Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

letošní sezona-bude úspěšná? necteno

3.3.2011 | slanny | Vaše názory | 1.795 zobrazení | 5 odpovědí

Přátelé,přízniv­ciPETROVA CECHU,jak se těšíte na nadcházející sezonu.Jaké máte letošní cíle?

Krmítko s dvěma háčky... necteno

30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 15.839 zobrazení | 44 odpovědí | upravit

Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…

Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?

Díky za odpověd :-)

Rybolov příbramsko necteno

2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.925 zobrazení | 22 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.

Předem děkuji za rady.

Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí necteno

7.7.2009 | Robur | Domácí revíry | 4.309 zobrazení | 12 odpovědí

V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.

Broďáky Fenwick necteno

8.8.2006 | HaD | Ostatní nádobíčko | 3.240 zobrazení | 9 odpovědí

Uvažuju o koupi dejcháčů Fenwick. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych šlápl vedle. Díky za každou informaci

Naviják na Feeder necteno

25.3.2007 | Kubajs | Navijáky | 2.876 zobrazení | 8 odpovědí

Chystám koupi nového Feederového navijáku do 1000kč zatím se mi líbili akorát: Shimano Alivio FA 1000 Shimano Catana FA 1000 pokud máte nějaké zkušenosti s těmito navijáky tak je sem napište.Pokud znáte lepší naviják napiště ho sem také!

Nejčastější vlasec na štiku... necteno

12.9.2005 | Hosty | Dravci | 9.401 zobrazení | 26 odpovědí

Jaký používáte nejčastější VLASEC na štiku .. nemyslím značku, ale průměr mm ?

CANDÁTI necteno

15.7.2005 | frenki | Dravci | 3.967 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat na co Vám tuto sezonu berou candáti na přívlač, na co nejčastěji chytáte v noci ,na woblery nebo twistry a taky na co uvláčíte štiky nejčastěji popřípadě velikost a druh nástrahy. díky za rady

rybaření v okolí Vodňan necteno

14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.614 zobrazení | 10 odpovědí

prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.

jaxon na gumy necteno

17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.254 zobrazení | 9 odpovědí

zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?

dlouhodobé chemické světlo necteno

21.5.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.251 zobrazení | 9 odpovědí

Někde jsem slyšel, že se dá pořídit dlouhodobé chemické světlo. Má prý svítit několik let a stát několik set........ Pořád se mi to ale oplatí, bo jak víte- je čas úhořů.

Nevíte, kde se taková věcička dá sehnat a za kolik?

Je to z chemického hlediska vůbec možné?

Prígl necteno

28.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.527 zobrazení | 7 odpovědí

Co platí na kapry na brněnské přehradě????

Posadlosť prívlačou necteno

25.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.525 zobrazení | 7 odpovědí

Aj Vás to chytilo a u nepustilo ?

Skončil čas Semeniuka, začal čas Šímy necteno

3.12.2010 | Raf | Legislativa | 27.549 zobrazení | 76 odpovědí

V čele ČRS nahradil 20.11. prof. Ing. Petra Semeniuka, CSc. JUDr. Alexander Šíma. Je to dobrá zpráva, špatná zpráva, nebo jaká je to vlastně zpráva? http://www.rybsvaz.cz/?…〈=cz&fromIDS=&je_ak­tuality=ano

Zkusili jste plandavky? necteno

10.3.2004 | pupak | Přívlač | 12.309 zobrazení | 34 odpovědí

Druhým rokem je pro mě v přívlači nástrahou č.1 plandavka, jestli je to tím, že na ně skoro nikdo nechytá a ryby je nemaj okoukaný nebo něčím jiným nevím, ale já v podstatě mimo pár štik na woblera mám vše nachytáno jen na ně. Vláčíte s nima nebo jsou u vás uložený hluboko v batohu a zapoměli jste už na tuto klasiku?

lze jěště nachytat rousnice? necteno

19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.517 zobrazení | 18 odpovědí

lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?

luhačovice necteno

14.3.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 5.428 zobrazení | 15 odpovědí

jezdi někdo na tyto soukrome vody jakemate zažitky luhačovice po zavodech bere to tam?

E-obchod Braunstar necteno

14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.702 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.

jak jdoou letos hadi. necteno

17.5.2007 | hanz | Ostatní ryby | 3.986 zobrazení | 11 odpovědí

Letos se zdá že uhoři pujdou včera jsem vytáhl 4 nejmenší 49 a největší 74 cm začíná to pěkně.

Multiplikátor - Hvězdicová nebo páková brzda necteno

14.1.2005 | Klon | Navijáky | 3.981 zobrazení | 11 odpovědí

Mám dotaz,jsem začátečník co se sumců týče a chci si koupit na ně multík jen nevím jaký je rozdíl mezi hvězdicovou a pákovou brzdou. Slyšel jsem že páková je lepší,tak jestli by jste my to mohly nějak podrobně vysvětlit. Mám zájem o multík serie GTI ale hold nevím jaký a jestlý je i lepší řadič nebo ne. Dík všem