2010 | osprey | Vaše názory | 94.549 zobrazení | 288 odpovědí
Robur nastínil, že jsme si jako server trestuhodně dovolili ignorovat existenci takového fenoménu jako je Chuck Norris. Bude jistější toto opomenutí napravit, u Chucka člověk nikdy neví…