Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Co vlastně umí echolot - víte to? necteno

8.10.2005 | HaD | Ostatní nádobíčko | 14.688 zobrazení | 43 odpovědí

Byl bych moc rád, kdyby jste sem psali Vaše názory na echolot a jeho možnosti. Zejména mě pak zajímá, co si myslí ti, kteří s ním nemají praktické zkušenosti – co všechno díky němu mohou dělat, zda lze nalézt rybu a pak ji vždy ulovit, zda lze např. nalézt ryby ležící na dně (např. sumce), zda lze rozpoznat velikost ryb, druh atd. atd.

Signalizátor záběru necteno

30.12.2007 | rgb23 | Ostatní nádobíčko | 7.518 zobrazení | 22 odpovědí

Poraďte někdo s výběrem, na trhu je spousta hračiček od tří set do několika tisíc. Nečekám zázraky, do nedávna mi vystačil „policajt“. Nepotřebuji kuňkání ani ptačí zpěv, nebo černou metalízu… Chci ale něco, co bude upozorňovat na záběr (pohyb vlasce), neumře po prvním setkání s kapkou vody a bude v rozumné cenové relaci. ZN: využití na položenou na dravce. Koketuji nad tím už dlouho, nevím ale podle čeho vybrat.

Jde to na labi na přívlač ??? necteno

31.7.2010 | Lazovič | Přívlač | 6.830 zobrazení | 20 odpovědí

Chytal jste tam nekdo ? A chytil ně co ??? Chtěl bych si tam jit za třpitkovat a za woblerovat jde to ??

Nabíječka necteno

9.5.2011 | sonic | Ostatní nádobíčko | 4.441 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem nabíječky pro baterii do echolotu. Konkrétně se jedná o „hermeticky uzavřený olověný akumulátor model GT12–7,2; 12V/7,2Ah/20h“. Z toho hermeticky předpokládám, že se jedná o gelovku. Nějak se ztrácím ve výběru vhodné nabíječky a tak nějak se mi nechce vzhledem k ceně této baterie a jejímu minimálnímu využívání kupovat nabíječku v řádu xxxx kč. Narazil jsem na tuto

http://www.tropicliberec.cz/…ry-psc-c1204

Mohu ji pro nabíjení použít? Případně nemáte jiný tip na jinou lepší, dostačující případně levnější? Děkuji za rady!

chytání ze šlapadla necteno

5.10.2013 | RybářDan | Přívlač | 4.438 zobrazení | 13 odpovědí

ahoj myslíte že když si pronajmu šlapado na vltavě 5 da se zněj taky chytat dík. ps jestli je to bráno jako plavidlo

Signalizátory necteno

25.6.2008 | Bobs | Ostatní nádobíčko | 3.757 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím potřeboal poradit s výběrem dvou signalizátorů+pří­poslech.Mohli byste mi napsat jaké bych si mel koupit cena by mela být okolo 6000Kč děkuji

Plzeňský Rybář 2007 necteno

12.4.2007 | cercer | Výstavy | 3.416 zobrazení | 10 odpovědí

Kdo z vás se tam jede podívat??

CO VY NA TO RYBÁŘI? necteno

18.4.2013 | sumecryba | Muškaření | 3.074 zobrazení | 9 odpovědí

že je povoleno za den tři lososovité ryby to prý až na pár vijímek každý zapoměl.Přeji všem poctivým rybářům hodně úspěchů a těm … ať raději zůstanou doma a těm poctivým nedělají ostudu.

letošní sezona-bude úspěšná? necteno

3.3.2011 | slanny | Vaše názory | 1.705 zobrazení | 5 odpovědí

Přátelé,přízniv­ciPETROVA CECHU,jak se těšíte na nadcházející sezonu.Jaké máte letošní cíle?

PILA BOHDANEČ RYBOLOV PRO DĚTI??? necteno

30.7.2009 | klicek | Domácí revíry | 10.289 zobrazení | 30 odpovědí

Ahoj chlapi,chci se podělit o jeden otesný zážitek od vody. Jelikož má kluk prázdniny ,a doma s ním není k vydržení,beru ho občas na ryby.Jezdíme po kraji na soukromé rybníčky ,tam si lze pěkně zachytat .Na internetu jsem našel inzerát .Rybolov pro děti -pila Bohdaneč.Je to kousek od nás ,tak jsem se rozhodl že to zkusíme tentokrát zde. Cena za povolenku 150 KČ se zdála v pohodě,fotky také napovídaly že to bude fajn ,tudíž jsme vyrazily… V 9 H ráno jsme byli na místě,co nás ale překvapilo že tam nebyla ani noha.Namířím si to ke kiosku pro povolenku netuše co mne čeká. Pán byl celkem v pohodě ,říkám si bude to paráda. Když na mě pak ale vybali částku za povolenku ,všelijaké zálohy ,šel jsem do kolen. Na místo inzerovaných 150kč, to bylo nějakých 700kč. Být tam sám tak se na to vy…,ale kluk byl natěšenej ,tudíž jsem nemohl couvnout.Když pak začal s místním řádem tak to už jsem měl totálně po náladě. Ulovená ryba totiž nesmí být vrácena vodě,což pro nás jako pouštěče byl asi největší problém. Přejdu k samotnému lovu- pstruzi 25–30 cm ,takže nic moc,ale to nejlepší teprve příjde,nejen že rybu nesmíte pustit zpět ale musíte si ji zabít zapujčeným polenem a vhodit do vyfasovaného kýble a ještě ji pěkně zaplatit,a to opravdu pěkně 250 kč /kg .Za zadke nám tam ometal místní dědek a hlídal aby jsme náhodou něco nepustily,což mi pěkně lezlo na nervy Na místo krásně stráveného dopoledne se nám výlet změnil v zatraceně drahou hodinku něčeho co z rybařením nemá nic společného .Tato hodina hrůzy mě stála 1000kč ,neboť při odchodu jsem musel tyto ryby ještě zaplatit,a to 300kč. Nemluvím o starosti s rybamy ,jelikož je nejíme. Ne že bych byl škudlil ,ale za hodinu mi to přijde příliš. Rybaříme pro radost a pohodu u vody ,ale toto jsme zde ani náznakem nenašli. Celkově to beru jako zkažený den a ani se nedivím že jsem na parkovišti pro cca 20 aut mohl zaparkovat klidně autobusem bylo totiž téměř prázdné,ted už se nedivím!!!!! Nelze toto ani omylem srovnávat s revíry jako je polička ,štít ,lovětín atd.kde za 200až 300kč strávíte pěkný den opravdu na rybách…
Máte někdo ještě zkušenost z nějakým takovýmto hnusem????

Boilie a kafe necteno

30.7.2012 | Martin Mošna | Recepty | 7.197 zobrazení | 21 odpovědí

Kamarád si vyrabí boilie a přidává do toho kafe.Je to blbost nebo ne?Smí se to neudelá to nic rybám?

sumec na Labi necteno

22.6.2005 | filous | Ryby | 4.794 zobrazení | 14 odpovědí

Potřeboval bych vědět jestli berou sumci na Labi u Pardubic nebo u Přelouče. Chtěl jsem jet na výkend po zahájení,ale tekla velká voda(podle mě). Někdo jste tam na nich určitě byl tak dejte vědet,prosím. Chtěl bych vyrazit tento výkend,tak asi to má cenu,nevím jak ted teče Labe. [addsig]

Jaký naviják necteno

4.11.2014 | Domeek | Navijáky | 4.446 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Dobrýden chtel bych se zeptat jaký naviják byjste doporučili začátečníkovi? Chytat budu asi nejvíce na Laby a menších rybnících. Jestli by to slo tak cena do 700kč. Děkuji za vsechny rady

Trnávka - přehrada - aktuální situace necteno

27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.115 zobrazení | 12 odpovědí

Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.

význam slov floating x sinking necteno

4.8.2011 | shpell | Přívlač | 3.085 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dejte mi někdo prosím odpověď. Koupil jsem si woblera od Salma, nějakých 14cm, váha 50g – floating (což chápu jako plovoucí). Na stejném štítku je ale napsáno, že může jít do hloubky 3 – 6 metrů. Kupoval jsem ho v kamenné prodejně s tím, že chci potápivý, ale až doma jsem toto ze štítku zjistil. Teď si chci koupit na netu nějaké další woblery, ale sem z toho zmatený… Jak to tedy je? Díky…

Feeder špička necteno

27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 3.081 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)

Na P revírech ČRS Úv Ostrava od r.2010 jen s BL necteno

29.3.2009 | bubu | Muškaření | 3.077 zobrazení | 9 odpovědí

Od r.2010 je povolen lov na P revírech ČRS Úv Ostrava povolen lov jen na jednoháčky bez protihrotu. Poslední dobou se ozývají nesouhlasné hlasy,připravuje se i petice,která má toto rozhodnutí zvrátit. Jaký je Váš názor?

Potápivé woblery necteno

21.4.2005 | BigMike | Ryby | 2.738 zobrazení | 8 odpovědí

Asi dost blbé dotaz. jak chytáte s potápivýma woblerama? Na řece, na pískovně, na přehradě? existují nějaké fígle, rady, tipy, triky? Jak předejít uváznutí? Atd. atd.

Ripka -pravda odhalena necteno

20.9.2008 | Robur | chytej.cz | 2.397 zobrazení | 7 odpovědí

původně jsem chtěl reagovat v Ripkově fóru nebo Selském rozumu, ale nakonec jsem odahlení pravdy věnoval další fórum. Dnes jsem to zjistil cestou do Lednice. Ripka je zakuklený řezník, kterému jde o kšeft, abychom nejedli ryby, ale kupovali vepřové, jen nick si rafinovaně pozměnil mujweb.atlas.cz

Nástrahy necteno

20.12.2005 | okounek | Přívlač | 2.058 zobrazení | 6 odpovědí

Jakým nástrahám nejvíce věříte?