Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Slimák
1.7.2005 | kkarlos | Ryby | 11.434 zobrazení | 33 odpovědí
Máte někdo zkušenost s chytánim na slimáka???Jestli ano tak popište jak ho nstražujete jestli plavaná či težko. dííííííík za odpověď
lov hlavatek na slovensku??
2.1.2006 | Budra | Lososovité ryby | 10.390 zobrazení | 30 odpovědí
Uvažuji že bych jel letos na podzim na Slovensko na Hlavatky a zajímalo by mě co k tomu potřebuju: jaké papíry, kde je seženu, kolik stojí, kdy tam jed a hlavně jestli to má cenu? Popřípadě nějaké další rady: výbava, vhodný revír, ubytování apod.
Naviják na UL
10.12.2014 | jarysek | Navijáky | 9.354 zobrazení | 27 odpovědí
Ahoj mám 3 favority mezi navijáky, ale nemůžu se rozhodnout, tak jestli někdo nemá zkušenost, že by poradil?
- Ryobi Zauber 2000
- Shimano 13 Soare bb c200pgss
- Daiwa Caldia 2506h
Chci to na pstruhovku na prut Shimano Speedmaster 1.8 m, díky za radu, popřípadě jiný model?
Jak si vnaděním nestáhnout cejny???
25.9.2008 | Michal2 | Tipy & triky | 3.466 zobrazení | 10 odpovědí
Mám takový problém: Na revíru kde zrovna chytám je kapr poměrně hojně zastoupen a na jaře (když cejni ještě nejsou aktivní) se docela dobře chytá, ale od začátku léta se tu skoro nedá chytat, protože když nezavnadím alespoň den dopředu tak nemám ani záběr a když zavnadím tak mi to pořád berou cejni...... Děkuju za všechny dobré tipy jak tento problém překonat......
rybaření v okolí Vodňan
14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.455 zobrazení | 10 odpovědí
prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.
Invicible
23.1.2006 | Poperr | Přívlač | 2.419 zobrazení | 7 odpovědí
CHtěl bych se zeptat jestli máte někdo s tímto woblerem zkušenosti napište jak chodí atd.
Rapala X-RAP
25.8.2006 | sethy | Přívlač | 2.418 zobrazení | 7 odpovědí
Mate nekdo zkušenosti s tímto woblerem? Jestli ano tak jaky je Váš názor?
nejhezčí česká ryba
21.3.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 30.259 zobrazení | 87 odpovědí
Chtěl bych vědět jakou rybu z českých vod považujete za nejhezčí případně nejoblíbenější a proč? :)U mě vede Parma a Candát :)
Začátky s feederem
25.3.2004 | Junior | Feeder | 7.987 zobrazení | 23 odpovědí
Rozhodl jsem se vyzkoušet chytání na feeder. Poradí někdo s výběrem prutu? Nějaký solidní univerzál. Díky [addsig]
Lowrance Hook 3x
29.11.2016 | Švejk | Přívlač | 5.212 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info
výběr echolotu - poradí někdo ?
9.7.2012 | LoKi11 | Sumcařina | 4.862 zobrazení | 14 odpovědí | upravit
Zdravím Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu pro lov sumců na vábničku. Tak nějak jsem už brouzdal po netu a našel si tyto dva – Lowrance Mark-5× PRO a Lowrance Mark-5× DSI ale nevím jestli se na tento typ lovu hodí. S echoloty nemám zatím žádnou zkušenost a proto bych se chtěl poradit. Částka kterou bych chtěl investovat je kolem 8 000 kč. Můžete napsat i nějaký dražší vhodný typ a třeba se rozhodnu pro něj. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, co poradí, budu mooc rád. Jestli budou potřeba ještě nějaké doplňující informace pro výběr echolotu okamžitě je dopíšu. Předem děkuji za odpovědi
staré navijáky
25.11.2006 | yby | Navijáky | 3.128 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim neprodal by někdo starý naviják nabídněte
tolstolobik
6.6.2005 | gadasnik | Ostatní ryby | 12.563 zobrazení | 36 odpovědí
Zdravím všechny vespolek,existuje způsob,mimo podsekávání apod,jak chytat tolstolobika nebo jde stoprocentně pouze o náhodnou rybu?
Podložky pod ryby
15.9.2013 | tomas54 | Ostatní nádobíčko | 5.931 zobrazení | 17 odpovědí
jaké máte skušenosti s podložkami pod ryby a nebo co používáte jako podložku? Mě se nechce kupovat podložku stačilo by něco jiného.
Jaké děličky
23.9.2010 | MirekS | Kaprařina | 3.838 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Dobrý den, Chystám se koupit nové udice. Rozhodl jsem se pro děličky. Jen váhám mezi 2 nebo 3 dilnými. Můžete mi poradit jaké jsou lepší atd… Zřejmě asi tyto: http://www.nasoutokushop.cz/…-75-lb-d3304 nebo: http://www.sportcarp.cz/…ix-carp.aspx?…. Chci to na malý rybník cca 100×100 na lov kaprů o velikosti do max 90cm. Velmi děkuji za rady.
Multiplikátor - Hvězdicová nebo páková brzda
14.1.2005 | Klon | Navijáky | 3.830 zobrazení | 11 odpovědí
Mám dotaz,jsem začátečník co se sumců týče a chci si koupit na ně multík jen nevím jaký je rozdíl mezi hvězdicovou a pákovou brzdou. Slyšel jsem že páková je lepší,tak jestli by jste my to mohly nějak podrobně vysvětlit. Mám zájem o multík serie GTI ale hold nevím jaký a jestlý je i lepší řadič nebo ne. Dík všem
Dělička-voskování spojů
24.9.2005 | Mlady_Rybar | Pruty | 3.830 zobrazení | 11 odpovědí
ahoj všichni,
docela by mně zajímalo, čím se voskují spoje děliček, už mám ty spoje u svého WP nějaké zdrsnělé a zašlé, chtělo by to asi navoskovat, ale nevím čím…
Poradíte prosím?
Rybaření Nový Zéland
12.3.2017 | Michal7 | Rybaření v zahraničí | 3.481 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj všichni, letos se mi podařilo získat pracovní vízum na Nový Zéland, takže budu mít tu možnost se do týhle krásný země podívat, rok tam pracovat a cestovat, a jelikož jsem rybář celým svým srdcem určitě bych tam chtěl strávit u vody co nejvíce času půjde. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá nějaké zkušenosti s lovem na Novém Zélandu. Jde mi hlavně o lov pstruhů na přívlač a mušku a i o lehčí přivlač na pobřeží, jak je to s povolením, na jezera i řeky se dá koupit v rybářských prodejnách popřípadě jestli jsou i revíry kde povolení není potřeba a jak je to u moře, typy na dobrá místa, jestli je lepší si brát vybavení z domu nebo koupit tam, budu rád za úplně každou informaci. Vím že už tu tohle téma jednou bylo ale moc tam toho není a přece jen už je to 6 let a od té doby se toho mohlo plno změnit. Všem předem díky za odpověď.
Chytání v zimě
8.12.2015 | Ancina | Kaprařina | 3.479 zobrazení | 10 odpovědí
Chodíte někdo na kapry v zimních měsících?A jakou jste měli úspěšnost? V zimě jsem zatím chodila jen na vláčku.Dík…
České ryby v akváriu
8.12.2014 | Atik | Vaše názory | 2.789 zobrazení | 8 odpovědí
Máte v akváriu nějakou naši rybu ? Já osobně tam mám sumce,kapra a 2 amurky. Vytřely se vám nějaké české ryby v akváriu ? Byl bych rád za fotky :)