Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
balsa na wobyho
8.3.2006 | upbraider | Přívlač | 2.512 zobrazení | 7 odpovědí
Nevite kde se da v Pze koupit balsa sirsi nez 1 cm? Potreboval bych aspon 2 centimetrovou, ale kdyz by byla tlustejsi jen dobre.Chci okopirovat nilsmastera invicible 12 cm a 1 cm prkno bych musel slepovat ze 2 dílů…
Zkusili jste plandavky?
10.3.2004 | pupak | Přívlač | 12.230 zobrazení | 34 odpovědí
Druhým rokem je pro mě v přívlači nástrahou č.1 plandavka, jestli je to tím, že na ně skoro nikdo nechytá a ryby je nemaj okoukaný nebo něčím jiným nevím, ale já v podstatě mimo pár štik na woblera mám vše nachytáno jen na ně. Vláčíte s nima nebo jsou u vás uložený hluboko v batohu a zapoměli jste už na tuto klasiku?
lze jěště nachytat rousnice?
19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.479 zobrazení | 18 odpovědí
lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?
luhačovice
14.3.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 5.397 zobrazení | 15 odpovědí
jezdi někdo na tyto soukrome vody jakemate zažitky luhačovice po zavodech bere to tam?
výběr echolotu - poradí někdo ?
9.7.2012 | LoKi11 | Sumcařina | 5.044 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Zdravím Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu pro lov sumců na vábničku. Tak nějak jsem už brouzdal po netu a našel si tyto dva – Lowrance Mark-5× PRO a Lowrance Mark-5× DSI ale nevím jestli se na tento typ lovu hodí. S echoloty nemám zatím žádnou zkušenost a proto bych se chtěl poradit. Částka kterou bych chtěl investovat je kolem 8 000 kč. Můžete napsat i nějaký dražší vhodný typ a třeba se rozhodnu pro něj. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, co poradí, budu mooc rád. Jestli budou potřeba ještě nějaké doplňující informace pro výběr echolotu okamžitě je dopíšu. Předem děkuji za odpovědi
E-obchod Braunstar
14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.674 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.
Ohře a parmy
5.5.2006 | fila | Domácí revíry | 3.957 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,zná někdo Ohři v blízkosti vesnice Pátek?O víkendu jedu na Peruc a rád bych zkusil parmu.Dík za rady.
jak jdoou letos hadi.
17.5.2007 | hanz | Ostatní ryby | 3.957 zobrazení | 11 odpovědí
Letos se zdá že uhoři pujdou včera jsem vytáhl 4 nejmenší 49 a největší 74 cm začíná to pěkně.
Jaké děličky
23.9.2010 | MirekS | Kaprařina | 3.957 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Dobrý den, Chystám se koupit nové udice. Rozhodl jsem se pro děličky. Jen váhám mezi 2 nebo 3 dilnými. Můžete mi poradit jaké jsou lepší atd… Zřejmě asi tyto: http://www.nasoutokushop.cz/…-75-lb-d3304 nebo: http://www.sportcarp.cz/…ix-carp.aspx?…. Chci to na malý rybník cca 100×100 na lov kaprů o velikosti do max 90cm. Velmi děkuji za rady.
Multiplikátor - Hvězdicová nebo páková brzda
14.1.2005 | Klon | Navijáky | 3.951 zobrazení | 11 odpovědí
Mám dotaz,jsem začátečník co se sumců týče a chci si koupit na ně multík jen nevím jaký je rozdíl mezi hvězdicovou a pákovou brzdou. Slyšel jsem že páková je lepší,tak jestli by jste my to mohly nějak podrobně vysvětlit. Mám zájem o multík serie GTI ale hold nevím jaký a jestlý je i lepší řadič nebo ne. Dík všem
Síla vlasce?
9.3.2006 | KačaX | Ostatní nádobíčko | 3.238 zobrazení | 9 odpovědí
Při nahazování sem nedával pozor, přehodil sem menší říčku a háček se mi zabodl na protějším břehu do větve. Po několika pokusech ho vysvobodit se mi „podařilo“ urvat celý vlasec i se splávkem. !Ale!: Kmenový vlasec sem měl 0.22mm a návazec jenom 0.14mm! Nevíte, jak je možné že se urval kmenový vlasec někde v půli a né jenom návazec? Možná blbé fórum, akorát mě to zajímá.
staré navijáky
25.11.2006 | yby | Navijáky | 3.238 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim neprodal by někdo starý naviják nabídněte
Potřebuji poradit .
7.2.2014 | GEERS CZ | Ubytování | 2.882 zobrazení | 8 odpovědí
Dekuji všem za dobrou radu a nezištnou pomoc.V spokojenosti vybaveno.Pomúžu rád podobnou požadavku na ubytování v okolí Žiiny zabezpečit.
Magic Vosí larvy
17.3.2006 | Stín | Feeder | 2.873 zobrazení | 8 odpovědí
Konzervované nástrahy v uzavíratelném obalu. Počet kusů: 35 Barvy: bílá, žlutá, červená
Skončil čas Semeniuka, začal čas Šímy
3.12.2010 | Raf | Legislativa | 27.437 zobrazení | 76 odpovědí
V čele ČRS nahradil 20.11. prof. Ing. Petra Semeniuka, CSc. JUDr. Alexander Šíma. Je to dobrá zpráva, špatná zpráva, nebo jaká je to vlastně zpráva? http://www.rybsvaz.cz/?…〈=cz&fromIDS=&je_aktuality=ano
Návnada na podzimní chytání kaprů
6.11.2011 | MTHRFCKR | Tipy & triky | 16.991 zobrazení | 47 odpovědí
Chystám se v těchto dnech na chytání kaprů ve stojaté vodě. Zajímá mě jakou návnadu použít. Jestli je dobré držet se stále osvědčených chlebů či vařených brambor nebo ve studenějším podzimním období obměnit návnadu na něco jiného?
Ještě přidám jeden dotaz – V jaké hloubce se zhruba kapři pohybují, pokud je venku okolo 10°? Jak velký ponor ode dna mám nastavit?
Slimák
1.7.2005 | kkarlos | Ryby | 11.902 zobrazení | 33 odpovědí
Máte někdo zkušenost s chytánim na slimáka???Jestli ano tak popište jak ho nstražujete jestli plavaná či težko. dííííííík za odpověď
Bojka ROB-U1 / zkušenosti
15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.325 zobrazení | 12 odpovědí
Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč
Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers
Díky za odpověď
Pilot
Dělička-voskování spojů
24.9.2005 | Mlady_Rybar | Pruty | 3.971 zobrazení | 11 odpovědí
ahoj všichni,
docela by mně zajímalo, čím se voskují spoje děliček, už mám ty spoje u svého WP nějaké zdrsnělé a zašlé, chtělo by to asi navoskovat, ale nevím čím…
Poradíte prosím?
Jak jdou candáti?
11.8.2008 | paccco | Dravci | 3.253 zobrazení | 9 odpovědí
Za poslední ch 14 dní co jsem byl na candátech jsem neměl ani jeden záběr a to chytám na místech, kde jsem měl pravidelně několik záběrů za jedno ráno!!Chytám na Sázavě 13–14. Jaká je situace u Vás?