Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Nabíječka
9.5.2011 | sonic | Ostatní nádobíčko | 4.492 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem nabíječky pro baterii do echolotu. Konkrétně se jedná o „hermeticky uzavřený olověný akumulátor model GT12–7,2; 12V/7,2Ah/20h“. Z toho hermeticky předpokládám, že se jedná o gelovku. Nějak se ztrácím ve výběru vhodné nabíječky a tak nějak se mi nechce vzhledem k ceně této baterie a jejímu minimálnímu využívání kupovat nabíječku v řádu xxxx kč. Narazil jsem na tuto
http://www.tropicliberec.cz/…ry-psc-c1204
Mohu ji pro nabíjení použít? Případně nemáte jiný tip na jinou lepší, dostačující případně levnější? Děkuji za rady!
Trnávka - přehrada - aktuální situace
27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.159 zobrazení | 12 odpovědí
Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.
Signalizátory
25.6.2008 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 3.807 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím potřeboal poradit s výběrem dvou signalizátorů+příposlech.Mohli byste mi napsat jaké bych si mel koupit cena by mela být okolo 6000Kč děkuji
Lov tloušťů na pelety
24.6.2010 | Jak.novi | Bílá ryba | 3.800 zobrazení | 11 odpovědí
Už nějaké na pelety chcené mám, mám vypilované některé techniky, ale zajímali by mě vaše zkušenosti.
HÁJENÍ TLOUŠTĚ A PODOUSTVE
24.5.2005 | Vydrus | Legislativa | 3.457 zobrazení | 10 odpovědí
Jaký je váš názor na tuto letošní novinku?
Naj lanko
21.10.2005 | Rastic | Ostatní ryby | 2.764 zobrazení | 8 odpovědí
Presiel som uz vsetkym moznym a stale som nenasiel nic naozaj spolahlive. Teraz pouzivam viazacie lanko od Jaxonu. Navazujem na obratlik a karabinku zvlast. Dost rychle sa poskodi. Hends moc- hrube (napadne) , klasika ocelove lanko-nepruzne ........... mate nieco ine overene??? Ide mi hlavne o pouzitie pri mensich gumach 5–7cm (3–5g). Takze je nieco lepsie alebo sa s tym proste musim zmierit?
Boilie a kafe
30.7.2012 | Martin Mošna | Recepty | 7.282 zobrazení | 21 odpovědí
Kamarád si vyrabí boilie a přidává do toho kafe.Je to blbost nebo ne?Smí se to neudelá to nic rybám?
Jaký naviják
4.11.2014 | Domeek | Navijáky | 4.511 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Dobrýden chtel bych se zeptat jaký naviják byjste doporučili začátečníkovi? Chytat budu asi nejvíce na Laby a menších rybnících. Jestli by to slo tak cena do 700kč. Děkuji za vsechny rady
Co říkáte knize M Kučery Lov kaprů na českých vodách?
14.11.2005 | Gagi | Ryby | 4.171 zobrazení | 12 odpovědí
Četl jste někdo knihu od Michala Kučery Lov kaprů na českých vodách, co jí říkáte? Osobně jsem viděl autora jen jednou 19.3.2005 na rybářské výstavě v Brně. Byl jsem skeptický, myslel jsem že to bude zas jedna velká snůška frází, teď se kaji a přiznávám že mám pocit jako kdyby mi radil starší zkušenější a velmi blízký kamarád. Teď už jen toužím po tom vyrazit s ním na ryby, ale neříkejte mu to nebo ze strach ze srážky s … se mnou emigruje do Číny.
Plzeňský Rybář 2007
12.4.2007 | cercer | Výstavy | 3.477 zobrazení | 10 odpovědí
Kdo z vás se tam jede podívat??
význam slov floating x sinking
4.8.2011 | shpell | Přívlač | 3.130 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dejte mi někdo prosím odpověď. Koupil jsem si woblera od Salma, nějakých 14cm, váha 50g – floating (což chápu jako plovoucí). Na stejném štítku je ale napsáno, že může jít do hloubky 3 – 6 metrů. Kupoval jsem ho v kamenné prodejně s tím, že chci potápivý, ale až doma jsem toto ze štítku zjistil. Teď si chci koupit na netu nějaké další woblery, ale sem z toho zmatený… Jak to tedy je? Díky…
CO VY NA TO RYBÁŘI?
19.4.2013 | sumecryba | Muškaření | 3.128 zobrazení | 9 odpovědí
že je povoleno za den tři lososovité ryby to prý až na pár vijímek každý zapoměl.Přeji všem poctivým rybářům hodně úspěchů a těm … ať raději zůstanou doma a těm poctivým nedělají ostudu.
Na P revírech ČRS Úv Ostrava od r.2010 jen s BL
29.3.2009 | bubu | Muškaření | 3.127 zobrazení | 9 odpovědí
Od r.2010 je povolen lov na P revírech ČRS Úv Ostrava povolen lov jen na jednoháčky bez protihrotu. Poslední dobou se ozývají nesouhlasné hlasy,připravuje se i petice,která má toto rozhodnutí zvrátit. Jaký je Váš názor?
podzim
23.10.2005 | frenki | Přívlač | 2.782 zobrazení | 8 odpovědí
která nástraha tedˇkom u Vás vede při vláčení??
Potápivé woblery
21.4.2005 | BigMike | Ryby | 2.774 zobrazení | 8 odpovědí
Asi dost blbé dotaz. jak chytáte s potápivýma woblerama? Na řece, na pískovně, na přehradě? existují nějaké fígle, rady, tipy, triky? Jak předejít uváznutí? Atd. atd.
plavaná vs. přívlač - teoretická úvaha
22.2.2008 | rgb23 | Přívlač | 2.084 zobrazení | 6 odpovědí
Podle rř a legislativy může při lovu na plavanou osoba provádějící lov pohyb nástrahy aktivně ovlivňovat. Lov přívlačí spočívá v aktivním vedení nástrahy vodním prostředím… Pokud budu nyní, v zimě, lovit okouna na gumu pod hladinou nebo ve vodním sloupci a 2m před nástrahou bude malinkatej splávek, budu aktivně ovlivňovat pohyb nástrahy při položené, nebo nástrahu budu aktivně vést vodním prostředím přívlačí?
Vláčecí prut
25.9.2010 | kuba4 | Pruty | 24.376 zobrazení | 70 odpovědí
Zdravím, chtěl bych se zepat na jakou značku se mohu u vláčecích prutů spolehnout. Prošel jsem pár stránek a většina lidí hlasuje pro Shimano, jaké máte zkušenosti Vy? Máte nějaké zkušenosti třeba s firmou Cormoran, Sema, Mivardi, Albatros a a jinou?
Noční feeder.
4.9.2006 | topaga | Feeder | 11.510 zobrazení | 33 odpovědí
Jaký máte fígl na noční feeder? Lepíte chemická světla izolajdou na špice nebo špice nasvěcujete a hlídáte stín apod.? Děkuji za tipy.
Uchovávání nástražních ryb
25.4.2008 | jarvan | Dravci | 4.882 zobrazení | 14 odpovědí
Sezóna dravců je ještě daleko a vy chytíte kapříka, nebo línka akorát tak do sumčí tlamy. Kam s ním?
Pomoc.oprava prutu
2.5.2010 | kingkubik | Pruty | 4.877 zobrazení | 14 odpovědí
Dobry den.prosim neznate nekdo nekoho na severni morave nejlepe v okoli OPAVY kdo opravuje pruty?dnes si kamarad polamal prut jedna se o colmic tom rymond delky 180 cm a gramazi 1–8g.problem je ze prut je tridyilny ale jinak je vazne super zlomil se zrovna nad spojem.neznate nekoho kdo mi poradi nebo kdo se venuje oprave prutu?nez se do toho pustime sami:Ddekuji moc