Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Shimano aero gt necteno

9.5.2007 | skwor | Navijáky | 3.081 zobrazení | 8 odpovědí

Nevíte, jestli by se ještě někde dal sehnat tento naviják? Sháním ho už delší dobu a stále bezúspěšně. Jde mi o menší velikost (1000–3000). Díky.

Okoun necteno

3.5.2005 | Tumi | Dravci | 2.690 zobrazení | 7 odpovědí

Jak a na co chytáte okouny???

Křidélka necteno

30.3.2006 | kreuz | Muškaření | 2.305 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím,

rád bych se zeptal, z čeho vážete křidélka na suché mušky, kromě bažantích letek, popřípadě kde se onen materiál nechá sehnat? Nemyslím CDC prosím, myslím přírodní materiály.

Jako otázku navrch by mě zajímalo kde se nechají sehnat pěkné májovky s pravými křidýlky, na i-netu, popř. tip na obchod v okolí HK.

Za tipy díky.

Kniha Sumec - životní výzva necteno

9.9.2009 | Losfedos | Vaše názory | 16.980 zobrazení | 44 odpovědí

co rikate na tuto knihu?vase spokojenost s touto knihou.celkove hodnoceni tohoto dila…

Chytaní okolo Doks necteno

18.2.2008 | romank1 | Domácí revíry | 13.132 zobrazení | 34 odpovědí

Ma někdo zkušenost rybaření okolo Doks na rybníkách díky

Pravidla stanovená dětem do 10 let necteno

1.10.2016 | rompeprop | Legislativa | 12.344 zobrazení | 32 odpovědí

Jaká jsou momentální pravidla lovu pro děti do 10 let.??

1. Doprovod 2.Na kolik prutů smí chytat 3.Chytání na živou ,nebo mrtvou rybku.

Správné použití podvodního splávku na sumce necteno

30.8.2005 | Candátoman | Dravci | 8.494 zobrazení | 22 odpovědí

Jak se má správně vázat montáž s podvodním splávkem při lovu sumců na rybičku a žížalu? Jaké používáte olova, gramáž splávků, hadičky nebo trubičky proti zamotávání, kolik (3)háčků používáte, vzdálenosti olova od splávku, od splávku k rybě, jak velký splávek k jak velké nástražní rybě, rozdíly v lovu na stojaté a tekoucí vodě a vše co víte a napíšete mi moc pomůže. Mám zatím k dispozici splávky 20 a 40 g. Všude se o tom píše, ale v žádné knize jsem montáž nenanšel. Díky všem!!!

Na co teď berou....? necteno

23.5.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 8.481 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím přátele a kolegy rybáře. Jsem začátečník, tuto sezónu chytám poprvé, a proto nemám tolik zkušeností. Chtěl bych se zeptat s jakými nástrahami máte v tuto dobu dobré zkušenosti. samozřejmě že každá voda je jiná, ale tak abych si udělal představu alespoň trochu co mám vyzkoušet. Mockrát předem děkuju! Petrův ZDAR!

rada - Kdy na štiky? necteno

12.8.2009 | candatek | Dravci | 6.949 zobrazení | 18 odpovědí

jsem zacatecnik a nevim jak na stiky v obdobi uz jsem 3chyt ale jen nahodou tak vas prosim o radu kdy je naa ne nejlepsi jit

< < změna názvu otázky; CeP >

Fotky ryb v sekci z lovu necteno

19.10.2005 | Deleted | Ostatní ryby | 5.800 zobrazení | 15 odpovědí

Jak se divam na ty fotky z lovu, tak zejmena poslednich sticek pozujicich pred objektivem mi je docela lito. Osobne se snazim tyto male ryby odepinat ve vode a nesahat na ne (ostatne se tak chovam ke vsem rybam, ktere si nechci odnest, pokud to samozrejme jde).

Co si myslite o zverejnovani fotek sticek 45 cm malych, mrnavych okounu do 20 cm apod?

SLAPY privlac? necteno

20.7.2007 | ??? | Domácí revíry | 5.020 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Neporadi nekdo kde je to dobre na candaty a na privlac na slapech?

Atraktory(Ochucovadla) na přívlač necteno

12.1.2005 | PV | Přívlač | 3.854 zobrazení | 10 odpovědí

Vážení, používáte nějaká ochucovadla při vláčce s gumama? Já jsem o tom zatím akorát četl, doporučovali např. olej ze sardinek atd. Taky vím, že se někaký prodávají a je to za dost peněz. Jaké máte zkušenosti? díky.

Na sumce s mrtvou rybičkou. necteno

11.7.2005 | Goyer | Dravci | 3.477 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych se optat vzdejších sumcařů, zda chytli sumce i na mrtvou nástrahu. Vzhledem k tomu, že jsem včera chytal candáta a vytáhnul jsem dva sumce (62–45) a to na 3–5cm mrtvého okouna a háček 10tku. Systémem brčko a rybička 10cm nadednem, tak jsem se docela divil.
A pak se ještě chci zeptat, když chytám sumce u břehu do 2m, je možnost tam také chytit velkého (hloubka je tam okolo 1–1,5)…že bych nastražil větší rybu, ale teď nevím zda mrtvou nebo živou. ale když mi berou na mrtvou. nikde jsem ale nečetl o mrtvé na sumce. ale prý funguje jako nemocnice.

chytani v Norsku necteno

4.1.2005 | TOMIK-X | Rybaření v zahraničí | 3.472 zobrazení | 9 odpovědí

co si otom myslite?

Feeder a candáti necteno

27.7.2006 | Yuri | Feeder | 3.090 zobrazení | 8 odpovědí

Chtel bych se zepeta jestli candata zasekavate ihned pri prvnim vetsim ohnuti spicky nebo jestli chvili cekate az se do rybky poradne zakousne?

Velikost vábničky v závislosti na hloubku vody necteno

6.2.2007 | Bohdan | Sumcařina | 3.085 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, nedávno jsem zaslechl názor, že velikost a tvar konce vábničky může mít vliv na účinnost vzhledem k hloubce vody v revíru. Podle čeho volíte velikost a tvar vábničky? Dík za info. Bob

echolot na rybník - dotaz necteno

13.5.2012 | majpa | Ostatní nádobíčko | 15.508 zobrazení | 40 odpovědí

Zdravím. Jako nerybář bych chtěl svým švagrům rybářům koupit k narozeninám sonarový vyhledávač ryb LOWRANCE X-4 PRO. Můj dotaz zní, zda to je použitelné na monitorování ryb ze břehu, popřípadě občas na loďku se jen tak projet po rybníku a zjistit, kde se ryby vyskytují nejvíce? Nejčastěji jezdí švagrové na rybníky. Jestli by pro tento účel přístroj nebo nějaký jiný dle vašeho tipu k tomu vyhovoval. Má to úhel záběru 120° (vhodný na mělké vody) a 2 echo frekvence. Abych nekoupil krám, který jim bude k ničemu. Díky předem za odpověď.

Teleskop do 800 kč necteno

16.8.2011 | erfas | Pruty | 11.232 zobrazení | 29 odpovědí

ahoj, potřeboval bych poradit.po 15 letech jsem se rozhodl,zase jít chytat,ale potřeboval bych nakoupit nějaký prut a naviják. chtěl bych teleskop do 800 kč a naviják do 800 kč.abych to mohl vyzkoušet. děkuji za každou radu a zkušenosti. Jinak malé,střední rybníky. z ryb kapra a vyjmečně i štiku.

Mikuláš a chytejáci necteno

5.12.2005 | Tomucha | Vánoce | 3.484 zobrazení | 9 odpovědí

tak se pochlubte co vám dneska přinesl Mikuláš? kdo zlobil a kdo ne?…

Bitov 2014 necteno

31.7.2014 | muradbear | Domácí revíry | 2.328 zobrazení | 6 odpovědí

Jedeme na posledni tyden v srpnu na bitov do zatoky, nake doporuceni na co chytat resp. na co letos berou (nejlepe kapri,candati,a­muri)?? predem dekuji za odpovedi