Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vaskovky - Slovensko necteno

9.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 2.436 zobrazení | 7 odpovědí

Bol by niekto ochotny mi poslat vaskovky na Slovensko? (zaplatil by som vopred) Alebo vie niekto kde sa daju zohnat na Slovensku? Dakujem

Zkusili jste plandavky? necteno

10.3.2004 | pupak | Přívlač | 11.900 zobrazení | 34 odpovědí

Druhým rokem je pro mě v přívlači nástrahou č.1 plandavka, jestli je to tím, že na ně skoro nikdo nechytá a ryby je nemaj okoukaný nebo něčím jiným nevím, ale já v podstatě mimo pár štik na woblera mám vše nachytáno jen na ně. Vláčíte s nima nebo jsou u vás uložený hluboko v batohu a zapoměli jste už na tuto klasiku?

Rybolov příbramsko necteno

2.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 7.690 zobrazení | 22 odpovědí | upravit

Zdravím všechny rybáře, nemáte někdo prosím zkušenosti s chytáním na příbramsku?? Napádlo mě zajít s feederem na Pecovák, Drásov či Jankovák..ale klidně bych rád poznal i jiné revíry na příbramsku. Cílová ryba Kapr, Lín + bílá.

Předem děkuji za rady.

lze jěště nachytat rousnice? necteno

19.10.2006 | judas.d | Položená | 6.293 zobrazení | 18 odpovědí

lze v tomto měsíci jěště najít a nachytat rousnice?

luhačovice necteno

14.3.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 5.253 zobrazení | 15 odpovědí

jezdi někdo na tyto soukrome vody jakemate zažitky luhačovice po zavodech bere to tam?

E-obchod Braunstar necteno

14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.543 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.

Samolepky fišek na auto necteno

28.9.2007 | Sander | Ostatní nádobíčko | 3.143 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi kde by se daly sehnat trošku větší samolepky s rybářskou tematikou do interiéru (okna) a též na karoserii? Dík moc.

Naviják na kaprařinu necteno

17.8.2008 | spin | Navijáky | 3.143 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi co říkáte na naviják Ultimate Dream Liner…uvažuji o koupi nových navijáků a tenhle se mi celkem zamlouvá.

Okoun necteno

3.5.2005 | Tumi | Dravci | 2.445 zobrazení | 7 odpovědí

Jak a na co chytáte okouny???

Silon na plavacku? necteno

24.1.2006 | Ciffik | Plavaná | 4.204 zobrazení | 12 odpovědí

zdravim. zajimalo by me co se vam nejvic osvedcilo. asi 3 roky hledam – shanim kvalitni vlasec ale zadny ktery by mi sto pro vyhovoval jsem jeste nenasel. vrazil bych do nej max. 400 kc . diky moc za vsechny odpovedi…

uvazoval jsem nad colmic fendrel nebo fire line sensithive. nebo tak nejak. co vy na to? jo hledam neco kolem 0,14–0,16. diky moc

Jak na dravce přívlačí necteno

17.6.2006 | Davish | Přívlač | 3.153 zobrazení | 9 odpovědí

na jakých místech a na co se podle vás dají pěkně zachytat štiky a candáti za dne a dyštak napište i osobní úspěch, rád bych se dozvěděl něco víc o tom ''jak na dravce přívlačí''?

Ultra tec light - naviják od fy Sanger necteno

10.6.2007 | mirmen | Navijáky | 2.806 zobrazení | 8 odpovědí

Sháním referenci ( na UL přívlač) , prošel Vám někomu rukama? 180 gr., 5 ložisek, 140 m monofilu 0,20 mm , cena 990 Kč

Zlatá ryba necteno

1.6.2005 | Lovec | Feeder | 2.456 zobrazení | 7 odpovědí

Včera jsem chytil červeného kapra 46 cm. Je to nějaká anomálie , nebo nějaký bazénkový kapr. Bohužel foceno jen obyč, nemám digi

Bojka ROB-U1 / zkušenosti necteno

15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.226 zobrazení | 12 odpovědí

Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč

Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers

Díky za odpověď
Pilot

Tření??? necteno

11.2.2006 | ale | Ryby | 3.517 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem trochu v uzkých,někdo řiká,že kapři(když se třou berou) já myslim,že nežerou. Co vy nato??

ŽLUTEJ HAD :) necteno

15.5.2007 | Mr.FISH | chytej.cz | 2.820 zobrazení | 8 odpovědí

Říkal jsem si že se musím podělit… zkrátka jdu si tak dneska vesele k jizeře nakopat nějaký žížalky na kapry a jak tak reju našel jsem v bahně cca 10cm bublinu vody a v ní hada…říkám pyčo fuj co to je? nikdy jsem to neviděl až když jsem tu potvoru cca 27–28cm dlouhou a 2cm tlustou vzal do ruky zjistil jsem že je to mihule říční…najednou ta potvora byla pěkná.prohlíd jsem si ji a pustil do proudu.nevim jestli jsem ji tim udělal zrovna dobrou službu protože se prej nějak zavrtávaj bo co do bahna a navíc to vypadá jako ideální nástraha(chrá­něná)…takže ji beztak něco brzo sežere.nicméně nikdy jsem to zvíře neviděl.je docela pěkný a navíc myslim že jsem měl štěstí-moc se tu asi nevyskytujou a byla taky asi dost velká…viděl jste to někdo už taky naživo???

HLEDAM ZACINAJICIHO KAPRARE NA SPOLECNE VYPRAVY necteno

7.10.2005 | | Domácí revíry | 2.113 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Cua,rad bych poznal nejakeho kaprare,ktery zacina s boilies a chtel by vyrazet se mnou,tesim se

Candáti jak na ně vláčení nebo rybička. necteno

1.9.2004 | Padis | Dravci | 13.409 zobrazení | 38 odpovědí

Je lepší vláčet nebo chytání na mrtvou rybku.

Jak na sumce ? necteno

20.6.2009 | Renegade | Dravci | 7.431 zobrazení | 21 odpovědí

Tryky a tipy na sumce na velkých vodách a v hojném množství.Sumci se zde přemnožili a nejeví zájem o potravu.

Lov sumců na malých vodách. necteno

25.5.2005 | Mike | Sumcařina | 3.183 zobrazení | 9 odpovědí

Jak na ně na rybníkách do 10 Ha.