Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Barevné věci z vodní hladiny z pohledu ryb? necteno

30.8.2005 | Hrouzek | Sumcařina | 2.977 zobrazení | 8 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat na jednu věc, když rybám nevadí napři fluo-žlutá,zelená a další zářivé barvy muškařských šnůr plovoucích na hladině. Tak jak je to např. u suchých mušek atd? Přece, když se podívám na mušku taky proti obloze je tmavá…,stejně tak pop nástrahy určené na různé dravé ryby. a stejnak se nám stalo,že na jednu povrchovou nastrahu s oranž. břichem byla daleko učinější než stříbrný,modrý spodek atd. Jaký máte na to názor?

BLIKAJICI PRASE necteno

30.1.2006 | Tomasinecek | Ryby | 2.972 zobrazení | 8 odpovědí

Tak kdy to prase konecne praskne???

PF 2008 necteno

30.12.2007 | stanley 4 | chytej.cz | 1.861 zobrazení | 5 odpovědí

Pánové a samozřejmě i dámy,přeji Vám šťastný vstup do nového roku,hodně štěstí zdraví lásky a hlavně ať Vám pípáky a brzdy ječí co nejvíce.

Naviják na plavačku necteno

30.5.2011 | CiCu | Plavaná | 17.156 zobrazení | 46 odpovědí

Poraďte prosím naviják na plavanou do 1000 Kč. Nejlépe s přední brzdou ale může být i zadní brzda.

Rotačky Vaškovky necteno

10.11.2004 | Padis | Přívlač | 13.424 zobrazení | 36 odpovědí

Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.

Makrely + štiky = lovecká vášeň necteno

18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.412 zobrazení | 36 odpovědí

Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.

Ryby v Odře necteno

27.7.2009 | Vitil | chytej.cz | 9.325 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Ahoj,nevíte někdo jake ryby jsou v řece ODŘE,Moravice nebo tak? díky

dfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvdfgk­sdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbvvvvvvvvvvvvvvvvvvv­vvvvgjsdfgsdfb

vypadla mi vložka z očka necteno

19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.460 zobrazení | 20 odpovědí

Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.

ryby a hloubka necteno

1.9.2008 | Stroft | Tipy & triky | 2.988 zobrazení | 8 odpovědí

Rád bych dostal odpověď na otázku v jakých hloubchách se může zdržovat sladkovodní ryba u nás v ČR.Hlavně mě zajímá candát a okoun.Často vidávám na sonaru v 5O metrové hloubce hejna ryb.Cejny bych typoval ale jinak.....?

Šnůra sufix nebo power pro? necteno

17.3.2010 | tjjack | Sumcařina | 2.988 zobrazení | 8 odpovědí

měl bych takovej dotázek, jak je na tom tahle šnůra http://bohemiafishing.cz/…aid-275150lb je kulatá a jak hodně vydrží? a pak by mě zajímaly ohlasy na tuhle powerpro http://bohemiafishing.cz/…75kg-m.green ??? která bude lepší??

chytání na staré bambusáky necteno

1.4.2010 | Fryw | Pruty | 2.609 zobrazení | 7 odpovědí

Petrův zdar! Dnes jsem si snad po deseti letech znovu pořídil rybářský lístek. Ryby jsem chytával jako hodně malý kluk s dědem a to jsem měl jen staré bambusáky a později jsem dostal teleskopku z uhlíkových vláken. Celkově je má výbava obstarožní. Funkční naviják mi zůstal jen roen a rexx, oba jsem vyčistil a promazal a šlapou jak hodinky. Budou muset chvilku sloužit, jelikož jsem student a s penězma to je všelijak. Ale k prutům. Mám několik bambusových průtů, jak ze štípaného tak z „rostlého“ bambusu. Jedná se o dvou a tojdílné pruty. Je tam i jedna laminátka. Vypadají na první pohled v dobrém stavu a jsou nepoškozené. Myslíte si že se na ně dá ještě chytat, a nebo je to spíš spolehlivý způsob jak přijít o úlovek a zničit historické relikvie?

Pruty a navijaky necteno

2.5.2010 | Merkury69 | Pruty | 2.608 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravim…mám objednane pruty Shimano Alivio CX delka 3,66, 3Libr, 3díl a k tomu navijaky Okuma power liner PL 865..chtel bych se zeptat co na tuto kombinaci rikate..diky za odpovedi :-D

Pomoc při výběru univerzálního prutu!!! necteno

6.11.2012 | vovo | Pruty | 12.723 zobrazení | 34 odpovědí

Ahoj chtěl bych na vánoce koupit taťkovi teleskopický prut s navijákem na univerzální chytačku (Kaprařina , dravci atd.) s cenou bych se chtěl vlézt do 3000 Kč za oboje. Mám vyhlédnutý prut-Shimano Alivio Slim Telescopic a naviják-Shimano naviják Exage s dvojitou kličkou Diky za odpovědi

Chytani na slepem rameni DYJE 7 A,vase uspechy. necteno

9.6.2010 | Losfedos | Domácí revíry | 6.737 zobrazení | 18 odpovědí

Zdravim zajmalo by me jestli nekdo zvas chodi chytat na DYJI 7A slepe rameno Dolni Vestonice,vla­cet,kaprarina,Fe­der,vase uspechy a postrehy,ucine nastrahy,hloubka a foto,diky

Západní čechy Plzeň necteno

9.1.2010 | mitoma | Kaprařina | 5.235 zobrazení | 14 odpovědí

Revíry v západních čechách kde jste chytali. Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů.

Prut na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Pruty | 3.743 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem pevně rozhodnut,že si pořídím vláčák na sumce,ale nevím,který.Četl jsem články od HaDa,který tam píše o Balzer Magna. Po tomto prutu jsem se pídil,až jsem objevil pouze Balzer Magna Matrix a domnívám se,že to zrovna on není. Jestli víte o nějakém odkazu na tento prut,tak napište. Ale pište všichni,kteří by mi mohli doporučit kvalitní,uhlíkový s kevlarovou „punčoškou“,se kterým jste spokojeni a který vás nikdy nezklamal a napište i odkaz na něj!Zatím díky,denyg

Shimano Technium FA vs Okuma VS necteno

17.8.2007 | Hybo | Navijáky | 3.742 zobrazení | 10 odpovědí

Chci si koupit naviják na lehkou přívlač a nemůžu se rozhodnout jestli Shimano Technium FA 1000, Okumu VS 20, nebo Okumu Aveon AE 20. Kdo máte s těmito navijáky nějaké zkušenosti tak prosim napište.Děkuju za odpovědi.

Ryby - bakalářská práce necteno

17.7.2013 | RYBAR7 | Vaše názory | 2.996 zobrazení | 8 odpovědí

Mám prosbu, jsem student rybářské fakulty v ČB a moc by mi pomohlo, když byste vyplnili můj dotazník týkající se sortimentu ryb. Dotazník Vám zabere max. 5 minut a mně pomůže jako součást bakalářské práce. Děkuji všem.

Odkaz na dotazník: http://www.survio.com/…2P3H0W9A7C5P

větší zmačkávací broky na Drachokovitche necteno

6.11.2008 | rimar | Tipy & triky | 2.992 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím. Mám dotaz, nevíte, kde by se dali sehnat větší zmačkávací broky v gramáži 4–15 g, anebo olůvka se dvěma očkama? Vyrábím si Drachkovitchův systém a jedinej problém mám se zátěží, udělat uchyty na olůvko zabere mnohem více času, než výroba celého systémku. Díky moc.

HLEDAM ZACINAJICIHO KAPRARE NA SPOLECNE VYPRAVY necteno

7.10.2005 | | Domácí revíry | 2.245 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Cua,rad bych poznal nejakeho kaprare,ktery zacina s boilies a chtel by vyrazet se mnou,tesim se