Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Vtipy
19.6.2009 | Robur | chytej.cz | 1.672.460 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Skončil čas Semeniuka, začal čas Šímy
3.12.2010 | Raf | Legislativa | 27.235 zobrazení | 76 odpovědí
V čele ČRS nahradil 20.11. prof. Ing. Petra Semeniuka, CSc. JUDr. Alexander Šíma. Je to dobrá zpráva, špatná zpráva, nebo jaká je to vlastně zpráva? http://www.rybsvaz.cz/?…〈=cz&fromIDS=&je_aktuality=ano
Jaký prut na ML - M přívlač?
14.2.2011 | Elis3 | Pruty | 17.943 zobrazení | 50 odpovědí
zdravím všechny. Ptal jsem se už na prut Dragon Destiny, dostal jsem hodně odpovědí a moc všem děkuju. Nevím jsem asi moc nerozhodný ale pořád nevím. Tak se chci zeptat jinak. Jaký si mám koupit prut na candáty/štiky. spíš ale neco lehčího. chci se soustředit spíš na candáta. Na trhu je na mě moc značek a nestačím se v tom orientovat – Shimano, Dragon, Awa-Shima, Penn, Ron Thomson, … Nejsem žádnej profík ale nechci to nejlevnější. Chytám spíš na gumy a kopyta, mám i woblery – všechno okolo 10cm (15 cm je strop) Cena by v rámci mých možností měla být do dvou tisíc, ale snesu kdyžtak i trochu přes dva. Díky předem za odpovědi.
Návnada na podzimní chytání kaprů
6.11.2011 | MTHRFCKR | Tipy & triky | 16.864 zobrazení | 47 odpovědí
Chystám se v těchto dnech na chytání kaprů ve stojaté vodě. Zajímá mě jakou návnadu použít. Jestli je dobré držet se stále osvědčených chlebů či vařených brambor nebo ve studenějším podzimním období obměnit návnadu na něco jiného?
Ještě přidám jeden dotaz – V jaké hloubce se zhruba kapři pohybují, pokud je venku okolo 10°? Jak velký ponor ode dna mám nastavit?
Silon na plavacku?
24.1.2006 | Ciffik | Plavaná | 4.299 zobrazení | 12 odpovědí
zdravim. zajimalo by me co se vam nejvic osvedcilo. asi 3 roky hledam – shanim kvalitni vlasec ale zadny ktery by mi sto pro vyhovoval jsem jeste nenasel. vrazil bych do nej max. 400 kc . diky moc za vsechny odpovedi…
uvazoval jsem nad colmic fendrel nebo fire line sensithive. nebo tak nejak. co vy na to? jo hledam neco kolem 0,14–0,16. diky moc
S mirabelkama na Amury
20.8.2011 | henny | Položená | 3.588 zobrazení | 10 odpovědí
Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …
Rybaření Nový Zéland
11.3.2017 | Michal7 | Rybaření v zahraničí | 3.581 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj všichni, letos se mi podařilo získat pracovní vízum na Nový Zéland, takže budu mít tu možnost se do týhle krásný země podívat, rok tam pracovat a cestovat, a jelikož jsem rybář celým svým srdcem určitě bych tam chtěl strávit u vody co nejvíce času půjde. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá nějaké zkušenosti s lovem na Novém Zélandu. Jde mi hlavně o lov pstruhů na přívlač a mušku a i o lehčí přivlač na pobřeží, jak je to s povolením, na jezera i řeky se dá koupit v rybářských prodejnách popřípadě jestli jsou i revíry kde povolení není potřeba a jak je to u moře, typy na dobrá místa, jestli je lepší si brát vybavení z domu nebo koupit tam, budu rád za úplně každou informaci. Vím že už tu tohle téma jednou bylo ale moc tam toho není a přece jen už je to 6 let a od té doby se toho mohlo plno změnit. Všem předem díky za odpověď.
České ryby v akváriu
8.12.2014 | Atik | Vaše názory | 2.864 zobrazení | 8 odpovědí
Máte v akváriu nějakou naši rybu ? Já osobně tam mám sumce,kapra a 2 amurky. Vytřely se vám nějaké české ryby v akváriu ? Byl bych rád za fotky :)
Přísečnice
4.1.2014 | FInnnp | Domácí revíry | 12.238 zobrazení | 34 odpovědí
Měl bych jeden dotaz.Jak se dostat chytat na Přísečnici legálně.Občas tam chodím na procházku a nebo na kořeny do akvária.Málo kdy se stane,aby tam někdo nechytal.Dnes tam bylo asi pět rybářů.Každý chytal minimálně na tři pruty.Nástrahy rybky,žížaly atd.Chytali krásné okouny.Tak kolem 45 cm.Pak Siveny a Duháky.Všichni říkají,že mají povolení.Jeden od Hrázného druhý zase prováděl kontrolní odlov atd.
Lowrance Hook 3x
29.11.2016 | Švejk | Přívlač | 5.405 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info
Chytání v zimě
8.12.2015 | Ancina | Kaprařina | 3.603 zobrazení | 10 odpovědí
Chodíte někdo na kapry v zimních měsících?A jakou jste měli úspěšnost? V zimě jsem zatím chodila jen na vláčku.Dík…
Ultra tec light - naviják od fy Sanger
10.6.2007 | mirmen | Navijáky | 2.879 zobrazení | 8 odpovědí
Sháním referenci ( na UL přívlač) , prošel Vám někomu rukama? 180 gr., 5 ložisek, 140 m monofilu 0,20 mm , cena 990 Kč
Zlatá ryba
1.6.2005 | Lovec | Feeder | 2.521 zobrazení | 7 odpovědí
Včera jsem chytil červeného kapra 46 cm. Je to nějaká anomálie , nebo nějaký bazénkový kapr. Bohužel foceno jen obyč, nemám digi
Candáti jak na ně vláčení nebo rybička.
1.9.2004 | Padis | Dravci | 13.724 zobrazení | 38 odpovědí
Je lepší vláčet nebo chytání na mrtvou rybku.
rybářský řád 2005 !
30.12.2004 | Pavel-Brno | Legislativa | 2.892 zobrazení | 8 odpovědí
Mám (zatím nepodložené) zprávy,že od nového roku se nesmí používat krmítka a nesmí se ani vnadit ! Co je na tom pravdy?!
AWA- SHIMA RHINO, kde koupit
18.12.2005 | SS | Ostatní nádobíčko | 2.886 zobrazení | 8 odpovědí
Pátral jsem po prodejcích tohoto výrobku a nic se mi nepodařilo nalézt, tak nevím jestli se k nám dováží, je to novinka. V časopise se mi podařilo nalezt jen mail.
Vaskovky - Slovensko
9.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 2.529 zobrazení | 7 odpovědí
Bol by niekto ochotny mi poslat vaskovky na Slovensko? (zaplatil by som vopred) Alebo vie niekto kde sa daju zohnat na Slovensku? Dakujem
Dip na dravce
13.7.2008 | Venouš | Přívlač | 5.426 zobrazení | 15 odpovědí
Používáte někdo dip na umělé násrahy na dravce??? Máte s tím nějaké zkušenosti???
domácí boilís do sto korun je možné vyrobit
13.3.2006 | judas.d | Ryby | 5.071 zobrazení | 14 odpovědí
je možné kvalitní boilís do stovky za kylo vyrobit
Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig
22.8.2011 | candatek18 | Přívlač | 4.348 zobrazení | 12 odpovědí
chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montáže,místa,čas a technika lovu.