Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Amur na trojháček? necteno

17.7.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.838 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Dnes sem slyšel zajímavý názor a zajímalo by mě co si o tom myslí více lidí… Myslíte, že když chytáte amury je výhodnější chytat na trojháček a to z důvodů – malé ryby to nenasají a údajně má amur tvrdou tlamu… co je tam reality?

Feeder špička necteno

27.2.2008 | Zcuter | Feeder | 3.131 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny.mám takový problém.Koupil jsem levný feeder od Shakespearu (Contender) a nemůžu na to sehnam špičku. průměr je totiž strašně velikej. A tak by mě zajímalo jestli se dá ten průměr nějak nadstavit.(dík za všechny nápady a názory.)(PS.špičku potřebuji co nejměkčí!)

Internetovy obchod Rapaly necteno

25.7.2005 | RASTOK | Domácí revíry | 2.787 zobrazení | 8 odpovědí

Dá sa na nejakých Slov. alebo Českých inter. stránkach objednať Rapala ? Nikde sa mi nedarí zohnať CD11 a OF13 vo farbe FH

LABE A ZAS JE TO TU necteno

27.6.2006 | Cudla | Ryby | 2.786 zobrazení | 8 odpovědí

Koukam na telku a je to tu zas LABE je zas v p..... .Má někdo něco nového jak to vypadá?

Zkusenost s prutem? necteno

29.1.2014 | jarysek | Pruty | 2.089 zobrazení | 6 odpovědí

ma nekdo zkusenost s privlacakem od Pezon&Michel ? http://www.tropicliberec.cz/…e-180-6-12gr

s porovnanim treba se speedmasterem? diky

PROBOŠTSKÁ JEZERA necteno

21.8.2012 | fila | Domácí revíry | 9.455 zobrazení | 27 odpovědí

Zkoušel tam někdo letos sumce? Kamarád se tam byl podívat bez prutů a ten spojovací kanál prý vypadá zajímavě. Nikde jsem nenašel, že by se tam sumci chytali. Jen zmínky o velkých štikách a propíchaných kolech u auta. Chce tam vyrazit na celý víkend, já bych radši řeku, ale za zeptání nic nedáš. Díky za info.

usmrcení okouna necteno

5.5.2007 | ??? | Tipy & triky | 5.237 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

poraďte mi prosím někdo jak bych měl usmrtit okouna, jestli zabít u vody nebo ho vzít živého domu a tam ho usmrtit, ještě jsem okouna nikdy neochutnal a tak se chci zeptat jak ho mám usmrtit až začne sezóna lovu dravých ryb

Naviják na kapry necteno

22.5.2004 | monty | Kaprařina | 4.541 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím poraďte jakou značku a model, když chci naviják s volnoběžkou a cívkou co pojme tak 170–200m 0,35mm vlasce. V cenové relaci 1500–1800Kč za kus.

Výběr navijáku necteno

15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.197 zobrazení | 12 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji

Chytaní v Západních Čechách necteno

29.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 3.497 zobrazení | 10 odpovědí

Pište jake uspěchy mate Západních Čechách

MR Green necteno

7.12.2008 | Karpfenscene | Ostatní nádobíčko | 3.151 zobrazení | 9 odpovědí

Neviete nahodou ci existuje MR Green a jeho predajne?

DiiiK

Podzimní vláčka necteno

29.9.2009 | Baci | Dravci | 2.800 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Menší anketa…Kde nejradějí vláčíte v podzimním čase a jaké ryby nejraději chytáte.

Ripka -pravda odhalena necteno

20.9.2008 | Robur | chytej.cz | 2.444 zobrazení | 7 odpovědí

původně jsem chtěl reagovat v Ripkově fóru nebo Selském rozumu, ale nakonec jsem odahlení pravdy věnoval další fórum. Dnes jsem to zjistil cestou do Lednice. Ripka je zakuklený řezník, kterému jde o kšeft, abychom nejedli ryby, ale kupovali vepřové, jen nick si rafinovaně pozměnil mujweb.atlas.cz

Nástrahy necteno

20.12.2005 | okounek | Přívlač | 2.097 zobrazení | 6 odpovědí

Jakým nástrahám nejvíce věříte?

Nákup v rybářských prodejnách necteno

1.11.2008 | ladasm | Obchod | 25.219 zobrazení | 72 odpovědí

Musím upozornit všechny rybáře na nákupování v ryb.prodejně Spomy v Plačicích v HK, dobře si zkontrolujte zda vybrané zboží má na sobě cenovku.Zřejmě se zde inspirovali reklamou o trpaslících-dva stejné výrobky, jeden s cenou levnější a druhý ten samý pro změnu raději bez ceny a při platbě za výbraný výrobek bez cenovky byla účtovaná cena vyšší.(zatím si nikdo nestěžoval!!)Při následné reklamaci po dvou dnech, nezájem, neochota sdělení , že zboží bylo náhle zlevněno-s odkazem na stejné náhlé slevy v hypermarketech, akorát , že nižší cena byla u jednoho z výrobků již 14dní před incidentem.Po tomto přístupu jsem se tedy rozhodl využít práva spotřebitele na vrácení peněz ve stanovené lhůtě a na to mi nakonec byl výrobek proplacen zpět.Mé další nákupy zde budu již velmi zvažovat.Tato zpráva nemá účel někoho poškodit, ale upozornit ostatní na případný spokojený nákup.S pozdravem člen klubu.

vstup na pobřežní pozemky necteno

8.2.2011 | Poldík | Legislativa | 22.808 zobrazení | 65 odpovědí

Všichni víme,že k výkonu rybářského práva smíme vstupovat i na pobřežní pozemky za určitých pravidel.Chápu,že je třeba dbát o dobré vztahy mezi rybáři a uživateli pozemků.Jaké máte zkušenosti z majiteli pozemků.

Výroba dubbingu necteno

2.3.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.155 zobrazení | 9 odpovědí

Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky

dobrej prut ? necteno

23.2.2005 | gogo | Pruty | 2.811 zobrazení | 8 odpovědí

chci si koupit nové pruty , ale nevím jaký?Konkrétně prut na kapry /teleskop nebo dělička – značka / Doporučte. Na klisik. rybníky!

bony necteno

14.3.2011 | candatek | chytej.cz | 2.807 zobrazení | 8 odpovědí

chtěl bych se zeptat jak je to tedkom s fishbony jestli se přičitavaji až po kontrole adminem nebo jinak diík.

Kdy na ně? necteno

5.7.2005 | Tumi | Dravci | 2.806 zobrazení | 8 odpovědí

Kdy ve dne je nejlepší vyrazit na přívlač na dravce a s jakou nástrahou.