Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
BLIKAJICI PRASE
30.1.2006 | Tomasinecek | Ryby | 2.934 zobrazení | 8 odpovědí
Tak kdy to prase konecne praskne???
Šnůra sufix nebo power pro?
17.3.2010 | tjjack | Sumcařina | 2.928 zobrazení | 8 odpovědí
měl bych takovej dotázek, jak je na tom tahle šnůra http://bohemiafishing.cz/…aid-275150lb je kulatá a jak hodně vydrží? a pak by mě zajímaly ohlasy na tuhle powerpro http://bohemiafishing.cz/…75kg-m.green ??? která bude lepší??
chytání na staré bambusáky
1.4.2010 | Fryw | Pruty | 2.565 zobrazení | 7 odpovědí
Petrův zdar! Dnes jsem si snad po deseti letech znovu pořídil rybářský lístek. Ryby jsem chytával jako hodně malý kluk s dědem a to jsem měl jen staré bambusáky a později jsem dostal teleskopku z uhlíkových vláken. Celkově je má výbava obstarožní. Funkční naviják mi zůstal jen roen a rexx, oba jsem vyčistil a promazal a šlapou jak hodinky. Budou muset chvilku sloužit, jelikož jsem student a s penězma to je všelijak. Ale k prutům. Mám několik bambusových průtů, jak ze štípaného tak z „rostlého“ bambusu. Jedná se o dvou a tojdílné pruty. Je tam i jedna laminátka. Vypadají na první pohled v dobrém stavu a jsou nepoškozené. Myslíte si že se na ně dá ještě chytat, a nebo je to spíš spolehlivý způsob jak přijít o úlovek a zničit historické relikvie?
HLEDAM ZACINAJICIHO KAPRARE NA SPOLECNE VYPRAVY
7.10.2005 | | Domácí revíry | 2.199 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Cua,rad bych poznal nejakeho kaprare,ktery zacina s boilies a chtel by vyrazet se mnou,tesim se
Dunaj 2012;
19.9.2012 | Pecky | Rybaření v zahraničí | 15.081 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj Lovci, jedeme příští týden vláčet na Dunaj pod Blavu, budeme chytat na maďarský straně na ramenech i hlavním toku. Můžete mi říct něco o aktuální situaci na řece a na co se máme asi tak připravit? Zajímá mě průměrná hloubka ramen i hlavního toku, jak je to s kempováním a rybí obsádkou? Díky za odpovědi
vypadla mi vložka z očka
19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.361 zobrazení | 20 odpovědí
Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.
S přívlačovým prutem na položenou
27.5.2011 | Bulb | Položená | 5.888 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s chytáním na položenou prostřednictvím přivlačových prutů s odhozovou zátěží okolo 100g. Jestli jste to někdy zkoušeli, popřípadě jestli se vám to osvědčilo.
Díky za vaše názory
Přemnožení Bolena na Orlíku
16.5.2011 | papiksk12 | Ostatní ryby | 5.520 zobrazení | 15 odpovědí
Chytám na Orlíku a když si nahodim na hladinu rohlík tak většinou vytáhnu Bolena,Když jsem šel nachytat loni rybičky tak jsem nachytal jenom malý boleny.....Nemělo by se stim něco udělat?
Západní čechy Plzeň
9.1.2010 | mitoma | Kaprařina | 5.148 zobrazení | 14 odpovědí
Revíry v západních čechách kde jste chytali. Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů.
Prut na sumce
2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Pruty | 3.676 zobrazení | 10 odpovědí
Jsem pevně rozhodnut,že si pořídím vláčák na sumce,ale nevím,který.Četl jsem články od HaDa,který tam píše o Balzer Magna. Po tomto prutu jsem se pídil,až jsem objevil pouze Balzer Magna Matrix a domnívám se,že to zrovna on není. Jestli víte o nějakém odkazu na tento prut,tak napište. Ale pište všichni,kteří by mi mohli doporučit kvalitní,uhlíkový s kevlarovou „punčoškou“,se kterým jste spokojeni a který vás nikdy nezklamal a napište i odkaz na něj!Zatím díky,denyg
Praha a místa kde vyrazit
1.3.2014 | Pavlán Marek | Tipy & triky | 3.308 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den, potřeboval bych poradit, přestěhoval jsem se z Moravy do Prahy a vůbec netuším kam tady vyrazit na ryby, může mi dát někdo nějaké tipy kam chodí nebo kde je to prostě jen fajn. Děkuji za všechny příspěvky
Ryby - bakalářská práce
17.7.2013 | RYBAR7 | Vaše názory | 2.942 zobrazení | 8 odpovědí
Mám prosbu, jsem student rybářské fakulty v ČB a moc by mi pomohlo, když byste vyplnili můj dotazník týkající se sortimentu ryb. Dotazník Vám zabere max. 5 minut a mně pomůže jako součást bakalářské práce. Děkuji všem.
Odkaz na dotazník: http://www.survio.com/…2P3H0W9A7C5P
větší zmačkávací broky na Drachokovitche
6.11.2008 | rimar | Tipy & triky | 2.939 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím. Mám dotaz, nevíte, kde by se dali sehnat větší zmačkávací broky v gramáži 4–15 g, anebo olůvka se dvěma očkama? Vyrábím si Drachkovitchův systém a jedinej problém mám se zátěží, udělat uchyty na olůvko zabere mnohem více času, než výroba celého systémku. Díky moc.
Pruty a navijaky
2.5.2010 | Merkury69 | Pruty | 2.570 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravim…mám objednane pruty Shimano Alivio CX delka 3,66, 3Libr, 3díl a k tomu navijaky Okuma power liner PL 865..chtel bych se zeptat co na tuto kombinaci rikate..diky za odpovedi :-D
fotky výskoků a útoků
10.1.2009 | frenki | Ryby | 17.323 zobrazení | 47 odpovědí
Přátelé potřebuji fotky štik ve výskoku nad vodou (pouze ostré a ve větších formátech), muže být i detail hlavy a tak různě, a dále foto útoku nebo výskoku amazonské ryby PAYARY kdyby někdo takové fotky vlastnil bych za ně vděčný, díky moc za fotky!!
Makrely + štiky = lovecká vášeň
18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.284 zobrazení | 36 odpovědí
Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.
Rotačky Vaškovky
10.11.2004 | Padis | Přívlač | 13.275 zobrazení | 36 odpovědí
Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.
Ryby v Odře
27.7.2009 | Vitil | chytej.cz | 9.210 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Ahoj,nevíte někdo jake ryby jsou v řece ODŘE,Moravice nebo tak? díky
dfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdfgsdfbdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdfgsdfbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdfgsdfb
Chytani na slepem rameni DYJE 7 A,vase uspechy.
9.6.2010 | Losfedos | Domácí revíry | 6.650 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravim zajmalo by me jestli nekdo zvas chodi chytat na DYJI 7A slepe rameno Dolni Vestonice,vlacet,kaprarina,Feder,vase uspechy a postrehy,ucine nastrahy,hloubka a foto,diky