Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Přístup na soukromé pozemky necteno

16.8.2006 | Ftmči | Legislativa | 4.809 zobrazení | 15 odpovědí

Už jste někdy využili práva vstupu na soukromé příbřežní pozemky.Tím myslím něaký spor spojený právě s tím to vstupem.Jak daleko sahá příbřež pozemek od řeky?Jak je to,když je až k vodě natažen plot?Jakým způsobem se určí náhrada případné škody způsobené rybářem?Napří­klad,aby něaký potrhlý chatař nevyžadoval 10000kč za pošlapaný trávník.

Smáčci necteno

22.8.2004 | rybopet | Přívlač | 3.209 zobrazení | 10 odpovědí

Je to pravda!Na Zemplínskej Šírave chytal vedľa mňa chlapík na gumené rybky s plochým rozdvojeným chvostíkom,s českým názvom „smáček“. Na každý hod ťahal ostrieža,ja vedľa neho som cielene skúšal všetky možné nástrahy,jedine na riper som jedného vytiahol. Aké skúsenosti máte s touto nástrahou?

Chuck Norris necteno

29.7.2010 | osprey | Vaše názory | 92.656 zobrazení | 288 odpovědí

Robur nastínil, že jsme si jako server trestuhodně dovolili ignorovat existenci takového fenoménu jako je Chuck Norris. Bude jistější toto opomenutí napravit, u Chucka člověk nikdy neví…

Jak na okouny necteno

16.9.2004 | Prizrak | Dravci | 10.279 zobrazení | 32 odpovědí

Nemáte nějaký „recept“ na větší okouny ( od 25cm nahoru ) na menším rybníce, ve kterém jsou kvanta okouních trpaslíků a voda je lehce zelená. Prosím pomozte jak dostat nějakýho bobra.

znacka SHAKESPEARE necteno

22.5.2006 | Zcuter | Feeder | 9.957 zobrazení | 31 odpovědí

mate s touto znackou nejake skusenosti(pokud mozno co se tyce feedru…)

Máte zkušenosti s třpytkami "cyankali" ? necteno

1.3.2005 | Tomash | Přívlač | 8.032 zobrazení | 25 odpovědí

Zajímalo by mě, jestli máte zkušenosti, nebo úlovky na vláčecí nástrahu „cyankali“. Popsal bych ji jako kombinovanou rotační třpytku. Slyšel jsem, že se na ni loví hlavně okouni a štiky, ale nevím. Sám jsem na ni nikdy nelovil, tak by mě zajímalo, jestli tuto třpytku znáte, jaká barvy doporučujete, jaká technika vedení se vám osvědčila apod. Předem díky za odpověďi. 2 obrázky cyankál jsem vložil do fotogalerie na chytej…

Mušovská jezera necteno

5.6.2007 | martin.prochi | Domácí revíry | 7.398 zobrazení | 23 odpovědí

Revíry pod Pálavou

Přívlač na mimopstruhových vodách necteno

30.1.2006 | kubas | Ryby | 5.469 zobrazení | 17 odpovědí

Četly jste knihu Přívlač na mimopstruhových vodách od Václava Fikara?Já jsem ji dostal na Vánoce a přečetl jsem ji do dvou dnů(tak moc mě bavila). Je to kniha přímo dokonalá. Těm kdo tuto knihu ještě nečetl vřele doporučuji,ať si ji zakoupí,stojí to za to.

Kroucení vlasce necteno

21.8.2005 | Chose | Přívlač | 3.532 zobrazení | 11 odpovědí

Jak zabraňujete kroucení vlasce při vláčce?Obratlík mi nepomáhá. díky

naviják shimano super gt-ra nebo shimano technium gms (levnější verze) necteno

8.5.2005 | frenki | Navijáky | 2.896 zobrazení | 9 odpovědí

Chci si koupit přívlačový naviják ale nemohu se rozhodnout mezi těmito dvěma navijáky, chci chytat hlavně štiky,candáty a okouny. ten kdo mi napíše jakoukoliv správu o těchto navijácích tak mu budu vděčen!!! A ješte kdo by mi poradil kde chhytat dravce na hlučínké štěrkovně v Otravěa hlavně na co berou, jaké jsou vaše esa? Kdo tam chyta na přívlač a chytá hlavně štiky tak at mi napíše číslo nebo email a já se s ním rád skontaktuji. Díky všem!!!!!

LABE A ZAS JE TO TU necteno

27.6.2006 | Cudla | Ryby | 2.576 zobrazení | 8 odpovědí

Koukam na telku a je to tu zas LABE je zas v p..... .Má někdo něco nového jak to vypadá?

Soukromníci bachaři. necteno

29.12.2004 | rybar11 | Legislativa | 2.574 zobrazení | 8 odpovědí

Velice mě pobavil rybářský řád na soukromé vodě štěrkovně Koblov (kousek od Ostravy). Říká se v něm, kdy se můžete vzdálit od vody! Když dám 1400 za povolenku, tak si chci užít dovolenku. Můžete odejít pouze od 8:00 do 12:00 dopoledne! Pokud za Vámi přijde návštěva tak Vám musí být povolen její příchod. Jak nepovolí, tak manželka pojede do Mělníka, Buďejovic zpátky s nepořízenou­.............­.......

Přikládám ho jako důkaz lidské blbosti:

Je povoleno:
sonar, vyvážka, nástrah, zakrmování. rybolov na tři pruty. chytání kaprovitých ryb pouze na jednonávazec s háčkem bez protihrotu. Neplatí pro odlov sumců. Sumce je možno chytat klasicky nebo z loďky na vábničku. Je povoleno přivlastnit si všechny případné ulovené sumce a to bez ohledu na míru. Nástražní ryba na sumce musí být min. 35 cm. přechovávat ryby, ulovené v noci, k účelu focení pouze ve vacích.

Je zakázáno:
chytání štik a candátů odepínání na nafukovacích matracích a jiných nevhodných podložkách. používat podběrák menší než 60 cm v rameni. přísný zákaz manipulace s pruty osobám, které nemají zakoupenou prodejku k rybolovu. V případě porušení bude držitel prodejky, jenž nechal manipulovat s pruty, okamžitě a bez náhrady vykázán od vody. rybáři v daném sektoru nesmí omezovat případné rybáře v jiných sektorech.

Povinnosti rybáře:
v případě, že rybář zavěsí vlasec do vázky (s rybou nebo bez) musí vyjet na vodu a odháčkovat jej. při ukončení rybolovu je rybář POVINEN v prvé řadě stáhnout veškeré pruty a následně ostatní věci. odevzdat prodejku při ukončení rybolovu

Zákazy:
zákaz vodění psů. návštěvy pouze po dohodě s majitelem. v případě poškození nebo zničení užívaných věcí, je povinen uživatel nahradit vzniklou škodu. vzdalování se s místa loviště (nákupy, dovoz pitné vody atd.) pouze od 8,00 – 12,00. Případné vyjímky po dohodě s majitelem. opuštění stanoviště: na chatkách se opouští stanoviště vždy v sobotu do 12,00. Pod bivaky a karavany se opouští v daném dnu nejpozději ve 12,00.

V Ostravě 20. prosince 2004

řetizkove lanka necteno

18.9.2009 | candatek | Obchod | 2.574 zobrazení | 8 odpovědí

nevite prosim vas kde se jeste daji sehnat retizkove lanka takove stribrne okolo ostravy dekuji

Kapr z Čech a Moravy necteno

19.1.2005 | Van_Murphy | Legislativa | 2.248 zobrazení | 7 odpovědí

co říkáte tomu že na Moravě má kapr míru 40 cm a jen 1ks denně, já osobně jsem pro a jěště bych posul délku na 45cm

Jsem ten nejhorší rybář na světě necteno

17.9.2007 | ??? | Neúspěchy | 11.609 zobrazení | 36 odpovědí | upravit

Dnes byl desátý den, kdy jsem byl v řadě na rybách. Chodím každý den po škole, o víkendu pak na celý den. Každý den minimálně čtyři hodiny, takže spousta času. Ale zatím jsem nic nechytil :-(. Dnes jsem byl na rybníku, kde všichni něco tahali, ale já pořád nic – trapas :-(. Chytam na těžko, nahazuju daleko jako ostatni, krmítko se směsí, zhruba 5 – 10 cm pod tím háček s kukuřicí, a pořád nic. První dny jsem neměl ani záběry, dneska mi policajt vyjel tak desetkrát až k prutu nahoru, takže jsem zasekával – zhruba deset záseků dnes a nic. Fakt to nechápu, zasekávám normálně – ale asi moc brzo, nebo pozdě.

Jsem už zoufalej, na druhou stranu mě to nakopává stále dál a dál – každej den jezdím, těším se, baví mě to, ale chybí tomu ta třešnička :-(.

Asi je to ve mně. 5 let jsem nechytal, ale nechápu jak jsem to mohl zapomenout. Není někde návod jak a kdy zaseknout? V jaký moment? Není někde video?

Jsem ten nejhorší rybář na světě, kdybych chytil aspoň nějakou mřenku :-(.

Na co chytáte na těžko vy? Poradíte mi nějakou směs (zkoušel jsem kukly, červy, kukuřici, chleba – jestli moc koukal háček? Nevím), na kterou zaručeně vždy chytáte? Nebo v čem bych mohl dělat chybu. Díky za strpení :-).

Doba hájení v přívlači necteno

3.3.2004 | pupak | Přívlač | 9.345 zobrazení | 29 odpovědí

Byli by jste za zrušení všeobecného hájení a spíše pro zavedení druhového hájení v přívlači a tím povolení přívlače celoročně?

Jak dlouho vydrží boilie necteno

12.7.2008 | kachnator | Kaprařina | 3.231 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat jak dlouho mi vydrží použitelné boilie když ho uvařím a nechám 2 dny vyschnout?Jedu na týdenní výpravu a nemám ho jak uchovávat mražené.Díky.

prodávající CARPSON necteno

11.6.2010 | Tessi | Obchod | 2.907 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím. máte někdo zkušenosti s prodávajícím který má přezdívku CARPSON? díky za odpověď

Pomoc necteno

23.7.2006 | klacek44 | Ryby | 2.260 zobrazení | 7 odpovědí

Potřeboval bych pomoct…jak se vážou boilis s tema malejma snurkama co koukaj s kulicky porad nemuzu pochopit jak to tam privazat…koukaj jen tak 0,5 –1 cm.. dik

letošní sezona-bude úspěšná? necteno

3.3.2011 | slanny | Vaše názory | 1.613 zobrazení | 5 odpovědí

Přátelé,přízniv­ciPETROVA CECHU,jak se těšíte na nadcházející sezonu.Jaké máte letošní cíle?