Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Shimano Technium FA vs Okuma VS necteno

17.8.2007 | Hybo | Navijáky | 3.765 zobrazení | 10 odpovědí

Chci si koupit naviják na lehkou přívlač a nemůžu se rozhodnout jestli Shimano Technium FA 1000, Okumu VS 20, nebo Okumu Aveon AE 20. Kdo máte s těmito navijáky nějaké zkušenosti tak prosim napište.Děkuju za odpovědi.

S mirabelkama na Amury necteno

20.8.2011 | henny | Položená | 3.753 zobrazení | 10 odpovědí

Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …

Praha a místa kde vyrazit necteno

1.3.2014 | Pavlán Marek | Tipy & triky | 3.388 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den, potřeboval bych poradit, přestěhoval jsem se z Moravy do Prahy a vůbec netuším kam tady vyrazit na ryby, může mi dát někdo nějaké tipy kam chodí nebo kde je to prostě jen fajn. Děkuji za všechny příspěvky

Mivardi Sirio vs. Grauvell Delphos necteno

27.10.2009 | novas32 | Navijáky | 3.386 zobrazení | 9 odpovědí

Pomozte mi prosim s vyběrem navijaku na privlac. Rozhoduji se mezi temito dvema: Mivardi Sirio 2000 Grauvell Delphos ZF 1500

Diky za nazory.

BLIKAJICI PRASE necteno

30.1.2006 | Tomasinecek | Ryby | 3.002 zobrazení | 8 odpovědí

Tak kdy to prase konecne praskne???

PF 2008 necteno

30.12.2007 | stanley 4 | chytej.cz | 1.881 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové a samozřejmě i dámy,přeji Vám šťastný vstup do nového roku,hodně štěstí zdraví lásky a hlavně ať Vám pípáky a brzdy ječí co nejvíce.

Pomoc při výběru univerzálního prutu!!! necteno

6.11.2012 | vovo | Pruty | 12.818 zobrazení | 34 odpovědí

Ahoj chtěl bych na vánoce koupit taťkovi teleskopický prut s navijákem na univerzální chytačku (Kaprařina , dravci atd.) s cenou bych se chtěl vlézt do 3000 Kč za oboje. Mám vyhlédnutý prut-Shimano Alivio Slim Telescopic a naviják-Shimano naviják Exage s dvojitou kličkou Diky za odpovědi

vypadla mi vložka z očka necteno

19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.541 zobrazení | 20 odpovědí

Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.

Chytani na slepem rameni DYJE 7 A,vase uspechy. necteno

9.6.2010 | Losfedos | Domácí revíry | 6.786 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravim zajmalo by me jestli nekdo zvas chodi chytat na DYJI 7A slepe rameno Dolni Vestonice,vla­cet,kaprarina,Fe­der,vase uspechy a postrehy,ucine nastrahy,hloubka a foto,diky

Tření??? necteno

11.2.2006 | ale | Ryby | 3.778 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem trochu v uzkých,někdo řiká,že kapři(když se třou berou) já myslim,že nežerou. Co vy nato??

Kam na Dyji necteno

21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.395 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji

Barevné věci z vodní hladiny z pohledu ryb? necteno

30.8.2005 | Hrouzek | Sumcařina | 3.024 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat na jednu věc, když rybám nevadí napři fluo-žlutá,zelená a další zářivé barvy muškařských šnůr plovoucích na hladině. Tak jak je to např. u suchých mušek atd? Přece, když se podívám na mušku taky proti obloze je tmavá…,stejně tak pop nástrahy určené na různé dravé ryby. a stejnak se nám stalo,že na jednu povrchovou nastrahu s oranž. břichem byla daleko učinější než stříbrný,modrý spodek atd. Jaký máte na to názor?

Šnůra sufix nebo power pro? necteno

17.3.2010 | tjjack | Sumcařina | 3.023 zobrazení | 8 odpovědí

měl bych takovej dotázek, jak je na tom tahle šnůra http://bohemiafishing.cz/…aid-275150lb je kulatá a jak hodně vydrží? a pak by mě zajímaly ohlasy na tuhle powerpro http://bohemiafishing.cz/…75kg-m.green ??? která bude lepší??

ryby a hloubka necteno

1.9.2008 | Stroft | Tipy & triky | 3.018 zobrazení | 8 odpovědí

Rád bych dostal odpověď na otázku v jakých hloubchách se může zdržovat sladkovodní ryba u nás v ČR.Hlavně mě zajímá candát a okoun.Často vidávám na sonaru v 5O metrové hloubce hejna ryb.Cejny bych typoval ale jinak.....?

Pruty a navijaky necteno

2.5.2010 | Merkury69 | Pruty | 2.646 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravim…mám objednane pruty Shimano Alivio CX delka 3,66, 3Libr, 3díl a k tomu navijaky Okuma power liner PL 865..chtel bych se zeptat co na tuto kombinaci rikate..diky za odpovedi :-D

Jak na štiku???? necteno

17.11.2005 | klacek44 | Dravci | 6.059 zobrazení | 16 odpovědí

Jsem začátečník vláčkař . A vůbec nevim na co ty potvory štiky jdou. nemate nakou svoji oblibenou nastrahu??nebo zpusob(např. nechat víc spadnout ke dnu apod.). Díky za všechny rady. klacek44

Kam na candaty? necteno

18.7.2007 | ??? | Dravci | 4.537 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Kam?

Jsem nešika? necteno

28.3.2005 | rybar11 | Plavaná | 4.166 zobrazení | 11 odpovědí

Chytal jsem dva dny na plavačku s vlasem 16. Foukal vítr, takže bylo nutno potopit vlasec. Problém byl v tom, že to nešlo!! Ať jsem dělal, co jsem dělal, prostě nechtěl pod vodu. Myslíte, že je vada ve vlasci??? Stalo se Vám už něco podobného?
I při razantním chování nešel potopit jinak, než hodně razantníma poškubama, takže nakonec stejně skončil jinde, než jsem chtěl chytat, to je těsně u ledu.........

Prut na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Pruty | 3.787 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem pevně rozhodnut,že si pořídím vláčák na sumce,ale nevím,který.Četl jsem články od HaDa,který tam píše o Balzer Magna. Po tomto prutu jsem se pídil,až jsem objevil pouze Balzer Magna Matrix a domnívám se,že to zrovna on není. Jestli víte o nějakém odkazu na tento prut,tak napište. Ale pište všichni,kteří by mi mohli doporučit kvalitní,uhlíkový s kevlarovou „punčoškou“,se kterým jste spokojeni a který vás nikdy nezklamal a napište i odkaz na něj!Zatím díky,denyg

větší zmačkávací broky na Drachokovitche necteno

6.11.2008 | rimar | Tipy & triky | 3.028 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím. Mám dotaz, nevíte, kde by se dali sehnat větší zmačkávací broky v gramáži 4–15 g, anebo olůvka se dvěma očkama? Vyrábím si Drachkovitchův systém a jedinej problém mám se zátěží, udělat uchyty na olůvko zabere mnohem více času, než výroba celého systémku. Díky moc.