Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Parmy v okolí Třebíče necteno

20.6.2009 | Mirus | Bílá ryba | 2.892 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli máte nějáké zkušenosti s chytáním parem na Třebíčsku.Já osobně jsem se o ně párkrát pokoušel nicméně bez úspěchu. Na Jihlavě jsem chytil zatím pouze 2 parmy.Díky za odpovědi :)

Brodění? necteno

7.4.2006 | Zauwi | Ryby | 2.889 zobrazení | 8 odpovědí

Od kdy je povoleno prodění na mimopstruhové vodě?

kalná voda necteno

25.5.2010 | Voky | Domácí revíry | 2.528 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravim..docela by me zajimalo jestli je vubec mozne chytnout nejakou rybu na stojatých vodách, když je všechno kalné jako prase..o řekách ani nemluvim ty jsou stale jeste zvedlé..jestli je nejaky trik co se tyče barvy nastrahy atd. atd. díky

Ocka u prutu necteno

25.10.2007 | richtich | Pruty | 2.526 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj vsem!!!

Rekl jsem si, ze pristi rok zkusim nekde na sumce…koupil jsem si pres internet prut Sänger Pro T Waller 2,7m 100–400g. Vcera dosel a hned pri pohledu na jeho ocka jsem zacal svidrat. Uchyceni ocek, je vzdy rovne, ale pak samotne ocko nestoji rovne(nektere je naklonene k rukojeti, jine ke spicce a mozna nektere je snad i dokonale kolme k prutu). Prikladam foto prvniho a druheho oka od rukojeti. Uz jsem to s dvema z vas probiral, ale nikdo presne nevi…proto by me zajimalo, jestli se nekdo muze vyjadrit k nazoru, ktery mi byl jednou recen v obchode. Ty sikme ocka prej nejsou vady, ale schvalne provedene kvuli akci prutu. Muze to nekdo potvrdit?

Invicible necteno

23.1.2006 | Poperr | Přívlač | 2.524 zobrazení | 7 odpovědí

CHtěl bych se zeptat jestli máte někdo s tímto woblerem zkušenosti napište jak chodí atd.

Jaký prut na ML - M přívlač? necteno

14.2.2011 | Elis3 | Pruty | 18.097 zobrazení | 50 odpovědí

zdravím všechny. Ptal jsem se už na prut Dragon Destiny, dostal jsem hodně odpovědí a moc všem děkuju. Nevím jsem asi moc nerozhodný ale pořád nevím. Tak se chci zeptat jinak. Jaký si mám koupit prut na candáty/štiky. spíš ale neco lehčího. chci se soustředit spíš na candáta. Na trhu je na mě moc značek a nestačím se v tom orientovat – Shimano, Dragon, Awa-Shima, Penn, Ron Thomson, … Nejsem žádnej profík ale nechci to nejlevnější. Chytám spíš na gumy a kopyta, mám i woblery – všechno okolo 10cm (15 cm je strop) Cena by v rámci mých možností měla být do dvou tisíc, ale snesu kdyžtak i trochu přes dva. Díky předem za odpovědi.

tolstolobik necteno

6.6.2005 | gadasnik | Ostatní ryby | 13.032 zobrazení | 36 odpovědí

Zdravím všechny vespolek,existuje způsob,mimo podsekávání apod,jak chytat tolstolobika nebo jde stoprocentně pouze o náhodnou rybu?

Jak na sumce ? necteno

20.6.2009 | Renegade | Dravci | 7.620 zobrazení | 21 odpovědí

Tryky a tipy na sumce na velkých vodách a v hojném množství.Sumci se zde přemnožili a nejeví zájem o potravu.

Sumec na Orlíku necteno

30.5.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 6.158 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj rybáři, chtěl bych se zeptat do jaké hloubky by ste mi poradili poslat nástražní rybu na sumce. Chci chytat s bojkou na trhačku. Děkuju moc za všechny rady :)

Podložky pod ryby necteno

15.9.2013 | tomas54 | Ostatní nádobíčko | 6.152 zobrazení | 17 odpovědí

jaké máte skušenosti s podložkami pod ryby a nebo co používáte jako podložku? Mě se nechce kupovat podložku stačilo by něco jiného.

Rybolov v Norsku necteno

7.11.2004 | Gwin | Přívlač | 3.987 zobrazení | 11 odpovědí

Má někdo zkušenosti z rybolovu v Norsku ? Přesněji-jaké jsou asi nejúčinější nástrahy, když budu chtít lovit na přívlač z loďky ve větší hloubce ?

Jak si vnaděním nestáhnout cejny??? necteno

25.9.2008 | Michal2 | Tipy & triky | 3.629 zobrazení | 10 odpovědí

Mám takový problém: Na revíru kde zrovna chytám je kapr poměrně hojně zastoupen a na jaře (když cejni ještě nejsou aktivní) se docela dobře chytá, ale od začátku léta se tu skoro nedá chytat, protože když nezavnadím alespoň den dopředu tak nemám ani záběr a když zavnadím tak mi to pořád berou cejni...... Děkuju za všechny dobré tipy jak tento problém překonat......

Samolepky fišek na auto necteno

28.9.2007 | Sander | Ostatní nádobíčko | 3.264 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi kde by se daly sehnat trošku větší samolepky s rybářskou tematikou do interiéru (okna) a též na karoserii? Dík moc.

Naviják na kaprařinu necteno

17.8.2008 | spin | Navijáky | 3.262 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi co říkáte na naviják Ultimate Dream Liner…uvažuji o koupi nových navijáků a tenhle se mi celkem zamlouvá.

lopatka wobleru necteno

24.8.2005 | upbraider | Přívlač | 2.899 zobrazení | 8 odpovědí

Chci se zeptat těch z vás co si woblery vyrábí jak docílíte aby vám wobler bezchybně šlapal?Mým problémem jsou zejména menší balzový typy. U těch mám úspěšnost skoro 1:5 že se mi je podaří vyladit. Jak děláte lopatky?Zkouším plasty i kokové plechy ale chod jako u komerčně vyráběných w. trefim málokdy..

boilles omega fish necteno

17.2.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.536 zobrazení | 7 odpovědí

máte niekto skusenosti s týmito boiles

okouni na woblery necteno

13.11.2008 | wenaX | Přívlač | 2.176 zobrazení | 6 odpovědí

poraďte mi jakou barvu a jakej typ a fotky

České ryby v akváriu necteno

8.12.2014 | Atik | Vaše názory | 2.911 zobrazení | 8 odpovědí

Máte v akváriu nějakou naši rybu ? Já osobně tam mám sumce,kapra a 2 amurky. Vytřely se vám nějaké české ryby v akváriu ? Byl bych rád za fotky :)

pletu se. může se v Mrs na pstruháku vnadit. necteno

30.3.2005 | Wolf | Kaprařina | 2.550 zobrazení | 7 odpovědí

Pročítal jsem náš (moravskej) rybářskej řád a nikde jsem nenarazil na zmínku o tom jestli se muže na pstruhových revírech vnadit a čím.

Možná jsem to jen přehlédl a ono to tam někde je (napište prosím kde), pokud ano tak se omlovám, pokud ne tak m itato chyba přijde celkem smutná.

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | chytej.cz | 1.705.292 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D