Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Tření???
11.2.2006 | ale | Ryby | 3.621 zobrazení | 10 odpovědí
Jsem trochu v uzkých,někdo řiká,že kapři(když se třou berou) já myslim,že nežerou. Co vy nato??
Lov sumců na malých vodách.
25.5.2005 | Mike | Sumcařina | 3.263 zobrazení | 9 odpovědí
Jak na ně na rybníkách do 10 Ha.
Jak na dravce přívlačí
17.6.2006 | Davish | Přívlač | 3.260 zobrazení | 9 odpovědí
na jakých místech a na co se podle vás dají pěkně zachytat štiky a candáti za dne a dyštak napište i osobní úspěch, rád bych se dozvěděl něco víc o tom ''jak na dravce přívlačí''?
ŽLUTEJ HAD :)
15.5.2007 | Mr.FISH | chytej.cz | 2.894 zobrazení | 8 odpovědí
Říkal jsem si že se musím podělit… zkrátka jdu si tak dneska vesele k jizeře nakopat nějaký žížalky na kapry a jak tak reju našel jsem v bahně cca 10cm bublinu vody a v ní hada…říkám pyčo fuj co to je? nikdy jsem to neviděl až když jsem tu potvoru cca 27–28cm dlouhou a 2cm tlustou vzal do ruky zjistil jsem že je to mihule říční…najednou ta potvora byla pěkná.prohlíd jsem si ji a pustil do proudu.nevim jestli jsem ji tim udělal zrovna dobrou službu protože se prej nějak zavrtávaj bo co do bahna a navíc to vypadá jako ideální nástraha(chráněná)…takže ji beztak něco brzo sežere.nicméně nikdy jsem to zvíře neviděl.je docela pěkný a navíc myslim že jsem měl štěstí-moc se tu asi nevyskytujou a byla taky asi dost velká…viděl jste to někdo už taky naživo???
PF 2008
30.12.2007 | stanley 4 | chytej.cz | 1.809 zobrazení | 5 odpovědí
Pánové a samozřejmě i dámy,přeji Vám šťastný vstup do nového roku,hodně štěstí zdraví lásky a hlavně ať Vám pípáky a brzdy ječí co nejvíce.
3D tisk nastrah
1.3.2013 | sm.sm | Přívlač | 10.915 zobrazení | 30 odpovědí
Zdravim, uz delsi dobu si rikam, ze by stalo za to zkutit vytisknout nejakeho woblera na 3d tiskarne. Je tu nekdo takovy, kdo to zkousel? Asi by to chtelo bud sehnat nejake modely, na netu jsem teda nenasel. A nebo pokud by mel nekdo treba 3d scanner, tak nejake uz existujici modely nascanovat a pak vytisknout. Co vy na to, udelat si takovou opensource databazi modelu wobleru vhodnych pro tisk? Myslim, ze takova zalozka by chytej.cz hooodne slusela. Martin
bohušov
29.4.2011 | candatek | Ubytování | 6.545 zobrazení | 18 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s ubytovaním v bohušově u rybníka …nebo jestli nemáte někdo webové stránky děkuji :)
Echolot
25.8.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 3.995 zobrazení | 11 odpovědí
Jak lze používat echolot n a mimopstruhových revírech? Je nějaké omezení?
Univerzální bójka
22.7.2005 | Kosmik | Ryby | 3.640 zobrazení | 10 odpovědí
Vyzkoušel jste někdo univerzální bójku Magic Bobbers, která je inzertována v časopise Rybářství, jaké máte s ní zkušenosti?
Žížaly-hnojaci
20.3.2006 | svaca | Ryby | 3.637 zobrazení | 10 odpovědí
ne kazdy z nas ma doma kompost nebo hnuj a nema kde narybat jednu z nejuspesnejsich nastrah na feedr a to hnojaka!zajimalo by me jak je shanite vy nebo pokud mate kompost jak docilit toho aby meli nej podminky!
Woblery Lovec rapy
21.11.2011 | henny | Dravci | 15.355 zobrazení | 42 odpovědí
chci se zepat jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Na jaké vám to nejvíce šlape atd.. Ocením i FOTO :)
Feedrové pruty AWA-SHIMA
6.2.2009 | bimboman | Feeder | 11.294 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.
Shimano NEXAVE feeder ?
18.9.2012 | coca | Feeder | 8.773 zobrazení | 24 odpovědí
Zdarec lidičky,
prosím o Váš názor na prut feeder Shimano NEXAVE medium vs. Catana medium ? JAKÝ JE ROZDÍL ? ?
Děkuju !
Shimano Technium FA vs Okuma VS
17.8.2007 | Hybo | Navijáky | 3.649 zobrazení | 10 odpovědí
Chci si koupit naviják na lehkou přívlač a nemůžu se rozhodnout jestli Shimano Technium FA 1000, Okumu VS 20, nebo Okumu Aveon AE 20. Kdo máte s těmito navijáky nějaké zkušenosti tak prosim napište.Děkuju za odpovědi.
krabička na swingery a pipaky
10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.287 zobrazení | 9 odpovědí
Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.
Mivardi Sirio vs. Grauvell Delphos
27.10.2009 | novas32 | Navijáky | 3.281 zobrazení | 9 odpovědí
Pomozte mi prosim s vyběrem navijaku na privlac. Rozhoduji se mezi temito dvema: Mivardi Sirio 2000 Grauvell Delphos ZF 1500
Diky za nazory.
Barevné věci z vodní hladiny z pohledu ryb?
30.8.2005 | Hrouzek | Sumcařina | 2.924 zobrazení | 8 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat na jednu věc, když rybám nevadí napři fluo-žlutá,zelená a další zářivé barvy muškařských šnůr plovoucích na hladině. Tak jak je to např. u suchých mušek atd? Přece, když se podívám na mušku taky proti obloze je tmavá…,stejně tak pop nástrahy určené na různé dravé ryby. a stejnak se nám stalo,že na jednu povrchovou nastrahu s oranž. břichem byla daleko učinější než stříbrný,modrý spodek atd. Jaký máte na to názor?
Jizera 7
30.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.027 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.
chytání v okolí prahy -kdo poradí ?
3.6.2005 | joba | Domácí revíry | 3.299 zobrazení | 9 odpovědí
čau přistěhoval jsem se z pardubic do prahy, tak bych tu chtěl samozřejmě taky chytat, ale nezajímá mě lov někde pod jiráskovým mostem,spíš někde v okolí prahy, kde by byl lom,štěrkovna..... nebo prudší voda s tůňěma. Díky za nějaký tip
Kam na Dyji
21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.296 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji