Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nemoci z povolání(aneb,co se dá z rybařiny dosta) necteno

10.12.2004 | DEATH | Dravci | 2.803 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat,jestli se dá něco z rybařiny chytnout....... Já osobně z feedru trpím občasnou samomluvou. Takže doufám,že se veřejně přiznáte,co se z rybařiná dá dostat. Díkys všem zůčastněným!!

červi v lednu?? necteno

31.1.2006 | meratko | Ryby | 2.105 zobrazení | 6 odpovědí

cus všichni nevíte kde se daj sehnat tedka červi nebo nějaké žoužele?? jen Praha dííík

Hádej, hádej hadači... necteno

20.3.2013 | vendys-vt | Domácí revíry | 5.631 zobrazení | 16 odpovědí

Hádej, hádej hadači…Tak tedy, kde tahle fotografie vznikla a kdo je na ní vyfotografovaný??? P.S. A napište i o tom revíru, budu jen rád. Začal jsem tam před mnoha lety svou rybářskou dráhu.

Volba prutu a navijáku necteno

12.11.2009 | Ogar | Kaprařina | 4.227 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi

Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…

NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…

A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…

Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…

help - uhori - navazec - nastraha - typ lovu necteno

4.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.880 zobrazení | 11 odpovědí

uhori?????kdy??­????kde????

Co se šňůrami přes zimu? necteno

10.11.2007 | dzordzo | Muškaření | 3.519 zobrazení | 10 odpovědí

Může někdo poradit nějaký geniální způsob uložení- uskladnění muškařské šňůry.

Bič 6 až 7m... necteno

9.2.2009 | Bekky | Pruty | 2.820 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj vsem co navstivi moji otazku.Chtel jsem se zeptat ponejak delsim bici za rozumnou cenu.Prijde mi zajimave,ze 4ku sezenu za 200Kc,a delsi veci se pohybuji v uplne jinych dimenzich.Myslel jsem tak do 1500Kc.Predem diky…

Barvy woblerů necteno

19.10.2007 | kmasek | Přívlač | 2.812 zobrazení | 8 odpovědí

Kluci pochvalte se na jeke barvy mate největší úspěchy???Foto není na škodu :)

letošní sezona-bude úspěšná? necteno

3.3.2011 | slanny | Vaše názory | 1.763 zobrazení | 5 odpovědí

Přátelé,přízniv­ciPETROVA CECHU,jak se těšíte na nadcházející sezonu.Jaké máte letošní cíle?

lov hlavatek na slovensku?? necteno

2.1.2006 | Budra | Lososovité ryby | 10.617 zobrazení | 30 odpovědí

Uvažuji že bych jel letos na podzim na Slovensko na Hlavatky a zajímalo by mě co k tomu potřebuju: jaké papíry, kde je seženu, kolik stojí, kdy tam jed a hlavně jestli to má cenu? Popřípadě nějaké další rady: výbava, vhodný revír, ubytování apod.

Začátky s feederem necteno

25.3.2004 | Junior | Feeder | 8.140 zobrazení | 23 odpovědí

Rozhodl jsem se vyzkoušet chytání na feeder. Poradí někdo s výběrem prutu? Nějaký solidní univerzál. Díky [addsig]

Jáký prut mám koupit? necteno

24.2.2005 | mOJIK | Pruty | 4.949 zobrazení | 14 odpovědí

Já bych se chtěl zeptat jaký prut mám koupit mému mladšímu bratrovi,který začíná rybařit a k narozeninám bych mu chtěl koupit ten prut. Bude mu 5 let. Předem děkuji za odpověd' mOJIK.

Mokrá muška necteno

10.2.2007 | chub | Muškaření | 3.892 zobrazení | 11 odpovědí

Copak už všichni „mokří“ muškaři vymřeli? Všude samá nymfa…

křupani necteno

8.8.2004 | overhaul | Ryby | 3.182 zobrazení | 9 odpovědí

Ne že bych byl nějakej citlivej chlapeček ale děla mi problém zabít rybu – to jo. To se přiznám. A ted sem prouzdal na internetu a viděl sem že sou aji jiné stránky než chyt a pust. Podivejte se na fotogalerii. Nevim jak nekomu muze chutnat 30 cm kapřík na másle a jiné blbosti co tam píšu.Šak se podivejte sami jenom sem se s vama chtěl o to podělit.

Vojáčkovky necteno

20.4.2009 | Rybman | Přívlač | 2.825 zobrazení | 8 odpovědí

Máte s temito rotačkami nějaké zkušenosti?…mám si je obědnat?…mluvím o velikostech 0, 00 a 000

nejhezčí česká ryba necteno

21.3.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 30.831 zobrazení | 87 odpovědí

Chtěl bych vědět jakou rybu z českých vod považujete za nejhezčí případně nejoblíbenější a proč? :)U mě vede Parma a Candát :)

Naviják na UL necteno

10.12.2014 | jarysek | Navijáky | 9.570 zobrazení | 27 odpovědí

Ahoj mám 3 favority mezi navijáky, ale nemůžu se rozhodnout, tak jestli někdo nemá zkušenost, že by poradil?

1. Ryobi Zauber 2000
  2. Shimano 13 Soare bb c200pgss
  3. Daiwa Caldia 2506h

Chci to na pstruhovku na prut Shimano Speedmaster 1.8 m, díky za radu, popřípadě jiný model?

Nejčastější vlasec na štiku... necteno

12.9.2005 | Hosty | Dravci | 9.211 zobrazení | 26 odpovědí

Jaký používáte nejčastější VLASEC na štiku .. nemyslím značku, ale průměr mm ?

Marmyška-položená? necteno

30.12.2009 | jaj | Marmyška | 4.605 zobrazení | 13 odpovědí

Zdar lidi hele chtel bych se zeptat jestli se da na marmyšku chytit na polženou nebo na těžko napr.na Labi nebo na Biline.Dik

čím podložit pletenku? necteno

29.6.2009 | peet26 | Sumcařina | 3.541 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Zajímalo by mě, čím kdo podkládáte pletenku proti prokluzu,na multíku bez očka na cívce.. Já dával tenký molitan, ale když jsem ji chtěl otočit, zjistil jsem že je pletenka zničená:(