Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kevlarové lanko necteno

22.10.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 9.586 zobrazení | 25 odpovědí

Zdravím všechny. V sobotu mi při zdolávání štiky(50–60cm) prasklo kevlarové lanko.(nosnost do 5kg) Co myslíte, že bylo příčinou? Nekvalitní materiál nebo je možné, že to štika přepilovala. Podotýkám, že ten návazec měním před každým lovem.

Žerou ryby žaludy??? necteno

12.9.2006 | Klon | Kaprařina | 6.525 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych znát Váš názor.Byli jsme s kamošem na revíru na kterým si bezvadně vždy zachytáme,ale tentokrát to bylo hodně slábé.U vody byli stromy žaludu,které padali ve velkem do vody,tak jsme přemyšleli jestli je třeba kapr žere.Jestli ano tak to potom musi být dlouho na tomto revíru po rybách.

Privátní revír Mrhal(u Budějic) necteno

12.2.2006 | bubu | Domácí revíry | 4.212 zobrazení | 11 odpovědí

V létě mám naplánovanou dovolenou u rybníku Mrhal, tak by mně zajímaly Vaše názory na kvalitu tohoto revíru. Povolenka na týden 1500. Nejsem rybožravec,ryby pouštím. Díky za reakce.

Feeder a mušov?? necteno

11.2.2008 | matej | Feeder | 3.450 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravičko chci se zeptat jestli někdo chytá na feeder v okoli pasohlavek??pop­řípadě jaké mate zkušenosti???

Mimo rybačku-GPS? necteno

23.2.2008 | Rybar211 | Ostatní nádobíčko | 2.686 zobrazení | 7 odpovědí

Neprodá někdo GPS Garmin etrex legend? S příslušenstvím by to bylo fajne. Díky (marekjantac@centrum.cz)

HOŘAVKA DUHOVÁ a jiné vzácnější druhy necteno

15.4.2015 | stratowar | Ostatní ryby | 2.681 zobrazení | 7 odpovědí

HOŘAVKA DUHOVÁ a jiné vzácnější druhyAhoj, dnes jsem slovil u sebe na rybníce 300 pěkných hořavek, pokud by někdo chtěl někam vysadit, můžete mi napsat. Jinak se zabývám různými drobnými druhy ryb, jako je hrouzek, slunka, mřenka a další

JE TO SPRÁVNÉ : necteno

28.2.2006 | pilot | Kaprařina | 2.299 zobrazení | 6 odpovědí

PROSÍM PODÍVEJTE SE NA www.rybarihk zejména pak na obsah článku o tom kdo nejvíce ulovil ryb a jakých. bude se vám chtít ( házet kačatům)

Teleskop do 800 kč necteno

16.8.2011 | erfas | Pruty | 11.146 zobrazení | 29 odpovědí

ahoj, potřeboval bych poradit.po 15 letech jsem se rozhodl,zase jít chytat,ale potřeboval bych nakoupit nějaký prut a naviják. chtěl bych teleskop do 800 kč a naviják do 800 kč.abych to mohl vyzkoušet. děkuji za každou radu a zkušenosti. Jinak malé,střední rybníky. z ryb kapra a vyjmečně i štiku.

Jaký prut vybrat? necteno

28.4.2015 | Magdaléna B. | Pruty | 6.928 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

Dobrý den, syn je vášnivý rybář a za pár týdnů má narozeniny. Přemýšlíme co mu pořídit a napadl nás nějaký lepší prut. Bohužel se v tom vůbec nevyznáme a tak hledám na internetu. Je toho ale tolik, že nevím, který vybrat. Poraďte mi prosím na jaké pruty se zaměřit, popřípadě nějaký obchod, kde jsou pruty kvalitní.

Plavaná pro začátečníky necteno

18.10.2004 | Pavel-Brno | Plavaná | 6.549 zobrazení | 17 odpovědí

Letos bych rád začal chytat na „plavačku“ tak jak se doopravdy má! Něco jsem si přečetl,něco mám od kolegů rybářů,ale přivítal bych i další rady na toto téma. Chci začít koupí nového prutu,jak na to? Mám „vláčku“ 2,40m/10–30g je vhodná i na plavanou? V čen je „TO“ pravé? V délce prutu? Budu rád když potradíte.

Značka SPRO necteno

13.5.2005 | Zcuter | Dravci | 4.224 zobrazení | 11 odpovědí

mohli by ste mi poradit zda je tato značka dobrá neboť jsem si koupil naviják této značky a nevím co si s ním můžu dovolit. prosím odpovězte…

Prodám menší kapry necteno

14.9.2010 | o.henry | Obchod | 3.848 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

podařilo se mi na mém rybníce vypěstovat asi 300kg kapra ve velikosti od 25 do 35 cm.prosím nevíte kdo by ho odkoupil sem schopný ho i dovést poraďte prosím…

výbava pro začátečníka necteno

6.3.2009 | novas32 | Muškaření | 3.465 zobrazení | 9 odpovědí

ahoj, muzete mi prosim poradit, co by mela obsahovat zakladni vybava na muskareni? rad bych s muskarenim zacal, zkusenosti ale zadne nemam a tedy ani nevim, co poridit. jaky prut, navijak, snury, nejake zakladni typy musek atd. dekuju za rady

Svratka3 necteno

4.11.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 2.306 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, chytáte někdo v Pisárkách pod splavem na Svratce 3? Máte tam nějaké úspěchy?

Ústečáci - vláčka necteno

15.12.2005 | kodlk | Přívlač | 1.920 zobrazení | 5 odpovědí

Nazdárek. Nepůjdeme si v pondělí 26.12.2005 pro­větrat nacpaný bachory s vláčákem někam k vodě a rozloučit se tak s letošní sezonou? Co vy na to? TOMASH, KAZAN, ESKY, KULKIN, DWARF ATD.

Rapala polarizacni bryle pres dioptricke bryle necteno

25.2.2013 | Zemak | chytej.cz | 7.725 zobrazení | 20 odpovědí

Zdravim, mate nekdo zkusenost s temito brylemi ?

http://www.parys.cz/…t-silver.php?…

PVA šňůry necteno

7.2.2011 | Troopik | Kaprařina | 5.407 zobrazení | 14 odpovědí

zdravím, chtěl bych poradit ohledně PVA šňůr. Jediný co jsem skrze vyhledávač našel jsou různé zmínky v různých článcích, kde je pouze zmíněno dokrmování, použití pomocí pva šňůr, pytlíků atd. Bohužel nikde jsem nenašel nějaké podrobnější detaily ohled pva šňůř. Chtěl bych ji použít při delším nahazování, ale nikde se moc nedočtu jak hodně toho vydrží – ano výrobci si napíšou extra silná, ale to mi nic neřekne. Zvládají ty šňůry náhozy někde mezi 50–100 metry? Musí být na to speciální či to zvládají běžně všechny? Kolik by toho mohli vydržet tyhle obyčejnější (tedy je v nich nějaký závratný rozdíl krom ceny)? http://sportcarp.cz/…pe-40-m.aspx http://sportcarp.cz/…ord-20m.aspx http://sportcarp.cz/…de-tape.aspx

samozřejmě rozdíl v rozpustnosti v čase jsem pochopil, ale jaký to má dopad v praxi? uvítám jakékoliv rady či osobní zkušenosti:) předem díky

Přívlač ve Veselí nad Moravou necteno

13.7.2006 | Švejk | Ryby | 3.865 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím, poraďte prosím, kam na dravce s přívlačí ve Veselí nad Moravou. Jedu tam tak za 14 dní a rád bych se nenudil:-))

jak se dělají uzle? necteno

27.2.2005 | Jirka13 | Dravci | 3.476 zobrazení | 9 odpovědí

Chtěl bych aby ste sem dávali ukázky uzlů a jak se svazují vlasce pro ty,kteří jsou budˇto začátečníci nebo je neznají. Díky

TEAM necteno

4.9.2007 | Rybar211 | Tipy & triky | 2.702 zobrazení | 7 odpovědí

nechcete založit feederový team?