Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
retro oblečení rybářů
24.8.2013 | | Ostatní nádobíčko | 6.266 zobrazení | 17 odpovědí
Přátelé, máte někdo povědomost o tom jaké oblečení na ryby používali naši dědové r.1910 až 1950?
ryby a hloubka
1.9.2008 | Stroft | Tipy & triky | 2.947 zobrazení | 8 odpovědí
Rád bych dostal odpověď na otázku v jakých hloubchách se může zdržovat sladkovodní ryba u nás v ČR.Hlavně mě zajímá candát a okoun.Často vidávám na sonaru v 5O metrové hloubce hejna ryb.Cejny bych typoval ale jinak.....?
,chytej okoli TREBICE
23.11.2008 | Losfedos | Ryby | 2.216 zobrazení | 6 odpovědí
chytej okoli TREBICE,oblibene reviry jaky zpusob lovu a vase ulovky…?
Naviják na plavačku
30.5.2011 | CiCu | Plavaná | 17.031 zobrazení | 46 odpovědí
Poraďte prosím naviják na plavanou do 1000 Kč. Nejlépe s přední brzdou ale může být i zadní brzda.
Pomoc při výběru univerzálního prutu!!!
6.11.2012 | vovo | Pruty | 12.584 zobrazení | 34 odpovědí
Ahoj chtěl bych na vánoce koupit taťkovi teleskopický prut s navijákem na univerzální chytačku (Kaprařina , dravci atd.) s cenou bych se chtěl vlézt do 3000 Kč za oboje. Mám vyhlédnutý prut-Shimano Alivio Slim Telescopic a naviják-Shimano naviják Exage s dvojitou kličkou Diky za odpovědi
Pravidla stanovená dětem do 10 let
1.10.2016 | rompeprop | Legislativa | 11.860 zobrazení | 32 odpovědí
Jaká jsou momentální pravidla lovu pro děti do 10 let.??
1. Doprovod 2.Na kolik prutů smí chytat 3.Chytání na živou ,nebo mrtvou rybku.
Jaký picker na řeku - pomalou vodu?
2.5.2011 | jeewee | Tipy & triky | 11.472 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj všichni, vlastně skoro celý rok chytám na dolním toku řeky Berounky-tedy hlubší pomalá voda. Zpravidla chytám z lodičky, ale protože miluju feeder, tak ho samořejmě mám i na loďce. Jenže díky délce feederu (330) a neustálým jemným pohybům loďky se mi vše přenáší do špičky prutu.O víkendu mi ale kamarád na pár minut půjčil winkelpicker (nebo jen picker? – nevím co mám správně používat). Na loďce to byla bomba. Délka 240cm – prostě paráda. Vychutnal jsem si na něm kapříka kolem 50 cm. Jenže to mi už přišlo skoro jako max., co prut snese. Poraďte prosím – je picker vůbec vhodný pro rybolov z loďky? Nezřídka chytám kapry nad 60 a 70cm, výjimečně i amury kolem 80cm. Existuje – resp. doporučili bystemi nějaký vhodný? Nejčastěji mívám v létě vlasec 0,20 a zátěž max. 25g. A ještě – jaký naviják – stačí nějaký feederový (Ryobi Zauber 3000 ?). Díky moc všem
jak na tlouště
28.5.2007 | novas32 | Bílá ryba | 5.190 zobrazení | 14 odpovědí
ahoj, poradi mi nekdo, co nastrazovat v tomto obdobi na tlouste? uvitam jakoukoliv radu i co se tyka montaze a zpusobu lovu. diky
Jsem nešika?
28.3.2005 | rybar11 | Plavaná | 4.077 zobrazení | 11 odpovědí
Chytal jsem dva dny na plavačku s vlasem 16. Foukal vítr, takže bylo
nutno potopit vlasec. Problém byl v tom, že to nešlo!! Ať jsem dělal, co
jsem dělal, prostě nechtěl pod vodu. Myslíte, že je vada ve vlasci??? Stalo
se Vám už něco podobného?
I při razantním chování nešel potopit jinak, než hodně razantníma
poškubama, takže nakonec stejně skončil jinde, než jsem chtěl chytat, to
je těsně u ledu.........
sonar
10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 4.067 zobrazení | 11 odpovědí
Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.
SPORTEX Carboflex NG 3105
30.9.2014 | NEEO | Pruty | 3.339 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, měl bych jeden dotaz, mám možnost koupit tento prut za rozumný peníz na přívlač. Máte někdo s tímto prutem skušenosti,je dobrý?
magicbobbers
30.8.2006 | ART | Dravci | 3.338 zobrazení | 9 odpovědí
dneska jsem to vyhral v soutěži ale nevim jak se s tim zachází a co se na to chytá neví někdo
Naviják Nova 740 Red SPRO
1.9.2006 | hajan | Navijáky | 2.597 zobrazení | 7 odpovědí
Opravdu to nikdo nemáte? Uvítal bych nějaké zkušenosti, bo bych ho chtěl zkusit, ale bojím, bojím…
Prosím pomozte
17.4.2005 | Tomik | Pruty | 2.595 zobrazení | 7 odpovědí
Dneska jsem strejdoj zlomil jeho prut- problém je v tom že nemůžu sehnat kontakt na firmu a v obchodě servis nedělaj jedná se o prut značky devil s názvem Magnum Tele Match 390. Ruplo to v druhým dílu dík moc za každou odpověd.
Candát na Nechranicích
5.5.2010 | tjjack | Dravci | 4.826 zobrazení | 13 odpovědí
Nevěděl by někdo, kam na velký candáty na Nechranice? Nečekám přesný místa kde, ale kdyby mi někdo prozradil alespoň přibližně kde ;-). Chci chytat z břehu…
Srdeční kolaps z množství parem !
15.5.2004 | | Domácí revíry | 3.714 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Byl jsem dnes na Svitavě 1, řece, kterou se teprve učím poznávat a kulil jsem oči. Asi poprvé v životě si budu muset pořídit atlas ryb,což je pro rybáře , který loví od svých pěti let docela hanba. Na mušku jsem tahal všehno možné, jelce,boleny a o červenkách a pstruzích ani nemluvím a už jsem v tom měl docela zmatek. Co mne ale tak zarazilo? Kdybych neměl sluneční brýle, byl bych oslněn zlatavými odlesky šupin parem. Nikdy jsem žádnou nevytáhl, ale to množství co jsem viděl mne přivedlo do úplného tranzu!!! V půlmetrové hloubce se převalovaly jako na pláži a mám odvahu říci,že co metr čtvereční to jedna nad 40 cm. Teď na těchto stránkách studuji jak na ně! Díky za takový web !!!!!!!
Sumcařina
19.6.2009 | TOM Dc | chytej.cz | 2.972 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím,chtěl bych vyzkoušet sumáky na Žernoseckém jezeře u Litoměřic,máte s touto lokalitou kluci někdo nějaké zkušenosti?
Prosím s výberem velikostí navijáku!
27.6.2010 | Eclesia | Přívlač | 2.598 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den
Jsem začatečník a chtěl bych začít s přívlačí. Měl bych vybraný naviják akorát nevím jakou vybrat velikost. jedná se o tento naviják: http://www.nasoutokushop.cz/…pi-220-d3740 Vím že to není nic moc ale na začátek stačí. Nevyznám se ve velikostech mají je ve velikostech: 220, 230, 240, 250. Kterou velikost by jste mi doporučili?
Mnohokrát děkuji
viac dielne woblery
2.8.2005 | RASTOK | Ostatní nádobíčko | 2.234 zobrazení | 6 odpovědí
Aké máte skúsenosti s try a viacdielnymi woblermi ?
zaujimave