Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Rada
4.7.2016 | Jajko16 | Kaprařina | 2.980 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den chtěl bych poradit zda mohu v 16 letech sám přes noc do bivaku.Dííky :)
Twistry Delalande
26.10.2013 | jam | Přívlač | 2.648 zobrazení | 8 odpovědí
Co říkáte na gumové nástrahy od této francouské firmy ? Vaše úlovky, zkušenosti
Jsou Hrachy zelenější než hrách?
31.7.2008 | rarach | Domácí revíry | 2.316 zobrazení | 7 odpovědí
Chtěl jsem být desátý a tahle otázka mne trápí víc, než jak v Mongolsku poznaj mongoloidní děti.
Máte zkušenosti s třpytkami "cyankali" ?
1.3.2005 | Tomash | Přívlač | 8.318 zobrazení | 25 odpovědí
Zajímalo by mě, jestli máte zkušenosti, nebo úlovky na vláčecí nástrahu „cyankali“. Popsal bych ji jako kombinovanou rotační třpytku. Slyšel jsem, že se na ni loví hlavně okouni a štiky, ale nevím. Sám jsem na ni nikdy nelovil, tak by mě zajímalo, jestli tuto třpytku znáte, jaká barvy doporučujete, jaká technika vedení se vám osvědčila apod. Předem díky za odpověďi. 2 obrázky cyankál jsem vložil do fotogalerie na chytej…
Na háček různé druhy návnady?
23.4.2010 | nessi | Kaprařina | 5.972 zobrazení | 18 odpovědí
Vazeni kolegove, ja jakozto uplny zacatecnik se obracim s nasledujicim dotazem. Je blbost davat na hacek napr. kukurici a hrasek nebo kdyz navnadu tak jen jeden druh? To me porad vrta hlavou. Jde mi take o to jestli vubec hrasek je pro kapriky namina nebo ho spis odmitaji. Jde mi o lov kapru a amuru. Predem diky a omlouvam se, ze rusim debatu profiku. Jirka.
Přístup na soukromé pozemky
16.8.2006 | Ftmči | Legislativa | 4.983 zobrazení | 15 odpovědí
Už jste někdy využili práva vstupu na soukromé příbřežní pozemky.Tím myslím něaký spor spojený právě s tím to vstupem.Jak daleko sahá příbřež pozemek od řeky?Jak je to,když je až k vodě natažen plot?Jakým způsobem se určí náhrada případné škody způsobené rybářem?Například,aby něaký potrhlý chatař nevyžadoval 10000kč za pošlapaný trávník.
Podvodní zvukové splávky
16.9.2004 | palcat | Ostatní nádobíčko | 4.322 zobrazení | 13 odpovědí
Jáké jsou vaše letošní úlovky na tenhle systém lovu a jaké jsou vaše zkušenosti s podvodním splavkem.
Uzly na FireLine?
27.11.2005 | Prutos | Ryby | 4.319 zobrazení | 13 odpovědí
Známý si nedávno pořídil na štikovou přívlač 0,17mm FireLine. Ztěžuje si že mu praskají uzly. Sám s ní zkušenost namám takže sem mu nedokázal poradit JAKÉ UZLY NA NÍ VÁŽETE VY?
Splávek jako vábnička na sumce!
18.3.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.649 zobrazení | 11 odpovědí
Mám dotaz na sumcaře. V jednom z pořadů s Vágnerem jsem viděl, jak chytal na kačenu, která vydávala stejný zvuk jako vábnička. Když ryby zabrala a kačenu zatáhla pod vodu, tak to šplouchlo. Jelikož se u nás nesmí používat vábnička rád bach vyzkošel tohle. Nevíte jestli to funguje, kolik to stojí a jak se to jmenuje?? Máte s tím nějaké zkušenosti?
Mlha slaby vetrik a obcasne prehanky!!!
21.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 2.329 zobrazení | 7 odpovědí
Jake drave ryby si myslite ze by se dali v takovych podminkach ulovit???
Okolí Kladna
12.10.2006 | Kosák | Ryby | 2.325 zobrazení | 7 odpovědí
Drazí přatelé, chtěl bych Vás všechny požádat o radu, nemohli by jste mi poradit nějaký dobrý revír na přívlač v tomto regionu??? Chtěl bych v sobotu někam vyrazit ale netusím kam :-( Díky moc!!!
PRAHA a okolí kam na ryby?!
1.10.2007 | doktorov | Domácí revíry | 125.562 zobrazení | 377 odpovědí
Ahojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!
Tipovací fórum
11.11.2011 | Robur | chytej.cz | 18.667 zobrazení | 56 odpovědí
k významným událostem se hodí tipovat výsledky.
V tělu fóra by se pak jen upravilo, co se tipuje.
Co je to za hmyz?
18.8.2009 | Robur | chytej.cz | 11.678 zobrazení | 35 odpovědí
Dnes jsem to našel na rohožce v koupelně a docela mne to zaujalo........................................................................
Vrhače koulí
17.11.2011 | superweb | Tipy & triky | 6.998 zobrazení | 21 odpovědí
Už delší dobu přemýšlím co z mimorybářského obodu by se dalo
použít na vnadění – napadly mě i kraviny typu použití paintbalové
pušky na boilies :)
Teď jsem na idnesu narazil na článek o vrhačích sněhových koulí:
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
Podle mě by některe kousky nebyly na krmné koule špatné..a ty kleště na
tvorbu koulí taky nevypadají zle :) Nějaké zkušenosti s něčím
podobným?
znacka SHAKESPEARE
22.5.2006 | Zcuter | Feeder | 10.360 zobrazení | 31 odpovědí
mate s touto znackou nejake skusenosti(pokud mozno co se tyce feedru…)
Co s sebou na rybářskou výpravu?
22.8.2014 | carpium | Kaprařina | 5.358 zobrazení | 16 odpovědí
Pokaždé když vyrážím alespon na 24 hodin k vodě, zjišťuji co jsem zapomněl, rozhodl jsem si tady napsat veřejný seznam, bez čeho se u vody neobejdu. http://www.carpium.cz/…kou-vypravu/ Jak vypadá Váš seznam??
Plná povolenka
18.3.2015 | rybato | Vaše názory | 5.354 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Zdravim, mám otázku konkrétně na povolenku. Co by měl rybář udělat kdyby si zaplnil povolenku dřív než po jejím ukončení?? Děkuji za odpovědi
Zvon na čištění odpadů místo vábničky.
3.5.2014 | Filo | Sumcařina | 4.352 zobrazení | 13 odpovědí
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli je možné vyvábit sumce zvonem na čištění odpadů. Občas jsem to slýchal od rybářů ,ale chtěl jsem si ověřit jestli nejde jen o povídačku.Předem děkuji za odpovědi.
Nejlepší nástraha v zimě??
24.12.2009 | jirin8 | Položená | 4.008 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj lidi, potřebuju poradit. Jsem z Ústí nad Labem, chytám prvním rokem a nyní se chystám na první závody, tzv. Střekovský vodník na Labi koncem prosince. Můžete mi prosím poradit, jaká je nejlepší nástraha a návnada? Děkuji.