Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Cukroví necteno

21.12.2010 | Robur | Vánoce | 3.188 zobrazení | 9 odpovědí

1/ pokud děláte, tak kolik druhů? 2/ jaké je nejoblíbenější? 3/ máte nějako rodinnou specialitu? 4/ fotky vítány

mate tenhle prut? necteno

21.11.2007 | jedenact | Kaprařina | 2.840 zobrazení | 8 odpovědí

chtěl bych se zeptat jestli nemáte tenhle prut nebo aspon jaky na něho máte názor.www.milo­brno.cz

Krmítko s dvěma háčky... necteno

30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 15.684 zobrazení | 44 odpovědí | upravit

Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…

Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?

Díky za odpověd :-)

Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí necteno

7.7.2009 | Robur | Domácí revíry | 4.278 zobrazení | 12 odpovědí

V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.

MALÉ RYBÁŘSKÉ ZÁVODY necteno

10.3.2006 | tevis | Domácí revíry | 3.556 zobrazení | 10 odpovědí

Vkládejte informace o termínech rybářských závodů . Na netu není všechno.

Naviják na Feeder necteno

25.3.2007 | Kubajs | Navijáky | 2.849 zobrazení | 8 odpovědí

Chystám koupi nového Feederového navijáku do 1000kč zatím se mi líbili akorát: Shimano Alivio FA 1000 Shimano Catana FA 1000 pokud máte nějaké zkušenosti s těmito navijáky tak je sem napište.Pokud znáte lepší naviják napiště ho sem také!

Výměna mušek s radou necteno

4.2.2011 | Šnek | Muškaření | 3.220 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím,celkem mě zaujalo jedno fórum týkající se výměny mušek,ale zároveň soutěže,Drobet bych to pozměnil-zeptám se narovinu,našla by se nějaká dobrá duše,klidně i více lidí kteří by byli ochotni vyměnit cca.5 mušek se začátečníkem a zárove%n okomentovali co na tom mám špatně a co by bylo lepší dělat z jiných materiálů.Šlo by to i formou výměny,kdyby se našlo více lidí,uvázali by jste cca.5 stejných mušek,např.3 dru­hů(podle počtu zůčastněných) poslali byjste mi to,já bych s toho udělal takovou sadu,např 3 mušek od každého zůčastněného a poslal zpět+ bych k tomu zamozhřejmě přiložil mouchy moje,jako začátečníka,možná je to takový výkřik do tmy,třeba se nikdo takový nenajde ale přeci jenom by mě to vážně potěšilo :) vznikla by stoho taková sada,kterou by si každý ponechal a možná by na ně měl úspěchy. zatím díky

dlouhodobé chemické světlo necteno

21.5.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.218 zobrazení | 9 odpovědí

Někde jsem slyšel, že se dá pořídit dlouhodobé chemické světlo. Má prý svítit několik let a stát několik set........ Pořád se mi to ale oplatí, bo jak víte- je čas úhořů.

Nevíte, kde se taková věcička dá sehnat a za kolik?

Je to z chemického hlediska vůbec možné?

Broďáky Fenwick necteno

8.8.2006 | HaD | Ostatní nádobíčko | 3.209 zobrazení | 9 odpovědí

Uvažuju o koupi dejcháčů Fenwick. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych šlápl vedle. Díky za každou informaci

line stiky necteno

29.10.2004 | Boxer | Dravci | 2.504 zobrazení | 7 odpovědí

V posledni dobe se mi nekolikrat pri vlaceni na rece stalo, ze kdyz jsem pritah nastrahu ke brehu, prijela za ni i stika. Takze zrychlim, stika taky, pak zastavim (dojde mi totiz vlasec), stika taky (mam dojem ze pri tom zakrouti hlavou, jakoze „to jsou veci“) a odplave. Stava se vam to taky? Asi by to chtelo polarizacni brejle abych ji zmercil driv. A kdyz dravce ve vode vidite, kam nahazujete?

Posadlosť prívlačou necteno

25.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.502 zobrazení | 7 odpovědí

Aj Vás to chytilo a u nepustilo ?

Prígl necteno

28.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.497 zobrazení | 7 odpovědí

Co platí na kapry na brněnské přehradě????

Pohyb vodní hladiny necteno

5.11.2005 | Daemon | Ryby | 2.143 zobrazení | 6 odpovědí

Myslíte si, že má pohyb vodní hladiny na přehradách vliv na braní ryb? Myslím tím třeba upouštění či připouštění. Většina rybářů tvrdí že ano, ale nechápu, jak to ryby mohou poznat a zatím mi to nikdo logicky nevysvětlil…

Rybolov příbramsko necteno

2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.877 zobrazení | 22 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.

Předem děkuji za rady.

CANDÁTI necteno

15.7.2005 | frenki | Dravci | 3.942 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat na co Vám tuto sezonu berou candáti na přívlač, na co nejčastěji chytáte v noci ,na woblery nebo twistry a taky na co uvláčíte štiky nejčastěji popřípadě velikost a druh nástrahy. díky za rady

rybaření v okolí Vodňan necteno

14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.582 zobrazení | 10 odpovědí

prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.

Vlasce reflexních barev? necteno

7.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 3.231 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušennosti s vlasci žluté čí jiné výrazné barvy? Myslím tím vůči vnímavosti ryb. Nepůsobí tato barva na ryby rušivě, pokus je udice bez návazce třeba u přívlače? Dík za postřehy a zkušennosti

jaxon na gumy necteno

17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.221 zobrazení | 9 odpovědí

zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?

SUMCI a denní doba lovu necteno

22.2.2006 | jelen | Ryby | 2.869 zobrazení | 8 odpovědí

chci se zeptat všech co chytaji sumce zda občas chytají i po půlnoci(vím,že se to nemá :-) )a co říkate na to,že by to člověk měl o půlnoci zbalit a čekat do 4,a bere to vůbec líp po půlnoci?

Prosím poraďte!!! necteno

9.7.2007 | Matez | Feeder | 2.867 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl by jsem se zeptat jakej je rozdíl mezi FEEDEREM a PICKEREM. Předem děkuji za všechny odpovědi.