Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Čím a jak vnadíte?
23.1.2005 | hosoj | Ryby | 3.590 zobrazení | 11 odpovědí
Většinu roku chytám přívlač a v létě spíš tak ze zábavy na plavačku. Teď na jaře mi nezbývá nic jiného, než zase vlítnout do plavačky,která mě začala docela lákat. Chtěl jsem se zeptat, čím a jak vnadíte teď, popř. duben květen na větší řece,klidná voda i vracáčky. Vím, že na trhu je směsí dost, ale za rozumnou cenu už jich je míň. Nebo jestli máte někdo nějaký domácí recept. Popř. jak vnadíte pří položené? Možná vám to příjde hloupá otázka, ale nemám s tímhle způsobem lovu moc zkušeností. Díky moc
Nadlehčování boilie
1.9.2008 | Michal2 | Kaprařina | 2.942 zobrazení | 9 odpovědí
Chci se zeptat cim se ma nadlehcovat neplovouci boilie aby se ve vode vznaselo a nezapadalo do bahna........Dekuji za vsechny odpovědi
žádost o radu
3.7.2011 | Dropy | Dravci | 2.940 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zejtat, jakou hloubku nastavit při lovu štik pomocí kačeny, chytám nově a nevím jakou dát hloubku, jestli chytat až u dna nebo ve vyšších vrstvách, protože když chci nehodit daleko kde je vysoká hloubka tak tam s vysokým ponorem nenahodím a musím dát ponor okolo 1m zatímco když jsem na nějakém kanálu kde je odemnou hloubka 3,5 klidně můžu dát ponor až na dno, poraďte mi prosím jak na ně .
Boilies na Vrbenský
24.7.2007 | permoník | Kaprařina | 2.614 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj, máte někdo nějaký tip na dobré boilies na Vrbenský?
Potkani
22.4.2011 | lacika3000 | Tipy & triky | 12.470 zobrazení | 38 odpovědí
Zdravím, zaujímalo by ma či nejako riešite problém s potkanmi a inou háveďou pri nočnom love, lebo mne osobne ich prítomnosť vadí a neviem ako to riešiť, a či sa to vôbec nejako riešiť dá…dik :D
kde chytat a jak chytat nej.. sumce
4.1.2005 | TOMIK-X | Sumcařina | 4.592 zobrazení | 14 odpovědí
tak piste
těsto na pelety
20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.269 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R
p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra
Plovací vesta
20.5.2008 | | Ostatní nádobíčko | 2.953 zobrazení | 9 odpovědí
Používáte někdo plovací vestu při brození v prsačkách?Třeba při přívlači nebo muškaření?Máte zkušenost s nějakým tímto výrobkem?
Nočné vláčenie
31.8.2004 | rybopet | Přívlač | 2.950 zobrazení | 9 odpovědí
Včera som vláčil na priehradnej nádrži od 22 hod do 24 hod. Cca 70 percent času ripery,20 percent plandavku a 10 percent woblera. Za ináč nádhernej mesačným splnom zaliatej noci. Ale ani ťuk,bolo to pri prítoku pstruhovky. Je toto vôbec možné,že som nemal ani drbanec?Cítim sa ako vláčkarsky analfabet. Je ale pravda,že nebol ani jeden !!!jediný špliechanec,je možné,že tam žiadne dravce v tomto čase nie sú?
Muže přežit kapr z řeky v rybnice?
26.8.2011 | hatatytla | Vaše názory | 2.294 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Chtěl bych se zeptat, muže kapr z pstruhove řeky přežit v rybnice s malym přitokem? Znam totiž chlapa kterej to tak děla. Chyta kapry ze pstruhove řeky a hazi si je k sobe do rybnika. Když jsem ho videl jak je tam daval tak měli odhadem kolem 30cm. Tak by mě zajimalo jestli to ty ryby mužou přežit.
plavaná vs. přívlač - teoretická úvaha
22.2.2008 | rgb23 | Přívlač | 1.967 zobrazení | 6 odpovědí
Podle rř a legislativy může při lovu na plavanou osoba provádějící lov pohyb nástrahy aktivně ovlivňovat. Lov přívlačí spočívá v aktivním vedení nástrahy vodním prostředím… Pokud budu nyní, v zimě, lovit okouna na gumu pod hladinou nebo ve vodním sloupci a 2m před nástrahou bude malinkatej splávek, budu aktivně ovlivňovat pohyb nástrahy při položené, nebo nástrahu budu aktivně vést vodním prostředím přívlačí?
Štika 60 cm
6.3.2010 | chosebaits | Dravci | 80.987 zobrazení | 246 odpovědí
Zdravím všechny rybáře.Jste pro zvýšení lovné míry u štiky na 60 cm? Pokud ne,tak proč ne. Pokud ano,tak na vaší členské schuzi prosím podejte návrh,A´t už se něco děje a neustále jenom o tom nekecáme.
druh policajta
6.12.2009 | recek | Ostatní ryby | 12.483 zobrazení | 38 odpovědí
Prosim vas o radu chytam na polozenou driv sem pouzival policajty s ockem do prutu ale ty se pri zaseku omotavaji okolo prutu tak sem zacal pouzivat ten na provazku privazany k vydlicce po zaseku odpadne ale zamotaval se mi do vlasce a pri zaberu jsem to utrch a tak se mi taky nosvedcil.
Winklepicker
3.12.2005 | Yuri | Feeder | 10.190 zobrazení | 31 odpovědí
Zdravim vsecky feedrare, prosim o radu jaky si koupit winklepicker nebo feeder light pod stromecek. Budu chytat na malych stojacich a mensich rekach. Cena by se mela pohybovat do 1500 kc. Jestli mate i odkazy na internetove obchody s temito proutky poslete mi je pls. diky vsem za odpovedi YURI
neoprenové broďáky
5.9.2012 | cujo | Vaše názory | 9.216 zobrazení | 28 odpovědí
chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s http://rybar.braunstar.cz/…kou-cormoran
Jak nyní berou ryby na Orlíku-Podolsko?
22.7.2012 | kok77 | Domácí revíry | 6.577 zobrazení | 20 odpovědí
Prosím o jakékoliv zprávy jak to jde na Orlíku-Podolsko.Kolik je vody a jaký je stav vody.Díky za jakékoliv odpovědi.
jak nahazovat daleko?
10.10.2005 | Lukas | Dravci | 6.245 zobrazení | 19 odpovědí
mam maliho twistra asi 3g prut 1.50m jakej mam dat vlasec abych nahazoval dal nebo mam pridat jeste neco.(chytam okouny na stojatych vodach. ten twistr je 5cm malej. hloubka do 6m. chci chytat napřehrade hracholusky. poradte.
jakej naviják na přívlač do 2500kč
18.8.2004 | Wolf | Navijáky | 3.948 zobrazení | 12 odpovědí
Zdar všichni kdo toto čtete. sháním novej naviják na přívlač k pruu shimano spinining best master 240 mh(délka 240cm,ace 15–40g) Cílová skupina ryb štiky candáti na nádržích
nejspíš bych sám zvolil naviják od shimana SH GTE 3000 počet ložisek 3 a jedno středový brzda zadní +bojová kapacita cívky 140 m/0,30 mm převody 5,1 : 1 cena2490kč ale někde jsem na něj četl špatný hodnocení tak bych se chtěl zeptat jaké máte skušenosti s tímto navijákem,a nebo jaký by jste doporučili? Díky Wolf
Rozpoznání záběru
28.4.2005 | Dědek | Muškaření | 2.964 zobrazení | 9 odpovědí
Tak jsem absolvoval svojich prvních 5 vycházek s mušákem a mám problém. Původně jsem si myslel, že největší potíž bude v nahazování, ale není tomu tak. Ne že bych byl nějakej mistr, ale největší problém mám s rozeznáním záběru. Stojím s kamošem, ten na mě řve že tam mám rybu a já nic nevidím Jak to řešíte a vidíte ???
spolecna vyprava na ryby
31.7.2005 | | Ryby | 2.306 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Cau rybari,nezorganizujem nejakou vypravu a nevyrazime?