Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Splávek + mucha necteno

9.3.2005 | Ciffik | Muškaření | 2.798 zobrazení | 7 odpovědí

chtel bych se zeptat jestli by se dalo pomocí splávku chytat na mokry mouchy. predem oznamuji ze nejsem odbornik a tak se ptam. uvazoval jsem nad tim. kdyz to hodim proti proudu tak to ten proud bude odnaset a bude to ten samej pohyb co bych dosah s musakem ne? da se trakle vubec neco chytit?

Barva vnadici sněsi? necteno

10.7.2008 | jarek b | Položená | 2.795 zobrazení | 7 odpovědí

Jakou barvu vnadici směsi používáte? Kdy?Kde?Na jaký druh ryby?

oblečení na podzim necteno

20.9.2013 | sidla | Ostatní nádobíčko | 21.264 zobrazení | 53 odpovědí

tak Nám už začíná pomalu,ale jistě podzim a zajímalo by mě v čem chodíte na ryby. nejlíp nějaký komplet na podzim až skoro zimu,nejsem náročný.vkládejte prosím fotky – popisky – odkazy. budu za každou radu rád.dík cena ±4500

Jakou velikost navijáku Shimano Catana ? necteno

6.4.2012 | Don | Navijáky | 20.058 zobrazení | 50 odpovědí

Zdarec. Jakou velikost navijáku byste doporučili? Chtěl bych ho používat na feeder a přívlač. Tak abych nemusel kupovat 2 navijáky. Díky

Kde je žluč? necteno

10.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 9.639 zobrazení | 24 odpovědí

Nemáte někdo obrázek kapra vnitřností , kde je žluč a pozžerákové zuby?

Rapala Clackin Minnow necteno

19.10.2012 | henny | Přívlač | 6.428 zobrazení | 16 odpovědí

Včera jsem si zakoupil tento wobler Rapala Clackin Minnow 09 S Protože mě hrozně zaujal a chci ho vyzkoušet. A zajímá mě jestli ho někdo máte. Jestli ano tak jak se vám na něj daří co na něj máte ulovené. A popřípadě jak ho tahat aby na něj dravci utočily ;) Díky za odpovědi. Na internetu nic nebylo

Křeslo F5r, kde ho seženu nejlevněji? necteno

2.2.2013 | Bolenos | Vaše názory | 4.810 zobrazení | 12 odpovědí

Křeslo F5r kde nejlevněji?Zdravim panove, mam recenzi, ze tohle kreslo patri mezi kvalitni, ale chci ho sehnat co nejlevneji, a kdyby to slo, tak i vas nazor na tohle. dekuji

Kačák od 10 k 5, od pstruha k tloušti!!! necteno

14.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 4.417 zobrazení | 11 odpovědí

Jako kladeňák nemám moc možností kam vyrazit na pstruhový revír,abych nemusel cestovat 2 hodiny a více. Jediný možný revír v blízkosti je Kačák pod správou MO Kladno. Nemůžu říct, že by se kladeňáci o revír nestarali, oba druhy pstruhů i lipani jsou pravidelně vysazovány, ale nemůžu se ubráni dojmu, že to něják nestačí. Lovná míra sotva kdy přesáhne 20 centimetrů a o úlovcích ryb z kategorie kapitálních si zde můžeme nechat zdát. Samozřejmě uloví se zde pěkné ryby, ale je to spíše vyjímka. Zato obzvláště tloušti jsou zde pěkní a ani ostatní dravé i nedravé nelososovité ryby nezůstávají pozadu. Nic proti nim, ryba jako ryba. Ale měnící se poměr ryb v neprospěch těch lososovitých mě trochu zneklidňuje. Je to snad nízkým průtokem v letních měsících? Je to snad kvalitou a okysličeností vody? Nebo zato můžou marťani?

Návleky na boty necteno

9.9.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 4.020 zobrazení | 10 odpovědí

Situaci zná asi každý, kdo se pohybuje na jílovitém nebo blátivém terénu. Vycházka kolem vody, s kotníkovou obuví. Na konci lovu nános bláta až ke kolenům. Řešením by mohlo být použití návleků, viz.ilustrační foto. Máte někdo zkušenost nebo názor na jejich použití?

navijáky a pruty necteno

2.4.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.619 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím pánové, potřebuji poradit s prutem a navijákem na daleké nahozy tak 120–140m poradí mi někdo?

Nástražní ryby a RS necteno

22.6.2007 | jarvan | Legislativa | 3.613 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, představte si takovouto situaci: sedíte u vody a máte políčeno na sumce, jako nástražní rybku používáte kapra (samozřejmě míráka), ve vezírku máte asi ještě 5 kapříků(samoz­řejmě přinešené) a najednou přijde RS a začne vás podezřívat z pytláctví, „protože dení limit je přece 2 ryby a vy jich máte hned 5“. Jak vysvětlit podezdřívavé RS že jde o nástražní rybky, že jste je nenachytal na revírech rybářského svazu a jak se proti takvémuto nařčením chránit?

Nove rybarske porady necteno

5.7.2008 | farnas | chytej.cz | 2.812 zobrazení | 7 odpovědí

Nevite jestli se na televizny obrazovky nechysta nejaky rybarsky porad či film

jaro necteno

21.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.807 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak na jaře s feederem jestli lépe na řeku na plotice,podou­stve,možna i menší kapřiky , a nebo na stojatou zkusit vetší ryby děkuji.Když tak na jakou nastrahu…děkuji

Luľnice 8 Frahelľ necteno

22.1.2006 | rudla | Domácí revíry | 2.407 zobrazení | 6 odpovědí

Nevíte někdo jak ten revír vypadá . Chtěl bych tam na dovču z ck rybarka(nebyl jste tam někdo z touto cestovkou?)Díky.

Melasa necteno

17.3.2013 | Bulldog.o | Feeder | 8.064 zobrazení | 20 odpovědí

Vážení přátelé, dostal jsem lahvičku „melasy“ a nikdy jsem ji nepoužíval. Nemůžete se někdo podělit o nějaké zkušenosti s tímto přípravkem. Množství melasy do krmení? dipování melasou? Vhodnost? apod… Vím, že na zadní etiketě je jakýsi návod, ale je to klasika „super, nejlepší, kapři 100kg, mistr světa“.....

Dyje 10,11 a parmy necteno

24.1.2011 | Elis3 | Přívlač | 4.034 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny. Rád bych se Vás zeptal jestli někdo máte zkušenosti s lovem parmy na Dyji 11. ještě jsem parmy nechytal, ale docela mě jejich lov začíná zajímat. Poradíte s technikou lovu? Jsem vláčkař, proto bych rád zkusil prvně přívlač. položenou(feeder) bych taky rád zkusil. Má cenu se na ně trošku zaměřit, nebo je to spíš náhodný úlovek? koukal jsem na chytej na pěkný video s Ospreyem a M. Rozsypalem. Máte ještě někdo nějaký fígle? Díky za odpovědi.

kapr big necteno

13.8.2009 | candatek | Bílá ryba | 2.826 zobrazení | 7 odpovědí

prosim nevite nekdo jak na kapry o vetsim vzrustu ja chytam na boilies a mam nanejvys 45cm a to chytam na velke vode

kolik much necteno

28.7.2004 | morpheus | Muškaření | 2.824 zobrazení | 7 odpovědí

zajímalo by mne ,kolik sebou k vodě nosíte druhů much a kolik kusů od každé.

Barvy woblerů necteno

18.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.822 zobrazení | 7 odpovědí

Jaké barvy wobleru preferujete na okouny a štiky ??? Jestli by bylo mozno foto vlozit.

Shimano catana 2,7m 5-20g necteno

28.9.2006 | Snake | Pruty | 2.820 zobrazení | 7 odpovědí

Co si myslite o tomhle proutku. S přívlačí začínám, a chtěl bych chytat na piskovnach, velkých řekách okouny, tlouště, popř stičky, myslíte že je to na začátek dobrý proutek? díky za odpovědi.