Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Ploučnice a přívlač
13.1.2007 | Radio | Přívlač | 14.695 zobrazení | 37 odpovědí
Jsem začátečník a rád bych zkusil přívlač na Ploučnici. Může mi někdo poradit, na který úsek vyrazit?
Zlomený prut
5.4.2005 | Van_Murphy | Pruty | 8.327 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj, už jste někdo zlomil prut? mě se to povedlo hned první den co jsem ho koupil, chytám už 2 roky, teleskopy, feeder, přívlač, plavaná, jen na okraj, že nejsem blázen , takže milá boloňka při zdolávání řekla dost a na třikrát fraktura špičky no byl jsem hotovej, znáte něco podobného? čeho se vyvarovat při chytání s dlouhými pruty? Dík
Lov úhoře na feeder
8.6.2005 | TH | Ostatní ryby | 6.361 zobrazení | 16 odpovědí
Většina rybářů, které znám loví úhoře na číhátko s velkým provisem aby se měl čas „vypást“ a rozjet. Loví je někdo na feeder ? a jak ? Maximálně povolená brzda ? Postavení prutů s menším odporem vlasce ? (ne kolmice vlasec-prut) Zasekávat dříve nebo čekat na rozjezd ? Menší háček ? Prozraďte zkušenosti !
Drachkovitch
28.1.2006 | ripper | Přívlač | 5.164 zobrazení | 13 odpovědí
Používáte někdo při vláčení Drachkovitch systémek? jaké máte zkušenosti?
Nástraha na KAPRY
20.7.2005 | kkarlos | Kaprařina | 4.359 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímalo by mne jaké nástrahy na kapy používate v měsíci ČERVENCI a SRPNU. (chytání na fídr)
? Itálie ?
20.6.2004 | Pepa | Ryby | 3.967 zobrazení | 10 odpovědí
Jedu do Itálie – Toskánsko konkrétně kousek pod Grosseto, co je tam za ryby a jak naně. Poraďte. Díky!!!
trhacia bójka na sumca
13.7.2005 | koko | Sumcařina | 3.961 zobrazení | 10 odpovědí
Chcem sa spýtať čo používate ako bójku pri love sumca, ak nemáte originál bójku. Myslím lov na trhaciu bójku. Mnohí používajú PET fľaše a pod. Poraďte niečo lepšie. Ďakujem.
výbava pro začátečníka
6.3.2009 | novas32 | Muškaření | 3.566 zobrazení | 9 odpovědí
ahoj, muzete mi prosim poradit, co by mela obsahovat zakladni vybava na muskareni? rad bych s muskarenim zacal, zkusenosti ale zadne nemam a tedy ani nevim, co poridit. jaky prut, navijak, snury, nejake zakladni typy musek atd. dekuju za rady
TEAM
4.9.2007 | Rybar211 | Tipy & triky | 2.774 zobrazení | 7 odpovědí
nechcete založit feederový team?
Klenice
11.3.2013 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 2.380 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, já bych se chtěl zeptat, jestli má někdo zkušenosti s chytáním z jara na soutoku Klenice v Mladé Boleslavi. Předem děkuji za odpovědi
výroba marmyška
18.11.2005 | pablo | Marmyška | 15.519 zobrazení | 39 odpovědí
páni, otázka do pléna, Skúšali ste už sami vyrábať nejaké marmyšky? Uvítal by som najaké nápady s formamy (sadrové mi veľmi nevyhovujú). Hlavne ma zaujmajú typy so stredovou dierkou. Skúšali ste aj povrchovú úpravu pokovovaním (meď, zlatá)? Dopredu vám ďakujem za príspevky
Shimano Aernos 2500fa nebo 3000sfa?
8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 13.536 zobrazení | 34 odpovědí
Potřebuji radu jakou velikost tohoto navijáku. Budu ho mít na pruty Shimano Antares 270 10–30g na přívlač na štiky a candáty. Nebo jestli máte nápad jaký jiný naviják? Vítam každou radu.
Žermanice a Těrlice
27.5.2009 | luk888 | Domácí revíry | 10.362 zobrazení | 26 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na tyto 2 revíry, jaká tam je zarybněnost, jak to tam jde, popřípadě nějaké pěkné úlovky nebo porvonání těchto revírů. Na těchto 2 revírech jsem ještě nebyl, tak jestli to tam má cenu jet třeba na týden či více. Předem říkam, že jsem skoušel najít zde na Chytej.cz nějaké info, ale nic moc;).. Díík:)
Plavaná pro začátečníky
18.10.2004 | Pavel-Brno | Plavaná | 6.778 zobrazení | 17 odpovědí
Letos bych rád začal chytat na „plavačku“ tak jak se doopravdy má! Něco jsem si přečetl,něco mám od kolegů rybářů,ale přivítal bych i další rady na toto téma. Chci začít koupí nového prutu,jak na to? Mám „vláčku“ 2,40m/10–30g je vhodná i na plavanou? V čen je „TO“ pravé? V délce prutu? Budu rád když potradíte.
sumci na řece jihlavě
25.6.2007 | Vlky | Sumcařina | 5.979 zobrazení | 15 odpovědí
chci se zeptat jestli nejsou na řece jihlavě nějací sumci???kdyžtak pište
Orlík (Velký Vír)
24.1.2006 | Carlos6 | Domácí revíry | 3.984 zobrazení | 10 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s timto campem?Dali byste mi nejake typy,kde co lovit?Byl jsem tam nekolikrat,ale chytal jsem tam jen jednou a skoro bez uspechu. Popripade typy na nejaky jiny camp s hezkym okolim na chytani,popřípade s moznosti pujceni lodky za dobrou cenu. Dikes
P. S. : Planuji dovolenou
Naviják bojová brzda
24.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.585 zobrazení | 9 odpovědí
Pokukuji po navijáku s bojovou brzdou na feeder. Líbí se mi cormoran Antera Pro-3Ai 35. Jaký je váš názor, nebo jde sehnat za ty peníze něco jinýho? dík
HOŘAVKA DUHOVÁ a jiné vzácnější druhy
15.4.2015 | stratowar | Ostatní ryby | 2.794 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, dnes jsem slovil u sebe na rybníce 300 pěkných hořavek, pokud
by někdo chtěl někam vysadit, můžete mi napsat. Jinak se zabývám
různými drobnými druhy ryb, jako je hrouzek, slunka, mřenka a další
Svratka3
4.11.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 2.390 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, chytáte někdo v Pisárkách pod splavem na Svratce 3? Máte tam nějaké úspěchy?
Dotaz - prosba začátečníka
28.7.2005 | sobieski | Ryby | 2.387 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj! Rybaření je záliba spíš individualistická, ale přesto bych měl na vás zkušenější dotaz: Je někdo z vás, kteří chodíte na tenhle skvělej web, ochoten podělit se se mnou o rady nebo osobní zkušenosti s rybařením? Ptám se takhle blbě proto, že jsem prut nikdy nedržel v ruce, ale tak dlouho jsem se před kamarady v naznacich zmiňoval, že bych to rád zkusil, až mi k mým nedávným třicetinám koupili prut a starej se… Hrozně mě to láká, ale vůbec nevím, z které strany do toho. Koupil jsem si nějaké knížky, podal přihlášku do ČRS a zajímám se o věci na webu a taky daleko pozorněji sleduju řeku a kdejakej rybník. Nicméně přijde den, kdy dostanu rybářský lístek, koupím si povolenku a vyrazím k vodě. Rád bych tu našel někoho, kdo by byl ochoten mi třeba poradit s úplně triviálníma věcma a měl trpělivost na dotazy, na které se může ptát jen někdo, kdo s prutem neměl nikdy nic společnýho. Jsem z Jablonce n. N., ale s dopravou nemám žádný problém, pokud to nebude třeba na Dyji nebo tak… Pokud by někdo z vás uvítal na rybách společnost (zní to dost divně, co?:-) ) a měl by tu trpělivost vysvětlit mi úplný základy, budu moc rád. Můj mail je sobieski@centrum. cz. Za případné zprávy předem díky. Ahoj. Pavel