Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Winklepicker
3.12.2005 | Yuri | Feeder | 10.637 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravim vsecky feedrare, prosim o radu jaky si koupit winklepicker nebo feeder light pod stromecek. Budu chytat na malych stojacich a mensich rekach. Cena by se mela pohybovat do 1500 kc. Jestli mate i odkazy na internetove obchody s temito proutky poslete mi je pls. diky vsem za odpovedi YURI
Jak nyní berou ryby na Orlíku-Podolsko?
22.7.2012 | kok77 | Domácí revíry | 6.872 zobrazení | 20 odpovědí
Prosím o jakékoliv zprávy jak to jde na Orlíku-Podolsko.Kolik je vody a jaký je stav vody.Díky za jakékoliv odpovědi.
těsto na pelety
20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.464 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R
p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra
jakej naviják na přívlač do 2500kč
18.8.2004 | Wolf | Navijáky | 4.129 zobrazení | 12 odpovědí
Zdar všichni kdo toto čtete. sháním novej naviják na přívlač k pruu shimano spinining best master 240 mh(délka 240cm,ace 15–40g) Cílová skupina ryb štiky candáti na nádržích
nejspíš bych sám zvolil naviják od shimana SH GTE 3000 počet ložisek 3 a jedno středový brzda zadní +bojová kapacita cívky 140 m/0,30 mm převody 5,1 : 1 cena2490kč ale někde jsem na něj četl špatný hodnocení tak bych se chtěl zeptat jaké máte skušenosti s tímto navijákem,a nebo jaký by jste doporučili? Díky Wolf
Čím a jak vnadíte?
23.1.2005 | hosoj | Ryby | 3.774 zobrazení | 11 odpovědí
Většinu roku chytám přívlač a v létě spíš tak ze zábavy na plavačku. Teď na jaře mi nezbývá nic jiného, než zase vlítnout do plavačky,která mě začala docela lákat. Chtěl jsem se zeptat, čím a jak vnadíte teď, popř. duben květen na větší řece,klidná voda i vracáčky. Vím, že na trhu je směsí dost, ale za rozumnou cenu už jich je míň. Nebo jestli máte někdo nějaký domácí recept. Popř. jak vnadíte pří položené? Možná vám to příjde hloupá otázka, ale nemám s tímhle způsobem lovu moc zkušeností. Díky moc
Jak dlouho vydrží boilie
12.7.2008 | kachnator | Kaprařina | 3.441 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat jak dlouho mi vydrží použitelné boilie když ho uvařím a nechám 2 dny vyschnout?Jedu na týdenní výpravu a nemám ho jak uchovávat mražené.Díky.
Smáčci
22.8.2004 | rybopet | Přívlač | 3.431 zobrazení | 10 odpovědí
Je to pravda!Na Zemplínskej Šírave chytal vedľa mňa chlapík na gumené rybky s plochým rozdvojeným chvostíkom,s českým názvom „smáček“. Na každý hod ťahal ostrieža,ja vedľa neho som cielene skúšal všetky možné nástrahy,jedine na riper som jedného vytiahol. Aké skúsenosti máte s touto nástrahou?
Nové chytej
25.9.2025 | mekvak | chytej.cz | 3.097 zobrazení | 9 odpovědí
Jak jsme již informovali v e-mailu a v článku zde na Chytej.cz, rádi bychom pozvedli tento server opět tam, kam patří – tedy mezi přední rybářská média v České republice a na Slovensku.
To vše ale chceme dělat společně s vámi, našimi čtenáři a přáteli rybařiny. Proto bychom rádi slyšeli váš názor:
Co byste na Chytej.cz uvítali nového?
Jaké rubriky, články nebo obsah vám tady chybí?
Zajímaly by vás více testy vybavení, revíry, videa, rozhovory, reportáže, nebo třeba vzdělávací obsah?
Máte tip, jak vylepšit fórum nebo celé fungování webu?
Každý váš podnět je pro nás cenný a pomůže nám nasměrovat Chytej.cz tak, aby byl co nejvíce užitečný právě pro vás.
Děkujeme všem za názory i nápady – společně můžeme z Chytej.cz udělat opravdu ten nejlepší rybářský revír :)
Plovací vesta
20.5.2008 | | Ostatní nádobíčko | 3.095 zobrazení | 9 odpovědí
Používáte někdo plovací vestu při brození v prsačkách?Třeba při přívlači nebo muškaření?Máte zkušenost s nějakým tímto výrobkem?
Nadlehčování boilie
1.9.2008 | Michal2 | Kaprařina | 3.089 zobrazení | 9 odpovědí
Chci se zeptat cim se ma nadlehcovat neplovouci boilie aby se ve vode vznaselo a nezapadalo do bahna........Dekuji za vsechny odpovědi
Potkani
22.4.2011 | lacika3000 | Tipy & triky | 13.109 zobrazení | 38 odpovědí
Zdravím, zaujímalo by ma či nejako riešite problém s potkanmi a inou háveďou pri nočnom love, lebo mne osobne ich prítomnosť vadí a neviem ako to riešiť, a či sa to vôbec nejako riešiť dá…dik :D
zakladní výbava na přívlač
11.2.2009 | dangerous fishing | Obchod | 5.171 zobrazení | 15 odpovědí
jaka je dobrá výbava na prívlač ale i za rozumnou cenu!!! jaké servery mají nejlepsí ceny ale i dobrou kvalitu výrobků?
Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky?
16.6.2009 | hulibrk | Dravci | 4.141 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky
Chobotnička a prívlač
26.3.2009 | koloseum | Přívlač | 3.449 zobrazení | 10 odpovědí
Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík
Kapr z Čech a Moravy
19.1.2005 | Van_Murphy | Legislativa | 2.413 zobrazení | 7 odpovědí
co říkáte tomu že na Moravě má kapr míru 40 cm a jen 1ks denně, já osobně jsem pro a jěště bych posul délku na 45cm
Dotaz na zkušnosti s Giant fluent feeder 12ft M
9.4.2013 | Hemlo | Pruty | 2.069 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo mohl vymluvit nebo potvrdit výběr tohoto prutu kterej je dodáván s navijákem. Nevyznám se tolik mezi značkami a tak by mě zajímaly názory na http://www.milobrno.cz/…03-fd-zdarma. Děkuju za každej komentář.
Fenwick HMX
7.12.2007 | doktor.fiSh | Pruty | 12.100 zobrazení | 35 odpovědí
Čo by ste mi mohli pekné povedať o tomto prúte ? – je super ? – hlavne píšte tí čo ich vlastníte, alebo ste držali v ruke modely HMX 6''6 L alebo 5''6 UL … ďakujem
Značky prutů,navijáků
19.12.2004 | Klon | Přívlač | 3.463 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší značka prutů nebo navijáků atd. dík.
žádost o radu
3.7.2011 | Dropy | Dravci | 3.113 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zejtat, jakou hloubku nastavit při lovu štik pomocí kačeny, chytám nově a nevím jakou dát hloubku, jestli chytat až u dna nebo ve vyšších vrstvách, protože když chci nehodit daleko kde je vysoká hloubka tak tam s vysokým ponorem nenahodím a musím dát ponor okolo 1m zatímco když jsem na nějakém kanálu kde je odemnou hloubka 3,5 klidně můžu dát ponor až na dno, poraďte mi prosím jak na ně .
Co vlastně umí echolot - víte to?
8.10.2005 | HaD | Ostatní nádobíčko | 14.951 zobrazení | 43 odpovědí
Byl bych moc rád, kdyby jste sem psali Vaše názory na echolot a jeho možnosti. Zejména mě pak zajímá, co si myslí ti, kteří s ním nemají praktické zkušenosti – co všechno díky němu mohou dělat, zda lze nalézt rybu a pak ji vždy ulovit, zda lze např. nalézt ryby ležící na dně (např. sumce), zda lze rozpoznat velikost ryb, druh atd. atd.