Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
fotky výskoků a útoků
10.1.2009 | frenki | Ryby | 17.527 zobrazení | 47 odpovědí
Přátelé potřebuji fotky štik ve výskoku nad vodou (pouze ostré a ve větších formátech), muže být i detail hlavy a tak různě, a dále foto útoku nebo výskoku amazonské ryby PAYARY kdyby někdo takové fotky vlastnil bych za ně vděčný, díky moc za fotky!!
Dunaj 2012;
19.9.2012 | Pecky | Rybaření v zahraničí | 15.299 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj Lovci, jedeme příští týden vláčet na Dunaj pod Blavu, budeme chytat na maďarský straně na ramenech i hlavním toku. Můžete mi říct něco o aktuální situaci na řece a na co se máme asi tak připravit? Zajímá mě průměrná hloubka ramen i hlavního toku, jak je to s kempováním a rybí obsádkou? Díky za odpovědi
Přísečnice
4.1.2014 | FInnnp | Domácí revíry | 12.701 zobrazení | 34 odpovědí
Měl bych jeden dotaz.Jak se dostat chytat na Přísečnici legálně.Občas tam chodím na procházku a nebo na kořeny do akvária.Málo kdy se stane,aby tam někdo nechytal.Dnes tam bylo asi pět rybářů.Každý chytal minimálně na tři pruty.Nástrahy rybky,žížaly atd.Chytali krásné okouny.Tak kolem 45 cm.Pak Siveny a Duháky.Všichni říkají,že mají povolení.Jeden od Hrázného druhý zase prováděl kontrolní odlov atd.
Přemnožení Bolena na Orlíku
16.5.2011 | papiksk12 | Ostatní ryby | 5.603 zobrazení | 15 odpovědí
Chytám na Orlíku a když si nahodim na hladinu rohlík tak většinou vytáhnu Bolena,Když jsem šel nachytat loni rybičky tak jsem nachytal jenom malý boleny.....Nemělo by se stim něco udělat?
Lowrance Hook 3x
29.11.2016 | Švejk | Přívlač | 5.590 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info
Chytání v zimě
8.12.2015 | Ancina | Kaprařina | 3.735 zobrazení | 10 odpovědí
Chodíte někdo na kapry v zimních měsících?A jakou jste měli úspěšnost? V zimě jsem zatím chodila jen na vláčku.Dík…
Žížaly-hnojaci
20.3.2006 | svaca | Ryby | 3.734 zobrazení | 10 odpovědí
ne kazdy z nas ma doma kompost nebo hnuj a nema kde narybat jednu z nejuspesnejsich nastrah na feedr a to hnojaka!zajimalo by me jak je shanite vy nebo pokud mate kompost jak docilit toho aby meli nej podminky!
krabička na swingery a pipaky
10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.362 zobrazení | 9 odpovědí
Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.
Jak na dravce přívlačí
17.6.2006 | Davish | Přívlač | 3.352 zobrazení | 9 odpovědí
na jakých místech a na co se podle vás dají pěkně zachytat štiky a candáti za dne a dyštak napište i osobní úspěch, rád bych se dozvěděl něco víc o tom ''jak na dravce přívlačí''?
Vaskovky - Slovensko
9.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 2.615 zobrazení | 7 odpovědí
Bol by niekto ochotny mi poslat vaskovky na Slovensko? (zaplatil by som vopred) Alebo vie niekto kde sa daju zohnat na Slovensku? Dakujem
Naviják na plavačku
30.5.2011 | CiCu | Plavaná | 17.240 zobrazení | 46 odpovědí
Poraďte prosím naviják na plavanou do 1000 Kč. Nejlépe s přední brzdou ale může být i zadní brzda.
Makrely + štiky = lovecká vášeň
18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.487 zobrazení | 36 odpovědí
Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.
Feedrové pruty AWA-SHIMA
6.2.2009 | bimboman | Feeder | 11.592 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.
retro oblečení rybářů
24.8.2013 | | Ostatní nádobíčko | 6.357 zobrazení | 17 odpovědí
Přátelé, máte někdo povědomost o tom jaké oblečení na ryby používali naši dědové r.1910 až 1950?
S přívlačovým prutem na položenou
27.5.2011 | Bulb | Položená | 5.993 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s chytáním na položenou prostřednictvím přivlačových prutů s odhozovou zátěží okolo 100g. Jestli jste to někdy zkoušeli, popřípadě jestli se vám to osvědčilo.
Díky za vaše názory
chytání v okolí prahy -kdo poradí ?
3.6.2005 | joba | Domácí revíry | 3.367 zobrazení | 9 odpovědí
čau přistěhoval jsem se z pardubic do prahy, tak bych tu chtěl samozřejmě taky chytat, ale nezajímá mě lov někde pod jiráskovým mostem,spíš někde v okolí prahy, kde by byl lom,štěrkovna..... nebo prudší voda s tůňěma. Díky za nějaký tip
Rotačky Vaškovky
10.11.2004 | Padis | Přívlač | 13.512 zobrazení | 36 odpovědí
Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.
Ryby v Odře
27.7.2009 | Vitil | chytej.cz | 9.387 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Ahoj,nevíte někdo jake ryby jsou v řece ODŘE,Moravice nebo tak? díky
dfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdfgsdfbdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdfgsdfbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdfgsdfb
Západní čechy Plzeň
9.1.2010 | mitoma | Kaprařina | 5.271 zobrazení | 14 odpovědí
Revíry v západních čechách kde jste chytali. Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů.
Jizera 7
30.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.132 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.