Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
letošní sezona-bude úspěšná?
3.3.2011 | slanny | Vaše názory | 1.795 zobrazení | 5 odpovědí
Přátelé,příznivciPETROVA CECHU,jak se těšíte na nadcházející sezonu.Jaké máte letošní cíle?
Krmítko s dvěma háčky...
30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 15.839 zobrazení | 44 odpovědí | upravit
Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…
Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?
Díky za odpověd :-)
Rybolov příbramsko
2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.925 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.
Předem děkuji za rady.
Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí
7.7.2009 | Robur | Domácí revíry | 4.309 zobrazení | 12 odpovědí
V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.
Broďáky Fenwick
8.8.2006 | HaD | Ostatní nádobíčko | 3.240 zobrazení | 9 odpovědí
Uvažuju o koupi dejcháčů Fenwick. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych šlápl vedle. Díky za každou informaci
Naviják na Feeder
25.3.2007 | Kubajs | Navijáky | 2.876 zobrazení | 8 odpovědí
Chystám koupi nového Feederového navijáku do 1000kč zatím se mi líbili akorát: Shimano Alivio FA 1000 Shimano Catana FA 1000 pokud máte nějaké zkušenosti s těmito navijáky tak je sem napište.Pokud znáte lepší naviják napiště ho sem také!
Nejčastější vlasec na štiku...
12.9.2005 | Hosty | Dravci | 9.401 zobrazení | 26 odpovědí
Jaký používáte nejčastější VLASEC na štiku .. nemyslím značku, ale průměr mm ?
CANDÁTI
15.7.2005 | frenki | Dravci | 3.967 zobrazení | 11 odpovědí
Chci se zeptat na co Vám tuto sezonu berou candáti na přívlač, na co nejčastěji chytáte v noci ,na woblery nebo twistry a taky na co uvláčíte štiky nejčastěji popřípadě velikost a druh nástrahy. díky za rady
rybaření v okolí Vodňan
14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.614 zobrazení | 10 odpovědí
prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.
jaxon na gumy
17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.254 zobrazení | 9 odpovědí
zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?
dlouhodobé chemické světlo
21.5.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.251 zobrazení | 9 odpovědí
Někde jsem slyšel, že se dá pořídit dlouhodobé chemické světlo. Má prý svítit několik let a stát několik set........ Pořád se mi to ale oplatí, bo jak víte- je čas úhořů.
Nevíte, kde se taková věcička dá sehnat a za kolik?
Je to z chemického hlediska vůbec možné?
Prígl
28.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.527 zobrazení | 7 odpovědí
Co platí na kapry na brněnské přehradě????
Posadlosť prívlačou
25.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.525 zobrazení | 7 odpovědí
Aj Vás to chytilo a u nepustilo ?
Skončil čas Semeniuka, začal čas Šímy
3.12.2010 | Raf | Legislativa | 27.549 zobrazení | 76 odpovědí
V čele ČRS nahradil 20.11. prof. Ing. Petra Semeniuka, CSc. JUDr. Alexander Šíma. Je to dobrá zpráva, špatná zpráva, nebo jaká je to vlastně zpráva? http://www.rybsvaz.cz/?…〈=cz&fromIDS=&je_aktuality=ano
Zkusili jste plandavky?
10.3.2004 | pupak | Přívlač | 12.309 zobrazení | 34 odpovědí
Druhým rokem je pro mě v přívlači nástrahou č.1 plandavka, jestli je to tím, že na ně skoro nikdo nechytá a ryby je nemaj okoukaný nebo něčím jiným nevím, ale já v podstatě mimo pár štik na woblera mám vše nachytáno jen na ně. Vláčíte s nima nebo jsou u vás uložený hluboko v batohu a zapoměli jste už na tuto klasiku?
lze jěště nachytat rousnice?
19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.517 zobrazení | 18 odpovědí
lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?
luhačovice
14.3.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 5.428 zobrazení | 15 odpovědí
jezdi někdo na tyto soukrome vody jakemate zažitky luhačovice po zavodech bere to tam?
E-obchod Braunstar
14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.702 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.
jak jdoou letos hadi.
17.5.2007 | hanz | Ostatní ryby | 3.986 zobrazení | 11 odpovědí
Letos se zdá že uhoři pujdou včera jsem vytáhl 4 nejmenší 49 a největší 74 cm začíná to pěkně.
Multiplikátor - Hvězdicová nebo páková brzda
14.1.2005 | Klon | Navijáky | 3.981 zobrazení | 11 odpovědí
Mám dotaz,jsem začátečník co se sumců týče a chci si koupit na ně multík jen nevím jaký je rozdíl mezi hvězdicovou a pákovou brzdou. Slyšel jsem že páková je lepší,tak jestli by jste my to mohly nějak podrobně vysvětlit. Mám zájem o multík serie GTI ale hold nevím jaký a jestlý je i lepší řadič nebo ne. Dík všem