Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Kam nahazujete
9.5.2007 | | Tipy & triky | 3.444 zobrazení | 9 odpovědí
Kam v noci při vláčení na sumce nahazujete? Myslím tím do jednoho místa nebo vjejířovitě.Co se vám kdy osvědčilo?
kapr big
13.8.2009 | candatek | Bílá ryba | 2.687 zobrazení | 7 odpovědí
prosim nevite nekdo jak na kapry o vetsim vzrustu ja chytam na boilies a mam nanejvys 45cm a to chytam na velke vode
Zlomeny prut
2.9.2012 | DzariN | Neúspěchy | 2.686 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, v posledni dobe se mi moc nedari nic, tak jsem se rozhodl, ze si pujdu vycisti hlavu na ryby. To jsem vsak nemel delat… Z pocatku zabral krasny jelec, tak jsem si rikal, ze by se konecne mohlo v necem darit, ale nasledne jsem chytl vazku a pri pokusu se z ni dostat vlasec nahle povolil a vypruzeny prut tukl do vetve trcici z vody a spicka cca 5 cm od konce s poslednim ockem se ulomila skoncila nenavratne pryc :((( Je mi jasne, ze zadna zaruka mi to nevezme a na novy krasny proutek ktery me stal pres 1500 bohuzel jako student uz nemam :(( Proto bych se Vas kolegu aspon zeptal, zda-li se da nekde od vyrobce (Cormoran Black-bull) koupit jen pulka prutu… Mockrat dekuji za odpoved a preji Vam vic stesti nez jsem mel ja …
výroba marmyška
18.11.2005 | pablo | Marmyška | 14.990 zobrazení | 39 odpovědí
páni, otázka do pléna, Skúšali ste už sami vyrábať nejaké marmyšky? Uvítal by som najaké nápady s formamy (sadrové mi veľmi nevyhovujú). Hlavne ma zaujmajú typy so stredovou dierkou. Skúšali ste aj povrchovú úpravu pokovovaním (meď, zlatá)? Dopredu vám ďakujem za príspevky
SPRO navijáky na přívlač?
15.11.2012 | Fidel | Navijáky | 10.375 zobrazení | 27 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s navijáky na přívlač značky SPRO.(RedArc,GoldArc,GrandArc…) Díky
Žermanice a Těrlice
27.5.2009 | luk888 | Domácí revíry | 9.988 zobrazení | 26 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na tyto 2 revíry, jaká tam je zarybněnost, jak to tam jde, popřípadě nějaké pěkné úlovky nebo porvonání těchto revírů. Na těchto 2 revírech jsem ještě nebyl, tak jestli to tam má cenu jet třeba na týden či více. Předem říkam, že jsem skoušel najít zde na Chytej.cz nějaké info, ale nic moc;).. Díík:)
Domácí výroba TRIPOD???????
15.2.2006 | Petas | Ostatní nádobíčko | 6.916 zobrazení | 18 odpovědí
Zdar kolegové. Nemáte někdo návo, jak si vyrobit tripod doma ( tedy spíše v dílně ),, jsem manuálně zručný, ale mám trochu problám s kloubem na podstavec. chtěl bych, aby vypadal asi jako na rybyrybkyrybicky.cz
DIK moc za případné rady.
rocny vykaz o ulovkoch a nasledne vysadzovanie ryb
17.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 6.144 zobrazení | 16 odpovědí
Mam jednu otazku: Akym sposobom funguje vysadzovanie ryb do riek a rybnikov? resp. ked odovzdam na konci roka rybarsky listok, predpokladam, ze rybarsky zväz vyhodnoti, ze tu sa z vody zobralo X kaprov, Y stuk a Z inych ryb, tak v principe tam asi podobny pocet vysadi (resp. mala by vysadit) nazad … alebo sa mylim?
Je niekde v tychto vzorcoch zapocitane, kolko ryb si odnesu pytliaci, pripadne nieco ich tam zozerie?
Poviem, o co sa mi teraz jedna … Ci by nebolo fajn, aby si aj rybari, ktory vela ryb pustaju nezapisali v priebehu roka par fiktivnych ulovkov na ktore maju zakonny narok.
Na jednej strane by sa tak sice mozno dosiahlo, ze ryby v danej oblasti budu mat ine druhove zlozenie, nez je optimum, na strane druhej sa ryby i tak rychlo vyberu a stav sa dostane do normalnych cisel …
Aky je na to vas nazor?
Dyje 10,11 a parmy
24.1.2011 | Elis3 | Přívlač | 3.853 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny. Rád bych se Vás zeptal jestli někdo máte zkušenosti s lovem parmy na Dyji 11. ještě jsem parmy nechytal, ale docela mě jejich lov začíná zajímat. Poradíte s technikou lovu? Jsem vláčkař, proto bych rád zkusil prvně přívlač. položenou(feeder) bych taky rád zkusil. Má cenu se na ně trošku zaměřit, nebo je to spíš náhodný úlovek? koukal jsem na chytej na pěkný video s Ospreyem a M. Rozsypalem. Máte ještě někdo nějaký fígle? Díky za odpovědi.
Okouni
15.9.2008 | Medvěd | Dravci | 3.081 zobrazení | 8 odpovědí
Okouni, pruhovaní loupežníci Nějak mne chytli u srdce ti pruhovaní loupežníci , takže pár otázeček bych měl.Kdy nastane ten pravý okouní čas?Proč mi okouni berou pouze zelené banjo a proč jen velmi pomalu tažené?Proč mi žádný nezabral na fungl névé Hornety?Je třeba v zimní čisté vodě používat flurcarbon atd?Děkuji za fundované odpovědi
Fotky ryb chycených na popy?
17.6.2009 | okoun27 | Dravci | 2.695 zobrazení | 7 odpovědí
ahoj můžete se dávat ryby chycene na přívlač ,ale hlavně na popy…můžete napsat jaký se vám nejlíp osvědčil a jak ho taháte
Dyje
10.7.2009 | vionek | Domácí revíry | 2.307 zobrazení | 6 odpovědí
Chystám se na dovolenou na Moravu a chtěl bych zkusit kapry na Dyji.Poradí mi někdo,kam přibližně jet,nikdy jsem na Dyji nechytal.Dík za info.
Fotosoutěž selfie
8.10.2014 | Téca | chytej.cz | 2.306 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím všechny. Jsem poněkud rozčarován vyhlášením fotosoutěže na takovéto téma ;) Když vezmu v úvahu, že tyto prázdné snímky vídáme všichni na sociálních sítích dnes a denně, proč se jimi obtěžovat i na chytej.cz? Nehledě na to, že každé dosavadní fototéma bylo doprovázeno fotkami podobného rázu – fotky bez hlavy a paty, bez obsahu. Zatím vložené dva snímky má slova jen potvrzují, především Pozdrav z Moravy.
Vážený kolegové, máme se na co těšit. A redakci hodně štěstí při vyhlašování vítězů. S největší pravděpodobností jste si na sebe upletli bič ;) Dali jste volnou ruku i těm největším patlalům :) Tohle kolo by mohla být celkem prča :D
Drachkovitch
28.1.2006 | ripper | Přívlač | 5.017 zobrazení | 13 odpovědí
Používáte někdo při vláčení Drachkovitch systémek? jaké máte zkušenosti?
Likvidace sumců na Ebru
14.11.2009 | osprey | Sumcařina | 4.638 zobrazení | 12 odpovědí
V sumcařině se mihlo upozornění na tuto krátkou, leč zajímavou reportáž. Je otázkou, jak to celé nakonec skončí, ale zdá se, že budoucnost lovu sumců na Ebru se nejeví moc růžově. Zajímalo by mě, jak to vidí někdo, kdo má s Ebrem zkušenosti. Pro mě je to španělská vesnice (pardon, řeka).
http://www.rozhlas.cz/…p-player.php?…
Jedná se o hodinový záznam, reportáž o sumcích začíná zhruba v čase 27.30 .
preparace hlavy dravcu na amaterské urovni
1.10.2006 | holis | Ryby | 3.091 zobrazení | 8 odpovědí
Jak co nejjednoduššeji preparovat hlavu štiky(92cm).Formalin mam,ale nechce se mi podstupovat složite a časově naročné operace,mam na mysli preparaci amaterske urovně se slusnym výsledkem.Hlava je zamražená a je mi lito to nezkusit, i když to není žádnej krokodýl,ve verandě by se docela vyjímala. Asi otvírám tema již zde tisíckrát probírané,ale určitě se tu najde někdo, kdo poradí nebo dá aspon šikovné odkazy.Ještě jednou podotýkám,nechci profi preparaci, tu bych rozhodně zadal odborníkovi,ale u opravdové trofeje
karabinka
23.10.2005 | skwor | Ostatní nádobíčko | 2.705 zobrazení | 7 odpovědí
Nedávno jsem při přívlači na berounce zasekl trofejního tloušťe -asi 60cm-,když jsem se pro ňej sehnul , tloušť sebou hodil a . přetrhl karabinku!!!! Stalo se vám to už taky ?
Shimano catana 2,7m 5-20g
28.9.2006 | Snake | Pruty | 2.699 zobrazení | 7 odpovědí
Co si myslite o tomhle proutku. S přívlačí začínám, a chtěl bych chytat na piskovnach, velkých řekách okouny, tlouště, popř stičky, myslíte že je to na začátek dobrý proutek? díky za odpovědi.
Sázava dnes mezi Ledčí a Havl. Brodem
19.12.2005 | saky | Domácí revíry | 2.320 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj potřeboval bych info o tom jak vypadá Sázava mezi Ledčí n./Sáz. a Havl. Brodem. Ideálně by mě zajímala oblast okolo Světlý nad Sázavou (Sázava 12). Vypadá to, že letošní rozlučku s rybama absolvuju tam. Nevíte někdo jak to tam teď vypadá, jestli v tišinách nezamrzaj břehy, jestli dravci berou, jak je „teplá“ voda a tak… Případně jestli nemáte někdo předběžně chuť tak 27.12. zabrodit pod Světlou se mnou......
rapala cd 01...countdown 2,5cm
26.8.2007 | troutman2 | Ostatní nádobíčko | 2.319 zobrazení | 6 odpovědí
Chci se pozeptat na tyto voblery ,rád bych si jich pár koupil, ale dozvěděl jsem se už v dřívější době nemilé informace o těchto produktech. Tak se vás tedy ptám jak je to s tímto produktem…jaký má chod a trvanlivost…prosím pište opravdu jen jesi s tímto produktem máte zkušenost jesi chytáte celou dobu s modely od 3cm výš a napíšete určitě to bude taky dobrý kousek jako všechny ostatní, tak to prosím ne jen vlastní zkušenost díky moc za odpovědi..:)