Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Shimano NEXAVE feeder ?
18.9.2012 | coca | Feeder | 8.645 zobrazení | 24 odpovědí
Zdarec lidičky,
prosím o Váš názor na prut feeder Shimano NEXAVE medium vs. Catana medium ? JAKÝ JE ROZDÍL ? ?
Děkuju !
S přívlačovým prutem na položenou
27.5.2011 | Bulb | Položená | 5.759 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s chytáním na položenou prostřednictvím přivlačových prutů s odhozovou zátěží okolo 100g. Jestli jste to někdy zkoušeli, popřípadě jestli se vám to osvědčilo.
Díky za vaše názory
Jak vazat nastrazni rybicky
12.9.2006 | jopo | Dravci | 3.595 zobrazení | 10 odpovědí
Muzete mi poradit popripade poslat obrazek jak vazat rybicku na splavek mam spatnou uspesnost se stikama a potreboval bych ji zlepsit dekuji…
Prut na sumce
2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Pruty | 3.594 zobrazení | 10 odpovědí
Jsem pevně rozhodnut,že si pořídím vláčák na sumce,ale nevím,který.Četl jsem články od HaDa,který tam píše o Balzer Magna. Po tomto prutu jsem se pídil,až jsem objevil pouze Balzer Magna Matrix a domnívám se,že to zrovna on není. Jestli víte o nějakém odkazu na tento prut,tak napište. Ale pište všichni,kteří by mi mohli doporučit kvalitní,uhlíkový s kevlarovou „punčoškou“,se kterým jste spokojeni a který vás nikdy nezklamal a napište i odkaz na něj!Zatím díky,denyg
chytání v okolí prahy -kdo poradí ?
3.6.2005 | joba | Domácí revíry | 3.234 zobrazení | 9 odpovědí
čau přistěhoval jsem se z pardubic do prahy, tak bych tu chtěl samozřejmě taky chytat, ale nezajímá mě lov někde pod jiráskovým mostem,spíš někde v okolí prahy, kde by byl lom,štěrkovna..... nebo prudší voda s tůňěma. Díky za nějaký tip
Prosím pomozte
17.4.2005 | Tomik | Pruty | 2.518 zobrazení | 7 odpovědí
Dneska jsem strejdoj zlomil jeho prut- problém je v tom že nemůžu sehnat kontakt na firmu a v obchodě servis nedělaj jedná se o prut značky devil s názvem Magnum Tele Match 390. Ruplo to v druhým dílu dík moc za každou odpověd.
Bitov 2014
31.7.2014 | muradbear | Domácí revíry | 2.162 zobrazení | 6 odpovědí
Jedeme na posledni tyden v srpnu na bitov do zatoky, nake doporuceni na co chytat resp. na co letos berou (nejlepe kapri,candati,amuri)?? predem dekuji za odpovedi
Křidélka
30.3.2006 | kreuz | Muškaření | 2.158 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím,
rád bych se zeptal, z čeho vážete křidélka na suché mušky, kromě bažantích letek, popřípadě kde se onen materiál nechá sehnat? Nemyslím CDC prosím, myslím přírodní materiály.
Jako otázku navrch by mě zajímalo kde se nechají sehnat pěkné májovky s pravými křidýlky, na i-netu, popř. tip na obchod v okolí HK.
Za tipy díky.
viac dielne woblery
2.8.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 2.157 zobrazení | 6 odpovědí
Aké máte skúsenosti s try a viacdielnymi woblermi ?
zaujimave
Ryby v Odře
27.7.2009 | Vitil | chytej.cz | 9.023 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Ahoj,nevíte někdo jake ryby jsou v řece ODŘE,Moravice nebo tak? díky
dfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdfgsdfbdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdfgsdfbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdfgsdfb
vypadla mi vložka z očka
19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.210 zobrazení | 20 odpovědí
Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.
Západní čechy Plzeň
9.1.2010 | mitoma | Kaprařina | 5.048 zobrazení | 14 odpovědí
Revíry v západních čechách kde jste chytali. Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů.
Candát na Nechranicích
5.5.2010 | tjjack | Dravci | 4.695 zobrazení | 13 odpovědí
Nevěděl by někdo, kam na velký candáty na Nechranice? Nečekám přesný místa kde, ale kdyby mi někdo prozradil alespoň přibližně kde ;-). Chci chytat z břehu…
sonar
10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 3.972 zobrazení | 11 odpovědí
Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.
Srdeční kolaps z množství parem !
15.5.2004 | | Domácí revíry | 3.616 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Byl jsem dnes na Svitavě 1, řece, kterou se teprve učím poznávat a kulil jsem oči. Asi poprvé v životě si budu muset pořídit atlas ryb,což je pro rybáře , který loví od svých pěti let docela hanba. Na mušku jsem tahal všehno možné, jelce,boleny a o červenkách a pstruzích ani nemluvím a už jsem v tom měl docela zmatek. Co mne ale tak zarazilo? Kdybych neměl sluneční brýle, byl bych oslněn zlatavými odlesky šupin parem. Nikdy jsem žádnou nevytáhl, ale to množství co jsem viděl mne přivedlo do úplného tranzu!!! V půlmetrové hloubce se převalovaly jako na pláži a mám odvahu říci,že co metr čtvereční to jedna nad 40 cm. Teď na těchto stránkách studuji jak na ně! Díky za takový web !!!!!!!
Feeder a candáti
27.7.2006 | Yuri | Feeder | 2.888 zobrazení | 8 odpovědí
Chtel bych se zepeta jestli candata zasekavate ihned pri prvnim vetsim ohnuti spicky nebo jestli chvili cekate az se do rybky poradne zakousne?
morava 9 a kapři
27.11.2009 | kalfos | Kaprařina | 2.167 zobrazení | 6 odpovědí
chtěl bych vědět jestli tam berou kapři na boilies.já mám docela dobré zkušenosti.
Prosím poraď te - lze využít i jinak?
2.11.2005 | VydraRevirni | Ryby | 1.804 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím všechny. Mám malý(možná i hloupý:) dotaz – zcela náhodou jsem se stal majitelem několika desítek metrů kaprařských pletených šnůr (průměry v rozmezí 0,10 – 0,35mm) – jelikož lovu kaprů téměř neholduji,chtěl jsem se zeptat zda by šly zmíněné šňůry využít i jinak (např. při lovu dravců místo lanka,. apod.)* Předem děkuju všem za podnětné návrhy a nápady:)
Dunaj 2012;
19.9.2012 | Pecky | Rybaření v zahraničí | 14.868 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj Lovci, jedeme příští týden vláčet na Dunaj pod Blavu, budeme chytat na maďarský straně na ramenech i hlavním toku. Můžete mi říct něco o aktuální situaci na řece a na co se máme asi tak připravit? Zajímá mě průměrná hloubka ramen i hlavního toku, jak je to s kempováním a rybí obsádkou? Díky za odpovědi
Makrely + štiky = lovecká vášeň
18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.043 zobrazení | 36 odpovědí
Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.