Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | chytej.cz | 1.722.830 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Kolik váží Tolstolobik ????? necteno

4.12.2006 | regulus | Ostatní ryby | 14.030 zobrazení | 38 odpovědí

Možná zdánlivě blbá otázka, ale přivedl mě na ni fakt, že se v rubrice z lovu objevil tolstolobik 1m asi 20 kg, 84cm kterej měl 12kg atd. Vzhledem k faktu, že jsem letos chytil dva, první 90cm a 9,10kg, druhej pak 93 cm a 9,57kg (váženo digitální váhou Rapala do 25kg a koukali jsme na displej dva) mě připadnou výše uváděný váhy trochu ulítlý respektive až přehnaný. Zajímalo by mě, kolik vážily vaše tolstoprasátka.

Dip na dravce necteno

13.7.2008 | Venouš | Přívlač | 5.538 zobrazení | 15 odpovědí

Používáte někdo dip na umělé násrahy na dravce??? Máte s tím nějaké zkušenosti???

Ultra tec light - naviják od fy Sanger necteno

10.6.2007 | mirmen | Navijáky | 2.951 zobrazení | 8 odpovědí

Sháním referenci ( na UL přívlač) , prošel Vám někomu rukama? 180 gr., 5 ložisek, 140 m monofilu 0,20 mm , cena 990 Kč

Zlatá ryba necteno

1.6.2005 | Lovec | Feeder | 2.585 zobrazení | 7 odpovědí

Včera jsem chytil červeného kapra 46 cm. Je to nějaká anomálie , nebo nějaký bazénkový kapr. Bohužel foceno jen obyč, nemám digi

Candáti jak na ně vláčení nebo rybička. necteno

1.9.2004 | Padis | Dravci | 14.078 zobrazení | 38 odpovědí

Je lepší vláčet nebo chytání na mrtvou rybku.

Shimano NEXAVE feeder ? necteno

18.9.2012 | coca | Feeder | 8.883 zobrazení | 24 odpovědí

Zdarec lidičky,

prosím o Váš názor na prut feeder Shimano NEXAVE medium vs. Catana medium ? JAKÝ JE ROZDÍL ? ?

Děkuju !

bohušov necteno

29.4.2011 | candatek | Ubytování | 6.675 zobrazení | 18 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s ubytovaním v bohušově u rybníka …nebo jestli nemáte někdo webové stránky děkuji :)

Sumec na Orlíku necteno

30.5.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 6.301 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj rybáři, chtěl bych se zeptat do jaké hloubky by ste mi poradili poslat nástražní rybu na sumce. Chci chytat s bojkou na trhačku. Děkuju moc za všechny rady :)

Rybaření Nový Zéland necteno

12.3.2017 | Michal7 | Rybaření v zahraničí | 3.704 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj všichni, letos se mi podařilo získat pracovní vízum na Nový Zéland, takže budu mít tu možnost se do týhle krásný země podívat, rok tam pracovat a cestovat, a jelikož jsem rybář celým svým srdcem určitě bych tam chtěl strávit u vody co nejvíce času půjde. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá nějaké zkušenosti s lovem na Novém Zélandu. Jde mi hlavně o lov pstruhů na přívlač a mušku a i o lehčí přivlač na pobřeží, jak je to s povolením, na jezera i řeky se dá koupit v rybářských prodejnách popřípadě jestli jsou i revíry kde povolení není potřeba a jak je to u moře, typy na dobrá místa, jestli je lepší si brát vybavení z domu nebo koupit tam, budu rád za úplně každou informaci. Vím že už tu tohle téma jednou bylo ale moc tam toho není a přece jen už je to 6 let a od té doby se toho mohlo plno změnit. Všem předem díky za odpověď.

Univerzální bójka necteno

22.7.2005 | Kosmik | Ryby | 3.700 zobrazení | 10 odpovědí

Vyzkoušel jste někdo univerzální bójku Magic Bobbers, která je inzertována v časopise Rybářství, jaké máte s ní zkušenosti?

AWA- SHIMA RHINO, kde koupit necteno

18.12.2005 | SS | Ostatní nádobíčko | 2.966 zobrazení | 8 odpovědí

Pátral jsem po prodejcích tohoto výrobku a nic se mi nepodařilo nalézt, tak nevím jestli se k nám dováží, je to novinka. V časopise se mi podařilo nalezt jen mail.

moon necteno

13.9.2005 | rudodu | Ryby | 2.962 zobrazení | 8 odpovědí

má někdo zkušenosti s chytáním ryb v závislosti na fázi měsíce?

Rapala X-RAP necteno

25.8.2006 | sethy | Přívlač | 2.593 zobrazení | 7 odpovědí

Mate nekdo zkušenosti s tímto woblerem? Jestli ano tak jaky je Váš názor?

Woblery Lovec rapy necteno

21.11.2011 | henny | Dravci | 15.622 zobrazení | 42 odpovědí

chci se zepat jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Na jaké vám to nejvíce šlape atd.. Ocením i FOTO :)

Podložky pod ryby necteno

15.9.2013 | tomas54 | Ostatní nádobíčko | 6.316 zobrazení | 17 odpovědí

jaké máte skušenosti s podložkami pod ryby a nebo co používáte jako podložku? Mě se nechce kupovat podložku stačilo by něco jiného.

Echolot necteno

25.8.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 4.086 zobrazení | 11 odpovědí

Jak lze používat echolot n a mimopstruhových revírech? Je nějaké omezení?

Lov sumců na malých vodách. necteno

25.5.2005 | Mike | Sumcařina | 3.342 zobrazení | 9 odpovědí

Jak na ně na rybníkách do 10 Ha.

rybářský řád 2005 ! necteno

30.12.2004 | Pavel-Brno | Legislativa | 2.975 zobrazení | 8 odpovědí

Mám (zatím nepodložené) zprávy,že od nového roku se nesmí používat krmítka a nesmí se ani vnadit ! Co je na tom pravdy?!

ŽLUTEJ HAD :) necteno

15.5.2007 | Mr.FISH | chytej.cz | 2.973 zobrazení | 8 odpovědí

Říkal jsem si že se musím podělit… zkrátka jdu si tak dneska vesele k jizeře nakopat nějaký žížalky na kapry a jak tak reju našel jsem v bahně cca 10cm bublinu vody a v ní hada…říkám pyčo fuj co to je? nikdy jsem to neviděl až když jsem tu potvoru cca 27–28cm dlouhou a 2cm tlustou vzal do ruky zjistil jsem že je to mihule říční…najednou ta potvora byla pěkná.prohlíd jsem si ji a pustil do proudu.nevim jestli jsem ji tim udělal zrovna dobrou službu protože se prej nějak zavrtávaj bo co do bahna a navíc to vypadá jako ideální nástraha(chrá­něná)…takže ji beztak něco brzo sežere.nicméně nikdy jsem to zvíře neviděl.je docela pěkný a navíc myslim že jsem měl štěstí-moc se tu asi nevyskytujou a byla taky asi dost velká…viděl jste to někdo už taky naživo???