Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Křetínka necteno

22.2.2005 | Zlinsky_lovec | Domácí revíry | 4.955 zobrazení | 15 odpovědí

Slysel jsem,ze se na teto prehrade vyborne lovi stiky a okouni,a tak jsem premluvil dedu a babicku,se kteryma jezdim kazdy rok nekam na ryby(letos to byli Nove Mlyny,pred tim trikrat vranov),abychom vyzkouseli tuto prehradu,ale pod podminkou,ze budu muset sehnat nejaky ubytovani u teto prehrady,ale porad nic nemuzu najit. neporadite mi prosim nekdo?Predem diky,denyg

bezprotihroté hačky necteno

1.11.2009 | paista | Přívlač | 3.304 zobrazení | 10 odpovědí

aké typi háčkov použiť na výrobu bezprotihrotých jigových hláv prípadne marmisiek… používate rozdielne typi na P vodách (cielová ryba pstruh) a MP vodách ( ostriež ,jalec ..atd)? Aké preferujete hroty prihnuté al. rovné?

Chobotnička a prívlač necteno

26.3.2009 | koloseum | Přívlač | 3.302 zobrazení | 10 odpovědí

Ahojte! Napadlo mi, či má niekto z vás rybárov serveru chytej.cz nejaké skúsenosti s lovom na prívlač za použitia umelej chobotničky. Ja osobne som skúšal tieto umelé nástrahy na rieke Morave. Zabral pekný menší sumec okolo metra ale vďaka jigovému háčiku na chobotničke mi o nejakú chvíľu spadol a bolo po radosti. Naviazal som si teda nový systém s olovkom v hlavičke a trojhákom pod ním naviazanom na pevnej šnúre. Ak máte typy, poprípade obrázky systémov, tak poprosím šup sem s nimi :) Ďík

ČLUN necteno

24.4.2006 | Daniel | Ryby | 3.298 zobrazení | 10 odpovědí

Vaše zkušenosti a názory na čluny. Nafukovací/ skládací.

Naj lanko necteno

21.10.2005 | Rastic | Ostatní ryby | 2.642 zobrazení | 8 odpovědí

Presiel som uz vsetkym moznym a stale som nenasiel nic naozaj spolahlive. Teraz pouzivam viazacie lanko od Jaxonu. Navazujem na obratlik a karabinku zvlast. Dost rychle sa poskodi. Hends moc- hrube (napadne) , klasika ocelove lanko-nepruzne ........... mate nieco ine overene??? Ide mi hlavne o pouzitie pri mensich gumach 5–7cm (3–5g). Takze je nieco lepsie alebo sa s tym proste musim zmierit?

spolecna vyprava na ryby necteno

31.7.2005 | | Ryby | 2.308 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Cau rybari,nezorga­nizujem nejakou vypravu a nevyrazime?

Nástrahy necteno

20.12.2005 | okounek | Přívlač | 1.981 zobrazení | 6 odpovědí

Jakým nástrahám nejvíce věříte?

TELE feeder necteno

3.6.2007 | Snake | Pruty | 6.293 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim, zajmá mě váš názor na teleskopický feederový pruty, bavil jsem se s jedním rybářem, a ten měl nějakou levnou semu, kterou si nemůže vynachválit, prut jsem vyskoušel, a překvapilo mě, že celkem dobře pracuje, zajmá mě váš názor, protože schánim nějakej skladnej feeder na cesty, na chytání nástražních ryb,krádké vycházky atd… Díky

plachetnica z gumeného člna necteno

21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.308 zobrazení | 13 odpovědí

Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com

Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky? necteno

16.6.2009 | hulibrk | Dravci | 3.970 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky

Lov tloušťů na pelety necteno

24.6.2010 | Jak.novi | Bílá ryba | 3.640 zobrazení | 11 odpovědí

Už nějaké na pelety chcené mám, mám vypilované některé techniky, ale zajímali by mě vaše zkušenosti.

HÁJENÍ TLOUŠTĚ A PODOUSTVE necteno

24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 3.306 zobrazení | 10 odpovědí

Jaký je váš názor na tuto letošní novinku?

bony necteno

14.3.2011 | candatek | chytej.cz | 2.648 zobrazení | 8 odpovědí

chtěl bych se zeptat jak je to tedkom s fishbony jestli se přičitavaji až po kontrole adminem nebo jinak diík.

Ripka -pravda odhalena necteno

20.9.2008 | Robur | chytej.cz | 2.320 zobrazení | 7 odpovědí

původně jsem chtěl reagovat v Ripkově fóru nebo Selském rozumu, ale nakonec jsem odahlení pravdy věnoval další fórum. Dnes jsem to zjistil cestou do Lednice. Ripka je zakuklený řezník, kterému jde o kšeft, abychom nejedli ryby, ale kupovali vepřové, jen nick si rafinovaně pozměnil mujweb.atlas.cz

Fenwick HMX necteno

7.12.2007 | doktor.fiSh | Pruty | 11.638 zobrazení | 35 odpovědí

Čo by ste mi mohli pekné povedať o tomto prúte ? – je super ? – hlavne píšte tí čo ich vlastníte, alebo ste držali v ruke modely HMX 6''6 L alebo 5''6 UL … ďakujem

Amortizér při muškaření necteno

5.8.2006 | mdx | Muškaření | 10.630 zobrazení | 32 odpovědí

Včera jsem byl na rybách na Vltavě a při debatě s jedním starším muškařem jsem se zmínil že mi to utrhl pstruh kolem 40 cm,protože jsem tam měl 16tku vlasec.NA to on odpověděl že minulej tejden chytil potočáka 55cm na 14tku a že požívá mezi šnůru a návazec asi 20cm amortizérový gumy.Má s tím někdo zkušenosti?Jakej průměr gumy,tuhost a uzly?

Živé ryby v Tescu necteno

11.8.2010 | jersey | Vaše názory | 9.963 zobrazení | 30 odpovědí

Vážení kolegové,dnes jsem byl zas po delší době v Tescu a ačkoli si to vždy zakazuju,opět jsem zavítal juknout na zubožené ryby v akváriu.Řeknu vám,je to hodně smutný pohled na štiky,pstruhy,ale i další druhy ryb,jak živoří v místních prosklených nádobách.Nejsem žádnej zuřivej zelenej aktivista,ale ten pohled na ty chudáky mě hodně zasahuje.Jsem si vědom,že mě jako rybáře spousta jiných lidí osočí,že rybám,které na háčku tahám z vody nedělám zrovna potěšení,ale i přesto si myslím,že ty ryby v Tescu,pomlá­cené,některé plísní zasažené,vybledlé a zubožené jsou na tom podstatně hůř.A protože nechci dělat,že to nevidím,napadlo mě,jestli se nemám nepokusit s tím něco udělat.Nechci po vás aktivitu v tomto směru,jen mě zajímá,jestli si myslíte,zda to má šanci na úspěch.Úspěch v tom smyslu,že by se prodej živých ryb zakázal.

zakladní výbava na přívlač necteno

11.2.2009 | dangerous fishing | Obchod | 4.991 zobrazení | 15 odpovědí

jaka je dobrá výbava na prívlač ale i za rozumnou cenu!!! jaké servery mají nejlepsí ceny ale i dobrou kvalitu výrobků?

Značky prutů,navijáků necteno

19.12.2004 | Klon | Přívlač | 3.323 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší značka prutů nebo navijáků atd. dík.

WFS necteno

13.9.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 3.321 zobrazení | 10 odpovědí

Aké máte skúsenosti s woblermi od WFS, prípadne, ktoré druhy, veľkosti a farby sa vám osvedčili.