Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kam na candaty? necteno

18.7.2007 | ??? | Dravci | 4.505 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Kam?

sonar necteno

10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 4.136 zobrazení | 11 odpovědí

Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.

Jsem nešika? necteno

28.3.2005 | rybar11 | Plavaná | 4.129 zobrazení | 11 odpovědí

Chytal jsem dva dny na plavačku s vlasem 16. Foukal vítr, takže bylo nutno potopit vlasec. Problém byl v tom, že to nešlo!! Ať jsem dělal, co jsem dělal, prostě nechtěl pod vodu. Myslíte, že je vada ve vlasci??? Stalo se Vám už něco podobného?
I při razantním chování nešel potopit jinak, než hodně razantníma poškubama, takže nakonec stejně skončil jinde, než jsem chtěl chytat, to je těsně u ledu.........

Jaký picker na řeku - pomalou vodu? necteno

2.5.2011 | jeewee | Tipy & triky | 11.680 zobrazení | 31 odpovědí

Ahoj všichni, vlastně skoro celý rok chytám na dolním toku řeky Berounky-tedy hlubší pomalá voda. Zpravidla chytám z lodičky, ale protože miluju feeder, tak ho samořejmě mám i na loďce. Jenže díky délce feederu (330) a neustálým jemným pohybům loďky se mi vše přenáší do špičky prutu.O víkendu mi ale kamarád na pár minut půjčil winkelpicker (nebo jen picker? – nevím co mám správně používat). Na loďce to byla bomba. Délka 240cm – prostě paráda. Vychutnal jsem si na něm kapříka kolem 50 cm. Jenže to mi už přišlo skoro jako max., co prut snese. Poraďte prosím – je picker vůbec vhodný pro rybolov z loďky? Nezřídka chytám kapry nad 60 a 70cm, výjimečně i amury kolem 80cm. Existuje – resp. doporučili bystemi nějaký vhodný? Nejčastěji mívám v létě vlasec 0,20 a zátěž max. 25g. A ještě – jaký naviják – stačí nějaký feederový (Ryobi Zauber 3000 ?). Díky moc všem

Jak na štiku???? necteno

17.11.2005 | klacek44 | Dravci | 6.036 zobrazení | 16 odpovědí

Jsem začátečník vláčkař . A vůbec nevim na co ty potvory štiky jdou. nemate nakou svoji oblibenou nastrahu??nebo zpusob(např. nechat víc spadnout ke dnu apod.). Díky za všechny rady. klacek44

domácí boilís do sto korun je možné vyrobit necteno

13.3.2006 | judas.d | Ryby | 5.280 zobrazení | 14 odpovědí

je možné kvalitní boilís do stovky za kylo vyrobit

Candát na Nechranicích necteno

5.5.2010 | tjjack | Dravci | 4.902 zobrazení | 13 odpovědí

Nevěděl by někdo, kam na velký candáty na Nechranice? Nečekám přesný místa kde, ale kdyby mi někdo prozradil alespoň přibližně kde ;-). Chci chytat z břehu…

SPORTEX Carboflex NG 3105 necteno

30.9.2014 | NEEO | Pruty | 3.395 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den, měl bych jeden dotaz, mám možnost koupit tento prut za rozumný peníz na přívlač. Máte někdo s tímto prutem skušenosti,je do­brý?

Sumcařina necteno

19.6.2009 | TOM Dc | chytej.cz | 3.024 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím,chtěl bych vyzkoušet sumáky na Žernoseckém jezeře u Litoměřic,máte s touto lokalitou kluci někdo nějaké zkušenosti?

Prosím pomozte necteno

17.4.2005 | Tomik | Pruty | 2.639 zobrazení | 7 odpovědí

Dneska jsem strejdoj zlomil jeho prut- problém je v tom že nemůžu sehnat kontakt na firmu a v obchodě servis nedělaj jedná se o prut značky devil s názvem Magnum Tele Match 390. Ruplo to v druhým dílu dík moc za každou odpověd.

,chytej okoli TREBICE necteno

23.11.2008 | Losfedos | Ryby | 2.267 zobrazení | 6 odpovědí

chytej okoli TREBICE,oblibene reviry jaky zpusob lovu a vase ulovky…?

viac dielne woblery necteno

2.8.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 2.264 zobrazení | 6 odpovědí

Aké máte skúsenosti s try a viacdielnymi woblermi ?

zaujimave

Feederové montáže na zimu necteno

10.2.2011 | osprey | Feeder | 16.314 zobrazení | 43 odpovědí

Zdravím kolegy, kteří mají rádi barevné špičky prutů. Pokud máte chuť podiskutovat o svách zkušenostech, zajímalo by mě, jaké typy montáží (materiály, délky návazců, velikosti háčků apod. v zimě používáte.

Pravidla stanovená dětem do 10 let necteno

1.10.2016 | rompeprop | Legislativa | 12.112 zobrazení | 32 odpovědí

Jaká jsou momentální pravidla lovu pro děti do 10 let.??

1. Doprovod 2.Na kolik prutů smí chytat 3.Chytání na živou ,nebo mrtvou rybku.

Woblery Strike Pro necteno

19.12.2004 | DEATH | Přívlač | 7.582 zobrazení | 20 odpovědí

Tak jsem s hrůzou zjistil,že nejsou tyto woblery skoro známé,nebo k dostání....... Rád bych zde o nich rozpoutal debatu… Pro ty kdo neví o čem je řeč- www. strikepro. com

Slovensko a Váh necteno

9.2.2005 | zedus | Rybaření v zahraničí | 6.432 zobrazení | 17 odpovědí

Zjistil jsem, že mám kousek k Váhu a chtěl bych se zeptat, kolik stojí povolenka pro cizince? (to bych asi zjistil z netu, ale sem zhniloň). Hlavně mi jde o to, co se dá na Váhu chytit. Moje hlavní rybářská technika je přívlač, takže se ptám slovenských kolegů, ale ne jen jich. Jak to vypadá na Váhu, stojí to za to, zajet tam? Jsou tam dravé ryby? (štika, candát, okoun atd… ?)

jak na tlouště necteno

28.5.2007 | novas32 | Bílá ryba | 5.299 zobrazení | 14 odpovědí

ahoj, poradi mi nekdo, co nastrazovat v tomto obdobi na tlouste? uvitam jakoukoliv radu i co se tyka montaze a zpusobu lovu. diky

Sumec se kterym si nevim rady necteno

30.9.2014 | Unique22 | Sumcařina | 4.915 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Dobry den. Bydlim neco pres rok v Nemecku, v Koline nad Rynem. Obcas tu vyrazim na ryby a mam pro vas zajimavy pribeh. Ve svem zivote jsem vytahl z vody priblizne 60 sumcu kteri byli pres 2 metry. Muj nejvetsi ulovek byl 252 cm a vazilo to 117 KG.

V nedavne dobe se me vsak stala situace se kterou si nevim rady. Je to tak mesic kdy jsem byl na rybach, na hak jsem nacpal tak 30 rousnic a po nejake dobe jsem mel zaber, mel jsem slabsi prut ktery normalne pouzivam na vlacku a rybu jsem po cca 1 hodine pumpovani ztatil, hacek proste vypadl z tlamy.

Prisel jsem na stejne misto priblizne o 2 tydny pozdeji jeste s kamaradem a vzali jsme si poradne nacini. Pouzival jsem pletenou snuru o nosnosti 120 KG a rybu jsme se snazily z vody vypacit oba, a to tim stylem ze jsme pouzivaly takrka celou vahu svych tel. Timto zpusobem jsme se s rybou rvali 4 a pul hodiny, az jsme to nakonec urvali.

Nejdriv jsem si myslel ze je to nejakej kmen ci tak neco, ale ryba se obcas nastvala a plavala ±80 metru proti proudu, pak zase s proudem, pak si sedla, pak zase nejakej pohyb a tak…

Jak jsem rikal, sumcu pres 2 metry jsem mel v zivote celkem dost, ale to s cim jsme se tady rvali bylo takrka nemozne z te vody jakymkoliv zpusobem dostat…

Na internetu jsem se docetl ze pri extremne dobrych podminkach se muze sumec dorust az 4 metru a vazit az 500 kg, normalne je uznavan az 3 metry a 2 kg, ale kdo vi, treba by to byl jeden z milionu…

Mel by nekdo nejaky napad jak neco takoveho z te vody dostat ? My uz jsme jaksi bezradni, protoze kdyz se 2 lidi zaprou celou vahou do ryby a ryba nas i presto je schopna skoro stahnout do vody, nevim co s tim…

Je tu take moznost ze by to byla Beluga, v Rynu se vyskytuji a nejvetsi exemplar byl vytazen asi pred 180 lety, ta potvora mela 7.2 metru a 1580 kilo, ale vsichni lidi se kterymy jsem se bavil me rikali ze beluga je zvire ktere proste plave a valci jako silene… Tato ryba si pomerne casto sedala na dno a kdyz se rozjela, tak to bylo celkem pomale a stabilni.

Dalsi vec, vedel by nekdo o prutu ktery vydrzi takrka cokoliv a o nejake snure o nosnosti treba 200 kg a samozrejme take obratliky, hacky a navijak. Proste tuto lochnesku z te vody chceme nejak dostat.

Diky za rady.

Nákup přes internet necteno

24.5.2010 | Jepik | Obchod | 4.549 zobrazení | 12 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych se optat jáké máte skušenosti s internetovím nákupem u firmy Lovy Brno.Nedávno jsem si jako obchodník objednal u nich zboží a byl jsem nemile překvapen.Musel jsem je více jak týdem po telefonu nahánět abych se u nich zaregistroval.Po objednání zboží mi ani nedali vědět co mi vlastně poslali a jestli s tím souhlasím.Balík mi došel do dvou dnů.Už když jsem ho přebíral tak jsem byl zděšen.Byl celi pomačkaný a zabalený tak že by to i pětiletý dítě zvládlo líp.Zboži vevnitř bylo rozházené a většinu obsahu tvořily jen rozložené krabice a papíry.Nejhorší na tom bylo že většina zboží co jsem si objednal tak tam nebylo ale zase mi přibalili to co jsem vůbec nechtěl.Další skušenost jak neobjednávat přes internet.

woblery WFS necteno

23.3.2004 | Prizrak | Přívlač | 4.164 zobrazení | 11 odpovědí

Máte nějaký zkušenosti s vedením woblerů od WFS?