Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

okouni na woblery necteno

13.11.2008 | wenaX | Přívlač | 2.053 zobrazení | 6 odpovědí

poraďte mi jakou barvu a jakej typ a fotky

Vláčecí prut necteno

25.9.2010 | kuba4 | Pruty | 24.014 zobrazení | 70 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zepat na jakou značku se mohu u vláčecích prutů spolehnout. Prošel jsem pár stránek a většina lidí hlasuje pro Shimano, jaké máte zkušenosti Vy? Máte nějaké zkušenosti třeba s firmou Cormoran, Sema, Mivardi, Albatros a a jinou?

Kolik váží Tolstolobik ????? necteno

4.12.2006 | regulus | Ostatní ryby | 13.066 zobrazení | 38 odpovědí

Možná zdánlivě blbá otázka, ale přivedl mě na ni fakt, že se v rubrice z lovu objevil tolstolobik 1m asi 20 kg, 84cm kterej měl 12kg atd. Vzhledem k faktu, že jsem letos chytil dva, první 90cm a 9,10kg, druhej pak 93 cm a 9,57kg (váženo digitální váhou Rapala do 25kg a koukali jsme na displej dva) mě připadnou výše uváděný váhy trochu ulítlý respektive až přehnaný. Zajímalo by mě, kolik vážily vaše tolstoprasátka.

Nejčastější vlasec na štiku... necteno

12.9.2005 | Hosty | Dravci | 8.939 zobrazení | 26 odpovědí

Jaký používáte nejčastější VLASEC na štiku .. nemyslím značku, ale průměr mm ?

Sumec na Orlíku necteno

30.5.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 5.844 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj rybáři, chtěl bych se zeptat do jaké hloubky by ste mi poradili poslat nástražní rybu na sumce. Chci chytat s bojkou na trhačku. Děkuju moc za všechny rady :)

Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí necteno

7.7.2009 | Robur | Domácí revíry | 4.130 zobrazení | 12 odpovědí

V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.

CANDÁTI necteno

15.7.2005 | frenki | Dravci | 3.786 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat na co Vám tuto sezonu berou candáti na přívlač, na co nejčastěji chytáte v noci ,na woblery nebo twistry a taky na co uvláčíte štiky nejčastěji popřípadě velikost a druh nástrahy. díky za rady

jak jdoou letos hadi. necteno

17.5.2007 | hanz | Ostatní ryby | 3.783 zobrazení | 11 odpovědí

Letos se zdá že uhoři pujdou včera jsem vytáhl 4 nejmenší 49 a největší 74 cm začíná to pěkně.

Mokrá muška necteno

10.2.2007 | chub | Muškaření | 3.781 zobrazení | 11 odpovědí

Copak už všichni „mokří“ muškaři vymřeli? Všude samá nymfa…

help - uhori - navazec - nastraha - typ lovu necteno

4.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.777 zobrazení | 11 odpovědí

uhori?????kdy??­????kde????

Magic Vosí larvy necteno

17.3.2006 | Stín | Feeder | 2.752 zobrazení | 8 odpovědí

Konzervované nástrahy v uzavíratelném obalu. Počet kusů: 35 Barvy: bílá, žlutá, červená

pletu se. může se v Mrs na pstruháku vnadit. necteno

30.3.2005 | Wolf | Kaprařina | 2.407 zobrazení | 7 odpovědí

Pročítal jsem náš (moravskej) rybářskej řád a nikde jsem nenarazil na zmínku o tom jestli se muže na pstruhových revírech vnadit a čím.

Možná jsem to jen přehlédl a ono to tam někde je (napište prosím kde), pokud ano tak se omlovám, pokud ne tak m itato chyba přijde celkem smutná.

balsa na wobyho necteno

8.3.2006 | upbraider | Přívlač | 2.406 zobrazení | 7 odpovědí

Nevite kde se da v Pze koupit balsa sirsi nez 1 cm? Potreboval bych aspon 2 centimetrovou, ale kdyz by byla tlustejsi jen dobre.Chci okopirovat nilsmastera invicible 12 cm a 1 cm prkno bych musel slepovat ze 2 dílů…

Krmítko s dvěma háčky... necteno

30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 15.159 zobrazení | 44 odpovědí | upravit

Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…

Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?

Díky za odpověd :-)

Jáký prut mám koupit? necteno

24.2.2005 | mOJIK | Pruty | 4.831 zobrazení | 14 odpovědí

Já bych se chtěl zeptat jaký prut mám koupit mému mladšímu bratrovi,který začíná rybařit a k narozeninám bych mu chtěl koupit ten prut. Bude mu 5 let. Předem děkuji za odpověd' mOJIK.

Rybolov v Norsku necteno

7.11.2004 | Gwin | Přívlač | 3.792 zobrazení | 11 odpovědí

Má někdo zkušenosti z rybolovu v Norsku ? Přesněji-jaké jsou asi nejúčinější nástrahy, když budu chtít lovit na přívlač z loďky ve větší hloubce ?

S mirabelkama na Amury necteno

20.8.2011 | henny | Položená | 3.451 zobrazení | 10 odpovědí

Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …

Síla vlasce? necteno

9.3.2006 | KačaX | Ostatní nádobíčko | 3.107 zobrazení | 9 odpovědí

Při nahazování sem nedával pozor, přehodil sem menší říčku a háček se mi zabodl na protějším břehu do větve. Po několika pokusech ho vysvobodit se mi „podařilo“ urvat celý vlasec i se splávkem. !Ale!: Kmenový vlasec sem měl 0.22mm a návazec jenom 0.14mm! Nevíte, jak je možné že se urval kmenový vlasec někde v půli a né jenom návazec? Možná blbé fórum, akorát mě to zajímá.

dlouhodobé chemické světlo necteno

21.5.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.105 zobrazení | 9 odpovědí

Někde jsem slyšel, že se dá pořídit dlouhodobé chemické světlo. Má prý svítit několik let a stát několik set........ Pořád se mi to ale oplatí, bo jak víte- je čas úhořů.

Nevíte, kde se taková věcička dá sehnat a za kolik?

Je to z chemického hlediska vůbec možné?

Přísečnice necteno

4.1.2014 | FInnnp | Domácí revíry | 11.747 zobrazení | 34 odpovědí

Měl bych jeden dotaz.Jak se dostat chytat na Přísečnici legálně.Občas tam chodím na procházku a nebo na kořeny do akvária.Málo kdy se stane,aby tam někdo nechytal.Dnes tam bylo asi pět rybářů.Každý chytal minimálně na tři pruty.Nástrahy rybky,žížaly atd.Chytali krásné okouny.Tak kolem 45 cm.Pak Siveny a Duháky.Všichni říkají,že mají povolení.Jeden od Hrázného druhý zase prováděl kontrolní odlov atd.