Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
SPRO navijáky na přívlač?
15.11.2012 | Fidel | Navijáky | 10.524 zobrazení | 27 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s navijáky na přívlač značky SPRO.(RedArc,GoldArc,GrandArc…) Díky
Jaký prut vybrat?
28.4.2015 | Magdaléna B. | Pruty | 7.014 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
Dobrý den, syn je vášnivý rybář a za pár týdnů má narozeniny. Přemýšlíme co mu pořídit a napadl nás nějaký lepší prut. Bohužel se v tom vůbec nevyznáme a tak hledám na internetu. Je toho ale tolik, že nevím, který vybrat. Poraďte mi prosím na jaké pruty se zaměřit, popřípadě nějaký obchod, kde jsou pruty kvalitní.
Privátní revír Mrhal(u Budějic)
12.2.2006 | bubu | Domácí revíry | 4.283 zobrazení | 11 odpovědí
V létě mám naplánovanou dovolenou u rybníku Mrhal, tak by mně zajímaly Vaše názory na kvalitu tohoto revíru. Povolenka na týden 1500. Nejsem rybožravec,ryby pouštím. Díky za reakce.
Jak vazat nastrazni rybicky
12.9.2006 | jopo | Dravci | 3.891 zobrazení | 10 odpovědí
Muzete mi poradit popripade poslat obrazek jak vazat rybicku na splavek mam spatnou uspesnost se stikama a potreboval bych ji zlepsit dekuji…
Mimo rybačku-GPS?
23.2.2008 | Rybar211 | Ostatní nádobíčko | 2.726 zobrazení | 7 odpovědí
Neprodá někdo GPS Garmin etrex legend? S příslušenstvím by to bylo fajne. Díky (marekjantac@centrum.cz)
Nocni privlac
23.6.2005 | remiet | Domácí revíry | 2.723 zobrazení | 7 odpovědí
Jake mate zkusenosti s vlacenim v noci ? Parkrat jsem to zkusil,ale asi diky neduvere a nesledne male trpelivosti jsem moc uspesny nebyl…
Zkrácení rukojeti
8.7.2011 | Bulb | Pruty | 15.635 zobrazení | 40 odpovědí
Měl bych dotaz, ohledně zkracování rukojeti u prutů. Zajímalo by mě, jestli případné zkrácení rukojeti má vliv na vlastnosti prutu.
Děkuji
Rapala polarizacni bryle pres dioptricke bryle
25.2.2013 | Zemak | chytej.cz | 7.807 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravim, mate nekdo zkusenost s temito brylemi ?
Domácí výroba TRIPOD???????
15.2.2006 | Petas | Ostatní nádobíčko | 7.043 zobrazení | 18 odpovědí
Zdar kolegové. Nemáte někdo návo, jak si vyrobit tripod doma ( tedy spíše v dílně ),, jsem manuálně zručný, ale mám trochu problám s kloubem na podstavec. chtěl bych, aby vypadal asi jako na rybyrybkyrybicky.cz
DIK moc za případné rady.
Plavaná pro začátečníky
18.10.2004 | Pavel-Brno | Plavaná | 6.650 zobrazení | 17 odpovědí
Letos bych rád začal chytat na „plavačku“ tak jak se doopravdy má! Něco jsem si přečetl,něco mám od kolegů rybářů,ale přivítal bych i další rady na toto téma. Chci začít koupí nového prutu,jak na to? Mám „vláčku“ 2,40m/10–30g je vhodná i na plavanou? V čen je „TO“ pravé? V délce prutu? Budu rád když potradíte.
e-SHOPY - špatné zkušenosti
29.7.2009 | Czudko | Obchod | 5.856 zobrazení | 15 odpovědí
Informujte ostatní kolegy na co si u kterého e-shopu dávat pozor! Osobně chci upozornit na přístup jednoho…
PVA šňůry
7.2.2011 | Troopik | Kaprařina | 5.469 zobrazení | 14 odpovědí
zdravím, chtěl bych poradit ohledně PVA šňůr. Jediný co jsem skrze vyhledávač našel jsou různé zmínky v různých článcích, kde je pouze zmíněno dokrmování, použití pomocí pva šňůr, pytlíků atd. Bohužel nikde jsem nenašel nějaké podrobnější detaily ohled pva šňůř. Chtěl bych ji použít při delším nahazování, ale nikde se moc nedočtu jak hodně toho vydrží – ano výrobci si napíšou extra silná, ale to mi nic neřekne. Zvládají ty šňůry náhozy někde mezi 50–100 metry? Musí být na to speciální či to zvládají běžně všechny? Kolik by toho mohli vydržet tyhle obyčejnější (tedy je v nich nějaký závratný rozdíl krom ceny)? http://sportcarp.cz/…pe-40-m.aspx http://sportcarp.cz/…ord-20m.aspx http://sportcarp.cz/…de-tape.aspx
samozřejmě rozdíl v rozpustnosti v čase jsem pochopil, ale jaký to má dopad v praxi? uvítám jakékoliv rady či osobní zkušenosti:) předem díky
Prodám menší kapry
14.9.2010 | o.henry | Obchod | 3.910 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
podařilo se mi na mém rybníce vypěstovat asi 300kg kapra ve velikosti od 25 do 35 cm.prosím nevíte kdo by ho odkoupil sem schopný ho i dovést poraďte prosím…
HOŘAVKA DUHOVÁ a jiné vzácnější druhy
15.4.2015 | stratowar | Ostatní ryby | 2.737 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, dnes jsem slovil u sebe na rybníce 300 pěkných hořavek, pokud
by někdo chtěl někam vysadit, můžete mi napsat. Jinak se zabývám
různými drobnými druhy ryb, jako je hrouzek, slunka, mřenka a další
Klenice
11.3.2013 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 2.348 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, já bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenosti s chytáním z jara na soutoku Klenice v Mladé Boleslavi. Předem děkuji za odpovědi
Dotaz - prosba začátečníka
28.7.2005 | sobieski | Ryby | 2.347 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj! Rybaření je záliba spíš individualistická, ale přesto bych měl na vás zkušenější dotaz: Je někdo z vás, kteří chodíte na tenhle skvělej web, ochoten podělit se se mnou o rady nebo osobní zkušenosti s rybařením? Ptám se takhle blbě proto, že jsem prut nikdy nedržel v ruce, ale tak dlouho jsem se před kamarady v naznacich zmiňoval, že bych to rád zkusil, až mi k mým nedávným třicetinám koupili prut a starej se… Hrozně mě to láká, ale vůbec nevím, z které strany do toho. Koupil jsem si nějaké knížky, podal přihlášku do ČRS a zajímám se o věci na webu a taky daleko pozorněji sleduju řeku a kdejakej rybník. Nicméně přijde den, kdy dostanu rybářský lístek, koupím si povolenku a vyrazím k vodě. Rád bych tu našel někoho, kdo by byl ochoten mi třeba poradit s úplně triviálníma věcma a měl trpělivost na dotazy, na které se může ptát jen někdo, kdo s prutem neměl nikdy nic společnýho. Jsem z Jablonce n. N., ale s dopravou nemám žádný problém, pokud to nebude třeba na Dyji nebo tak… Pokud by někdo z vás uvítal na rybách společnost (zní to dost divně, co?:-) ) a měl by tu trpělivost vysvětlit mi úplný základy, budu moc rád. Můj mail je sobieski@centrum. cz. Za případné zprávy předem díky. Ahoj. Pavel
sankce za prestupky
16.5.2007 | svaca | Legislativa | 32.135 zobrazení | 82 odpovědí
Zdravim chytal jsem na chotovinskem potoku 1 je to nadrz do ktere se vleva potok ja chytal prave na potoce kde uz je soukroma voda a revir je pouze nadrz!byl jsem pristizen a byl mi odebran listek a jeste k tomu bez zapisu k vode!byl bych rd kdybyste mi nekdo napsal co mi hrozi jaky trest a tak!zatim nemam zadne prestupky!diky za kazdou informaci
Zlomený prut
5.4.2005 | Van_Murphy | Pruty | 8.247 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj, už jste někdo zlomil prut? mě se to povedlo hned první den co jsem ho koupil, chytám už 2 roky, teleskopy, feeder, přívlač, plavaná, jen na okraj, že nejsem blázen , takže milá boloňka při zdolávání řekla dost a na třikrát fraktura špičky no byl jsem hotovej, znáte něco podobného? čeho se vyvarovat při chytání s dlouhými pruty? Dík
rocny vykaz o ulovkoch a nasledne vysadzovanie ryb
17.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 6.276 zobrazení | 16 odpovědí
Mam jednu otazku: Akym sposobom funguje vysadzovanie ryb do riek a rybnikov? resp. ked odovzdam na konci roka rybarsky listok, predpokladam, ze rybarsky zväz vyhodnoti, ze tu sa z vody zobralo X kaprov, Y stuk a Z inych ryb, tak v principe tam asi podobny pocet vysadi (resp. mala by vysadit) nazad … alebo sa mylim?
Je niekde v tychto vzorcoch zapocitane, kolko ryb si odnesu pytliaci, pripadne nieco ich tam zozerie?
Poviem, o co sa mi teraz jedna … Ci by nebolo fajn, aby si aj rybari, ktory vela ryb pustaju nezapisali v priebehu roka par fiktivnych ulovkov na ktore maju zakonny narok.
Na jednej strane by sa tak sice mozno dosiahlo, ze ryby v danej oblasti budu mat ine druhove zlozenie, nez je optimum, na strane druhej sa ryby i tak rychlo vyberu a stav sa dostane do normalnych cisel …
Aky je na to vas nazor?
Kde co jak zadarmo
14.3.2006 | kukurice | Položená | 3.926 zobrazení | 10 odpovědí
Kdo co kde dává,posílá zadarmo jako sou vzorky háčku.....atd