Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

MALÉ RYBÁŘSKÉ ZÁVODY necteno

10.3.2006 | tevis | Domácí revíry | 3.498 zobrazení | 10 odpovědí

Vkládejte informace o termínech rybářských závodů . Na netu není všechno.

Naviják na Feeder necteno

25.3.2007 | Kubajs | Navijáky | 2.801 zobrazení | 8 odpovědí

Chystám koupi nového Feederového navijáku do 1000kč zatím se mi líbili akorát: Shimano Alivio FA 1000 Shimano Catana FA 1000 pokud máte nějaké zkušenosti s těmito navijáky tak je sem napište.Pokud znáte lepší naviják napiště ho sem také!

mate tenhle prut? necteno

21.11.2007 | jedenact | Kaprařina | 2.798 zobrazení | 8 odpovědí

chtěl bych se zeptat jestli nemáte tenhle prut nebo aspon jaky na něho máte názor.www.milo­brno.cz

Prígl necteno

28.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.451 zobrazení | 7 odpovědí

Co platí na kapry na brněnské přehradě????

lov hlavatek na slovensku?? necteno

1.1.2006 | Budra | Lososovité ryby | 10.519 zobrazení | 30 odpovědí

Uvažuji že bych jel letos na podzim na Slovensko na Hlavatky a zajímalo by mě co k tomu potřebuju: jaké papíry, kde je seženu, kolik stojí, kdy tam jed a hlavně jestli to má cenu? Popřípadě nějaké další rady: výbava, vhodný revír, ubytování apod.

Nejčastější vlasec na štiku... necteno

12.9.2005 | Hosty | Dravci | 9.128 zobrazení | 26 odpovědí

Jaký používáte nejčastější VLASEC na štiku .. nemyslím značku, ale průměr mm ?

Začátky s feederem necteno

25.3.2004 | Junior | Feeder | 8.077 zobrazení | 23 odpovědí

Rozhodl jsem se vyzkoušet chytání na feeder. Poradí někdo s výběrem prutu? Nějaký solidní univerzál. Díky [addsig]

Jáký prut mám koupit? necteno

24.2.2005 | mOJIK | Pruty | 4.904 zobrazení | 14 odpovědí

Já bych se chtěl zeptat jaký prut mám koupit mému mladšímu bratrovi,který začíná rybařit a k narozeninám bych mu chtěl koupit ten prut. Bude mu 5 let. Předem děkuji za odpověd' mOJIK.

line stiky necteno

29.10.2004 | Boxer | Dravci | 2.460 zobrazení | 7 odpovědí

V posledni dobe se mi nekolikrat pri vlaceni na rece stalo, ze kdyz jsem pritah nastrahu ke brehu, prijela za ni i stika. Takze zrychlim, stika taky, pak zastavim (dojde mi totiz vlasec), stika taky (mam dojem ze pri tom zakrouti hlavou, jakoze „to jsou veci“) a odplave. Stava se vam to taky? Asi by to chtelo polarizacni brejle abych ji zmercil driv. A kdyz dravce ve vode vidite, kam nahazujete?

Posadlosť prívlačou necteno

25.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.460 zobrazení | 7 odpovědí

Aj Vás to chytilo a u nepustilo ?

nejhezčí česká ryba necteno

21.3.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 30.601 zobrazení | 87 odpovědí

Chtěl bych vědět jakou rybu z českých vod považujete za nejhezčí případně nejoblíbenější a proč? :)U mě vede Parma a Candát :)

Krmítko s dvěma háčky... necteno

30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 15.483 zobrazení | 44 odpovědí | upravit

Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…

Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?

Díky za odpověd :-)

Naviják na UL necteno

10.12.2014 | jarysek | Navijáky | 9.504 zobrazení | 27 odpovědí

Ahoj mám 3 favority mezi navijáky, ale nemůžu se rozhodnout, tak jestli někdo nemá zkušenost, že by poradil?

1. Ryobi Zauber 2000
  2. Shimano 13 Soare bb c200pgss
  3. Daiwa Caldia 2506h

Chci to na pstruhovku na prut Shimano Speedmaster 1.8 m, díky za radu, popřípadě jiný model?

Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí necteno

7.7.2009 | Robur | Domácí revíry | 4.222 zobrazení | 12 odpovědí

V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.

Ohře a parmy necteno

5.5.2006 | fila | Domácí revíry | 3.877 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj,zná někdo Ohři v blízkosti vesnice Pátek?O víkendu jedu na Peruc a rád bych zkusil parmu.Dík za rady.

dlouhodobé chemické světlo necteno

21.5.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.173 zobrazení | 9 odpovědí

Někde jsem slyšel, že se dá pořídit dlouhodobé chemické světlo. Má prý svítit několik let a stát několik set........ Pořád se mi to ale oplatí, bo jak víte- je čas úhořů.

Nevíte, kde se taková věcička dá sehnat a za kolik?

Je to z chemického hlediska vůbec možné?

Jak jdou candáti? necteno

11.8.2008 | paccco | Dravci | 3.172 zobrazení | 9 odpovědí

Za poslední ch 14 dní co jsem byl na candátech jsem neměl ani jeden záběr a to chytám na místech, kde jsem měl pravidelně několik záběrů za jedno ráno!!Chytám na Sázavě 13–14. Jaká je situace u Vás?

Vlasce reflexních barev? necteno

7.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 3.167 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušennosti s vlasci žluté čí jiné výrazné barvy? Myslím tím vůči vnímavosti ryb. Nepůsobí tato barva na ryby rušivě, pokus je udice bez návazce třeba u přívlače? Dík za postřehy a zkušennosti

jaxon na gumy necteno

17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.166 zobrazení | 9 odpovědí

zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?

Broďáky Fenwick necteno

8.8.2006 | HaD | Ostatní nádobíčko | 3.166 zobrazení | 9 odpovědí

Uvažuju o koupi dejcháčů Fenwick. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych šlápl vedle. Díky za každou informaci