Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Likvidace sumců na Ebru necteno

14.11.2009 | osprey | Sumcařina | 4.727 zobrazení | 12 odpovědí

V sumcařině se mihlo upozornění na tuto krátkou, leč zajímavou reportáž. Je otázkou, jak to celé nakonec skončí, ale zdá se, že budoucnost lovu sumců na Ebru se nejeví moc růžově. Zajímalo by mě, jak to vidí někdo, kdo má s Ebrem zkušenosti. Pro mě je to španělská vesnice (pardon, řeka).

http://www.rozhlas.cz/…p-player.php?…

Jedná se o hodinový záznam, reportáž o sumcích začíná zhruba v čase 27.30 .

jaro necteno

21.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.752 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak na jaře s feederem jestli lépe na řeku na plotice,podou­stve,možna i menší kapřiky , a nebo na stojatou zkusit vetší ryby děkuji.Když tak na jakou nastrahu…děkuji

Obal na pruty,jaká značka? necteno

30.5.2009 | v.lak | Obchod | 2.360 zobrazení | 6 odpovědí

Chci koupit 3 komorový obal na pruty a našel jsem od třech výrobců.Sema;Sona a Hodonský.Znáte je?Jaké máte zkušenosti a který by jste doporučily.

Vybava na feeder (predevsim vlasce) necteno

24.11.2011 | albi 82 | Feeder | 16.966 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj,porizuju si na pristi sezonu feeder a nejake to vybaveni,zatim nemam s touto technikou zadne zkusenosti.Prut jsem si vybral sema feeder z-force 3,6m a premyslim o navijaku shimano catana,tak budu rad za vase komentare k teto sestave a vase zkusenosti. Zajima me hlavne ale jaky zvolit vlasec jak kmenovy tak navazce. Predem dekuji za vase rady a komentare.

Kde je žluč? necteno

10.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 9.479 zobrazení | 24 odpovědí

Nemáte někdo obrázek kapra vnitřností , kde je žluč a pozžerákové zuby?

Výrobky firmy RYNA s.r.o. necteno

15.2.2007 | parmen | Obchod | 5.525 zobrazení | 14 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat na skušenosti s výrobky české firmy RYNA s.r.o. Převážně mě zajímají woblery a třpytky. Všem děkuji za odpovědi.

Kačák od 10 k 5, od pstruha k tloušti!!! necteno

14.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 4.356 zobrazení | 11 odpovědí

Jako kladeňák nemám moc možností kam vyrazit na pstruhový revír,abych nemusel cestovat 2 hodiny a více. Jediný možný revír v blízkosti je Kačák pod správou MO Kladno. Nemůžu říct, že by se kladeňáci o revír nestarali, oba druhy pstruhů i lipani jsou pravidelně vysazovány, ale nemůžu se ubráni dojmu, že to něják nestačí. Lovná míra sotva kdy přesáhne 20 centimetrů a o úlovcích ryb z kategorie kapitálních si zde můžeme nechat zdát. Samozřejmě uloví se zde pěkné ryby, ale je to spíše vyjímka. Zato obzvláště tloušti jsou zde pěkní a ani ostatní dravé i nedravé nelososovité ryby nezůstávají pozadu. Nic proti nim, ryba jako ryba. Ale měnící se poměr ryb v neprospěch těch lososovitých mě trochu zneklidňuje. Je to snad nízkým průtokem v letních měsících? Je to snad kvalitou a okysličeností vody? Nebo zato můžou marťani?

Nejlepsi barva twisteru necteno

5.7.2005 | Stavba | Přívlač | 3.555 zobrazení | 9 odpovědí

Zajimalo by me jake mate zkusenosti s barvami twisteru s ohledem na rocni dobu, cas, druh lovenych ryb atd.....

kapr big necteno

13.8.2009 | candatek | Bílá ryba | 2.769 zobrazení | 7 odpovědí

prosim nevite nekdo jak na kapry o vetsim vzrustu ja chytam na boilies a mam nanejvys 45cm a to chytam na velke vode

Konger Equs Tango DX 240 cm, 1-10g necteno

5.2.2011 | Shiman | Navijáky | 2.369 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny příznivce UL vláčky.Letos bych si chtěl koupit další UL proutek a proto bych potřeboval vědět jestli nikdo tento proutek náhodou nevlastní a jeho názory na kvalitu zpracování a jak vypadá v akci… …moc se mi líbí a cena je taky přijatelná…dí­ky všem

dobry den necteno

10.9.2010 | John15 | Dravci | 1.977 zobrazení | 5 odpovědí

dobry den mohl bych se zeptat kam na stiky abych mel 100% uspesnost abych ji chytil kam na ne diky

Jak zpřístupnit vody pro handicapované rybáře. necteno

6.3.2011 | ladamaj | Legislativa | 22.204 zobrazení | 56 odpovědí

Zpřístupnění svazových vod pro zdravotně tělesně postižené.Tak aby nemuseli každoročně prosit organizace o zpřístupnění a možnosti se dostat s rybářským náčiním k vodě. Případně vyčlenit místa pro takto postižené rybáže. Děkuji za pomoc celému servru chytej a všem kteří se na tomto budou podílet.

oblečení na podzim necteno

20.9.2013 | sidla | Ostatní nádobíčko | 21.071 zobrazení | 53 odpovědí

tak Nám už začíná pomalu,ale jistě podzim a zajímalo by mě v čem chodíte na ryby. nejlíp nějaký komplet na podzim až skoro zimu,nejsem náročný.vkládejte prosím fotky – popisky – odkazy. budu za každou radu rád.dík cena ±4500

JAK NA KAPRY?(bez boilí) necteno

26.10.2004 | Ciffik | Kaprařina | 10.728 zobrazení | 27 odpovědí

jsem velký smolař co se kaprů týče. kamarádi a rodiče jsou z toho na nervy jelikož když závodím,vždycky nějakého toho kapříka chytím(bohužel si ho nemohu ponechat) . aspoň na ty vánoce bych jednoho chtěl. prosím prosím nějaké návody ,triky,hlavně nástrahy …(hodlám chytat na položenou) díky…

Rapala Clackin Minnow necteno

19.10.2012 | henny | Přívlač | 6.351 zobrazení | 16 odpovědí

Včera jsem si zakoupil tento wobler Rapala Clackin Minnow 09 S Protože mě hrozně zaujal a chci ho vyzkoušet. A zajímá mě jestli ho někdo máte. Jestli ano tak jak se vám na něj daří co na něj máte ulovené. A popřípadě jak ho tahat aby na něj dravci utočily ;) Díky za odpovědi. Na internetu nic nebylo

Křeslo F5r, kde ho seženu nejlevněji? necteno

2.2.2013 | Bolenos | Vaše názory | 4.759 zobrazení | 12 odpovědí

Křeslo F5r kde nejlevněji?Zdravim panove, mam recenzi, ze tohle kreslo patri mezi kvalitni, ale chci ho sehnat co nejlevneji, a kdyby to slo, tak i vas nazor na tohle. dekuji

Jak na větší štiku necteno

21.10.2013 | vovo | Dravci | 3.967 zobrazení | 10 odpovědí

Petrův zdar měl bych takový dotaz. Pokouším se chytat na slepém ramenu řeky (cca 6ha) dravce převážně na rybičku (vláčka mě moc nebere) štik je tam dost a i velké ale vždy chytím kudlu max. do 60cm. Voda má ještě plno odboček, takže nevím ani kde přesně chytat jestli spíš na mělčině nebo na hloubce nebo na těch odbočkách (jsou to spíš úzké kanálky). Štiku tam prakticky neuslyšíte zalovit na hladině, takže podle lovení se tam dobré místo určovat nedá. Těch malých štik je tam hodně takže možná vždy zaberou dřív než se tam dostane ta velká ,ale i když jsem dal větší rybičku třeba 20+ tak ji ta malá taky vzala a dávat rybku 30+ mi přijde už extrém. Montáž kterou používám: průběžná káča-olůvko-lanko-trojhák rybičku pichám za hubu. Díky předem za odpověď

Návleky na boty necteno

9.9.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 3.966 zobrazení | 10 odpovědí

Situaci zná asi každý, kdo se pohybuje na jílovitém nebo blátivém terénu. Vycházka kolem vody, s kotníkovou obuví. Na konci lovu nános bláta až ke kolenům. Řešením by mohlo být použití návleků, viz.ilustrační foto. Máte někdo zkušenost nebo názor na jejich použití?

Dyje 10,11 a parmy necteno

24.1.2011 | Elis3 | Přívlač | 3.962 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny. Rád bych se Vás zeptal jestli někdo máte zkušenosti s lovem parmy na Dyji 11. ještě jsem parmy nechytal, ale docela mě jejich lov začíná zajímat. Poradíte s technikou lovu? Jsem vláčkař, proto bych rád zkusil prvně přívlač. položenou(feeder) bych taky rád zkusil. Má cenu se na ně trošku zaměřit, nebo je to spíš náhodný úlovek? koukal jsem na chytej na pěkný video s Ospreyem a M. Rozsypalem. Máte ještě někdo nějaký fígle? Díky za odpovědi.

navijáky a pruty necteno

2.4.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.575 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím pánové, potřebuji poradit s prutem a navijákem na daleké nahozy tak 120–140m poradí mi někdo?