Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Výběr navijáku
15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.223 zobrazení | 12 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji
Amur na trojháček?
17.7.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.874 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Dnes sem slyšel zajímavý názor a zajímalo by mě co si o tom myslí více lidí… Myslíte, že když chytáte amury je výhodnější chytat na trojháček a to z důvodů – malé ryby to nenasají a údajně má amur tvrdou tlamu… co je tam reality?
Plzeňský Rybář 2007
12.4.2007 | cercer | Výstavy | 3.516 zobrazení | 10 odpovědí
Kdo z vás se tam jede podívat??
Feeder špička
27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 3.174 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)
význam slov floating x sinking
4.8.2011 | shpell | Přívlač | 3.167 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dejte mi někdo prosím odpověď. Koupil jsem si woblera od Salma, nějakých 14cm, váha 50g – floating (což chápu jako plovoucí). Na stejném štítku je ale napsáno, že může jít do hloubky 3 – 6 metrů. Kupoval jsem ho v kamenné prodejně s tím, že chci potápivý, ale až doma jsem toto ze štítku zjistil. Teď si chci koupit na netu nějaké další woblery, ale sem z toho zmatený… Jak to tedy je? Díky…
vstup na pobřežní pozemky
8.2.2011 | Poldík | Legislativa | 22.952 zobrazení | 65 odpovědí
Všichni víme,že k výkonu rybářského práva smíme vstupovat i na pobřežní pozemky za určitých pravidel.Chápu,že je třeba dbát o dobré vztahy mezi rybáři a uživateli pozemků.Jaké máte zkušenosti z majiteli pozemků.
PROBOŠTSKÁ JEZERA
21.8.2012 | fila | Domácí revíry | 9.524 zobrazení | 27 odpovědí
Zkoušel tam někdo letos sumce? Kamarád se tam byl podívat bez prutů a ten spojovací kanál prý vypadá zajímavě. Nikde jsem nenašel, že by se tam sumci chytali. Jen zmínky o velkých štikách a propíchaných kolech u auta. Chce tam vyrazit na celý víkend, já bych radši řeku, ale za zeptání nic nedáš. Díky za info.
Hádej, hádej hadači...
20.3.2013 | vendys-vt | Domácí revíry | 5.660 zobrazení | 16 odpovědí
Tak tedy, kde tahle
fotografie vznikla a kdo je na ní vyfotografovaný??? P.S. A napište
i o tom revíru, budu jen rád. Začal jsem tam před mnoha lety svou
rybářskou dráhu.
Chytaní v Západních Čechách
29.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 3.538 zobrazení | 10 odpovědí
Pište jake uspěchy mate Západních Čechách
Nemoci z povolání(aneb,co se dá z rybařiny dosta)
10.12.2004 | DEATH | Dravci | 2.827 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl bych se vás zeptat,jestli se dá něco z rybařiny chytnout....... Já osobně z feedru trpím občasnou samomluvou. Takže doufám,že se veřejně přiznáte,co se z rybařiná dá dostat. Díkys všem zůčastněným!!
LABE A ZAS JE TO TU
27.6.2006 | Cudla | Ryby | 2.822 zobrazení | 8 odpovědí
Koukam na telku a je to tu zas LABE je zas v p..... .Má někdo něco nového jak to vypadá?
Ripka -pravda odhalena
20.9.2008 | Robur | chytej.cz | 2.470 zobrazení | 7 odpovědí
původně jsem chtěl reagovat v Ripkově fóru nebo Selském rozumu, ale nakonec jsem odahlení pravdy věnoval další fórum. Dnes jsem to zjistil cestou do Lednice. Ripka je zakuklený řezník, kterému jde o kšeft, abychom nejedli ryby, ale kupovali vepřové, jen nick si rafinovaně pozměnil mujweb.atlas.cz
MR Green
7.12.2008 | Karpfenscene | Ostatní nádobíčko | 3.192 zobrazení | 9 odpovědí
Neviete nahodou ci existuje MR Green a jeho predajne?
DiiiK
Výroba dubbingu
2.3.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.187 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky
dobrej prut ?
23.2.2005 | gogo | Pruty | 2.835 zobrazení | 8 odpovědí
chci si koupit nové pruty , ale nevím jaký?Konkrétně prut na kapry /teleskop nebo dělička – značka / Doporučte. Na klisik. rybníky!
Barvy woblerů
19.10.2007 | kmasek | Přívlač | 2.835 zobrazení | 8 odpovědí
Kluci pochvalte se na jeke barvy mate největší úspěchy???Foto není na škodu :)
Zkusenost s prutem?
29.1.2014 | jarysek | Pruty | 2.130 zobrazení | 6 odpovědí
ma nekdo zkusenost s privlacakem od Pezon&Michel ? http://www.tropicliberec.cz/…e-180-6-12gr
s porovnanim treba se speedmasterem? diky
červi v lednu??
31.1.2006 | meratko | Ryby | 2.128 zobrazení | 6 odpovědí
cus všichni nevíte kde se daj sehnat tedka červi nebo nějaké žoužele?? jen Praha dííík
nejhezčí česká ryba
21.3.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 30.958 zobrazení | 87 odpovědí
Chtěl bych vědět jakou rybu z českých vod považujete za nejhezčí případně nejoblíbenější a proč? :)U mě vede Parma a Candát :)
lov hlavatek na slovensku??
2.1.2006 | Budra | Lososovité ryby | 10.660 zobrazení | 30 odpovědí
Uvažuji že bych jel letos na podzim na Slovensko na Hlavatky a zajímalo by mě co k tomu potřebuju: jaké papíry, kde je seženu, kolik stojí, kdy tam jed a hlavně jestli to má cenu? Popřípadě nějaké další rady: výbava, vhodný revír, ubytování apod.