Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Woblery Lovec rapy necteno

21.11.2011 | henny | Dravci | 15.524 zobrazení | 42 odpovědí

chci se zepat jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Na jaké vám to nejvíce šlape atd.. Ocením i FOTO :)

Feedrové pruty AWA-SHIMA necteno

6.2.2009 | bimboman | Feeder | 11.451 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a  Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.

Lowrance Hook 3x necteno

29.11.2016 | Švejk | Přívlač | 5.531 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info

Echolot necteno

25.8.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 4.053 zobrazení | 11 odpovědí

Jak lze používat echolot n a mimopstruhových revírech? Je nějaké omezení?

Chytání v zimě necteno

8.12.2015 | Ancina | Kaprařina | 3.696 zobrazení | 10 odpovědí

Chodíte někdo na kapry v zimních měsících?A jakou jste měli úspěšnost? V zimě jsem zatím chodila jen na vláčku.Dík…

S mirabelkama na Amury necteno

20.8.2011 | henny | Položená | 3.692 zobrazení | 10 odpovědí

Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …

Žížaly-hnojaci necteno

20.3.2006 | svaca | Ryby | 3.688 zobrazení | 10 odpovědí

ne kazdy z nas ma doma kompost nebo hnuj a nema kde narybat jednu z nejuspesnejsich nastrah na feedr a to hnojaka!zajimalo by me jak je shanite vy nebo pokud mate kompost jak docilit toho aby meli nej podminky!

Jak na dravce přívlačí necteno

17.6.2006 | Davish | Přívlač | 3.325 zobrazení | 9 odpovědí

na jakých místech a na co se podle vás dají pěkně zachytat štiky a candáti za dne a dyštak napište i osobní úspěch, rád bych se dozvěděl něco víc o tom ''jak na dravce přívlačí''?

Vaskovky - Slovensko necteno

9.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 2.582 zobrazení | 7 odpovědí

Bol by niekto ochotny mi poslat vaskovky na Slovensko? (zaplatil by som vopred) Alebo vie niekto kde sa daju zohnat na Slovensku? Dakujem

Přemnožení Bolena na Orlíku necteno

16.5.2011 | papiksk12 | Ostatní ryby | 5.564 zobrazení | 15 odpovědí

Chytám na Orlíku a když si nahodim na hladinu rohlík tak většinou vytáhnu Bolena,Když jsem šel nachytat loni rybičky tak jsem nachytal jenom malý boleny.....Nemělo by se stim něco udělat?

chytání v okolí prahy -kdo poradí ? necteno

3.6.2005 | joba | Domácí revíry | 3.339 zobrazení | 9 odpovědí

čau přistěhoval jsem se z pardubic do prahy, tak bych tu chtěl samozřejmě taky chytat, ale nezajímá mě lov někde pod jiráskovým mostem,spíš někde v okolí prahy, kde by byl lom,štěrkovna..... nebo prudší voda s tůňěma. Díky za nějaký tip

Mivardi Sirio vs. Grauvell Delphos necteno

27.10.2009 | novas32 | Navijáky | 3.334 zobrazení | 9 odpovědí

Pomozte mi prosim s vyběrem navijaku na privlac. Rozhoduji se mezi temito dvema: Mivardi Sirio 2000 Grauvell Delphos ZF 1500

Diky za nazory.

krabička na swingery a pipaky necteno

10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.333 zobrazení | 9 odpovědí

Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.

fotky výskoků a útoků necteno

10.1.2009 | frenki | Ryby | 17.454 zobrazení | 47 odpovědí

Přátelé potřebuji fotky štik ve výskoku nad vodou (pouze ostré a ve větších formátech), muže být i detail hlavy a tak různě, a dále foto útoku nebo výskoku amazonské ryby PAYARY kdyby někdo takové fotky vlastnil bych za ně vděčný, díky moc za fotky!!

Dunaj 2012; necteno

19.9.2012 | Pecky | Rybaření v zahraničí | 15.215 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj Lovci, jedeme příští týden vláčet na Dunaj pod Blavu, budeme chytat na maďarský straně na ramenech i hlavním toku. Můžete mi říct něco o aktuální situaci na řece a na co se máme asi tak připravit? Zajímá mě průměrná hloubka ramen i hlavního toku, jak je to s kempováním a rybí obsádkou? Díky za odpovědi

retro oblečení rybářů necteno

24.8.2013 | | Ostatní nádobíčko | 6.322 zobrazení | 17 odpovědí

Přátelé, máte někdo povědomost o tom jaké oblečení na ryby používali naši dědové r.1910 až 1950?

S přívlačovým prutem na položenou necteno

27.5.2011 | Bulb | Položená | 5.944 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím

Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s chytáním na položenou prostřednictvím přivlačových prutů s odhozovou zátěží okolo 100g. Jestli jste to někdy zkoušeli, popřípadě jestli se vám to osvědčilo.

Díky za vaše názory

Jizera 7 necteno

30.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.082 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.

Praha a místa kde vyrazit necteno

1.3.2014 | Pavlán Marek | Tipy & triky | 3.351 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den, potřeboval bych poradit, přestěhoval jsem se z Moravy do Prahy a vůbec netuším kam tady vyrazit na ryby, může mi dát někdo nějaké tipy kam chodí nebo kde je to prostě jen fajn. Děkuji za všechny příspěvky

Kam na Dyji necteno

21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.346 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji