Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

WFS necteno

13.9.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 3.320 zobrazení | 10 odpovědí

Aké máte skúsenosti s woblermi od WFS, prípadne, ktoré druhy, veľkosti a farby sa vám osvedčili.

Feeder špička necteno

27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 2.993 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)

CO VY NA TO RYBÁŘI? necteno

19.4.2013 | sumecryba | Muškaření | 2.991 zobrazení | 9 odpovědí

že je povoleno za den tři lososovité ryby to prý až na pár vijímek každý zapoměl.Přeji všem poctivým rybářům hodně úspěchů a těm … ať raději zůstanou doma a těm poctivým nedělají ostudu.

Výměna mušek s radou necteno

4.2.2011 | Šnek | Muškaření | 2.987 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím,celkem mě zaujalo jedno fórum týkající se výměny mušek,ale zároveň soutěže,Drobet bych to pozměnil-zeptám se narovinu,našla by se nějaká dobrá duše,klidně i více lidí kteří by byli ochotni vyměnit cca.5 mušek se začátečníkem a zárove%n okomentovali co na tom mám špatně a co by bylo lepší dělat z jiných materiálů.Šlo by to i formou výměny,kdyby se našlo více lidí,uvázali by jste cca.5 stejných mušek,např.3 dru­hů(podle počtu zůčastněných) poslali byjste mi to,já bych s toho udělal takovou sadu,např 3 mušek od každého zůčastněného a poslal zpět+ bych k tomu zamozhřejmě přiložil mouchy moje,jako začátečníka,možná je to takový výkřik do tmy,třeba se nikdo takový nenajde ale přeci jenom by mě to vážně potěšilo :) vznikla by stoho taková sada,kterou by si každý ponechal a možná by na ně měl úspěchy. zatím díky

Naviják na Feeder necteno

25.3.2007 | Kubajs | Navijáky | 2.660 zobrazení | 8 odpovědí

Chystám koupi nového Feederového navijáku do 1000kč zatím se mi líbili akorát: Shimano Alivio FA 1000 Shimano Catana FA 1000 pokud máte nějaké zkušenosti s těmito navijáky tak je sem napište.Pokud znáte lepší naviják napiště ho sem také!

podzim necteno

23.10.2005 | frenki | Přívlač | 2.657 zobrazení | 8 odpovědí

která nástraha tedˇkom u Vás vede při vláčení??

boilles omega fish necteno

17.2.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.327 zobrazení | 7 odpovědí

máte niekto skusenosti s týmito boiles

červi v lednu?? necteno

31.1.2006 | meratko | Ryby | 1.993 zobrazení | 6 odpovědí

cus všichni nevíte kde se daj sehnat tedka červi nebo nějaké žoužele?? jen Praha dííík

Nový zéland necteno

6.2.2011 | mastrof | Rybaření v zahraničí | 4.340 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, rybáři a rybářky, zajímalo by mě jestli někdo máte zkušenosti s rybařením na novém zélandu, jde mi hlavně o lov pstruhů přívlačí(chyť a pusť) povolenka? rybářskej řád? nějáký tipy? a možná bych zkusil i nějákou tu mořskou potvůrku ale na tu ještě nemám prut a s 1.80 teleskopem a 16 vlascem to asi ani nemá smysl… jsem na zélandu už 5 dní a budu tu ještě půl roku tak snad dodám fotky nějákejch rybek:))))))

Jaký naviják necteno

4.11.2014 | Domeek | Navijáky | 4.333 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Dobrýden chtel bych se zeptat jaký naviják byjste doporučili začátečníkovi? Chytat budu asi nejvíce na Laby a menších rybnících. Jestli by to slo tak cena do 700kč. Děkuji za vsechny rady

čím podložit pletenku? necteno

29.6.2009 | peet26 | Sumcařina | 3.331 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Zajímalo by mě, čím kdo podkládáte pletenku proti prokluzu,na multíku bez očka na cívce.. Já dával tenký molitan, ale když jsem ji chtěl otočit, zjistil jsem že je pletenka zničená:(

Na P revírech ČRS Úv Ostrava od r.2010 jen s BL necteno

29.3.2009 | bubu | Muškaření | 3.005 zobrazení | 9 odpovědí

Od r.2010 je povolen lov na P revírech ČRS Úv Ostrava povolen lov jen na jednoháčky bez protihrotu. Poslední dobou se ozývají nesouhlasné hlasy,připravuje se i petice,která má toto rozhodnutí zvrátit. Jaký je Váš názor?

Potápivé woblery necteno

21.4.2005 | BigMike | Ryby | 2.670 zobrazení | 8 odpovědí

Asi dost blbé dotaz. jak chytáte s potápivýma woblerama? Na řece, na pískovně, na přehradě? existují nějaké fígle, rady, tipy, triky? Jak předejít uváznutí? Atd. atd.

SUMCI a denní doba lovu necteno

22.2.2006 | jelen | Ryby | 2.666 zobrazení | 8 odpovědí

chci se zeptat všech co chytaji sumce zda občas chytají i po půlnoci(vím,že se to nemá :-) )a co říkate na to,že by to člověk měl o půlnoci zbalit a čekat do 4,a bere to vůbec líp po půlnoci?

dobrej prut ? necteno

23.2.2005 | gogo | Pruty | 2.664 zobrazení | 8 odpovědí

chci si koupit nové pruty , ale nevím jaký?Konkrétně prut na kapry /teleskop nebo dělička – značka / Doporučte. Na klisik. rybníky!

Rybaření na Labi necteno

23.12.2010 | timbab | Domácí revíry | 64.577 zobrazení | 193 odpovědí

Pokec pro rybáře lovící na naší největší řece-Labi.Můžeme podiskutovat,vy­měnit zkušenosti atd.Nikdo není nucen prozrazovat svá místa :-)

Obrázek ryby na svatební oznámení necteno

6.5.2009 | vagi | Vaše názory | 12.719 zobrazení | 38 odpovědí

Okolnosti v mém osobním životě mě nutí založit toto fórum a poprosit přátele a kolegy rybáře o pomoc. Vzhledem k tomu, že se má nastávající rozhodla, že by bylo pěkné mít na svateb. oznámení obrázek koně, cítím jednoznačnou potřebu ji trumfnout hezčím obrázkem ryby, nejlépe okouna. :-) Takže prosím o zaslání nějakého pěkného obrázku (popř. link) okouna, asi černobílá verze, takového, který by šel nascenovat a na oznámení použít. Nejsem grafik, takže to nedokážu pořádně vysvětlit a popsat, ale věřím, že víte, co mám na mysli. Předem upozorňuji, že pomoc typu rady se neženit, nežádám. :-) Těch jsem již dostal dost. Děkuji.

ANKETA-CHAT necteno

5.11.2004 | DEATH | chytej.cz | 4.683 zobrazení | 14 odpovědí

Kdo by byl pro rybářský chat na této internetové stránce?????

Signalizátory necteno

25.6.2008 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 3.684 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím potřeboal poradit s výběrem dvou signalizátorů+pří­poslech.Mohli byste mi napsat jaké bych si mel koupit cena by mela být okolo 6000Kč děkuji

význam slov floating x sinking necteno

4.8.2011 | shpell | Přívlač | 3.006 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dejte mi někdo prosím odpověď. Koupil jsem si woblera od Salma, nějakých 14cm, váha 50g – floating (což chápu jako plovoucí). Na stejném štítku je ale napsáno, že může jít do hloubky 3 – 6 metrů. Kupoval jsem ho v kamenné prodejně s tím, že chci potápivý, ale až doma jsem toto ze štítku zjistil. Teď si chci koupit na netu nějaké další woblery, ale sem z toho zmatený… Jak to tedy je? Díky…