Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Ploučnice a přívlač necteno

13.1.2007 | Radio | Přívlač | 14.695 zobrazení | 37 odpovědí

Jsem začátečník a rád bych zkusil přívlač na Ploučnici. Může mi někdo poradit, na který úsek vyrazit?

Zlomený prut necteno

5.4.2005 | Van_Murphy | Pruty | 8.327 zobrazení | 21 odpovědí

Ahoj, už jste někdo zlomil prut? mě se to povedlo hned první den co jsem ho koupil, chytám už 2 roky, teleskopy, feeder, přívlač, plavaná, jen na okraj, že nejsem blázen , takže milá boloňka při zdolávání řekla dost a na třikrát fraktura špičky no byl jsem hotovej, znáte něco podobného? čeho se vyvarovat při chytání s dlouhými pruty? Dík

Lov úhoře na feeder necteno

8.6.2005 | TH | Ostatní ryby | 6.361 zobrazení | 16 odpovědí

Většina rybářů, které znám loví úhoře na číhátko s velkým provisem aby se měl čas „vypást“ a rozjet. Loví je někdo na feeder ? a jak ? Maximálně povolená brzda ? Postavení prutů s menším odporem vlasce ? (ne kolmice vlasec-prut) Zasekávat dříve nebo čekat na rozjezd ? Menší háček ? Prozraďte zkušenosti !

Drachkovitch necteno

28.1.2006 | ripper | Přívlač | 5.164 zobrazení | 13 odpovědí

Používáte někdo při vláčení Drachkovitch systémek? jaké máte zkušenosti?

Nástraha na KAPRY necteno

20.7.2005 | kkarlos | Kaprařina | 4.359 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mne jaké nástrahy na kapy používate v měsíci ČERVENCI a SRPNU. (chytání na fídr)

? Itálie ? necteno

20.6.2004 | Pepa | Ryby | 3.967 zobrazení | 10 odpovědí

Jedu do Itálie – Toskánsko konkrétně kousek pod Grosseto, co je tam za ryby a jak naně. Poraďte. Díky!!!

trhacia bójka na sumca necteno

13.7.2005 | koko | Sumcařina | 3.961 zobrazení | 10 odpovědí

Chcem sa spýtať čo používate ako bójku pri love sumca, ak nemáte originál bójku. Myslím lov na trhaciu bójku. Mnohí používajú PET fľaše a pod. Poraďte niečo lepšie. Ďakujem.

výbava pro začátečníka necteno

6.3.2009 | novas32 | Muškaření | 3.566 zobrazení | 9 odpovědí

ahoj, muzete mi prosim poradit, co by mela obsahovat zakladni vybava na muskareni? rad bych s muskarenim zacal, zkusenosti ale zadne nemam a tedy ani nevim, co poridit. jaky prut, navijak, snury, nejake zakladni typy musek atd. dekuju za rady

TEAM necteno

4.9.2007 | Rybar211 | Tipy & triky | 2.774 zobrazení | 7 odpovědí

nechcete založit feederový team?

Klenice necteno

11.3.2013 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 2.380 zobrazení | 6 odpovědí

Dobrý den, já bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenosti s chytáním z jara na soutoku Klenice v Mladé Boleslavi. Předem děkuji za odpovědi

výroba marmyška necteno

18.11.2005 | pablo | Marmyška | 15.519 zobrazení | 39 odpovědí

páni, otázka do pléna, Skúšali ste už sami vyrábať nejaké marmyšky? Uvítal by som najaké nápady s formamy (sadrové mi veľmi nevyhovujú). Hlavne ma zaujmajú typy so stredovou dierkou. Skúšali ste aj povrchovú úpravu pokovovaním (meď, zlatá)? Dopredu vám ďakujem za príspevky

Shimano Aernos 2500fa nebo 3000sfa? necteno

8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 13.536 zobrazení | 34 odpovědí

Potřebuji radu jakou velikost tohoto navijáku. Budu ho mít na pruty Shimano Antares 270 10–30g na přívlač na štiky a candáty. Nebo jestli máte nápad jaký jiný naviják? Vítam každou radu.

Žermanice a Těrlice necteno

27.5.2009 | luk888 | Domácí revíry | 10.362 zobrazení | 26 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na tyto 2 revíry, jaká tam je zarybněnost, jak to tam jde, popřípadě nějaké pěkné úlovky nebo porvonání těchto revírů. Na těchto 2 revírech jsem ještě nebyl, tak jestli to tam má cenu jet třeba na týden či více. Předem říkam, že jsem skoušel najít zde na Chytej.cz nějaké info, ale nic moc;).. Díík:)

Plavaná pro začátečníky necteno

18.10.2004 | Pavel-Brno | Plavaná | 6.778 zobrazení | 17 odpovědí

Letos bych rád začal chytat na „plavačku“ tak jak se doopravdy má! Něco jsem si přečetl,něco mám od kolegů rybářů,ale přivítal bych i další rady na toto téma. Chci začít koupí nového prutu,jak na to? Mám „vláčku“ 2,40m/10–30g je vhodná i na plavanou? V čen je „TO“ pravé? V délce prutu? Budu rád když potradíte.

sumci na řece jihlavě necteno

25.6.2007 | Vlky | Sumcařina | 5.979 zobrazení | 15 odpovědí

chci se zeptat jestli nejsou na řece jihlavě nějací sumci???kdyžtak piš­te

Orlík (Velký Vír) necteno

24.1.2006 | Carlos6 | Domácí revíry | 3.984 zobrazení | 10 odpovědí

Mate nekdo zkusenosti s timto campem?Dali byste mi nejake typy,kde co lovit?Byl jsem tam nekolikrat,ale chytal jsem tam jen jednou a skoro bez uspechu. Popripade typy na nejaky jiny camp s hezkym okolim na chytani,popřípade s moznosti pujceni lodky za dobrou cenu. Dikes

P. S. : Planuji dovolenou

Naviják bojová brzda necteno

24.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.585 zobrazení | 9 odpovědí

Pokukuji po navijáku s bojovou brzdou na feeder. Líbí se mi cormoran Antera Pro-3Ai 35. Jaký je váš názor, nebo jde sehnat za ty peníze něco jinýho? dík

HOŘAVKA DUHOVÁ a jiné vzácnější druhy necteno

15.4.2015 | stratowar | Ostatní ryby | 2.794 zobrazení | 7 odpovědí

HOŘAVKA DUHOVÁ a jiné vzácnější druhyAhoj, dnes jsem slovil u sebe na rybníce 300 pěkných hořavek, pokud by někdo chtěl někam vysadit, můžete mi napsat. Jinak se zabývám různými drobnými druhy ryb, jako je hrouzek, slunka, mřenka a další

Svratka3 necteno

4.11.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 2.390 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, chytáte někdo v Pisárkách pod splavem na Svratce 3? Máte tam nějaké úspěchy?

Dotaz - prosba začátečníka necteno

28.7.2005 | sobieski | Ryby | 2.387 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj! Rybaření je záliba spíš individualistická, ale přesto bych měl na vás zkušenější dotaz: Je někdo z vás, kteří chodíte na tenhle skvělej web, ochoten podělit se se mnou o rady nebo osobní zkušenosti s rybařením? Ptám se takhle blbě proto, že jsem prut nikdy nedržel v ruce, ale tak dlouho jsem se před kamarady v naznacich zmiňoval, že bych to rád zkusil, až mi k mým nedávným třicetinám koupili prut a starej se… Hrozně mě to láká, ale vůbec nevím, z které strany do toho. Koupil jsem si nějaké knížky, podal přihlášku do ČRS a zajímám se o věci na webu a taky daleko pozorněji sleduju řeku a kdejakej rybník. Nicméně přijde den, kdy dostanu rybářský lístek, koupím si povolenku a vyrazím k vodě. Rád bych tu našel někoho, kdo by byl ochoten mi třeba poradit s úplně triviálníma věcma a měl trpělivost na dotazy, na které se může ptát jen někdo, kdo s prutem neměl nikdy nic společnýho. Jsem z Jablonce n. N., ale s dopravou nemám žádný problém, pokud to nebude třeba na Dyji nebo tak… Pokud by někdo z vás uvítal na rybách společnost (zní to dost divně, co?:-) ) a měl by tu trpělivost vysvětlit mi úplný základy, budu moc rád. Můj mail je sobieski@centrum. cz. Za případné zprávy předem díky. Ahoj. Pavel