Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Winklepicker necteno

3.12.2005 | Yuri | Feeder | 10.396 zobrazení | 31 odpovědí

Zdravim vsecky feedrare, prosim o radu jaky si koupit winklepicker nebo feeder light pod stromecek. Budu chytat na malych stojacich a mensich rekach. Cena by se mela pohybovat do 1500 kc. Jestli mate i odkazy na internetove obchody s temito proutky poslete mi je pls. diky vsem za odpovedi YURI

Jak nyní berou ryby na Orlíku-Podolsko? necteno

22.7.2012 | kok77 | Domácí revíry | 6.722 zobrazení | 20 odpovědí

Prosím o jakékoliv zprávy jak to jde na Orlíku-Podolsko.Kolik je vody a jaký je stav vody.Díky za jakékoliv odpovědi.

TELE feeder necteno

3.6.2007 | Snake | Pruty | 6.372 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim, zajmá mě váš názor na teleskopický feederový pruty, bavil jsem se s jedním rybářem, a ten měl nějakou levnou semu, kterou si nemůže vynachválit, prut jsem vyskoušel, a překvapilo mě, že celkem dobře pracuje, zajmá mě váš názor, protože schánim nějakej skladnej feeder na cesty, na chytání nástražních ryb,krádké vycházky atd… Díky

Lov dravcu na laby v usti nad labem necteno

5.8.2007 | Beryrybar | Ryby | 5.361 zobrazení | 16 odpovědí

Chytani dravcu hlavne sumcu v okoli usti

těsto na pelety necteno

20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.363 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R

p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra

jakej naviják na přívlač do 2500kč necteno

18.8.2004 | Wolf | Navijáky | 4.032 zobrazení | 12 odpovědí

Zdar všichni kdo toto čtete. sháním novej naviják na přívlač k pruu shimano spinining best master 240 mh(délka 240cm,ace 15–40g) Cílová skupina ryb štiky candáti na nádržích

nejspíš bych sám zvolil naviják od shimana SH GTE 3000 počet ložisek 3 a jedno středový brzda zadní +bojová kapacita cívky 140 m/0,30 mm převody 5,1 : 1 cena2490kč ale někde jsem na něj četl špatný hodnocení tak bych se chtěl zeptat jaké máte skušenosti s tímto navijákem,a nebo jaký by jste doporučili? Díky Wolf

žádost o radu necteno

3.7.2011 | Dropy | Dravci | 3.022 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zejtat, jakou hloubku nastavit při lovu štik pomocí kačeny, chytám nově a nevím jakou dát hloubku, jestli chytat až u dna nebo ve vyšších vrstvách, protože když chci nehodit daleko kde je vysoká hloubka tak tam s vysokým ponorem nenahodím a musím dát ponor okolo 1m zatímco když jsem na nějakém kanálu kde je odemnou hloubka 3,5 klidně můžu dát ponor až na dno, poraďte mi prosím jak na ně .

Plovací vesta necteno

20.5.2008 | | Ostatní nádobíčko | 3.021 zobrazení | 9 odpovědí

Používáte někdo plovací vestu při brození v prsačkách?Třeba při přívlači nebo muškaření?Máte zkušenost s nějakým tímto výrobkem?

Nadlehčování boilie necteno

1.9.2008 | Michal2 | Kaprařina | 3.016 zobrazení | 9 odpovědí

Chci se zeptat cim se ma nadlehcovat neplovouci boilie aby se ve vode vznaselo a nezapadalo do bahna........Dekuji za vsechny odpovědi

s kým do Španělska? necteno

24.1.2012 | sidla | Sumcařina | 28.666 zobrazení | 85 odpovědí

zdravím, hledal jsem stovky stránek tady v diskuzi, ale pořád se nemůžu ničemu dopátrat.

hodně lidí jezdí na Ebro nebo Pád na vlastní pěst, se známýma, nebo s někým kdo už tam byl, nebo tam jezdí často,ale co ti, kteří známé nemají? taky na internetu je mnoho čet poskytovatelů těchto služeb,ale né každý je v této zálibě fér,jako už jsem se dočetl i na jiných stránkách.jako každý rybář mě láká si zajed/zaletět do Španěl, za pěknou přírodou a hlavně rybami, ideálně strávená dovolená.

hodně lidí mi dohodí tady známého romea, s tím už jsem si psal a zdá se být fér, ale máte někdo zkušenosti i s jinýma? jaké byly služby, ubytování, cesta, zážitky, a tak podobně ? když tu přímo někoho vychválíte, nebude to myslím brané jako reklama, strašně rád bych někoho tady z okolí, jižní Morava nejlépe, nebo mi napište do osobky.

předem děkuji moc!!!

Živé ryby v Tescu necteno

11.8.2010 | jersey | Vaše názory | 10.093 zobrazení | 30 odpovědí

Vážení kolegové,dnes jsem byl zas po delší době v Tescu a ačkoli si to vždy zakazuju,opět jsem zavítal juknout na zubožené ryby v akváriu.Řeknu vám,je to hodně smutný pohled na štiky,pstruhy,ale i další druhy ryb,jak živoří v místních prosklených nádobách.Nejsem žádnej zuřivej zelenej aktivista,ale ten pohled na ty chudáky mě hodně zasahuje.Jsem si vědom,že mě jako rybáře spousta jiných lidí osočí,že rybám,které na háčku tahám z vody nedělám zrovna potěšení,ale i přesto si myslím,že ty ryby v Tescu,pomlá­cené,některé plísní zasažené,vybledlé a zubožené jsou na tom podstatně hůř.A protože nechci dělat,že to nevidím,napadlo mě,jestli se nemám nepokusit s tím něco udělat.Nechci po vás aktivitu v tomto směru,jen mě zajímá,jestli si myslíte,zda to má šanci na úspěch.Úspěch v tom smyslu,že by se prodej živých ryb zakázal.

Křetínka necteno

22.2.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 5.045 zobrazení | 15 odpovědí

Slysel jsem,ze se na teto prehrade vyborne lovi stiky a okouni,a tak jsem premluvil dedu a babicku,se kteryma jezdim kazdy rok nekam na ryby(letos to byli Nove Mlyny,pred tim trikrat vranov),abychom vyzkouseli tuto prehradu,ale pod podminkou,ze budu muset sehnat nejaky ubytovani u teto prehrady,ale porad nic nemuzu najit. neporadite mi prosim nekdo?Predem diky,denyg

plachetnica z gumeného člna necteno

21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.378 zobrazení | 13 odpovědí

Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com

Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky? necteno

16.6.2009 | hulibrk | Dravci | 4.045 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky

Čím a jak vnadíte? necteno

23.1.2005 | hosoj | Ryby | 3.699 zobrazení | 11 odpovědí

Většinu roku chytám přívlač a v létě spíš tak ze zábavy na plavačku. Teď na jaře mi nezbývá nic jiného, než zase vlítnout do plavačky,která mě začala docela lákat. Chtěl jsem se zeptat, čím a jak vnadíte teď, popř. duben květen na větší řece,klidná voda i vracáčky. Vím, že na trhu je směsí dost, ale za rozumnou cenu už jich je míň. Nebo jestli máte někdo nějaký domácí recept. Popř. jak vnadíte pří položené? Možná vám to příjde hloupá otázka, ale nemám s tímhle způsobem lovu moc zkušeností. Díky moc

Rozpoznání záběru necteno

28.4.2005 | Dědek | Muškaření | 3.027 zobrazení | 9 odpovědí

Tak jsem absolvoval svojich prvních 5 vycházek s mušákem a mám problém. Původně jsem si myslel, že největší potíž bude v nahazování, ale není tomu tak. Ne že bych byl nějakej mistr, ale největší problém mám s rozeznáním záběru. Stojím s kamošem, ten na mě řve že tam mám rybu a já nic nevidím Jak to řešíte a vidíte ???

Pomoc necteno

23.7.2006 | klacek44 | Ryby | 2.356 zobrazení | 7 odpovědí

Potřeboval bych pomoct…jak se vážou boilis s tema malejma snurkama co koukaj s kulicky porad nemuzu pochopit jak to tam privazat…koukaj jen tak 0,5 –1 cm.. dik

ČLUN necteno

24.4.2006 | Daniel | Ryby | 3.382 zobrazení | 10 odpovědí

Vaše zkušenosti a názory na čluny. Nafukovací/ skládací.

Chobotnička a prívlač necteno

26.3.2009 | koloseum | Přívlač | 3.378 zobrazení | 10 odpovědí

Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík

Boilies na Vrbenský necteno

24.7.2007 | permoník | Kaprařina | 2.701 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj, máte někdo nějaký tip na dobré boilies na Vrbenský?