Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
sumci na kolík
23.6.2007 | svaca | Sumcařina | 3.166 zobrazení | 8 odpovědí
zdravim nedavno sem slysel o teto metode pry uspesne chci ze zeptat jestli vite co to presne je za metodu navazce a tak.....!
Přívlačový prut
20.7.2005 | Muris | Pruty | 3.164 zobrazení | 8 odpovědí
Pořídil jsem si přívlačový prut Abu Garcia v ceně okolo 2000, v obchodě říkalli že jsem si vybral slušnou značku,ale v mém okolí na ni nikdo nechytá,tak jak to je?Jaké s ní máte zkušenosti?Chytáte na prut této značky?
Shimano Aernos 2500fa nebo 3000sfa?
8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 13.470 zobrazení | 34 odpovědí
Potřebuji radu jakou velikost tohoto navijáku. Budu ho mít na pruty Shimano Antares 270 10–30g na přívlač na štiky a candáty. Nebo jestli máte nápad jaký jiný naviják? Vítam každou radu.
Likvidace sumců na Ebru
14.11.2009 | osprey | Sumcařina | 4.768 zobrazení | 12 odpovědí
V sumcařině se mihlo upozornění na tuto krátkou, leč zajímavou reportáž. Je otázkou, jak to celé nakonec skončí, ale zdá se, že budoucnost lovu sumců na Ebru se nejeví moc růžově. Zajímalo by mě, jak to vidí někdo, kdo má s Ebrem zkušenosti. Pro mě je to španělská vesnice (pardon, řeka).
http://www.rozhlas.cz/…p-player.php?…
Jedná se o hodinový záznam, reportáž o sumcích začíná zhruba v čase 27.30 .
Kam nahazujete
9.5.2007 | | Tipy & triky | 3.577 zobrazení | 9 odpovědí
Kam v noci při vláčení na sumce nahazujete? Myslím tím do jednoho místa nebo vjejířovitě.Co se vám kdy osvědčilo?
novinka od Savage Gear
13.11.2011 | svery | Dravci | 3.566 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj máte někdo zkušenost s těmito nástrahami? http://www.youtube.com/watch?…
Jerkbaity
4.3.2006 | BigMike | Přívlač | 2.383 zobrazení | 6 odpovědí
Sím,sím, máte někdo zkušenosti s Divery či Glivery? + nějaké foto pro zhotovení doma? Díky
Jak zpřístupnit vody pro handicapované rybáře.
6.3.2011 | ladamaj | Legislativa | 22.305 zobrazení | 56 odpovědí
Zpřístupnění svazových vod pro zdravotně tělesně postižené.Tak aby nemuseli každoročně prosit organizace o zpřístupnění a možnosti se dostat s rybářským náčiním k vodě. Případně vyčlenit místa pro takto postižené rybáže. Děkuji za pomoc celému servru chytej a všem kteří se na tomto budou podílet.
Nepromokavá bunda na podzimní vláčku.
16.10.2012 | fila | Dravci | 18.351 zobrazení | 46 odpovědí
Chci si konečne pořídit trošku kvalitnejší výstroj na vláčení,abych se nevracel zmrzlej a promočenej na kost. Mužete mi poradit?Moc se v tom nevyznám.Cena za komplet tak do 5000kč.Díky.
Vybava na feeder (predevsim vlasce)
24.11.2011 | albi 82 | Feeder | 17.121 zobrazení | 43 odpovědí
Ahoj,porizuju si na pristi sezonu feeder a nejake to vybaveni,zatim nemam s touto technikou zadne zkusenosti.Prut jsem si vybral sema feeder z-force 3,6m a premyslim o navijaku shimano catana,tak budu rad za vase komentare k teto sestave a vase zkusenosti. Zajima me hlavne ale jaky zvolit vlasec jak kmenovy tak navazce. Predem dekuji za vase rady a komentare.
Výrobky firmy RYNA s.r.o.
15.2.2007 | parmen | Obchod | 5.571 zobrazení | 14 odpovědí
Chtěl bych se vás zeptat na skušenosti s výrobky české firmy RYNA s.r.o. Převážně mě zajímají woblery a třpytky. Všem děkuji za odpovědi.
lehátko
9.8.2008 | Matt.tes | Ostatní nádobíčko | 5.182 zobrazení | 13 odpovědí
chci si pořídit nějaké kvalitní lehátko prosím poraďte kdo máte s jakým zkušenos a jake by jste mi doporučili děkuji
Sraz Chytej.cz na Jestřabici
9.8.2006 | Rendy | chytej.cz | 1.996 zobrazení | 5 odpovědí
Chystá se někdo z okolí Plzně ? Kdyby jo pošlete zprávu . Přispěl bych na cestovní výlohy. Rendy
JAK NA KAPRY?(bez boilí)
26.10.2004 | Ciffik | Kaprařina | 10.794 zobrazení | 27 odpovědí
jsem velký smolař co se kaprů týče. kamarádi a rodiče jsou z toho na nervy jelikož když závodím,vždycky nějakého toho kapříka chytím(bohužel si ho nemohu ponechat) . aspoň na ty vánoce bych jednoho chtěl. prosím prosím nějaké návody ,triky,hlavně nástrahy …(hodlám chytat na položenou) díky…
Jelec tloušť - Jak na něj?
1.8.2017 | AnyBeast | Dravci | 5.598 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravim rybáři, chtěl bych vědět Vaše názory a zkušenosti. Nedávno jsem začal chodit na řeku (hloubka max 1,5–2m) a zjistil jsem, že tam je ve velkém množství se vyskytující tloušť. Ovšem jak ho reálně chytit, na to jsem doposud nepřišel. Měl jsem tu čest chytit jen jednoho z celého týdne (každý den jsem chodil chytat) a to opravdu neni moc. Co jsem zkoušel? V první řadě jsem nebyl na jednom místě ale prošel to podél řeky z obou stran. Zkoušel jsem na přívlač (třpytka, wobler, gumové nástrahy[tvary od červů po rybičky]). Tam se chytil teda jen ten jeden asi 30cm na třpytku. Zkoušel jsem také na splávek a třešeň (mnoho rybářů doporučuje), ovšem to byl ještě větší provar, než na tu přívlač. Zkoušel jsem jak ze břehu, tak jsem stál v řece, abych nahodil na lepší místa. Chápu, že každý den se dařit nemůže, ale když vidíte, kolik ryb tam je a jaké jsou velikosti (některé odhaduji kolem 50–60cm, což pro někoho neni moc, pro mě je to až až), tak si říkáte, že děláte jen něco špatně. Jediné tedy co jsem nezkoušel, je muškařit. Možnost k tomu mám, nejsem sice odborník na lov tohoto typu, ale každej nějak začíná. Doufám, že to někdo dočetl až do konce, protože budu rád, za všechny rady. :)
Jak naložit se sýrem ?!?
5.7.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 3.993 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím,mám otázku ohledně toho že bych rád chytal na sýr,ale nevím na jaký.Jestli na obyčejný aidam.A jestly se nějak upravuje a ještě nevím co mi na něj tak může zabrat (Na rybníce). DĚKUJI.
Nejlepsi barva twisteru
5.7.2005 | Stavba | Přívlač | 3.600 zobrazení | 9 odpovědí
Zajimalo by me jake mate zkusenosti s barvami twisteru s ohledem na rocni dobu, cas, druh lovenych ryb atd.....
Dyje 7
7.7.2006 | Tomasinecek | Kaprařina | 3.595 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj vsem, chtel jsem poprosit o radu a nejake info, co se tyce D7, chystam se tam asi tak za dva tydny a chci tam poprve zkusit chytat na vlasovou metodu(zatim jsem tam vzdycky chytal klasicky na krmitko) a tak se chci zeptat, co byste mi doporucili za nastrahu??Jestli boilie, pelety nebo kuku a jake od tam mate zkusenosti??A nemam k dispozici echolot, clun asi mit budu, tak jak vybrat misto, kde vnadit?jestli tam zaplavat a zkusit se tam potopit nebo pomoci olovenky?Mam zvolit 2 mista a na jednom krmit jen boiliem(popr.jakou firmu byste mi doporucili) a na druhem treba kuku?Vim, ze tech otazek je opravdu moc, ale za kazdou radu budu moc rad, diky moc :))) P.S. Kdyby jste tam treba nekdo za tech 14 dni byl take tak bychom mohli chytat spolu nebo tam aspon pokecat
Abastar
12.1.2006 | Bublima | Ostatní nádobíčko | 3.202 zobrazení | 8 odpovědí
Co si myslíte o firmě Albastar. Zejména pruty a woblery. Určitě nemůže konkurovat věhlasným ,ale výrazně dražším firmám. Jaký je podle vás poměr ceny a kvality.
POPRVÉ NA EBRO
26.5.2010 | simir | Rybaření v zahraničí | 3.200 zobrazení | 8 odpovědí
1.týden v červenci se chystáme porvé na Ebro(Riba Roja) na sumíky tak sháním užitečné informace.Zda se smí kapr použít jako nástraha, jestli se smí chytat non-stop,jak daleko se smí vyvážet bojka nebo jaká nástraha či montáž je v tomto období lepší atd. Budu moc rád i za jiné užitečné informace a rady. Dik moc