Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

sumci na řece jihlavě necteno

25.6.2007 | Vlky | Sumcařina | 5.701 zobrazení | 15 odpovědí

chci se zeptat jestli nejsou na řece jihlavě nějací sumci???kdyžtak piš­te

sumci na kolík necteno

23.6.2007 | svaca | Sumcařina | 3.047 zobrazení | 8 odpovědí

zdravim nedavno sem slysel o teto metode pry uspesne chci ze zeptat jestli vite co to presne je za metodu navazce a tak.....!

Přívlačový prut necteno

20.7.2005 | Muris | Pruty | 3.046 zobrazení | 8 odpovědí

Pořídil jsem si přívlačový prut Abu Garcia v ceně okolo 2000, v obchodě říkalli že jsem si vybral slušnou značku,ale v mém okolí na ni nikdo nechytá,tak jak to je?Jaké s ní máte zkušenosti?Chytáte na prut této značky?

Nepromokavá bunda na podzimní vláčku. necteno

16.10.2012 | fila | Dravci | 17.546 zobrazení | 46 odpovědí

Chci si konečne pořídit trošku kvalitnejší výstroj na vláčení,abych se nevracel zmrzlej a promočenej na kost. Mužete mi poradit?Moc se v tom nevyznám.Cena za komplet tak do 5000kč.Díky.

Ploučnice a přívlač necteno

13.1.2007 | Radio | Přívlač | 14.121 zobrazení | 37 odpovědí

Jsem začátečník a rád bych zkusil přívlač na Ploučnici. Může mi někdo poradit, na který úsek vyrazit?

Kam na ryby :-) necteno

23.9.2010 | joska79 | Domácí revíry | 8.030 zobrazení | 21 odpovědí

Přátelé,kamarádi, asi budu trohcu najivní ale zkusím to. Po zlomenině nohy jsem se vůbec letos nikam na ryby nedostal a teď jsem konečně zahodil berle a mám šanci se někam dostat. Revír nevychytám :-),pouštím. Jen bych si chtěl pěkně zachytat :-)

Lov úhoře na feeder necteno

8.6.2005 | TH | Ostatní ryby | 6.096 zobrazení | 16 odpovědí

Většina rybářů, které znám loví úhoře na číhátko s velkým provisem aby se měl čas „vypást“ a rozjet. Loví je někdo na feeder ? a jak ? Maximálně povolená brzda ? Postavení prutů s menším odporem vlasce ? (ne kolmice vlasec-prut) Zasekávat dříve nebo čekat na rozjezd ? Menší háček ? Prozraďte zkušenosti !

jak sbalit 3dílný prut necteno

22.7.2009 | Davulus | Pruty | 5.731 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

zdravím všechny..koupil sem si 2 děličky o třech dílech v délce 3,6m,ale jakmile to balím navázané tak si nikdy nevim rady se složením.prosím o radu jak nejlíp takovou děličku sbalit navázanou.od posledního dílu k prvnímu?nebo naopak?prosím zkušenějsší o radu díky Davulus

lehátko necteno

9.8.2008 | Matt.tes | Ostatní nádobíčko | 4.965 zobrazení | 13 odpovědí

chci si pořídit nějaké kvalitní lehátko prosím poraďte kdo máte s jakým zkušenos a jake by jste mi doporučili děkuji

Jak na větší štiku necteno

21.10.2013 | vovo | Dravci | 3.822 zobrazení | 10 odpovědí

Petrův zdar měl bych takový dotaz. Pokouším se chytat na slepém ramenu řeky (cca 6ha) dravce převážně na rybičku (vláčka mě moc nebere) štik je tam dost a i velké ale vždy chytím kudlu max. do 60cm. Voda má ještě plno odboček, takže nevím ani kde přesně chytat jestli spíš na mělčině nebo na hloubce nebo na těch odbočkách (jsou to spíš úzké kanálky). Štiku tam prakticky neuslyšíte zalovit na hladině, takže podle lovení se tam dobré místo určovat nedá. Těch malých štik je tam hodně takže možná vždy zaberou dřív než se tam dostane ta velká ,ale i když jsem dal větší rybičku třeba 20+ tak ji ta malá taky vzala a dávat rybku 30+ mi přijde už extrém. Montáž kterou používám: průběžná káča-olůvko-lanko-trojhák rybičku pichám za hubu. Díky předem za odpověď

Jak naložit se sýrem ?!? necteno

5.7.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 3.821 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím,mám otázku ohledně toho že bych rád chytal na sýr,ale nevím na jaký.Jestli na obyčejný aidam.A jestly se nějak upravuje a ještě nevím co mi na něj tak může zabrat (Na rybníce). DĚKUJI.

Abastar necteno

12.1.2006 | Bublima | Ostatní nádobíčko | 3.056 zobrazení | 8 odpovědí

Co si myslíte o firmě Albastar. Zejména pruty a woblery. Určitě nemůže konkurovat věhlasným ,ale výrazně dražším firmám. Jaký je podle vás poměr ceny a kvality.

Barva vnadici sněsi? necteno

10.7.2008 | jarek b | Položená | 2.674 zobrazení | 7 odpovědí

Jakou barvu vnadici směsi používáte? Kdy?Kde?Na jaký druh ryby?

Konger Equs Tango DX 240 cm, 1-10g necteno

5.2.2011 | Shiman | Navijáky | 2.289 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny příznivce UL vláčky.Letos bych si chtěl koupit další UL proutek a proto bych potřeboval vědět jestli nikdo tento proutek náhodou nevlastní a jeho názory na kvalitu zpracování a jak vypadá v akci… …moc se mi líbí a cena je taky přijatelná…dí­ky všem

Zkrácení rukojeti necteno

8.7.2011 | Bulb | Pruty | 15.335 zobrazení | 40 odpovědí

Měl bych dotaz, ohledně zkracování rukojeti u prutů. Zajímalo by mě, jestli případné zkrácení rukojeti má vliv na vlastnosti prutu.

Děkuji

Kde je žluč? necteno

10.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 9.205 zobrazení | 24 odpovědí

Nemáte někdo obrázek kapra vnitřností , kde je žluč a pozžerákové zuby?

Zlomený prut necteno

5.4.2005 | Van_Murphy | Pruty | 8.034 zobrazení | 21 odpovědí

Ahoj, už jste někdo zlomil prut? mě se to povedlo hned první den co jsem ho koupil, chytám už 2 roky, teleskopy, feeder, přívlač, plavaná, jen na okraj, že nejsem blázen , takže milá boloňka při zdolávání řekla dost a na třikrát fraktura špičky no byl jsem hotovej, znáte něco podobného? čeho se vyvarovat při chytání s dlouhými pruty? Dík

Orlík (Velký Vír) necteno

24.1.2006 | Carlos6 | Domácí revíry | 3.834 zobrazení | 10 odpovědí

Mate nekdo zkusenosti s timto campem?Dali byste mi nejake typy,kde co lovit?Byl jsem tam nekolikrat,ale chytal jsem tam jen jednou a skoro bez uspechu. Popripade typy na nejaky jiny camp s hezkym okolim na chytani,popřípade s moznosti pujceni lodky za dobrou cenu. Dikes

P. S. : Planuji dovolenou

trhacia bójka na sumca necteno

13.7.2005 | koko | Sumcařina | 3.830 zobrazení | 10 odpovědí

Chcem sa spýtať čo používate ako bójku pri love sumca, ak nemáte originál bójku. Myslím lov na trhaciu bójku. Mnohí používajú PET fľaše a pod. Poraďte niečo lepšie. Ďakujem.

Dyje 7 necteno

7.7.2006 | Tomasinecek | Kaprařina | 3.451 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj vsem, chtel jsem poprosit o radu a nejake info, co se tyce D7, chystam se tam asi tak za dva tydny a chci tam poprve zkusit chytat na vlasovou metodu(zatim jsem tam vzdycky chytal klasicky na krmitko) a tak se chci zeptat, co byste mi doporucili za nastrahu??Jestli boilie, pelety nebo kuku a jake od tam mate zkusenosti??A nemam k dispozici echolot, clun asi mit budu, tak jak vybrat misto, kde vnadit?jestli tam zaplavat a zkusit se tam potopit nebo pomoci olovenky?Mam zvolit 2 mista a na jednom krmit jen boiliem(popr.jakou firmu byste mi doporucili) a na druhem treba kuku?Vim, ze tech otazek je opravdu moc, ale za kazdou radu budu moc rad, diky moc :))) P.S. Kdyby jste tam treba nekdo za tech 14 dni byl take tak bychom mohli chytat spolu nebo tam aspon pokecat