Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
SLAPY privlac?
20.7.2007 | ??? | Domácí revíry | 4.954 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Neporadi nekdo kde je to dobre na candaty a na privlac na slapech?
Rapala pro fishing
2.12.2006 | troutman2 | Ryby | 3.817 zobrazení | 10 odpovědí
Nemáte někdo tuhle hru?
Atraktory(Ochucovadla) na přívlač
12.1.2005 | PV | Přívlač | 3.816 zobrazení | 10 odpovědí
Vážení, používáte nějaká ochucovadla při vláčce s gumama? Já jsem o tom zatím akorát četl, doporučovali např. olej ze sardinek atd. Taky vím, že se někaký prodávají a je to za dost peněz. Jaké máte zkušenosti? díky.
Na sumce s mrtvou rybičkou.
11.7.2005 | Goyer | Dravci | 3.440 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych se optat vzdejších sumcařů, zda chytli sumce i na mrtvou
nástrahu. Vzhledem k tomu, že jsem včera chytal candáta a vytáhnul jsem
dva sumce (62–45) a to na 3–5cm mrtvého okouna a háček 10tku. Systémem
brčko a rybička 10cm nadednem, tak jsem se docela divil.
A pak se ještě chci zeptat, když chytám sumce u břehu do 2m, je možnost
tam také chytit velkého (hloubka je tam okolo 1–1,5)…že bych nastražil
větší rybu, ale teď nevím zda mrtvou nebo živou. ale když mi berou na
mrtvou. nikde jsem ale nečetl o mrtvé na sumce. ale prý funguje jako
nemocnice.
Feeder a candáti
27.7.2006 | Yuri | Feeder | 3.050 zobrazení | 8 odpovědí
Chtel bych se zepeta jestli candata zasekavate ihned pri prvnim vetsim ohnuti spicky nebo jestli chvili cekate az se do rybky poradne zakousne?
Shimano aero gt
9.5.2007 | skwor | Navijáky | 3.048 zobrazení | 8 odpovědí
Nevíte, jestli by se ještě někde dal sehnat tento naviják? Sháním ho už delší dobu a stále bezúspěšně. Jde mi o menší velikost (1000–3000). Díky.
Daiwa Ballistic nebo Shimano Twin Power ?
10.2.2012 | Dany73 | Navijáky | 31.748 zobrazení | 83 odpovědí
Rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s navijáky Daiwa Ballistic 2500SH a Shimano Twin Power 2500FC. Na doporučení se rozhoduji už pouze mezi těmito dvěma, cenově střední třídy. Zajímalo by mne, zda je tak velký rozdíl v kvalitě oproti rozdílu finančnímu. Prostě zda-li mi srovnatelně poslouží na běžnou přívlač to téměř o 2000,– levnější Shimano. Vláčím v sezoně každý víkend středně těžké nástrahy, prut 210 Penn Millenium. Děkuji moc za vaše názory a zdravím všechny kolegy rybáře!
Historie navijáků Shakespeare
30.8.2010 | shakespearman | Ostatní nádobíčko | 27.570 zobrazení | 72 odpovědí | upravit
Dnes je moderních navijáků spousta,dokonce 12 ložiskových nebo i více,blýskají se to je pravda,ale v nedávné minulosti se vyráběli navijáky Shakespeare,z nichž některé si myslím ne jenom já,ale i spousta dalších rybářů,že předčili svou dobu.Některé nejsou v takové kvalitě ani dnes,a to stojí tisíce.Nabízím rybářům nahlédnutí do mé nostalgie navijáků Shakespeare,aby se pokochali mou sbírkou : www.shakespearman.freepage.cz A zároveň chci poděkovat těm,kteří mě nějakým způsobem podporují a občas i něco nabízejí. Rád si na toto téma s rybáři,které tato záležitost zajímá popovídám. Petrův zdar Shakespearman
Feeder dvojí délka
9.4.2005 | Robur | Feeder | 20.707 zobrazení | 54 odpovědí
Teď jsem se díval v rybářství na feeder pruty, bohužel si nepamatuji značku, ale zaujalo mě, že prut měl volitelnou délku, konkrétně mezi 3,3 a 3,9m, což se řešilo jedním dílem, ketrý se vkládal dle potřeby. Zdůrazňuji, že nemluvím o špičce. Cena byla cca 1600 a k tomu 5 špiček. Už jste to někdo něco takového používal, řeším hlavně tu délkovou variailitu. Myslím, že prut byl zn. browning nebo tak nějak. [addsig]
Kniha Sumec - životní výzva
9.9.2009 | Losfedos | Vaše názory | 16.834 zobrazení | 44 odpovědí
co rikate na tuto knihu?vase spokojenost s touto knihou.celkove hodnoceni tohoto dila…
Jak chytat kapry vúdolní nádrži - Seč-451 021 - Chrudimka 5
25.6.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 8.813 zobrazení | 23 odpovědí
Prosím , mohl by mě poradit jak nebo co použít na chytání kaprů na údolní nádrži – Seč-451 021 – Chrudimka 5.
Děkuji moc
v Srpnu tam mám plánovanou dovolenou a tak se těším........
Na co teď berou....?
23.5.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 8.441 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím přátele a kolegy rybáře. Jsem začátečník, tuto sezónu chytám poprvé, a proto nemám tolik zkušeností. Chtěl bych se zeptat s jakými nástrahami máte v tuto dobu dobré zkušenosti. samozřejmě že každá voda je jiná, ale tak abych si udělal představu alespoň trochu co mám vyzkoušet. Mockrát předem děkuju! Petrův ZDAR!
rada - Kdy na štiky?
12.8.2009 | candatek | Dravci | 6.890 zobrazení | 18 odpovědí
jsem zacatecnik a nevim jak na stiky v obdobi uz jsem 3chyt ale jen nahodou tak vas prosim o radu kdy je naa ne nejlepsi jit
< < změna názvu otázky; CeP >
Prut na Plavanou Milo PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH
21.7.2010 | Shimano911 | Plavaná | 6.502 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím kolegové,poradili by jste mi s výběrem matchového prutu? Přemýšlím nad PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH. Je to správná volba,jestliže chci chytat větší ryby? Díky všem…
chytani v Norsku
4.1.2005 | TOMIK-X | Rybaření v zahraničí | 3.446 zobrazení | 9 odpovědí
co si otom myslite?
Zkušenosti s firmou Robinson
12.3.2010 | Knak | Vaše názory | 3.068 zobrazení | 8 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s výrobky od firmy Robinson? Používáte od této firmy navijáky na feeder a nebo feederové pruty?
vabeni sumcu
29.6.2005 | kamet | Sumcařina | 3.060 zobrazení | 8 odpovědí
u nas v Č. Budejovicich a sirem okoli jsou zakazany vabnicky myslite ze lze vabit sumce zpevem?
Najde se rybář z Chocně, vm, lit., UO, žbk, Tyn.?
3.9.2006 | Time | Ryby | 2.683 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravíčko:)
chtěl bych touto cestou potkat nějakého společníka či -ci pro rybářský výlety na tichou, divokou orlici -mp , písáky u HK,PCE či jiné lokality . Nemám pořádně ským jezdit a rád bych ! Je mi 21 , rybařím rekreačně -ani masař ani boilísák a jsem mírně punk ;)
Dragon invisible braid
28.11.2007 | hajan | Ostatní nádobíčko | 2.679 zobrazení | 7 odpovědí
Má to někdo, zná to někdo, Zkušenosti??? Hlavně mě zajímá, jestli průměr aspoň zhruba odpovídá skutečnosti, jak deklarují. Díky všem.
morava 9 a kapři
27.11.2009 | kalfos | Kaprařina | 2.301 zobrazení | 6 odpovědí
chtěl bych vědět jestli tam berou kapři na boilies.já mám docela dobré zkušenosti.