Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
výbava pro začátečníka
6.3.2009 | novas32 | Muškaření | 3.527 zobrazení | 9 odpovědí
ahoj, muzete mi prosim poradit, co by mela obsahovat zakladni vybava na muskareni? rad bych s muskarenim zacal, zkusenosti ale zadne nemam a tedy ani nevim, co poridit. jaky prut, navijak, snury, nejake zakladni typy musek atd. dekuju za rady
jak se dělají uzle?
27.2.2005 | Jirka13 | Dravci | 3.524 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych aby ste sem dávali ukázky uzlů a jak se svazují vlasce pro ty,kteří jsou budˇto začátečníci nebo je neznají. Díky
Marmyšky
30.3.2005 | PIONYR | Ostatní nádobíčko | 3.137 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim. Mam dotaz: jake firmy vyrabeji marmysky?kde se daji koupit, pokud mozno kde maji vetsi vyber marmysek? (v mym obchodu s ryb. potrebami maji totiz pouze jeden druh). Tak y jsem se chtel zeptat, kde bych mohl sehnat takovou pekne oranzovou/cervenou marmysku, ktera byla pouzita v clanku o navazovani marmysek, jde o vlastni vyrobu, nebo se takove daji koupit? bydlim v ceskych budejovicich, budu rad za kazdou radu, ci internetovy odakz na obchod/firmu. Jelikoz jsem s marmyskami zacal az letos, budu rad za kazdy trik. Taky se chci zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s marmyskami na rece Malsi, nebo na Rimovske prehrade kterou Malse proteka. Dekuji vsem. Doufam ze se z toho da pochopit na co se vlastne ptam Preji uspesny zacatek sezony!
TEAM
4.9.2007 | Rybar211 | Tipy & triky | 2.746 zobrazení | 7 odpovědí
nechcete založit feederový team?
JE TO SPRÁVNÉ :
28.2.2006 | pilot | Kaprařina | 2.351 zobrazení | 6 odpovědí
PROSÍM PODÍVEJTE SE NA www.rybarihk zejména pak na obsah článku o tom kdo nejvíce ulovil ryb a jakých. bude se vám chtít ( házet kačatům)
Ústečáci - vláčka
15.12.2005 | kodlk | Přívlač | 1.958 zobrazení | 5 odpovědí
Nazdárek. Nepůjdeme si v pondělí 26.12.2005 provětrat nacpaný bachory s vláčákem někam k vodě a rozloučit se tak s letošní sezonou? Co vy na to? TOMASH, KAZAN, ESKY, KULKIN, DWARF ATD.
Ploučnice a přívlač
13.1.2007 | Radio | Přívlač | 14.591 zobrazení | 37 odpovědí
Jsem začátečník a rád bych zkusil přívlač na Ploučnici. Může mi někdo poradit, na který úsek vyrazit?
Kam na ryby :-)
23.9.2010 | joska79 | Domácí revíry | 8.254 zobrazení | 21 odpovědí
Přátelé,kamarádi, asi budu trohcu najivní ale zkusím to. Po zlomenině nohy jsem se vůbec letos nikam na ryby nedostal a teď jsem konečně zahodil berle a mám šanci se někam dostat. Revír nevychytám :-),pouštím. Jen bych si chtěl pěkně zachytat :-)
Lov úhoře na feeder
8.6.2005 | TH | Ostatní ryby | 6.297 zobrazení | 16 odpovědí
Většina rybářů, které znám loví úhoře na číhátko s velkým provisem aby se měl čas „vypást“ a rozjet. Loví je někdo na feeder ? a jak ? Maximálně povolená brzda ? Postavení prutů s menším odporem vlasce ? (ne kolmice vlasec-prut) Zasekávat dříve nebo čekat na rozjezd ? Menší háček ? Prozraďte zkušenosti !
Nástraha na KAPRY
20.7.2005 | kkarlos | Kaprařina | 4.335 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímalo by mne jaké nástrahy na kapy používate v měsíci ČERVENCI a SRPNU. (chytání na fídr)
trhacia bójka na sumca
13.7.2005 | koko | Sumcařina | 3.940 zobrazení | 10 odpovědí
Chcem sa spýtať čo používate ako bójku pri love sumca, ak nemáte originál bójku. Myslím lov na trhaciu bójku. Mnohí používajú PET fľaše a pod. Poraďte niečo lepšie. Ďakujem.
Orlík (Velký Vír)
24.1.2006 | Carlos6 | Domácí revíry | 3.938 zobrazení | 10 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s timto campem?Dali byste mi nejake typy,kde co lovit?Byl jsem tam nekolikrat,ale chytal jsem tam jen jednou a skoro bez uspechu. Popripade typy na nejaky jiny camp s hezkym okolim na chytani,popřípade s moznosti pujceni lodky za dobrou cenu. Dikes
P. S. : Planuji dovolenou
? Itálie ?
20.6.2004 | Pepa | Ryby | 3.936 zobrazení | 10 odpovědí
Jedu do Itálie – Toskánsko konkrétně kousek pod Grosseto, co je tam za ryby a jak naně. Poraďte. Díky!!!
Přívlač ve Veselí nad Moravou
13.7.2006 | Švejk | Ryby | 3.936 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím, poraďte prosím, kam na dravce s přívlačí ve Veselí nad Moravou. Jedu tam tak za 14 dní a rád bych se nenudil:-))
Naviják bojová brzda
24.5.2006 | sharkcom | Feeder | 3.542 zobrazení | 9 odpovědí
Pokukuji po navijáku s bojovou brzdou na feeder. Líbí se mi cormoran Antera Pro-3Ai 35. Jaký je váš názor, nebo jde sehnat za ty peníze něco jinýho? dík
Svratka3
4.11.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 2.362 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, chytáte někdo v Pisárkách pod splavem na Svratce 3? Máte tam nějaké úspěchy?
výroba marmyška
18.11.2005 | pablo | Marmyška | 15.436 zobrazení | 39 odpovědí
páni, otázka do pléna, Skúšali ste už sami vyrábať nejaké marmyšky? Uvítal by som najaké nápady s formamy (sadrové mi veľmi nevyhovujú). Hlavne ma zaujmajú typy so stredovou dierkou. Skúšali ste aj povrchovú úpravu pokovovaním (meď, zlatá)? Dopredu vám ďakujem za príspevky
Žermanice a Těrlice
27.5.2009 | luk888 | Domácí revíry | 10.286 zobrazení | 26 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na tyto 2 revíry, jaká tam je zarybněnost, jak to tam jde, popřípadě nějaké pěkné úlovky nebo porvonání těchto revírů. Na těchto 2 revírech jsem ještě nebyl, tak jestli to tam má cenu jet třeba na týden či více. Předem říkam, že jsem skoušel najít zde na Chytej.cz nějaké info, ale nic moc;).. Díík:)
sumci na řece jihlavě
25.6.2007 | Vlky | Sumcařina | 5.923 zobrazení | 15 odpovědí
chci se zeptat jestli nejsou na řece jihlavě nějací sumci???kdyžtak pište
Drachkovitch
28.1.2006 | ripper | Přívlač | 5.138 zobrazení | 13 odpovědí
Používáte někdo při vláčení Drachkovitch systémek? jaké máte zkušenosti?