Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Úlovky na revíru Otava 5,6.....atd
4.2.2011 | Šnek | Lososovité ryby | 7.330 zobrazení | 20 odpovědí
Jaké máte úlovky na otavě? pochlubte se i fotografiemi + můžete pověděť jaké máte oblíbené nástrahy…
Slovensko a Váh
9.2.2005 | zedus | Rybaření v zahraničí | 6.217 zobrazení | 17 odpovědí
Zjistil jsem, že mám kousek k Váhu a chtěl bych se zeptat, kolik stojí povolenka pro cizince? (to bych asi zjistil z netu, ale sem zhniloň). Hlavně mi jde o to, co se dá na Váhu chytit. Moje hlavní rybářská technika je přívlač, takže se ptám slovenských kolegů, ale ne jen jich. Jak to vypadá na Váhu, stojí to za to, zajet tam? Jsou tam dravé ryby? (štika, candát, okoun atd… ?)
Nákup přes internet
24.5.2010 | Jepik | Obchod | 4.399 zobrazení | 12 odpovědí
Dobrý den,chtěl bych se optat jáké máte skušenosti s internetovím nákupem u firmy Lovy Brno.Nedávno jsem si jako obchodník objednal u nich zboží a byl jsem nemile překvapen.Musel jsem je více jak týdem po telefonu nahánět abych se u nich zaregistroval.Po objednání zboží mi ani nedali vědět co mi vlastně poslali a jestli s tím souhlasím.Balík mi došel do dvou dnů.Už když jsem ho přebíral tak jsem byl zděšen.Byl celi pomačkaný a zabalený tak že by to i pětiletý dítě zvládlo líp.Zboži vevnitř bylo rozházené a většinu obsahu tvořily jen rozložené krabice a papíry.Nejhorší na tom bylo že většina zboží co jsem si objednal tak tam nebylo ale zase mi přibalili to co jsem vůbec nechtěl.Další skušenost jak neobjednávat přes internet.
Rapala pro fishing
2.12.2006 | troutman2 | Ryby | 3.663 zobrazení | 10 odpovědí
Nemáte někdo tuhle hru?
Mikuláš a chytejáci
5.12.2005 | Tomucha | Vánoce | 3.301 zobrazení | 9 odpovědí
tak se pochlubte co vám dneska přinesl Mikuláš? kdo zlobil a kdo ne?…
AMUŘI
1.7.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 18.041 zobrazení | 49 odpovědí
Zdravím všechny,chci se poradit s lovem amura…viděl sem moc pěkný amury,ale neberou.Žerou jen rákos,vyjedou až k hladině,vyskočí,lapí list rákosu a stahne ho pod vodu,tam jej okusuje.NEVÍTE O NĚČEM NA TAKOVÉ TO BÁZI S RÁKOSEM NEBO NĚCO PODOBNÝHO???Prosím o rady,díky a přeji hodně úlovků.
Co sem to chytnul?
20.3.2016 | vonty | Bílá ryba | 4.783 zobrazení | 13 odpovědí
Lapnul jsem tuto rybu, delka
43 cm na hnojacka , muj typ je proudnik , ale vůbec si nejsem jisty. Ryba
vracena vode.
vabeni sumcu
29.6.2005 | kamet | Sumcařina | 2.946 zobrazení | 8 odpovědí
u nas v Č. Budejovicich a sirem okoli jsou zakazany vabnicky myslite ze lze vabit sumce zpevem?
Pomoc s výběrem pro začátečníka
4.1.2016 | Pajrou | Pruty | 2.578 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den, s novým rokem jsem si dal předsevzetí, že si o víkendech začnu rybařit a pročistit hlavu. Tak jak to dělával kdysi můj děda a já jsem chodíval s ním. No sám jsem to nikdy nezkoušel a tak jsem trochu hledal na netu. Že bych si koupil do začátku nějaký prut v akci našel jsem na jednom slevovém portálu zaměřeným právě na rybaření, prut který se mi líbí nevím zda sem mohu hodit odkaz no dam ho sem aby jste mi řekli zda se pro mě hodí prosím neukamenujte mě hned za to dík :) http://augere.cz/…llerproduct/#upl Chtěl bych chytat na přehradách žádná řeka. Byl by pro mě? Mě osobně se totiž moc líbí ale jak jsem psal zatím tomu nerozumím :D Jo a strop je 2000kč Díky moc za odpovědi
Příroda u vody
7.4.2004 | Prizrak | Ryby | 2.573 zobrazení | 7 odpovědí
Jste spokojeni s přírodou poblíž vody?
Feederové montáže na zimu
10.2.2011 | osprey | Feeder | 15.886 zobrazení | 43 odpovědí
Zdravím kolegy, kteří mají rádi barevné špičky prutů. Pokud máte chuť podiskutovat o svách zkušenostech, zajímalo by mě, jaké typy montáží (materiály, délky návazců, velikosti háčků apod. v zimě používáte.
rada - Kdy na štiky?
12.8.2009 | candatek | Dravci | 6.640 zobrazení | 18 odpovědí
jsem zacatecnik a nevim jak na stiky v obdobi uz jsem 3chyt ale jen nahodou tak vas prosim o radu kdy je naa ne nejlepsi jit
< < změna názvu otázky; CeP >
Fotky ryb v sekci z lovu
19.10.2005 | Deleted | Ostatní ryby | 5.533 zobrazení | 15 odpovědí
Jak se divam na ty fotky z lovu, tak zejmena poslednich sticek pozujicich pred objektivem mi je docela lito. Osobne se snazim tyto male ryby odepinat ve vode a nesahat na ne (ostatne se tak chovam ke vsem rybam, ktere si nechci odnest, pokud to samozrejme jde).
Co si myslite o zverejnovani fotek sticek 45 cm malych, mrnavych okounu do 20 cm apod?
chytani v Norsku
4.1.2005 | TOMIK-X | Rybaření v zahraničí | 3.326 zobrazení | 9 odpovědí
co si otom myslite?
Nocni privlac
23.6.2005 | remiet | Domácí revíry | 2.584 zobrazení | 7 odpovědí
Jake mate zkusenosti s vlacenim v noci ? Parkrat jsem to zkusil,ale asi diky neduvere a nesledne male trpelivosti jsem moc uspesny nebyl…
HOŘAVKA DUHOVÁ a jiné vzácnější druhy
15.4.2015 | stratowar | Ostatní ryby | 2.584 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, dnes jsem slovil u sebe na rybníce 300 pěkných hořavek, pokud
by někdo chtěl někam vysadit, můžete mi napsat. Jinak se zabývám
různými drobnými druhy ryb, jako je hrouzek, slunka, mřenka a další
Dragon invisible braid
28.11.2007 | hajan | Ostatní nádobíčko | 2.581 zobrazení | 7 odpovědí
Má to někdo, zná to někdo, Zkušenosti??? Hlavně mě zajímá, jestli průměr aspoň zhruba odpovídá skutečnosti, jak deklarují. Díky všem.
JE TO SPRÁVNÉ :
28.2.2006 | pilot | Kaprařina | 2.210 zobrazení | 6 odpovědí
PROSÍM PODÍVEJTE SE NA www.rybarihk zejména pak na obsah článku o tom kdo nejvíce ulovil ryb a jakých. bude se vám chtít ( házet kačatům)
Prut na Plavanou Milo PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH
21.7.2010 | Shimano911 | Plavaná | 6.305 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím kolegové,poradili by jste mi s výběrem matchového prutu? Přemýšlím nad PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH. Je to správná volba,jestliže chci chytat větší ryby? Díky všem…