Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Parmy v okolí Třebíče necteno

20.6.2009 | Mirus | Bílá ryba | 2.721 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli máte nějáké zkušenosti s chytáním parem na Třebíčsku.Já osobně jsem se o ně párkrát pokoušel nicméně bez úspěchu. Na Jihlavě jsem chytil zatím pouze 2 parmy.Díky za odpovědi :)

line stiky necteno

29.10.2004 | Boxer | Dravci | 2.385 zobrazení | 7 odpovědí

V posledni dobe se mi nekolikrat pri vlaceni na rece stalo, ze kdyz jsem pritah nastrahu ke brehu, prijela za ni i stika. Takze zrychlim, stika taky, pak zastavim (dojde mi totiz vlasec), stika taky (mam dojem ze pri tom zakrouti hlavou, jakoze „to jsou veci“) a odplave. Stava se vam to taky? Asi by to chtelo polarizacni brejle abych ji zmercil driv. A kdyz dravce ve vode vidite, kam nahazujete?

Prígl necteno

28.5.2007 | Calcube | Domácí revíry | 2.384 zobrazení | 7 odpovědí

Co platí na kapry na brněnské přehradě????

Hádej, hádej hadači... necteno

20.3.2013 | vendys-vt | Domácí revíry | 5.470 zobrazení | 16 odpovědí

Hádej, hádej hadači…Tak tedy, kde tahle fotografie vznikla a kdo je na ní vyfotografovaný??? P.S. A napište i o tom revíru, budu jen rád. Začal jsem tam před mnoha lety svou rybářskou dráhu.

domácí boilís do sto korun je možné vyrobit necteno

13.3.2006 | judas.d | Ryby | 4.774 zobrazení | 14 odpovědí

je možné kvalitní boilís do stovky za kylo vyrobit

Marmyška-položená? necteno

30.12.2009 | jaj | Marmyška | 4.435 zobrazení | 13 odpovědí

Zdar lidi hele chtel bych se zeptat jestli se da na marmyšku chytit na polženou nebo na těžko napr.na Labi nebo na Biline.Dik

Výběr navijáku necteno

15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.101 zobrazení | 12 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji

křupani necteno

8.8.2004 | overhaul | Ryby | 3.072 zobrazení | 9 odpovědí

Ne že bych byl nějakej citlivej chlapeček ale děla mi problém zabít rybu – to jo. To se přiznám. A ted sem prouzdal na internetu a viděl sem že sou aji jiné stránky než chyt a pust. Podivejte se na fotogalerii. Nevim jak nekomu muze chutnat 30 cm kapřík na másle a jiné blbosti co tam píšu.Šak se podivejte sami jenom sem se s vama chtěl o to podělit.

lopatka wobleru necteno

24.8.2005 | upbraider | Přívlač | 2.731 zobrazení | 8 odpovědí

Chci se zeptat těch z vás co si woblery vyrábí jak docílíte aby vám wobler bezchybně šlapal?Mým problémem jsou zejména menší balzový typy. U těch mám úspěšnost skoro 1:5 že se mi je podaří vyladit. Jak děláte lopatky?Zkouším plasty i kokové plechy ale chod jako u komerčně vyráběných w. trefim málokdy..

Posadlosť prívlačou necteno

25.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.387 zobrazení | 7 odpovědí

Aj Vás to chytilo a u nepustilo ?

PF 2008 necteno

30.12.2007 | stanley 4 | chytej.cz | 1.709 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové a samozřejmě i dámy,přeji Vám šťastný vstup do nového roku,hodně štěstí zdraví lásky a hlavně ať Vám pípáky a brzdy ječí co nejvíce.

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | chytej.cz | 1.597.063 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Nákup v rybářských prodejnách necteno

1.11.2008 | ladasm | Obchod | 24.692 zobrazení | 72 odpovědí

Musím upozornit všechny rybáře na nákupování v ryb.prodejně Spomy v Plačicích v HK, dobře si zkontrolujte zda vybrané zboží má na sobě cenovku.Zřejmě se zde inspirovali reklamou o trpaslících-dva stejné výrobky, jeden s cenou levnější a druhý ten samý pro změnu raději bez ceny a při platbě za výbraný výrobek bez cenovky byla účtovaná cena vyšší.(zatím si nikdo nestěžoval!!)Při následné reklamaci po dvou dnech, nezájem, neochota sdělení , že zboží bylo náhle zlevněno-s odkazem na stejné náhlé slevy v hypermarketech, akorát , že nižší cena byla u jednoho z výrobků již 14dní před incidentem.Po tomto přístupu jsem se tedy rozhodl využít práva spotřebitele na vrácení peněz ve stanovené lhůtě a na to mi nakonec byl výrobek proplacen zpět.Mé další nákupy zde budu již velmi zvažovat.Tato zpráva nemá účel někoho poškodit, ale upozornit ostatní na případný spokojený nákup.S pozdravem člen klubu.

vstup na pobřežní pozemky necteno

8.2.2011 | Poldík | Legislativa | 22.264 zobrazení | 65 odpovědí

Všichni víme,že k výkonu rybářského práva smíme vstupovat i na pobřežní pozemky za určitých pravidel.Chápu,že je třeba dbát o dobré vztahy mezi rybáři a uživateli pozemků.Jaké máte zkušenosti z majiteli pozemků.

Volba prutu a navijáku necteno

12.11.2009 | Ogar | Kaprařina | 4.103 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi

Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…

NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…

A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…

Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…

Vlasce reflexních barev? necteno

7.9.2005 | sharkcom | Ostatní nádobíčko | 3.087 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušennosti s vlasci žluté čí jiné výrazné barvy? Myslím tím vůči vnímavosti ryb. Nepůsobí tato barva na ryby rušivě, pokus je udice bez návazce třeba u přívlače? Dík za postřehy a zkušennosti

jaxon na gumy necteno

17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.086 zobrazení | 9 odpovědí

zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?

Prosím poraďte!!! necteno

9.7.2007 | Matez | Feeder | 2.744 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl by jsem se zeptat jakej je rozdíl mezi FEEDEREM a PICKEREM. Předem děkuji za všechny odpovědi.

Ocka u prutu necteno

25.10.2007 | richtich | Pruty | 2.401 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj vsem!!!

Rekl jsem si, ze pristi rok zkusim nekde na sumce…koupil jsem si pres internet prut Sänger Pro T Waller 2,7m 100–400g. Vcera dosel a hned pri pohledu na jeho ocka jsem zacal svidrat. Uchyceni ocek, je vzdy rovne, ale pak samotne ocko nestoji rovne(nektere je naklonene k rukojeti, jine ke spicce a mozna nektere je snad i dokonale kolme k prutu). Prikladam foto prvniho a druheho oka od rukojeti. Uz jsem to s dvema z vas probiral, ale nikdo presne nevi…proto by me zajimalo, jestli se nekdo muze vyjadrit k nazoru, ktery mi byl jednou recen v obchode. Ty sikme ocka prej nejsou vady, ale schvalne provedene kvuli akci prutu. Muze to nekdo potvrdit?

kalná voda necteno

25.5.2010 | Voky | Domácí revíry | 2.396 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravim..docela by me zajimalo jestli je vubec mozne chytnout nejakou rybu na stojatých vodách, když je všechno kalné jako prase..o řekách ani nemluvim ty jsou stale jeste zvedlé..jestli je nejaky trik co se tyče barvy nastrahy atd. atd. díky