Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Candáti jak na ně vláčení nebo rybička. necteno

1.9.2004 | Padis | Dravci | 13.879 zobrazení | 38 odpovědí

Je lepší vláčet nebo chytání na mrtvou rybku.

Kolik váží Tolstolobik ????? necteno

4.12.2006 | regulus | Ostatní ryby | 13.868 zobrazení | 38 odpovědí

Možná zdánlivě blbá otázka, ale přivedl mě na ni fakt, že se v rubrice z lovu objevil tolstolobik 1m asi 20 kg, 84cm kterej měl 12kg atd. Vzhledem k faktu, že jsem letos chytil dva, první 90cm a 9,10kg, druhej pak 93 cm a 9,57kg (váženo digitální váhou Rapala do 25kg a koukali jsme na displej dva) mě připadnou výše uváděný váhy trochu ulítlý respektive až přehnaný. Zajímalo by mě, kolik vážily vaše tolstoprasátka.

Silon na plavacku? necteno

24.1.2006 | Ciffik | Plavaná | 4.376 zobrazení | 12 odpovědí

zdravim. zajimalo by me co se vam nejvic osvedcilo. asi 3 roky hledam – shanim kvalitni vlasec ale zadny ktery by mi sto pro vyhovoval jsem jeste nenasel. vrazil bych do nej max. 400 kc . diky moc za vsechny odpovedi…

uvazoval jsem nad colmic fendrel nebo fire line sensithive. nebo tak nejak. co vy na to? jo hledam neco kolem 0,14–0,16. diky moc

Rybaření Nový Zéland necteno

12.3.2017 | Michal7 | Rybaření v zahraničí | 3.651 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj všichni, letos se mi podařilo získat pracovní vízum na Nový Zéland, takže budu mít tu možnost se do týhle krásný země podívat, rok tam pracovat a cestovat, a jelikož jsem rybář celým svým srdcem určitě bych tam chtěl strávit u vody co nejvíce času půjde. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá nějaké zkušenosti s lovem na Novém Zélandu. Jde mi hlavně o lov pstruhů na přívlač a mušku a i o lehčí přivlač na pobřeží, jak je to s povolením, na jezera i řeky se dá koupit v rybářských prodejnách popřípadě jestli jsou i revíry kde povolení není potřeba a jak je to u moře, typy na dobrá místa, jestli je lepší si brát vybavení z domu nebo koupit tam, budu rád za úplně každou informaci. Vím že už tu tohle téma jednou bylo ale moc tam toho není a přece jen už je to 6 let a od té doby se toho mohlo plno změnit. Všem předem díky za odpověď.

Ultra tec light - naviják od fy Sanger necteno

10.6.2007 | mirmen | Navijáky | 2.917 zobrazení | 8 odpovědí

Sháním referenci ( na UL přívlač) , prošel Vám někomu rukama? 180 gr., 5 ložisek, 140 m monofilu 0,20 mm , cena 990 Kč

Rapala X-RAP necteno

25.8.2006 | sethy | Přívlač | 2.554 zobrazení | 7 odpovědí

Mate nekdo zkušenosti s tímto woblerem? Jestli ano tak jaky je Váš názor?

3D tisk nastrah necteno

1.3.2013 | sm.sm | Přívlač | 10.989 zobrazení | 30 odpovědí

Zdravim, uz delsi dobu si rikam, ze by stalo za to zkutit vytisknout nejakeho woblera na 3d tiskarne. Je tu nekdo takovy, kdo to zkousel? Asi by to chtelo bud sehnat nejake modely, na netu jsem teda nenasel. A nebo pokud by mel nekdo treba 3d scanner, tak nejake uz existujici modely nascanovat a pak vytisknout. Co vy na to, udelat si takovou opensource databazi modelu wobleru vhodnych pro tisk? Myslim, ze takova zalozka by chytej.cz hooodne slusela. Martin

Dip na dravce necteno

13.7.2008 | Venouš | Přívlač | 5.494 zobrazení | 15 odpovědí

Používáte někdo dip na umělé násrahy na dravce??? Máte s tím nějaké zkušenosti???

Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig necteno

22.8.2011 | candatek18 | Přívlač | 4.390 zobrazení | 12 odpovědí

chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montá­že,místa,čas a technika lovu.

moon necteno

13.9.2005 | rudodu | Ryby | 2.934 zobrazení | 8 odpovědí

má někdo zkušenosti s chytáním ryb v závislosti na fázi měsíce?

AWA- SHIMA RHINO, kde koupit necteno

18.12.2005 | SS | Ostatní nádobíčko | 2.931 zobrazení | 8 odpovědí

Pátral jsem po prodejcích tohoto výrobku a nic se mi nepodařilo nalézt, tak nevím jestli se k nám dováží, je to novinka. V časopise se mi podařilo nalezt jen mail.

rybářský řád 2005 ! necteno

30.12.2004 | Pavel-Brno | Legislativa | 2.930 zobrazení | 8 odpovědí

Mám (zatím nepodložené) zprávy,že od nového roku se nesmí používat krmítka a nesmí se ani vnadit ! Co je na tom pravdy?!

Zlatá ryba necteno

1.6.2005 | Lovec | Feeder | 2.564 zobrazení | 7 odpovědí

Včera jsem chytil červeného kapra 46 cm. Je to nějaká anomálie , nebo nějaký bazénkový kapr. Bohužel foceno jen obyč, nemám digi

Přísečnice necteno

4.1.2014 | FInnnp | Domácí revíry | 12.523 zobrazení | 34 odpovědí

Měl bych jeden dotaz.Jak se dostat chytat na Přísečnici legálně.Občas tam chodím na procházku a nebo na kořeny do akvária.Málo kdy se stane,aby tam někdo nechytal.Dnes tam bylo asi pět rybářů.Každý chytal minimálně na tři pruty.Nástrahy rybky,žížaly atd.Chytali krásné okouny.Tak kolem 45 cm.Pak Siveny a Duháky.Všichni říkají,že mají povolení.Jeden od Hrázného druhý zase prováděl kontrolní odlov atd.

Shimano NEXAVE feeder ? necteno

18.9.2012 | coca | Feeder | 8.838 zobrazení | 24 odpovědí

Zdarec lidičky,

prosím o Váš názor na prut feeder Shimano NEXAVE medium vs. Catana medium ? JAKÝ JE ROZDÍL ? ?

Děkuju !

bohušov necteno

29.4.2011 | candatek | Ubytování | 6.619 zobrazení | 18 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s ubytovaním v bohušově u rybníka …nebo jestli nemáte někdo webové stránky děkuji :)

Tření??? necteno

11.2.2006 | ale | Ryby | 3.680 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem trochu v uzkých,někdo řiká,že kapři(když se třou berou) já myslim,že nežerou. Co vy nato??

Univerzální bójka necteno

22.7.2005 | Kosmik | Ryby | 3.676 zobrazení | 10 odpovědí

Vyzkoušel jste někdo univerzální bójku Magic Bobbers, která je inzertována v časopise Rybářství, jaké máte s ní zkušenosti?

Lov sumců na malých vodách. necteno

25.5.2005 | Mike | Sumcařina | 3.303 zobrazení | 9 odpovědí

Jak na ně na rybníkách do 10 Ha.

ŽLUTEJ HAD :) necteno

15.5.2007 | Mr.FISH | chytej.cz | 2.944 zobrazení | 8 odpovědí

Říkal jsem si že se musím podělit… zkrátka jdu si tak dneska vesele k jizeře nakopat nějaký žížalky na kapry a jak tak reju našel jsem v bahně cca 10cm bublinu vody a v ní hada…říkám pyčo fuj co to je? nikdy jsem to neviděl až když jsem tu potvoru cca 27–28cm dlouhou a 2cm tlustou vzal do ruky zjistil jsem že je to mihule říční…najednou ta potvora byla pěkná.prohlíd jsem si ji a pustil do proudu.nevim jestli jsem ji tim udělal zrovna dobrou službu protože se prej nějak zavrtávaj bo co do bahna a navíc to vypadá jako ideální nástraha(chrá­něná)…takže ji beztak něco brzo sežere.nicméně nikdy jsem to zvíře neviděl.je docela pěkný a navíc myslim že jsem měl štěstí-moc se tu asi nevyskytujou a byla taky asi dost velká…viděl jste to někdo už taky naživo???