Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
MALÉ RYBÁŘSKÉ ZÁVODY
10.3.2006 | tevis | Domácí revíry | 3.498 zobrazení | 10 odpovědí
Vkládejte informace o termínech rybářských závodů . Na netu není všechno.
Naviják na Feeder
25.3.2007 | Kubajs | Navijáky | 2.801 zobrazení | 8 odpovědí
Chystám koupi nového Feederového navijáku do 1000kč zatím se mi líbili akorát: Shimano Alivio FA 1000 Shimano Catana FA 1000 pokud máte nějaké zkušenosti s těmito navijáky tak je sem napište.Pokud znáte lepší naviják napiště ho sem také!
mate tenhle prut?
21.11.2007 | jedenact | Kaprařina | 2.798 zobrazení | 8 odpovědí
chtěl bych se zeptat jestli nemáte tenhle prut nebo aspon jaky na něho máte názor.www.milobrno.cz
Prígl
28.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.451 zobrazení | 7 odpovědí
Co platí na kapry na brněnské přehradě????
lov hlavatek na slovensku??
1.1.2006 | Budra | Lososovité ryby | 10.519 zobrazení | 30 odpovědí
Uvažuji že bych jel letos na podzim na Slovensko na Hlavatky a zajímalo by mě co k tomu potřebuju: jaké papíry, kde je seženu, kolik stojí, kdy tam jed a hlavně jestli to má cenu? Popřípadě nějaké další rady: výbava, vhodný revír, ubytování apod.
Nejčastější vlasec na štiku...
12.9.2005 | Hosty | Dravci | 9.128 zobrazení | 26 odpovědí
Jaký používáte nejčastější VLASEC na štiku .. nemyslím značku, ale průměr mm ?
Začátky s feederem
25.3.2004 | Junior | Feeder | 8.077 zobrazení | 23 odpovědí
Rozhodl jsem se vyzkoušet chytání na feeder. Poradí někdo s výběrem prutu? Nějaký solidní univerzál. Díky [addsig]
Jáký prut mám koupit?
24.2.2005 | mOJIK | Pruty | 4.904 zobrazení | 14 odpovědí
Já bych se chtěl zeptat jaký prut mám koupit mému mladšímu bratrovi,který začíná rybařit a k narozeninám bych mu chtěl koupit ten prut. Bude mu 5 let. Předem děkuji za odpověd' mOJIK.
line stiky
29.10.2004 | Boxer | Dravci | 2.460 zobrazení | 7 odpovědí
V posledni dobe se mi nekolikrat pri vlaceni na rece stalo, ze kdyz jsem pritah nastrahu ke brehu, prijela za ni i stika. Takze zrychlim, stika taky, pak zastavim (dojde mi totiz vlasec), stika taky (mam dojem ze pri tom zakrouti hlavou, jakoze „to jsou veci“) a odplave. Stava se vam to taky? Asi by to chtelo polarizacni brejle abych ji zmercil driv. A kdyz dravce ve vode vidite, kam nahazujete?
Posadlosť prívlačou
25.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.460 zobrazení | 7 odpovědí
Aj Vás to chytilo a u nepustilo ?
nejhezčí česká ryba
21.3.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 30.601 zobrazení | 87 odpovědí
Chtěl bych vědět jakou rybu z českých vod považujete za nejhezčí případně nejoblíbenější a proč? :)U mě vede Parma a Candát :)
Krmítko s dvěma háčky...
30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 15.483 zobrazení | 44 odpovědí | upravit
Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…
Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?
Díky za odpověd :-)
Naviják na UL
10.12.2014 | jarysek | Navijáky | 9.504 zobrazení | 27 odpovědí
Ahoj mám 3 favority mezi navijáky, ale nemůžu se rozhodnout, tak jestli někdo nemá zkušenost, že by poradil?
- Ryobi Zauber 2000
- Shimano 13 Soare bb c200pgss
- Daiwa Caldia 2506h
Chci to na pstruhovku na prut Shimano Speedmaster 1.8 m, díky za radu, popřípadě jiný model?
Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí
7.7.2009 | Robur | Domácí revíry | 4.222 zobrazení | 12 odpovědí
V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.
Ohře a parmy
5.5.2006 | fila | Domácí revíry | 3.877 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,zná někdo Ohři v blízkosti vesnice Pátek?O víkendu jedu na Peruc a rád bych zkusil parmu.Dík za rady.
dlouhodobé chemické světlo
21.5.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.173 zobrazení | 9 odpovědí
Někde jsem slyšel, že se dá pořídit dlouhodobé chemické světlo. Má prý svítit několik let a stát několik set........ Pořád se mi to ale oplatí, bo jak víte- je čas úhořů.
Nevíte, kde se taková věcička dá sehnat a za kolik?
Je to z chemického hlediska vůbec možné?
Jak jdou candáti?
11.8.2008 | paccco | Dravci | 3.172 zobrazení | 9 odpovědí
Za poslední ch 14 dní co jsem byl na candátech jsem neměl ani jeden záběr a to chytám na místech, kde jsem měl pravidelně několik záběrů za jedno ráno!!Chytám na Sázavě 13–14. Jaká je situace u Vás?
Vlasce reflexních barev?
7.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 3.167 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušennosti s vlasci žluté čí jiné výrazné barvy? Myslím tím vůči vnímavosti ryb. Nepůsobí tato barva na ryby rušivě, pokus je udice bez návazce třeba u přívlače? Dík za postřehy a zkušennosti
jaxon na gumy
17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.166 zobrazení | 9 odpovědí
zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?
Broďáky Fenwick
8.8.2006 | HaD | Ostatní nádobíčko | 3.166 zobrazení | 9 odpovědí
Uvažuju o koupi dejcháčů Fenwick. Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? Nerad bych šlápl vedle. Díky za každou informaci