Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Vláčecí prut
25.9.2010 | kuba4 | Pruty | 24.465 zobrazení | 70 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zepat na jakou značku se mohu u vláčecích prutů spolehnout. Prošel jsem pár stránek a většina lidí hlasuje pro Shimano, jaké máte zkušenosti Vy? Máte nějaké zkušenosti třeba s firmou Cormoran, Sema, Mivardi, Albatros a a jinou?
Co říkáte knize M Kučery Lov kaprů na českých vodách?
14.11.2005 | Gagi | Ryby | 4.193 zobrazení | 12 odpovědí
Četl jste někdo knihu od Michala Kučery Lov kaprů na českých vodách, co jí říkáte? Osobně jsem viděl autora jen jednou 19.3.2005 na rybářské výstavě v Brně. Byl jsem skeptický, myslel jsem že to bude zas jedna velká snůška frází, teď se kaji a přiznávám že mám pocit jako kdyby mi radil starší zkušenější a velmi blízký kamarád. Teď už jen toužím po tom vyrazit s ním na ryby, ale neříkejte mu to nebo ze strach ze srážky s … se mnou emigruje do Číny.
Trnávka - přehrada - aktuální situace
27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.191 zobrazení | 12 odpovědí
Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.
Signalizátory
25.6.2008 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 3.841 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím potřeboal poradit s výběrem dvou signalizátorů+příposlech.Mohli byste mi napsat jaké bych si mel koupit cena by mela být okolo 6000Kč děkuji
Potápivé woblery
21.4.2005 | BigMike | Ryby | 2.801 zobrazení | 8 odpovědí
Asi dost blbé dotaz. jak chytáte s potápivýma woblerama? Na řece, na pískovně, na přehradě? existují nějaké fígle, rady, tipy, triky? Jak předejít uváznutí? Atd. atd.
Naj lanko
21.10.2005 | Rastic | Ostatní ryby | 2.797 zobrazení | 8 odpovědí
Presiel som uz vsetkym moznym a stale som nenasiel nic naozaj spolahlive. Teraz pouzivam viazacie lanko od Jaxonu. Navazujem na obratlik a karabinku zvlast. Dost rychle sa poskodi. Hends moc- hrube (napadne) , klasika ocelove lanko-nepruzne ........... mate nieco ine overene??? Ide mi hlavne o pouzitie pri mensich gumach 5–7cm (3–5g). Takze je nieco lepsie alebo sa s tym proste musim zmierit?
Boilies na Vrbenský
24.7.2007 | permoník | Kaprařina | 2.794 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj, máte někdo nějaký tip na dobré boilies na Vrbenský?
Pomoc
23.7.2006 | klacek44 | Ryby | 2.449 zobrazení | 7 odpovědí
Potřeboval bych pomoct…jak se vážou boilis s tema malejma snurkama co koukaj s kulicky porad nemuzu pochopit jak to tam privazat…koukaj jen tak 0,5 –1 cm.. dik
spolecna vyprava na ryby
31.7.2005 | | Ryby | 2.446 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Cau rybari,nezorganizujem nejakou vypravu a nevyrazime?
usmrcení okouna
5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.272 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb
chytání ze šlapadla
5.10.2013 | RybářDan | Přívlač | 4.566 zobrazení | 13 odpovědí
ahoj myslíte že když si pronajmu šlapado na vltavě 5 da se zněj taky chytat dík. ps jestli je to bráno jako plavidlo
Jaký naviják
4.11.2014 | Domeek | Navijáky | 4.562 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Dobrýden chtel bych se zeptat jaký naviják byjste doporučili začátečníkovi? Chytat budu asi nejvíce na Laby a menších rybnících. Jestli by to slo tak cena do 700kč. Děkuji za vsechny rady
CO VY NA TO RYBÁŘI?
19.4.2013 | sumecryba | Muškaření | 3.163 zobrazení | 9 odpovědí
že je povoleno za den tři lososovité ryby to prý až na pár vijímek každý zapoměl.Přeji všem poctivým rybářům hodně úspěchů a těm … ať raději zůstanou doma a těm poctivým nedělají ostudu.
Na P revírech ČRS Úv Ostrava od r.2010 jen s BL
29.3.2009 | bubu | Muškaření | 3.156 zobrazení | 9 odpovědí
Od r.2010 je povolen lov na P revírech ČRS Úv Ostrava povolen lov jen na jednoháčky bez protihrotu. Poslední dobou se ozývají nesouhlasné hlasy,připravuje se i petice,která má toto rozhodnutí zvrátit. Jaký je Váš názor?
podzim
23.10.2005 | frenki | Přívlač | 2.811 zobrazení | 8 odpovědí
která nástraha tedˇkom u Vás vede při vláčení??
Internetovy obchod Rapaly
25.7.2005 | RASTOK | Domácí revíry | 2.810 zobrazení | 8 odpovědí
Dá sa na nejakých Slov. alebo Českých inter. stránkach objednať Rapala ? Nikde sa mi nedarí zohnať CD11 a OF13 vo farbe FH
Nákup v rybářských prodejnách
1.11.2008 | ladasm | Obchod | 25.325 zobrazení | 72 odpovědí
Musím upozornit všechny rybáře na nákupování v ryb.prodejně Spomy v Plačicích v HK, dobře si zkontrolujte zda vybrané zboží má na sobě cenovku.Zřejmě se zde inspirovali reklamou o trpaslících-dva stejné výrobky, jeden s cenou levnější a druhý ten samý pro změnu raději bez ceny a při platbě za výbraný výrobek bez cenovky byla účtovaná cena vyšší.(zatím si nikdo nestěžoval!!)Při následné reklamaci po dvou dnech, nezájem, neochota sdělení , že zboží bylo náhle zlevněno-s odkazem na stejné náhlé slevy v hypermarketech, akorát , že nižší cena byla u jednoho z výrobků již 14dní před incidentem.Po tomto přístupu jsem se tedy rozhodl využít práva spotřebitele na vrácení peněz ve stanovené lhůtě a na to mi nakonec byl výrobek proplacen zpět.Mé další nákupy zde budu již velmi zvažovat.Tato zpráva nemá účel někoho poškodit, ale upozornit ostatní na případný spokojený nákup.S pozdravem člen klubu.
Noční feeder.
4.9.2006 | topaga | Feeder | 11.615 zobrazení | 33 odpovědí
Jaký máte fígl na noční feeder? Lepíte chemická světla izolajdou na špice nebo špice nasvěcujete a hlídáte stín apod.? Děkuji za tipy.
PROBOŠTSKÁ JEZERA
21.8.2012 | fila | Domácí revíry | 9.523 zobrazení | 27 odpovědí
Zkoušel tam někdo letos sumce? Kamarád se tam byl podívat bez prutů a ten spojovací kanál prý vypadá zajímavě. Nikde jsem nenašel, že by se tam sumci chytali. Jen zmínky o velkých štikách a propíchaných kolech u auta. Chce tam vyrazit na celý víkend, já bych radši řeku, ale za zeptání nic nedáš. Díky za info.
Pomoc.oprava prutu
2.5.2010 | kingkubik | Pruty | 4.926 zobrazení | 14 odpovědí
Dobry den.prosim neznate nekdo nekoho na severni morave nejlepe v okoli OPAVY kdo opravuje pruty?dnes si kamarad polamal prut jedna se o colmic tom rymond delky 180 cm a gramazi 1–8g.problem je ze prut je tridyilny ale jinak je vazne super zlomil se zrovna nad spojem.neznate nekoho kdo mi poradi nebo kdo se venuje oprave prutu?nez se do toho pustime sami:Ddekuji moc