Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Údržba navijáků necteno

23.7.2011 | milans13 | Navijáky | 17.311 zobrazení | 55 odpovědí

Podělte se o to, jak udržujete navijáky s ostatníma.Co,kde a čím mažete,co pravidelně čistíte.

imitace červa necteno

4.4.2013 | Poldík | Vaše názory | 6.601 zobrazení | 21 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jak funguje imitace bílých červů.Nikdy jsem to nezkoušel,ale teď v chladné vodě možná lepší jak živý nevím.

Plná povolenka necteno

18.3.2015 | rybato | Vaše názory | 5.033 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Zdravim, mám otázku konkrétně na povolenku. Co by měl rybář udělat kdyby si zaplnil povolenku dřív než po jejím ukončení?? Děkuji za odpovědi

Belly boat. kde ho koupit po internetu? necteno

2.9.2005 | Tomik | Ryby | 3.771 zobrazení | 12 odpovědí

Prosím o napsaní internetové adresy na nejakou firmu . kde se dá tato vecička koupit. díkec..

Příslušenství k muškařskému svěráčku. necteno

5.2.2007 | Kachna | Muškaření | 3.770 zobrazení | 12 odpovědí

Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.

Prodej nové povoleky k lovu ryb necteno

29.5.2014 | pepanov | Legislativa | 3.464 zobrazení | 11 odpovědí

Zdar, byla mi dočasně odebrána povolenka k lovu – přestupek. Dle přestupkového řízení si stanovenou dobu nezachytám a zaplatím pokutu. Udělal jsem blbost, jsem si toho vědom, souhlasím s trestem, zasloužím si ho. Ale získal jsem informaci, že pokud chci pokračovat v legálním rybolovu, mám možnost zakoupit novou povolenku v plné ceně po předložení Rybářského lístku a Členské legitimace. Údajně nákup nové povolenky k lovu právními předpisy není omezen a fakticky budu zakoupením nové povolenky v plné roční ceně potrestán 3× (odebrání povolenky, pokuta a nákup nové). Po dotazu u mé základní organizace mi bylo sděleno, že mi novou povolenku nemohou prodat, ale nedokázali mi vysvětlit proč resp. kde je toto zakázáno. Raději si tuto informaci chci nějak ověřit, abych neudělal ještě větší malér. Díky moc za názory či zkušenosti.

Rybníky Dolní Žandov necteno

1.9.2006 | Candátoman | Domácí revíry | 3.461 zobrazení | 11 odpovědí

Kolegové, potřebuji co nejvíce informací o revírech v Dolním Žandově nedaleko Chebu. Jedeme tam na podzim na kola a přímo u penzionu (Manský Dvůr), kde budeme bydlet jsou rybníky, na které vydává i správce penzionu povolenky. Co je tam za ryby? Je to soukromý revír? Koukal jsem, že blízko je také Jesenice a Skalka, takže je možnost lovu i zde, ale více mě zajímají ty rybníky v Dolním Žandově. Děkuji za informace.

Multík a prut na sumcovláčku necteno

10.6.2014 | JKemr | Přívlač | 2.832 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj, pohrávám si s myšlenkou, zda nepořídit multík na sumcovláčku. Doteď jsem na sumcovláčku používal smekací naviják, ale nějak mi to na těžké nástrahy (do 100g) nesedí. Proto uvažuji o koupi multíku a chtěl bych znát vaše názory na tohle téma, zda do toho jít nebo ne. Druhá věc, předpokládám, že na klasický prut multík sedět nebude, takže je třeba koupit i nový prut? Za vaše názory, postřehy a případně rady s výběrem náčiní děkuji. Teď mám sestavu Shimano Speedmaster 270XH + Penn Battle 4000. Díky

Jak ošetřujete v zimě teleskopy děličky atd. Mažete něčím spoje děliček ať se lepe zasouvají ? necteno

25.12.2005 | Pytel | Dravci | 2.829 zobrazení | 9 odpovědí

Jak ošetřujete v zimě teleskopy děličky atd. Mažete něčím spoje děliček ať se lepe zasouvají ?

Planá nad Lužnicí necteno

14.9.2006 | AbuGarcia | Domácí revíry | 2.518 zobrazení | 8 odpovědí

co rikate na tento usek reky luznice,chytali jste zde nekdy?!…

HALÓ !!! Chytejáci !!! Co je s vámi ??? necteno

4.1.2005 | Tomash | Ryby | 2.204 zobrazení | 7 odpovědí

4all : Nevím, co se děje s chytej. cz. Vždy, když jsem sem přišel, tak tu bylo min. 10 reg. chytejáků… V posledních dnech je to ale tak trochu krize. Co se děje? Není s kým plkat. To vás ta zima tak moc ochromila?

Okolí Kladna necteno

12.10.2006 | Kosák | Ryby | 2.202 zobrazení | 7 odpovědí

Drazí přatelé, chtěl bych Vás všechny požádat o radu, nemohli by jste mi poradit nějaký dobrý revír na přívlač v tomto regionu??? Chtěl bych v sobotu někam vyrazit ale netusím kam :-( Díky moc!!!

Krám v Nymburce necteno

21.12.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 2.199 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni našel jsem ve svém okolí jeden krám kde mají snad největší výběr woblerů je v Nymburce a jeden zvukový wobler stojí 80 kč pojeďte se podívat.

Hmyzáci... necteno

27.2.2013 | Bosý a nahý | Tipy & triky | 4.413 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj, lidi. Rád bych si sehnal mini woblerky imitující hmyz. Hledám, brouzdám, surfuju, ale nějak bloudím. Jde mi spíše o originální výrobky zavedených firem, o ,,samo-domo" nemám zájem. Jakou s nimi máte prosím někdo zkušenost? Poradí někdo, dá odkaz? Díky.

Zvon na čištění odpadů místo vábničky. necteno

3.5.2014 | Filo | Sumcařina | 4.107 zobrazení | 13 odpovědí

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli je možné vyvábit sumce zvonem na čištění odpadů. Občas jsem to slýchal od rybářů ,ale chtěl jsem si ověřit jestli nejde jen o povídačku.Předem děkuji za odpovědi.

Trofeje z ryb necteno

13.8.2008 | Stanosek | Ryby | 3.472 zobrazení | 11 odpovědí

Petův zdar! Mám dotaz-jelikož je muj táta myslivec, nemůžu nepřehlídnout všechny ty trofeje a napadlo mě, jestli se dělají podobné věci s rybama(nemám na mysli preparaci, ale čelist štiky atd.)

parma necteno

18.5.2009 | kat | Ostatní ryby | 2.520 zobrazení | 8 odpovědí

vse o lovu techto prekrasnych ryb.je to moje nejoblibenejsi ryba pro jeji bojovnost.nechapu rybare co tuto rybu nepusti zpet do vody .a uz vubec nechapu pojidace parem

Dotaz na zkušnosti s Giant fluent feeder 12ft M necteno

9.4.2013 | Hemlo | Pruty | 1.891 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo mohl vymluvit nebo potvrdit výběr tohoto prutu kterej je dodáván s navijákem. Nevyznám se tolik mezi značkami a tak by mě zajímaly názory na http://www.milobrno.cz/…03-fd-zdarma. Děkuju za každej komentář.

Klipový signalizátor záběru na prut necteno

5.1.2008 | romank1 | Ostatní nádobíčko | 5.375 zobrazení | 17 odpovědí

Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut

Vyprošťovač uvízlých nástrah necteno

6.8.2004 | | Ostatní nádobíčko | 4.753 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Jaryn tady vyhodil nějaké písmenka,která se týkají VYPROŠŤOVAČE uvízlých nástrah. Chodím na ryby několikátý rok,ale toto jsem ještě nikdy nikde neviděl. Buď jsem slepý,nebo se neumím dívat okolo sebe. Máte s tím někdo zkušenosti a kolik popř. stojí taková sranda? Vyplatí se?