Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Naviják na kapry
22.5.2004 | monty | Kaprařina | 4.492 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím poraďte jakou značku a model, když chci naviják s volnoběžkou a cívkou co pojme tak 170–200m 0,35mm vlasce. V cenové relaci 1500–1800Kč za kus.
Výroba dubbingu
2.3.2005 | Honza2 | Muškaření | 3.111 zobrazení | 9 odpovědí
Prosím všechny přítomné muškaře o radu jak vyrábět a pracovat s dubbingem. Pokud možno popis a fotodokumentace. V případě obsáhlosti odpovědi možno zaslat na e-mail. Díky
bony
14.3.2011 | candatek | chytej.cz | 2.766 zobrazení | 8 odpovědí
chtěl bych se zeptat jak je to tedkom s fishbony jestli se přičitavaji až po kontrole adminem nebo jinak diík.
Barvy woblerů
18.10.2007 | kmasek | Přívlač | 2.764 zobrazení | 8 odpovědí
Kluci pochvalte se na jeke barvy mate největší úspěchy???Foto není na škodu :)
Nákup v rybářských prodejnách
1.11.2008 | ladasm | Obchod | 25.014 zobrazení | 72 odpovědí
Musím upozornit všechny rybáře na nákupování v ryb.prodejně Spomy v Plačicích v HK, dobře si zkontrolujte zda vybrané zboží má na sobě cenovku.Zřejmě se zde inspirovali reklamou o trpaslících-dva stejné výrobky, jeden s cenou levnější a druhý ten samý pro změnu raději bez ceny a při platbě za výbraný výrobek bez cenovky byla účtovaná cena vyšší.(zatím si nikdo nestěžoval!!)Při následné reklamaci po dvou dnech, nezájem, neochota sdělení , že zboží bylo náhle zlevněno-s odkazem na stejné náhlé slevy v hypermarketech, akorát , že nižší cena byla u jednoho z výrobků již 14dní před incidentem.Po tomto přístupu jsem se tedy rozhodl využít práva spotřebitele na vrácení peněz ve stanovené lhůtě a na to mi nakonec byl výrobek proplacen zpět.Mé další nákupy zde budu již velmi zvažovat.Tato zpráva nemá účel někoho poškodit, ale upozornit ostatní na případný spokojený nákup.S pozdravem člen klubu.
PROBOŠTSKÁ JEZERA
21.8.2012 | fila | Domácí revíry | 9.379 zobrazení | 27 odpovědí
Zkoušel tam někdo letos sumce? Kamarád se tam byl podívat bez prutů a ten spojovací kanál prý vypadá zajímavě. Nikde jsem nenašel, že by se tam sumci chytali. Jen zmínky o velkých štikách a propíchaných kolech u auta. Chce tam vyrazit na celý víkend, já bych radši řeku, ale za zeptání nic nedáš. Díky za info.
Výběr navijáku
15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.162 zobrazení | 12 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji
Co se šňůrami přes zimu?
10.11.2007 | dzordzo | Muškaření | 3.475 zobrazení | 10 odpovědí
Může někdo poradit nějaký geniální způsob uložení- uskladnění muškařské šňůry.
Výměna mušek s radou
4.2.2011 | Šnek | Muškaření | 3.127 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,celkem mě zaujalo jedno fórum týkající se výměny mušek,ale zároveň soutěže,Drobet bych to pozměnil-zeptám se narovinu,našla by se nějaká dobrá duše,klidně i více lidí kteří by byli ochotni vyměnit cca.5 mušek se začátečníkem a zárove%n okomentovali co na tom mám špatně a co by bylo lepší dělat z jiných materiálů.Šlo by to i formou výměny,kdyby se našlo více lidí,uvázali by jste cca.5 stejných mušek,např.3 druhů(podle počtu zůčastněných) poslali byjste mi to,já bych s toho udělal takovou sadu,např 3 mušek od každého zůčastněného a poslal zpět+ bych k tomu zamozhřejmě přiložil mouchy moje,jako začátečníka,možná je to takový výkřik do tmy,třeba se nikdo takový nenajde ale přeci jenom by mě to vážně potěšilo :) vznikla by stoho taková sada,kterou by si každý ponechal a možná by na ně měl úspěchy. zatím díky
Cukroví
21.12.2010 | Robur | Vánoce | 3.124 zobrazení | 9 odpovědí
1/ pokud děláte, tak kolik druhů? 2/ jaké je nejoblíbenější? 3/ máte nějako rodinnou specialitu? 4/ fotky vítány
Bič 6 až 7m...
9.2.2009 | Bekky | Pruty | 2.782 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj vsem co navstivi moji otazku.Chtel jsem se zeptat ponejak delsim bici za rozumnou cenu.Prijde mi zajimave,ze 4ku sezenu za 200Kc,a delsi veci se pohybuji v uplne jinych dimenzich.Myslel jsem tak do 1500Kc.Predem diky…
Vojáčkovky
20.4.2009 | Rybman | Přívlač | 2.773 zobrazení | 8 odpovědí
Máte s temito rotačkami nějaké zkušenosti?…mám si je obědnat?…mluvím o velikostech 0, 00 a 000
vstup na pobřežní pozemky
8.2.2011 | Poldík | Legislativa | 22.609 zobrazení | 65 odpovědí
Všichni víme,že k výkonu rybářského práva smíme vstupovat i na pobřežní pozemky za určitých pravidel.Chápu,že je třeba dbát o dobré vztahy mezi rybáři a uživateli pozemků.Jaké máte zkušenosti z majiteli pozemků.
Hádej, hádej hadači...
20.3.2013 | vendys-vt | Domácí revíry | 5.576 zobrazení | 16 odpovědí
Tak tedy, kde tahle
fotografie vznikla a kdo je na ní vyfotografovaný??? P.S. A napište
i o tom revíru, budu jen rád. Začal jsem tam před mnoha lety svou
rybářskou dráhu.
Volba prutu a navijáku
12.11.2009 | Ogar | Kaprařina | 4.187 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi
Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…
NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…
A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…
Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…
křupani
8.8.2004 | overhaul | Ryby | 3.140 zobrazení | 9 odpovědí
Ne že bych byl nějakej citlivej chlapeček ale děla mi problém zabít rybu – to jo. To se přiznám. A ted sem prouzdal na internetu a viděl sem že sou aji jiné stránky než chyt a pust. Podivejte se na fotogalerii. Nevim jak nekomu muze chutnat 30 cm kapřík na másle a jiné blbosti co tam píšu.Šak se podivejte sami jenom sem se s vama chtěl o to podělit.
Pohyb vodní hladiny
5.11.2005 | Daemon | Ryby | 2.090 zobrazení | 6 odpovědí
Myslíte si, že má pohyb vodní hladiny na přehradách vliv na braní ryb? Myslím tím třeba upouštění či připouštění. Většina rybářů tvrdí že ano, ale nechápu, jak to ryby mohou poznat a zatím mi to nikdo logicky nevysvětlil…
Marmyška-položená?
30.12.2009 | jaj | Marmyška | 4.553 zobrazení | 13 odpovědí
Zdar lidi hele chtel bych se zeptat jestli se da na marmyšku chytit na polženou nebo na těžko napr.na Labi nebo na Biline.Dik
Mokrá muška
10.2.2007 | chub | Muškaření | 3.845 zobrazení | 11 odpovědí
Copak už všichni „mokří“ muškaři vymřeli? Všude samá nymfa…
help - uhori - navazec - nastraha - typ lovu
4.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.842 zobrazení | 11 odpovědí
uhori?????kdy??????kde????