Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Výbava na sumce necteno

19.1.2011 | michal94 | Pruty | 21.747 zobrazení | 64 odpovědí

Jaký je váš názor na tuto sestavu Prut: ESOX SILURO SPIDER 3m/200–400g Naviják: Tica Cybernetic GG 100 … Tady jsou odkazy http://www.usumce.cz/…00-400g.html http://www.tropicliberec.cz/…netic-gg-100

Díky za odpovedi

druh policajta necteno

6.12.2009 | recek | Ostatní ryby | 12.944 zobrazení | 38 odpovědí

Prosim vas o radu chytam na polozenou driv sem pouzival policajty s ockem do prutu ale ty se pri zaseku omotavaji okolo prutu tak sem zacal pouzivat ten na provazku privazany k vydlicce po zaseku odpadne ale zamotaval se mi do vlasce a pri zaberu jsem to utrch a tak se mi taky nosvedcil.

Živé ryby v Tescu necteno

11.8.2010 | jersey | Vaše názory | 10.218 zobrazení | 30 odpovědí

Vážení kolegové,dnes jsem byl zas po delší době v Tescu a ačkoli si to vždy zakazuju,opět jsem zavítal juknout na zubožené ryby v akváriu.Řeknu vám,je to hodně smutný pohled na štiky,pstruhy,ale i další druhy ryb,jak živoří v místních prosklených nádobách.Nejsem žádnej zuřivej zelenej aktivista,ale ten pohled na ty chudáky mě hodně zasahuje.Jsem si vědom,že mě jako rybáře spousta jiných lidí osočí,že rybám,které na háčku tahám z vody nedělám zrovna potěšení,ale i přesto si myslím,že ty ryby v Tescu,pomlá­cené,některé plísní zasažené,vybledlé a zubožené jsou na tom podstatně hůř.A protože nechci dělat,že to nevidím,napadlo mě,jestli se nemám nepokusit s tím něco udělat.Nechci po vás aktivitu v tomto směru,jen mě zajímá,jestli si myslíte,zda to má šanci na úspěch.Úspěch v tom smyslu,že by se prodej živých ryb zakázal.

TELE feeder necteno

3.6.2007 | Snake | Pruty | 6.471 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim, zajmá mě váš názor na teleskopický feederový pruty, bavil jsem se s jedním rybářem, a ten měl nějakou levnou semu, kterou si nemůže vynachválit, prut jsem vyskoušel, a překvapilo mě, že celkem dobře pracuje, zajmá mě váš názor, protože schánim nějakej skladnej feeder na cesty, na chytání nástražních ryb,krádké vycházky atd… Díky

Prodej nové povoleky k lovu ryb necteno

29.5.2014 | pepanov | Legislativa | 3.736 zobrazení | 11 odpovědí

Zdar, byla mi dočasně odebrána povolenka k lovu – přestupek. Dle přestupkového řízení si stanovenou dobu nezachytám a zaplatím pokutu. Udělal jsem blbost, jsem si toho vědom, souhlasím s trestem, zasloužím si ho. Ale získal jsem informaci, že pokud chci pokračovat v legálním rybolovu, mám možnost zakoupit novou povolenku v plné ceně po předložení Rybářského lístku a Členské legitimace. Údajně nákup nové povolenky k lovu právními předpisy není omezen a fakticky budu zakoupením nové povolenky v plné roční ceně potrestán 3× (odebrání povolenky, pokuta a nákup nové). Po dotazu u mé základní organizace mi bylo sděleno, že mi novou povolenku nemohou prodat, ale nedokázali mi vysvětlit proč resp. kde je toto zakázáno. Raději si tuto informaci chci nějak ověřit, abych neudělal ještě větší malér. Díky moc za názory či zkušenosti.

baitrunner necteno

6.6.2009 | kospi | Kaprařina | 3.400 zobrazení | 10 odpovědí

múžete mi někdo doporučit dobrý naviják s baitrunnerem?mám D.A.M.qick finesa a nejsem s nimi spokojený.

řetizkove lanka necteno

18.9.2009 | candatek | Obchod | 2.724 zobrazení | 8 odpovědí

nevite prosim vas kde se jeste daji sehnat retizkove lanka takove stribrne okolo ostravy dekuji

Planá nad Lužnicí necteno

14.9.2006 | AbuGarcia | Domácí revíry | 2.718 zobrazení | 8 odpovědí

co rikate na tento usek reky luznice,chytali jste zde nekdy?!…

Rybaření na Labi necteno

23.12.2010 | timbab | Domácí revíry | 65.903 zobrazení | 193 odpovědí

Pokec pro rybáře lovící na naší největší řece-Labi.Můžeme podiskutovat,vy­měnit zkušenosti atd.Nikdo není nucen prozrazovat svá místa :-)

kroucení vlasce necteno

22.4.2006 | sharkcom | Feeder | 9.228 zobrazení | 27 odpovědí

Mám problém s neskutecným kroucením vlasce. Používám nějaký polský vlasec 0,16 mm. Naviják robinson silver. Čím to nejvíce omezit? Dík

Jak na duháky necteno

10.7.2006 | Tumi | Přívlač | 6.133 zobrazení | 18 odpovědí

Chtěl bych se Vás zeptat jaká je asi nejlepší nástraha na duháky při lovu na přívlač.Jestli mi můžete nějakou doporučit tak předem děkuji.

Lov dravcu na laby v usti nad labem necteno

6.8.2007 | Beryrybar | Ryby | 5.454 zobrazení | 16 odpovědí

Chytani dravcu hlavne sumcu v okoli usti

Křetínka necteno

22.2.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 5.116 zobrazení | 15 odpovědí

Slysel jsem,ze se na teto prehrade vyborne lovi stiky a okouni,a tak jsem premluvil dedu a babicku,se kteryma jezdim kazdy rok nekam na ryby(letos to byli Nove Mlyny,pred tim trikrat vranov),abychom vyzkouseli tuto prehradu,ale pod podminkou,ze budu muset sehnat nejaky ubytovani u teto prehrady,ale porad nic nemuzu najit. neporadite mi prosim nekdo?Predem diky,denyg

kde chytat a jak chytat nej.. sumce necteno

4.1.2005 | TOMIK-X | Sumcařina | 4.793 zobrazení | 14 odpovědí

tak piste

plachetnica z gumeného člna necteno

21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.456 zobrazení | 13 odpovědí

Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com

Colmic Valiant necteno

27.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 4.446 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím. Prosím o radu. Chtěl bych si koupit prut COLMIC VALIANT 3.60 medium. Chci s ním chytat menší ryby,kapry do 50cm,bílou rybu atd, v mírném proudu nebo na stojaté vodě. Je to dobrá volba,nebo se mám podívat po něčem jiném? Předem děkuji za všechny odpovědi.

Rozpoznání záběru necteno

28.4.2005 | Dědek | Muškaření | 3.084 zobrazení | 9 odpovědí

Tak jsem absolvoval svojich prvních 5 vycházek s mušákem a mám problém. Původně jsem si myslel, že největší potíž bude v nahazování, ale není tomu tak. Ne že bych byl nějakej mistr, ale největší problém mám s rozeznáním záběru. Stojím s kamošem, ten na mě řve že tam mám rybu a já nic nevidím Jak to řešíte a vidíte ???

prodávající CARPSON necteno

11.6.2010 | Tessi | Obchod | 3.079 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím. máte někdo zkušenosti s prodávajícím který má přezdívku CARPSON? díky za odpověď

Prodáte někdo? necteno

10.3.2011 | Walley | Ostatní nádobíčko | 2.398 zobrazení | 7 odpovědí

mám zájem owobler RAPALA Skitter-prop jestli někdo neppotřebuje napište a informace o tom kam poslat dyškat poštou..=D DÍK WALLEY

Neviem si poradit s výberom prutu na UL privlac necteno

11.10.2011 | pinterko | Pruty | 35.031 zobrazení | 102 odpovědí

Zdravim,začinam z UL privlacov neviem si vybrat prút,budem chytat na menšej riečke na na malé woblerky a rotačky a práve preto nechcem chvejivku zaujali ma tieto prúty: Pezon a Mitchel Redoutable bass 1–7g
Daiwa Exceler 2–10g
Jaxon Eternum speedy 1–9g
Cormoran Black Bull HC ul 1–9g