Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Pravidla stanovená dětem do 10 let
1.10.2016 | rompeprop | Legislativa | 11.434 zobrazení | 32 odpovědí
Jaká jsou momentální pravidla lovu pro děti do 10 let.??
1. Doprovod 2.Na kolik prutů smí chytat 3.Chytání na živou ,nebo mrtvou rybku.
Přemnožení Bolena na Orlíku
16.5.2011 | papiksk12 | Ostatní ryby | 5.366 zobrazení | 15 odpovědí
Chytám na Orlíku a když si nahodim na hladinu rohlík tak většinou vytáhnu Bolena,Když jsem šel nachytat loni rybičky tak jsem nachytal jenom malý boleny.....Nemělo by se stim něco udělat?
Jizera 7
30.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 3.933 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.
Univerzální bójka
22.7.2005 | Kosmik | Ryby | 3.576 zobrazení | 10 odpovědí
Vyzkoušel jste někdo univerzální bójku Magic Bobbers, která je inzertována v časopise Rybářství, jaké máte s ní zkušenosti?
Žížaly-hnojaci
20.3.2006 | svaca | Ryby | 3.568 zobrazení | 10 odpovědí
ne kazdy z nas ma doma kompost nebo hnuj a nema kde narybat jednu z nejuspesnejsich nastrah na feedr a to hnojaka!zajimalo by me jak je shanite vy nebo pokud mate kompost jak docilit toho aby meli nej podminky!
Praha a místa kde vyrazit
1.3.2014 | Pavlán Marek | Tipy & triky | 3.217 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den, potřeboval bych poradit, přestěhoval jsem se z Moravy do Prahy a vůbec netuším kam tady vyrazit na ryby, může mi dát někdo nějaké tipy kam chodí nebo kde je to prostě jen fajn. Děkuji za všechny příspěvky
krabička na swingery a pipaky
10.4.2007 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.214 zobrazení | 9 odpovědí
Scháním krabičku na pipaky a swingery nevíte někdo kde se dá koupit? díky.
BLIKAJICI PRASE
30.1.2006 | Tomasinecek | Ryby | 2.859 zobrazení | 8 odpovědí
Tak kdy to prase konecne praskne???
Pruty a navijaky
2.5.2010 | Merkury69 | Pruty | 2.499 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravim…mám objednane pruty Shimano Alivio CX delka 3,66, 3Libr, 3díl a k tomu navijaky Okuma power liner PL 865..chtel bych se zeptat co na tuto kombinaci rikate..diky za odpovedi :-D
Klenice
11.3.2013 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 2.146 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, já bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenosti s chytáním z jara na soutoku Klenice v Mladé Boleslavi. Předem děkuji za odpovědi
,chytej okoli TREBICE
23.11.2008 | Losfedos | Ryby | 2.140 zobrazení | 6 odpovědí
chytej okoli TREBICE,oblibene reviry jaky zpusob lovu a vase ulovky…?
Atraktory(Ochucovadla) na přívlač
12.1.2005 | PV | Přívlač | 3.590 zobrazení | 10 odpovědí
Vážení, používáte nějaká ochucovadla při vláčce s gumama? Já jsem o tom zatím akorát četl, doporučovali např. olej ze sardinek atd. Taky vím, že se někaký prodávají a je to za dost peněz. Jaké máte zkušenosti? díky.
SPORTEX Carboflex NG 3105
30.9.2014 | NEEO | Pruty | 3.229 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, měl bych jeden dotaz, mám možnost koupit tento prut za rozumný peníz na přívlač. Máte někdo s tímto prutem skušenosti,je dobrý?
Kam na Dyji
21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.228 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji
Sumcařina
19.6.2009 | TOM Dc | chytej.cz | 2.870 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím,chtěl bych vyzkoušet sumáky na Žernoseckém jezeře u Litoměřic,máte s touto lokalitou kluci někdo nějaké zkušenosti?
Velikost vábničky v závislosti na hloubku vody
6.2.2007 | Bohdan | Sumcařina | 2.866 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím, nedávno jsem zaslechl názor, že velikost a tvar konce vábničky může mít vliv na účinnost vzhledem k hloubce vody v revíru. Podle čeho volíte velikost a tvar vábničky? Dík za info. Bob
Najde se rybář z Chocně, vm, lit., UO, žbk, Tyn.?
3.9.2006 | Time | Ryby | 2.509 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravíčko:)
chtěl bych touto cestou potkat nějakého společníka či -ci pro rybářský výlety na tichou, divokou orlici -mp , písáky u HK,PCE či jiné lokality . Nemám pořádně ským jezdit a rád bych ! Je mi 21 , rybařím rekreačně -ani masař ani boilísák a jsem mírně punk ;)
Woblery Lovec rapy
21.11.2011 | henny | Dravci | 15.112 zobrazení | 42 odpovědí
chci se zepat jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Na jaké vám to nejvíce šlape atd.. Ocením i FOTO :)
Jaký picker na řeku - pomalou vodu?
2.5.2011 | jeewee | Tipy & triky | 11.169 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj všichni, vlastně skoro celý rok chytám na dolním toku řeky Berounky-tedy hlubší pomalá voda. Zpravidla chytám z lodičky, ale protože miluju feeder, tak ho samořejmě mám i na loďce. Jenže díky délce feederu (330) a neustálým jemným pohybům loďky se mi vše přenáší do špičky prutu.O víkendu mi ale kamarád na pár minut půjčil winkelpicker (nebo jen picker? – nevím co mám správně používat). Na loďce to byla bomba. Délka 240cm – prostě paráda. Vychutnal jsem si na něm kapříka kolem 50 cm. Jenže to mi už přišlo skoro jako max., co prut snese. Poraďte prosím – je picker vůbec vhodný pro rybolov z loďky? Nezřídka chytám kapry nad 60 a 70cm, výjimečně i amury kolem 80cm. Existuje – resp. doporučili bystemi nějaký vhodný? Nejčastěji mívám v létě vlasec 0,20 a zátěž max. 25g. A ještě – jaký naviják – stačí nějaký feederový (Ryobi Zauber 3000 ?). Díky moc všem
3D tisk nastrah
1.3.2013 | sm.sm | Přívlač | 10.808 zobrazení | 30 odpovědí
Zdravim, uz delsi dobu si rikam, ze by stalo za to zkutit vytisknout nejakeho woblera na 3d tiskarne. Je tu nekdo takovy, kdo to zkousel? Asi by to chtelo bud sehnat nejake modely, na netu jsem teda nenasel. A nebo pokud by mel nekdo treba 3d scanner, tak nejake uz existujici modely nascanovat a pak vytisknout. Co vy na to, udelat si takovou opensource databazi modelu wobleru vhodnych pro tisk? Myslim, ze takova zalozka by chytej.cz hooodne slusela. Martin