Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

pruty Dragon necteno

13.8.2008 | alva | Pruty | 10.619 zobrazení | 28 odpovědí

Jakou máte zkušenost s „chvějivkama“ od Dragonu (a v jaké verzi)? A co Dragon Ghost Buster? Moc dík za odpověď (chci si udělat radost k třicetinám). Ali

Prut na Plavanou Milo PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH necteno

21.7.2010 | Shimano911 | Plavaná | 6.432 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím kolegové,poradili by jste mi s výběrem matchového prutu? Přemýšlím nad PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH. Je to správná volba,jestliže chci chytat větší ryby? Díky všem…

Fotky ryb v sekci z lovu necteno

19.10.2005 | Deleted | Ostatní ryby | 5.691 zobrazení | 15 odpovědí

Jak se divam na ty fotky z lovu, tak zejmena poslednich sticek pozujicich pred objektivem mi je docela lito. Osobne se snazim tyto male ryby odepinat ve vode a nesahat na ne (ostatne se tak chovam ke vsem rybam, ktere si nechci odnest, pokud to samozrejme jde).

Co si myslite o zverejnovani fotek sticek 45 cm malych, mrnavych okounu do 20 cm apod?

Příroda u vody necteno

7.4.2004 | Prizrak | Ryby | 2.651 zobrazení | 7 odpovědí

Jste spokojeni s přírodou poblíž vody?

Historie navijáků Shakespeare necteno

29.8.2010 | shakespearman | Ostatní nádobíčko | 27.359 zobrazení | 72 odpovědí | upravit

Dnes je moderních navijáků spousta,dokonce 12 ložiskových nebo i více,blýskají se to je pravda,ale v nedávné minulosti se vyráběli navijáky Shakespeare,z nichž některé si myslím ne jenom já,ale i spousta dalších rybářů,že předčili svou dobu.Některé nejsou v takové kvalitě ani dnes,a to stojí tisíce.Nabízím rybářům nahlédnutí do mé nostalgie navijáků Shakespeare,aby se pokochali mou sbírkou : www.shakespearman.freepage.cz A zároveň chci poděkovat těm,kteří mě nějakým způsobem podporují a občas i něco nabízejí. Rád si na toto téma s rybáři,které tato záležitost zajímá popovídám. Petrův zdar Shakespearman

Feeder dvojí délka necteno

9.4.2005 | Robur | Feeder | 20.568 zobrazení | 54 odpovědí

Teď jsem se díval v rybářství na feeder pruty, bohužel si nepamatuji značku, ale zaujalo mě, že prut měl volitelnou délku, konkrétně mezi 3,3 a 3,9m, což se řešilo jedním dílem, ketrý se vkládal dle potřeby. Zdůrazňuji, že nemluvím o špičce. Cena byla cca 1600 a k tomu 5 špiček. Už jste to někdo něco takového používal, řeším hlavně tu délkovou variailitu. Myslím, že prut byl zn. browning nebo tak nějak. [addsig]

Chytaní okolo Doks necteno

18.2.2008 | romank1 | Domácí revíry | 12.904 zobrazení | 34 odpovědí

Ma někdo zkušenost rybaření okolo Doks na rybníkách díky

Sbirolino,bombeta a pod. necteno

8.8.2004 | rybopet | Ostatní nádobíčko | 10.259 zobrazení | 27 odpovědí

Používate tieto moderné novinky na prívlač?

Jak chytat kapry vúdolní nádrži - Seč-451 021 - Chrudimka 5 necteno

25.6.2007 | Hrouzek003 | Kaprařina | 8.744 zobrazení | 23 odpovědí

Prosím , mohl by mě poradit jak nebo co použít na chytání kaprů na údolní nádrži – Seč-451 021 – Chrudimka 5.

Děkuji moc
v Srpnu tam mám plánovanou dovolenou a tak se těším........

Na co teď berou....? necteno

23.5.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 8.370 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím přátele a kolegy rybáře. Jsem začátečník, tuto sezónu chytám poprvé, a proto nemám tolik zkušeností. Chtěl bych se zeptat s jakými nástrahami máte v tuto dobu dobré zkušenosti. samozřejmě že každá voda je jiná, ale tak abych si udělal představu alespoň trochu co mám vyzkoušet. Mockrát předem děkuju! Petrův ZDAR!

univerzální prut na vláčku+plavanou necteno

19.7.2011 | mari3 | Ostatní nádobíčko | 8.363 zobrazení | 22 odpovědí

zdravím, chci pořídit levnější univerzální teleskopický proutek na příležitostnou vláčku , nebo plavanou v ceně do cca 1000Kč + odopovídající naviják s bojovkou v podobné cenové relaci…

V nabídce e-shopů je nepřeberné množství, můžete mi doporučit něco osvědčeného a v jaké gramáži?

Mě se osobně zamlouvají proutky:

1.Mivardi Insignia Tele 2,7m 10–45g,nebo 25–75g http://www.nasoutokushop.cz/…10-45g-d5428

2.Shimano Catana BX Telespin 270MH 2,7m 15–40g http://www.nasoutokushop.cz/…270-mh-d3453

• ost
  • Sema Cartel Travel Spin 2,65m 15–45g
  • Mikado Trython Travel spin 2,7 10–30g
  • Spro Dyno Force tele 2,70m 20–40g, nebo 20–60g
  • Shimano Vengeance Spinning 2,7m 10–30g
  • CORMORAN Tele Jet Minispin 2,7m 20–50g
  • Okuma Safina-X Tele Spin 2,7m 30–60g
  • Shakespeare Tele Point Perch 2,7m 10/40g

nebo z těch dražších:

• Shimano Exage BX STC Tele Spin 270M 10–30g
  • Cormoran Black Master Tele40,270cm 10–40g,nebo 20–60g
  • DRAGON Millenium HD Travel Spin 2,70m 15–40g
  • DRAGON Thytan Travel Spin 2,70m 10–30g

Navijáky jsem vybral:

1.BI POWER 630 od výrobce Lineaeffe http://www.obchod-rybareni.cz/…wer-630-1135

2. Sema Therapy FDR 830 http://www.tropicliberec.cz/…rapy-fdr-830

3.Tica Venus SD3059H http://www.hobby-g.cz/…SD3059H.html?…

nebo Tica Condor GC 3059

Díky za rady+názory…

Sumci!!! necteno

7.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.808 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny,chci se zeptat jestli nevíte jak to je s fousačama na Novejch Mlýnech?Na kterým tam revíru chytáte a jaké máte zkušenosti?Která z nádrží je pro sumce nejlepší?Dyje 5,7???Proraďte mi plíss :-)

Kde kupujete mouchy a kolik za ně dáváte? necteno

3.8.2004 | morpheus | Muškaření | 3.037 zobrazení | 8 odpovědí

Ne všichni si mouchy vážou. A tak by mne zajímalo, kde je kupujete. Jestli v kamenném obchodě, nebo na internetu? popř. kde přesně? A kolik za ně platíte?

Krmiva Hulín necteno

10.4.2013 | RuSaKsRo | Vaše názory | 16.023 zobrazení | 42 odpovědí

Koupil jsem nějaké boile a krmení od firmy Krmiva hulín. Ted´mám ještě školu takže k vodě se moc nedostanu a když se už nějak dostanu tak jen na 2–3 hodiny. Krmení jsem vyzkoušel jednou a docela se mi líbylo, ale boile na tak krátké vycházky nepoužívám. Mohl by mi někdo kdo s touto firmou má zkušenosti říct jak jejich boile funguje a nějaké dalši věci, které zjistil? Díky za odpovědi.

Jak na štiku necteno

21.6.2005 | Tumi | Dravci | 3.059 zobrazení | 8 odpovědí

Jaká je nej nástraha na štiku a jak se másprávně vláčet?Nechci na živou rybku jelikož nemůžu tak ji nepište.

Dobrý tip na UL přívlač necteno

8.10.2004 | | Přívlač | 3.054 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Poslední tajný tip pro uživatele Chytej. cz před skolením chřipkou a odchodem do věčných rybářských lovišť. (Tak mi to předpověděly sudičky) Neberou Vám i když jim předhazujete svoje favority? Pokud lovíte malé ryby jen pro pocit uspokojení a používáte třpytky do velikosti max. 1, tak Vám předhodím docela dobrý tip, který mám již prověřený několikátou ryb. sezónu a nikomu jsem o tom ještě neřekl. Marmyšky znáte že? Urval se Vám na nich někdy háček a museli Jste ji vyhodit? Tak to byla chyba! Smrtelnou nástrahou pro ryby je, když si provléknete marmyšku bez háčku,nejlépe tzv. berušku (česká, zlatá s červeným zabarvením) volně na vlasec před plandavku nebo rotačku. Nejlepší k tomu jsou malé plandavky, protože nepotřebují karabinku. Rotačka za marmyškou již nemá ten správný chod a musíte ji dát až na vlasec za karabinku a proto používám raději plandavky. V čem je to kouzlo? Okounek, pstruh nebo tloušť když vidí marmyšku, kterou honí imaginární rybička ve tvaru plandavky, nikdy neváhá a útočí. Pokud lovíte na vel. 00 až 0, tak máte se pstruhy odchytáno a závody vyhraný. Je to tip, který jsem ještě nikomu neřekl a Vy jste první. Takže mnoho úspěchů a lovte bez protihrotů! Pstruh je moc krásná ryba na to, aby se zbytečně zraňovala! Ahojky

Prut na ... necteno

30.11.2005 | SS | Pruty | 2.672 zobrazení | 7 odpovědí

Koupil jsem si udicu Shimano a všechny díly nejdou ani po násilím nasadit na sebe je tam asi 1cm škvíra. Mohli byste mi někdo prosím poradit jak to udělat aby k sobě přiléhali. uvažoval jsem o osmirkování, ale nechci ju posrat.

Nocni privlac necteno

23.6.2005 | remiet | Domácí revíry | 2.667 zobrazení | 7 odpovědí

Jake mate zkusenosti s vlacenim v noci ? Parkrat jsem to zkusil,ale asi diky neduvere a nesledne male trpelivosti jsem moc uspesny nebyl…

WOBLERE V MODROM necteno

4.7.2005 | RASTOK | Dravci | 2.288 zobrazení | 6 odpovědí

Mám niekoľko rôznych woblerov v modrom odtieni, ale doposiaľ som na ne nikdy nič nechytil. má niekto s touto farbou úspech ?

echolot na rybník - dotaz necteno

13.5.2012 | majpa | Ostatní nádobíčko | 15.305 zobrazení | 40 odpovědí

Zdravím. Jako nerybář bych chtěl svým švagrům rybářům koupit k narozeninám sonarový vyhledávač ryb LOWRANCE X-4 PRO. Můj dotaz zní, zda to je použitelné na monitorování ryb ze břehu, popřípadě občas na loďku se jen tak projet po rybníku a zjistit, kde se ryby vyskytují nejvíce? Nejčastěji jezdí švagrové na rybníky. Jestli by pro tento účel přístroj nebo nějaký jiný dle vašeho tipu k tomu vyhovoval. Má to úhel záběru 120° (vhodný na mělké vody) a 2 echo frekvence. Abych nekoupil krám, který jim bude k ničemu. Díky předem za odpověď.