Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Revitalizace Kyjského rybníka. necteno

11.3.2009 | standas | Domácí revíry | 2.663 zobrazení | 8 odpovědí

Dnes 11.3.2009 má prý začít 2.kolo,víte otom někdo víc?

Štika 60 cm necteno

6.3.2010 | chosebaits | Dravci | 82.212 zobrazení | 246 odpovědí

Zdravím všechny rybáře.Jste pro zvýšení lovné míry u štiky na 60 cm? Pokud ne,tak proč ne. Pokud ano,tak na vaší členské schuzi prosím podejte návrh,A´t už se něco děje a neustále jenom o tom nekecáme.

Prodej velkých kaprů necteno

2.4.2005 | | Ryby | 14.047 zobrazení | 42 odpovědí

Dověděl jsem se , že se dají prodat za slušné peníze kapři nad 10Kg . Protože jich za sezonu několik chytim, tak bych rád věděl kam se obrátit. Pořád je to lepší takto zpeněžit než to zabijet, ono to stejně nemá moc dobré maso a je to tak akorát pro slepice.

SpeedMaster X Amnesia necteno

8.2.2010 | | Feeder | 10.353 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravím! Rozhoduji se mezi těmito dvěma feedery a trošku si nevím rady. Potřebuji něco tužšího – čili heavíčko. Takže vybírám mezi

Sema Amnesia 3.9m

a

Shimano SpeedMaster AX Feeder Heavy (popřípadě starší variantu bez AX – dle toho, co budou mít na krámě)

Negativum u toho Speedu AX je cena. Starší verze by byla v pohodě, ale zase ten pocit, že kupuji starší verzi, když je na trhu lepší taky, není také nic moc. Jinak mám momentálně Medium a až na tu jeho měkkost je to super proutek (mimochodem je na prodej, kdyby někdo měl zájem).

Pořád zde ale čtu chválu na Amnésii a celkem se mi i líbí. Jen nevím, jak bych si na ní při té její špičkové akci užil rybu a jestli bych si na to zvykl. Nikdy jsem prut se špičkovou akcí neměl. Chápu ale, že se na tom asi lépe nahazuje a lépe zasekává. Jak je to s její pevností blanku oproti Speedu Heavy (Speed je známý svou nezničitelností, což se mi velice zamlouvá)? Tahají se na ní i velcí kapři a parmy? Docela bych ocenil nějaké zkušenosti, srovnání či názory. Děkuji! Martin

neoprenové broďáky necteno

5.9.2012 | cujo | Vaše názory | 9.378 zobrazení | 28 odpovědí

chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s http://rybar.braunstar.cz/…kou-cormoran

Úlovky na revíru Odra 5 necteno

9.9.2007 | ??? | Domácí revíry | 8.348 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Zajímaly by mně vaše úspěchy letos na tomto revíru. Co jste sami chytili, nebo viděli, o čem jste slyšeli apod. Já si tam pokaždé dobře zachytal, ale jen menší ryby, spousta karasů (ti už se tam objevili v minulých sezónách), spousta malých kaprů kolem 20 cm (jeden rybář mi říkal, že prý utekli z nějakého rybníka), 4 kapry 40 – 50 cm a 2 štiky ± 60 cm. Taky mi bylo řečeno, že MO Studénka nic moc nesadí, to spíš do svého místního revíru (Odra 5A). Chytil někdo třeba ostroretky, parmy, velké cejny?

Bójka na sumce necteno

11.12.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 4.682 zobrazení | 14 odpovědí

Jaká může být velikost bójky na sumce?

Vlasec(šňůra) Fireline, dobrá investice???? necteno

6.8.2005 | Yuri | Feeder | 4.344 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, co si myslíte o nápadu koupit tento vlasec o průměru 0,10 mm a nosnosti zhruba 3,64 kg na cívku o kapacitě 300 m/0,10mm. Je to výhodná investice? Ptám se hlavně těch co mají s touto šňůrou zkušeno. Prosím o co nejvíc odpovědí. Díky Yuri

Rychle boilies na par hodin necteno

6.5.2009 | LuboO | Kaprařina | 3.683 zobrazení | 11 odpovědí

Mozno sa touto otazkou opakujem, ale ide mi o toto: chodim na ryby tak max. na 8 hodin, vacsinou sa bavim s matchkou a druhy prut mam na polozenu. Chcel by som poradit, kedze v tomto odvetvi sa nevyznam, ake sa daju pouzit boilies na kratku dobu lovu, ci su take boilies a ako sa odlisuju od tych dlhodobo posobiacich. Snad mi rozumiete. Chytam na dohod. Dakujem.

muskrasy zveracik necteno

9.11.2008 | lacika3000 | Muškaření | 3.682 zobrazení | 11 odpovědí

POCUL SOM ZE SI HO NIEKTO UZ AJ VYROBIL…NEVIETE NEIKTO PORADIT AKO NA TO??DIK

Prodej nové povoleky k lovu ryb necteno

29.5.2014 | pepanov | Legislativa | 3.682 zobrazení | 11 odpovědí

Zdar, byla mi dočasně odebrána povolenka k lovu – přestupek. Dle přestupkového řízení si stanovenou dobu nezachytám a zaplatím pokutu. Udělal jsem blbost, jsem si toho vědom, souhlasím s trestem, zasloužím si ho. Ale získal jsem informaci, že pokud chci pokračovat v legálním rybolovu, mám možnost zakoupit novou povolenku v plné ceně po předložení Rybářského lístku a Členské legitimace. Údajně nákup nové povolenky k lovu právními předpisy není omezen a fakticky budu zakoupením nové povolenky v plné roční ceně potrestán 3× (odebrání povolenky, pokuta a nákup nové). Po dotazu u mé základní organizace mi bylo sděleno, že mi novou povolenku nemohou prodat, ale nedokázali mi vysvětlit proč resp. kde je toto zakázáno. Raději si tuto informaci chci nějak ověřit, abych neudělal ještě větší malér. Díky moc za názory či zkušenosti.

Naviják na přívlač - co nejširší cívka necteno

7.5.2007 | mirmen | Navijáky | 2.672 zobrazení | 8 odpovědí

Prošel Vám někomu rukama ( nebo máte kladnou referenci) naviják s cívkou 50 či více? Jedná se mi o navi na extremní přívlač, s využitím FireLine 0,12 či 0,17 , s nutností dosáhnout co nejdelších hodů ( proto zájem o šíři cívky = méně ovinů na metr délky > menší tření při odhozu ). Díky.

Jak na okouny necteno

16.9.2004 | Prizrak | Dravci | 10.737 zobrazení | 32 odpovědí

Nemáte nějaký „recept“ na větší okouny ( od 25cm nahoru ) na menším rybníce, ve kterém jsou kvanta okouních trpaslíků a voda je lehce zelená. Prosím pomozte jak dostat nějakýho bobra.

jak nahazovat daleko? necteno

10.10.2005 | Lukas | Dravci | 6.377 zobrazení | 19 odpovědí

mam maliho twistra asi 3g prut 1.50m jakej mam dat vlasec abych nahazoval dal nebo mam pridat jeste neco.(chytam okouny na stojatych vodach. ten twistr je 5cm malej. hloubka do 6m. chci chytat napřehrade hracholusky. poradte.

Žermanice necteno

9.4.2009 | kokeš chytni rybu | Domácí revíry | 4.700 zobrazení | 14 odpovědí

Nemám moc zprávy o tom, co se děje na přehradě Žermanice a tak si myslím, že by si tady rybáři mohli psát, jak to tam vypadá. Jinak dost dobrá pomůcka je http://www.pod.cz/prehrady.html. Doufám, že Vás moje téma zaujme a pište ! Pište !

Wobler a lanko necteno

15.7.2004 | Dědek | Přívlač | 4.693 zobrazení | 14 odpovědí

Jsem hodně lenošnej,takže když jdu na štiky,používám jedno lanko s obratlíkem a karabinkou na kterou věším nástrahy – woblery,gumy,ro­tačky a plandavky. Myslíte, že je to na závadu a wobler a guma by se měla vázat přímo na lanko?

vlasec Byron Silver Ghost necteno

23.2.2006 | Kokos | Ostatní nádobíčko | 3.024 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto vlascem?

naviják shimano super gt-ra nebo shimano technium gms (levnější verze) necteno

8.5.2005 | frenki | Navijáky | 3.021 zobrazení | 9 odpovědí

Chci si koupit přívlačový naviják ale nemohu se rozhodnout mezi těmito dvěma navijáky, chci chytat hlavně štiky,candáty a okouny. ten kdo mi napíše jakoukoliv správu o těchto navijácích tak mu budu vděčen!!! A ješte kdo by mi poradil kde chhytat dravce na hlučínké štěrkovně v Otravěa hlavně na co berou, jaké jsou vaše esa? Kdo tam chyta na přívlač a chytá hlavně štiky tak at mi napíše číslo nebo email a já se s ním rád skontaktuji. Díky všem!!!!!

Jak Vám berou? necteno

20.7.2004 | | Ostatní nádobíčko | 3.019 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Máte pocit, že ryby přestaly oteplením brát a jak na ně v tomto období vyzráváte? Není to jenom můj pocit, že ryby zlenivěly?

Planá nad Lužnicí necteno

14.9.2006 | AbuGarcia | Domácí revíry | 2.688 zobrazení | 8 odpovědí

co rikate na tento usek reky luznice,chytali jste zde nekdy?!…