Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Značka SPRO
13.5.2005 | Zcuter | Dravci | 4.152 zobrazení | 11 odpovědí
mohli by ste mi poradit zda je tato značka dobrá neboť jsem si koupil naviják této značky a nevím co si s ním můžu dovolit. prosím odpovězte…
Kde co jak zadarmo
14.3.2006 | kukurice | Položená | 3.779 zobrazení | 10 odpovědí
Kdo co kde dává,posílá zadarmo jako sou vzorky háčku.....atd
Feeder a mušov??
11.2.2008 | matej | Feeder | 3.397 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravičko chci se zeptat jestli někdo chytá na feeder v okoli pasohlavek??popřípadě jaké mate zkušenosti???
výbava pro začátečníka
6.3.2009 | novas32 | Muškaření | 3.394 zobrazení | 9 odpovědí
ahoj, muzete mi prosim poradit, co by mela obsahovat zakladni vybava na muskareni? rad bych s muskarenim zacal, zkusenosti ale zadne nemam a tedy ani nevim, co poridit. jaky prut, navijak, snury, nejake zakladni typy musek atd. dekuju za rady
Nove rybarske porady
5.7.2008 | farnas | chytej.cz | 2.641 zobrazení | 7 odpovědí
Nevite jestli se na televizny obrazovky nechysta nejaky rybarsky porad či film
Jerkbaity
4.3.2006 | BigMike | Přívlač | 2.266 zobrazení | 6 odpovědí
Sím,sím, máte někdo zkušenosti s Divery či Glivery? + nějaké foto pro zhotovení doma? Díky
Kevlarové lanko
22.10.2008 | baddy73 | Ostatní nádobíčko | 9.464 zobrazení | 25 odpovědí
Zdravím všechny. V sobotu mi při zdolávání štiky(50–60cm) prasklo kevlarové lanko.(nosnost do 5kg) Co myslíte, že bylo příčinou? Nekvalitní materiál nebo je možné, že to štika přepilovala. Podotýkám, že ten návazec měním před každým lovem.
Jaký prut vybrat?
28.4.2015 | Magdaléna B. | Pruty | 6.816 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
Dobrý den, syn je vášnivý rybář a za pár týdnů má narozeniny. Přemýšlíme co mu pořídit a napadl nás nějaký lepší prut. Bohužel se v tom vůbec nevyznáme a tak hledám na internetu. Je toho ale tolik, že nevím, který vybrat. Poraďte mi prosím na jaké pruty se zaměřit, popřípadě nějaký obchod, kde jsou pruty kvalitní.
PVA šňůry
7.2.2011 | Troopik | Kaprařina | 5.294 zobrazení | 14 odpovědí
zdravím, chtěl bych poradit ohledně PVA šňůr. Jediný co jsem skrze vyhledávač našel jsou různé zmínky v různých článcích, kde je pouze zmíněno dokrmování, použití pomocí pva šňůr, pytlíků atd. Bohužel nikde jsem nenašel nějaké podrobnější detaily ohled pva šňůř. Chtěl bych ji použít při delším nahazování, ale nikde se moc nedočtu jak hodně toho vydrží – ano výrobci si napíšou extra silná, ale to mi nic neřekne. Zvládají ty šňůry náhozy někde mezi 50–100 metry? Musí být na to speciální či to zvládají běžně všechny? Kolik by toho mohli vydržet tyhle obyčejnější (tedy je v nich nějaký závratný rozdíl krom ceny)? http://sportcarp.cz/…pe-40-m.aspx http://sportcarp.cz/…ord-20m.aspx http://sportcarp.cz/…de-tape.aspx
samozřejmě rozdíl v rozpustnosti v čase jsem pochopil, ale jaký to má dopad v praxi? uvítám jakékoliv rady či osobní zkušenosti:) předem díky
Nástraha na KAPRY
20.7.2005 | kkarlos | Kaprařina | 4.160 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímalo by mne jaké nástrahy na kapy používate v měsíci ČERVENCI a SRPNU. (chytání na fídr)
? Itálie ?
20.6.2004 | Pepa | Ryby | 3.790 zobrazení | 10 odpovědí
Jedu do Itálie – Toskánsko konkrétně kousek pod Grosseto, co je tam za ryby a jak naně. Poraďte. Díky!!!
Marmyšky
30.3.2005 | PIONYR | Ostatní nádobíčko | 3.032 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim. Mam dotaz: jake firmy vyrabeji marmysky?kde se daji koupit, pokud mozno kde maji vetsi vyber marmysek? (v mym obchodu s ryb. potrebami maji totiz pouze jeden druh). Tak y jsem se chtel zeptat, kde bych mohl sehnat takovou pekne oranzovou/cervenou marmysku, ktera byla pouzita v clanku o navazovani marmysek, jde o vlastni vyrobu, nebo se takove daji koupit? bydlim v ceskych budejovicich, budu rad za kazdou radu, ci internetovy odakz na obchod/firmu. Jelikoz jsem s marmyskami zacal az letos, budu rad za kazdy trik. Taky se chci zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s marmyskami na rece Malsi, nebo na Rimovske prehrade kterou Malse proteka. Dekuji vsem. Doufam ze se z toho da pochopit na co se vlastne ptam Preji uspesny zacatek sezony!
jaro
21.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.652 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak na jaře s feederem jestli lépe na řeku na plotice,podoustve,možna i menší kapřiky , a nebo na stojatou zkusit vetší ryby děkuji.Když tak na jakou nastrahu…děkuji
Splávek + mucha
9.3.2005 | Ciffik | Muškaření | 2.651 zobrazení | 7 odpovědí
chtel bych se zeptat jestli by se dalo pomocí splávku chytat na mokry mouchy. predem oznamuji ze nejsem odbornik a tak se ptam. uvazoval jsem nad tim. kdyz to hodim proti proudu tak to ten proud bude odnaset a bude to ten samej pohyb co bych dosah s musakem ne? da se trakle vubec neco chytit?
Obal na pruty,jaká značka?
30.5.2009 | v.lak | Obchod | 2.276 zobrazení | 6 odpovědí
Chci koupit 3 komorový obal na pruty a našel jsem od třech výrobců.Sema;Sona a Hodonský.Znáte je?Jaké máte zkušenosti a který by jste doporučily.
Sraz Chytej.cz na Jestřabici
9.8.2006 | Rendy | chytej.cz | 1.895 zobrazení | 5 odpovědí
Chystá se někdo z okolí Plzně ? Kdyby jo pošlete zprávu . Přispěl bych na cestovní výlohy. Rendy
dobry den
10.9.2010 | John15 | Dravci | 1.894 zobrazení | 5 odpovědí
dobry den mohl bych se zeptat kam na stiky abych mel 100% uspesnost abych ji chytil kam na ne diky
Teleskop do 800 kč
16.8.2011 | erfas | Pruty | 11.042 zobrazení | 29 odpovědí
ahoj, potřeboval bych poradit.po 15 letech jsem se rozhodl,zase jít chytat,ale potřeboval bych nakoupit nějaký prut a naviják. chtěl bych teleskop do 800 kč a naviják do 800 kč.abych to mohl vyzkoušet. děkuji za každou radu a zkušenosti. Jinak malé,střední rybníky. z ryb kapra a vyjmečně i štiku.
Rapala polarizacni bryle pres dioptricke bryle
25.2.2013 | Zemak | chytej.cz | 7.601 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravim, mate nekdo zkusenost s temito brylemi ?
Plavaná pro začátečníky
18.10.2004 | Pavel-Brno | Plavaná | 6.455 zobrazení | 17 odpovědí
Letos bych rád začal chytat na „plavačku“ tak jak se doopravdy má! Něco jsem si přečetl,něco mám od kolegů rybářů,ale přivítal bych i další rady na toto téma. Chci začít koupí nového prutu,jak na to? Mám „vláčku“ 2,40m/10–30g je vhodná i na plavanou? V čen je „TO“ pravé? V délce prutu? Budu rád když potradíte.