Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Přívlač na mimopstruhových vodách necteno

30.1.2006 | kubas | Ryby | 5.533 zobrazení | 17 odpovědí

Četly jste knihu Přívlač na mimopstruhových vodách od Václava Fikara?Já jsem ji dostal na Vánoce a přečetl jsem ji do dvou dnů(tak moc mě bavila). Je to kniha přímo dokonalá. Těm kdo tuto knihu ještě nečetl vřele doporučuji,ať si ji zakoupí,stojí to za to.

Podvodní zvukové splávky necteno

16.9.2004 | palcat | Ostatní nádobíčko | 4.229 zobrazení | 13 odpovědí

Jáké jsou vaše letošní úlovky na tenhle systém lovu a jaké jsou vaše zkušenosti s podvodním splavkem.

Zvon na čištění odpadů místo vábničky. necteno

3.5.2014 | Filo | Sumcařina | 4.228 zobrazení | 13 odpovědí

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli je možné vyvábit sumce zvonem na čištění odpadů. Občas jsem to slýchal od rybářů ,ale chtěl jsem si ověřit jestli nejde jen o povídačku.Předem děkuji za odpovědi.

Nejlepší nástraha v zimě?? necteno

24.12.2009 | jirin8 | Položená | 3.912 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj lidi, potřebuju poradit. Jsem z Ústí nad Labem, chytám prvním rokem a nyní se chystám na první závody, tzv. Střekovský vodník na Labi koncem prosince. Můžete mi prosím poradit, jaká je nejlepší nástraha a návnada? Děkuji.

Splávek jako vábnička na sumce! necteno

18.3.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.583 zobrazení | 11 odpovědí

Mám dotaz na sumcaře. V jednom z pořadů s Vágnerem jsem viděl, jak chytal na kačenu, která vydávala stejný zvuk jako vábnička. Když ryby zabrala a kačenu zatáhla pod vodu, tak to šplouchlo. Jelikož se u nás nesmí používat vábnička rád bach vyzkošel tohle. Nevíte jestli to funguje, kolik to stojí a jak se to jmenuje?? Máte s tím nějaké zkušenosti?

Krmení s boilie necteno

1.5.2009 | sumecryba | Kaprařina | 2.934 zobrazení | 9 odpovědí

Vážení kolegové rybáři.Myslíte si že je vhodné na určitých rybářských revírech krmit boiliem z pytlů.Není to překrmování?A vůči ostatním kolegům rybářského cechu správné.

parma necteno

17.5.2009 | kat | Ostatní ryby | 2.610 zobrazení | 8 odpovědí

vse o lovu techto prekrasnych ryb.je to moje nejoblibenejsi ryba pro jeji bojovnost.nechapu rybare co tuto rybu nepusti zpet do vody .a uz vubec nechapu pojidace parem

Revitalizace Kyjského rybníka. necteno

11.3.2009 | standas | Domácí revíry | 2.604 zobrazení | 8 odpovědí

Dnes 11.3.2009 má prý začít 2.kolo,víte otom někdo víc?

Krám v Nymburce necteno

21.12.2010 | Mr. Vydra | Dravci | 2.282 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj všichni našel jsem ve svém okolí jeden krám kde mají snad největší výběr woblerů je v Nymburce a jeden zvukový wobler stojí 80 kč pojeďte se podívat.

Doba hájení v přívlači necteno

3.3.2004 | pupak | Přívlač | 9.465 zobrazení | 29 odpovědí

Byli by jste za zrušení všeobecného hájení a spíše pro zavedení druhového hájení v přívlači a tím povolení přívlače celoročně?

Máte zkušenosti s třpytkami "cyankali" ? necteno

1.3.2005 | Tomash | Přívlač | 8.165 zobrazení | 25 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli máte zkušenosti, nebo úlovky na vláčecí nástrahu „cyankali“. Popsal bych ji jako kombinovanou rotační třpytku. Slyšel jsem, že se na ni loví hlavně okouni a štiky, ale nevím. Sám jsem na ni nikdy nelovil, tak by mě zajímalo, jestli tuto třpytku znáte, jaká barvy doporučujete, jaká technika vedení se vám osvědčila apod. Předem díky za odpověďi. 2 obrázky cyankál jsem vložil do fotogalerie na chytej…

Plná povolenka necteno

18.3.2015 | rybato | Vaše názory | 5.230 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Zdravim, mám otázku konkrétně na povolenku. Co by měl rybář udělat kdyby si zaplnil povolenku dřív než po jejím ukončení?? Děkuji za odpovědi

Přístup na soukromé pozemky necteno

16.8.2006 | Ftmči | Legislativa | 4.895 zobrazení | 15 odpovědí

Už jste někdy využili práva vstupu na soukromé příbřežní pozemky.Tím myslím něaký spor spojený právě s tím to vstupem.Jak daleko sahá příbřež pozemek od řeky?Jak je to,když je až k vodě natažen plot?Jakým způsobem se určí náhrada případné škody způsobené rybářem?Napří­klad,aby něaký potrhlý chatař nevyžadoval 10000kč za pošlapaný trávník.

Multík a prut na sumcovláčku necteno

10.6.2014 | JKemr | Přívlač | 2.939 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj, pohrávám si s myšlenkou, zda nepořídit multík na sumcovláčku. Doteď jsem na sumcovláčku používal smekací naviják, ale nějak mi to na těžké nástrahy (do 100g) nesedí. Proto uvažuji o koupi multíku a chtěl bych znát vaše názory na tohle téma, zda do toho jít nebo ne. Druhá věc, předpokládám, že na klasický prut multík sedět nebude, takže je třeba koupit i nový prut? Za vaše názory, postřehy a případně rady s výběrem náčiní děkuji. Teď mám sestavu Shimano Speedmaster 270XH + Penn Battle 4000. Díky

HALÓ !!! Chytejáci !!! Co je s vámi ??? necteno

4.1.2005 | Tomash | Ryby | 2.284 zobrazení | 7 odpovědí

4all : Nevím, co se děje s chytej. cz. Vždy, když jsem sem přišel, tak tu bylo min. 10 reg. chytejáků… V posledních dnech je to ale tak trochu krize. Co se děje? Není s kým plkat. To vás ta zima tak moc ochromila?

znacka SHAKESPEARE necteno

22.5.2006 | Zcuter | Feeder | 10.163 zobrazení | 31 odpovědí

mate s touto znackou nejake skusenosti(pokud mozno co se tyce feedru…)

Kroucení vlasce necteno

21.8.2005 | Chose | Přívlač | 3.607 zobrazení | 11 odpovědí

Jak zabraňujete kroucení vlasce při vláčce?Obratlík mi nepomáhá. díky

muskrasy zveracik necteno

9.11.2008 | lacika3000 | Muškaření | 3.604 zobrazení | 11 odpovědí

POCUL SOM ZE SI HO NIEKTO UZ AJ VYROBIL…NEVIETE NEIKTO PORADIT AKO NA TO??DIK

vlasec Byron Silver Ghost necteno

23.2.2006 | Kokos | Ostatní nádobíčko | 2.955 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto vlascem?

Jak Vám berou? necteno

20.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 2.953 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Máte pocit, že ryby přestaly oteplením brát a jak na ně v tomto období vyzráváte? Není to jenom můj pocit, že ryby zlenivěly?