Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Woblery Lovec rapy
21.11.2011 | henny | Dravci | 15.524 zobrazení | 42 odpovědí
chci se zepat jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Na jaké vám to nejvíce šlape atd.. Ocením i FOTO :)
Feedrové pruty AWA-SHIMA
6.2.2009 | bimboman | Feeder | 11.451 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s feedrovými pruty od AWA-SHIMA? Konkrétně mě zajímá Aexeon Master feeder 3,60m MH a Exel Feeder A.R.D. 3,60m MH, ale beru názory na jakýkoliv feeder této značky, nejlepší by bylo srovnání např. s pruty od shimana, semi apod.
Lowrance Hook 3x
29.11.2016 | Švejk | Přívlač | 5.531 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info
Echolot
25.8.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 4.053 zobrazení | 11 odpovědí
Jak lze používat echolot n a mimopstruhových revírech? Je nějaké omezení?
Chytání v zimě
8.12.2015 | Ancina | Kaprařina | 3.696 zobrazení | 10 odpovědí
Chodíte někdo na kapry v zimních měsících?A jakou jste měli úspěšnost? V zimě jsem zatím chodila jen na vláčku.Dík…
S mirabelkama na Amury
20.8.2011 | henny | Položená | 3.692 zobrazení | 10 odpovědí
Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …
Žížaly-hnojaci
20.3.2006 | svaca | Ryby | 3.688 zobrazení | 10 odpovědí
ne kazdy z nas ma doma kompost nebo hnuj a nema kde narybat jednu z nejuspesnejsich nastrah na feedr a to hnojaka!zajimalo by me jak je shanite vy nebo pokud mate kompost jak docilit toho aby meli nej podminky!
Jak na dravce přívlačí
17.6.2006 | Davish | Přívlač | 3.325 zobrazení | 9 odpovědí
na jakých místech a na co se podle vás dají pěkně zachytat štiky a candáti za dne a dyštak napište i osobní úspěch, rád bych se dozvěděl něco víc o tom ''jak na dravce přívlačí''?
Vaskovky - Slovensko
9.4.2007 | milos1507 | Přívlač | 2.582 zobrazení | 7 odpovědí
Bol by niekto ochotny mi poslat vaskovky na Slovensko? (zaplatil by som vopred) Alebo vie niekto kde sa daju zohnat na Slovensku? Dakujem
Přemnožení Bolena na Orlíku
16.5.2011 | papiksk12 | Ostatní ryby | 5.564 zobrazení | 15 odpovědí
Chytám na Orlíku a když si nahodim na hladinu rohlík tak většinou vytáhnu Bolena,Když jsem šel nachytat loni rybičky tak jsem nachytal jenom malý boleny.....Nemělo by se stim něco udělat?
chytání v okolí prahy -kdo poradí ?
3.6.2005 | joba | Domácí revíry | 3.339 zobrazení | 9 odpovědí
čau přistěhoval jsem se z pardubic do prahy, tak bych tu chtěl samozřejmě taky chytat, ale nezajímá mě lov někde pod jiráskovým mostem,spíš někde v okolí prahy, kde by byl lom,štěrkovna..... nebo prudší voda s tůňěma. Díky za nějaký tip
Mivardi Sirio vs. Grauvell Delphos
27.10.2009 | novas32 | Navijáky | 3.334 zobrazení | 9 odpovědí
Pomozte mi prosim s vyběrem navijaku na privlac. Rozhoduji se mezi temito dvema: Mivardi Sirio 2000 Grauvell Delphos ZF 1500
Diky za nazory.
krabička na swingery a pipaky
10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.333 zobrazení | 9 odpovědí
Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.
fotky výskoků a útoků
10.1.2009 | frenki | Ryby | 17.454 zobrazení | 47 odpovědí
Přátelé potřebuji fotky štik ve výskoku nad vodou (pouze ostré a ve větších formátech), muže být i detail hlavy a tak různě, a dále foto útoku nebo výskoku amazonské ryby PAYARY kdyby někdo takové fotky vlastnil bych za ně vděčný, díky moc za fotky!!
Dunaj 2012;
19.9.2012 | Pecky | Rybaření v zahraničí | 15.215 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj Lovci, jedeme příští týden vláčet na Dunaj pod Blavu, budeme chytat na maďarský straně na ramenech i hlavním toku. Můžete mi říct něco o aktuální situaci na řece a na co se máme asi tak připravit? Zajímá mě průměrná hloubka ramen i hlavního toku, jak je to s kempováním a rybí obsádkou? Díky za odpovědi
retro oblečení rybářů
24.8.2013 | | Ostatní nádobíčko | 6.322 zobrazení | 17 odpovědí
Přátelé, máte někdo povědomost o tom jaké oblečení na ryby používali naši dědové r.1910 až 1950?
S přívlačovým prutem na položenou
27.5.2011 | Bulb | Položená | 5.944 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s chytáním na položenou prostřednictvím přivlačových prutů s odhozovou zátěží okolo 100g. Jestli jste to někdy zkoušeli, popřípadě jestli se vám to osvědčilo.
Díky za vaše názory
Jizera 7
30.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 4.082 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.
Praha a místa kde vyrazit
1.3.2014 | Pavlán Marek | Tipy & triky | 3.351 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den, potřeboval bych poradit, přestěhoval jsem se z Moravy do Prahy a vůbec netuším kam tady vyrazit na ryby, může mi dát někdo nějaké tipy kam chodí nebo kde je to prostě jen fajn. Děkuji za všechny příspěvky
Kam na Dyji
21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.346 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji