Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Muže přežit kapr z řeky v rybnice? necteno

26.8.2011 | hatatytla | Vaše názory | 2.363 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Chtěl bych se zeptat, muže kapr z pstruhove řeky přežit v rybnice s malym přitokem? Znam totiž chlapa kterej to tak děla. Chyta kapry ze pstruhove řeky a hazi si je k sobe do rybnika. Když jsem ho videl jak je tam daval tak měli odhadem kolem 30cm. Tak by mě zajimalo jestli to ty ryby mužou přežit.

Rybaření na Labi necteno

23.12.2010 | timbab | Domácí revíry | 65.330 zobrazení | 193 odpovědí

Pokec pro rybáře lovící na naší největší řece-Labi.Můžeme podiskutovat,vy­měnit zkušenosti atd.Nikdo není nucen prozrazovat svá místa :-)

Fenwick HMX necteno

7.12.2007 | doktor.fiSh | Pruty | 11.858 zobrazení | 35 odpovědí

Čo by ste mi mohli pekné povedať o tomto prúte ? – je super ? – hlavne píšte tí čo ich vlastníte, alebo ste držali v ruke modely HMX 6''6 L alebo 5''6 UL … ďakujem

Amortizér při muškaření necteno

5.8.2006 | mdx | Muškaření | 10.860 zobrazení | 32 odpovědí

Včera jsem byl na rybách na Vltavě a při debatě s jedním starším muškařem jsem se zmínil že mi to utrhl pstruh kolem 40 cm,protože jsem tam měl 16tku vlasec.NA to on odpověděl že minulej tejden chytil potočáka 55cm na 14tku a že požívá mezi šnůru a návazec asi 20cm amortizérový gumy.Má s tím někdo zkušenosti?Jakej průměr gumy,tuhost a uzly?

zakladní výbava na přívlač necteno

11.2.2009 | dangerous fishing | Obchod | 5.079 zobrazení | 15 odpovědí

jaka je dobrá výbava na prívlač ale i za rozumnou cenu!!! jaké servery mají nejlepsí ceny ale i dobrou kvalitu výrobků?

Lov tloušťů na pelety necteno

24.6.2010 | Jak.novi | Bílá ryba | 3.731 zobrazení | 11 odpovědí

Už nějaké na pelety chcené mám, mám vypilované některé techniky, ale zajímali by mě vaše zkušenosti.

Značky prutů,navijáků necteno

19.12.2004 | Klon | Přívlač | 3.391 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší značka prutů nebo navijáků atd. dík.

Nočné vláčenie necteno

31.8.2004 | rybopet | Přívlač | 3.049 zobrazení | 9 odpovědí

Včera som vláčil na priehradnej nádrži od 22 hod do 24 hod. Cca 70 percent času ripery,20 percent plandavku a 10 percent woblera. Za ináč nádhernej mesačným splnom zaliatej noci. Ale ani ťuk,bolo to pri prítoku pstruhovky. Je toto vôbec možné,že som nemal ani drbanec?Cítim sa ako vláčkarsky analfabet. Je ale pravda,že nebol ani jeden !!!jediný špliechanec,je možné,že tam žiadne dravce v tomto čase nie sú?

LABE A ZAS JE TO TU necteno

27.6.2006 | Cudla | Ryby | 2.712 zobrazení | 8 odpovědí

Koukam na telku a je to tu zas LABE je zas v p..... .Má někdo něco nového jak to vypadá?

spolecna vyprava na ryby necteno

31.7.2005 | | Ryby | 2.373 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Cau rybari,nezorga­nizujem nejakou vypravu a nevyrazime?

Neviem si poradit s výberom prutu na UL privlac necteno

11.10.2011 | pinterko | Pruty | 34.678 zobrazení | 102 odpovědí

Zdravim,začinam z UL privlacov neviem si vybrat prút,budem chytat na menšej riečke na na malé woblerky a rotačky a práve preto nechcem chvejivku zaujali ma tieto prúty: Pezon a Mitchel Redoutable bass 1–7g
Daiwa Exceler 2–10g
Jaxon Eternum speedy 1–9g
Cormoran Black Bull HC ul 1–9g

Obrázek ryby na svatební oznámení necteno

6.5.2009 | vagi | Vaše názory | 12.931 zobrazení | 38 odpovědí

Okolnosti v mém osobním životě mě nutí založit toto fórum a poprosit přátele a kolegy rybáře o pomoc. Vzhledem k tomu, že se má nastávající rozhodla, že by bylo pěkné mít na svateb. oznámení obrázek koně, cítím jednoznačnou potřebu ji trumfnout hezčím obrázkem ryby, nejlépe okouna. :-) Takže prosím o zaslání nějakého pěkného obrázku (popř. link) okouna, asi černobílá verze, takového, který by šel nascenovat a na oznámení použít. Nejsem grafik, takže to nedokážu pořádně vysvětlit a popsat, ale věřím, že víte, co mám na mysli. Předem upozorňuji, že pomoc typu rady se neženit, nežádám. :-) Těch jsem již dostal dost. Děkuji.

ANKETA-CHAT necteno

5.11.2004 | DEATH | chytej.cz | 4.769 zobrazení | 14 odpovědí

Kdo by byl pro rybářský chat na této internetové stránce?????

Nový zéland necteno

6.2.2011 | mastrof | Rybaření v zahraničí | 4.423 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, rybáři a rybářky, zajímalo by mě jestli někdo máte zkušenosti s rybařením na novém zélandu, jde mi hlavně o lov pstruhů přívlačí(chyť a pusť) povolenka? rybářskej řád? nějáký tipy? a možná bych zkusil i nějákou tu mořskou potvůrku ale na tu ještě nemám prut a s 1.80 teleskopem a 16 vlascem to asi ani nemá smysl… jsem na zélandu už 5 dní a budu tu ještě půl roku tak snad dodám fotky nějákejch rybek:))))))

WFS necteno

13.9.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 3.402 zobrazení | 10 odpovědí

Aké máte skúsenosti s woblermi od WFS, prípadne, ktoré druhy, veľkosti a farby sa vám osvedčili.

bezprotihroté hačky necteno

1.11.2009 | paista | Přívlač | 3.401 zobrazení | 10 odpovědí

aké typi háčkov použiť na výrobu bezprotihrotých jigových hláv prípadne marmisiek… používate rozdielne typi na P vodách (cielová ryba pstruh) a MP vodách ( ostriež ,jalec ..atd)? Aké preferujete hroty prihnuté al. rovné?

HÁJENÍ TLOUŠTĚ A PODOUSTVE necteno

24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 3.400 zobrazení | 10 odpovědí

Jaký je váš názor na tuto letošní novinku?

Naj lanko necteno

21.10.2005 | Rastic | Ostatní ryby | 2.724 zobrazení | 8 odpovědí

Presiel som uz vsetkym moznym a stale som nenasiel nic naozaj spolahlive. Teraz pouzivam viazacie lanko od Jaxonu. Navazujem na obratlik a karabinku zvlast. Dost rychle sa poskodi. Hends moc- hrube (napadne) , klasika ocelove lanko-nepruzne ........... mate nieco ine overene??? Ide mi hlavne o pouzitie pri mensich gumach 5–7cm (3–5g). Takze je nieco lepsie alebo sa s tym proste musim zmierit?

plavaná vs. přívlač - teoretická úvaha necteno

22.2.2008 | rgb23 | Přívlač | 2.041 zobrazení | 6 odpovědí

Podle rř a legislativy může při lovu na plavanou osoba provádějící lov pohyb nástrahy aktivně ovlivňovat. Lov přívlačí spočívá v aktivním vedení nástrahy vodním prostředím… Pokud budu nyní, v zimě, lovit okouna na gumu pod hladinou nebo ve vodním sloupci a 2m před nástrahou bude malinkatej splávek, budu aktivně ovlivňovat pohyb nástrahy při položené, nebo nástrahu budu aktivně vést vodním prostředím přívlačí?

Zkusenost s prutem? necteno

29.1.2014 | jarysek | Pruty | 2.040 zobrazení | 6 odpovědí

ma nekdo zkusenost s privlacakem od Pezon&Michel ? http://www.tropicliberec.cz/…e-180-6-12gr

s porovnanim treba se speedmasterem? diky