Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Brodění?
7.4.2006 | Zauwi | Ryby | 2.819 zobrazení | 8 odpovědí
Od kdy je povoleno prodění na mimopstruhové vodě?
Prosím poraďte!!!
9.7.2007 | Matez | Feeder | 2.817 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl by jsem se zeptat jakej je rozdíl mezi FEEDEREM a PICKEREM. Předem děkuji za všechny odpovědi.
Parmy v okolí Třebíče
20.6.2009 | Mirus | Bílá ryba | 2.817 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli máte nějáké zkušenosti s chytáním parem na Třebíčsku.Já osobně jsem se o ně párkrát pokoušel nicméně bez úspěchu. Na Jihlavě jsem chytil zatím pouze 2 parmy.Díky za odpovědi :)
Potřebuji poradit .
6.2.2014 | GEERS CZ | Ubytování | 2.812 zobrazení | 8 odpovědí
Dekuji všem za dobrou radu a nezištnou pomoc.V spokojenosti vybaveno.Pomúžu rád podobnou požadavku na ubytování v okolí Žiiny zabezpečit.
boilles omega fish
17.2.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.466 zobrazení | 7 odpovědí
máte niekto skusenosti s týmito boiles
balsa na wobyho
7.3.2006 | upbraider | Přívlač | 2.461 zobrazení | 7 odpovědí
Nevite kde se da v Pze koupit balsa sirsi nez 1 cm? Potreboval bych aspon 2 centimetrovou, ale kdyz by byla tlustejsi jen dobre.Chci okopirovat nilsmastera invicible 12 cm a 1 cm prkno bych musel slepovat ze 2 dílů…
CANDÁTI
15.7.2005 | frenki | Dravci | 3.892 zobrazení | 11 odpovědí
Chci se zeptat na co Vám tuto sezonu berou candáti na přívlač, na co nejčastěji chytáte v noci ,na woblery nebo twistry a taky na co uvláčíte štiky nejčastěji popřípadě velikost a druh nástrahy. díky za rady
jak jdoou letos hadi.
17.5.2007 | hanz | Ostatní ryby | 3.882 zobrazení | 11 odpovědí
Letos se zdá že uhoři pujdou včera jsem vytáhl 4 nejmenší 49 a největší 74 cm začíná to pěkně.
rybaření v okolí Vodňan
14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.538 zobrazení | 10 odpovědí
prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.
Síla vlasce?
9.3.2006 | KačaX | Ostatní nádobíčko | 3.183 zobrazení | 9 odpovědí
Při nahazování sem nedával pozor, přehodil sem menší říčku a háček se mi zabodl na protějším břehu do větve. Po několika pokusech ho vysvobodit se mi „podařilo“ urvat celý vlasec i se splávkem. !Ale!: Kmenový vlasec sem měl 0.22mm a návazec jenom 0.14mm! Nevíte, jak je možné že se urval kmenový vlasec někde v půli a né jenom návazec? Možná blbé fórum, akorát mě to zajímá.
moon
13.9.2005 | rudodu | Ryby | 2.824 zobrazení | 8 odpovědí
má někdo zkušenosti s chytáním ryb v závislosti na fázi měsíce?
Magic Vosí larvy
17.3.2006 | Stín | Feeder | 2.824 zobrazení | 8 odpovědí
Konzervované nástrahy v uzavíratelném obalu. Počet kusů: 35 Barvy: bílá, žlutá, červená
Rybolov příbramsko
2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.802 zobrazení | 22 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.
Předem děkuji za rady.
výběr echolotu - poradí někdo ?
9.7.2012 | LoKi11 | Sumcařina | 4.973 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Zdravím Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu pro lov sumců na vábničku. Tak nějak jsem už brouzdal po netu a našel si tyto dva – Lowrance Mark-5× PRO a Lowrance Mark-5× DSI ale nevím jestli se na tento typ lovu hodí. S echoloty nemám zatím žádnou zkušenost a proto bych se chtěl poradit. Částka kterou bych chtěl investovat je kolem 8 000 kč. Můžete napsat i nějaký dražší vhodný typ a třeba se rozhodnu pro něj. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, co poradí, budu mooc rád. Jestli budou potřeba ještě nějaké doplňující informace pro výběr echolotu okamžitě je dopíšu. Předem děkuji za odpovědi
Multiplikátor - Hvězdicová nebo páková brzda
14.1.2005 | Klon | Navijáky | 3.905 zobrazení | 11 odpovědí
Mám dotaz,jsem začátečník co se sumců týče a chci si koupit na ně multík jen nevím jaký je rozdíl mezi hvězdicovou a pákovou brzdou. Slyšel jsem že páková je lepší,tak jestli by jste my to mohly nějak podrobně vysvětlit. Mám zájem o multík serie GTI ale hold nevím jaký a jestlý je i lepší řadič nebo ne. Dík všem
Rybolov v Norsku
7.11.2004 | Gwin | Přívlač | 3.904 zobrazení | 11 odpovědí
Má někdo zkušenosti z rybolovu v Norsku ? Přesněji-jaké jsou asi nejúčinější nástrahy, když budu chtít lovit na přívlač z loďky ve větší hloubce ?
kalná voda
25.5.2010 | Voky | Domácí revíry | 2.485 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Zdravim..docela by me zajimalo jestli je vubec mozne chytnout nejakou rybu na stojatých vodách, když je všechno kalné jako prase..o řekách ani nemluvim ty jsou stale jeste zvedlé..jestli je nejaky trik co se tyče barvy nastrahy atd. atd. díky
okouni na woblery
13.11.2008 | wenaX | Přívlač | 2.127 zobrazení | 6 odpovědí
poraďte mi jakou barvu a jakej typ a fotky
tolstolobik
6.6.2005 | gadasnik | Ostatní ryby | 12.832 zobrazení | 36 odpovědí
Zdravím všechny vespolek,existuje způsob,mimo podsekávání apod,jak chytat tolstolobika nebo jde stoprocentně pouze o náhodnou rybu?
Zkusili jste plandavky?
10.3.2004 | pupak | Přívlač | 12.105 zobrazení | 34 odpovědí
Druhým rokem je pro mě v přívlači nástrahou č.1 plandavka, jestli je to tím, že na ně skoro nikdo nechytá a ryby je nemaj okoukaný nebo něčím jiným nevím, ale já v podstatě mimo pár štik na woblera mám vše nachytáno jen na ně. Vláčíte s nima nebo jsou u vás uložený hluboko v batohu a zapoměli jste už na tuto klasiku?