Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Amur na trojháček?
17.7.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.838 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Dnes sem slyšel zajímavý názor a zajímalo by mě co si o tom myslí více lidí… Myslíte, že když chytáte amury je výhodnější chytat na trojháček a to z důvodů – malé ryby to nenasají a údajně má amur tvrdou tlamu… co je tam reality?
Feeder špička
27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 3.131 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)
Internetovy obchod Rapaly
25.7.2005 | RASTOK | Domácí revíry | 2.787 zobrazení | 8 odpovědí
Dá sa na nejakých Slov. alebo Českých inter. stránkach objednať Rapala ? Nikde sa mi nedarí zohnať CD11 a OF13 vo farbe FH
LABE A ZAS JE TO TU
27.6.2006 | Cudla | Ryby | 2.786 zobrazení | 8 odpovědí
Koukam na telku a je to tu zas LABE je zas v p..... .Má někdo něco nového jak to vypadá?
Zkusenost s prutem?
29.1.2014 | jarysek | Pruty | 2.089 zobrazení | 6 odpovědí
ma nekdo zkusenost s privlacakem od Pezon&Michel ? http://www.tropicliberec.cz/…e-180-6-12gr
s porovnanim treba se speedmasterem? diky
PROBOŠTSKÁ JEZERA
21.8.2012 | fila | Domácí revíry | 9.455 zobrazení | 27 odpovědí
Zkoušel tam někdo letos sumce? Kamarád se tam byl podívat bez prutů a ten spojovací kanál prý vypadá zajímavě. Nikde jsem nenašel, že by se tam sumci chytali. Jen zmínky o velkých štikách a propíchaných kolech u auta. Chce tam vyrazit na celý víkend, já bych radši řeku, ale za zeptání nic nedáš. Díky za info.
usmrcení okouna
5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.237 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb
Naviják na kapry
22.5.2004 | monty | Kaprařina | 4.541 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím poraďte jakou značku a model, když chci naviják s volnoběžkou a cívkou co pojme tak 170–200m 0,35mm vlasce. V cenové relaci 1500–1800Kč za kus.
Výběr navijáku
15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.197 zobrazení | 12 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji
Chytaní v Západních Čechách
29.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 3.497 zobrazení | 10 odpovědí
Pište jake uspěchy mate Západních Čechách
MR Green
7.12.2008 | Karpfenscene | Ostatní nádobíčko | 3.151 zobrazení | 9 odpovědí
Neviete nahodou ci existuje MR Green a jeho predajne?
DiiiK
Podzimní vláčka
29.9.2009 | Baci | Dravci | 2.800 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Menší anketa…Kde nejradějí vláčíte v podzimním čase a jaké ryby nejraději chytáte.
Ripka -pravda odhalena
20.9.2008 | Robur | chytej.cz | 2.444 zobrazení | 7 odpovědí
původně jsem chtěl reagovat v Ripkově fóru nebo Selském rozumu, ale nakonec jsem odahlení pravdy věnoval další fórum. Dnes jsem to zjistil cestou do Lednice. Ripka je zakuklený řezník, kterému jde o kšeft, abychom nejedli ryby, ale kupovali vepřové, jen nick si rafinovaně pozměnil mujweb.atlas.cz
Nástrahy
20.12.2005 | okounek | Přívlač | 2.097 zobrazení | 6 odpovědí
Jakým nástrahám nejvíce věříte?
Nákup v rybářských prodejnách
1.11.2008 | ladasm | Obchod | 25.219 zobrazení | 72 odpovědí
Musím upozornit všechny rybáře na nákupování v ryb.prodejně Spomy v Plačicích v HK, dobře si zkontrolujte zda vybrané zboží má na sobě cenovku.Zřejmě se zde inspirovali reklamou o trpaslících-dva stejné výrobky, jeden s cenou levnější a druhý ten samý pro změnu raději bez ceny a při platbě za výbraný výrobek bez cenovky byla účtovaná cena vyšší.(zatím si nikdo nestěžoval!!)Při následné reklamaci po dvou dnech, nezájem, neochota sdělení , že zboží bylo náhle zlevněno-s odkazem na stejné náhlé slevy v hypermarketech, akorát , že nižší cena byla u jednoho z výrobků již 14dní před incidentem.Po tomto přístupu jsem se tedy rozhodl využít práva spotřebitele na vrácení peněz ve stanovené lhůtě a na to mi nakonec byl výrobek proplacen zpět.Mé další nákupy zde budu již velmi zvažovat.Tato zpráva nemá účel někoho poškodit, ale upozornit ostatní na případný spokojený nákup.S pozdravem člen klubu.
vstup na pobřežní pozemky
8.2.2011 | Poldík | Legislativa | 22.808 zobrazení | 65 odpovědí
Všichni víme,že k výkonu rybářského práva smíme vstupovat i na pobřežní pozemky za určitých pravidel.Chápu,že je třeba dbát o dobré vztahy mezi rybáři a uživateli pozemků.Jaké máte zkušenosti z majiteli pozemků.
Výroba dubbingu
2.3.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.155 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky
dobrej prut ?
23.2.2005 | gogo | Pruty | 2.811 zobrazení | 8 odpovědí
chci si koupit nové pruty , ale nevím jaký?Konkrétně prut na kapry /teleskop nebo dělička – značka / Doporučte. Na klisik. rybníky!
bony
14.3.2011 | candatek | chytej.cz | 2.807 zobrazení | 8 odpovědí
chtěl bych se zeptat jak je to tedkom s fishbony jestli se přičitavaji až po kontrole adminem nebo jinak diík.
Kdy na ně?
5.7.2005 | Tumi | Dravci | 2.806 zobrazení | 8 odpovědí
Kdy ve dne je nejlepší vyrazit na přívlač na dravce a s jakou nástrahou.