Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Slimák necteno

1.7.2005 | kkarlos | Ryby | 11.724 zobrazení | 33 odpovědí

Máte někdo zkušenost s chytánim na slimáka???Jestli ano tak popište jak ho nstražujete jestli plavaná či težko. dííííííík za odpověď

lze jěště nachytat rousnice? necteno

19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.413 zobrazení | 18 odpovědí

lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?

Podložky pod ryby necteno

15.9.2013 | tomas54 | Ostatní nádobíčko | 6.049 zobrazení | 17 odpovědí

jaké máte skušenosti s podložkami pod ryby a nebo co používáte jako podložku? Mě se nechce kupovat podložku stačilo by něco jiného.

E-obchod Braunstar necteno

14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.624 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.

Jaké děličky necteno

23.9.2010 | MirekS | Kaprařina | 3.909 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Dobrý den, Chystám se koupit nové udice. Rozhodl jsem se pro děličky. Jen váhám mezi 2 nebo 3 dilnými. Můžete mi poradit jaké jsou lepší atd… Zřejmě asi tyto: http://www.nasoutokushop.cz/…-75-lb-d3304 nebo: http://www.sportcarp.cz/…ix-carp.aspx?…. Chci to na malý rybník cca 100×100 na lov kaprů o velikosti do max 90cm. Velmi děkuji za rady.

staré navijáky necteno

25.11.2006 | yby | Navijáky | 3.198 zobrazení | 9 odpovědí

zdravim neprodal by někdo starý naviják nabídněte

lopatka wobleru necteno

24.8.2005 | upbraider | Přívlač | 2.845 zobrazení | 8 odpovědí

Chci se zeptat těch z vás co si woblery vyrábí jak docílíte aby vám wobler bezchybně šlapal?Mým problémem jsou zejména menší balzový typy. U těch mám úspěšnost skoro 1:5 že se mi je podaří vyladit. Jak děláte lopatky?Zkouším plasty i kokové plechy ale chod jako u komerčně vyráběných w. trefim málokdy..

Ocka u prutu necteno

25.10.2007 | richtich | Pruty | 2.493 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj vsem!!!

Rekl jsem si, ze pristi rok zkusim nekde na sumce…koupil jsem si pres internet prut Sänger Pro T Waller 2,7m 100–400g. Vcera dosel a hned pri pohledu na jeho ocka jsem zacal svidrat. Uchyceni ocek, je vzdy rovne, ale pak samotne ocko nestoji rovne(nektere je naklonene k rukojeti, jine ke spicce a mozna nektere je snad i dokonale kolme k prutu). Prikladam foto prvniho a druheho oka od rukojeti. Uz jsem to s dvema z vas probiral, ale nikdo presne nevi…proto by me zajimalo, jestli se nekdo muze vyjadrit k nazoru, ktery mi byl jednou recen v obchode. Ty sikme ocka prej nejsou vady, ale schvalne provedene kvuli akci prutu. Muze to nekdo potvrdit?

Invicible necteno

23.1.2006 | Poperr | Přívlač | 2.487 zobrazení | 7 odpovědí

CHtěl bych se zeptat jestli máte někdo s tímto woblerem zkušenosti napište jak chodí atd.

Kolik váží Tolstolobik ????? necteno

4.12.2006 | regulus | Ostatní ryby | 13.585 zobrazení | 38 odpovědí

Možná zdánlivě blbá otázka, ale přivedl mě na ni fakt, že se v rubrice z lovu objevil tolstolobik 1m asi 20 kg, 84cm kterej měl 12kg atd. Vzhledem k faktu, že jsem letos chytil dva, první 90cm a 9,10kg, druhej pak 93 cm a 9,57kg (váženo digitální váhou Rapala do 25kg a koukali jsme na displej dva) mě připadnou výše uváděný váhy trochu ulítlý respektive až přehnaný. Zajímalo by mě, kolik vážily vaše tolstoprasátka.

Jak na sumce ? necteno

20.6.2009 | Renegade | Dravci | 7.511 zobrazení | 21 odpovědí

Tryky a tipy na sumce na velkých vodách a v hojném množství.Sumci se zde přemnožili a nejeví zájem o potravu.

Sumec na Orlíku necteno

30.5.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 6.064 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj rybáři, chtěl bych se zeptat do jaké hloubky by ste mi poradili poslat nástražní rybu na sumce. Chci chytat s bojkou na trhačku. Děkuju moc za všechny rady :)

luhačovice necteno

14.3.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 5.349 zobrazení | 15 odpovědí

jezdi někdo na tyto soukrome vody jakemate zažitky luhačovice po zavodech bere to tam?

Bojka ROB-U1 / zkušenosti necteno

15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.286 zobrazení | 12 odpovědí

Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč

Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers

Díky za odpověď
Pilot

Dělička-voskování spojů necteno

24.9.2005 | Mlady_Rybar | Pruty | 3.922 zobrazení | 11 odpovědí

ahoj všichni,

docela by mně zajímalo, čím se voskují spoje děliček, už mám ty spoje u svého WP nějaké zdrsnělé a zašlé, chtělo by to asi navoskovat, ale nevím čím…

Poradíte prosím?

Jak si vnaděním nestáhnout cejny??? necteno

25.9.2008 | Michal2 | Tipy & triky | 3.569 zobrazení | 10 odpovědí

Mám takový problém: Na revíru kde zrovna chytám je kapr poměrně hojně zastoupen a na jaře (když cejni ještě nejsou aktivní) se docela dobře chytá, ale od začátku léta se tu skoro nedá chytat, protože když nezavnadím alespoň den dopředu tak nemám ani záběr a když zavnadím tak mi to pořád berou cejni...... Děkuju za všechny dobré tipy jak tento problém překonat......

Samolepky fišek na auto necteno

28.9.2007 | Sander | Ostatní nádobíčko | 3.214 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi kde by se daly sehnat trošku větší samolepky s rybářskou tematikou do interiéru (okna) a též na karoserii? Dík moc.

Naviják na kaprařinu necteno

17.8.2008 | spin | Navijáky | 3.213 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi co říkáte na naviják Ultimate Dream Liner…uvažuji o koupi nových navijáků a tenhle se mi celkem zamlouvá.

Rapala X-RAP necteno

25.8.2006 | sethy | Přívlač | 2.503 zobrazení | 7 odpovědí

Mate nekdo zkušenosti s tímto woblerem? Jestli ano tak jaky je Váš názor?

pletu se. může se v Mrs na pstruháku vnadit. necteno

30.3.2005 | Wolf | Kaprařina | 2.497 zobrazení | 7 odpovědí

Pročítal jsem náš (moravskej) rybářskej řád a nikde jsem nenarazil na zmínku o tom jestli se muže na pstruhových revírech vnadit a čím.

Možná jsem to jen přehlédl a ono to tam někde je (napište prosím kde), pokud ano tak se omlovám, pokud ne tak m itato chyba přijde celkem smutná.