Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Internetovy obchod Rapaly
25.7.2005 | RASTOK | Domácí revíry | 2.675 zobrazení | 8 odpovědí
Dá sa na nejakých Slov. alebo Českých inter. stránkach objednať Rapala ? Nikde sa mi nedarí zohnať CD11 a OF13 vo farbe FH
Potápivé woblery
21.4.2005 | BigMike | Ryby | 2.672 zobrazení | 8 odpovědí
Asi dost blbé dotaz. jak chytáte s potápivýma woblerama? Na řece, na pískovně, na přehradě? existují nějaké fígle, rady, tipy, triky? Jak předejít uváznutí? Atd. atd.
Noční feeder.
4.9.2006 | topaga | Feeder | 11.083 zobrazení | 33 odpovědí
Jaký máte fígl na noční feeder? Lepíte chemická světla izolajdou na špice nebo špice nasvěcujete a hlídáte stín apod.? Děkuji za tipy.
Jde to na labi na přívlač ???
31.7.2010 | Lazovič | Přívlač | 6.711 zobrazení | 20 odpovědí
Chytal jste tam nekdo ? A chytil ně co ??? Chtěl bych si tam jit za třpitkovat a za woblerovat jde to ??
usmrcení okouna
5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.036 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb
Nabíječka
9.5.2011 | sonic | Ostatní nádobíčko | 4.365 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem nabíječky pro baterii do echolotu. Konkrétně se jedná o „hermeticky uzavřený olověný akumulátor model GT12–7,2; 12V/7,2Ah/20h“. Z toho hermeticky předpokládám, že se jedná o gelovku. Nějak se ztrácím ve výběru vhodné nabíječky a tak nějak se mi nechce vzhledem k ceně této baterie a jejímu minimálnímu využívání kupovat nabíječku v řádu xxxx kč. Narazil jsem na tuto
http://www.tropicliberec.cz/…ry-psc-c1204
Mohu ji pro nabíjení použít? Případně nemáte jiný tip na jinou lepší, dostačující případně levnější? Děkuji za rady!
Trnávka - přehrada - aktuální situace
27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.030 zobrazení | 12 odpovědí
Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.
Ohře a parmy
5.5.2006 | fila | Domácí revíry | 3.694 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,zná někdo Ohři v blízkosti vesnice Pátek?O víkendu jedu na Peruc a rád bych zkusil parmu.Dík za rady.
Výroba dubbingu
2.3.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.025 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky
MR Green
7.12.2008 | Karpfenscene | Ostatní nádobíčko | 3.022 zobrazení | 9 odpovědí
Neviete nahodou ci existuje MR Green a jeho predajne?
DiiiK
Cukroví
21.12.2010 | Robur | Vánoce | 3.021 zobrazení | 9 odpovědí
1/ pokud děláte, tak kolik druhů? 2/ jaké je nejoblíbenější? 3/ máte nějako rodinnou specialitu? 4/ fotky vítány
Brodění?
7.4.2006 | Zauwi | Ryby | 2.688 zobrazení | 8 odpovědí
Od kdy je povoleno prodění na mimopstruhové vodě?
Potřebuji poradit .
7.2.2014 | GEERS CZ | Ubytování | 2.688 zobrazení | 8 odpovědí
Dekuji všem za dobrou radu a nezištnou pomoc.V spokojenosti vybaveno.Pomúžu rád podobnou požadavku na ubytování v okolí Žiiny zabezpečit.
Barvy woblerů
19.10.2007 | kmasek | Přívlač | 2.685 zobrazení | 8 odpovědí
Kluci pochvalte se na jeke barvy mate největší úspěchy???Foto není na škodu :)
Nemoci z povolání(aneb,co se dá z rybařiny dosta)
10.12.2004 | DEATH | Dravci | 2.683 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych se vás zeptat,jestli se dá něco z rybařiny chytnout....... Já osobně z feedru trpím občasnou samomluvou. Takže doufám,že se veřejně přiznáte,co se z rybařiná dá dostat. Díkys všem zůčastněným!!
Kdy na ně?
5.7.2005 | Tumi | Dravci | 2.681 zobrazení | 8 odpovědí
Kdy ve dne je nejlepší vyrazit na přívlač na dravce a s jakou nástrahou.
Neviem si poradit s výberom prutu na UL privlac
11.10.2011 | pinterko | Pruty | 34.295 zobrazení | 102 odpovědí
Zdravim,začinam z UL privlacov neviem si vybrat prút,budem chytat na
menšej riečke na na malé woblerky a rotačky a práve preto nechcem chvejivku
zaujali ma tieto prúty: Pezon a Mitchel Redoutable bass 1–7g
Daiwa Exceler 2–10g
Jaxon Eternum speedy 1–9g
Cormoran Black Bull HC ul 1–9g
Co vlastně umí echolot - víte to?
8.10.2005 | HaD | Ostatní nádobíčko | 14.481 zobrazení | 43 odpovědí
Byl bych moc rád, kdyby jste sem psali Vaše názory na echolot a jeho možnosti. Zejména mě pak zajímá, co si myslí ti, kteří s ním nemají praktické zkušenosti – co všechno díky němu mohou dělat, zda lze nalézt rybu a pak ji vždy ulovit, zda lze např. nalézt ryby ležící na dně (např. sumce), zda lze rozpoznat velikost ryb, druh atd. atd.
Signalizátor záběru
30.12.2007 | rgb23 | Ostatní nádobíčko | 7.407 zobrazení | 22 odpovědí
Poraďte někdo s výběrem, na trhu je spousta hračiček od tří set do několika tisíc. Nečekám zázraky, do nedávna mi vystačil „policajt“. Nepotřebuji kuňkání ani ptačí zpěv, nebo černou metalízu… Chci ale něco, co bude upozorňovat na záběr (pohyb vlasce), neumře po prvním setkání s kapkou vody a bude v rozumné cenové relaci. ZN: využití na položenou na dravce. Koketuji nad tím už dlouho, nevím ale podle čeho vybrat.
Boilie a kafe
30.7.2012 | Martin Mošna | Recepty | 7.059 zobrazení | 21 odpovědí
Kamarád si vyrabí boilie a přidává do toho kafe.Je to blbost nebo ne?Smí se to neudelá to nic rybám?